23 Юни, 2021 14:45 4 492 32

"Спаси София" на Борис Бонев удря рамо на 9 канидати за депутати от ДБ

  • борис бонев-
  • спаси софия

Формацията не участва в предизборни коалиции

"Спаси София" на Борис Бонев удря рамо на 9 канидати за депутати от ДБ - 1
Снимка: Фейсбук

"Спаси София" ще подкрепи 9 кандидати за депутати от Демократична България в столицата. Това са Владислав Панев, Елисавета Белобрадова, Борислав Сандов, Димитър Димитров, д-р Александър Симидчиев, адв. Петър Славов, Илина Мутафчиева, адв. Иван Велов или Тома Белев. Според организацията това са хора, които през годините са се доказали с работата си за по-добра София.

„С всеки от тях сме работили за подобряване на живота в любимия ни град. Например, заедно с Д-р Симидчиев сме се борили за по-чист въздух и намаляване на замърсяването в столицата, с Илина Мутафчийска пък сме работили за промотирането на младежки политики, а с Петър Славов за прозрачност в столичното управление“, обясняват от неправителствената организация.

“Искам ясно да подчертая, че Спаси София не става част от коалицията ДБ. Подкрепяме тези кандидати напълно безкористно и с убеждението, че само качественото обединение не на гласове, а на хората, с техните знания, капацитет, усилия и енергия могат да изведат София и България на правия път, категоричен е Борис Бонев, независим общински съветник.

„От "Спаси София" бяхме поканени да излъчим депутати, но не го направихме, защото сме убедени, че всеки трябва да решава проблемите, за които е най-подготвен и най-полезен за обществото. Оставаме напълно посветени на София, защото градът е нашата страст, а той има толкова много проблеми за решаване.“ – допълни Борис Бонев.

„Изключително важно е да се подчертае, че не става дума за партийни договорки, а за подкрепа на конкретни личности, които смятаме че имат необходимите знания и интегритет и достойно биха защитавали интересите на гражданите в Народното събрание. Съставили сме и списък от 10 най-неотложни за промяна закона, които да помогнат за решаването на проблемите на София. Сред тях са промени в закона за културното наследство, за да бъдат защитени старите сгради на София, за устройство на територията за спиране на презастрояването, както и този за атмосферния въздух, за да се гарантира, че столицата ни най-сетне ще може да диша. Също така ще търсим подкрепа от държавата при отчуждаването на имоти в паркове, финансовата децентрализация на общините и прехвърлянето на държавни имоти, които не се ползват, като басейна Червено знаме, във владение на Столичната община“, заявяват от "Спаси София".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗатвориОчи

    33 20 Отговор
    Хубаво де, влезе в политиката това момче и как спаси София ? Виждаме че откак е там, все по-малко се обажда, явно има с какво да си затваря очите.

    Коментиран от #5, #17, #20, #26

  • 2 браво

    26 13 Отговор
    Окрупняване и консолидация в ЛГБТ пространството.
  • 3 Ами да

    26 11 Отговор
    Амбрияжите се подкрепят в сееенето на заразата на извращенията
  • 4 бегай бе

    17 13 Отговор
    Това момченце, което със зъби и нокти брани монумент Братска могила в Борисовата градина?? Това комуне?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    12 5 Отговор
    По-скоро ще му навредят тия на Ристю, с ориентацията си .......
  • 7 Именит

    10 17 Отговор
    Бонев - кошмара на Фандъкова!
  • 8 Елеонора

    17 11 Отговор
    Това момче не е добре с главата,хаха

    Коментиран от #12

  • 9 Борис Коммунист

    11 16 Отговор
    Хора, на заседение на общинския съвет повдигат темата за премахване на Братска могила и тоя казва "това е историческа комплексарщина". Е, не е ли комунист този Борис?
  • 10 После Софиянец

    19 7 Отговор
    Сорос е вашия идеолог и един е неговия пророк Ристо Иванов. Истамбулската конвенция е вашата настолна книга.

    Коментиран от #25

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 пешо

    10 3 Отговор
    каква изненада!
    циркаджии.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Алек

    7 2 Отговор
    Е баш Тома Белев ли бе?!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мунчо

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "ЗатвориОчи":

    Вие май наистина не следите какво се случва. Няма по-активен общински съветник и критикуващ Фандъкова и ГЕРБ в СОС от Бонев. Това, че медиите му дръпнаха шалтера е съвсем друга тема.
  • 18 послд провинц

    9 5 Отговор
    Брави "Спаси София"!
    Това да се чува, това да се чува!
  • 19 Мартин

    9 6 Отговор
    "Спаси София" е част от кръга "Капитал" на олигарха Иво Прокопиев, който пък е един от основните създатели и спонсори на "Демократична България", така че не е изненадваща тази подкрепа!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Калин

    7 4 Отговор
    Спаси София съвсем ще загубят подкрепа след подобно изпълнение!
  • 22 Жива да ни бях

    5 4 Отговор
    Още една фалшива организация с прозрачни политически мераци. Борели се били за чистотата на въздуха в София, пък той не се е пречистил. "Младежки политики" а типичния младеж в софия е футболно наркоманче изпълняващо дребни биячески услуги на тоя и оня.

    Коментиран от #28

  • 23 георги

    2 3 Отговор
    Няма ли още тролове?? Не спирайте, де....
  • 24 Срази София

    3 3 Отговор
    Няма по омразна организация от така наречените "Спаси София". ЛГБТ организация която иска да убие бизнес средата и развититето на София. Да я пребърне в един голям парк пълен с любимите им колелета, захарен памък и весели хора от един пол държащи се за ръка с осиновеното си дето.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ОтвориОчи

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЗатвориОчи":

    Ами така спасява София!
    Като озъпта Фандъкова и Борисов да правят по-малко поразии на София!
    Но той не е Гешев, нали?
    За да задължи Фандъкова и Борисов да изпъллнят Решение №19 на СОС за премахване на МОЧА!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 бай онзи

    1 1 Отговор
    да спасим София от "Спаси София" и това противно малко обратно човече
  • 30 Гошо

    0 1 Отговор
    Значи или Прокопиев ги крепи и едните и другите или Спаси София се продадоха…
  • 31 Мими

    0 1 Отговор
    Определено са се продали на ДеБЪ
  • 32 Ти да видиш,

    1 1 Отговор
    Тома Белев! Тези от "Смучи София" и най-вече комундето Бонев лъснаха отвсякъде. То бива бива неадекватност, но чак пък толкова!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове