15 Юли, 2021 10:30 5 840 30

Блъснатата с децата си на пешеходна си тръгва от България

  • пешеходна пътека-
  • равда-
  • несебър

Пешеходната пътека, на която жената и двете момичета са блъснати, е на улица, която свързва Равда с Несебър

Блъснатата с децата си на пешеходна си тръгва от България - 1
Снимка: БГНЕС

Жена е с комоцио, след като бе блъсната на пешеходна пътека, пресичайки я с двете си деца. Инцидентът става в първия ден по време на лятната почивка на семейството в Несебър. Пред бТВ тя разказа как е отскочила нагоре при удара и сподели, че е благодарна на Господ, че децата ѝ не са се озовали под гумите на автомобила.

Пешеходната пътека, на която жената и двете момичета са блъснати, е на улица, която свързва Равда с Несебър. Изключително е натоварена. Младата дама е стигнала до средата на пешеходната пътека, когато автомобилът я блъска и тя отскача нагоре заедно с двете си 9-годишни близначки.

„Бяхме тръгнали с двете ми дъщери в 10:15 часа за плажа. И в Чикаго, и тук, винаги когато пресичаме улици им казвам, да се оглеждат и когато няма коли, да пресичат. Винаги правим това на пешеходна пътека. Така и направихме във вторник – огледахме се. Колите отдясно спряха и тръгнахме да пресичаме. В момента, в който бяхме на средата на пешеходната пътека, усетих страшен удар и повече не си спомням“, разказва Елена Саймън.

„Свестих се накрая на улицата. Хора ме плискаха с вода, а децата пищяха около мен и крещяха „Мамо, добре ли си? Моля те, не умирай“, добавя тя.

„И двете момичета да ударени. Благодаря на Господ, че ги държах. В момента, в който колата ме удари, отскочих и съм ги дръпнала нагоре с мен. Иначе щяха да са под колелата“, казва пострадалата.

„Плановете за хубава почивка и за всичко, което им разказвах за България рухнаха. Говорих им колко е красиво и какви места имаме да посетим. Съжалявам за тях, че имат толкова неприятно преживяване в България! Сега те не искат да излязат на улицата, искат да си тръгваме. Това е ужасно неприятно за мен. Не искам да оставят с такъв спомен за родината ми“, споделя тя.

За катастрофата на пешеходната пътека разказа и Янко Янков.

„Разхвърчаха се жената и децата във въздуха, паднаха на земята. Нещо страшно беше“, споделя той.

Мъжът е бил на мотор, когато жълт автомобил връхлита пресичащото семейство.

„Жената пресичаше културно, държеше си децата за ръце. Пред мен спря кола. Аз направи същото. Отгоре обаче дойде една жълта кола, която без никаква реакция на шофьора направо ги помете“, разказва Янков.

„Не знам дали колата, която блъсна Елена, беше такси. Нашите в Несебър са различни. Хората са други. Това беше неадекватна реакция на човека. Първото нещо, което този човек направи, бе да си махне табелата. Явно беше нелегално“, добавя той.

“Той не помогна на жената. Слезе от колата и повтаряше, че нямало нищо. Ние пренесохме жената и аз го изгоних, защото нямаше смисъл да стои там“, разказва мотористът.

„Трифон донесе вода на жената. После дойде Тихомир, който живее наблизо. Той също помогна. Една жена събра багажа на пострадалата Елена“, добавя той.

Полицията и медиците действаха много бързо, каза още Янко, който е сред първите свидетели, оказали помощ на пострадалата жена и на нейните деца.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ще си тръгне

    88 18 Отговор
    И повече няма да дойде. Това тук е тиквенска диващина. Тоя толоуп съсипа цялата страна с простотията си! Време е вече политици да влизат по затворите!!!

    Коментиран от #3, #29

  • 3 Рап

    53 11 Отговор

    До коментар #2 от "Ще си тръгне":

    Очаква ни още по голяма простотия! Не бъдете наивни! Добре че децата и майка им са добре и да бягат от тази олигофренска държава!

    Коментиран от #12

  • 4 Отегчен

    32 32 Отговор
    Голям праз ! В Чикаго няма автомобили и престъпници .

    Коментиран от #10, #30

  • 5 Байо

    64 6 Отговор
    Като спреш на пешеходна пътека, Ганьо, който е зад теб, започва да надува клаксона като за циганска сватба. Накрая ти се чувстваш виновния, че си спрял, за да пропуснеш пешеходеца. За какво да говорим повече, всичко е до манталитет. Ушевите свинье ще ме спрат, за да ми проверят пожарогасителя, но Ганьо, който пренебрегва пешеходците, ще го пуснем, какво толкова.

    Коментиран от #11

  • 6 Ум под фес няма

    49 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Булгара не бе дивак, щото преди да дийде чалмата, булгара окултури половин Европа и Азия.
    Тва което става днес е наследство от чалмата
    Анадънму
  • 7 И ти си същия

    26 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Затова седиш тук, щото под Одрин никой не ти цепи басма, тук също!
  • 8 оптимист

    30 5 Отговор
    те ще избягат че имат американски паспорти, ами ние какво да правим, нас не ни ли е също страх да излезем на улицата, страх ни е, но излизаме, няма как, можехте просто да предадете ситуацията, без да я украсявате с глупости, Чикаго също не е град за мирисане
  • 9 следващата

    18 32 Отговор
    катастрофи стават навсякъде по света и никой не е застрахован. Дошла си в България, зарказвала на децата колко е красиво. Ами защо не си живее тук ами в Чикаго. Много им е мила България, когато са извън страната.

    Коментиран от #21

  • 10 Гост

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "Отегчен":

    Това ли само измисли…
  • 11 мечо

    1 15 Отговор

    До коментар #5 от "Байо":

    дане си сприал много барзо вав града не триабва дистанциа като карам зат тебе мога да влияза вав багажника ти да се воза да ме дарпаш сас опела

    Коментиран от #13, #22

  • 12 Верно ли

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Рап":

    Така ли? Сигурно ни очаква с Баце и Учиндолския в парламента! Нали твоя кумир управлява територията от 12 години - на него трябва да си му благодарен!
  • 13 Верно ли

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "мечо":

    С каруцата ли бе??? Щото се съмнявам да имаш книжка!
  • 14 Дедо

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    От ибрикчия акъл не щем. Гледайте си манафската работа в Анадола.
  • 15 Несебърски каунь

    14 1 Отговор
    Поредната несебърска копърка с пиян и вероятно надрусан местен коч зад волана
  • 16 Иии чудо големо

    3 16 Отговор
    Да не са връща никогда 😂😂😂😂
  • 17 Бургаски батки

    14 2 Отговор
    Казали сме на нелегалните таксита да бързат с доставките и разпространението на бело на Слънчака и да не спират на никакви пътеки, че сезона е къс.
  • 18 На този с жълтото менте такси....

    7 0 Отговор
    Един цял п*********л,ще подреди правилно ,обърканото му чувство за ред,правилник и закон!По най бързият начин една присъда от пет години и отнемане на книжката до края на скапаният му живот....Такова незачитане на пешеходна пътека има само в България.....Няма никакъв страх от закона,защото той не се изпълнява в България...
  • 19 Дългият

    7 2 Отговор
    Цъфтящата демокрация на Баце, Спас Гърневски и Тома Биков
  • 20 Северномарсианец

    2 4 Отговор
    Приемете го , като неуспешен тестов ракетен опит за извеждане в орбита на майка с две дича бря
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 :D :D :D

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "мечо":

    Тоя пък вярва че колата пред него трябва да пази дистанция от него. Много мъка има на тоя свят
  • 23 UYU EU

    2 2 Отговор
    Пълно е с мискини , но органите предпочитат благите нарушители , щото джигитите и тях ги помитат
  • 24 Гост

    3 9 Отговор
    Като тръгнеш да пресичаш и погледнеш на ляво, е редно и като стигнеш средата да погледнеш и надясно, но за това добичетата не са доучили и затова ще се връща в краварника, където се подготвят кланиците за бели говеда с черни касапи.

    Коментиран от #25

  • 25 Ханко брат

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Не е възможно природата да създаде такъв 0лигофрен , трябва да е нещо друго
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ККК

    0 0 Отговор
    Много си проста, Марийке, пращиш от простотия!
  • 28 Коко Джъмбо

    0 2 Отговор
    Да не е луда да стои в тази к0чинa! Очаквам въобще да се откаже от Българско гражданство, и най-добре! Няма нужда да се срамува в чужбина!
  • 29 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ще си тръгне":

    ЗАЩО ВСИЧКО СЕ ПРЕПИСВА НА ТОЛУПА ? Малоумниците не се СЪЗДАВАТ , те се РАЖДАТ такива !!!
  • 30 И там има

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Отегчен":

    Дай ба твойта вяра
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове