Last news in Fakti

24 Юни, 2021 15:36 7 626 125

ГЕРБ: Има ли министър, придобил 19 имота

  • бойко рашков-
  • имоти

Имотното състояние на вицепремиера лъснало покрай публикуван негов брачен договор след 40 години брак

ГЕРБ: Има ли министър, придобил 19 имота - 1
Снимка: БГНЕС

Има ли Бойко Рашков 19 имота и по какъв начин ги е придобил?

Този въпрос зададе Маноил Манев от ГЕРБ относно имотното състояние на вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Това стана на пореден извънреден брифинг в централата на партия ГЕРБ днес, предаде репортер на Novini.bg.

От ГЕРБ заговориха и за информация в медийното пространство за това, че е публикуван брачният договор на Рашков, от който става ясно за имотите му. И запитаха как като цял живот си бил държавен служител, имаш такова благосъстояние. Самият договор е сключен след 40 години брак.

“Много е лесно да се явяваш като носителя на правдата в едно правителство, назначено от президента Радев, но дължиш отговор аджеба с какви пари един следовател, след това шеф на Бюрото за контрол на СРС-та, после преподавател взе, че направи такава имотна сага около себе си”, коментира Манев.

Той настоя, че вместо да говори за “лоши хора”, Рашков дължи отговори по тази тема, за да “знаят хората и ти кой си”.

Разследване на агенция ПИК, която публикува брачния договор на Бойко Рашков, установява, че настоящият вътрешен министър е най-богатият политик у нас.

Бившият следовател Рашков и съпругата му Мария Михова, която е нотариус, притежават резиденция, къщи, множество апартаменти, основно в София и Несебър, гаражи и няколко парцела в различни точки на страната.
След 40 години брак съпрузите поделят 19 имота и значителна сума пари на влог.

Най-шикозният имот е двуфамилна резиденция в София, която се простира на 700 кв. застроена площ с 1800 квадрата двор в полите на Витоша. Тя се състои от няколко самостоятелни апартамента, фитнес, сауна, басейн, два огромни гаража от 140 квадрата и цели 3 склада с големината на панелки. В резиденцията има още два апартамента с по-скромна квадратура, но пак с всички екстри и покрити тераси.

Данъчната оценка на владението е 490 000 лв. Пазарната стойност е по четири! Фитнесът от 40 квадрата е с топла връзка към стълбището и английския двор, разполага и със собствена баня с тоалетна. Към него е инсталирана модерна сауна плюс сервизни помещения.
Резиденцията притежава и собствено перално помещение от 17 квадрата. Особена екстра е постоянно отопляемият басейн, към който се излиза през английски двор с покрита веранда.
Според брачния договор при развод резиденцията остава за Бойко Рашков.

В Несебър на брега на морето семейството разполага с многофамилна къща, разделена също на няколко апартамента. Общо морското имение на вътрешния министър разполага с 6 бани и тоалетни.
Към огърлицата от недвижимости прибавяме две къщи в китното старопланинско село Антон с двор 1200 квадрата плюс басейн. Отделно към имотите на семейството се прибавят и в София - апартамент в "Красно село" - 98 кв.м. с таван и мазе, апартамент в "Люлин" 3 - 55 квадрата с мазе, апартамент в нов затворен комплекс в жк "Младост" 4 с магазини и гаражи, апартамент в "Лозенец" - 145 кв.м. с два гаража, още един в "Лозенец" - 110 кв.м. с гараж.

Според експерти пазарната стойност на имотите надхвърля фамозните 2 милиона евро!
В същото време се оказва, че през 2018 г. Рашков пропуска да декларира доходи от „друга стопанска дейност“ на семейството в размер на близо 645 000 лв. В декларацията за календарната 2017 г. са констатирани и други фрапиращи несъответствия – като декларирането на парични средства по банкови сметки в размер на 82 016 лв., вместо 200 664 лв. Липсват данни за съпругата - парични средства по банкови влогове и банкови сметки в размер на 62 606 евро; 15 787 евро; 58 392 евро; 11 488 лв.; 21 352 лв.;155 912 лв. и в размер на 20 896 евро. Към онзи момент Бойко Рашков е на длъжност директор на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства.

Друг важен момент от брачния договор предвижда подялбата на влоговете и банковите сметки на съпрузите. Според клаузите всеки запазва своята сума, като Бойко Рашков остава единствен собственик на 750 000 лв., които държи на влог.

Манев отправи и критика, че вътрешният министър е част от предизборната кампания на Радев и го определи като “сивия говорител”. По думите му бившият депутат Рашков дължи отговори и за “оная резиденция, дето е като на шейх” преди да се изявява като носител на правдата. Маноил Манев настоя, че с разкритията си и с поставените въпроси пред медиите от ГЕРБ искат да изсветлят нещата около Рашков, но и около други членове на кабинета. Така днес от партията отново питаха за бившия бизнес на новия шеф на ДФ “Земеделие” Борис Михайлов.

Маноил Манев обвини Рашков, че превишава правомощията си като министър на вътрешните работи. И му припомни какви са неговите функции. А те, по думите на Манев, не включват оперативна работа, приемане на сигнали, реализиране на разследвания и “привиквания на следователи”.

“Това не е нормално!”, възкликна той.

“Борбата срещу институционалността достигна своята граница. Лудост е това, което случва в момента”, настоя още той.

Маноил Манев попита и къде са доказателствата за подслушвани лица, за които Рашков твърдял. Припомни епизод от живота на 43-тото Народно събрание, когато настоящият министър говорел за подслушвания.

“Тръшна там 25 човека подслушвани и всичко това оттече”, разказа накратко Манев.

ГЕРБ са се подразнили от поведението на Рашков по време на участието му в конференция за борбата с трафика на хора, където е имало похвали за действията на държавата в тази посока. Според Манев обаче Рашков се е опитал да заглуши това.

“Много му беше важно той да отклони вниманието от всичко това и да почнем да говорим пак за някакви други неща, които не бяха важни”, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маргинал

    195 42 Отговор
    Жалки мишки. Усещат неизбежния си край. На следващите избори след тези на 11. Тиквите няма да минат 4%.

    Коментиран от #19, #21, #22, #29, #66

  • 2 бай онзи

    162 26 Отговор
    ПИК... и спрях да чета тая смрад

    Коментиран от #17, #26

  • 3 Объркан

    96 18 Отговор
    В крайна сметка кой от Бойковците е по "непорочен"...?

    Коментиран от #6

  • 4 ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ

    98 15 Отговор
    ГЕРБ,ДПС,СДС=ОПГ

    Коментиран от #75

  • 5 хаберих

    76 73 Отговор
    Тоя Рашков разби Цвики Асансьора. Без молитвени закуски.
  • 6 Тиквата

    18 10 Отговор

    До коментар #3 от "Объркан":

    Нито единия, нито другия....
  • 7 Яга Николова

    112 27 Отговор
    "Този въпрос зададе Маноил Манев от ГЕРБ" - скрий се, милиционер...

    ПИГ ще бъдат съдени и осъдени за клеветите си, но явно добре им плаща шайката - не им пука, пък който се хване - добре.
  • 8 Честито

    44 85 Отговор
    Имаше един Рашков, дето беше Цар на алкохола. Сега се появи друг Рашков-Императора на имотите. Явно Съдбата има особено благоразположение към хора с тази фамилия.

    Коментиран от #73

  • 9 Bai Nudals

    33 21 Отговор
    Имат имат много крадоха,ей.
  • 10 Цветанов

    95 31 Отговор
    Гербаджиите от разследвани за престъпления се превръщат в разследващи. Големи смешници. Трябва да ги заковем на изборите.
  • 11 АРЕСТ ЗА ГРОБ

    108 32 Отговор
    Рашков ужили шайката, затова квичат. Рашков, време е за арести, стига говорене.
  • 12 Последния Софиянец

    50 11 Отговор
    Има! Цветан Цветанов.
  • 13 кюлче пачки

    64 22 Отговор
    Колко да е имотен...има няма един шкаф на Джипко Бибитков...
  • 14 Няма скрито

    31 17 Отговор
    Ох Котьооо Имотната Мафия
  • 15 Иванов

    50 56 Отговор
    Бойко Рашков е дърт комунист- следователно има не 19 , а 29 , но под прикритие.
    Комунистите- когато и да ги очистиш -все е късно.

    Коментиран от #106

  • 16 Българка

    76 23 Отговор
    Ами когато влизаш богат в политиката, не се очаква да крадеш. Съпругата е нотариус- те печелят добри пари. Очаквам Бойко Рашков да коментира въпросите на ГЕРБ.
    Маноил Манев какво не разбара? Не е научил дори законите след толкова търкане на депутааятската банка и упражняване в дълго плюене по противниците на ГЕРБ. Министърът по закон няма право да огласи доказателствата! Но след по-малко от месец новото НС ще даде отговорите за доказателствата. И се надявам да щракнат белезниците на тези прокурори, съдии и поръчители на това безобразие

    Коментиран от #120

  • 17 2020

    52 18 Отговор

    До коментар #2 от "бай онзи":

    Хей от ПИК - съпругата му е НОТАРИУС!!!!!!

    Коментиран от #58

  • 18 Мой

    48 13 Отговор
    Има ли свободна килия за толупа от Банкя?
  • 19 бравос

    27 46 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    що да са жалки мишки бре м.лоумен....,просто задават въпроса как с държавна заплата имаш 19 имота...и то скъпи....,ти можеш ли да отговориш.....вижте хора,и Герб не са знае кой знае каква стока ,НООООО за сега е най-доброто,което може да дойде....,по-добро само от ВЪН може да се появи....тука всичко е червясало и прогнило....САМО Герб.....а сега по-спокойно,че пяна ще ви излезе .....:),а е мн топло вън...

    Коментиран от #76, #85

  • 20 Тъпунгер

    65 20 Отговор
    Герберски смешници.... всеки нотарус в БГ прави много пари, за 40 години работа като нотариус не къща ами самолет може да си купиш!!

    Коментиран от #53

  • 21 бл.134 в Зап. парк

    23 15 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    Те да бяха само 19 . Да не са 190 , а?
  • 22 фен на Рашков

    42 22 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    , ако трябва и 30 имота да има и 5 млн да има , заслужава ,подкрепям го!

    Коментиран от #27, #115

  • 23 Рошко

    23 6 Отговор
    Аз съм се убедил че в в абсурдистан, беден политик няма, демек няма и да има, семето ни е такова
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Я виж ти !

    28 45 Отговор
    Каква стана тя - крадеца вика : дръжте крадеца! Сега стана ли ви ясно, че новите са по-големи крадци от досегашните!

    Коментиран от #64

  • 26 Абе

    21 15 Отговор

    До коментар #2 от "бай онзи":

    Смрад или не , ама точно / ясно , с цифри и адреси !!!!
    Лошото е че измитат крадците , но не заради народа а заради сибствени облаги !
    От трън та на глок ...
  • 27 Твое право,

    15 22 Отговор

    До коментар #22 от "фен на Рашков":

    но аз крадци и мошеници не подкрепям,пък били те и рашковци.
  • 28 пешо

    34 13 Отговор
    гербераст да задава подобни въпроси не е наглост, това е връх на наглостта!
  • 29 Aбе тия крадци От ГЕПИ...ГЕРБ

    38 12 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    Не им ли е ясно че в България всеки Нотариус е най малкото Милионер...Парите са от жена му бе Гробари...гледайте в паницита на вашия крадливо-лъжлив ВОЖД...БОКО ТИКВАТА...И НА ЦЕЦКО....и други от вашата ОПГ.!!!

    Коментиран от #56

  • 30 буден гражданин

    40 9 Отговор
    Да е жив и здрав, ако натика шайката в затвора си заслужава още 3 пъти по толкова.
  • 31 Е, и, Ко праим

    22 35 Отговор
    Оказа се, че Борисов дето му спретнаха филм ала Мосфилм, е бедняк в сравнение с тоя червен велможа! Няма лошо да има богати хора, ама като тоя, дето цял живот е бил на заплата, като вас дето му вярвате, да стане милионер и на всичкото отгоре да ламти за власт и още и още придобивки, и по лошо-отмъстителен и злобен, а не си дава сметка, че на белия свят ще е още малко😂😂😂Ковчега няма джобове, Рашков 😂😂😂😂

    Коментиран от #44, #99

  • 32 Балона гръмна

    32 11 Отговор
    Бойко Рашков екскузивно: Договорът, показан от ПИК е фалшив. Завеждам дела!

    Коментиран от #36, #74

  • 33 Професора

    27 8 Отговор
    Беден нотатиус няма обаче еднокнижниците на Боко крадецо от къде да знаят! Боко има ли незаконен зайчарник на 120 кв метра рзп?
  • 34 :))

    34 11 Отговор
    Манол първо да каже за къщата в Барцелона ,Острова на Бою и чекмеджето с пачки и кюлчета.....после да поиска пистолета от Бацето --и да се гръмне у дРъвената главЪ !....нищо няма да му стане :))

    Коментиран от #40

  • 35 Мануиле...?!

    28 4 Отговор
    А ти като си такъв голям борец против незаконните имоти и апартаменти,какво каза против очевАдните далавери с имоти и апартаменти на Вторият човек в ГЕРБ- Цвъки- Молитвата...?!Или двойният аршин е запазена марка на ГЕРБ...?!?!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Глей ти

    31 5 Отговор
    С жена нотариус в София, бих казал, че са им малко тези имоти.
  • 38 Комуниста

    33 4 Отговор
    Цецка Цачева има ли апартамент за 1,5 милиона лв в квИзток и Влади Горанов има ли къща в Ярема за 4 000 000 лв РЗП 1500 кв. м?

    Коментиран от #49

  • 39 7777

    31 3 Отговор
    Бащата водопроводчик на мис гащи купи ли къща в Барселона за 2,5 милиона евро?
  • 40 хъхъ

    22 4 Отговор

    До коментар #34 от ":))":

    Манол е обикновен милиционер, бивш катаджия, ама и той има някаква тапия по сигурност...абе умник голям.
  • 41 Ах бе

    14 19 Отговор
    Рашков кво ти трябваше на тия години да та плюят не си остана да си стопанисва имот четата да косиш трева да сееш домати. А ти се яви да та резилят на тия години.
  • 42 АЙ СТИГА БЕ

    25 10 Отговор
    Има ли Маноил Манев поне средно ниво на интелигентност и кой мозъчен център му помага да пази равновесие?
  • 43 Шерлок Холмс

    29 6 Отговор
    За справка всички нотариуси са милионери и притежават много имоти! Ако имаше нещо не редно около имотите на Бойко Рашков Гешо слугата на Боко отдавна да е погнал Рашкови!!!
  • 44 Амчи Ко прайм...?!

    8 5 Отговор

    До коментар #31 от "Е, и, Ко праим":

    Просто Рашков се е учил от вторият човек на ГЕПИ-Цветан Цветанов...?!Както и Комуниста-Бойко Борисов се е учил от учителя си-най-Големият Комунист-Тодор Живков...!Колелото на историята се върти до пълната и окончателна победа на корупцията...😛
  • 45 Centurion

    28 10 Отговор
    При жена НОТАТИУС всичко е нормално.От тази трънка заек няма да излезе.5/10 милиона са нормално постижими за периода.Въпроса е да се хвърлят бомби,и да се облъчват глупаците, че едва ли не има нещо в имотното състояние на почтен ,човек като Рашков!Е номера не минава!!!Нахални некадърници Като тъпака от СТ.Загора нямат тежестта за каквото и да било.Те бъдяят само смях и отвращение.Рядко гнусен човек!!!
  • 46 Уфффф

    23 4 Отговор
    Айдее, тези почнаха пак да реват. Не минава и ден без да направят някаква грандиозна сензация! Сега и Маноил Манев изкараха на терена отново, понеже има силен глас, да вика повече...
  • 47 !!!?

    14 11 Отговор
    Горкия Цв.Цв., дето го отлюспиха от ГЕРБ с никакви 6,7 мижави панелки, 2,3 от които беше заменил и доплатил за един по-луксозен апартамент. "Промяната" на Фигуранта идва направо с взлом ! Народе ????

    Коментиран от #52

  • 48 tomito

    23 9 Отговор
    Бойко Рашков за разлика от Тиквун и КОМПАНИЯ има достойнството да си обяви имотите ,а герберастите само църкат и познай къде си бъркат.
  • 49 А бе те,че имат- имат...!

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "Комуниста":

    НО!Мануилчо си знай,но си трай...😉😆😉
  • 50 асансьор

    9 2 Отговор
    Щом няма персонален асансьор, отпиши го.

    Коментиран от #57

  • 51 Вероятно всички

    21 1 Отговор
    Са опирали до услугите на нотариус.И всеки,според услугата която е потърсил,знае че Нотариус е скъпо платена професия.Особено в периода 1990-2008 г.Колко автомобили,продажби на имоти,прехърляне на имущество, и още десетки правни услуги са им минали през канторите.Там не говорим за левче,или десетачка.Особено старите кадри отдавна имат нотариални кантори със дузина служители.Съвсем законно,през утвърдени със закон нотариални такси, те печелеха и печелят огромни суми.Няма нотариус от по старото поколение,който да не е отдавна мултимилионер.Една нормална кантора не пада дневно под няколко хиляди лева приходи.Както посочва и друг форумец: Ако иска и самолет ще си купи. Стига да изкара документ за правоспособност
  • 52 Не обиждай Вожда си...?!

    12 3 Отговор

    До коментар #47 от "!!!?":

    Другаря Борисов-дъртата изпечена Комуняга...!Самият Буци не случайно отлюспи дясната си ръка-Цвъки...!Явно Цв.Цв.бе прекалил...ама яко прекалил ..!Или ще обвиниш Вожда си в заличаване на горкият човечец-Цвъки Асансьорски...?!?!
  • 53 ТакаБеше

    14 3 Отговор

    До коментар #20 от "Тъпунгер":

    Да де ама хората се връзват защото не могат да свържат двата края, и аз имах съсед нотариус дето си купи един апартамент за кантора и 5 години по-късно в същата кооперация купи още два, а след още 5 се изнесе да работи в друга кантора също купена и си даде трите апартамента под наем. И това са само нещата дето съм видял с очите си пък какво и къде още е накупил за тези 10 години само той си знае!
  • 54 😂😂😂😂😂

    15 4 Отговор
    Сметнете Мануил Манов се е издигнал в редиците на ГЕРБ покрай любовната връзка с Цецка Цачева. Човек дето е спал с Цецка изобщо не искам да го чувам и виждам🙉🙉🙉🙈🙈🙈

    Коментиран от #69

  • 55 Има ли тиква

    11 5 Отговор
    Откраднала четири милярда евро от българския народ ,само питам

    Коментиран от #63

  • 56 бравос

    9 19 Отговор

    До коментар #29 от "Aбе тия крадци От ГЕПИ...ГЕРБ":

    Хора говорите глупости....моля стойте на сянка...,имати за милиони няма как да си купи обикновен нотариус...всеки им знае ставките...,как се събират тези милиони...моля не говорете глупости....,и едните и другите са крадци,НО ВСЕ пак......: САМО ГЕРБ.....,пак съм за тях....лошо,хубаво,друго няма....

    Коментиран от #62, #78

  • 57 Щом...

    10 2 Отговор

    До коментар #50 от "асансьор":

    ...няма персонален асансьор,значи е бедняга...!Амчи тъй де Другарю Манов,кво ни губите времето с хора,дето имали много имоти,ама блъскат пеша по стълбите чак до терасата си на последният етаж...колкото и голяма да е тя...?!?!
  • 58 Подкрепа за Борисов

    14 7 Отговор

    До коментар #17 от "2020":

    Та значи всички нотариуси български имат огромни имотни и много Милиони кеш Кеш така ли айде стига Лъжи дърти КОМУНИСТИЧЕСКИ подлоги
  • 59 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    15 7 Отговор
    Реакцията на Шайката е ГАРАНЦИЯ ЗА ДОБРАТА РАБОТА НА БОЙКО РАШКОВ !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #65, #68, #71

  • 60 И как точно

    12 16 Отговор
    Пияндето Рашков ,като държавен служител е спестил,толкова!?Сигурно не е закусвал.И същото това изчадие ще раздава морал и честност.Срам и позор за хвърчилото.
  • 61 Изчетох

    9 4 Отговор
    Всичките имоти на Рашков и не забелязах вилите или до тях да има асансьор. Давам идея на "изследователите"да бръкна ти в чекмеджетата може да намерят пачки кюлчета диаманти и цялото съкровище от пещерата на Али баба
  • 62 Браво + с...

    7 2 Отговор

    До коментар #56 от "бравос":

    ..още един заблуден кон с капаци...!!!
  • 63 Подкрепа за Борисов

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "Има ли тиква":

    Тиква си ти писачо на клевети от теб бедняк никой нищо не може да вземе
  • 64 Абе гробарски трол

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Я виж ти !":

    Не ти ли е ясно че в България всеки Нотариус е най малкото Милионер...Парите са от жена му бе Гробари...гледайте в паницита на вашия крадливо-лъжлив ВОЖД...БОКО ТИКВАТА...И НА ЦЕЦКО....и други от вашата ОПГ.!!!

    Коментиран от #70

  • 65 Много си

    5 3 Отговор

    До коментар #59 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Тъп ,червен каУн.
  • 66 Подкрепа за Борисов

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    Тиква си ти писачо на клевети от теб бедняк никой нищо не може да вземе

    Коментиран от #88

  • 67 1944

    6 3 Отговор
    и цвинокио и прашков една партия ги е раждала.
  • 68 Подкрепа за Борисов

    12 11 Отговор

    До коментар #59 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Шайка са хунтата на Радев ОСТАВКА Служебни Крадци Оставка Радев втори мандат няма да видиш каквото и да правиш

    Коментиран от #72, #86

  • 69 А дали...?!

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "😂😂😂😂😂":

    ...няма родено от тази топла връзка едно малко...- Птеродактилче...😉?!
  • 70 Ташо

    12 7 Отговор

    До коментар #64 от "Абе гробарски трол":

    Верно ли бе.Познавам дузина нотариуси ,които не са милионери. Жалък съединител.
  • 71 Подкрепа за Борисов

    13 11 Отговор

    До коментар #59 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Рашков е стар комунистически изедник и е служебен Оставка Върви си

    Коментиран от #84

  • 72 ПУТкрепа за Борисов...

    7 4 Отговор

    До коментар #68 от "Подкрепа за Борисов":

    ...отзад с...200...😃😃😃👍👍👍!!!
  • 73 Шикозния трол

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "Честито":

    По-лошо от мутренско управление на държавата не може да се случи! Не ми пропагандирай толупа с институциите създадени от него за престъпна дейност

    Коментиран от #79

  • 74 !!!?

    8 5 Отговор

    До коментар #32 от "Балона гръмна":

    "Договора фалшив" ! Значи признава, че има договор, а дали е фалшив не е трудно да се провери. Не забравяй, че Рашков е "бивш човек" !!!?
  • 75 Хах

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ":

    И защо забрави БСП + Радев + Рашков?
  • 76 Герберите

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "бравос":

    По подобие на тях самите, смятат всички останали на м.лоумни!!!
  • 77 Бай Курти

    9 9 Отговор
    И,какво се оказа.Че курбана на протежето на фърчилото,другаря Рашков е в пъти по мазен от Боковия.И този понеделник ще ми говори за морал и чест.Щеше да е смешно ако не беше трагично.И 80 процентовите му ръкопляскат.Ужас.
  • 78 Абе човече

    12 5 Отговор

    До коментар #56 от "бравос":

    В Несебър ..е 30000 хил град има 3 нонариуси и тримата са милионери а преди 20 год....а в София какво да кажем ...нотариусите да на свободна практика и си пращат 10% дод
    ..ншкой не може да ти спре да богатеят...а това че си гербаджия по принудо...защото ще те съкротят от работа е друг въпрос.!!!
  • 79 Може и

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Шикозния трол":

    Още как.Дано не разбереш.
  • 80 Някой

    7 2 Отговор
    Пусна лайнопръскачката.
  • 81 Хахаха

    11 6 Отговор
    И така е тези 19 имота със сигурност струват по малко само от чекмеджето на тиквун без да прибавяме къщите в Барселона и САЩ, заводите в Турция, сметките в Азия и т.н.
  • 82 СЕВДА ТВ

    10 3 Отговор
    Аз и влади горанов ше ви ПРИПОМНИМ как с една чиновническа заплата може да ти отпуснат няколко милиота заем. Лектор ще е цецо асансьра.
  • 83 Чичо

    7 4 Отговор
    Когато прочетете,,пик,,спрете и си вземете душ,за да измиете мръсотията от тези боклуци.
  • 84 Българин

    8 3 Отговор

    До коментар #71 от "Подкрепа за Борисов":

    А господаря ти от Банкя пък му е бил охрана:))) Вазелин ползваш ли или вече нямаш нужда:)
  • 85 Doni Brasko

    9 4 Отговор

    До коментар #19 от "бравос":

    Ами защо не го задаваха на Цветснов? Само ще ти кажа, че ако са имали нещо срещу Рашков, когато бяха на власт досега да го бяха разсипали. Сега се опитват да го дискредитират, ама вече е късно чадо. Бог да ви прости всичките!
  • 86 Уди Кълвача

    7 3 Отговор

    До коментар #68 от "Подкрепа за Борисов":

    Няма вече хартиени бюлетини и черните с платения вот не могат да ви подкрепят!

    Коментиран от #93

  • 87 АМОН

    12 3 Отговор
    ЕХ МАНУЕЛЕ, ЕХ МАНЕВ.

    НЕ Е ВАЖНО КАКВО ИМА , А ОТ КЪДЕ ГО ИМА.

    ЖЕНА МУ Е НОТАРИУС И СИГУРНО ДНЕС ПРАВИ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЗАКОННИ ПАРИ БЕ.

    ЛОШО Е КОГАТО НА ТАКИВА ПОСТОВЕ СЛОЖАТ ТАКИВА ХЛЕБАРКИ КАКО ВАС , КОИТО ПЪЛНЯТ ШКАФЧЕТАТА С ПАРИ КАТО НЕВИДЕЛИ.

    ПО ДОБРЕ Е ЕМАНУИЛЕ ДА ИЗВАДИШ ДИПЛОМАТА СИ ОТ СИМЕОНОВО И ПАРТИЙНИЯ СИ БИЛЕТ НА ЧЛЕН НА БКП И ПУБЛИЧНО ДА СЕ ОТРЕЧЕШ ОТ МИНАЛОТО СИ.

    БОКЛУЦИ СТЕ ПРИЯТЕЛ.
  • 88 Карл Май

    7 4 Отговор

    До коментар #66 от "Подкрепа за Борисов":

    Тиквата е чел само Винету и е еднокнижник тиква пълна със семки!
  • 89 ПИГ НА СВИН- ВЕЧЕ НА ТИКВАТА

    7 3 Отговор
    Ууууу бандити герберски ратайчета евтини ууууу
  • 90 Въпрос към ПИК

    14 4 Отговор
    Кое струва повече - имотите на Рашков, чиято съпруга печели много като нотариус или виличката за 2 милиона на Севда или къщурката за 4 милиона на Горанов, които уж са само на чиновнически заплати? П.П. Няма ли някой да се прежали за оная грозотия от ПИК, че ще си отиде девствена:Д

    Коментиран от #97

  • 91 Славчо

    2 2 Отговор
    За Министър Цуци Цветанов ли питат?
  • 92 Прост народ слаба държава

    7 7 Отговор
    Ей, затова сме най-бедната страна в Европа, въпреки че по природни дадености ни завиждат всички европейци и не само. 45 години търпяхме Бай Тошо и неговите хора от политбюро, да разполагат с всички богатства на страната ни, и да живеят в охолство, когато масово българите мизерстваха, чакаха с години за панелка и Москвич.А после пък дойдоха приватизаторите и стана още по -лошо за народа. И сега от мненията ясно се вижда защо сме на това дередже.Защитават пламенно един явно незаконно забогатял комуняга, а не е само той. За него разбираме, защото е алчен за власт и му лъсна крадливия з....к. А колко ли още такива милионерски съпрузи забогатяли от жена си нотариус, съдия ,има и ще се появят,😂😂 То и затова всички престъпници да спокойни, че ще отърват кожата я с условна присъда, я с някой друг кеш даден на правилния човек. А вие си го защитавайте Рашков, утре такива като него ще се разпореждат със животите ви😂😂

    Коментиран от #95

  • 93 Сега ще

    8 10 Отговор

    До коментар #86 от "Уди Кълвача":

    Стане ясно с пълна сила,че ГЕРБ пак ще са първи.И няма ,как да се използват опорките,че изборите били платени.Комунягите пак ще го духат.
  • 94 Данъчния

    7 4 Отговор
    ТЕ ЗАЩОТО ГЕРБЕРА4ЕТАТА СА СЕ НАКРАЛИ С ПО 40-50 ИМОТА ЗА 5 ГОДИНИ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ И ДРУГИТЕ КРАДЪТ КАТО ТЯХ!!!
  • 95 На осемдесет

    6 1 Отговор

    До коментар #92 от "Прост народ слаба държава":

    Процентови ,няма как да се обясни.
  • 96 Шуши

    10 2 Отговор
    Ами през 2009 един адвокат ми каза, че дори най-слабо натоварения Нотариус в град като Русе заработва 500 хил на година. Ха сега го сравнете с бума на цените от тогава и го умножете на къмто София. На колко години е последният влязал при Нотариусите в София някой знае ли? Те да кажат от де наце дето жена му не е Нотариус има къща в барцелона и пачки в шкафче?
  • 97 Горанов

    8 3 Отговор

    До коментар #90 от "Въпрос към ПИК":

    Аа само на заплатка, а 700 милиона спестени от данъците на Божков да не си мислиш, че не сме се облажили сите по веригата от Министерски съвет до групата ПП ГЕРБ!!!
  • 98 Дедо

    7 3 Отговор
    Тия смешници от гепи пачки имат ли идея колко пари заработва един нотариус? Ама техните пари от дека са не знам
  • 99 Ох Горкият ,,бедняк" Борисов...

    5 4 Отговор

    До коментар #31 от "Е, и, Ко праим":

    ...моля Ви...,направо ще ме разплачете от умиление...😭!Сниман пльоснат като огромно и спящо мазно кюфте,в компанията на чекмеджета с евра и кюлчета злато...?!?!
  • 100 оня с коня

    11 5 Отговор
    Няма лошо да има Богати хора КАТО РАШКОВ в България,въпросът е да предоставят Инфо КАК СА СПЕЧЕЛИЛИ Парите си и съответстват ли Стойностите на Имотите и Влоговете им НА законообявените приходи.При Рашков ОПРЕДЕЛЕНО има Несъответствие в това,както и НЕДЕКЛАРИРАНЕ на "Други приходи" в Размер на 640 лв.,т.е. НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА с цел Избягване на Данъци.И точно за Такава дейност/НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ/ един от Най-изнъкнатите Престъпници от Подземния свят в Америка през миналия Век бе вкаран зад решетките НЕ за Криминални деяния,а за НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ,затова и Божков има заведени Купища дела У нас.При рашков обаче има "Утежняващи вината обстоятелства" защото Той е Дългогодишен Висш Работник в МВР и е налична "Злоупотреба С Власт и Влияние".Нооо,ще свърши мандата на това Правителство след някой и друг Ден,след което Цацаров и Гешев С ОХОТА ще подкарат Разбеснялото се Ченге!

    Коментиран от #102

  • 101 Джипко Бибитков

    5 1 Отговор
    Колко квадрата е мазето в Люлин-3?Статията е някак си непълна така...
  • 102 Коню

    5 3 Отговор

    До коментар #100 от "оня с коня":

    Жена му е Нотариус бре, чети и да ще дойдат Слави Ристе и Мая и ще сменят Каскетя

    Коментиран от #103

  • 103 оня с коня

    7 9 Отговор

    До коментар #102 от "Коню":

    Жена му може да е и Извънземна,има НЕДЕКЛАРИРАНИ 650000лв с цел УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ.И това е само "на първо четене",без извършване на Задълбочена Прокурорска проверка!Май Ти не четеш...

    Коментиран от #109, #110

  • 104 СЕВЕРОЗАПАДА

    3 0 Отговор
    Абе, не обърквайте човека с тези имоти и пари. Някой само да го попита къде е Шаламанди.
  • 105 нищо ново

    2 3 Отговор
    ГЕРБ какво се петелчат? Рашков нищо не им прави. Само говори. Няма нито един политик или олигарх от ГЕРБ, застрашен от обвинение или конфискация на откраднатото. Споко! Никой нищо няма да ви направи. В Бг се съдят само кокошкарите. Който ''усвоява'' милиони, нищо не му правят.

    Коментиран от #122

  • 106 Бай...

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Иванов":

    Това го казва всеки кух буклук, когато няма какво да каже!
  • 107 ПИК тиражираш откровени лъжи за

    3 3 Отговор
    Рашков, но сега е Изборно време, такива, като ПИК Заработват в тази, кампания!!!
  • 108 инчхай

    4 3 Отговор
    МУТРАКА маноил манев колко е предобил чрез фирмата за обучаване на гардове които обират инкасо автомобили и не ги разкриват корумпираните ченгета
  • 109 Чичо

    4 3 Отговор

    До коментар #103 от "оня с коня":

    На 11 отивам в осем часа да гласувам срещу герб

    Коментиран от #111

  • 110 Чичо

    4 2 Отговор

    До коментар #103 от "оня с коня":

    Ти кажи ония пачки в чекмеджето от какво са дошли като знаеш толкова много за данъците
  • 111 За когото

    4 4 Отговор

    До коментар #109 от "Чичо":

    И да гласуваш,пак ще си същата червена тъпа ,шматка.
  • 112 Ханку Брат

    5 3 Отговор
    Всеки нотариус в България е поне милионер, освен това тоя човек не е бил на власт 10-12 години. Апък ако е престъпник, къде бяхте вие, некадърни копе*ета, че не го тикнахте в пандиза. Тъпана*ска работа.

    Коментиран от #113

  • 113 Факта ,че

    5 5 Отговор

    До коментар #112 от "Ханку Брат":

    Не е арестуван ,не означава невинен.Както всеки комуняга ,който е бил м системата този е крадец и престъпник.Жалкото е ,че такива говорят за чест и морал.И шарани,които кълват на гола кука като теб ,бол.
  • 114 Клоунът

    4 3 Отговор
    Аз не разбрах, има ли къща в Барселона или не. И друго не разбрах къде ще бяга бат Бойко, в Дубай или в Сърбия?
  • 115 Който и да съм

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "фен на Рашков":

    Естествено,ваште хора може да са много богати , но не са крали! Те само вземаха!
  • 116 гошо

    1 0 Отговор
    Има или няма?
  • 117 интригабти

    2 5 Отговор
    Този Мунчо от ГЕПИ е едно от най простите същества на планетата земя. Министъра е такъв от 1 месец и няма как да се е корумпирал дори и да иска. Но понеже им изкара кирливите крадливи мутри на показ, разбойниците от ГЕПИ дето грабиха българите 11 години, решиха да го омаскарят. Никой не ви вярва лъжци от ГЕПИ, никакъв глас за вас.

    Коментиран от #118, #121

  • 118 Много се

    5 3 Отговор

    До коментар #117 от "интригабти":

    Лъжете ,другарю.ГЕРБ пак ще е първа политическа сила.А ,че това ченге е корумпирано до мозъка на костите си,няма никакво съмнение.На комунягите далаверите им са вродени.
  • 119 Гост

    5 2 Отговор
    И како стана,че крадеца вика дръжте крадеца.Прашков бил много корумпиран,а имитира борба с корупцията.По миризлив човек от тоя няма.
  • 120 плебей

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Въобще не знаем как печелят! Знаем само , че не може да им се държи сметка! Това е за всички прависти! Не само да мрънкате ,че са от ГЕРБ.
    При тях няма партии! Те си определат кой крив, кой прав и какви пари да ти вземат! Това е най мафиотското съсловие, най-цинично прикриващото се със закона!
  • 121 някой

    1 1 Отговор

    До коментар #117 от "интригабти":

    Ти си много наивен. Който е корумпе, няма нужда да е непременно министър! Със сигурност от гербаджиите има такива с кирливи ризи!
    Що, от другите партии да не би да нямат? Бойко Рашков също?
  • 122 Рашков Ментата

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "нищо ново":

    Ти май единствен не си разбрал че Рашков Ментата прави предизборна кампания за Радев Фърчилото? Рашков беше избран защото е фабрика за фалшиви компромати - тази си "дейност" развива от преди 10 години. Та ей затова трябва да му се разкрият мръсните ризи, иначе подвежда лапнишарани като тебе.
  • 123 Червеноармеец

    0 1 Отговор
    Трябва президента Радев и почитателите на сайта Факти да се организират в подкрепа на Рашков. Дойде време е и новите управляващи да пооткраднат туй онуй. Краденето от държавната софра и взимането на подкупи не е престъпление.
  • 124 Чудомир

    0 0 Отговор
    Толкова е плоско. Отчаян опит на разни делавераджии, политици, чиновници, подпомагани от услужливи кадри на службите и съдебната система да спасят кожата си. И забележете момента. Сътвориха най-невероятните врели не кипели, когато наистина почустваха, че им отнемат златната хранилка. Това се очакваше, но номерът няма да мине. И на най-безразличните стана ясно за какво става дума.
  • 125 Без Негри в БГ

    1 0 Отговор
    Ако Рашков вкара в панделата мафиозите от ГЕРБ, да му се дадат 2млн лева награда!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове