4 Юни, 2021 13:13 4 574 106

Близнашки: Санкциите на САЩ срещу Васил Божков са удар и върху Радев

  • васил божков-
  • румен радев-
  • близнашки

Нищо ново за нас, ветераните от българската политика. Както и да гледаме, това са неща, които отдавна са подготвени, обясни професорът

Близнашки: Санкциите на САЩ срещу Васил Божков са удар и върху Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Изненадата беше Васил Божков по закона "Магнитски". Така бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки коментира пред БНТ казуса със санкциите върху Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков.

"Нищо ново за нас, ветераните от българската политика. Както и да гледаме, това са неща, които отдавна са подготвени", обясни Близнашки.

Той още веднъж повтори, че изненадата за мнозина от управляващата върхушка е името на Васил Божков. "Ще трябва да се пренагаждат и пренастройват много неща, защото управляващите и президентът Румен Радев не се разграничиха от него", коментира проф. Близнашки.

Спомняте си репликата на Румен Радев, че аргументите на Божков са по-добри от тези на неговите критици", припомни той думи на президента от миналия юни.

По думите му американците нямало да спрат дотук, но въпросът бил как да приемем всичко това. Законът "Магнитски" отговаря за една представа за света, която не съществува, посочи проф. Близнашки.

Според него по-важно било как щяло да се използва всичко това, за да се въведе ред в държавата. "Олигарсите, които смятаха, че ще започнат война срещу собствената си държава и смятат, че вече са се позиционирали на страната на доброто, допускат груба грешка и ще платят висока цена за това, което правят.

Цялата олигархия беше създадена с цел тези хора да формират един икономически гръбнак, който да гарантира икономически суверенитет на страната", обясни проф. Близнашки.

Според него Пеевски е наследникът на Илия Павлов, а Васил Божков е крупен играч. Развръзката е неизбежна, но олигарсите не разбрали какво ги чака, като смятали, че ще парализират работата на прокуратурата. Няма да стане така и ще бъде много интересно в следващите няколко месеца, изтъкна Близнашки.

Той е на мнение, че американците си преследват своите цели и България далеч не е толкова важна. Нека не се заблуждаваме, американците няма да ни решат проблемите с корупцията и те далеч не си поставят за цел България да е силна държава.

На тях им трябва да е държава, която да изпълнява указанията, които идват по веригата на задграничните факти, посочи проф. Близнашки.

Ако бил фактор в политиката, проф. Близнашки щял да извика Херо Мустафа, за да я помоли малко да се успокои. Тепърва ще наблюдаваме много интересни събития, очаква бившият служебен премиер.

На власт сега е хунтата, хората с фуражките. Това са военни хора, те не разбират от политика, нямат чувство за политика", обърна се бившият премиер към служебното правителство и разкри, че то иска да обсеби властта. "Не са замислили този кабинет като служебен, а като постоянен. Голямата драма предстои", каза още той.

Проф. Близнашки предупреди, че се очаква голяма цензура в медиите при това управление.

"Това служебно правителство надхвърля възможностите си – те трябва до осигурят добра администрация, не им е работа да се занимават с тайни служби и обезглавяване на кадри", смята професорът.

"Близката до Божков Елена Фичерова бързо си подаде оставката от МВР след санкциите на САЩ. Мисля, че и дори Рашков ще трябва да си подаде оставката", видя бившият премиер връзка между събитията.

Големият проблем според бившия служебен премиер, че тези хора които са във върха на държавата, разбират политиката като война. Те друго не знаят и за тях политиката трябва да има враг, който трябва да бъде преследван. България се намира в абсурдна ситуацията, коментира още проф. Близнашки.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    162 20 Отговор
    Глупости на търкалета.

    Коментиран от #67

  • 2 Артър

    131 16 Отговор
    Радев не е Гешеф или Б.Б. или Делян Пеевски. Така, че подавай оставката...

    Коментиран от #34

  • 3 zeus

    169 20 Отговор
    Близашки, ясно ми е, че го правиш за пари, ама няма смисъл вече, Баце е пътник я към затвора, я към Ада.
  • 4 ТаУмВзе

    121 16 Отговор
    Черепа обеща изненадка утре! Да видим треморите в гърчове на герберастията. Сладки сънища, мутро Долна.
  • 5 герб в гроба

    149 13 Отговор
    малиии и това недоразумение го водят професор ...

    Коментиран от #94

  • 6 Факт

    120 15 Отговор
    Тоя е професор, ама друг път
  • 7 Две димящи дула

    116 12 Отговор
    Близнашки, оставяш слузеста диря след себе си и непоносима воня!

    Коментиран от #32

  • 8 Ахаххахах

    107 8 Отговор
    Какъв тъппак! Сащ удариха самоми единствено мутрите от СИК ВИС ТИМ и тим. Показаха, че трябва да изстържем мутрите от управлението! Това е! Явно този е тотално зависим от тулупомутрата и скоро ще изхвърчи! Дебил!
  • 9 Някой си

    94 9 Отговор
    Близнашки, отделихте в канала!
    Само ти не си разбрал май!
  • 10 Още един лизач

    92 9 Отговор
    на банкянски дудук
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пишман си

    93 10 Отговор
    Ха ха ха ха Близнашки , пак сложи наколенките , а санкциите какви са щом Божков е плащал на действащ политик? Сиреч единствения с власт е Бойку тиквата!
  • 13 Тоя

    82 6 Отговор
    мазник за пари , на майка си "лельо" вика !
  • 14 Хе хе

    78 5 Отговор
    нахалството очевидно е най-голямото качество на този човек. него го нещат в село, той все за поповата къща пита. ходещо доказателство, че никога не е късно да станеш за резил. очевидно тези дни заработва последните суми от работодателите си. вероятно утре пак заработи нещо и ще се появи като новина. но не е. защото е четен вестник. клоунадата продължава.
  • 15 БОЛШЕВИК

    79 4 Отговор
    Близнашки е мерзавец и подлога от класа. Много злобен и прост човечец, който не знае къде се намира.
  • 16 Бамбука

    79 5 Отговор
    Абсолютен боклук и подлога. Падение и омерзение на човешкия род.
  • 17 дедо ви

    64 5 Отговор
    божков ще бръкне с пълната торба с компромати и герб ще паднат под 10% ...вервайте

    Коментиран от #104

  • 18 димби

    59 3 Отговор
    удар върху празната глава на буда,тъпако
  • 19 Сърп и чук

    64 4 Отговор
    Заглавието - ,,удар И срещу Радев" - откровен е професорът близач! Нека обясни съдържанието на това ,,И". Щом има ,,И", значи този, този, този И ... Радев! Кои са другите бе, Близашки?!
  • 20 Университет

    62 5 Отговор
    Ето ви пример колеги затова , че простотията и корупцията са навсякъде. Преди се говореше , че само СУ вади големи кадри , не е вярно , зависи от младежите и желанието им за наука. Вижте какъв срам е Близнашки за СУ , с тези безумни изказвания , ами Коларова? Ами онзи социолог дето лятото показа средни пръсти на честните протестиращи до румънското посолство? Държавата се превърна в кочина при герб , беше зле , но при тях стана разрухата на всичко свято.
  • 21 гешаков

    56 4 Отговор
    Близашки а нещо за Борисов да кажеш?Още ли ти плаща?А ти още ли лижеш?Гербаджийски троглодит,дегенерат и социален многофрен.Да пцовисаш дано,!
  • 22 Чудо

    50 3 Отговор
    Този е престъпник,онзи е престъпник,а най-големият престъпник още е на свобода.Как стават тези неща...
  • 23 бягай бе

    49 3 Отговор
    `мазник.....
  • 24 Ще ти се

    48 6 Отговор
    Радев и Божков излизат като победители от тези разкритията на САЩ. Божков беше прав. Борисов е рекетирал. Радев го знеше. Изборите идват.
  • 25 дедо

    58 4 Отговор
    Млъкни бе, паразит!
    Собствените ти студенти ги е срам от теб.
  • 26 Ван дер Любе

    49 5 Отговор
    Мисля, че е ясно защо САЩ включиха Божков, т.к. не искаха директно да включат Борисов, който е подкупвания от Божков лидер на партия. Толкова е елементарно. И това ли изненада Близнашки? Че Борисов е взел 60 милиона само от Божков, за да му дава да не плаща данъци? Значи и Близнашки е участвал в кражбата на народна пара, щом прикрива Борисов. Елементарно.
  • 27 ноу хауЛизнашки

    37 4 Отговор
    Подлога с езиче за облизвани на остатъците по дупетата .
  • 28 нннн

    52 6 Отговор
    Ако се направи проучване, одобрението на служебното правителство ще е над 70%. Защо ли никой не го прави???
  • 29 Чегърт чегърт

    31 4 Отговор
    Защо бе, Кацамунски? Пари ли нямаш?
  • 30 Гост

    45 4 Отговор
    ТОЯ КАКВА МАЗНА,ПРОДАЖНА ПОДЛОГА СЕ ОКАЗА...............ЩЕ ПОВЪРНА..
  • 31 Ще ядеш

    33 4 Отговор
    хурката на стари години , барабар с племеника , напърцал от слободия и милиони от въздуха , вече три деца !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Близнашки, каква е тази снимка от преди

    39 3 Отговор
    20год,не можем да те по знаеме!! Актуалната тие много хубава, от предишното ти показване!! Там си като глиган болен от Заушка!!! Главата ти сее изкривила, направо си"хубавец"!! Какво Забъркваш Божков и Радев?? БОЖКОВ СА ГО РЕКЕТИРАЛИ Влади и Борисов??? Повтори го сто пъти В Божков!! Ти ли си най тъп или се правиш на такъв!! Радев и Божков нямат пресечни точки остава варианта, че се правиш на Тъп!!! А може и да не се правиш!!
  • 34 наму

    9 30 Отговор

    До коментар #2 от "Артър":

    Наистина не е!Както каза неговия шев той е фигурант!Асега хунтата се опитва да прави военна диктатура!
  • 35 Отлично

    34 4 Отговор
    служебно правителство.Даже е по-добро от служ.правителство на Герджиков.И по-важното,че вдъхна надежда в хората.Благодарим

    Коментиран от #39

  • 36 Ланс Линк

    34 3 Отговор
    Типично по герберски-прехвърлят проблема от болната на здравата глава. Сега очаквам и Гърневски да се изходи извинете да се изкаже по въпроса.
  • 37 Лизашки и той изскочи от ковчега...

    32 3 Отговор
    Един по един,а дори и по двама се появяват тези плужеци и подлоги....Нямат грам доблест и достойнство.За няколко шкафчета за готови на пълно оризиляване за всеки веков!Когато Българин се срещне с представител на фамилия БлиЗашки,ще изпитва само чувство на отвращение и омраза към тях!Това е клеймото за предателите и продажниците!БЛИЗАШКИ!
  • 38 Кочо

    12 22 Отговор
    А представяте ли си какво ще грухти тази зурла, ако Божков утре поднесе сензацията, че е дал 670 милиона на Радев да прави с тях каквото пожелае - кеф му да прави кампания за президент, кеф му да настани дъшеря си да учи за актиса!? Професорът ще е много впечатлен.....
  • 39 Не даже

    35 4 Отговор

    До коментар #35 от "Отлично":

    А това е най доброто служебно правителство, което сме имали до сега!
  • 40 този

    36 3 Отговор
    политически Лилипут и самообявил се за конституционалист само се чуди как да хвърля кал по Радев и по всеки който е "по-голям" от него, а такива колкото искаш.
  • 41 Българка

    28 14 Отговор
    Нa влacт ceгa e хунтaтa, хoрaтa c фурaжкитe. Тoвa ca вoeнни хoрa, тe нe рaзбирaт oт пoлитикa, нямaт чувcтвo зa пoлитикa", oбърнa ce бившият прeмиeр към cлужeбнoтo прaвитeлcтвo и рaзкри, чe тo иcкa дa oбceби влacттa. "Нe ca зaмиcлили тoзи кaбинeт кaтo cлужeбeн, a кaтo пocтoянeн. Гoлямaтa дрaмa прeдcтoи", кaзa oщe тoй."
    Близнашки ближи си близалка или по-скоро г @залката на мафията!
    Нагло и цинично изказване. Това служебно правителство за по-малко от 1 месец освети толкова престъпления и извращения на бойковото управление, колкото Гешев и цялата прокуратура за десетки години не са и помисляли
    Браво на президента и служебното правителство! Щом герберите реват, пищят и калят, значи работата им е успешна!

    Коментиран от #75

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Наблюдател

    23 3 Отговор
    Близнашки да си погледне корема - в него сякаш има близнаци. Не е много наясно с нещата.
  • 44 таратанци

    31 1 Отговор
    Георги Близнашки : "Ръководи организацията на БСП в София, в началото на 90-те години. Бил е член на Висшия съвет на БСП." После пък - консултант на ДПС! Колко пъти Президентът да казва, че не познава лицето Васил Божков, бе, нагаждач!

    Коментиран от #99

  • 45 Какво подобие

    29 2 Отговор
    на човек! И всичките пари на света, и цялата власт не могат да оправдаят подобна низост. Този червей явно спи спокойно и се храни добре, докато вреди и върши низости.
  • 46 Българин

    30 2 Отговор
    БЛИЗНАШКИ Е МАЗНА ПОДЛОГ...А
  • 47 Иво

    29 2 Отговор
    Тоя си е изпил мозъка! Няма срам!
  • 48 Павел Пенев

    26 2 Отговор
    Този или е идиот или се прави на такъв.
  • 49 Този, кой го държи да преподава в С У???

    27 2 Отговор
    Този Затъпява студентите, лоясалия му мозак не може да роди нищо!! После защо нивото на образованието се срива!! От такива с лоени топки в главите, вместо мозък!! За теб става дума Близнашки!!
  • 50 ТОЧНО

    5 27 Отговор
    АМИ ДА ТА ШЕФА НА РАДЕВ СЕ КАЗВА БОЖКОВ. ЗАЩО РАДЕВ НИКОГА НЕ ГОВОРИ ЗА БОЖКОВ.

    Коментиран от #56

  • 51 мнение

    15 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: и ще платят висока цена за това, което правят.

    По скоро ние народа ще платим, и то по скъпо предишните кризи от 1991, 1996, и особено от 2013
  • 52 ИЗЛАГАЦИЯ

    6 24 Отговор
    АМЕРИКАНЦИТЕ ЗНАЯТ ЗА БОЖКОВ, А РАДЕВ НЕ ЗНАЕ НИЩО, СТРАННО.

    Коментиран от #61

  • 53 Сега му е

    24 1 Отговор
    времето да се провери как сте получили професура! Някак си не върви куцо, къораво и сакато да се изказват. Колко ви платиха за тези глупости?
  • 54 2123

    14 0 Отговор
    САНКЦИЙТЕ СА СРЕЩУ ВСИЧКИ ПОЛИТТИЦИ И УМНИЦИ ПОЛИТОЛОЗИ СОЦИОЛОЗИ ПРОФЕСОРИ И ИЗМИСЛЕНИЯ ГЕНЕРАЛ КМЕТ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ТОЛУП
  • 55 Чичо

    10 1 Отговор
    Пък другите всичките са назначени с гласовете на партия бацо гепни пачковата
  • 56 Точно така

    8 0 Отговор

    До коментар #50 от "ТОЧНО":

    трябва или да го познаваш или да знаеш нещо за човека. Ако нищо не знаеш, не говориш!
  • 57 5555

    6 22 Отговор
    ОСТАВКА НА СЛУЖБАРСКИЯ КАБИНЕТ‼РАДЕВ ДА СЕ ОМИТА ОТ ПОЗИТАНО‼
  • 58 възмутен

    18 1 Отговор
    Този изглежда не може да спи, ако не намеси и президента в комбинациите на своите доскорошни "фаворити" герб. Няма как г-н "бивш служебен премиер" можете ли да се разграничите от мен, ако само сте чували за мен? Така, че и зависимостта на президента от Божков , вие ветераните на политиката можете да си предвиждате както ви хрумне, но следва да го докажете. Иначе вашето излиза "една жена казала" Вижте обратното: комбинацията на Борисов и Владито с Божков е доказуема. Докажете, че не е вярно. Хайде по полека в предвижданията, смирете се малко.
  • 59 .......

    13 0 Отговор
    КАТО РАЗДАВАШ ДИПЛОМИ И ДОТУРАНТУРИ НА СУЛЮ И ПУЛЮ НИ РИВА ,СЯ РЕВЕШ
  • 60 Роко

    14 0 Отговор
    Вземи се поспри бе бай Георги, и децата по форумите ти се смеят на небивалиците.
  • 61 2123

    12 2 Отговор

    До коментар #52 от "ИЗЛАГАЦИЯ":

    Те АМЕРИКАНЦИТЕ МУ ЗНАЯТ СПАТИЙТЕ ОТДАВНА НО ЧАКАТ БЪЛГАРИНА ДА ПРООМЕЕ ЧЕТЕТЕ ВЪВ Гугал БОКО И МУТЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА ЧЕТЕТЕ ДА ЗНАЕТЕ А НЕ РАЗНИ КОЛАРОВА ХРИСТОВ Е И ТЕ ПОДОБНИ ПРОФЕСОРИ ДА ВИ ОБЛЪЧВАТ СЪС БОКОВИТЕ ИЗМИСЛЕНИ НОМЕРА - - КЪДЕТО И ДА ПРОВЕРЯТ ВСЯКАЕ О НААКАНО
  • 62 2323

    16 3 Отговор
    Възрастните хора явно по-бавно загряват какво се случва. След изборите и Буци ще е в списъка Магнитски, заедно с другите мошенници. На САЩ им трябва ГЕРБ, само че без мутрата и не искат да ги потопят. Ако санкционира Борисов и Горанов сега, на изборите ГЕРБ=4%, а това не е в техен интерес
  • 63 МУНЧОТО

    5 21 Отговор
    Публикувано във факти.бг: РАДЕВ СЪС СВОЕТО МЪЛЧАНИЕ ПО КАЗУСА РУСКИ ШПИОНИ И ОЛИГАРСИ ПЕЕВСКИ И БОЖКОВ СРИНА ДОВЕРИЕТО НА СВЕТА КЪМ БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #80

  • 64 МАЛЕ МАЛЕ

    3 20 Отговор
    ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, РАДЕВ НЕ ЗНАЕ, МНОГО ГЛУПАВ ТОЯ ФАТМАК.
  • 65 СЛОНСКА КОЖА

    21 1 Отговор
    ТОЯ НЕ ВИЖДА ЧЕ БОЙКО Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ , АМА КАТО ПЛЕВНЯТА ВСЕ РАДЕВ МУ ВИНОВЕН - НЕ ЗАБЕЛЯЗВА И КЪДЕ Е ЦЕЦО ДЕТО И ТОЙ СЕ НА РАДЕВ ПОД ЮРГАНА ПРАВЕШЕ АНАЛИЗИ НА ПЪРДЕЛА МУ !
  • 66 chi

    16 1 Отговор
    Мазния Близнашки преди събитията хич не се чуваше а сега ръси простотии на ляво и дясно...
  • 67 Шляхтиц

    2 10 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    АНОНИМЕН предполагам, че ТИ си поне АКАДЕМИК, за да можеш да опонираш на един БЕЗПАРТИЕН ПРОФЕСОР.
  • 68 ХАРЕСВА ГИ

    9 1 Отговор
    БЛИЗАШКИ ОБИЧА ДА ЯДЕ ОТПАДНИТЕ ПРОДУКТИ ОТ ФИЗИОЛОГИЯТА НА РАДЕВ !
  • 69 .......

    4 1 Отговор
    ПОДОБНО НА РСКАТА П. СИАНАЛНОПОДАТЛИВ
  • 70 стоян

    2 20 Отговор
    Браво за проф. Близнашки -много точно е описал превратаджиитеи тяхната цел
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Кекав

    14 1 Отговор
    Близнашки, много Ви идва и тепърва ще видите зор. Ние хората не видяхме бял ден от вас ГЕРБ 13 години. Ваш ред е да влизате масово в затвора
  • 73 Лизняшки пак блЯнува

    7 1 Отговор
    Мазен бахур в десния джоб,
    предложен му там от Левент
  • 74 На тоя името

    8 0 Отговор
    много му подхожда! С този корен "Близ"!
  • 75 После Софиянец

    2 8 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    Ами не е така, за сега само се говори и се завзема власт. Няма НИТО ЕДНО повдигнато обвинение. Във България всеки е невинен до доказване на противното . Тук някой писа, снимки и записи не важат в съда без свидетелски показания. Всичките лафове на служебното правителство и таксиджията са "приказки под шипковия храст" . Един е Христо Иванов и негов пророк е Иван Костов.

    Коментиран от #77, #85

  • 76 Махнете тази чужда снимка, където се

    6 1 Отговор
    Изказва Близнашки, това нее той!!! По казахте го наскоро, той е станал като хипопотам,,!! Искаме си Хипопотама Близнашки!!
  • 77 Българка

    4 10 Отговор

    До коментар #75 от "После Софиянец":

    Прав си, за това. Наистина няма обвинени, само сменени началници по силовите министерства. Фърчилото Радев овладява държавата. Ще му приседне на президентските избори. Хората не искат нов Т.Живков или нов Боко.
  • 78 Васил

    9 2 Отговор
    Близнашки много си далеч от истината ама нали си партенка на диктатора от Банкя.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Правилно но

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "МУНЧОТО":

    Останахме без тъпомер след твоя коментар, все така, правилно разсъждаваш, аргументирани доводи, с една дума умен си ставаш за световен президент на .... /ти си избери/.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Просто човек

    10 3 Отговор
    Лизашки, теб човек не бива дори да те коментира! Такова мр*сно, нечистопл*тно и м*зно същество си... Президента е един от много малкото честни политици, затова хората го харесваме и ще бъде избран пак!

    Коментиран от #96

  • 84 .......

    4 0 Отговор
    ПОДОБНО НА РОСКАТАПУСИ СИАНАЛНОПОДАТЛИВ
  • 85 Сламена шапка

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "После Софиянец":

    Даже през ноща ходи със сламена шапка, лошо ди действа слънцето.
  • 86 гост

    6 0 Отговор
    Хайде вече да говорят за полическия лидер получил подкупите. Какви са тези избирателни позиции.
  • 87 Абе скрий се

    6 2 Отговор
    вече продажно мекере, "обслужи" политически ББ и иди си вземи сребърниците, дето не знам Господ за какво ще ти позволи да ги изхарчиш.
  • 88 Шпатулан

    9 2 Отговор
    Близашки ти акъл нямаш колко едно пиле бе!
    Кви глупости съчиняваш бе близашки!
    Божков на кой се отчиташе със стотици хилки?
    Който спря да се отчита, т.е. да дава рушвети го подгониха! Кой успя да избяга, избяга. Другите следствени. Просто и елементарно, но не е за твоята кратуна. Кратуната е от сем.Тиквови!
  • 89 дедо ви

    6 1 Отговор
    близнашки това изказване е лизане на задник на бойко
  • 90 123

    6 9 Отговор
    Е, сега родените след 90-та година ще видят какво е комунизъм на живо, и за каква промяна протестираха! Свобода на словото ли??? Виж Б.Рашков в БТВ от първия ден заплахи. Е вече няма и да могат да протестират! Но нали Бойко ще е виновен пак за всичко! Сега има КГБ, така че тихи занапред. Само против Бойко може да говорите! Нищо друго не ни трябва бе хора, нали си имаме вече омразата, това е най-голямото богатство! Много важно че вървим към дъното с пълна сила! Важно е ние да се мразим за честта на резидента!
  • 91 Допълва по темата

    6 0 Отговор
    Има и друго. Намерете го писано е от господина. "Фурнаджийска" лопата. Някой здраво му е дръпнал "юздите". Кой ли?
  • 92 Обосновано

    4 1 Отговор
    Значиии....,тоя охраниняк ,напълно обосновано го напъдиха през 2014г. от БСП. Колаборант с гепаджиите.
  • 93 Абе

    5 3 Отговор
    тъпанар,санкциите срещу Божков ЗАСЯГАТ ТОЛУПА БЕЗМОРАЛНА ТИКВО.НЕДЕЙ услужливо по разбойковски да месиш президента.ТОЛУПА,ГОРАНОВ,МЕНДА да си отговарят за рекета.НЕ изкривявай истината мауко герберски.
  • 94 юрист

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "герб в гроба":

    Това "недоразумение" е най добрит и най
    знаещия български юрист.Гордея се че съм
    негов ученик.

    Коментиран от #97

  • 95 No comment

    2 2 Отговор
    Близнашки-Ръководи организацията на БСП в София, в началото на 90-те години. Бил е член на Висшия съвет на БСП.
    Като представител на Коалиция за България е наблюдател (26 август 2005 – 31 декември 2006) и депутат (1 януари – 5 юни 2007) в Европейския парламент, където е член на Конституционната комисия и на Комисията по вътрешния пазар и защита на потребителите.
  • 96 демократ

    3 7 Отговор

    До коментар #83 от "Просто човек":

    Може да преизберат мутрата Радев ако
    в Б-я простаците като теб са мнозинство
    Надявам се че интелектуалците са много
    повече от фатмаците–мутри.
    Избираме между демокрация или терористи
    като Путин,Лукашенко и шпионина Радев
  • 97 друг юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "юрист":

    Значи си ренегатка, като него!

    Коментиран от #98

  • 98 юрист

    3 1 Отговор

    До коментар #97 от "друг юрист":

    Значи не съм.Просто не харесвам марксизма
    тази ерес на юдейския комунизъм.
  • 99 Ами

    3 4 Отговор

    До коментар #44 от "таратанци":

    Естествено че така ще каже! Остана и да си признае, още повече след разкритията на САЩ. Но има записи, в които го хвали, а пък не го е виждал! Абе фатмашка работа, сега ще се уплита, ще има лозунги, кой е крадец и кой от честен по честен, прозрачен, но и за това има записи, какви ги е вършил за деса. Но някои заслепени само лозунгите му слушат, а те едни и същи! А трябва работа и работа!
  • 100 Ха ха ха

    6 6 Отговор
    Много точен и адекватен коментар е направил Близнашки , и всяка казана дума от него е истина , а фатмачето те първа ще го отнася с 300 ....
  • 101 Право в очи

    4 3 Отговор
    За всички ни щеше да е по-добре Близнашки изобщо да не беше прав....
    АМА Е И ТО ПОЧТИ НА 100% !
  • 102 Драгомир

    3 2 Отговор
    Тъпотата на този жалък професор личи устойчиво откакто се е появил в политическото пространство. Явно този ветеран не разбира какво всъщност е казал Радев.
  • 103 сноу

    2 1 Отговор
    И..и..какво точно си и бил ти на политиката,че и за ветеран се спрягаш..
  • 104 Уйко ви

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "дедо ви":

    "Божков ще бръкне с пълната торба с компромати и герб ще паднат под 10% ...вервайте"

    А дано!
  • 105 инчхай

    0 0 Отговор
    ТОЯ ДЕБЕЛАК ЛИЗАЧ НА МУТРАТА КОГА И ЗА КАКВИ ЗАСЛУГИ ГО ПРОФЕСОРЧИЛИ КЪДЕТО СТАРИТЕ ХОРА КАЗВАХА ПРОСТИЯ СИ Е ПРОСТ НО УЧЕН ОЩЕ ПО ПРОСТ
  • 106 КРАДЦИ

    0 0 Отговор
    БЛИЗАШКИ ДА ГО УДАРЯТ В ИЗТОЧНА АНАДОЛА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове