Last news in Fakti

31 Май, 2021 05:47 6 789 136

Евродепутатите от ГЕРБ/СДС към колегите си от ЕП: Демокрацията в България е в опасност!

  • евродепутати-
  • герб-
  • сдс-
  • демокрация-
  • писмо-
  • европейски парламент-
  • радев-
  • кремъл

Правителството на прокремълския президент Радев използва методи на комунистическата полиция, пишат евродепутатите

Евродепутатите от ГЕРБ/СДС към колегите си от ЕП: Демокрацията в България е в опасност! - 1
Снимка: БГНЕС

Евродепутатите от групата на ГЕРБ/СДС Асим Адемов, Андрей Ковачев, Ева Майдел, Андрей Новаков, Емил Радев и Александър Йорданов изпратиха вчера писмо до членове на Европейския парламент за ситуацията в България.

Автор на писмото е евродепутатът Александър Йорданов. Ето пълният му текст:

"Скъпи колеги,
Бихме искали да предложим на вашето внимание някои много тревожни събития от България. В момента в страната има служебно правителство, номинирано от прокремълския президент Румен Радев. Основната цел на служебното правителство е да организира честни и прозрачни парламентарни избори на 11 юли. За съжаление, вместо това, служебното правителство действа като предизборен екип на президента Радев за президентските избори, които предстоят тази есен. Методите, които използват, за съжаление са същите като тези, използвани от комунистическата полиция, когато репресират политическите опоненти.
В телевизионно интервю от 28 май министърът на вътрешните работи - Бойко Рашков, направи няколко заплашителни забележки, насочено към негови опоненти и журналисти:
„Чувам някои нагли изявления от бивши хора. Може би ние трябва да осветим някои“
„Бивши хора“ беше изразът, използван от комунистическия режим в България за обозначаване на противниците на комунистическата диктатура - всички царски офицери, адвокати, учители, духовници, собственици на предприятия, търговци и производители, дипломати и бивши политици. „Бившите хора“ бяха изпратените в трудови лагери или на смърт; понякога включително някои от членовете на техните семейства.
Рашков назначи на 12 май за началник на кабинета си г-жа Елена Фичерова - лице, свързано с Васил Божков - хазартен олигарх, който в момента се крие в Дубай, след като в България бяха повдигнати 19 обвинения срещу него. Г-н Божков има политически амбиции и ще участва в предстоящите парламентарни избори. Това последно назначение на г-жа Фичерова породи притеснения, че може да има връзки и зависимости между сегашното служебно правителство на президента Румен Радев и бизнесмена-олигарх Божков.
Това не е първото подобно изявление на г-н Рашков. В един от първите дни на назначаването си той коментира, че „ако бях собственик на телевизионния канал bTV, щях да уволня двамата журналисти“. Причината за тази забележка беше, че по-рано през деня, по време на интервю за гореспоменатия телевизионен канал, на г-н Рашков е бил задаван същия въпрос многократно, тъй като не е дал пряк отговор на него.

Г-н Рашков започва професионалната си кариера като следовател по време на комунистическия режим в България и е известно, че използва някои от методите, научени по-рано в кариерата му в по-ново време - извършване на изключително дълги разпити (над десетки часове); опит за манипулиране на разкази на свидетели за събития.

Освен това едно от първите действия на правителството беше уволнението на директора на Държавната агенция за национална сигурност, известен с успешната си операция по разбиване на руска шпионска мрежа в страната. Във всяка демокрация участниците в такава операция ще бъдат почетени за техния принос в защитата на националната и европейската сигурност, съответно. Днес в България ги уволняват.

Излишно е да казваме, че подобни коментари и цялостна нагласа нямат място в нашето време, особено от министър на вътрешните работи. Това е реторика на милицията, която е била трайно вкоренена в съзнанието на служителите на МВР и ДС преди 1989 г. Повторното появяване на такава реторика е скандално - не само звучи като заплаха от връщане към един от най-мрачните периоди от историята на България; това е и изключително болезнено напомняне на семействата на всички, които са били жертви на комунистическия режим за извършените срещу тях несправедливости и престъпления.

Служебното правителство на президента Радев използва едни от най-страшните техники на комунистическия режим - разпространява лъжи, дезинформация и заплахи, за да изплаши своите опоненти.

Ще продължим да следим ситуацията и да Ви информираме надлежно.
Оставаме на ваше разположение за допълнителна справка", пишат в писмото си евродепутатите от ГЕРБ/СДС".


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 93 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sassin

    245 12 Отговор
    Затова ли ви пратимихме?
    “Мисирки ни едни”
  • 2 аууу

    302 15 Отговор
    Тя демокрацията с диктатора/теляк/ Борисов направо цъфтеше.
  • 3 Софиянец

    273 19 Отговор
    Аз съм внук на бившите хора, по проруско крадливо и корумпирано управление от това на тиквата и ГЕРБ не е имало никога. За щастие свърши.

    Коментиран от #59, #106, #119

  • 4 Буци

    225 10 Отговор
    Болииии,ах как болииии
  • 5 Bai Nudals

    231 12 Отговор
    Е беше,сега бива горе долу. Когато изчезнете с сигурност ще стане по добре. На 11.07.21. всички срещу ГЕПИ.

    Коментиран от #62

  • 6 ПСР

    264 10 Отговор
    Демагогия и лъжи-типично за тях.Ако някой твърди,че 12 годишният едноличен,вождистки режим е бил"демокрация",пък сега тя е"заплашена"....На фона на всичко преживяно,видяно и чуто за тези години,да се плаче за бойковата демокрация-това е гротеска.

    Коментиран от #122

  • 7 Буци

    168 8 Отговор
    пандела,Буци!!!
  • 8 Цирк Буш

    124 6 Отговор
    Хахахаха!

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    199 9 Отговор
    Докато все още не ви избиват с камъни по улиците, всичко ви е наред. Щото вие само това заслужавате, отпадъци!
  • 10 Боко тиквата

    105 9 Отговор
    Лошо ми е, умирам :-D
  • 11 0808

    153 5 Отговор

    До коментар #8 от "Цирк Буш":

    ... дебелия Ал, крадец интересчия, айде бягай, мошенико...пусти сладък кокал...демокрад..
  • 12 Doni Brasko

    173 7 Отговор
    Тия нищожества ги е страх. Вече усещат, че и на Гешев краката се клатят и прибягват до последните ходове да реват навсякъде. Нещо като Заев - ние ревеме пък белким някой ни чуе
  • 13 Някой си

    134 5 Отговор
    Много си тъп Саше!
  • 14 Чакъра

    135 7 Отговор
    На герберастките тролчета още не им започнало работното време, затова ги няма във форума

    Коментиран от #28

  • 15 провинциалист

    132 7 Отговор
    За демокрацията питайте няколкото милиона българи, избягали от територията от времето на СДС насам.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 big

    133 7 Отговор
    Каква демокрация, какви пет пари у нас? В последните 10-12 години и управлението на ГЕРБ такова "чудо" у нас нямаше. Да не говорим, че го нямаше и в "люлките" на демокрацията в САЩ и Западна Европа! Демокрация ли е да назначаваш на отговорни постове хора, на които единствените им качества са: раболепие, вярност към вожда и изпълнение на поръчки по омаскаряване и открадване на бизнеси!
  • 18 Тлъст Сашко

    109 5 Отговор
    Моля другарко, пък бате Румен бие бате Бою по крадливата зурла !!!!....ъъъъъху ъху ъху ъъъъъ :((((
  • 19 Майн

    110 6 Отговор
    Герберастите врещят като прасе на заколение-музика за моите уши. Врещете герберасти, ще има изчекъртване, изчекъртване, изчекъртване, даже и пандизтози път. Вие се оляхте в краденето и мачкането, сега идва възмездието.
  • 20 Ястребино

    93 6 Отговор
    Знаем го внука на поручик Йорданов с обичта към деца.
  • 21 Ал Йо?? Натиснаха ви и вас да Ревете!!

    109 4 Отговор
    Бяхте добре вие лично, докато Управляваше Сикаджия та Премиер!! Но не беше така с народа, крадоха го, мачкахаго, лъгаха го!!! Сега е Време да си ходите!! На Изборите които идват, Народа ще ви прати в Историята, като Черна страница!! Дойде Видов Ден,!!!
  • 22 Хахонимен

    11 49 Отговор
    Методите приложени в България след 1944 са на Феликс Джерджински приложени от НКВД над руснаците след революцията

    Коментиран от #25, #30

  • 23 Балъков

    110 5 Отговор
    На тия € депутати трябва да им се съкрати мандата и да се махат от там. А Ал Йо да се разследва до дупка за клеветничество срещу президента и държавата и за миналите му престъпления от времето на СДС.
  • 24 Фаро

    93 5 Отговор
    Герб=най-мръсната утайка на комунистите неземно нагли,лъжливи и крадливи
  • 25 Bai Nudals

    30 4 Отговор

    До коментар #22 от "Хахонимен":

    Джерзински...
  • 26 123

    78 4 Отговор
    Егати боклуците
  • 27 Ал йо

    80 4 Отговор
    Скоро много скоро ще има много народна любов .....
  • 28 е ама

    10 63 Отговор

    До коментар #14 от "Чакъра":

    За това пък рубладжийте са на линия.
  • 29 Гост

    86 6 Отговор
    Чичата на списвача на тоя пасквил, който е разстрелял деца, не може да се нарече "човек", камо ли "бивш"!? Основно такива са разстреляни след 44-та година! А въпросните дУпетати, ако искат може да емигрират в Брюксел, тук на никой няма да липсват. Но не там нищоправци никой не търси, щото друго, освен да дУпетатстват не могат да "работят" калинките с по две вързани ръце!
  • 30 Балъков

    50 4 Отговор

    До коментар #22 от "Хахонимен":

    Народният съд е учреден с подписаното примирие със САЩ и Великобритания, на които България бе обявила война и която бе победена като съюзник на Хитлер.

    Съденето на виновниците за въвличане на България във ІІ световна война и престъпниците от другите европейски страни е потвърдено със споразумение в Лондон на 4-те Велики сили победителки на 8 август 1945 г., с Декларация на Общото събрание на ООН (11 декември 1946) и с Женевската конвенция за защита на жертвите от Втората световна война .

    Изпълнени 1046 смъртни присъди . Двата военни състава на Народния съд осъждат на смърт 35 военни с различни чинове – от подофицер до генерал, виновни за убийства на пленени партизани, на ятаци, на мирни граждани и опожаряване на къщи; 38 са пратени в затвор до живот и 74 са с различни срокове в тъмницата.
  • 31 Неадеквати

    52 4 Отговор
    Евро депутатите не са младежкото движение на гербавите.
  • 32 Змей

    76 4 Отговор
    Ми да, 12 години демокрацията цъфтеше и връзваше, а сега била в опасност! В опасност е, защото над банкянският дерибей надвисна опасността да влезе там където му е мястото ли? Е, малко почивка от няколко годинки, ще му е от полза, че нещо много се преумори да краде и лъже...Ма не се притеснявайте де! И затворите са за хора!

    Коментиран от #38

  • 33 Гост 12

    74 4 Отговор
    Александър Йорданов е автор-не виждам смисъл нито да се чете,нито да се коментира повече!
  • 34 mi6osp

    64 4 Отговор
    Гербаджиите имат извратено разбиране за демокрацията. Харесват демокрацията на СИК.
  • 35 оня с коня

    13 72 Отговор
    как е възможно бе Руски тролове да си мислите че Йончева и Иво Христов могат да КЛЕПАТ Управлението на партия ГЕРБ и Борисов както си поискат в Европарламента,а Евродепутатие от ГЕРБ-СДС ще си стоят смирено и ВИНОВНО и само ще Гледат?Абе Еееей,...ЕНП е НАЙ-ГОЛЯМАТА Формация в ЕП и стои ПЛЪТНО зад Борисов!И ЩЕ ГО ДОКАЖЕ с Подкрепата си МНОГО СКОРО,защото тук не става въпрос за някакви Досадни Вътрешно-политически Ежби в Държавата ни,а на Карта е заложена ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ на Важна за Европа и ЕС Държава,каквато е България!

    Коментиран от #40, #116, #120, #136

  • 36 Демокрация, Крадене, СИКАДЖИИ,

    57 4 Отговор
    Калинки, Търтей 12год Народа не видя бял ден!! Несе връзва Демокрацията и Управлението на ГЕРБ последните 12годПонятието Демокрация вие само Параван!! А това с Руските шпиони, просто сте смешни и жалки, но нещо трябва да напише Меркантила Ал Йо!! ТАМ, ДО КАДЕТО ПИШЕТЕ ВИ ЗНАЯТ КАКВА Е Демокрацията в България--само едно празно понятие112място по Свобода на Словото, тотално подслушване, Трибунали вмесно независими съдилища и Прокоратура!! За ТАЗИ" Демокрация" ли Плачете??
  • 37 Анализаторр

    48 3 Отговор
    Какви са тия хибридно ревящи мишоци, къдета им чупят хранилката?
  • 38 възмутен

    42 5 Отговор

    До коментар #32 от "Змей":

    Ха!*Няколко годинки*На тоя тулуп и доживотна му е малко.

    Коментиран от #52

  • 39 Под "демокрация" разбирайте "кражбите'

    46 6 Отговор
    Кражбите и източванията на еврофондове от гробаро- сфс-арските престъпници е в опасност да спре, а това недоразумение на природата, която се е подиграла с външния му вид и умствения му капацитет, наречено "Мария гарганек", трябва да бъде изгонена от България завинаги, а тоя фашистки щаб в Брюксел трябва да бъде взривен...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Нане

    34 4 Отговор
    и тия кат седерасти и костовисти ривът свърши времето на безпланите кифтета и калинки и Цецо апартамента се покри
  • 42 бонзай

    44 3 Отговор
    Сашо, Сашо, за кюфтетата на всичко си способен . Александър Йорданов с гневни тиради, стил работническо дело ,громи протестиращите, че били деца на номенклатурата. А я да си спомним като го издигаха за евродепутат как се гушкаше на трибуната с Лилито Павлова.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пенев

    8 32 Отговор
    Добро утро, Кутевчета. Рано сте се събудили.
  • 45 Шаран БГ

    40 2 Отговор
    Как става така, че ако аз извърша същите имотни престъпления, както многоуважавания посланик на РБ в Полша - влизам в затвора, а негово превъзходителство става посленик на същата тази РБ в Сев.Македония и за капак - евро-дупетат.
    И като такъв - поне да седи мирно и тихо, да си получава "скромната" плата, да си ползва всички превилегии...........
    Ама не... Баба ми казваше : " Куче срама няма - де що има из село л...на, всичките ги яде "
    И мине не мине седмица-две- и нашия се ос....е !
  • 46 Говорит Москва

    10 37 Отговор
    Трима радевпитеци и двама чалгапитеци написали коментари. Само толкова ли можете?
  • 47 искрен

    36 3 Отговор
    Голямо падение е този човек и продължава качествено да се излага.
    Не се съмнявам, че той знае защо го прави. То явно, че моралът и достойнството нямат значение.
    Долна работа и жалко за България!
  • 48 Инокентий

    35 5 Отговор
    Сашко,
    Ти си самозванец застанал на страната на мафията. Ако не беше хванал Боко Тиквата за дръжката, до сега отдавна да си изчезнал от ефир и да си се хванал да разнасяш фалшиви цигари на адреси.
  • 49 НаглостаНаГЕРБ

    36 3 Отговор
    Е,това ако не е наглост здраве му кажи.Та нали точно вие слуги на мутрата, съсипахте всичко демократично,ограбихте държавата и ни направихте колония на империята на злото САЩ.Само като гледам името на АЛ.Йорданов и ми се повръща.
  • 50 не е нормално

    25 5 Отговор
    Сега остана да се появи и оня .....психото Едвин Сугарев и да вземе да ръси мозък !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Змей

    23 2 Отговор

    До коментар #38 от "възмутен":

    Под "няколко годинки" може да се разбира от две до над петдесет...Зависи колко си му набрал...Ама колкото и да са, важното е да го набутат да лежи, а колко - вече е подробност от пейзажа...
  • 53 за тия само

    29 4 Отговор
    Тоя.....Филип,Костов,Женята дървената кратуна,и останалите.....1автобус престъпници трябваше вече да излежават поне 25та си година в затвора. Това са душмани на България !
  • 54 Бесен десен

    27 5 Отговор
    Тоя като го видя ми се изпарява цялото дясно политическо мислене и ме кара да посегна към бюлетината на кому.. добре де БСП
  • 55 Тъй ще да е

    23 3 Отговор
    Сандьо Балонът, много ги разбира!
  • 56 Велински

    33 3 Отговор
    Сашо се изложи. Яката се изложи. Този човек живее още в 1990г. Най-лошото е, че доказа, че не се интересува от нищо, освен от манджата. Демокрацията му е като дъвка, защото застиналият му мозък не може да измисли нищо съдържателно.
  • 57 пацони

    17 2 Отговор
    Политикът трябва да е поне 100 кила, и да е минал Ковид, доказва че може да се справи с всичко. Сашко президент!
  • 58 сус бе

    29 3 Отговор
    ОСТАВА СЕГА ОТ НЯКЪДЕ ДА СЕ ПРЪКНЕ ОВОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ФИЛИП ДИМИТРОВ Е ДА ПОЧНЕ ДА РАЗДАВА АКЪЛ , ИЛИ ПЪК ПЕТЪРЧО СТОЯНОВ .
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 бай Иван

    29 2 Отговор
    Интересно Сашко къде се слага? В групата на слабите или на силните политици? С какво ще го запомним? С пещерният антикомунизъм? С плюенето по Русия? С нагаждането си там където е софрата?Интересно какво е за Сашко "силен политик"? Майстор на бакалските сметки? Умееш играта "ти на мене ,аз на тебе"?
    Всички подкрепяли СДС навремето, не щат и да чуят вече за тях, щото цялата им клика бяха "Сашковци"!

    Коментиран от #102

  • 61 само питам

    26 2 Отговор
    Това кухо буре пак ли изплува??
  • 62 Хаха

    7 19 Отговор

    До коментар #5 от "Bai Nudals":

    Ако плаща приятелят ти Божков може
    Не само ти да ядеш.

    Коментиран от #111, #115

  • 63 Васил

    28 3 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца това са Герб тяхната диктатура била в опасност голям смях
  • 64 помним

    28 3 Отговор
    Този смешник изтрепа рибата. Той и още един файтон хора убиха синята идея от лакомия.
  • 65 Дон Домато!! Така те бяха кръстили едно

    24 2 Отговор
    Време в СДС!! Но стана Дон Нерез!!
  • 66 едно време

    32 3 Отговор
    около 1992 година,не съм точно сигурен,бяхме на митинг на СДС,имаше много хора! Дойде момента когато на трибуната за реч се качи Ал Йо и почна да говори.В един момент някъде встрани от нас един мъж силно се провикна " махнете Сашо Свинята" тогава се чудехме кой е този мъж мислихме го за провокатор от БСП,и си чудехме защо говори така,сега нещата окончателно се изясниха!
  • 67 ССсс

    29 3 Отговор
    За в бъдеще трябва да има промяна на избора на евродепутати.Трябва да се избират мажоритарно а не да ги пращат по партийна линия.Тези примати представляват България а не мутрите или етноса,от която партия са.При мажоритарния вот,такива антибългари като Ал.Йорданов или турци от етноса,никога няма да ни представляват и излагат.
  • 68 за два лева

    25 4 Отговор
    Сашко е просто наемник. Търгува прашната марка СДС, но за прошляци като него е добра цената.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Гост

    31 2 Отговор
    Стига сте ревали бе, мишоци! Приемайте мъжки опозицията и стига мрънкяли! Оревахте де що има всички мисиркенски медии....
  • 71 оф лайн

    20 2 Отговор
    Провалът, лъжата, измамата, корупцията, криминалната приватизация наложиха тотално ликвидиране на тази корумпирана партия и изникването като гъба след дъжд на нова корумпирана партия с нови лица и същия тертип на управление.
  • 72 помнещ

    27 3 Отговор
    Тоя политически труп и престъпник, е един от изродите участвали в съсипването на родината ни.
  • 73 те така е

    23 4 Отговор
    Абсолютно вманиачили се слаби политици доведоха до разпадането на дясното в България . Единственото, което не е вярно в описанието е, че доведоха не до "разпадането на дясното в България", а до разпадането на България.
  • 74 F.F

    21 2 Отговор
    То демокрация от 2009 до сега нямаше! Беше си султанат. И не Радев направи Турски поток.
  • 75 Макензи

    24 1 Отговор
    Тоя не е труп, получава около 20 000 евро месечно, ние сме полуумрели...
  • 76 чичо Манчо

    24 2 Отговор
    Благодарение на тъпотата на народа това празноглаво говедо напълни гащите и джобовете нищо не е постигнал за останалите.Пратиха го посланик в Македония-пълен провал.Бил председател на парламента.Ами тя и ПКП е шеф на парламента,който е просто деловодство на тиквата.Явно на този пост се назначават прости ,тъпи , но верни кадри.
  • 77 Хахонимен

    15 2 Отговор
    Евродепутатите трябва да са на образовани финансисти инженери и техници на самоиздръжка работещи в проспериращи европейски фирми сега Европарламента и националните парламенти са менти менти
  • 78 подлизурко

    23 2 Отговор
    Когато беше председател на парламента, не се прибираше в България. Абсолютно безсмислено обикаляше света за сметка на бедна България. Дори вестник Стършел, които иначе симпатизираха на СДС написаха подигравателна статия за АлЙо.
  • 79 пълзящ

    21 2 Отговор
    С пълзене по шкембе и навеждане , както е станал член на СДС и ГЕРБ този плужек. Цял живот пълзешком до пенсия като евродепутат.
  • 80 Георги

    17 2 Отговор
    Имам една мечта. Герберските тролове да връщате парите, взети от джобовете на бедния български народ. А това написаното е вероятно е от селска трътла, не видяла мъж от времето на бай Тошо и съвсем откачила.Дано се намери достоен българин, един по един от списъците да връщат хонорарите си за плюнки и простотии.
  • 81 истината

    18 1 Отговор
    Тиквата прибира разни гладнин сини отломки като този плужек, Гърневски и Георги Марков, колкото да набави синя боица за уж дясната си партия от комунделски деятели и отрочета. Реално в управлението три четвърти са безличностни плазмодии с партиен билет от татово време , червени фамилии и номенклатура.
  • 82 страж

    16 3 Отговор
    Ей това прасе дебело от времето на Иван Костов дето разпродаде България за жълти стотинки ми предизвиква неконтрулеруеми позиви за повръщане.Лошото е че ако кажа всичко което ми идва на ум за него ще ме баннат за дълго време.
  • 83 стига вече

    17 2 Отговор
    Събудете се бре Българи!! Това недоразумение ли трябва да е в политиката и да ни ръководи??? Толкова ли няма кадърни и достойни хора та допускаме такива подлеци да ни управляват???
  • 84 деградация

    16 2 Отговор
    Докато такива некомпетентни и корумпирани тиквеници са в политиката България ще е винаги на опашката в Европа и света. Срам и позор е такива долни толупи да ни представляват в Еворпа!!
  • 85 ссс

    14 2 Отговор
    Този ли беше министър 10% или бъркам.

    Коментиран от #123

  • 86 Севда

    16 2 Отговор
    Това са гнусни хора!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 chi

    13 3 Отговор
    Демокрацията в България беше в опасност!
  • 89 проста работа

    16 2 Отговор
    направиха мръсни думите "дясна", "демокрация", "европейска"като обгърнаха дебелото туловище
  • 90 Диктатора Борисов убива

    12 2 Отговор
    Диктатора Борисов убиваше хора затвор за Терориста Борисов!
  • 91 гнус

    19 2 Отговор
    Словесната еквилибристика на Ал. Йо. не може да прикрие една основна истина, а именно това, че той е един от "рушителите на съвременна България". Когато основната ти кауза е "анти-" независимо какво ти не можеш да бъдеш градивен. Още повече, че антикомунизма на Йорданов е спорен в светлината на последните му действия - конформизма с най-комунистическата и най-корумпирана партия на прехода - ГЕРБ. Освен ако демократичните ценности на господина не включват чекмеджета с мръсни пари и смачкване на непокорни конкуренти с помощта държавната машина.
  • 92 Николета

    18 3 Отговор
    СДС е най-долнопробната и продажна партия, по нейна вина са подписани едни от най-заробващите договори, чрез които и до днес ограбват България.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 пак от Била

    17 2 Отговор
    Тоя дебел гаден мазен службогонец, защо пак се изказва компетентно. Този неуспял нещастник във всяка една политическа позиция. Марш сган продажна..
  • 95 верно

    20 2 Отговор
    Мястото на този плужек е сред нафталина. А Боко изказвайки се за тулупи, сигурно точно него ще да е имал предвид. Но, ако говорим сериозно, такива като АлЙо са вредни за България, защото подобни на него ни докараха две национални катастрофи. И оставим ли ги, и трета ще ни докарат.
  • 96 Един Човек

    19 2 Отговор
    Що,не излезеш да се разходиш по улицата да усетиш народната любов,пък после пиши,на кой искаш!!Преди година ЕП излезе с декларация ,която осъжда корупцията и натиска в/у медии в България!Преди около месец американски конгресмени изнесоха информация и осъдиха действията на Бойковите правителства за абсолютно същите грехове,а той сега тича да се жалва видиш ли,Демокрацията била застрашена!!И като се жалва,какво,от ЕС ще дойдат да ни напляскат ,че повече не го искаме тоя крадец!?....
  • 97 Що ривете

    13 2 Отговор
    Когато вие си наредихте калинките, не е заплашена демокрацията! Жалки манипулатори! Партия, служеща си с жълтата преса на Доган, опорки и лъжи ежедневно, сега отново ривът! Ривеете! Няма да ви помогне, да отидете там където ви е мястото мошенници!
  • 98 С гербавите

    10 3 Отговор
    Пионки на хунтата демокрация не щем. Тя е само за тях.
  • 99 Джеймс

    14 2 Отговор
    Какво ЕНП ги гони крадливата пасмина? Те се сравуват от тях. Да те изтипосат като плажуващ тюлен на една ръка от 2 милиона в евро и да търсиш подкрепа е цинизъм. Кой кремълски потурко даде 5 милиярда за руски проекти и кой си купи благоразположението на чичо Сам с още 3 милиярда кредитни левчета? Мазно- тлъсти слуги на Дявола- така са описани и в Библията!
  • 100 Народът

    12 2 Отговор
    Пукнете мръсни паразити !Скоро ще се разбягат от вас във всички посоки калинки , бръмбари рогачи и мутри биячи , дето подхранвахте с народната пара 10 години ! Иде видов ден !
  • 101 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    4 14 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ ТРОЛОВЕ ...ЧАЛГАРО - КОМУНОИДНИ , ПРЮЕТЕ ЛИ ..ПЛЮЕТЕ ЛИ !!!! ИЗХОЖДАТЕ СЕ ЗА ДА ВИ ОЛЕКНЕ СУТРИНТА , ЧЕ СТЕ СЕ ЗАДРЪСТЕЛИ ОТ ОМРАЗА ...!!!!!
  • 102 Караколю

    17 2 Отговор

    До коментар #60 от "бай Иван":

    Наборе, не бъркай "силен" политик с "дебел" политик! Това само за сведение! А Сашко е точно второто, а от първото е на светлинни години...
  • 103 Ха ха ха

    15 3 Отговор
    ХААХАХа... Е нема такава държава.
    ГЕРп казаха: "много се краде в тая държава" хахахахахха

    Коментиран от #107

  • 104 българка

    15 2 Отговор
    Ами като не ви харесва тази демокрация, напуснете, за да могат да се върнат тези, които прогонихте!
    Признавам, че вече не чета нищо, произведено от вожда и слугите на ГЕРБ! Все едно да ядеш развалено ядене!
  • 105 Gowo

    8 2 Отговор
    На лъжливото овчарче скоро ще ми се види края.Още малко кога влезне при Бай Ставри .Това е в типично комунистически стил.Да клеветят.Да клеветят и лъжат безогледно .Да клеветят собствената си родина България пред Европа и светът

    Коментиран от #124

  • 106 Страул

    4 9 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    Дядо ти щеше да се отрече от теб, ако знаеше, че си станал руска подлога!!!
  • 107 румен десов

    5 8 Отговор

    До коментар #103 от "Ха ха ха":

    във всяка държава се обвинява, доказва в съда и осъжда..Кото стане това тогава се смей слуга на ушатия тюлен!!

    Коментиран от #112

  • 108 гост

    10 2 Отговор
    Герберастки педали во главе АЛ Ио известен боклук от близкото минало и настоящ ибрикчия

    Коментиран от #117

  • 109 Аз Негодника

    3 4 Отговор
    Америка е един ФАЛИРАЛ НАРКОМАН...Който се опитва да се спаси, като взима ЕВРОПА като заложник...В един евентоален съюз от ЕВРОПА. КИТАЙ И РУСИЯ...Който може да ги изхвърли до ниво Английска колония,от типа Австралия.

    Коментиран от #125

  • 110 Gost

    11 2 Отговор
    Разреваха се, че не могат да крадат вече.
  • 111 Bai Nudals

    11 2 Отговор

    До коментар #62 от "Хаха":

    Не те разбрах,приятел някога ми беше и Боко. С него се запознах през 95та. и месец след това бях разочарован от него. Пари не съм изкарал нито с Васил нито с Боко. Но през годините Васил нито веднъж не е бил нищо друго освен пич.
  • 112 Gowo

    12 2 Отговор

    До коментар #107 от "румен десов":

    Ами сам си даваш отговаря .Че ставаш смешен нали точно за това тук , в нашета държава никой голям престъпник не може да бъде осъден. Защото Гешеф не позволява .Това ли сме ние.,,Нормалната държава ".Как да бъде обвинен и доказан престъпникът Борисов.След като всички служби отговарящи за това са на негово подчинение.Нали за това е Хунта. За да не бъде осъдена.И тия ревът за ,,демокрация" Тия разбойници....
  • 113 Чичо от село

    12 2 Отговор
    Че това писмо го пише Ал. Йорданов, един от няколкото най-долни, отблъскващи и отвратителни,, политици на прехода"не ме учудва. Словото му е като неговата визия-лъжливо, мазно и отблъскващо! Оказва се, че тези които го подкрепят са на неговото ниво! Цялата гей-дружинка пое тона на Борисов, че СП е предизборен щаб на Радев! За ваше сведение крадливи и лъжливи буклуци от ГЕРБ-СДС, Президента Радев няма нужда от пред изборен щаб, защото той е кандидатът на народа!
  • 114 обективен

    9 2 Отговор
    Защото ви спряха лапането
  • 115 Bai Nudals

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "Хаха":

    До ХаХа. Елементарен си с писанията си,като врачка си само предсказания правиш. Аз съм енциклопедия мой,ако имаш някое въпросче питай. Нещата ги знам защото са се случвали с мен,не са ми разказани...
  • 116 Не я разбираш

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "оня с коня":

    ти политиката,затова и не я коментирай
  • 117 Грета Тунберг

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "гост":

    Скъпи чакам те в Швеция.Не се ли зареди Теслата?От Норвегия до Швеция е близо,с едно ще ти достатъчно.
  • 118 Аре нема нужда

    6 2 Отговор
    Нищожество ,което си е изгубило човешкия образ от преяждане !
  • 119 ГЕРБ ще бъде първа сила!

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    Ти си от провокаторско коляно. Нямаш нищо общо с трезво мислещите хора. Платен си!
  • 120 веселяк

    0 2 Отговор

    До коментар #35 от "оня с коня":

    Публикувано във факти.бг: ...на Карта е заложена ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ на Важна за Европа...Едно Й кратко си пропуснал, трябва да е на мястото на геОполитическата!
  • 121 Павел Пенев

    4 3 Отговор
    Ето тези цитираните заедно с автора на това прочувствено писмо– фашиста Ал.Йорданов, са най големите гадове,които съсипаха България. Но в ЕС ги хрантутят и им се радват,че са демократи от ЕНП.
  • 122 И аз да кажа

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "ПСР":

    За начало ти лъжеш, защото не е имало 12-годишно управление на ГЕРБ. Нещо за Орешарски и двете служебни правителства на Радев да се сещаш?
  • 123 И аз да кажа

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "ссс":

    Бъркаш, но нали си мразите по задание, все тая! Бъркате и за Йорданов- аз пък помня как от НС се обърна на руски към Пирински, за да бъде разбран. И отдавна не е дебел, тоя дето ви пише опорките да си купи очила
  • 124 Луди всякакви

    2 3 Отговор

    До коментар #105 от "Gowo":

    А когато КГБ-исткото отроче Йончева клепа срещу България, може, а? Болни хора !
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Чук и Гек

    4 1 Отговор
    Хе! За електората, поредната подпорна точка на тиквите е - ,,Радев е натовец и прави Три морета!". За пред Брюксел - ,,Радев ни убива, както ние майките с деца! Той е слуга на Кремал!"
  • 127 Възмутен

    4 1 Отговор
    Сега ревете!!!! А ГА ЛАПАХТЕ КИФТЕТА, ДОВОЛНО СЕ ЧЕШЕХТЕ ПО ШКЕМБЕТАТА И МАЗНО, И НАГЛО СЕ ПОДСМИХВАХТЕ!!!! ХАК ВИ Е!!!! НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ ВАС!!!!
  • 128 ТРОПЧО

    5 1 Отговор
    ГЕРБ И СДС БИТИ КАРТИ ОСОБЕННО СДС ТО КОЕ СДС Е ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯНА КОСТОВ НА КОИ ТО МНОГО СДС - ТА ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ АМА СЕГА ВЕЧЕ СЕ ДОВЪРШИХА СЕРБ КАКТО ПАТРИОТИТЕ 1.2 ПРОЦЕНТА НА ИЗБОРИ И ТО ОН СГРЕШЕНИ БЮЛЕТИНИ ХА ХА 5
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Демокрация

    3 0 Отговор
    Демокрация в България не е имало. Само мутри, които крадат, купуват си гласове и не оставят възможност за избор. Привидно е демокрация, но народът не управлява наистина.
  • 131 Предупреждават

    3 1 Отговор
    ЕНП, че след 11.юли няма да могат да им внасят толко кинти в касичката, колкото преди
  • 132 само казвам

    0 2 Отговор
    комунизма в БЪЛГАРИЯ отново се възражда плъховете напуснаха хамбара
  • 133 гост

    2 0 Отговор
    Човек/???/ без мозък с манджа в малката тиква вместо мозък.Той и "милите" му колеги.Срам за България!
  • 134 Мисирките

    3 0 Отговор
    готови за сви р к и реват!
  • 135 Истината2

    3 0 Отговор
    Самоотбрана.КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА НА БАНДИТА ОТ БАНКЯ ОТКРАДНА И УНИЩОЖИ ДЕМОКРАЦИЯТА.КАКТО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.МУТРИТЕ ВЪН.СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЯХ.
  • 136 Ще те боли

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "оня с коня":

    скоро от инструмента на коня, знаеш къде.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове