Last news in Fakti

6 Юни, 2021 14:14 4 935 109

Тошко Йорданов: Как ще постъпим след изборите зависи от резултата

  • тошко йорданов-
  • слави трифонов-
  • итн

Моделът, наложен от ГЕРБ, стигна върха на отвращението през последните години

Тошко Йорданов: Как ще постъпим след изборите зависи от резултата - 1
Снимка: БГНЕС

Действията на САЩ са следствие от това, което направи обществото ни. Българите и САЩ може да се каже, че са партньори на полето на демокрацията. Мнението на САЩ и мнението на българите съвпадат. Посочените лица в американския списък със санкции е ясно отдавна, че са корумпирани. Казаното от САЩ няма как да бъде пренебрегнато. Това каза пред БНР Тошко Йорданов, зам.-председател на ИТН.

Моделът, наложен от ГЕРБ, стигна върха на отвращението през последните години. На предните избори нямаше социологическа агенция, която дори близо да беше до реалния резултат. Изпитвам съмнения за всякакви социологически резултати. Истината се проявява по време на избори, всичко останало е гадаене на врачка, добави Йорданов.

Попитан дали ще съставят правителство след изборите, имат ли готовност, Йорданов отговори, че ще постъпят правилно. Ще зависи от резултата на изборите. Ние с партии от статуквото ГЕРБ, БСП и ДПС и техните патерици, коалиции няма да правим.

Спрямо резултата ние ще стъпим правилно. Варианти всякакви, ще видим какво ще се случи след изборите. Ние можехме и предния път да съставим правителство, въпросът е кое е правилно за страната, миналия път не беше правилно да се състави правителство при конфигурацията в парламента. Ще стане ясно какво ще се случи след изборите. Говоренето с условности не е нещо, което може да очаквате от нас, каза Йорданов. Ако българският народ иска да бъде изчегъртан моделът ГЕРБ нека да излезе масово да гласува. Имаме планове за всеки един случай, не, не съм длъжен да го казвам и предварителното говорене е абсолютно безсмислено, подчерта Йорданов.

Попитан дали са готови на компромиси за правителство на малцинството, Йорданов каза, че не са ясни тези неща. Ще станат ясни, когато минат изборите. Утре ще видите дали Слави Трифонов ще бъде част от листите на ИТН, каза още Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    56 12 Отговор
    Майко, майко.... скапана държава!

    Коментиран от #44, #78

  • 2 Госあ

    31 14 Отговор
    За да си българин днес, сигурно си бил канибал или педофил в предишния живот....
  • 3 Народът

    79 31 Отговор
    Искаме Рашков за главен прокурор , пък ако щете правете правителство !

    Коментиран от #27, #76

  • 4 БГ681

    76 34 Отговор
    Ей не спряха с тези недомлъвки. Имах някаква надежда за промяна с тези нови личности, но бързо се изпари. Нищо достойно и мъжко в позициите им. Всеки път ги питат нещо конкретно и винаги отлагат отговора. А това безобразие лидера ти избран за депутат да не се яви и един път в парламента е тотално обида и неуважение към институцията и народа. Все пак кой в той кои сме ние, много ясно че ще говори само от фейсбук от там от високото и удобното. Хубаво е, че малко режима на мафията герб си заминава , дано не го заменим с по-лошо.
  • 5 Скорпи

    100 15 Отговор
    Тошко,ами ако резултатите са почти същите пак ли ще мълчим бе брат.И така...до кога....
  • 6 ТаУмВзе

    37 25 Отговор
    Глупости! Каквото заповяда Мустафата, това ще е Тошко. Краварски войски щурмуват Български цивилен завод. И всичките Траете като бияни. Директно им гоня Мустафата и им обявявам война, като улав прецедент много ясно.

    Коментиран от #33

  • 7 пупупупу

    80 19 Отговор
    Аз слушах интервюто по БНР.Тоя господинчо от Джамбол се държа много нахално, подигравателно и агресивно с водещия, а той просто най-възпитано му задаваше въпроси. От този Тошко ли е Прошко ли е струи злоба, негативизъм и истерия.

    Коментиран от #54, #57

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 СЕВЕРОЗАПАДА

    55 22 Отговор
    Маймуно, тъпоъгълна, стягай катуна и отивай направо в махалата в Ямбол.
  • 10 Избирател

    64 20 Отговор
    Тошко Африкански нещо не е в час. За нищоне стават!Явно още не го е разбрал! Ще го види на изборите. Сбирщина. Славуца Учиндолски се скрил като партизанин и се прави на интересен във Фейса. Вярно на ппредишните избори птичето им беше кацнало на рамото, но те не се възползуваха от резултата. Сега ще го ду...т и ще разберат, че рано или късно Народа разбира кои го лъжат и лесно така няма да се върже! До тук бяха тези шоу-тарикати.
  • 11 Мария

    50 12 Отговор
    Пич с тоя не може с другия неможе с кого бе ? Хайде ГЕРП и ДПС не, но и БСП отхвърляте та те не са ли в опозиция ? Направете си сметка за всички бройки депутати и тогава говорете. Иначе ми изглеждате на страхливци осъзнавайки, че не се наемате с отговорноста да ръководите и управлявате държвата. Ми тогава си правете песнички и скечове -поне там ви бива.
  • 12 Нищо

    41 7 Отговор
    конкретно и конструктивно , ехидност и неришителност и митръгнал с чалгаря политик да става ! Те върху себе си нямат контрол , чакай България и народа да оправят ?! Абсурд !
  • 13 dfu

    31 7 Отговор
    И да говори, и да не говори, то е ясно - ИТН са проатлантическа партия и се подразбира каква политика ще водят и откъде ще получават инструкции. Да не забравяме, че ГЕРБ също са такава партия
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Накрая

    40 5 Отговор
    ще изяде те хурката за селските си мурафети !
  • 16 Акфодньл

    38 6 Отговор
    Отвориха ресторантите и кръчмите. Този спокойно мо е да си подаде св и да не се занимава с неща, от които не разбира.
    Не желая какъв шоумен до вчера да ми пише и гласува закони, с които аз трябва да се съобразявам и да ми бъркат в джоба, за да може същия и онзи кьоравия да живеят е суперлукс !
  • 17 ВИЕ...

    35 7 Отговор
    СТЕ И ТАКА И ВАКА. НЯМАТЕ НИЩО, КАДРИ УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ И СТЕ
    СТРАХЛИВИ. ПРОЕКТ СТЕ НА ШИШИ И ДОГАН. АКО НЕ Е ТАКА ДОКАЖЕТЕ ПРОТИВНОТО. НАРОДА ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИ.
  • 18 Наблюдател

    48 7 Отговор
    Aйдe нямa нуждa дa ни ги cъoбщaвaтe – тoвa вaшe шoу вeчe гo глeдaхмe нa 4 aприл зa 60 милиoнa лeвa нaпрaзнo пoтрoшeни пaри нa дaнъкoплaтeцa caмo зa дa ни кaжeтe, чe нaшият вoт във вaшa пoлзa нeщo нe ви уcтрoйвa.Впрoчeм кaк ce caмooпрeдeлятe и caмooхaрaктeризирaтe кaтo фaктoр в пoлитичecкoтo прocтрaнcтвo? Кoя e визиятa ви зa блaгoдeнcтвaщa Бългaрия?Кoи ca oбeщaниятa ви тoчкa пo тoчкa aкo ви дaдeм мaндaт зa cъcтaвянe нa прaвитeлcтвo? Прaвилнo – нитo ниe, избирaтeлитe, знaeм яcнитe ви oтгoвoри нa тeзи крaйъгълни въпрocи, нитo дoри и caмитe виe ги знaeтe. Знaeтe caмo дa cъбирaтe тeлeвиoзннa тaкca зa 7/8 прocтoтии и дa плacирaтe кoнцeртни билeти нa вaм чoвeкoпoдoбнитe.Тoвa бeшe вcичкo, увaжaeми зритeли, и лeкa нoщ! Изобща тия за нищо нe cтaвaт Cбирщинa, а Cлaвуцa Учиндолски ce cкрил, кaтo пaртизaнин, не смее да излезе на открито и пише само глупости във Фейса. До тук бяха. На 11 април ще го видят...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мимч

    19 22 Отговор
    Най добре да изберем Корнелия и Мая да се коалират и с почти със сегашното правителство да работят поне един мандат. Може би това е най доброто решение...

    Коментиран от #25

  • 21 мдаа

    49 9 Отговор
    Славуца, 90-те години свиреше на ушетата на "Илия Павлов Сие". Има видео как Учиндолският шоумен се гърчи изпаднал в транс пред борчетата. Техен човек. И този шоумен да управлява България? Това не е за вярване.
  • 22 Тоалетна хартия

    37 6 Отговор
    Тоше....ако на следващите избори влезете в парламента ще е чудо!!!!

    Коментиран от #82

  • 23 Аз Човек

    49 5 Отговор
    Тошко Африкански гаден злобен жлъчен арогантен да знаеш че си аут ти и цялата чалгарска помия вървете си в скапаната кабеларка омразни алчници
  • 24 Тошко,

    32 6 Отговор
    бягай в Африка.
  • 25 Хаха

    15 4 Отговор

    До коментар #20 от "Мимч":

    Готов си за Карлуково
  • 26 Ужасно си тъп Тоше...........

    33 3 Отговор
    Птичето на късмета кацва един път на рамото.
  • 27 Baba бона

    25 8 Отговор

    До коментар #3 от "Народът":

    И чеп за зеле не става от него
  • 28 Преброяване на населението

    8 4 Отговор
    Избори после
  • 29 безпартиен

    19 0 Отговор
    И като се запишете в първите места на листите какво?Чакате да ви изберат ли?Ами запишете се всички "известни" политици последни и чакайте преференциите на хората!Така ще си направите сами сметка дали си заслужава да се занимавате с политика!Това се отнася за всички партии!Ако пък "новите лица" са роднини на старите з.адници,то ясно,че промяната ще е само за балъците дето я чакат!!!
  • 30 XAAXAAAXA

    26 16 Отговор
    ЩЕ ВИ ТРЕСНЕ ПАК БОРИСОВ, ШЕ СЕ ЧУДИТЕ ОТКЪДЕ ВИ Е ДОШЛО......ТОЯ ПЪТ МАШИННО
  • 31 томка бикова

    9 8 Отговор
    Можем да Ви помогнем - цялата Гей-група от Демократите преди години / аз-томка биков, даниела митова и денис сачев / Сега при боко банкянския ако ни Приемете Сме при Вас.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Павел Пенев

    30 4 Отговор
    Какво има да разговаряте с този папагал. ИТН не са по малко отвратителни от ГЕРБ, а Трифонов е по противен и от Бойко,при това педал по негово признание.
  • 35 Българка

    17 3 Отговор
    Ако след 11.07 не се състаши прашителстшо, българите ще покават юершен картон и на ИТН.

    Коментиран от #64

  • 36 Безродник...

    25 4 Отговор
    Бяхте временна патерица на гепи и доган...сега никой не ви вярва....и 4% няма да имате ...чалгари...!
  • 37 ПЕНКО

    20 1 Отговор
    СПОРЕД СНИМКАТА -МОЖЕ ДА ИГРАЕ -МУНЧО -ОТ "ПОД ИГОТО " !!!!
  • 38 Ммм...да

    28 4 Отговор
    Славуца се надяваше да е опозиция в миналия парламент,но остана очуден,че се класира втори ! Не можа да повярва ,че има толкова много прости хора !Това отвори алчната му паст да лапа още,ама ядец .За жалост,неговият приятел Тиквата,ще се върне на бял кон и тогава няма да има милост.
  • 39 Слушай

    33 5 Отговор
    Африканец,това не е кожения диван в7/8.Там може да си ги пляскаш,каквито ти хрумне.На предишните избори,изобщо не очаквахте втора позиция.Не сте се борили( защото нямате и елементарна управленска програма), за да стигнете до втора сила.Простичко казано,онези- щракащите с пръсти на" Чалгаро комбайнерска" ви изиграха без да искат , лоша мечешка услуга.Вие гонехте четвърто, максимум трето място.Да влезете,и само да лаете и в ляво,и в дясно,да леете злобна жлъч( там сте царе) ,но без да носите грам управленска отговорност.Ако пък уредите и някое зам.кресло- още по добре.Сега не ни излизайте с номера на Мони Испанския..Когато му дойде времето! .. Ти какво искаш? Избори до дупка, докато не ни ДАДЕТЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ! ТОГАВА ЩЕ БЛАГОВОЛИМ ДА ВИ КАЖЕМ,КАК ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ! ,Ей,африканец,народа може да бъде хлъзнат Веднъж,но да го фърфориш два пъти,и да мълчиш Величествено,няма да мине.Затова този път и Вие трябва да бъдете изчегъртани! Защото нямате грам управленски капацитет.Нито кадрови,нито програмен.Ще ми се да вявам,че този път Народа ни,няма да се подведе и ви гласува доверие.Иначе ще плаща прескъпо.Ще завърша със знаменитата фраза на Микеланджело.." Обущарю,не по високо от сандала!".. Та африкански Обущарю,гледай си кожения диван.А не ни превръщай 6 милиона в задължителни зрители на ,т,пп,те ви скечове.

    Коментиран от #73

  • 40 ЧАЛГА ТАЙМ

    29 4 Отговор
    В ИЗБОРИ УЧАСТВА, НЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА.....ЧАЛГАРИЯ
  • 41 ТОШКО ЧАЛГАРЧЕТО

    20 2 Отговор
    ИСКАМ 121 ДЕПУТАТА....И ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО
  • 42 Утопия

    27 3 Отговор
    Това е истинска утопия Герб +ДПС +БСП да имат по-малко от половината гласове. А това което прави Слави вече не мяза на политика а на религия. Вярваите ми безусловно, но аз няма да ви кажа нищо какво ще правя това си е моя работа. Другата простотия Слави дори не иска да е депутат а камо ли премиер е що за простотия е това ще стои отгоре като господ и ще дава съвети???
  • 43 Anonymous

    34 1 Отговор
    Къде се скрихте МИШОЦИИ ??? Къде си бе дълъг наркоман ??? Къде са ти топките ???? Излез и се запознай с НАРОДъ!!
  • 44 Домакин

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Нещо божков ги е скастрил щом пак ръсят глупасти Първо спечели избори а не чакат кауна да ви оправя /никои не познал че всички казаха герб първи Кои го интерисува следващите Помниш ли кои беше 5 на световното по футбол но шампиона се помни
  • 45 Пич

    27 4 Отговор
    Тея па , кога станаха цигани , кога им почерняха дупетиите...!!!??? Тоя се държи толкова нагло ,все едно е министър председател на осем държави едновременно...!!!??? Аз знам какво ще правят след изборите - обратно в малката телевизиика . Единствено е прав , че няма да правят коалиция с ГЕРБ . Бойко ще си управлява и без тях...
  • 46 ЧАЛГАРИТЕ ПРАСНАХА И БСП

    8 5 Отговор
    Нинова си трайна.......при нова загуба дали Нинова пак ще си трайка
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бойко

    20 0 Отговор
    ГЕРБ благодари на Тошко за "точната и изчерпателна" информация как щели да постъпят след изборите!?!?!?
  • 49 Чалгар си

    32 1 Отговор
    Тоше. Дребен и злобен
  • 50 Ташунко Сапа

    28 2 Отговор
    Айде шут и на Слави дъртия ерген 😁
    5 години го чакаме да напрай партия и 2 пъти по 100 милиона за избори!
    Накрая пак нема булка! 😁🎃🇻🇳🚾
  • 51 ЧАЛГАРИТЕ ПРАСНАХА И БСП

    9 11 Отговор
    Ако и сега пак я ПРАСНАТ, Нинова е зад борда
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Факти

    19 1 Отговор
    Смешни сте
  • 54 ОТВРАТ

    23 3 Отговор

    До коментар #7 от "пупупупу":

    крайно неприятен тип.
    ами той напълно се вписва в пейзажа.
    такава ни е съдбата - нямаме избор.
    ''от трън, та на глог''!
  • 55 Тошко

    16 7 Отговор
    Славуцата е мюре на Радев! А мюре се казва на вързано пате, което да привлича ята на диви патки за отстрел!
  • 56 Дедо Пенс

    18 1 Отговор
    Славуца е копие на Психичноболния ! Самовлюбен егоист !!!
  • 57 нннн

    26 1 Отговор

    До коментар #7 от "пупупупу":

    Съгласен. Тошко се държа много нагло, арогантно. Чудя се, как водещият запази самообладание.
  • 58 ЧАЛГАРИЯ БЕЗ КРАЙ

    13 0 Отговор
    В ЛИСТИТЕ ДА ВКЛЮЧАТ И БАЛЕТА НА ШОУТО.....
  • 59 Чалгапитеци

    15 4 Отговор
    Преведено на български език : ако отново гласуваме и разчитаме на партия ИТН те ще ни гарантират втори парламент–еднодневка срещу напразно потрошени от нашите джобове нови десетки милиони левове плюс ще гарантират на вече самоуправстващия президент от Дондуков 2 още минимум два месеца охолен монархически абсолютизъм и нови дерибейщини чрез вече назначеното от него уж временно правителство. Което е и крайната задкулисно договорена цел на цялото това упражнение, ако още не сте го разбрали.
  • 60 Дебилчев

    16 1 Отговор
    Вие сте ясни в постъпките, бягане от отговорност и пречене да има политическа такава, еднолична власт дадохте служебно, не сте интересни, ама никак
  • 61 Крум

    5 11 Отговор
    Ако има какво да кажат, ще го кажат, когато му дойде времето.
    Засега няма какво да кажат.
  • 62 Ender

    4 23 Отговор
    Плюите си колко искате платени коментиращи! Но,на всеки е ясно,че първа политическа сила ще е ИТН!
  • 63 ИЦО ПЕТРОФФ

    18 3 Отговор
    Как ще постъпите, зависи и от резултата, и от вечно намръщения клоун-чалгар Славуца!
  • 64 ПИЯНА

    0 2 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    ЛИ СИ МЪ⛲⛲⛲🐔🐔🐔
  • 65 НА 11.07.2021

    7 14 Отговор
    БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ!!!!👑👑👑👑
  • 66 Маймун

    26 4 Отговор
    А бе Тошко не се дуй толкова, че ще се спукаш като балон. Не виждаш ли, че всички от ИТН сте въздух под налягане. Видяхме ви колко струвате в последното НС - гола вода.
  • 67 Хемингуей

    18 4 Отговор
    Ясно е как ще постъпят, пак ще върнат мандата и ще кажат, че искат нови избори, защото от ЦИК не са помислили за хората в космоса които искат да гласуват
  • 68 Сиромах

    21 2 Отговор
    Тошкоо,Вие от ИТН да не би да се правите на бившето БКП и да искате 98% гласували за партията Ви?Ако това търсите със сигурност ще омръзнете с претенциите си на хората и накрая ще се ококорите вън от парламента!
  • 69 Кира

    19 3 Отговор
    Предпочитам мандата да се даде на Мая Манолова отколкото на тези алчни мошеници ИТН
  • 70 Гошо

    15 3 Отговор
    Не е за тая работа Тошко Йорданов ,много е първосигнален и хич не може да се владее Изпечени софисти като Любчо Дилов ще го направят не само за смях ,ами и пяна на уста ще му докарат Като прибавим и едвам прикритото му тщеславие гарнирано с комплекси го прави направо опасен за ръководна длъжност
  • 71 Новите лакеи

    13 2 Отговор
    на САЩ се казват ИТН.Каква демокрация бе цървул.Какво разбирателство има между българите и САЩ.(90% от народа ги ненавижда).От тях нищо добро не сме видели.А вие от ИТН се явявате поредната лакейска патерица на САЩ.Да ви го н.....м
  • 72 Аз съм

    12 1 Отговор
    Аз съм Тошко Африкански,

    но не съм лъв балкански.

    Малък съм пиг-мей човек

    и в акъла много,много лек.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Тия ми ти

    10 5 Отговор
    Славчо изял едно мъжко прасе с Боко па се скарали за един парцел при Японския и половината ГЕРБ. Мая лапацалото джугаше пари от Черепа па,предложи Шиши за шеф на ДАНС и после завъртя опашка пред Боко за омбудсман. Кака Донч прокара закона Ванко1 за излъзване на сутеньорите. Накрая Христо Бойкикев и Кристиян Таков,изтърсаци на коминтерновски фамилии оформят новата Прогресистка коалиция от жендъри и либерастни фанатици. Вие ли сте промяната вееее...??? Я къш,чупка у лево.
  • 75 Аз съм

    5 1 Отговор
    Обичам да скачам и да се премятам

    и пред силните на колене да клякам.

    Затова ходя винаги не срешен и мръсен

    с тъпо изражение и винаги навъсен.
  • 76 ГЕРБ

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Народът":

    Иди.т
  • 77 АААААААААААА

    6 1 Отговор
    Вие африканците сте в историята
  • 78 Тошко Тъпото

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ще постъпим така, както и преди!! Ще гледаме сеира на другите!! Белким направят правителство и без нас,а ние да гушнем субсидийката- 8 лева за глас от баламурниците, които ще гласуват за нас!! Ясно??
  • 79 !!!

    8 2 Отговор
    Абе ей, шут такъв, я се взимайте уръце, няма да се играем само на избори.
  • 80 Ами

    4 12 Отговор
    Добре казано Тоше! Това е истината, която много дразни, всички мишки! Само като погледнеш налазилите хлебарки и се вижда, че единствените за които трябва да гласува човек, са ИТН! Честността и достойнството, подлите глупаци, никога няма да ви вземат! Пазете ги!

    Коментиран от #84

  • 81 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    СОЦ ТЕОРИТОРИЯТА : " ТОШКО АФРИКАНСКИ -С ГАЩИ АМЕРИКАНСКИ " !!!!!!!!!! ЙОРДАНОВ - НАДУПЛЯК -НОВ !!!!!!!!!!!1
  • 82 Народен човек

    12 3 Отговор

    До коментар #22 от "Тоалетна хартия":

    Народе!! Не проумя ли вече, че Славчо Цигулката и Тошко Тъпото са " лидери" на една референдумна " партия"!! Нито една точка от техния " референдум" не беше гласувана!! Това означава,че не са никакъв фактор в политиката и подадените за тях гласове са безвъзвратно загубени!!!

    Коментиран от #85

  • 83 8777

    2 4 Отговор
    Махайте ги тези партии на прехода. Не виждате ли до къде докараха хората, да няма за кого да гласуват и да гласуват за телевизионни шутове?
  • 84 Ама страхливци

    8 2 Отговор

    До коментар #80 от "Ами":

    Как си го представяш Герб +Бсп+ДПС да са по-малко от 50%. И после с БСП не може ама с Мая Манолова и Татяна Дончева може. Слави си е страхливец, обича да гледа от страни и да се надсмива, обаче не търпи критика. Нали го виждаш крие се дава интервюта на приближени журналисти, сърди се ако го критикуваш. Този човек ченгетата ще го съсипят психически само да пожелаят, толкова е лабилен и докачлив.

    Коментиран от #86

  • 85 Аз съм

    4 0 Отговор

    До коментар #82 от "Народен човек":

    Навсякъде лъжа,мажа,заблуждавам

    Само и само депутат да ставам.

    Ако мисля,че ми вярва нашият народ

    Трябва да съм голям кретен и идиот.
  • 86 Ами

    3 4 Отговор

    До коментар #84 от "Ама страхливци":

    Ако ще питаш нещо, питай! Ако ще ми пишеш опорки, не на мен! Има достатъчно дечковци, да си драскате глупости! С глупости, честа и достойнството на ИТН, няма как да вземете! Та са изключително смешни напъните върху всяка тема за тях!

    Коментиран от #87

  • 87 Ама страхливец

    6 3 Отговор

    До коментар #86 от "Ами":

    Питам те директно, Слави ще става ли премиер и с кого ще се коалира да направи мнозинство или ще ходим на 3ти избори. И не ми отговаряй увъртаики ще видиш като му дойде времето.

    Коментиран от #89

  • 88 Слави Куроглави

    5 2 Отговор
    Една мисирка го е клъвнала по главата и не може да пикае.
  • 89 Ами

    4 5 Отговор

    До коментар #87 от "Ама страхливец":

    питаш неща, които са ясни! От години е ясно, че Слави нито има намерение да става Премиер, нито ще става! Слави е човек професионалист и никога не би се впуснал в нещо, което не е за него! За сметка на това, е перфектният организатор и с добър нюх, за подбор на екип! Та питаш неща, за да си драскате глупости, защото иначе те са ясни! Дали ще се ходи на трети избори, резултата ще го покаже! Не сме врачки! И подобни глупости за 50-60 и не знам си там колко процента, са глупости, въртящи се около глупави опорки! За коалиции, като гледам, що подлец се е навъдил и как плащат на деца за да леят простотия по тоя и оня, хич не ми е на сърце! Но по скоро, ще се случи и понеже бързо ще излязат подли намерения, ще доведе отново до избори! Така, че ще имаме години с чести избори! До там сме се докарали и продължава да се мъти водата в тази посока! затова се плаща!

    Коментиран от #90

  • 90 Ама страхливец

    9 4 Отговор

    До коментар #89 от "Ами":

    Типичен мишок е Слави, нямало да става премиер а какъв ще става директор на водопад ли???? Един смел чове трябва да си сложи главата на дръвника и да поведе народа като един пълководец. Такъв страхливец досега сме нямали дори и мижавия Сергей първият път опита преди да се уплаши. И с кого ще я прави коалицията казвай конкретно Герб, БСП или Дпс нали не ми казваш че ще разчита на предатели отцепници. Мишок си е Слави и това е.

    Коментиран от #92, #93

  • 91 Посетител

    10 3 Отговор
    Нищо не става от тия. Само, къде фасонът им е голям. То се вижда с просто око.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Ами

    3 2 Отговор

    До коментар #90 от "Ама страхливец":

    казах ти да не ме занимаваш с платената си глупост! Ама грам не ме вълнува на чия 0трепка си посредник! Дали е копейката, или Божков или Нинова, или Борисов или Христо Иванов, все ми е тая! Под общ знаменател, подлец са ми!

    Коментиран от #94, #95

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ама страхливец

    5 0 Отговор

    До коментар #93 от "Ами":

    Чакай малко и с Христо Иванов и ДБ ли няма да се коалирате? Явно ще се коалирате само с восъчните фигури на мадам Тюсо.
  • 96 Минувач

    6 3 Отговор
    Рано или късно нещата си идват на мястото.Славуца Учиндoлcки се надяваше да е опозиция в миналия парламент, но остана учуден, че се класира втори! Не можа да повярва, че има толкова много прости хора, хвaнaли ce в пaяжинaтa му oт лaкaрдии. Това отвори алчната му паст да лапа още, ама ядец. Неговият приятел Бoйкo Бoриcoв,ще се върне на бял кон и тогава няма да има милост.

    Коментиран от #98

  • 97 Ами

    2 2 Отговор

    До коментар #94 от "Ама страхливец":

    Ами като се чувстваш такъв, аз вина нямам дечко! 😃 Виж си там играчките и не се занимавай с глупости!
  • 98 Ами

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "Минувач":

    Кой каза дечко? 😃

    Коментиран от #99

  • 99 Минувач

    2 2 Отговор

    До коментар #98 от "Ами":

    Чети и мисли.

    Коментиран от #100

  • 100 Ами

    2 3 Отговор

    До коментар #99 от "Минувач":

    То ми е писнало да чета тролска простотия и цитати от медиите за глупаци! Що плащат на деца не знам! Но благодарение на вас поне е ясно кои са подлеците! Та простотията ви може да съсипва подлеците, ама за останалите е полезна! 😃

    Коментиран от #101

  • 101 Минувач

    2 2 Отговор

    До коментар #100 от "Ами":

    Ето пак,що плащали на деца не си бил знаел.... Ами мисли умнико, раздвижи го този мозък, ако има въобще какво да раздвижиш. Било ти се изяснило, кои са подлеците. Ами като ти е ясно под хшапката ,сподели с Форума кои са ТЕ. Направи анализ ако можеш. Ако не можеш, чети и не се обаждай. Излишно тролиш...

    Коментиран от #102

  • 102 Ами

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Минувач":

    Играй си с парцалените кукли и не се натискай, да се излагаш! Няма какво ново да ни кажеш дечко!

    Коментиран от #103

  • 103 Минувач

    2 0 Отговор

    До коментар #102 от "Ами":

    Забравил си да си вземеш хапчето..

    Коментиран от #104

  • 104 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #103 от "Минувач":

    Важното е, че ти не си дечко! 😂
  • 105 До чалгарите..итн...!!!

    3 0 Отговор
    Аз съм Тошко Африкански, но не съм лъв балкански. Малък съм пигмей човек и в акъла много,много лек. Oбичaм дa cкaчaм и дa ce прeмятaм и прeд cилнитe нa кoлeнe дa клякaм. Зa тoвa хoдя винaги нe cрeшeн и мръceн c тъпo изрaжeниe и винaги нaвъceн. Навсякъде лъжа,мажа,заблуждавам Само и само депутат да ставам. Ако мисля,че ми вярва нашият народ трябва да съм голям кретен и идиот.
  • 106 интервю

    0 0 Отговор
    Въпрос: Как ще постъпи ИТН след изборите?
    Тошко: Зависи от резултата.
    Въпрос:какъв ще е резултата?
    Тошко: зависи от изборите.
    Въпрос: Как ще протекат изборите?
    Тошко: Като минат изборите ще ви кажем.
    Въпрос:Готови ли сте тоя път да съставите правителство?
    Тошко:Ще стане ясно след изборите.
    Въпрос:Какви ви са плановете?
    Тошко:Имаме планове за всеки случай, но не съм длъжен да ви ги казвам.
  • 107 корекция

    1 0 Отговор
    ИТН са ИТПН - има такъв прост народ
  • 108 Тошко

    0 0 Отговор
    На пилона при
    Манолова
  • 109 Рабфага

    0 0 Отговор
    Абе тошко не си за там за друго сме те обучавали .Не лъжи хората
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове