12 Юли, 2021 23:13 12 159 87

Асен Агов: Трифонов си вкара автогол с изявлението си днес и нахалството си

  • асен агов-
  • слави трифонов-
  • кабинет

Аз съм смутен, на първо място - премиерският пост -  Николай Василев участва навремето в продажбата на БТК, и по негово настояване се продаде, каза журналистът

Асен Агов: Трифонов си вкара автогол с изявлението си днес и нахалството си - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера бях по-голям оптимист, днес съм в лагера на песимистите след изказване на Слави Трифонов. Той направи на практика невъзможна тази промяна, за която вчера вратата се отвори. Трифонов си вкара автогол с изявлението си днес и нахалството си. Това коментира пред bgonair.bg журналистът Асен Агов.

"Оказва се, че той не участва в движението на промяна. Обяснявам си го с това, че обслужва нечий интерес. Това е основният въпрос и той ще намери отговор през следващите дни. Ако се разровите, ще отриете връзки, именно в биографите на кандидатите за проектокабинет.

Аз съм смутен, на първо място - премиерският пост - Николай Василев участва навремето в продажбата на БТК, и по негово настояване се продаде. Любо Дацов - той беше дясната ръка на Милен Велчев, който превалутира българския дълг в резултат, на което България загуби 800 млн. евро - НДСВ 2.", категоричен е Агов.

Той оприличи Слави Трифонов с Царя. "Прилича на поведението на Сакскобургготски през април 2001. Само че има един проблем - хората вярваха на Царя, а сега гласуваха за "Има такъв народ", за да накажат ГЕРБ. Нов опит, вместо промяна да ни се предложи подмяна", подчерта журналистът.

Достойна е постъпката на тримата министри от служебния кабинет - те казват, ние се разминаваме генерално и не желаем да бъдем министри. Имаме опит отново да бъде блокирана градската десница. Повторението се превръща във фарс, сега е фарс. От 40% - 1/4 от гласовете да си взел - няма никаква легитимност.

Опитва се да хитрува Трифонов - ето аз предложих кабинет, поех отговорност, но те не го одобриха и ще отидем на нови избори", посочи още той.

Относно приоритетите на проектокабинета, журналистът също изрази безпокойство.

"Смущават ме дълбоко. Липсите - отсъства дълбоката реформа в службите за сигурност, отсъства проблемът за безконтролността на съдебната система. Борбата с корупцията. За мен ще бъде огромна грешка, ако ДБ приеме да разговаря след такива приоритети. Икономическият подем - в Плана няма средства за преучредяване на тези служби", смята още той.

Мълчанието на президента Румен Радев също буди съмнение у журналиста.

"Министърката на отбраната в проектокабинета - тя е служителка на Стефан Янев, тоест мълчанието на президента е загадъчно. Ако мълчи, той съучаства на този свършен факт, който се сервира на публиката или се целят предсрочни избори. Това е догадка и на Борисов. Хората, които протестираха миналото лято, те са излъгани брутално", коментира още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 103 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе нали ви .....

    73 24 Отговор
    Шоуто му излезе по-яко от вашето..
  • 2 Жоро

    137 14 Отговор
    Слави, бъркаш с премиера Василев. Имаш време да се поправиш! Изполвай го...

    Коментиран от #15, #32, #71

  • 3 asd

    37 32 Отговор
    Скудоумен слабоумник, а ти скоро да си чел Мечо Пух-пух?
    Бягай да си сменяш памперса ако си!

    Коментиран от #36

  • 4 Буци

    122 42 Отговор
    Какво очаквате от един селски чалгар комплексар.
  • 5 Турбо

    85 23 Отговор
    Бойковите ще гласуват с две ръце за плавителството на улчиндолския корифей:)))
  • 6 Бушона каза

    79 22 Отговор
    Каквото му е наредил шефа му Пеевски
  • 7 Трифонов

    36 19 Отговор
    Ви озбазика яко пак, преди бил несериозен шахматиската нямаламопит ама взе сто хил гласа повече а бою загуби двеста хил. След два месеца ще има ох на бай Стараври бацето
  • 8 Последния Софиянец

    33 45 Отговор
    Слави пусна другите партии по пързалката.ха ха ха

    Коментиран от #48

  • 9 Перо

    106 14 Отговор
    Аз съм противник на толупа и на стария комсомолец и отхвърлен кандидат за ДС Агов,но в случая е прав!

    Коментиран от #30

  • 10 ккк

    89 10 Отговор
    Този път задкулисието ни го нататрузи с 200!

    Коментиран от #20

  • 11 Отчаяние

    20 31 Отговор
    Това беше ако сега не направят кабинет другия път бойко си купува гласовете и чао.. вечно слуги на мутри..

    Коментиран от #23

  • 12 Аййййй

    21 28 Отговор
    Рашков е окей ,Асан ептен я е закъсал ,от бурето ли цока ?
  • 13 Агов продажник

    33 37 Отговор
    Кой те брой за слива тебе?

    Коментиран от #83

  • 14 Ага

    31 30 Отговор
    Ти проскубан кредитен милионер, ти ли ше говориш за морал и правен избор?

    Коментиран от #60

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 приказвай си

    36 21 Отговор
    Убихте се днес да приказвате - инфантилен, самонадеян, груб, нахален, ще си вкара автогол. Той и Боко състави правителство през април, че ни го и представи даже, ама върна мандата. И като върне мандата Слави какво ще дрънкате тогава! Измисляйте опорките отсега.
  • 17 Никос

    44 7 Отговор
    Пак се УСРАХМЕ.Всеки плюе Слави, а в крйна сметка се видя какво е положението. С този материал толкоз.
  • 18 д р фройд

    55 11 Отговор
    Агов ,Трифонов си го вкара четвъртит отвсякъде.Агов,ти искаш ли да станеш космонавт северномакедонец?Все си мислех,че Борисов е луд,но сега разбрах,че има по сбъркани от него параноидни шизофреници.Бог да пази България!!!За Чалгаря пазя легло във Карлуково Без дрешни въшки!!!
  • 19 Слави

    97 5 Отговор
    след Боко в канала!!!! Излагация предлагаш парламент с 63 човека, не говориш с никого, астронавти, таблети... Къде отидоха преоритети като Гешев, икономика, доходи,здравеопзаване!!!! Нещастник!!!
  • 20 asd

    26 5 Отговор

    До коментар #10 от "ккк":

    Така ли каза Инкасото да тропкаш с копитца, некадърен стотинкар?
  • 21 Протест срещу безобразията в България

    32 13 Отговор
    Слави Трифонов е създаден от комунистите и службите им писна от гадостите...
  • 22 Пламен

    70 9 Отговор
    Агов е мръсен костовист,но в случая е прав..Слави приключи .
  • 23 guest

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "Отчаяние":

    Мне не се притеснявай, ББ ще го гледаме още 1-2 г, до 2023, но няма да бъде на власт, след това повече няма да е в политиката...
  • 24 чалгари вън

    24 14 Отговор
    Много жалко. България има натрупан направо исторически опит. През
    2013-14 с Орешарски червенотиквениците позорно се свалиха сами от власт и вече стабилно са 3-та политическа сила. Тези ако продължават така, само ще докажат, че нищо не са научили...
  • 25 Ддд

    7 5 Отговор
    Кой е този отново?
  • 26 Габрово

    12 24 Отговор
    За мен е най-важното на първо място Слави да премахне така наречените - планови фишове и актове прилагани от КАТ. И по специално КАТ-Габрово. То е ясно че началника(софиянец) изпълняваше заповеди на Боко за поддържане на шкафчето, но той е вече в историята и е редно нещата да се нормализират. Всички в Габрово знаят какви норми изпълняваха ченгетата , но стига вече. Съдрахте ни кожите. Човек не смееше дори и да пръдне в собствената си кола.

    Коментиран от #85

  • 27 Майкъл

    27 2 Отговор
    Ами,ако му беше преведено на турски от Доган,кво да приказва,нямаше да разтяга локуми!!! Прилича ми на сценария-както Бойко отиде да се дупи на Ердоган,така и той се одупи на Доган!!! Получи се,знаете ли какво-просветление,че трябва ние народа да ги изметем от страната и политиката и никога вече да не стъпват на българска земя!!!
  • 28 Айде пак

    9 18 Отговор
    Асенеее, когато си взависимост така каквато си ти го разбирам, ама така да се излагаш когато си протрит някак си не отива!
  • 29 Слави Трифонов

    14 37 Отговор
    Писна ми от дъртаци, който дори не разбират, какво става. За справка вижте, колко пъти предсказваха края на ИТН досега, а те спечелиха изборите. Та провалени дъртаци е по-добре да си траят не Слави е докарал държавата до това положение
  • 30 Верно ли

    25 6 Отговор

    До коментар #9 от "Перо":

    Че е прав - прав е. Аз едно нещо не разбирам обаче от казаното от теб - коя държава в света няма собствено разузнаване? Това е работа и то изключително серозна и отговорна и е свързана с Нацоналната сигурност. Та мисълта ми е, че и в нашето ДС е имало изключителни разузнавачи, а не само доносници, но днес се спряга единствено в негативен аспект. Аз лично Агов го харесвам - има интелект, какъвто днес вече не се намира под път и над път.

    Коментиран от #40

  • 31 Тъмните сили се размърдаха

    15 23 Отговор
    И започнаха да оплюват. От как Толупа загуби не са спирали и няма да спрат. Слави иска да им съкрати отгледаната 10 години безполезна и вредна за гражданите администрация на лежянка и хранилка.
  • 32 така така

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Да бърка се. Става дума за Жан Василев Виденов явно.
  • 33 Перо

    32 5 Отговор
    Абсолютна соросня е правителството на Слави.

    Коментиран от #79

  • 34 ЕВРО НЮЗ

    25 5 Отговор
    След като гризнаха друвцето с шоумена Беппе Грило, италианците пищят..... ПО ДОБРЕ КОРУМПИРАН ПОЛИТИК, ОТКОЛКОТО НЕГРАМОТЕН... но е късно,, Капана щракна.. Това го чака и Генчо. Сега ще гледате ШОУТО НА СОРОС
  • 35 Аз Негодника

    14 1 Отговор
    КОЛКО...63 МИЛИАРДА ЕВРО..ЛИ БЕШЕ ПЛАНА ЗА ВЪСТАНОВЯВАНЕ...НАДЕЖДИТЕ НА НЯКОЙ ЗА БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ И НЕ НОСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ...БЯХА ПОПАРЕНИ...
  • 36 КОЛЬО НАЗДРАВЕ

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "asd":

    ЗА БТК Е ПРАВ И АЗ ГО МРАЗЯ АМА Е ПРАВ
  • 37 ХМ хм

    4 2 Отговор
    То понеже от другите видяхме много уважение...
  • 38 Много сте лесни

    10 14 Отговор
    Фърлят ви две думи и се връзвате.Истината е че Румен извади Рашо и Рашо раздаде и раздава яките ритници на Кошера! Вашите аговци и бейовци са нищо! Ще ми обсъждате малки теми,кауни! Радев е Фактора,запомнете го..
  • 39 Бай Иван

    33 2 Отговор
    Да , ако направи това Слави ще се самоубие . Хората ще се светнат че става подмяна , пак старата мафия ще дерибейства .
  • 40 Перо

    12 3 Отговор

    До коментар #30 от "Верно ли":

    Съгласен съм с теб с изключение на последното изречение. Агов е един кариерист за който има само интерес,а не партия и идеология. Като комсомолски секретар в БТА приемаше учениците за чавдарчета,после се опита да влезе в ДС,но явно добре са го проучили,преди отхвърлянето,което го е озлобило и после стана “пръв демократ”. Това не му попречи да приватизира в идеалния център една сграда под защитата на ЮНЕСКО.

    Коментиран от #42

  • 41 5555

    8 17 Отговор
    Опорки срещу ИТН и Слав:
    - първо беше, че щял да е патерица на ГЕРБ - той отказа коалиция с тях след изборите на 4 Април
    - после като върна мандата - било го страх, нямали опит, Слави бил болен щял да умира, криел се
    - после пуснаха партенка, че ИТН се отказала от мажоритарно гласуване и била предала избирателите си и щяла да изгуби изборите - стана обратно
    - ИТН нямали програма - бенда, балерините и сценаристите щели да управляват
    - ИТН били чалгари - нямали кадри, ИТН предложиха главно експерти, който нямат нищо общо с ТВ на Слави
    - понеже ИТН били върнали мандата след изборите на 4 Април щели да загубят следващите избори понеже хората видяли, че бягат от отговорност - не се сбъдна
    - ИТН били гладни и Бойко щял да ги купи, ако влезнат в парламента - отдавна се провали тази лъжа, Бойко не купи нито един от ИТН, но успя с БСП
    - имаше една опорка след интервюто в Монд - че Слави подкрепял джендърите - но какво стана - Слав отряза ДБ партията на джендърите от преговори за кабинет
    - сега опорката е че имало подмяна - министрите на ИТН били от НДСВ, само дето НДСВ отдавна няма, НДСВ имаше нужда от гласовете на ДПС, ИТН не се плаши от нови избори
    - най-долната опорка - ИТН била проект на ДПС - ако ИТН искаха щяха да направят правителство още след изборите на 4 Април - но те отказаха на всички партии вкл ДПС
    да не говорим, че действията на ИТН нанесоха големи щети на ДПС - с ел гласуване, и отнеха гласове от главния партньор на ДПС - ГЕРБ


    допъ

    Коментиран от #51, #52, #68, #69

  • 42 Верно ли

    6 4 Отговор

    До коментар #40 от "Перо":

    Да ти кажа, не съм се занимавал толкова подробно. Сега погледнах какво са изкарали за него - виждам, че Гарелов го е обследвал и препоръчал за разузнавач. Агов твърди, че той е отказал. Документи, освен препоръката на Гарелов не намирам никакви. Все пак аз съм доста по-млад и едно време ми правеше изключително добро впечатление, както явно е направил и на Гарелов. Друг е въпроса как се е отказвало на ДС, но пак казвам - тогава съм бил дете. Но все още смятам, че интелектът му е на ниво, което за съжаление вече не е фактор по нашите ширини.

    Коментиран от #50

  • 43 хойко

    20 2 Отговор
    Славуца се излага колко години се подиграваше на царя пък сега слага негови хора да не говорим че Симеончо назначи Бойко за главен секретар даже измисли тази длъжност преди това я нямаше беше и депутат от НДСВ
  • 44 България

    9 2 Отговор
    Рязани тикви
  • 45 Фактъ

    18 4 Отговор
    Този е от Варна ,а там са с ретро мислене . Варна е изостанал град , там авторитарният комунизъм не си е тръгвал . Слави се самоунищожи .

    Коментиран от #55

  • 46 Коментар

    24 3 Отговор
    Слави, макар да гласувах за теб, съм съгласен с коментиращите по-горе, че този премиер който посочи е АБСОЛЮТНИЯ АВТОГОЛ, КОЙТО СИ ВКАРА!!! ОНЯ ОТ НДСВ, ДЕТО СЪСИПА БТК, ДА ГО МАХАШ НА МОМЕНТА ИНАЧЕ ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ, ГЛАСОВЕТЕ ЗА ИТН ЩЕ ЗАПОЧНАТ СИЛНО ДА НАМАЛЯВАТ!!!!!!!!!!!!
  • 47 измамник

    26 5 Отговор
    Чалгарят излъга, измами хората по площадите. Оказа се един измамник, селски хитрец, парвеню и слуга на дявола. Ще отговаря за действията си.
  • 48 АЛОУ КАКВА ПЪРЗАЛКА БЙЕ

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    ОТ КАДЯ НА КЪДЯ ША НИ ПЪРЗАЛЯ АЙДЕ ФАШТАЙТЕ РАКЕТАТА И СТАРТ КЪМ МЕЛМАК ИЗБИКОЛЦИ
  • 49 сър Чобан

    5 5 Отговор
    Тая люспа Агов от де се взе?
  • 50 Перо

    11 0 Отговор

    До коментар #42 от "Верно ли":

    Агов може да откаже да стане сътрудник,но за кандидатстване като кадрови офицер се подават многого лични документи от кандидата,което е доброволно и непринудено,даже търсят връзки! Просто си е бил един слагач и търсещ добре платена служба в чужбина,но не винаги се получава!

    Коментиран от #82

  • 51 Hoho Boho

    14 2 Отговор

    До коментар #41 от "5555":

    Възможно е единствено ГЕРБ да подкрепи правителството на ИТН
    и то да бъде съставено.
    Май ще гледаме "Парламентарното шоу на Слави"
    - ИТН изчегъртва ГЕРБ с подкрепата на ГЕРБ.

    Коментиран от #63

  • 52 ЛЕЛЕ КОЛКО ДЪЛГО ПИСАНЕ

    5 6 Отговор

    До коментар #41 от "5555":

    ТАКА СЕ ПИШЕХА НАВРЕМЕТО ПИСМА ОТ КАЗАРМАТА ДО МАМА ТАТЕ И ГАДЖЕ ДЕТО ВЕЧЕ ХОДИ С ДРУГ,СИГУРНО СЕ СЕЩАШ....А ОТНОСНО СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ НЕГО ТРЯБВА ДА СВИКВАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ ОТ ЧЕРНИЯ БУНКЕР😀😀😀
  • 53 жоро1966

    17 4 Отговор
    Трифонов,не само си вкара Автогол,той се самоунищожи,....но от Чалгар ,какво да очакваш.....тя псевдопародийната му "телевизийка" не струва нищо.той държава иска да управлява......Смях голям......
  • 54 В е л и к и я

    7 1 Отговор
    Абе , като България е завладяна от белите якички кой ще тръгне да прави правителство и как ще го направи без да обслужва нечии интереси .. Аре ти направи , ама ще те очистят след 24 часа , цървулан....!Само ЦРУ може да помогне ама .. те , и те не щат да се занимават с открадналите милиарди ....!
  • 55 мдда

    5 8 Отговор

    До коментар #45 от "Фактъ":

    100 години... поне
    То затова имаме такива франкенщайни като Радев и Слави. Ще израстът ли на друга почва..
  • 56 Перо

    7 8 Отговор
    Добре направи Слави,че не се сложи в никакви листи за депутат или държавен чиновник в правителството,а остави други по-компетентни да се занимават с това. Въпросът е те,дали ще могат да ръководят добре и дали не са под чужд контрол,/на чичко Шорош/,което много ме съмнява. Все пак успех! По-лошо от мутренския режим не може да се случи!
  • 57 koki

    6 3 Отговор
    Ей, антико-лягай си.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Е.С.

    11 4 Отговор
    Какво не ти харесва бе Агов? Бесни неолиберали, Чикагската школа… Ще лобират за интересите на транснационалните компании в България. Работещите - кучета ги яли.
  • 60 Бай Шиле

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ага":

    Защо Агов да е "проскубан" кредитен милионер? По скоро "доволен".
  • 61 Моисей

    12 1 Отговор
    Тоя цървул е кръстен на дядо си, участник в атентата в Света неделя! Обаче ръси глупости! Кой им дава дума на подобни екземпляри? Срамота, липса на морал!
  • 62 Иван Костов

    13 0 Отговор
    а ти Агов обясни на българския народ как стана милионер през 30 годишния криминален преход просто народа трябва да знаее!
  • 63 Слави Трифонов

    4 10 Отговор

    До коментар #51 от "Hoho Boho":

    Затова ли така днес виеше Бойко Борисов? Абе откъде ви изравят такива безмозъчни бе? Май много бързо забравихте как Бойко предлагаше 20 депутата на ИТН и какво стана сега - изгуби ги, а ИТН увеличиха техните. АКо са щели да правят коалиция ГЕРБ, ДПС и ИТН щяха да я направят още след предишните избори. Това което стана е че ИТН спечелиха още депутати към партиите на протеста макар, че пак нямат 120
  • 64 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    6 8 Отговор
    при БКП беше водеш в телевизия обслужваща власта кой те набута там и как Агов
  • 65 GnG

    12 0 Отговор
    Помня, г-н Агов с какво ЗАДОВОЛСТВО съобщи на българския народ, че "сме пуснали" северно-американците да БОМБАРДИРАТ комшиите ни, когато Гърция им ОТКАЗА !

    Тогава България, още не беше приета в НАТО, а Гърция бе член на НАТО !
  • 66 КОСМАНАФТ

    0 3 Отговор
    Пешката рече- ШАХ.
    АМИ СЕГА ?????
  • 67 ваергрхтххт

    2 11 Отговор
    Браво на Слави! И сам войнът е войн. Показа на всички как се преследват резултатите от Референдума... Гони ги до дупка целите си, като бабино наследство! Стискам ти палци.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Следва.....следспасител

    7 3 Отговор

    До коментар #41 от "5555":

    Яне Янев се продаде и си отиде с неговата борба за ред и сигурност....
    Честит ви новия Янев, Цар, Бареков, Ганчев или нам кой си пореден спасител...
    А след всеки СПАСИТЕЛ идва БСП да оправя работата........
    „На никого ли не му прави впечатление, че за около 30 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител - БСП, Спасител - БСП.
    Сменяме ги като във филма с Тодор Колев – роднина - милиционер, роднина – милиционер.
    Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича....
    Интересно наблюдение....
    Следва БСП“
  • 70 Интересно....

    8 1 Отговор
    От кога да започнем да броим 800-те дни на спасението....
  • 71 фейсбук вожда

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Какво да поправя? Николай Василев е черешката на тортата.
    Целия кабинет е една шайка юпита.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Фаро

    2 8 Отговор
    Не съм съгласен с Трифонов,но защо се активираха и зареваха всички боклуци от миналото срещу Трифонов?Започвам да мисля,че хода е правилен,дали е реален ще видим,но боклуците се размърдаха и зареваха
  • 75 СЛАВИ

    5 3 Отговор
    Можеше де е всякакъв - депутат , премиер но нито се кандидатира за такъв , нито желае властта в ръцете си и ако се питате защо той ви отговаряше многократно . Промяната става , когато всичко което се случва в държавата е наяве и пред очите на данакоплатците ! Всички партий заявяват същотото , тогава подкрепете еднаквите си идеи и покажете че държавата е правова , а не на мутрите с чекмеджетата и фирмите калинки !
  • 76 Мара от Пазара

    5 3 Отговор
    Ами да бяха мислели "протестиращите". Каза ви се, че ако свалите правителството на Борисов, нямате алтернатива. Сега се сетихте да "сте песимисти". Като магарета първо действахте, сега ще мислите. Сетила се Мара, посред пазара ...
  • 77 Буха ха

    5 1 Отговор
    С този си ход Чалгаря би трябвало да разчита на подкрепя на подкрепа главно от ... Тулупа, чиито основен приоритет е да не влезе в затвора. Ако Чалгаря не закача Каскета, фокусира се над разпределението на евросредствата и пусне по нещо и за останалите, Тулупа може да си кротува като "опозиция", да си има имунитет, дори и имунитета му да бъде свален, Каскета ще го пожали, а протестиращите ако не знаят какво да правят със супата, да се обърнат за инструкции към Любо Пенев. Честито!
  • 78 Антитулуп

    4 0 Отговор
    При положение че Трифонов "забрави" някои от основните искания на протестиращите, а именно: оставка и затвор за Борисов и Гешев, честни избори (почти изпълнено), съдебна реформа, изкореняване на корупцията и преход към правова държава, като един от протестиращите вече ми е трудно да припозная ИТН като партия на протеста и промяната.
  • 79 Полъх

    1 3 Отговор

    До коментар #33 от "Перо":

    А ти би избрал-Корнелия, Станишев, Гергов...... Защото са твърди комунисти. Ще те ваксинирате с спутник дето ни един руснак не иска. Ще приемеш рублата. И като каже вова ще признаеш, че езика ни е македонски, както и цар Самуил.......
  • 80 Вие Разбрахте

    3 1 Отговор
    Трифонов го няма- няма го в изборите ,няма го в парламента , няма го в правителството , няма го в шоуто .
    От време на време е говорител на ИТН. Стига сте тормозили човека.
    Как да стане премиер като ходи с патерици. Лозите се подиграват с човек който едва ходи.
    Само , че господа този трудноходещ човек не е мръднал на ММ от казаното преди една година.
    Поздравления за това.
    ИТН си има Лидер-Тошко . Оформи се през последната година. Неформален лидер.
    Лозите не го харесват защото е нисък.
    И Наполеон е бил нисък.
    Гледайте телевизия 7/8 и ще разберете много неща. Само 78 стотинки на месец.
    ИТН както са тръгнали наистина ще има нови избори.
  • 81 Трифонов

    1 1 Отговор
    Независимо Агов лие друг ли е казва ти право махни МИКИТО НАГЛЕЦА
  • 82 Верно ли

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Перо":

    E, хайде сега - слагач. Искал е да е разузнавач, отказал е да е "сътрудник", или с други думи доносник - това говори достатъчно.
  • 83 Може да е слива но ..............

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Агов продажник":

    Е прав
  • 84 Баш софиянец

    0 1 Отговор
    Слави открито е заявявал, че симпатизира на Царя. Обаче българският народ като цяло не му симпатизира чак толкова. Този премиер и тези приоритети са обида за всички, които се бориха да направят държавата си нормална. Няма еко-министър, но има министър по ромските въпроси. Ромите са граждане като всички други и за тях трябва да важат съвсем същите правила и норми като за всички други.
  • 85 Човече

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Габрово":

    Тотално си загубил ориентир за важните неща, стоящи за решаване в тази държава
  • 86 Хамди

    2 0 Отговор
    Aгов е кюркютюк пиян
  • 87 2121

    1 0 Отговор
    Когата се изказва престъпник като Асен Агов, уволнил през 1989/90 г всички служители от Българска Телевизия на Сан Стефано и после осъден за престъпното си деяние,не е нужен коментар.Плюй ,и отмини.Провокатор, като него заслужава презрение и българите с разум и памет ,не го броят за човек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове