Last news in Fakti

24 Юли, 2021 21:00 2 812 78

Десислава Атанасова: Ще бъдем конструктивна и подготвена опозиция

  • десислава атанасова-
  • герб

По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ 46-ото НС няма да има дълъг живот

Десислава Атанасова: Ще бъдем конструктивна и подготвена опозиция - 1
Кадър Нова тв

„Не виждаме смисъл да присъстваме на консултации при президента Румен Радев. Това е човекът, който тежко разделяше нацията в продължение на година, който вдигна юмрук, който нарече народните представители на ГЕРБ „мутри”. Какъв беше смисълът? Вече е ясно за всички кое ще е новото управляващо мнозинство. То стана ясно и при избора на председател на НС само преди дни и това е на партиите на така наречената „промяна” плюс ДПС и БСП. Нямаме място сред тези хора и дори е по-добре изобщо да не ни свързват с тях”. Това заяви в предаването „Карай направо” председателят на парламентарната група на коалицията ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите ѝ на практика ГЕРБ е втората по численост политическа сила въпреки че победителят не е бил категорично избран. „Има много малка разлика между ИТН и ГЕРБ и тази разлика се дължи най-вече на гласовете от чужбина. В България ГЕРБ печели първото място. Въпреки това, ако ИТН не състави кабинет с връчения им мандат, то следващи по ред е ГЕРБ. Ние сме заявили, че ще върнем веднага мандата, защото за нас е важно или някой да носи отговорност и решенията да се носят с политическо лидерство – каквото беше през последните години на нашето управление, или при неясни мнозинства по интереси – държавата ни не я чака нищо добро. Помним Беров, помним Орешарски”, подчерта тя.

„Ако искаме много от същото – ще поздравим партиите на промяната, които вече са пет. Само ние се оказа, че сме партия на статуквото и ще очакваме чудеса и в решенията на мнозинството в парламента, и за българските граждани”, допълни Атанасова.

Според нея промяната в отношението на ИТН към „партиите на статуквото” вероятно показва кой е „конструкторът” или „архитектът” на новата политическа формация на Слави Трифонов. „Ако се замислите кои са партиите на промяната и кои са партиите на статуквото. Лидери на партиите на промяната са Христо Иванов, който е бил министър в правителство на партия ГЕРБ, която към този парламент е партия на статуквото. Или пък Атанас Атанасов, който е бил в парламента много, много отдавна, а и апропо е бил в „Реформаторския блок”, когато бяха партньори на ГЕРБ в управление. Мая Манолова – до няколко години носеше потник с надпис „Шанс за Орешарски”. Премина през различни катарзиси и изведнъж се оказа новата промяна, която площада извиси до парламентарен лидер. Или пък Татяна Дончева? БСП ли са партията на промяната и заявката им, че сега могат да предлагат кабинет? Или пък ДПС?”, попита Атанасова.

„Хората решиха така. Явно забравиха, включително и лидерите на „Демократична България”, че бяхме заедно на протестите през 2013 година. Сега ще им се наложи да седнат на една маса с парче баница заедно с ДПС. Някак си наистина ако не беше толкова трагично, щеше да е смешно. Хората през 2013-та поискаха промяната на политическия модел. И онзи въпрос „Кой? – като че ли и сега е актуален. Кой стои зад проекта „Има такъв народ”? И кой ще конструира ново правителство? Според мен вече има начертан план”, заяви тя.

Атанасова изрази увереност, че кабинет ще има. „Заявката е толкова силна и нагонът за власт у всички е толкова силен – че, да. Мисля, че ще има правителство. Кой ще го конструира, кой ще го оглави, кой ще носи отговорност? Това няма никакво значение за тези хора, според мен, които ще застанат като мнозинство. За тях е важно, че ГЕРБ е изчегъртана от всякъде, че се държат безобразно в пленарната зала – без всякакво уважение към политическия опонент или колега в рамките на това НС, и това, че от тук нататък те определят правилата. Само че, всичко е временно на този свят и нещата се променят”.

По думите ѝ ГЕРБ категорично ще бъде в опозиция. „Тази роля ни отредиха българските граждани. Ние, а и всяка друга партия, сме длъжни да се съобразим с тях. Да, ще можем да влезем в ролята на опозиция. Мисля, че освен конструктивна опозиция, ще бъдем и подготвена опозиция. Защото, за да има силно управление, трябва да има и силна опозиция. А в ПГ на ГЕРБ има изключително подготвени хора”.

Тя подчерта, че ГЕРБ не се притеснява от комисията по „Ревизията”. „Всичко, което тази комисия смята да огласява – в някакъв момент трябва да бъде подплатено с някакви доказателства, ако ще се търси някаква административна или друга отговорност. В противен случай това е само пушилка”.

Според Атанасова фактът, че орисницата на 46-ото НС е забравила да бие първия парламентарен звънец и е орисала председателката да изкара пълен 4-годишен мандат – в това има символика. „Мисля, че скоро ще се бие и последния парламентарен звънец. Дали тази или следващата година… Според мен 46-ото НС няма да има дълъг живот”.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чобанин

    86 6 Отговор
    Мечтаеш кой да те Н. е ама няма кой да се прежали, дори и за власт и пари
  • 2 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    95 7 Отговор
    Изчегъртването продължава с пълна сила МУТРИ ВЪН

    Коментиран от #15

  • 3 Майна

    106 4 Отговор
    Как може да сте достойна опозиция като всички нямате ДОСТОЙНСТВО

    Коментиран от #77

  • 4 Хахаха

    93 3 Отговор
    С интелект на умрял кон ...... Като колежката и .....Пекин е във Виетнам.... Мъртви риби
  • 5 Гледах

    93 5 Отговор
    тази кокошка - повтаря едни и същи опорни точки!! Калинка на Вожда
  • 6 рънърса

    59 4 Отговор
    ЧАКАМ ВИ,ДА МИ НАМАЧКАТЕ ТАРАЛЕЖА.
  • 7 Диоген

    57 4 Отговор
    Ще се държите като сърдито дете,на което са му отказали сладолед.Ще бъдете отличен пример на докерския лаф:,,Ще ти пу$на,ама ще стоя на криво!"
  • 8 asd

    65 4 Отговор
    Хахахахаха! И това изпърдяно от неграмотна геп-офилистична калинка...
    Остава и някоя изгладняла мисирка да го изкудкудяка същото...
    ХАХАХАХАХАХАХАА
  • 9 Пепи

    43 4 Отговор
    Га- Гааааа
  • 10 Дуловската

    60 5 Отговор
    Лятото още повече миришИ !
  • 11 не те е срам

    55 4 Отговор
    простачка
  • 12 хихихихихи

    58 4 Отговор
    Те не ви искат в селото ,вие питате за къщата на попа!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Н С О

    52 4 Отговор
    Миризливка.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кака Мара

    43 4 Отговор
    Абе като изритат каскета друга песен ще запееш....хлип , мръц, пръц
  • 17 дрОгарЕ

    25 8 Отговор
    ЧЕГЪРТАНЕ, ЧЕГЪРТАНЕ, ЧЕГЪРТАНЕ! Като се покаже правешкия каскет да спрете за да си дойде всичко на място. Колективизация, ТКЗС и по два месеца почивка на море. Защото ако продължите ще дойдат мръсните фашисти и ще има набучени глави.
  • 18 РЕАЛИСТ

    52 5 Отговор
    Атанасова, не осъзнаваш ли , че песента на ГЕРБ е изпята вече. И ти ще се ориентираш в друга партия, както направиха от СДС и НДСВ.
  • 19 НСО пита

    43 4 Отговор
    Тая изкиснаха ли я в оцет вече,че я пускат у парламенто?
    Ще стане неква беля да се ззадуши некой иииии пак НСО ще са виновни.
  • 20 Вашата единствена Позиция трябва да е

    38 5 Отговор
    В централния затвор доживот, защото сте българоубийци!
  • 21 Ай Дуловската

    32 2 Отговор
    принцеса не се беше появявала скоро …. По-трудно им тече вече комплота на гробаджиите.
  • 22 РЕАЛИСТ

    37 3 Отговор
    Знаеш Атанасова, че си в ГЕРБ, само защото си от Дулово и по случайност Бойко бе в същото това Дулово по време на Възродителния процес.

    Коментиран от #40

  • 23 Румпелщилцхен

    29 4 Отговор
    Това е толкова противно и подмазваческо предаване. Имах чуството, че ще си оближат шундрите в един момент. Много обичам като започне и рязко да сменя канала, да не им слушам претоплените манджи.

    Коментиран от #32

  • 24 Реалист

    34 3 Отговор
    Ни съ ли прибра у дулово мъ селска мърда:) съжилявам мъжъ ти как та гледъ:)
  • 25 ГОРСКИ

    19 3 Отговор
    Вечна опозиция!!!!

    Коментиран от #31

  • 26 Qwerty

    32 6 Отговор
    Тези постоянно ще ни дърпат надолу в калта. Друго не може да се очаква от доплнопробни хора.

    Коментиран от #35

  • 27 Професора

    24 3 Отговор
    Айй, че грозен тоя смърф!
  • 28 ПОМПОТ

    27 3 Отговор
    ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕТЕ ТАКИВА. ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ
  • 29 Буха ха

    35 3 Отговор
    Десо, дай да наблегнем на личната хигиена, лято е, може в Дулово да не е правило впечатление, чувам слухове, аз лично не вярвам, ама мийте ги тия пу.... бе!
  • 30 Дуловската с тези очила е станала

    25 2 Отговор
    Още по" умна"??? Остра е като Гински Брус!!! Старите косачи с ръчните коси знаят какво означанава!!! Хабен, Абен!!!

    Коментиран от #70

  • 31 петроханец

    30 2 Отговор

    До коментар #25 от "ГОРСКИ":

    невъзможно е да вечна опозиция, няма ли нищо за крадене, герб ще се разпадне. давам им макс 1 година.
  • 32 волен сайдер

    9 16 Отговор

    До коментар #23 от "Румпелщилцхен":

    Гледай алфата. ВисокоЕнтИлектуални предавания повтарят ти едно и също докът ти почервенее гладкия мозък и като станеш тръгваш да гониш НАТО, СЕНТО, СЕАТО, КОНЦИСИОНЕРИ и врагове на народа. Започваш да викаш Да живее рублата, ленин, сталин, Альоша и съветската армия.
  • 33 Професора

    20 1 Отговор
    Тая като излезнал герой от роман на Оруел!
  • 34 ДА МИМИ КОГАТО

    13 2 Отговор
    ИТН ЗАКЪСАТ ИЛИ НАПРАВЯТ ДОБЪР ЗА ВАС ЗАКОН ПОДКРЕПЯТЕ СЪС КОНСТРОКТИВНОСТ. ЗНАЕМ ГИ ТЕЗИ.
  • 35 КЪДЕ ИЗБЯГА

    19 1 Отговор

    До коментар #26 от "Qwerty":

    Кандидатира се от два избирателни района,
    но след това Борисов избяга от Парламента!
    И не само от НС избяга!
    Oт някoлкo дeнa вeчe никoй нe e виждaл Бoриcoв!
    Някoй знae ли къдe e?
    С пачките ли избяга?
  • 36 Тулупа краде

    17 1 Отговор
    Тая маже.
  • 37 Хахахахааа

    23 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В България ГЕРБ печели първото място, рече Деса Тъпото. Като сте първи вземайте мандата и правете правителство, де! Ама ще го върнете, защото сте токсични и никой не ви иска. От комисията по "Ревизията" не знам дали се притеснявате, ама от Бойко Рашков направо ви е страх.
    Пък ти, Десо, Правилника на НС не знаеш. Ива Митева ти го каза и ти се скри зад гърба на Томата Биков. Иначе няма къде да отидете - опозиция сте, ама нефелна.
  • 38 101010

    27 3 Отговор
    Десислава твърди че президентът е нарекъл"нарече народните представители на ГЕРБ „мутри”. Всъщност е пропуснал да каже че между тях има и мутреси

    Коментиран от #73

  • 39 Д-р пръч

    16 2 Отговор
    Мита немита ща лижа, ако не съм от нсото
  • 40 Не си прав

    16 2 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    Тя е от ГЕРБ защото съпругът и е един от големите спонсори на ГЕРБ
  • 41 Преди години

    24 2 Отговор
    Лежах болен в ИСУЛ. Тази тогава беше министър на здравеопазването ха-ха. Пристигна в болницата да инспектира кошчетата за боклук. Това е съвсем сериозно.
    Нямате представа как се гавриха с нейната персона докторите когато подминеше

    Коментиран от #42

  • 42 Обективен

    17 2 Отговор

    До коментар #41 от "Преди години":

    Какво смешно има че е била министър на здравеопазването.
    Тя има опит била е юрисконсулт в русенската лудница.
  • 43 трудов

    22 3 Отговор
    стаж 4 години като юрисконсулт в психодиспансер и не вижда смисъл да присъства на консултации при президента?! Боже, какво чудо ни е управлявало, та даже и министър на здравеопазването?!
  • 44 Според мен

    16 3 Отговор
    Лудостта е прилепчива болест.
    Доказват го нейната външност и поведение

    Коментиран от #45

  • 45 Теко

    22 3 Отговор

    До коментар #44 от "Според мен":

    Не стига че грозна ами проста и нагла
  • 46 ТаУмВзе

    16 2 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 47 Последния Софиянец

    10 5 Отговор
    Десислава Атанасова е много секси с тия очила. ха ха ха ха

    Коментиран от #49

  • 48 пдп

    19 2 Отговор
    Отпадъкът на Буци от Конструкцията , нема дачин да не е конструктивен . Като ви знам кви управляващи бяхте , не ми се мисли ква опозиция ще сте.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Българин в БГ

    6 13 Отговор
    В България ГЕРБ печели първото място с гласовете на българите които са си в БГ, НО ИТН спечелиха изборите с малка преднина и разлика с гласовете от чужбина !
    Затова иcкaм ceгa зa вcички бългaри трaйнo прeбивaвaщи в чужбинa и мacoвo глacувaли зa ИТН и "ПРOМЯНAТA", миниcтър-прeдceдaтeл дa cтaнe Янaки Cтoилoв,твърдo рeшил дa нaпрaви рeфoрмaтa c oтнeмe нa бългaрcкoтo им или двoйнoтo грaждaнcтвo...!!!
  • 51 гост 23 mj

    6 2 Отговор
    еххххххххххх дулово дулово това не е да леко!сирине режи по яж!
  • 52 Фрг

    15 2 Отговор
    Никаква опозиция няма да сте, просто след месец парламентарната ви грипа ще се е разпаднала. Десо и ти ще си една от първите отцепници, знам че не ти се вярва сега, след медец пак ще си говорим!
  • 53 Десоооооо

    8 2 Отговор
    Вземи си прашки и презервативи
  • 54 Ще бъдете

    9 2 Отговор
    Фигуранти
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ТАНАСОВА....ПРОСТАЧКА СИ АМА ДАЖЕ Е

    12 2 Отговор
    Е ПО-ЛОШО ЕЛЕМЕНТАРНА И ИЗВЪНРЕДНО ПРОСТА ПРОСТАЧКА СИ ПРОСТАЧКЕ ПРОСТА....НЯМА ДРУГИ ДУМИ КОИТО ДА СЕ КАЖАТ ЗА ТЕБ ПРОСТАЧКЕ...АЙ ЧЕ УТЮАМ ДА ДРАЙФАМ ОТ ТЕБ ПРОСТАКЕСО....
  • 58 САТЪРА НА ХАНА

    10 0 Отговор
    ГЕРБ СИ ИМАТ ЗАЙЧАР ЗА МУТРО-ЛИДЕР........
    , ДПС СИ ИМАТ ВЛАШКИ Р@М ЗА АЯТОЛАХ
    ........ А ИТН УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР НАРКОМАН ЗА ДУХОВЕН ВОДАЧ :)))
    ................. ...............
  • 59 hahaha

    1 6 Отговор
    ставаш само за едно. ама не съм сигурен , щото не съм те пробвал. докарваш на визия с толкова кинти вкарани в клиниките за красота. ама не знам. ако ще говориш нЕма как да стане. от простотиа ми омеква.
    Няма главми букви и запетайки щото деса него разбира това, а и нейните лизачи.
  • 60 рон джереми

    10 1 Отговор
    усещам воня на умряло коте из нечии прашки.
  • 61 Хахахаха

    8 2 Отговор
    Това недоразумение ГРОБ още продължават да смучат от държавата, не стига субсидия ами и на 60 депутата заплатите това са по около половин милион лева на месец,за да бъдат конструктивна опозиция.ми това са на 100 хиляди пенсионера по 5 лева,а Тея даже няма да си правят труда да ходят на работа,ще бойкотират събрания.Няма смисъл от тях,ако за 4 години те прокарат някой закон за благото на всички,аз ще се прекръстя чрез държавен вестник.
  • 62 ЕВРОПЕЕЦА

    2 3 Отговор
    ЗАРЕЖИ МИНИ СИ ПРЕМИНИ КЪМ ИТН. ВСИЧКО ЧИТАВО БЯГА ОТ МУТРАН. ДЕСИТО Я ХАРЕСВАМ ИНТЕЛИГЕНТНА СЛАТКА НО С ЛОШ ИЗБОР ПОДВЕЖДАЩ.
  • 63 Вожда командва и оФците са на ...

    10 2 Отговор
    Амбразурата!Лакомията за много пари и луксозен живот е направил от всички слуги на Боко,изпълнителни и раболепни плужеци.На всичко са готови за да притежават луксозни нещица.Продали да си душата на дявола от Банкя,а телата са си продавали много преди това....
  • 64 Местния

    2 1 Отговор
    Е ХУБАВО Е.ДА ИМА И ТАКИВА ТА ПЪРВИТЕ ОТ СТРАХ ИЛИ ГАФОВЕ ДА НЕ ИЗПУСНАТ КОКАЛЕТО ДА РАБОТЯТ ПО ДОБРЕ.ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА ЧАКА ТЯ ДА ГРИЗНЕ КОКАЛЕТО. НО МНОГО ПАРИ ИМ ДАВАТ ПОЛАГАЛО ИМ СЕ ЗА РАБОТА КАТО КИБИК ОПОЗИЦИЯ !? СТРАННИ ЗАКОНИ ПРАВИЛА В БГ. РАЗВИВАЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ДЕИНОСТ! И ЗА ТОВА ВЗИМАЛИ ДОСТА ДАНАКО ПАРИ ! МИ ТАКА АЗ МОГА ДА РАБОТЯ НОНСТОП ЧАК ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ. КЕФ А.
  • 65 Един от НСО

    10 1 Отговор
    Десо къде си ма да ми направиш малко вятър
  • 66 Гост

    8 1 Отговор
    Ма няма на кой да опозиционираш ма Десооо! Няма ги здравите момци от НСО да им опозиционираш заднишком на задната седалка.
  • 67 Фактъ

    12 2 Отговор
    От хунтата всички се преквалифицираха , като врачки . Цирк герб.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 гост

    5 1 Отговор
    Заминавай към сливенския
  • 70 Шляхтиц

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Дуловската с тези очила е станала":

    Стар косач съм и "брус" зная какво е. Не зная "гински" какво е.
  • 71 Шляхтиц

    1 0 Отговор
    По мое време на бруса му казваха още "белгия".
    Най-хубавите бяха внос от Белгия и представляваха шмиргел с размери 20, 25/4, 4.5/1, 1.5 сантиметра. Половинката беше по-едра, другата половинка по-ситна. Овцете, които гледах, много обичаха див пипер. Растение, което растеше по брега на реките, на външен вид много наподобяващо обикновения пипер, но не раждаше чушки.
  • 72 веселяк

    8 1 Отговор
    Ммм как мирише само! Чак мухите около мястото и са се гътнали!
  • 73 Цитат

    2 3 Отговор

    До коментар #38 от "101010":

    -"Мутри,вън", а не "Народни представители от ГЕРБ, вън". Но това, че се припознавате, е единственото вярно нещо, което сте разбрали ...
  • 74 Анализиращ

    2 1 Отговор
    ПКП2
  • 75 хаха

    3 1 Отговор
    Прилича на монголска аратка,но дали знае какво е това
  • 76 124

    2 1 Отговор
    ГЕРБ е антибългарска мутренска клика, създадена за източване на държавата в частен интерес на бандита Борисов и шайката му. Нямат интелектуален капацитет, защото целта не е развитие на страната. Да не говорим за феодалните отношения в села и градове, където техни активисти безчинстват безнаказано!
  • 77 ИСТИНАТА

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Слави постъпи честно!
    Още преди изборите каза, че
    няма да се кандидатира нито за депутат, нито за премиер.
    За разлика от Слави,
    Борисов излъга симпатизантите на ГЕРБ,
    като се кандидатира от два избирателни района дори,
    а после избяга от парламента!
    Но във Фейсбука си Борисов е голям смелчага!
    Дори с голото си дупе щял да смачка
    таралежа Рашков!
  • 78 aaa

    0 0 Отговор
    Думите и словата Ви липсваха години, че сега ли ще ги намерите? Освен агресия друго няма във вас. Трябва Ви мисъл за социална политика. За съжаление това Ви липсва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове