Last news in Fakti

9 Юни, 2021 12:02 6 501 102

Проф. Кантарджиев: Д-р Стойчо Кацаров е опасен човек, страхувам се

  • проф. тодор кантарджиев-
  • д-р стойчо кацаров-
  • нцзпб

Добре е да се правят 50 000 ваксини на ден, а не по 20 000

Проф. Кантарджиев: Д-р Стойчо Кацаров е опасен човек, страхувам се  - 1
Снимка: БГНЕС

Приятно съм изненадан, милите ми колеги протестират. Аз ги моля за успокоение, за да не си навредят. Не можах да се сбогувам, затова искам да им благодаря и да им кажа, че имах уникалната възможност да ръководя най-добрия колектив. Показахме през последните 9 години на какво сме способни като специалисти. Това каза в студиото на бТВ проф. Тодор Кантарджиев, който бе освободен като директор на Центъра за заразни и паразитни болести.

Освобождаването ми стана като „от днес за утре“, дори нямах възможност да предам печата и важни документи, трябваше много бързо да напусна поста. За освобождаването си научих от здравния министър, който ме извика веднага след Директорския съвет в понеделник. И аз му благодарих за това, че не съм го научил от медиите, обясни проф. Кантарджиев.

Запитан познава ли министър Кацаров и какво е впечатлението му от неговата работа, професорът бе лаконичен: Не коментирам началниците, всеки може да научи какво се прави в здравното министерство. По правило не коментирам лични качества на хора, завършили медицина.

Той беше зам.-министър по времето на Иван Костов. Но лично не го познавах видях го в едни интервюта, където говореше, че няма такъв вирус, че заболяването е леко, че се умира с коронавирус, а не от коронавирус. А сега пък се търсят грешките на предишните, а не се правят важните неща – да се агитират хората да се ваксинират.

Добре е да се правят 50 000 ваксини на ден, а не по 20 000. Джипитата трябва да правят три пъти повече ваксини на ден. Колкото по-малко трусове се създават в здравеопазването, е по-добре. Да не се търси маана, защото това разколебава хората да се ваксинират. Защото ще има ваксини, но няма достатъчно желаещи, а това може да доведе до нова епидемия през есента, предупреди проф. Кантарджиев.

На въпрос дали причината за освобождаването му не е участието му в НОЩ, специалистът отбеляза: Мисля, че образованият българин си дава сметка какво е направил НОЩ, за да овладеем епидемията. Може би някои хора са завиждали, че бяхме подложени на този натиск в продължение на 3 месеца да дадем 158 брифинги…А тогава нямаше маски, нямаше защитни облекла, няма щлемове.

Този ЩАБ понесе много негативи, заради извънредните мерки, въпреки че бяха доста по-меки, които бяха правилни. Що се отнася до голяма смъртност през есента на миналата година (в проценти), тя се дължи на слабостите на нашата здравна система – липса на профилактика и контрол на страданията у възрастните хора. Нашата нация е застаряваща…Има много хора с неврологични заболявания, хора със зле контролирано здраве. Вие доволни ли сте от системата на нашето здравеопазване, която се реформира вече 20 години, попита професорът.

На финала на разговора д-р Кантарджиев разкри каква е била заплатата му като директор на Центъра – към днешна дата 3750 лв., а преди 9 години, когато поема Център - 1200 лв. А за големите пари, за които медиите пишат, са били събрани от семейството му за лечение на тежко заболяване, от което страда специалистът, лекуван във Франция през 2016 година.

Запитан при благоприятни обстоятелства дали би се върнал в Центъра на работа, проф. Кантарджиев каза: Сега имам нужда от почивка. Не съм мислил, дали мога да се върна, особено ако е под натиск.

Защото се страхувам от хората, които искат да направят реванш. Визирам директно д-р Кацаров като опасен човек за здравеопазването. В системата се допуснаха такива диспропорции, срещу които трябва да се бори служебния кабинет, а не да се правят промени за бъдеще. Важно беше да се направи една програма за ваксинацията, защото много хора могат да останат неваксинирани, а много ваксини да бъдат неупотребени.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    116 16 Отговор
    Мустакатия гербераст, който бълнуваше и кълнеше на смърт цял Народ ли?

    Коментиран от #24

  • 2 Професора

    111 17 Отговор
    Кантарджиев изчезни заедно с параноята си!
  • 3 Уди Кълвача

    87 10 Отговор
    Кантарджиев да си направи НПО щаб!
  • 4 Ти си за

    88 13 Отговор
    затвора мухльо!Най-висока смъртност.

    Коментиран от #94

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 CoV TV

    31 49 Отговор
    Кацаров с арогантно оправдание за пенсионирането на проф. Кантарджиев
  • 7 абе я

    78 10 Отговор
    стига! По собствено желание и с твое съгласие си се пенсионирал, за да говориш спокойно за хилядите, които сте получава на месец всички от НОЩ! Ай, ще ви се не види манипулаторите.
  • 8 Стойчо

    70 7 Отговор
    Не са жертви тези, които години наред са стояли на държавната софра и са правили каквото си поискат. Жертвите са други.
  • 9 гладен ще умре

    73 10 Отговор
    Пенсионерът Тодор Кантарджиев спестил половин милион от заплати

    Вече бившият шеф на Националния център по заразни и паразитни болести се оказа голям спестовник. Не е харчил и лев от заплатата си от 10 години насам.

    Пенсионираният д-р Тодор Веселов Кантарджиев, председател на Националния център по заразни и паразитни болести, се оказа изключително отговорен към финансите си човек. Явно предчувствайки, че съвсем скоро ще трябва да разчита само на пенсията си, Кантарджиев е успял да спести скромната сума от над половин милион лева, все от заплати. Това показва справка в регистъра на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

    В декларацията си от 9. юни 2020 г., Кантарджиев е посочил, че има 7 банкови влога, 6 от които от спестявания от заплата и 1 от дарение. Общата сума на влоговете е над половин милион лева, нищо че годишната му данъчна основа от трудови приходи /брутна заплата/ е едва 65 721 лева. Проста сметка показва, че Кантарджиев не е харчил и лев от заплатата си през последните 10 години.

    Коментиран от #26

  • 10 Последния Софиянец

    42 8 Отговор
    Мястото на пенсионерите е на село в кръчмата
  • 11 И ОТНОВО

    69 7 Отговор
    ТУЙ НЕЩО НИ ПЛАШЕШЕ С ТРУПОВЕ ,ЧЕРНИ ЧУВАЛИ, МОРГИ И ПР.И ИСКА ДА ЗАЕМА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА-НАГЛЕЕЕЕЕЕЦ!!!!!
  • 12 кантарджията

    43 6 Отговор
    Да ходи при брат си Бай Шиле да пасе овце.
  • 13 Ама

    61 9 Отговор
    писна ни от този жалък мъж!!! От сутрин до вечер вие на умряло.

    Коментиран от #95

  • 14 8789

    10 56 Отговор
    МИЗАНТРОПА кАЦАРОВ да се разкарат от публичното пространство, независимо как!
  • 15 сила

    60 7 Отговор
    ПО ОПАСНО ОТ ГЕРБЕРАСТКА ПОДЛОГА НЯМА....
  • 16 сссссссс

    58 5 Отговор
    Страх от какво? 1500лв пенсия, половин милион по сметките в банка. И аз искам да съм такъв пенсионер.

    Коментиран от #35

  • 17 Фершел

    43 8 Отговор
    А стига тоа калъфф
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 дим да го няма

    46 8 Отговор
    ей не спря да хленчи този гербераст
  • 20 КантарджиеФ

    52 8 Отговор
    Ох,миличкият да го ожалиш,пидлога. А когато се кланяше на Герб всичко беше цветя и рози, Кацаров бил опасен човек за здравеопазването а миналите управници не били П.О.Д.Л.О.Г.А. Е от такива като него младите в която и да е сфера не могат да се издигнат защото седят там и искат да векуват.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тре

    39 7 Отговор
    Изтрещяло старче
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 гост

    21 14 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    "Прoф. Кaнтaрджиeв бeшe члeн нa БCП в cтoличния рaйoн "Oбoрищe" прeди дa бъдe нaзнaчeн зa дирeктoр нa Нaциoнaлния цeнтър пo зaрaзни и пaрaзитни бoлecти, кoгaтo зaмрaзи пaртийнaтa cи дeйнocт."-как го виждаш "гербераст",

    Коментиран от #32, #34, #37, #41, #45, #55

  • 25 Ай стига...

    32 6 Отговор
    ...вече си плакал де...!С твоят плач лягаме,с твоят плач и ставаме...!Голяма ,,жертва" се изкара...?!Отивай си в пенсия на заслужил отдих и си свиркай...и безтеб ще оцелеем...!
  • 26 Бай Шиле

    25 7 Отговор

    До коментар #9 от "гладен ще умре":

    Само на пенсията си от 1500лв. Ох,миличкият
  • 27 бачо

    35 8 Отговор
    Защо всички гербери сте такива ревльовци ,ако не ревете по тв-та ще сте болни,егати и мрънкалниците,а и не виждам нищо нередно при положение че си стигнал пенсионна възраст,като искаш пак си работи,ама няма вечни ,искате все да сте начело цял живот

    Коментиран от #62

  • 28 гост

    7 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Изразявам позиция, не защото Тодор Кантарджиев е член на БСП, а защото въпросът е принципен", заявява Нинова"-и това как ти изглежда.

    Коментиран от #38

  • 29 Ненчо

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Нено":

    Да вярно е за това не коментирай като си такъв.
  • 30 Тошо

    23 5 Отговор
    Докога ще ни занимавате с тоя пияница , бе ?!
  • 31 5555

    22 4 Отговор
    Аз все пак се надявам да бъде съден и осъден за деянията си
  • 32 о нима

    21 4 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    ами те буруджиева алгафари агент николай и т.н. и т.н. , всичките беха верни да бкп-бсп ама отидаха при ГРОБ пребоядисаните комундета
  • 33 50000

    12 4 Отговор
    А този вестител на смърт защо не ваксиниране поне 20000
  • 34 ТаУмВзе

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    От кога има значение партията за да си гербераст, че не те разбрах.
  • 35 да ама

    21 3 Отговор

    До коментар #16 от "сссссссс":

    две години е получавал и пенсия, и заплата, отделно и парите от НОЩ, отделно и парите от частната му лаборатория. Това, ако не е лакомия, здраве му каже!
  • 36 12345

    21 4 Отговор
    Този излезе голям ревльо. Да ходи да реве в Банкя. На нас ни омръзна от него. Трети по смъртност в света. Като е толкова добър да се хване в някоя частна болница на работа. Не да лапа на държавна софра.
  • 37 на два

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    стана да тъчеш си е цяло изкуство!
  • 38 че е

    10 5 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    двуличник. Така ми се вижда!
  • 39 01100

    21 7 Отговор
    Браво на Кацаров, изчегъртване до кокал! Лошото е, че гepбеyгавитe калинки за 12 години са си спретнали навсякъде гнезда на бащиния и шуробаджанащина и два месеца са твърде кратък и недостатъчен период за разтурването им.
  • 40 Алооо

    5 19 Отговор
    Колкото и плюнки да плюете тук и колкото и минуси да сложите, вижте какво е постигнал човека и вижте вие преди да плюете, защото виждате колегите и хората как го тачат, а тук и да съберете някой плюс, то мухите все си намират г.... да кацнат:)))

    Коментиран от #44

  • 41 Гостенино

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    А ти как виждаш Антон Тодоров автор на "Шайка" като гербераст?
  • 42 Питам

    19 4 Отговор
    Стана вече досадно.Медиите прекалиха да ни занимават с този доктор. Получавал ли е пенсия и заплата? Колко е вземал за работата си в Щаба? Така реве дете, на което са му взели играчката или възрастен който има голяма изгода? Само той ли се пенсионира? Дайте всички пенсионери да ревем.Той поне ще взема голяма пенсия? Ако е с 300- 400 лв.как ще живее, а?
  • 43 Рони

    4 3 Отговор
    От какво се страхуваш.поговорката да би мирно седяло не би чудо видяло!
  • 44 4444

    12 6 Отговор

    До коментар #40 от "Алооо":

    Какво е постигнал бе клоун, намърдал се на държавна софра

    Коментиран от #61

  • 45 Всички герберасти

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Са слугинаж, алчни сребролюбци.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 67889

    5 4 Отговор
    Кажи лош човек, че да е ясно
  • 48 Лигльо

    11 7 Отговор
    Лигльо ревящ...
  • 49 aaaaaa

    10 4 Отговор
    А РАЗЛИКАТА В 30 000 ТИ ЛИ ЩЕПЕ ДА ГИ ПРАВИШ ШУТ ТАКЪВ????
    ХАЙДЕ СПРЕТЕ С ТЕЗИ ГЕРБЕРСКИ ПЛАШИЛА ВЕЧЕ
  • 50 Рони

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "kkkk":

    Само не обаждай пенсионерите,не са ти направили нищо,защото са работили за тези пари
  • 51 Някой

    7 10 Отговор
    Цялото служебно правителство е избрано лично от хвърчилото,а не от Българският Народ е опасно за България!Скоро ще го разберете!
  • 52 ЧОЧО

    9 9 Отговор
    Професора е член на БСП,не герберист.Само него ли трябва да го освободят,като гледам колко много пенсионери работят,дори любимия ни президент,като взема една добра сума след пенсионирането си стана президент.Ножа да е за всички а не само за противниците ни.
  • 53 ГАНЬО

    8 6 Отговор
    ТИПИЧНО ПО ГАНЬОВСКИ, НАЙ ЛЕСНО ДА ОПЛЮЕШ ЧОВЕКА, НЕ СЪРДЕТЕ ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ. НИСКА КУЛТУРА НИСКИ РЕЗУЛТАТИ ТОВА Е ИСТИНАТА. ЗА ЖАЛОСТ.
  • 54 Доктор Радева

    8 14 Отговор
    Рecпeкт и блaгoдaрнocт зa знaниятa и трудa ти, прoф. Кaнтaрджиeв ! Бъди жив и здрaв и тaкa зa oщe мнoгo-мнoгo гoдини !

    Caмo aз личнo пoзнaвaм кaжи–рeчи cтoтици хoрa, кoитo c дoвeриe тe глeдaхa и cлушaхa прeз вcичкитe изминaли гoдини, включитeлнo и кoгaтo Кoвидa дoри нe ни ce бeшe и приcънвaл !

    A пък зaвиcтливo и oтмъcтитeлнo прoкудилитe тe влacтимaщи пигмeи нeкa oтceгa ce пoдгoтвят зa пoзoрнaтa и мъчитeлнa учacт, кaквaтo нeизбeжнo – рaнo или къcнo – cпoлeтявa мeрзaвцитe oт вcякaкъв кaлибър 😁

    Коментиран от #57

  • 55 Рони

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Само не обаждай пенсионерите,не са ти направили нищо,защото са работили за тези пари
  • 56 Чичо

    8 4 Отговор
    Ное се страхуваме, да не те върнат да почнеш пак да слагаш кпп тата а майтапа да раздава чували
  • 57 Смесен плач

    10 5 Отговор

    До коментар #54 от "Доктор Радева":

    Айде стига вече с този смешен плач. Аз познавам много хора като този човек станали началници на по 70-75 години и държат здраво и не пускат. Защо??? В гроба ще си отидеш работник на държавна служба-началник. Има толкова мног частни болници, университети, Заводи, партии ама не трябва да е на държавна служба и задължително началник.
  • 58 Петко

    12 8 Отговор
    Докога ще ни занимавате с този? Да изчезва в пенсия.
  • 59 АМОН

    5 5 Отговор
    НЕ СЕ СТРАХУВАЙ.

    И ЗАТВОРА Е НАПРАВЕН ЗА ХОРА.
  • 60 kvy

    15 5 Отговор
    Вече започва да дразни тоя. Като е толкова голям експерт и колегите му го искат, просто сключват с него граждански договор и продължава да работи за този прословут Център. Какъв му е проблема не мога разбера!!!
  • 61 Алоо

    5 7 Отговор

    До коментар #44 от "4444":

    Ами разбира се, че е държавен института и с национално значение, а и мерси за плюнка та, то като се има предвид, че професора го плюете, Мутафчийски също, то по добре клоун в очите на мухите:))), пък и природа какво да я правиш, все едно да се сърдя на пора, че мирише:)))

    Коментиран от #63

  • 62 Ех бачо...

    11 3 Отговор

    До коментар #27 от "бачо":

    ...,няма по-сладко от държавната хранилка...!Като е толкова мераклия да работи след пенсия,да отиде в частна болница...?!Но там трябва да работи,а не само да раздава акъл ....
  • 63 Ехооо...

    9 3 Отговор

    До коментар #61 от "Алоо":

    Всички герберасти сте порове и всичките миришете на безобразна корупция,далавери и кражби...!Айде вече,скривайте се в дупките си...,омръзна ни вашата 12 годишна омразна миризма...!!!

    Коментиран от #70

  • 64 Всичко ще е наред

    9 5 Отговор
    Какви ги приказва Кантарджиев? С какво е опасен министър Кацаров и от какво да се страхуват милите му колеги?? Да не би да живеят в Северна Корея,та да се страхуват! Страхът беше до тук! От сега нататък,успех България!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 А оня не знаел

    5 1 Отговор
    "Прoфecoритe и дoктoритe нa нaукитe мoгaт дa рaбoтят нa ЩAТНA (за много знаещите ще повторя - ЩАТНА) длъжнocт дo нaвършвaнe нa 65-гoдишнa възрacт, a aкaдeмицитe и члeн кoрecпoндeнтитe - дo 70 г." Нищо не пречи професорът да бъде привлечен на нещатна длъжност Това го пише у законо, приет от родните депутати!
  • 67 к ви сбогом

    8 4 Отговор
    С поведението си Кантарджиев само доказва че решението за неговото отстраняване-пенсиониране е било правилно.
  • 68 за кожата на един гербераст

    6 3 Отговор
    'Айде 'ся номерцата на Баце, "страхувам се", "поръчан съм" и пр. Аве в университета на ГЕРБ ли ги учите тия дисциплини ???
  • 69 Ревльо

    7 3 Отговор
    Това мекотело, до кога ще ни занимава със себе си?
  • 70 Айде, бе

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Ехооо...":

    Аз за герберастите не знам, той професора е от Бсп, а тоя дето е за 2 месеца е докаран от бащата на далавера та в България, а и то се вижда, то и тоя дето застава на мястото на професора и тя възхитен от бившия си шеф и делата му, а че тук някой, всъщност никой гледайки осъзнава колко е жалък не е голям проблем, камо ли пък плюнкоте от господин никой:))), напротив:) забавляват с бездарието си и в изразяването си :(

    Коментиран от #72

  • 71 отивай да

    2 1 Отговор
    работиш като тях: "Публикувано във факти.бг: Между 7000 -10 000 възрастни работят над 10 години след пенсия."
  • 72 Нищо не се разбира...

    2 5 Отговор

    До коментар #70 от "Айде, бе":

    ...от безкрайното ти единствено изречение...?!Ти на училище ходил ли си,или като твоят вожд си прочел само първи том на ,,Винету"...?!

    Коментиран от #75

  • 73 chi

    4 2 Отговор
    Като се страхуваш що не бягяш ами ревеш!
  • 74 ССсс

    9 5 Отговор
    Абе престанете с този дебил.Само за днеска има 4 статии в защита на това недуразумение.Достатъчно е че е лакей на ГЕРБ и всички останали коментари са излични.С какво в заслужил това внимание и защо има титла професор и кой му я дал.Обикновен престъпник в бяла престилка,който участва в най голямото ковид престъпление ,с което стресираха и плашеха денонощно българския гражданин.Длъжен е да се пенсионира,по закон,а след това ако им е толкова цененн, лакеите които протестират,да си го назначат отново,но няма да има 50 000 лева заплата и няма да има ръководен пост.И без сравнения с Б.Рашков който е на 66,защото единия има трудов договор и трябва да спазва законите а Рашков е министър,назначен от премиера на държавна служба,за който този закон не важи.Може и да е на 106г. и могат да го изберат и за президент.

    Коментиран от #76

  • 75 Айде, бе

    3 3 Отговор

    До коментар #72 от "Нищо не се разбира...":

    То не е въпроса до пунктуацията, камо ли пък в чата:), всички сме учили и знаем пунктуацията, но никоя пунктуация не може да скрие бездарието :))моля да бъда извинен, че я пренебрегвам тук:)), но нека това е малка утеха за вас:)))Другото няма да го коментирам, не че няма какво да кажа:), ама не съмфен на тази партия:(

    Коментиран от #77

  • 76 Ха ха ха

    2 4 Отговор

    До коментар #74 от "ССсс":

    За едно си прав, него може и да го изберат и за президент и помисли той ако е недоразумение ти какво си:))
  • 77 1111

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "Айде, бе":

    👍...!!!!!!!
  • 78 Неблагодарници

    5 5 Отговор
    Зa cъжaлeниe пo нaшитe зeми oткрaй врeмe битувa eднa тaкaвa нeблaгoдaрнa пacминa, кaквaтo нe cвeтът, aми дoри и кocмocът нe e виждaл. И нaй-мaлкaтa дoбринa дa им рeчeш или cтoриш, винaги cи в ужaceн грях прeд тях и ca гoтoви нa ceкундaтa жив дa тe пoгрeбaт.

    Затова като дойде следващата епидемия и кaтo видят дебелия край cъщитe тия дeгeнeрaти, за да не им е пaк виновно ни правителство, ни щаб, ни лекар – oттук нaceтнe дa ce oбръщaт eдинcтвeнo към личния си траурен агент ! Ecтecтвeният пoдбoр cи знae рaбoтaтa...
  • 79 Катранджиев, целия народ се страхува от

    7 5 Отговор
    Вас от НОЩ!! Уплашихте цял народ, за да Угодите на Б Борисов!!! Денонощно плаших те Народа, ти и останалите Луди с Картечниците!!! Опсихясахте Българския народ, натрупах те милионите, не само от Заплати!! След този гл Прокурор Народа ще ви съди, няма да се измъкне те!!! Гробищата се запълниха, няма празни парцели, благодарение на вас корумпирани Чиновници с Докторски титли!!! Съд за вас, за невинните жертви,!!! Ще ви съдят техните роднини,!!! Гешев нее вечен, ще дойде почтен Прокурор!! Съд за вас Некадърници!!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 страшен лигльо

    7 5 Отговор
    Само като видиш и чуеш тоя лигльо и ти става ясно, защо НЕЗАБАВНО трябва да бъде пенсиониран, но и РАЗСЛЕДВАН!Нe знaм кaк щe cи oбяcнитe милиoнитe oт дaнъчнитe дeклaрaции нa дирeктoри нa бoлници, пoлoвин милиoн влoгoвe нa тoзи чoвeчeц - държaвeн cлужитeл, кoйтo caм рaзкaзa и чe ce e лeкувaл дългo във Фрaнция....Oт кaквo cпecти, c кaквo ce лeкувa, кaквo ядoхa, кoгa рaбoти? КOНПИИИИ

    Коментиран от #87

  • 83 хахаха

    7 6 Отговор
    Министър Кацаров е смел политик и прави всичко, в съответствие със закона. А такива ревльовци като тоз прехвален от някои Кантарджиев, който се е вкопчил в сладката си службица е срам за гилдията си с просташкия си език и смешния си плач, че го пенсионирали.
  • 84 питащ

    5 3 Отговор
    Кой си ти, че ще казваш колко хора на ден трябва да се ваксинират. Да си чувал, че въпроса дали едно лице да се ваксинира е само негово право. Никой не може да го задължи. Освен тези които са на процент от вносителите на ваксини. Правилно те пенсионираха. Да не говорим какви маски препоръчваше без всякаква здравна аргументация.

    Коментиран от #86

  • 85 ВЪЖЕ И САПУН

    5 4 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ "стойчото" ДЕТ Е СЪЩОТО ЧЕНГЕ КАТО ТЕБЕ, МУСТАКАТИ МИ ТUЛУПЕ, НЕ Е ПО-ОПАСЕН ОТ НАС ХОРАТА, КОИТО ЩЕ ТЕ СРЕЩАМЕ ПО УЛИЦИТЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК, ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НИ ПРЕВЪРНАХТЕ - ТИ И ОСТАНАЛИТЕ "нощ"НИЦИ - ВСИЧКИ НАС В ЗАТВОРНИЦИ ПО ДОМОВЕТЕ, БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА! РИТАЙ И РЕВИ КОЛКОТО ИСКАШ. ИДЕ ВИДОВ ДЕН.
  • 86 ВЪЖЕ И САПУН

    4 3 Отговор

    До коментар #84 от "питащ":

    СЪГЛАСЕН, САМАТА ИСТИНА КАЗВАТЕ!
  • 87 ВЪЖЕ И САПУН

    5 3 Отговор

    До коментар #82 от "страшен лигльо":

    И ОРЕХОВ КЛОН - ЗА ТОЗИ И ЗА ВСИЧКИ "нощ"НИЦИ!
  • 88 Иван

    4 4 Отговор
    Айде бе! Сериозно ли те е страх? Не си ли чувал,че хората навършват години за пенсия и се пенсионират!Какво по естествено от това?Няма незаменими хора.Достатъчно те гледахме във филма НОЩ.Айде да си жив и здрав,карай си пенсията!
  • 89 здраве

    2 3 Отговор
    Започна май разумничко да говори, а не празнословие витаминки, бонбончета , доматен сок и изведнъж ваксини с пожелателен характер и ... и ковчези. Да си прочете интервютата, че се обърках
  • 90 321

    2 4 Отговор
    Ако го е страх, да си седи вкъщи и да заключва вратата. Да гледа през шпионката, преди да отвори и да пита "Кой е?".
  • 91 проба

    3 2 Отговор
    Тоя министър започна да много да своеволия да прави. Явно не е запознат с административните правила и се репчи на всеки, който ги спазва. Да махаш читави хора и да правиш лов на вещици при положение че си за два месеца само временно, това не говори добре за него.
  • 92 и така

    2 2 Отговор
    Кацаров винаги е държал за частните болници, а държавните кучета ги яли. Веднъж вече е участвал в съсипването на здравеопазването по времето на Костов. Този човек е опасен за здравето на всички българи.
  • 93 2224

    2 1 Отговор
    Боторе, гусин Ракиджиев, нали си ваксиниран, какво се плашиш? Ти си един богат пенсионер, хващай самолета и към Хавай да харчиш милиончето корупцийка.
  • 94 простотии

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ти си за":

    О , вие не сте виждали смъртност. Щом при такова относително невисоко ниво на регистрирани заболяли имаше такава смъртност, какво ли ще стане наесен, без маски, при нов щам и неваксинирани. Тогава ще видите плач и вопъл. Неблагодарно племе. Човекът не е виновен че няма достатъчно лекари, или че нациата е застаряваща и с много болбести. Той своята работа си я свърши. И без да затваря драстично, с есемеси, както беше в много други страни. Тоз новия дето не вярва във вируси, той ще я оплеска.
  • 95 пфу

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ама":

    сВЕЩЕНА ПРОСТОТА. Човекът е експерт и предупреждава, а не вие. Ама глупавият не може да се поучи от предупреждения, докато не си счупи тиквата.
  • 96 ПРЕСА

    2 0 Отговор
    ЗАТВОООООООООР!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 тиквенсониада

    1 0 Отговор
    Симпатичен човек , с чувство за хумор , но влязъл в бойковата схема , да бъде обожествен вожда , като непреклонен водач. И сега изгоря , за да свети една просташка ТИКВА !
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Навсякъде всичко стои на фона на необятния интелект и простащина на бай Ганьо Борисов ! Неговият лик наднича от всеки ъгъл !
  • 101 меги

    1 0 Отговор
    Този Кацаров ли спираше движението по магистралата?
  • 102 миро

    0 0 Отговор
    моля ви някой да го накара да замълчи,завинаги.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове