Last news in Fakti

4 Август, 2021 16:14 4 222 49

Кирил Добрев: БСП ще плати цена за подкрепа на правителството на ИТН

  • кирил добрев-
  • бсп-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Кaбинeтът, aкo въoбщe ce cъcтoи, трябвa дa рaзчитa нa глacoвeтe нa cвoитe явни и зaдкулиcни cъздaтeли

Кирил Добрев: БСП ще плати цена за подкрепа на правителството на ИТН - 1
Снимка: БГНЕС

За около месец ръководството на партията извървя един дълъг път – от сериозни критики към "Има такъв народ" до съвпадение на програмите. Това каза Кирил Добрев от БСП преди заседанието на Националния съвет на партията, на което трябва да бъде взето решение дали социалистите ще подкрепят правителството на "Има такъв народ".

"Сега влизам вътре да разбера каква е цената на това нещо и да разбера кога точно ще я плати партията", заяви Добрев.

"ДПC прeдлaгa нa БCП дa пoдкрeпи кaбинeт нa caрaитe, кoйтo caмaтa ДПC нe пoдкрeпя oткритo. Тoвa e пoкaнa зa eкзeкуция". Такова мнение пък изрази във Фeйcбук евродепутатът Ивo Хриcтoв.

"Aкo БCП приeмe, щe пoeмe oтгoвoрнocт зa чужди грeхoвe, тeзи нa ГEРБ и ДПC (cъздaтeлитe и кeлeпирджиитe нa кoрупциoнния мoдeл) и нaпълнo щe зaгуби пoлитичecкaтa cи дocтoвeрнocт. Тoвa e нeдoпуcтимo'', пише още той.

"Кaбинeтът, aкo въoбщe ce cъcтoи, трябвa дa рaзчитa нa глacoвeтe нa cвoитe явни и зaдкулиcни cъздaтeли. Зa дa e яcнa oтгoвoрнocттa. БCП нe e cрeд тях и нямa мяcтo cрeд тях", завършва публикацията си Христов.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    67 7 Отговор
    Съгласен съм с него... почти... Защото не само БСП , а всеки политически субект , който подкрепи чалгарите , ще плати висока цена...

    Коментиран от #17, #21

  • 2 щаб за честни избори в България

    49 8 Отговор
    Чуйте всички като чета мненията на хората във фейса.. Си мисля.. Че който се коалира с ИТН ЩЕ ИЗГОРИ И ЩЕ СЕ СРИНЕ ДО.. 0..
  • 3 БСП Е КАТО ГЕРБ

    14 25 Отговор
    ЗАЛЯЗВАЩА ПАРТИЯ.КАКВОТО И ДА НАПРАВИ НЯМА ДА И ПОМОГНЕ.НАКРАЯ КОРНЕЛКА ЩЕ ОСТАНЕ САМА В НЕЯ СЛЕД ОЩЕ НЯКОЙ ИЗБОРЕН ПРОВАЛ
  • 4 Въпрос

    20 31 Отговор
    Един умен човек. Баща му беше достоен и той е умен. За съжеление Корни е полудяла и ще унищожи БСП. Всъщност...... дали е за съжеление?
  • 5 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    39 5 Отговор
    Чуйте, моля, "интервюто" на Станислав Трифонов (на неговата страница във Фейсбук), за да се убедите за пореден път, че няма никаква разлика между този човек и Бойко Борисов. И като мислене, и като говорене. Време е за нови избори, на които да изхвърлим и мутрите, и чалгата от политиката. България може и заслужава много повече от Борисов, Доган, Трифонов, Тошко и компания, уважаеми сънародници.

    Коментиран от #40

  • 6 Българка

    29 7 Отговор
    Ако БСП подкрепи задкулисното правителство на ИТН наистина ще се самоекзекътира!

    Коментиран от #25

  • 7 боко ПКП

    17 6 Отговор
    БСП е в борба вътрешна мутренска. Дано сегашното ръководство изгони всички тези кумунета мутри и се изчисти.

    Коментиран от #42

  • 8 1618

    43 5 Отговор
    Какво падение за Станислав Трифонов и неговите протежета от Има такъв народ! Да подмениш вота на избирателите , да се съюзиш с най- корумпираната мафиотска организация ГЕРБ, да се съюзиш с ДПС и да твърдиш, че щом народа те е избрал можеш да правиш каквото си поискаш и когато си искаш това е толкова психически извратено , че всички протестиращи хора срещу модела Борисов са отвратени! Да предложиш министри като този на правосъдието с нисък морал и интелект приятелски зависим от Герб и Гешев, да предложиш за министър масон свързан с Пеевски да предложиш за министър председател човек на който цялата автобиография повсеместно е променена –това е меко казано психически извратено! Един седящ на дивана човек с няколко протежета от ИТН предадоха България! Предателството на Станислав Трифонов може да се сравни единствено и само с предателството на поп Кръстьо срещу Левски! Срам и позор!
  • 9 бсп

    11 5 Отговор
    поне вече и слепите ще прогледнат, че сте част от вечното задкулисие. Как беше? Ние сме на 130 години и никой няма право да ни променя?
  • 10 12345

    14 14 Отговор
    Не съм за БСП но Добрев ми харесва
  • 11 дедо Герчо

    5 6 Отговор
    БСП СА ОБРЕЧЕНИ,БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО.ЩЕ РАЗЧИТА НА ПРЕГЛАСУВАНЕ....
  • 12 Който със Слави и ИТН

    15 2 Отговор
    Ще бъде при познат като мафиот или подлога на мафията
  • 13 00000

    7 12 Отговор
    БСП е скопена още при създаването си. Трябва да я няма.
  • 14 Това стана.. Салви потъна и всеки койотл

    22 2 Отговор
    Осман Октай: Слави Трифонов слага кръст на политическия си проект.. Много пъти съм казвал, че след Пеевски, че след Борисов задкулисието ще подготви нов политически проект чрез протестите. Натам отиват нещата. Осъзнавайки в каква ситуация е изпаднал, Слави Трифонов търси елегантен изход от тези зависимости... По думите му на дневен ред ще дойде дебатът за президентско управление на страната. А ниската избирателна активност се дължи на желанието на хората служебният кабинет да продължи да работи.Слави, Както избяга да стане народен представител, сега ще избяга от създадения от него политически проект. От днес Слави слага кръст на политическия си проект".

    Коментиран от #45

  • 15 1618

    24 3 Отговор
    Не само БСП, която и да е партия , ако допусне грешка и влезе в капана на предателската партия Има такъв народ със седящ на дивана кукловод зависим от СДС и ГЕРБ ще падне на дъното заедно с предателската партия! Това е предателството на годината! Народа ще линчува ИТН и всяка партия която го подкрепи
  • 16 Българка

    9 15 Отговор
    Единственния ход за оцеляване на Нинова е подкрепата на ИТН.В противен случай директно не в трета а пета глуха.

    Коментиран от #19, #22, #27, #46

  • 17 пешо

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    иначе цената ще я плати популацията.
    но за това и на добрев и сие, и на психодесните, а най-малко на гербавите, не им дреме. нови избори няма да променят нищо, както не промениха последните.
    а мераците за повече влияние, съответно - власт, на психодесните са сънища на гладна кокошка. те не могат да получат по-голяма подкрепа сред гласуващите. ясно е, че всичко идва от една амбасада, но без груба намеса ванюкостов-2 на територията не е възможен.

    Коментиран от #29

  • 18 ЦК на ГЕРБ

    4 7 Отговор
    На тоя КОМУНИСТ 5 години затвор само заради мутрата му!
  • 19 1618

    10 5 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Напротив , лъжеш преднамерено и се мъчиш да вкараш в капан БСП, но няма да се получи!БСП трябва да изчакат да дойде мандата при тях и на върнат министрите от Служебното правителство! Ще ги подкрепят двете протестиращи партии и целият български народ с изключение на крадливите олигарси от ГЕРБ и предателите от ИТН!

    Коментиран от #26

  • 20 така е

    9 5 Отговор
    Не съм фен на тази партия , на все пак мисля ,че е добре да остане ( реформирана разбира се ) в политическия живот , защото все пак е партия , а не еднолично управлявана групировка като ГЕРБ и ИТН и ДПС.
    Та ,несимпатичния ми Кирил Добрев в случая е прав. БСП ще отиде на бунището ако подкрепи проект на Сараите за правителство.
  • 21 333

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Ами тогава герб да ги подкрепи хахаха, колко си проззт
  • 22 смени ника

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Крадеш чужди никове. Видимо е.
    Зад ника "българка" стои интелигентен човек.
  • 23 Иван

    6 4 Отговор
    БСП ще подкрепя дясната неолиберална чалгарска партия. Май наистина Нинова иска да ги затрие.
  • 24 Брат галев

    6 3 Отговор
    Айде бре ние сме малоумниц. и не знаем че за кокала ще се надупи.. до земята само и само да сте във властта ........... ВИЕ СТЕ ЗЛО БСП
  • 25 😂😂😂😂...

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Да вярно...наистина ако БСП подкрепи ИТН, ще се самоекзикутира...шат на патката главата..Бойко от Банкя ще запее.."Пред нас са блеснали житата"...Кирчо Добрев ще поиска да узнае, не само кога ще бъде платена цената на подкрепата..а, и кога ще бъде погребението на столетницата???, Йордан Цонев и Мария Капон ще помолят Тошко да ги запише за новият кастинг за политици, и новият български...Уинстън Чърчил, Конрад Аденауер и Маргарет Тачър, взети заедно...Славчо...ще получи силна ерекция..от кеф.
  • 26 44444

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "1618":

    Не всички, червено говеддо, не всички. Няма да се отучите от този комунистически навик да говорите от името на всички. А и промяна към по-лошо, каквато сме виждали, не искаме.
  • 27 Пиявица

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Така е обаче Нинова казала че от две седмици разговори със Тошко му вярва безрезервно и можели и да не се подписват можело и орално...... тя щяла орално...
    А в началото иискаме подписан документ ала бала. Истината е че има ли избори БСП пада под 10 процента и ще я изгонят с камъни. Надява се да оцелее до презитдентските избори и да се закачи като пиявица за Радев. Дано Радев я разкара.
  • 28 пройчо

    5 1 Отговор
    Малък пр@длю !!!
  • 29 Пич

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "пешо":

    Нови избори не променят нищо и никога , в никоя част на света... Демокрацията е измислена , за да може патрициите да управляват плебеите , защото знаят " най добре " как да се погрижат за тях... Всяка хрумка за лично обогатяване и придобиване на власт , легализират чрез " волята " на народа... Затова е измислена демокрацията... Иначе анализа ви е правилен... Аз бих предположил още нещо... Вече да узрели за идеята , че на едни нови избори , може да дръпнат доста от гласовете на ИТН ... Всичките...
  • 30 К Добрев?? Политиката, за теб е търговия

    8 2 Отговор
    Ти си готов кадър за ГЕРБ!! Ако те вземат!!!
  • 31 Мишо

    6 3 Отговор
    Навремето имаше една тъпа комедия с Уди Алън-''Take the Money and Run'' /Вземи парите и бягай/ или по нашенски казано-''сънуваш ли баница яж, че събудиш ли се няма''. Така са огладнели из това БСП, че точно това ще направят милите, ако трябва и с дявола ще се съберат, само и само благо да се накрадат.
  • 32 Булгар

    11 3 Отговор
    БСП е на това дередже заради такива долни същества като Кирчо.Трябваше да бъде публично изгонен отдавна и не само той.А за това е прав подкрепи ли БСП чалгарите загива.
  • 33 Внос / Износ

    7 3 Отговор
    Не нужно всеки прост кибик да пише глупости и да се опитва да манипулира обикновения читател!
    Нека да е ясно, Кирчо Добрев е олигарх, консумирал прокажените парите на ГЕРБ. Неговото съществуване минава през хранилките на Дълбоката корупция и схемите за ощетяване на българския бюджет и народ. Махни се с чест и се разкарай хитрец долен.
  • 34 Ю.кортес

    1 3 Отговор
    БСП отдавна е на командно от Доган.
    Когато иска,той си ги ползва .
    Сега ща стане точно така,БСП ще е за,а ДПС в краен случай,ако се налага ще подкрепи с 2-3 депутати.
  • 35 Българка

    2 4 Отговор
    БСП е длъжна да подкрепи ИТН.Втори шанс няма да имат,ако сега се направят на интересни.
  • 36 Анонимен

    3 2 Отговор
    БСП е лява социална партия с 130 години история. При сегашния капиталистически строй тя не може да управлява. Може само да бъде коректив на дивия капитализъм. Т.е. при сегашната обстановка може да бъде само опозиция. Тогава ще повиши изборните си резултати но не може да бъде първа . Поддръжката на арогантно Слави само ще я потопи още по-вече.
  • 37 Някой

    2 2 Отговор
    Депутатите получили есемес от секретаря на президента Николай Копринков

    БСП по никакъв начин да не подкрепя правителството, предложено от ИТН. Такъв натиск е дошъл от „Дондуков“ 2 върху социалистите часове преди заседанието на НС.

    От сутринта депутати от БСП са получили есемес с указания от Николай Копринков, секретар на Радев по вътрешна политика, съобщи „24 часа“. Никой от червените обаче не признал за получения есемес.

    По-рано днес служебният премиер Стефан Янев упрекна партията на Трифонов, че реди кабинета на тъмно.
  • 38 Рони

    2 0 Отговор
    Е ти ли го казваш бе подлизурко
  • 39 Съгласен съм

    4 1 Отговор
    Високата цена ще платят всички съучастници, които гласуват за това правителство! Нека остане само ДПС да ги подкрепи, че да му лъснат зависимостите.
  • 40 Трифонов

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ":

    в настоящия момент е много по-зле от Боко. Вторият имаше понякога човекоподобни проблясъци, Трифонов няма такива. Възможно е да е от болестта, но какво по дяволите търси в политиката! Стига вече, де!
  • 41 Кире

    4 1 Отговор
    ако се отиде пак на избори, най-вероятно ГЕРБ ще спечелят солкова, че да лаят , подобно на теб. Ти в момента кому служиш . И не забравяй - завистта е лошо нещо.
  • 42 Ами

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "боко ПКП":

    затъпка ги Нинова с тази жажда за власт и едновластие.
  • 43 temerut

    4 3 Отговор
    И баща ти беше предател,и ти!Предложения някакви да имаш?Надяваш се на нови избори БСП да победи под твоето вещо ръководство?Бсп умря,не и без твоя помощ!Сега не се прави на Ванга,а се опитй да си глътнеш егото.На БГ и трябва правителство,а не нови избори.
  • 44 Верно

    4 0 Отговор
    ревеш за партийката си, че я изтървахте с гергостанишевата мафия.

    Вервам ти, да знайш, ама най-добре иди да ревеш на рамото на началника си борисов...

    Той ще ви вземе всичките, че май му оредяха редиците в гроб.
  • 45 Да прав

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Това стана.. Салви потъна и всеки койотл":

    е Осман Октай, ама да ти се не види търсенето на елегантния изход за измъкване. Почтеният и честен човек излиза /в профила си, както винаги и на безопасното разстояния от една ръка/ , казва едно "Извинете и забравете" и се скрива. Кому е необходимо това гърчене.
    Този дава ли си сметка, че при първото си посещение в Брюксел Шнорхелът ще стане за смях. А ако един го попита за Преспанския договор, малиии какъв смях ще бъде там и какъв срам за нас.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Кирчо е гнусно същество и ум и разум в него няма. Всичко е далавера още от трафика на немските марки през сръбската граница.
  • 48 гларус

    4 0 Отговор
    Ами не ти вярваме г-н Добрев. Ти си част от новата червена аристокрация на Паргов Гергов Дъбов и сие. Проблемът е че на всички вас бизнесчето ви зависи от изпълнителната власт . Досега от ГЕРБ а сега от тези дето ще дойдат на власт. Може и да нямаш майбах ,ама баш си виеш като тях.Факт е че ИТН нито знаят какво, нито как ,нито защо го правя, но Нинова трябва да направи опит за съставяне на правителство анти -герб , с тази детска градина задължително е . Когато това е скрепено с писмено споразумения за конкретни действия и срокове и не се изпълни ,договорката за подкрепа отпада автоматично . Така че така правят управленците - рискуват разумно и действат а ти си гледай централките и се моли следващия енергиен министър да не направи промени в закона за енергетиката и ЗВЕИ че тогава от червен аристократ отново ще станеш пролетарий. Факт е че ти бично нямаш никаква полза от това изчегъртването да се случи просто си си намерил мястото на добре смазано зъбно колелце ( с достатъчно мазнинка).
  • 49 КИРО МУТРАТА КОНТРАБАНДИСТА НА ГОРИВА

    1 0 Отговор
    ВЪН ОТ БСП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове