Last news in Fakti

11 Май, 2021 10:10 3 701 22

Взаимни обвинения след катастрофа с патрулка

  • полиция-
  • патрулка-
  • катастрофа

На бул. „Ломско шосе” в София се удариха полицейска кола и друг автомобил

Взаимни обвинения след катастрофа с патрулка - 1
Снимка: БГНЕС

Катастрофа между патрулка и друг автомобил е станала на столичния булевард „Ломско шосе” в нощта срещу понеделник. Щетите и по двете коли са сериозни. Според шофьора, ударен от патрулката, полицаите са преследвали друг автомобил и са се движили с висока скорост. Органите на реда пък твърдят, че им е било отнето предимството.

„Мина кола с бясна скорост. След това тръгнах да правя ляв завой. Тогава ме удари патрулката. Аз се движих с около 20 км/ч.”, разказа Цветан Йорданов в ефира на „Здравей, България".

„Полицаите караха с над 100 км/ч. При спазено ограничение колата ни нямаше да изглежда така, нямаше да се отворят еърбеците. Ударът беше толкова силен, че колата се завъртя на 360 градуса. Едни момчета дойдоха да ни изкарат от автомобила. Полицаите дори не се извиниха за станалото. След 4 часа органите на реда прецениха, че аз съм карала колата, което е абсурдно, защото дори нямам книжка. Направиха тест за наркотици и алкохол на Йордан. Излязоха отрицателни. Накрая го изкараха виновен, взеха му талона, написаха му акт, а колата ни е унищожена. Това е абсурдно”, заяви Кая Рангелова.

По думите на Йордан в акта пишe, че е отнел предимството на полицейска кола.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен Хур

    39 7 Отговор
    Нагли пе дали

    Коментиран от #10

  • 2 Белгиеца

    46 7 Отговор
    Един добър адвокат и ако намерят и видеозаписи от съседни камери как точно е станала катастрофата- да ги ошушка здраво катаджиите този човек. Не ме е яд-вършили са си работата фуражките, но е гадно да лъжат и обвиняват невинен, ако е такъв. Ако го бяха ударили така, че да го убият-за затвори са директно.
  • 3 гост

    39 8 Отговор
    май-ка им полицейска! Днес имах случай с мръсните свине, вкойто просто решиха да спрат по средата на платното създавайки предпоставка за ПТП без дори да включат аварийните. Много са нагли и си мислят, че са над закона защото имат фуражки
  • 4 по света и у нас

    32 6 Отговор
    Не не абсурдно, това е държавата на ГЕРБ под Каскет! А полицаите направиха ли си тестове за наркотици и алкохол ?
  • 5 Обратен

    20 3 Отговор
    ляв завой, включване в движението, потегляне, спиране, престрояване, няма мигачи, никой не гледа какво става зад и около него. Тръгват си все едно са сами на планетата. Масово! Всякакви охлюви по улиците.
    Кой го знае къде е зяпал, обратен завой на този широк булевард, сякаш може да види всички възможни точки. Масово некадърници на пътя.

    Коментиран от #7, #11

  • 6 Последния Софиянец

    14 5 Отговор
    По закон милиционерите са невинни.
  • 7 Варна

    10 6 Отговор

    До коментар #5 от "Обратен":

    Евала, професионалисте-не всички сме като теб. Абе, да те питам-ти случайно да не беше очевидец на това ПТП, че така да "храниш" колегите си-шофьори? Може и да си прав, че има некадърници на пътя-спор няма, но остро се изказваш. Дай го по-лежерно.
  • 8 Фердо

    6 6 Отговор
    Мразя полицаите.
  • 9 ТИР

    7 4 Отговор
    Подаден Сигнал за Завой на ляво ако е имало Изпреварването В Района на кръстовище е Забранено ! Вината е В Налетелия Автомобил
  • 10 ЗАКОН и РЕД

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бен Хур":

    Конституцията е върховен закон!

    Конституция на Република България

    Чл. 108.
    (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството
    и НОСИ ОТГОВОРНОСТ за нея.

    Борисов носи СЪДЕБНА отговорност за това, че още лъска МОЧА!

    Борисов носи СЪДЕБНА отговорност за пачките и кюлчетата си и за повсеместната корупция!

    Борисов носи СЪДЕБНА отговорност за това, че построеното пропада!
    Пропадна метрото!
    Пропадна автовагистрала Струма!
    Колите пропадат в дупките по улиците!
    Пешеходците се спъват в пропадналите тротоарни плочки

    Борисов носи отговорност за това, че ГЕРБ пропадна в канализацията при НДСВ!

    Борисов носи СЪДЕБНА отговорност за загробените български милиарди
    в руско турският газопровод за Сърбия!

    Борисов носи СЪДЕБНА отговорност за това, че българите са най бедните в ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!


    Борисов носи СЪДЕБНА отговорност!


    Конституция на Република България

    Чл. 108.
    (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството
    и НОСИ ОТГОВОРНОСТ за нея.

    Конституцията е върховен закон!
  • 11 И Сега

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Обратен":

    Да не казваш че знамето с цветовете на дъгата е Светиня?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 6A13TT

    4 3 Отговор
    Свидетели няма ли, които да кажат дали патрулката е била обозначена като автомобил със специален режим? Следва да се знае, че обозначението се извършва със светлинен И звуков сигнал, ако са карали само на мигащи буркани, то не са били в специален режим и са виновни.

    Коментиран от #18

  • 14 Бакшиша

    8 3 Отговор
    А защо тъпаците са се движили с изключена сирена и светлини? Нали са със специален режим на движение. Особенно пък при такива случаи е абсолютно задължително да са с включени такива. Аз лично навремето пратих един такъв ''водач'' на СОТ, ако си спомняте ония некадърници с ''Поло'' тата. Тръгнал на сигнал, излиза изведнаж от паркиралите за обратен завой пред Съдебната..без ''буркан'', без сирена, още по-малко без мигач. Остана много учуден, когато му влязох в левите врати едно мераклийски със ''Сонатата''. Влачих го чак до Алабин...ама КАТаджията с кеф го ''отпра'', че нещо не се долюбвали двете служби.И тЕ така.

    Коментиран от #15

  • 15 Бакшиша

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "Бакшиша":

    А КАТаджията го описа надлежно, взе му всички документи, барабар с кръщелното сигурно и го прати на проверовъчен. Това бе единствения път в живота ми, когато полицай си свърши работата както трябва.
  • 16 Бакшиша

    6 3 Отговор
    Абе тва полицай..мноо са зле завалиите. Какви ли не изпълнения са правили, мислейки си че на пътя са само те...Един колега, мой приятел с ''Матисче'' вирна с колелата нагоре полицейски ''Дифендър'' с шест парчета малоумници вътре. Тръгнал на адрес, движи се от паметника''Левски'' посока Сточна. Отдясно, на Дондуков спрял трамвай на червено. Покрай трамвая минава Дифа и решава да мине на червено ииии...греда.Излизаха на четири крака ушевите. Даже случая го имаше и в ''Нощен Труд'' ...абе тъп, по-тъп..полицай. Как пък все такива ги събират бе, дето не могат да си прочетат написаното собственоръчно.
  • 17 Извод

    6 3 Отговор
    Мдаааа..да си полицай е призвание! Да си милиционер- божие наказание! Рядко, много рядко ще срещнете Ушев, който да има нещо под капата. Зелените чорапи са направо интелектуалци в сравнение с тия.
  • 18 Суеко

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "6A13TT":

    Абе приятел, едва ли ще намериш и 0,5%, които да знаят какъв е законът. Ама иначе го защитавали..законът де! Събирани са бате, от кол и въже по селата все такива, дето на вързано куче вода не знаят да дадат. Имам няколко такива познати-все полицаи станаха. Ама ако им размениш обувките, няма да се досетят защо си застъпват връзките като ходят. Даже имам един такъв за съсед. Жена му като арабска принцеса-от горе до долу в злато. Една вечер ни бяха на гости и като се изцепи-''Той, моя, ако не се прибере поне с 5-600лева, не го пускам в къщи. А как бие мачока, когато нейния е на работа..мани, мани.
  • 19 кочо

    2 3 Отговор
    край със удобствота мвр.пълно разтуряне на тази дивашка сган наречена мвр.борисов напълно ги разложи и корумпира.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ами явно

    1 0 Отговор
    е отнел предимството, защо реве по медиите?
  • 22 Шляхтиц

    1 0 Отговор
    Прочетох няколко коментара, за да се убедя, че хората вече са изперкали отвсякъде, както се казва. За да завиеш наляво, задължително отнемаш предимство и на попътно движещите се и на насрещно движещите се. Както е преминала "преследваната", така е трябвало да пропуснат и "преследващата" патрулка, но явно не са погледнали назад преди да завият наляво и да отнемат придимството.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове