Last news in Fakti

4 Февруари, 2013 14:54 1 087 9

Цветанов:Случаят „Буда” е сценарий на определени сили

  • цветанов-
  • буда-
  • сценарий-
  • село бисер

Няма нищо притеснително в това, което излиза за досието "Буда", коментира вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, съобщи Дарик.

Според него това е част от сценариите на определени сили в държавата.

Премиерът е този, който, след като толкова дълго се спекулира с тази тема, може да прецени и да поиска изнасянето на тази информация публично, каза още Цветанов при посещението си в харманлийското село Бисер.

"Преди избори винаги излизат подобни теми и публикации. Една малка част от това, което беше изписано в интернет пространството по този случай, сме го чели през 2005 г., когато премиерът беше кандидат за кмет. Преди втория тур, почти всички, които ползваха интернет, на своите адреси получиха подобна информация. 2009 г. това отново беше актуална тема. 2011 г., преди президентските и местните избори, си спомням за също тази тема и тогава се говореше за досието "Буда". Няма нищо, което да е притеснително в това, което излиза, а просто това е начин за сценариите, които се реализират от определени сили в държавата. За мен е важно да отчитаме това, което е направено, а премиерът е този, който като човек, спрямо когото дълги години се спекулира с тази информация, може да прецени и да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично", коментира още министър Цветанов.

Цветанов: ”Нито за миг не сме забравили село Бисер и жителите му”

Свещеници от епархията отслужиха ритуал за здраве и благоденствие по повод една година от наводнението, потопило селото. Церемонията беше организирана от жителите на с. Бисер. .
Жителите на селото изразиха своята благодарност и признателност към вътрешния министър за изграждането на новите им домове и църква.
”Нито за миг не сме забравили село Бисер и жителите му”, каза в словото си министър Цветанов. Той не пропусна да отбележи приноса на цялата държава и заяви, че в най-скоро време ще стартира процедурата по изграждане на канализацията на селото, за което са предвидени 5,4 млн.лв.
След срещата с хората министър Цветанов и представителите на институциите се събраха на обществен съвет. На него очертаха предстоящите действия за довършване на още 24 къщи и ускоряване на процедурата за избор на фирма за изпълнение на канализационния проект на селото.
„Вашата болка и трагедия, а сега и радостта ви, ме промениха и ме направиха различен. Затова мога спокойно да кажа, че се чувствам бисерчанин”, с тези думи министър Цветанов се раздели с местните хора.
На 6 февруари в ремонтираната църква „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде отслужена панихида в памет на шестте жертви от наводнението.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трибал

    0 0 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=DmEx6-fyGEs

    Девет милиона мишлета!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ддд

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Трибал":

    Вече не са девет милиона
  • 3 адон

    0 0 Отговор
    И Цветанов и Б.Б. са били агенти на бившата ДС,но сега отричат и плюят против нея.Така им диктуват,а те трябва да изпълняват......
  • 4 кик

    0 0 Отговор
    м дааа АДОН е наплно прав в изре4ението си
  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор
    И ква стана тя сега - народния герой тиквоний и бандит и доносник и агент на ДС. .а си героят. Шок и Ужас.Наглите сега се изясниха кои са и с какво са се занимавали. Бандити ни ограбват бе Българи.
  • 6 Трибал

    0 0 Отговор
    http://flic.kr/p/dSax78
  • 7 Трибал

    0 0 Отговор
    Той е Буда!А тия къде му верват Будали!
  • 8 Arsen

    0 0 Отговор
    Другарят Иван Костов изнася факти за "Работническо дело". Срам ме е, че някога гласувах за него.
  • 9 choss

    0 0 Отговор
    До #8
    Арсенчо, какво ти е виновен Костов, че начело на държавата стои престъпник, произвеждал незаконно цигарии е разследван за това, че е мутра и съдружник с Трактора, Пашата и бог знае още кои хора от ъндърграунда, че е бил "вербуван" като информатор за ЦСБОП от офицер на ДС, останал на работа в новите ни нереформирани /уж демократични/ спец. сружби, че е инженерен проект на тайни кукловоди от ДС и човек със зависимости от ДС.
    А къде другаде, освен в "Работническо дело" - централния орган на партията, Костов ще зшлеви шамар на БКП, като заяви, че комунистическата ни икономика върви към фалит, което се и случи по-късно? Костов, като макроикономист, много добре е виждал накъде отива страната и е написал, че икономиката ни не е конкурентна на западните и без дълбокото и реформиране, нищо добро не ни чака. Ето такива факти е "изнесъл" Костов във в. "Работническо дело"и то преди 10.11.1989 г., пък ти ако искаш се срамувай. Лично аз се гордея, че Костов е имал смелостта и куража да каже истината в лицето на БКП и че днес е лидер на автентичната дясна партия ДСБ.
    Костов, драги ми Арсене, за разлика от бат ти Бойко, нито е работил, нито е сътрудничил както на комунистическата ДС, така и на днешните ни нереформирани /пълни с агенти на ДС/ спец. служби.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове