Last news in Fakti

19 Август, 2021 20:35 16 565 209

Нова заповед: Въвеждат COVID ограничения от утре

  • covid-
  • заповед-
  • мерки

В заповедта се посочва още, че всички работодатели и органи по назначаване, когато е възможно, следва да организират работния процес в дистанционна форма

Нова заповед: Въвеждат COVID ограничения от утре - 1
Снимка: БНТ

Здравният министър д-р Стойчо Кацаров издаде нова заповед.

Считано от утре, 20 август, ръководителите на всички администрации трябва да организират работния процес в съответната организация, като установят работно време с променливи граници и начало на работния ден между 7.30 и 10 часа. Изискване към тях е и да разпоредят работа от разстояние на най-малко 50% от персонала, освен ако, в зависимост от характера на работа, това не е възможно.

По този начин значително ще бъде намален пътникопотокът в градския и междуградския транспорт в цялата страна, което улеснява както спазването на противоепидемичните мерки, така и осъществяването на ефективен здравен контрол.

В заповедта се посочва още, че всички работодатели и органи по назначаване, когато е възможно, следва да организират работния процес в дистанционна форма, допускайки присъствена работа на най-много 50% от служителите.

Съгласно същата заповед, от утре, 20 август, въведената противоепидемична мярка за ограничаване до 50% използването на капацитета на определени обекти/ мероприятия, може да не се прилага, при условиe че:

100% от персонала в съответния обект да е ваксиниран или преболедувал COVID-19, или да разполага с отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта/началото на мероприятието изследване с PCR тест. Това трябва да бъде удостоверено с документ за ваксинация, преболедуване или изследване. За целта ръководителят на обекта/организаторът на мероприятието трябва да е взел решение и да е създал организация за допускане на лица, които са или ваксинирани, или преболедували COVID-19, или представят отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта/участие в мероприятието изследване с PCR тест.

Заповедта на здравния министър се отнася за:

- конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, обучения, тимбилдинги, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма;

- културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство);

- на спортни състезания с публика;

- посещенията на фитнес центрове, спортни зали и клубове, плувни басейни и комплекси, балнеолечебни, СПА, уелнес и таласотерапевтични центрове;

- посещенията в детски центрове, клубове и други, предоставящи организирани групови услуги за деца;

- посещенията в заведенията за хранене и развлечения по смисъла на чл. 124 от Закона за туризма, игралните зали и казина.

Ръководителите на тези обекти, съответно организаторите на мероприятия, трябва да уведомят съответната регионална здравна инспекция за взетото решение. Регионалните здравни инспекции създават и поддържат списък на обектите и мероприятията за целите на осъществявания от тях контрол.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 88 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Петър

    148 15 Отговор
    Айде стига глупости.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ръмпези

    32 137 Отговор
    ЗАКЪСНЯВАНЕ...ХОРАТА В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ СА ИЗНЕРВЕНИ...НАТИСНЕТЕ ПОВЕЧЕ НА КОНТРОЛА...СТРОГИ САНКЦИИ...
    ....
  • 5 5337

    174 20 Отговор
    Е това си е чиста дискриминация

    Коментиран от #12

  • 6 що бе

    145 9 Отговор
    Що сте сложили снимката на това безумие по туризма?
  • 7 Майна

    182 57 Отговор
    ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!И ТОВА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗГЛЕЖДА Е РЕШИЛО ДА ДОУБИЕ БЪЛГАРИЯ?СРАМОТА , ВЯРВАХ, И МИСЛЕХ , ЧЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА!

    Коментиран от #39, #41, #84, #130

  • 8 Историк

    92 6 Отговор
    Сещате ли се за едни хора по времето на Втората световна война, дето един от главните участници хич не ги харесваше и бяха подложени на...?

    Коментиран от #18, #49

  • 9 3356

    82 14 Отговор
    С простотията и невежеството си се погребаха сами. RIP.
  • 10 12335

    160 4 Отговор
    Парламента на 50% ли ще рабопи?

    Коментиран от #80

  • 11 споко

    84 16 Отговор
    Това е само първата игла. Третата ще е задължителна
  • 12 Историк

    37 5 Отговор

    До коментар #5 от "5337":

    Написах същото в исторически план, но на мод не му харесва.
  • 13 Майна

    90 19 Отговор
    РАДЕВ И ТИ ШИ ЩЕ РАЗДАВАШ ЖЪЛТИ ЗВЕЗДИ??!!!МУСТАФАТА ИЛИ НАРОДА ТРЯБВА ДА ПРЕДПОЧЕТЕШ? СРАМОТА!
  • 14 Уж така

    134 9 Отговор
    Аз не разбрах, вероятно защото съм прост, обаче ако утре реша да отида на ресторант примерно, или на фитнес, трябва да представя сертификат, че съм набоден, отрицателен тест или документ, че съм преболедувал ли??? Разтълкувайте ми, моля, защото както казах, съм си прост. Пък и един бивш премиер и той така каза.

    Коментиран от #23, #29

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 12345

    126 15 Отговор
    Д И С К Р И М И Н А Ц И Я !!!!!!!!!!!!!!! Ф Ф А А Ш Ш И И З З Ъ Ъ М М !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #206

  • 17 Примката около врата

    87 9 Отговор
    Се затяга 🤣
  • 18 Фактът

    7 9 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Сетих се. И какво за тях?
  • 19 Пръц

    62 5 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Същата пача е, по едно време се водеше вицепремиер на територията.
    Сега сигурно посреща гости в семейния мотел на винкела в Малко Търново и почиства стаите в очакване на стаите за Талибанския натиск.
  • 20 Мехмед

    17 104 Отговор
    Ще въвеждат ами, като не искате да се ваксинирате.
  • 21 Цццц

    127 12 Отговор
    Кацаров, още ли не си разбрал, че ваксинираните разпространяват заразата. Как така заведения с ваксиниран персонал могат да работят, а другите - не?! Опреснявай си професионалните знания, не се излагай!

    Коментиран от #207

  • 22 оня с магарето

    80 5 Отговор
    от утре в морето само до колене. за всеки случай да не се набълбука някой с морски ковид
  • 23 12335

    40 3 Отговор

    До коментар #14 от "Уж така":

    ще можеш да ходиш в заведения за тъмно зелените, които ще работят на 50%
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    84 7 Отговор
    стрес депресии лъжи до разболявате ХОРАТА
  • 25 Професор Витанов ви предупреди

    17 117 Отговор
    Николай е експерт и професор който досега няма грешна прогноза не само за ужасяващата КОВИД зараза! Почетен член на на съюза на математиците в България, доктор "Хонорис кауза" на здравния университет в Оклахома , на математическия в Масачузетс, и на университета в Оксфорд! Още средата на миналия месец юли когато случаите бяха по 16 на ден ви предупреди че средата на този месец ще минат над хиляда! И разбира се позна както винаги досега за всичко! И ако се сбъдне и прогнозата му за 15-20 хиляди активни случаи дневно( на предишната вълна бяха максимум 6 хиляди) , то страната изпада в здравен и икономически колапс!

    Коментиран от #27, #52

  • 26 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    119 4 Отговор
    АКО ЗДРАВНАТА КАСА ПОЕМЕ ТЕСТОВЕТЕ И СА БЕЗПЛАТНИ,ВИРУСА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА!!!ДОКАТ ПЛАЩАМЕ ПО 100 КИМТА ВСЕКИ ПЪТ ЛАТ КИХНЕМ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПОНЕ ОЩЕ 5 ГОДИНИ!!!

    Коментиран от #30

  • 27 Раданч Татлъту

    18 98 Отговор

    До коментар #25 от "Професор Витанов ви предупреди":

    Господин Витанов е великолепен👍👍Експерт от класа 🖐️👍Проверих наистина досега няма грешна прогноза! И както искат кръчмари и чалготеки да няма никакво затваряне е прекрасна идея от тяхна страна😅😁Защо прекрасна ли? Защото когато пламне страната и техните клиенти започнат да заразяват близките си и са в интензивните отделения , посетителите на кръчми и чалготеки сами ще спрат да ги посещават и без мерки😄🙄 А тогава кръчмари и чалгари няма да имат право на подпомагане защото не са затваряни административно! Което е най добрия вариант за страната и населението да не им плаща от нашите данъци😊😊Но за съжаления отново е прав професора - Идват черни дни- смразяващи нощи😓😰

    Коментиран от #28

  • 28 Кинбо

    16 62 Отговор

    До коментар #27 от "Раданч Татлъту":

    Наистина е така кръчми, чалготеки, фитнеси и всички останали места за забавления трябва да бъдът затворени като се може по бърже.

    Коментиран от #34, #138, #145

  • 29 Мими

    51 3 Отговор

    До коментар #14 от "Уж така":

    Аз също него разбрах. Утре ако отида на ресторант, какво става? Ако не съм ваксинирана, не съм била болна и нямам тест. Ще каже ли някой?

    Коментиран от #53, #63, #177, #190

  • 30 Безработен

    17 42 Отговор

    До коментар #26 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    не ви ли омръзна да приказвате простотии бе.....в Германия като са безплатни тестовете няма заболели ли....пфу!!!!

    Коментиран от #174

  • 31 Механик

    65 14 Отговор
    Абе, до го оня, Послединя Софианец, дето се кълнеше ,че само да свалят бокича и ковид-терора ще изчезне?
    По някога се чудя от къде се вземат толкова много шилета и то с капаци. Приемат желаното за даденост и дрънкат глупости.
    Неразбрахте ли, че и папата да сложите на власт, ковид-терорът ще продължи? Нещата са наднационални. Едни клепоухи, но с много пари са задействали всичко, за да прелапат Земята и да станат богоравни. Тия няма да се откажат току така. Мирно решение няма да има.
    А вие си вярвайте на Боко, Кьовеши, ПоследнияСофианец и прочее шилета.

    Коментиран от #202

  • 32 Таз ОФса

    37 2 Отговор
    Прилича на oнази of са на нфсб, дето се опита да бъде минестер.. Пфу
  • 33 Стойчо

    33 4 Отговор
    Не си подритвай здравната книжка.
    Ще страдаш.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ДЕБИЛИ

    60 6 Отговор
    СТРАШНИ МЕРКИ! НАПРАВО СПРЯХА ЗАРАЗАТА!
  • 36 Ганьо Говедарски

    15 42 Отговор
    Ах,колко е прост българският народ и най-вече пишещите тролове.Нима си мислите,че някой тук прост продал се и компромвтиран българин/партия или ротари контролира и дърпа конците я кенефа на Европа.Боже Господи,прости им...
  • 37 Разхетманен

    52 9 Отговор
    Президентчето и правителството му също се оказаха жидомасонски слуги.
  • 38 Туй

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Онуй нящо с АйТи картата
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Алфа Вълкът

    12 68 Отговор

    До коментар #34 от "Бат Валъо":

    Да и аз така! Да молят за глътка въздух последните си дни , вижте в КОВИД отделенията и ще се ужасите. Не можете да спите и яде няколко дни. ПИТАЙТЕ близките на тези 18900 Български граждани отишли си от този свят от КОВИД и какви са били последните им часове?!?

    Коментиран от #94, #98

  • 41 Хо хо хо

    6 33 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Нима искаш да кажеш че вирус няма?

    Коментиран от #57

  • 42 Еееее!

    55 4 Отговор
    Нищичко не разбирам. Ако съм преболедувал, какъв документ важи? Предписанието от РЗИ ли? И преди колко време ако съм преболедувал, има ли срок. Ако да речем съм боледувал преди година, става ли, или трябва прясно - прясно да съм бил болен. И какво? Предписанието от РЗИ за карантина, трябва все да ми е в джоба ли? Добре, че го пазя още. А наличието на антитела дали ще се приема като доказателство? Ей, накрая наистина ще ни принудят да се ваксинираме, без, разбира се да поемат отговорност за последствията ! Отвратен за пореден път съм!

    Коментиран от #73, #171

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Зомби

    48 12 Отговор
    Току що Гумен Гадев загуби вторият мандат

    Коментиран от #60

  • 45 Гумен Гадев Пликчев

    25 12 Отговор
    Е продажник ,Серос Мустафа заповядват
  • 46 среднощен

    54 5 Отговор
    На ход е Президентът да понесе негативи от "пандемията"... Стойчо Кацаров е креатура на "Отворено общество ", защо бе назначен от Радев..? Всъщност, Кацаров е едно "политическо мекере " още от времето на Костов - как го "припозна" Румен Радев...? Докато си мълчим по тези въпроси, задкулисието ще си има "президент"...?

    Коментиран от #61

  • 47 Смърфието

    4 24 Отговор
    По-добре задължително да чипира цялото население. Всичко друго е бошлаф.
  • 48 На кратко

    30 2 Отговор
    Управляващите по-места нямат връзка със себе си, защото ги направляват дистанционн.Важи за всички правителства по-света.
  • 49 Смърфиета

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Обезпаразитяване?

    Коментиран от #70

  • 50 Хахаха

    65 4 Отговор
    400 000 хрантутника на държавна службица ще се излежават по диваните и взимат хилядарки на месец:) Таки ли не се намери поне един здравен министър с "топки" в тая държава. Само Мангъров ще ни оправи.

    Коментиран от #69

  • 51 Методи

    16 30 Отговор
    Миналата вечер кръчмари , собственици на чалготеки и персоналите им, излезли на протест! Ако се приемело да работят на 30% от капацитета им, за останалите 70% да им се давали средства за всяко празно място. Тоест без никакъв разход за консумативи и питиета да им се плаща! Апелирам към здравния министър и служебното правителство! Не налагайте ограничения! Като дойде пика, като се напълнят КОВИД отделенията , като започнат да дават за лекарства и прегледи , тогава тези посещаващи кръчми,кафенета и чалготеки сами ще преустановят посещенията си. Тогава кръчмари и чалготеки нямат право на никакво подпомагане защото няма ограничения и не са затваряни. А клиентите им сами ще спрат да ходят като почнат да се заразяват и след това възрастните си родители , баби и дядовци. И като започнат да ги настаняват в КОВИД отделения и интубирани ще осъзнаят каква е действителността!

    Коментиран от #58, #59, #146

  • 52 Апропо

    49 5 Отговор

    До коментар #25 от "Професор Витанов ви предупреди":

    Само дето му куца аритметиката . За две години геноцид , маски , карантини и прочие глупости , с процентите които дава месечно , всички трябваше да сме карали този грип по два пъти. Е кой го беше чувал това недоразумение преди ? Сега ходи по студията и се наслаждава на гласа си. Онази доцентка на фармацевтите я дадоха на прокурор защото каза истина , а типове като този са недосегаеми.
  • 53 1234567

    25 4 Отговор

    До коментар #29 от "Мими":

    Нищо няма да стане . Намалят капацитета на заведенията , колко ще се спазва е друга тема . Все още всеки може да си ходи , където си иска , независимо дали е ваксиниран или не
  • 54 СТОЙЧО КАЦАРОВ

    4 25 Отговор
    ЗА ПО БЪРЗА ИМУНИЗАЦИЯ ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ПЛЮЕМ НА РАБОТА, НА УЛИЦАТА, В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, В ПАРЛАМЕНТА С ПЛЮНКИ И ХРАЧКИ. ДА ВИДИШ КАК БЪРЗО ЩЕ ОТМИНЕ К19! ОТДАВНА ДА СМЕ ГО НАПРАВИЛИ И ДА СМЕ ЗАБРАВИЛИ. Е, ЩЯХМЕ ДА ОСТАНЕМ НАПОЛОВИНА АМА КВО ОТ ТОВА?
  • 55 Ехооо

    65 5 Отговор
    Народееее до кога ще ги търпиме тея безумия до когааа? От октомври пак затварят всичко и отново глад за всички семейства в ресторантьорския бизнес. От хиперболизирания грип ли ще се пазим или от глада и мизерията. Ограбиха правата и свободите ви под претекст, че страшна чума дебне навсякъде. Спете още, спете !
  • 56 По наблюдения

    51 5 Отговор
    Само у нас, в България се издават подобни ограничителни заповеди от днес за утре! Няма предвидено време за организиране на дейностите! Извод: Послушни сме! Мерките няма да предотвратят нищо, само ще засилят психопатиите!

    Коментиран от #79, #143

  • 57 Българин

    44 4 Отговор

    До коментар #41 от "Хо хо хо":

    Е как да няма, има но преди му викахме настинка, грип и пневмония, а сега с модерното Ковид ги обединихме всички в едно.

    Коментиран от #93

  • 58 Вальо Топлото

    7 23 Отговор

    До коментар #51 от "Методи":

    ми като посетиш хранителен магазин и там 80% от персонала са с ковид тогава мучиш ли или така може?щото моя квартален магазин така беше
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 6 Отговор

    До коментар #51 от "Методи":

    кой пази гърбъ на АЛФА ВЪЛКЪТ

    Коментиран от #67

  • 60 интересно

    2 5 Отговор

    До коментар #44 от "Зомби":

    А кой ще спечели , някой талибан ?
  • 61 Анонимен

    21 4 Отговор

    До коментар #46 от "среднощен":

    Някога, много някога Румен Радев се навърташе в пловдивското СДС! Корнелия пък се навърташе около Иван Костов! Други въпроси?!

    Коментиран от #109

  • 62 МАНГЪРОВ

    21 7 Отговор
    ПРОСТИТУТКИТЕ ЗАРАЗНИ ЛИ СА, ЧЕ СЪМ ЗАГОРЯЛ?
  • 63 ????

    6 13 Отговор

    До коментар #29 от "Мими":

    Аз ги разбрах, че няма да ни пуснат в заведението без сертификат ще има явно ковид контрол.

    Коментиран от #78

  • 64 Yooo

    28 2 Отговор
    Можело да се обжалва до един месец от публикуване на сайта на МЗ? Държавен вестник няма ли? Уникални неграмотници. Съдържанието е още по-гениално “издържано”.
  • 65 Мдааа....

    17 16 Отговор
    Планът на ЕС е вкаран вече в действие.... Започна се.Ще им играем по свирката.Няма начин

    Коментиран от #74

  • 66 Гост

    6 41 Отговор
    Вместо да пищят сега всички да се замислят защо пак сме в тази ситоация...Не искат да се ваксинират макар ,че има избор на ваксини.Не спазват мерки. Какво да се очаква?!

    Коментиран от #87

  • 67 Методи

    16 2 Отговор

    До коментар #59 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мутрите от Герб го пазят кой друг. Виж във фейса че са прегърнати с оня бияч Георги Валентинов, бившия на русата Златка, Дани Илиев трошача и онзи Стъки. Ще влезеш ли във фейсбук да ти покажа къде да погледнеш?

    Коментиран от #134

  • 68 Матей

    35 4 Отговор
    Служебно-здравен тероризъм,превърнат в система и канализиран се изражда във фашизъм.Запънали се като магаре на мост,от много грижи ще ни уморят.

    Коментиран от #76

  • 69 Смърфиета

    2 11 Отговор

    До коментар #50 от "Хахаха":

    Мангъров хаджигенус
  • 70 Хисторик

    2 6 Отговор

    До коментар #49 от "Смърфиета":

    И не само, но ме трийкат яко.

    Коментиран от #86

  • 71 34567890

    5 21 Отговор
    Браво, но малко закъсняхте!
  • 72 Ресторантьор- искаме обещетения 100%

    22 8 Отговор
    Миналата вечер блокирахме Орлов мост. Не дадеш ли пари Радев пак излизаме - Въпреки това днес малко след 16:30 часа 50-60 представители на ресторантьорския бизнес блокираха ключовия Орлов мост в София.

    "Движението е изцяло парализирано - не преминават и автобусите от градския транспорт. Пуснаха само една линейка.

    Блокадата става точно около час пик - така трябва, само така хората ще ги видят и чуят", казаха граждани, попаднали в блокадата в центъра на София.

    Коментиран от #85

  • 73 амиии

    4 13 Отговор

    До коментар #42 от "Еееее!":

    Доколкото имам спомени , документът за преболедуване важи , ако е станало през последните 6 месеца .
    Антителата не се приемат за доказателство .
    Преболедуването се доказва чрез ПСР тест, който е правен , когато се е разболял човек
  • 74 ::333:::

    3 9 Отговор

    До коментар #65 от "Мдааа....":

    А ти не си в Европа ли? Отивай тогава в Авганистан!

    Коментиран от #95

  • 75 Апелес

    12 3 Отговор
    А нещо за GDPR? 😀
  • 76 Смърфиета

    10 5 Отговор

    До коментар #68 от "Матей":

    Да бе, маа му стара, грижат се да не се дрогираме повече отколкото се грижат да се ваксинираме срещу едно ново, и доста лошо заболяване. А ваксина за Спин така и не откриха, но пък си продават антиретовиралните. Да не говориме, че и новите терапии за хепатит Ц едва ли ще поевтинеят скоро, осигуряващите се са брашнен чувал, останалите не влизат в статистиката.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Дддр

    5 29 Отговор

    До коментар #63 от "????":

    Така и трябва, ганя демокрацията я разбира като свободия и анархия!
  • 79 асдфг

    9 17 Отговор

    До коментар #56 от "По наблюдения":

    Не е от днес за утре . Има си разписан план, какво ще се случва , когато се влиза в нова цветова зона
  • 80 Че те дупетатите

    22 2 Отговор

    До коментар #10 от "12335":

    и 50% не могат да се съберат, а и 3/4 от годината са в отпуск или ваканция . През останалата 1/4 от времето се занимават само с глупости в парламента и вредите от решенията им са огромни,а ползи няма.
  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 7 Отговор

    До коментар #34 от "Бат Валъо":

    АДАШ МОЛЯ те кажи т
    на АЛФА ВЪЛКЪ да ме обижда пред инфаркт съм МОЛЯ ТЕ

    Коментиран от #103

  • 82 нннн

    38 4 Отговор
    Открийте разликата между Кацаров и Ангелов! Не можете ли? Ами и аз не мога...

    Коментиран от #92

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 хмммм

    11 9 Отговор

    До коментар #72 от "Ресторантьор- искаме обещетения 100%":

    като дадат документи за 100% платени данъци , осигуровки , тогава да имат претенции за обезщетения . Да не се окаже , че 90% от заведенията работят на загуба постоянно и така вече 50 години
  • 86 Смърфиета

    7 6 Отговор

    До коментар #70 от "Хисторик":

    Ха ха ха ха ха ха ха, дай боже скоро ирански и арабски муджахидини в Ал Кудс да охраняват Ал Акса и да депортират еврейското население от там.
  • 87 Няма избор

    26 2 Отговор

    До коментар #66 от "Гост":

    на ваксини и на лечение - всичко е на политически,а не на здравен принцип.
  • 88 Търновец

    4 36 Отговор
    Ние сме един от двата града в тъмночервената зона вече. Положението е страшно. Пред РЗИ заразени в критично състояние ги интубират служители екипирани като от филма Междузвездни войни. Близките им ридаят в отчаяние

    Коментиран от #97, #100, #102, #154, #170

  • 89 К19 К20 К21 К22

    26 4 Отговор
    ТАКА ЛИ ЩЕ Я КАРАМЕ ОЩЕ 10 ГОДИНИ?

    Коментиран от #148

  • 90 ВСИЧКИ СА ГЛЕДАЛИ КАДРИТЕ ОТ

    0 35 Отговор
    ЛЕТИЩЕТО НА АФГАНИСТАН!ТИЧАЩИТЕ ТАРАМБУКИ СЛЕД ВОЕННИЯ САМОЛЕТ,ТА ТАКА СЕПТЕМВРИ ЩЕ СЕ ТИЧА ПРЕД БОЛНИЦИ СТАЦИОНАРИ И ВАКСИ ЦЕНТРОВЕ,НО ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО МИНКЕ😱ИЛИ ТЕЛО ИЛИ НОСО БРЪК ИЛИ ШПРИЦ,КЛИЕНТА САМ ИЗБИРА!ВИТАНОВ ПРЕМИЕР_ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ💪💪
  • 91 Онзи

    37 3 Отговор
    Май ще има излизане по площадите и трошене на глави.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Мдааа

    6 34 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Много бързо забравяме препълнените болници, умиращите на стълбите, опашката от линейки с Ковид болни. Не ни стига ноември м.г. + март т.г , явно ще трябва ново напомняне. Но вече всеки сам ще си е виновен. Защото Ковид няма, защото е един грип и защото ваксините са отрова.

    Коментиран от #124

  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #40 от "Алфа Вълкът":

    АЛФА не ме плаши с ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ нито със СТЪКИ ще се опариш момче знаеш ли кой и е ГЛАВЕСТИЯ а ЙОРДАН ТОНОВ ДАНЧО ПРЪЧА
    БРАТ ми е АНАТОЛИ АНГЕЛОВ културиста КВИЦ знаеш ли го ои хората на ВАЛТЕР ПАПАЗКИ ме пазят ПАПАЗКИ е в ЮАР спираш ти спирам и ас
    ДОВИЖДАНЕ ПИЧ
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Е ОТ КАДЯ НА КАДЯ БЯ

    6 0 Отговор

    До коментар #88 от "Търновец":

    НА МОРЕТО ПЪЛНО С МОРЖОВЕ И ТЮЛЕНИ И РАДОСТНИ ПИНГВИНЧЕТА,ИДИЛИЯ😇НЯКЪДЕ ДЖЕТ С МУТРАФОН ИЗБРЪМЧИ,ВЕЧЕР АЛЕИТЕ ПЪЛНИ КАКТО В БАН КОК И СЕГА НЕКОЙ НИ БАЛА МОСВА,АЙ БАЙ ДА УЕЙ ЕДИН ПЪТ БУЛГАР ЖИВЕЕ,ПОСЛЕ КЕ МРЕ КАТО СВЪРШИ ПА РИ ТЕ😂😂😂😂
  • 98 Гражданите

    22 4 Отговор

    До коментар #40 от "Алфа Вълкът":

    включително и съпругата ми си отидоха от този свят заради абсолютна безотговорност и нежелание на медицинските специалисти да лекуват хората. Факт. Два часа стояхме в спешния център без никакво внимание и помощ, докато издъхна в ръцете ми,без медик наоколо.

    Коментиран от #106, #107

  • 99 СЛУШАЙТЕ

    25 1 Отговор
    СЛУШАЙТЕ ДОБРЕ ЗАКОНА МОЖЕ ДА СЕ АТАКУВА В СЪДА ДО ЕДИН МЕСЕЦ,ТОЙ Е БЕЗ ПОДПИС И ПЕЧАТ!
  • 100 МИЛЕНИУМ

    2 3 Отговор

    До коментар #88 от "Търновец":

    как и градския ви БАЙ КУРТИ
  • 101 Чочо

    19 3 Отговор
    В джоба на Кацаров започнаха да дрънкат шекели
  • 102 ДО СЕКТАНТА

    3 4 Отговор

    До коментар #88 от "Търновец":

    ИДИ ИЗЛЕЗ ПРЕД КИРО БРЕЙКА МЪЖ ЛИ СИ ?КАЖИ НА НЕГО ЛЪЖАТА СИ !

    Коментиран от #117, #121

  • 103 Бат Вальо

    5 3 Отговор

    До коментар #81 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Желаеш да пиша на АЛФА ВЪЛКЪТ да не те обижда за да не получиш инфаркт ли?

    Коментиран от #115

  • 104 киротапиро

    7 1 Отговор
    мдаа човешката раса май няма да я бъде толкос лъжци на едно място
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 УЖАС УЖАС

    11 1 Отговор

    До коментар #98 от "Гражданите":

    И ТОВА Е БЪЛГАРИЯ,А НЕ В КАНДАХАР😱МАЙ МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ЕВАКУАЦИЯ,СПЕШНО!
  • 107 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор

    До коментар #98 от "Гражданите":

    да не се разболееЧОВЕК нямаш ли пари си до там
  • 108 въПРОЗДЪ

    2 3 Отговор
    Абе хора,личните дават ли направления за ПСР?

    Коментиран от #110

  • 109 среднощен

    11 0 Отговор

    До коментар #61 от "Анонимен":

    Полезна информация... Изводът е, че "политическият инженеринг" на прехода продължава...? Тогава - "защо ги ядохме жабетата..."?
  • 110 5757

    1 2 Отговор

    До коментар #108 от "въПРОЗДЪ":

    Дават

    Коментиран от #112

  • 111 проекто талибанен

    5 1 Отговор
    Отиам в Афганистан
  • 112 мерси

    0 4 Отговор

    До коментар #110 от "5757":

    Ама..трябва ли да го лъжа нещо,или да си поискам?

    Коментиран от #133

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 пешо

    10 4 Отговор
    а бе, ридакцията - престанете с тия агресивни реклами, бре! верно, ще изкарате някоя и друга мижава пара, но ще ни загубите като клиенти.
    така.
  • 115 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #103 от "Бат Вальо":

    ДА БЛАГОДАРЯ и да знае защото някой копират ника ми МРАЗЯ несправедливости и подигравки над болни ХОРА
  • 116 Еми...

    4 23 Отговор
    Щем не щем ще се ваксинираме.Няма да ни оставят избор.Започнаха да затягат обръча.
  • 117 Търновец

    2 11 Отговор

    До коментар #102 от "ДО СЕКТАНТА":

    Ами върви в гаража на жена му в кв. ПИШМАНА в който продава дрехи за левче и му го кажи? А в продължение на поста ми по горе...Пред РЗИ лекари екипирани като от филма Междузвездни войни интубират болни от ДЕЛТА варианта в тежко състояние а близките им ридаят....Не го пожелаевам на никого

    Коментиран от #169

  • 118 Васил

    15 0 Отговор
    Кви ограничения кви санкции всичко работи на макс
  • 119 Гост

    21 1 Отговор

    До коментар #39 от "Работарий Търновски":

    Сервитьор също е работа! Няма срамна работа, а не всички сме "професори", като теб!
    Представи си, че като отидеш на заведение и някой трябва да те обслужи или предпочиташ сам да отидеш до кухнята, да се обслужиш, калкулатош и платиш...

    Коментиран от #128

  • 120 алоууууу

    4 2 Отговор
    Трябва ли да лъжа нещо личния за направление за пср или да си поискам!?
  • 121 е и като

    6 2 Отговор

    До коментар #102 от "ДО СЕКТАНТА":

    иэлеэе пред тая шушумига, кво, тоя само ще го плювнеш и ще се раэклати.

    Коментиран от #123

  • 122 ФГДД

    15 3 Отговор
    ТЪЗ ИЗРИНКА НА ОБЩЕСТВОТО ИЗБИРАЛ ЛИ Я НЯКОЙ ,ЧЕ ДА ДАВА ЗАПОВЕДИ???????????????????????????????
  • 123 АБЕ

    4 4 Отговор

    До коментар #121 от "е и като":

    ТИ СЕ ЕЖИШ ,АМА СИ СТРЪХЛИВ ИДИ ГО НАПЛЮЙ НАЛИ СИ МЪЖ?????

    Коментиран от #135

  • 124 (&&)@

    4 24 Отговор

    До коментар #93 от "Мдааа":

    Точно, и заради тези дето видиш ли ги е шубе да се ваксинират, и си мислят че са антиваксъри, или другите още по прррррост, дето вярват че им бъркат в гените, като препълнят болниците, претоварят лекарите, за другите с хронични заболявания и спешни по други причини не им обърнат внимание, те ли ще носят отговорност? А пропо, мерките не спазват предимно ромите и някакви нацепени батки, дето се мислят за безсмъртни, ама то е така нискоинтелегнтния, се мисли за безсмъртен и не мисли за последиците след постъпките му, но всеки си пати от акъла!
  • 125 алоооУУ

    4 28 Отговор
    Неваксинираните , какво ще лаете утре като станем повече от вас ?

    Коментиран от #149, #153

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 6Х6

    17 2 Отговор
    Изнудване - Наказателен кодекс - Затвор и глоба за изнудвача...
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Нещастна

    12 5 Отговор
    територия. След дъжд качулка. Чакаха да свърши сезона на мутрохотелиерите и тогава се задействаха.
  • 132 народа

    18 3 Отговор
    Кацаров, бягай докато можеш.

    Коментиран от #137

  • 133 Ддддф

    3 1 Отговор

    До коментар #112 от "мерси":

    Поискай си. Ако имаш съмнения, ако не отивай бърз анигенен, най-скъпия е 30 лв
  • 134 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Методи":

    БЛАГОДАРЯ
  • 135 о бат киро

    3 1 Отговор

    До коментар #123 от "АБЕ":

    иэвиниявай, хвана ма страх.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 твоят витанов

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "Кинбо":

    Колкото по бързо бъде затворен толкова по добре.
  • 139 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #128 от "ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН":

    Така е... Класически скот-саможивец, който ще си умре, като Нютон! "Виновни" са му всички хора, които имат компании, обичат са се веселят, смеят и.н.
  • 140 Пдрст

    5 12 Отговор

    До коментар #136 от "ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН":

    Много ти куца логиката, ако твойте деца останат сираци защото си шубе, как мислиш каква травма ще им причиниш, пак питам родители имаш ли?

    Коментиран от #151

  • 141 На следващите

    22 2 Отговор
    избори си опичайте акъла и гласувайте за партии,които държат "ваксините" да са доброволни.
  • 142 дявола

    23 3 Отговор
    ПАК СЕ ПОЧНАХА ПРОСТОТИИТЕ.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТОТАЛНО НИ ОТРЯЗА ГЛАВИТЕ.ТОЗИ КОЙТО Е ДИКТУВАЛ ИМЕНАТА ЗА МИНИСТРИ Е БИЛ ОБЪРКАН ТОТАЛНО
  • 143 Тъпанар

    5 6 Отговор

    До коментар #56 от "По наблюдения":

    Я виж в Гърция какви са мерките!
  • 144 Гръч

    24 2 Отговор
    Имаше причина ИТН да недолюбват служебните,но трябваше да я кажат.Днес излезе Кирил Петков да заплашва с фалит на икономиката,ако не се ваксинират всички.Коя икономика обаче не се рабра,защото българската е черна дупка в космоса всичко изчезва.Сега Кацаров яхва грипната вълна с бухалка в ръцете,който плува отгоре удар по кратуната.Въобще мати маскара сме от всякъде,луди пари получават да сме отново поробени.Имах двама близки ваксинирани,които не спряха да боледуват от ковид а тестовете им все отрицателни.Значи ще лъжем тестовете,че няма ковид чрез ваксинация и ще си вярваме,че сме здрави.В момента неваксинираните са по-здрави и с по силен имунитет
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 всяка сутрин

    8 1 Отговор

    До коментар #51 от "Методи":

    хаповете и в мазето при тоалетната хартия.

    Коментиран от #152

  • 147 Майко мила!

    14 3 Отговор
    Според тази заповед излиза, че във всички заведения към хотели и места за настаняване - ресторанти, сладкарници и други, ако нямаш ваксина, отрицателен тест или документ за преболедуване, не можеш да влезеш. Интересно е от утре, тези хора, които са на почивка в хотел ол инклузив, какво ще правят? Същото важи и за тези, които утре тръгват и нямат такава подготовка. Безумие!!!!!

    Коментиран от #155, #156, #191

  • 148 34567899

    5 12 Отговор

    До коментар #89 от "К19 К20 К21 К22":

    Не, ако се научите на дисциплина , спазване на мерките и уважение към другите, и най-вече не се мислите за голями тарикати!
  • 149 ние ще лаем

    10 3 Отговор

    До коментар #125 от "алоооУУ":

    а вие ще ревете.С кървави сълзи ама ще е късно.
  • 150 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор
    бяла мафия
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 5 Отговор

    До коментар #146 от "всяка сутрин":

    защо обиждаш господин МЕТОДИ
  • 153 РСR не paзлuчaва ГPИП от кopoнкa

    11 2 Отговор

    До коментар #125 от "алоооУУ":

    Няма такива изгледи.
  • 154 Уфффф

    21 2 Отговор

    До коментар #88 от "Търновец":

    Абе, извинявай, ама ти си виждал интубиран, колкото аз съм виждал извънземно. Наясно ли си какво означава да е интубиран някой? Явно не. Никой от РЗИ не може да интубира, просто защото тази високоспециализирана медицинска дейност се извършва от анестезиолози. В болнични условия. Необходима е апаратура и седация на болния. Последното няма да ти обяснявам какво е. Подобни долни лъжи, че чиновниците от РЗИ интубират на улицата или на тротоара е фантасмагория.

    Коментиран от #157

  • 155 скайвокър

    5 5 Отговор

    До коментар #147 от "Майко мила!":

    изобщо не е така

    Коментиран от #163

  • 156 Кенефбг

    2 6 Отговор

    До коментар #147 от "Майко мила!":

    Еми да
  • 157 Търновец

    3 6 Отговор

    До коментар #154 от "Уфффф":

    Виж ми коментара с видеото

    Коментиран от #167

  • 158 Фрг

    10 1 Отговор
    Навремето, когато Алеко Константинов е написал “Бай Ганьо”, ганьовците са били по-скоро изключение. След 1944г. са станали повече от алековците, а след оправлението на баш бай ганьо банкански, алековците са на изчезване за съжаление! Та това е основната причина, да сме най-бедните в Европа, с най-голяма смъртност!
    Някой и друг ще ми разбере коментара, надявам се.
  • 159 1111111

    6 5 Отговор
    Киро Брейка позна
    Август ще е 4-тата вълна
    и сл.правителство пак ще краде
    цитирам сменихме бача
  • 160 късо Име

    5 3 Отговор
    Ми аз кат съ вакся с китайска ваксина ша можи ли . . .на ристоранте.
    Щот мен там ми й живота. Там си живея.
    Ша мъ глОбят ли щот съм си у дома.
  • 161 Дамцрвлоткласасити

    2 9 Отговор

    До коментар #126 от "ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН":

    А да следиш как мутира вируса и че все по-млади хора го карат тежко, искаш и децата да влизат в интензивното ли? Малее какъв егоист си ти, не им завиждам на близките ти ако въобще имаш такива!
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Майко мила!

    7 1 Отговор

    До коментар #155 от "скайвокър":

    Кажи как е, ако обичаш. Защото от отговора ти никак не става ясно. Аз лично така го разбирам. Член 124 от Закона за туризма казва точно това.

    Коментиран от #172, #173

  • 164 1111111

    7 6 Отговор
    нали ви казах
    заключени вкъщи с набита ваксина
    а бежанците навън ще се разхождат
    ще си харчат помощите по моловете
    това е плана
  • 165 мани мани

    1 5 Отговор
    Я... Мерилин Менсън без грим!!!
  • 166 Голем смях

    10 4 Отговор
    До кога ще търпиме мекеретата на този болшевик Радев.
  • 167 Уфффф

    14 1 Отговор

    До коментар #157 от "Търновец":

    Много сори, обаче.... Виждат се 3-4 човека, които чакат на опашка. Къде точно е този лекар от РЗИ, кой интубира човек на пътя ????? Голям смях.
  • 168 ГЕРБ No1

    4 11 Отговор
    Сега пак ли ще обвинявате ГЕРБ и специално Маряна Николова?? Няма да се спрете с лъжите!
  • 169 Ти да видиш...

    15 1 Отговор

    До коментар #117 от "Търновец":

    Интубират, казваш. От РЗИ служители интубират? Голям специалист се изкара. Храсти, дървета, ограда. Двама, трима дремят на една опашка. Друго не се вижда. Много филми си гледал.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Да, имам антитела

    14 2 Отговор

    До коментар #42 от "Еееее!":

    Аз пък го изкарах с няколкодневна загуба на обоняние и вкус в нас, без да си правя писиар и антигенен.след месец си пуснах антитела и за моя радост бяха пет пъти над нормата , изследва се всеки месец, стоят си..е, на мен тия тестове ще ми бъдат ли уважени?

    Коментиран от #180

  • 172 означава

    7 5 Отговор

    До коментар #163 от "Майко мила!":

    ,че ако има невакс. персонал може да работи до 50 процента от капацитета.
    Не пише нищо за клиентите.

    Коментиран от #189

  • 173 скайвокър

    7 5 Отговор

    До коментар #163 от "Майко мила!":

    Ако рабтодателят докаже ,че пероналът му е на 100% ваксиниран , с отрицателен ПСР тест ,или преболедувал ще може да си работи на пълен капацитет . Като приема само ваксинирани , с ПСР или преболедували .Ако не може да изпъли тези условия , ще си работи с ограичения , с 50 % от капацитета на заведението ,залата и т.н , като може да си посреща каквито си иска клинети - ваксинирани или не и т.н

    Коментиран от #176, #186

  • 174 Варненец

    6 3 Отговор

    До коментар #30 от "Безработен":

    Ти затова си безработен, щото си много умен.
  • 175 Мила Родино

    15 2 Отговор
    Това лош сън ли е или някакъв театър на абсурда?!

    Коментиран от #179

  • 176 Значи

    3 6 Отговор

    До коментар #173 от "скайвокър":

    трябва да се бяга от пълни заведения,тъй де ,то и без това няма да има места...
    Знаех си аз,че има някаква тънкост.
  • 177 4333

    2 10 Отговор

    До коментар #29 от "Мими":

    Няма да влизаш и точка, пак си мислиш че ще направят изключение затеб, заради сините ти очи, може би!
  • 178 Баце

    8 2 Отговор
    И какво общо има министърката от снимката дето срича английския?!

    Коментиран от #184

  • 179 И двете

    12 6 Отговор

    До коментар #175 от "Мила Родино":

    примката е на шията и притягат постепенно.
  • 180 56777

    10 1 Отговор

    До коментар #171 от "Да, имам антитела":

    За доказване на преболедуване искат положителен
    тест . Изследването на антитела не го признават

    Коментиран от #183

  • 181 3484

    12 7 Отговор

    До коментар #151 от "ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН":

    А случайно да сте обърнали внимание на данните, че вече хората над 60 години не са във високорисковата група, сега са тези между 40-50 годишните, рабощите, след това следва да станат 30-40 годишните, за по надолу не смея и да ди помисля, да не дърпам дявола за опашката

    Коментиран от #187

  • 182 Любопитен

    16 0 Отговор
    А какво ще стане ако персонала е ваксиниран на 99%, а заведението е пълно на 51%? Ще ги избесят ли всички?!
  • 183 Естествено

    11 0 Отговор

    До коментар #180 от "56777":

    А защо не го признават? Ето в това е въпросът. Съмнително и навяващо на определени мисли.
  • 184 Точно

    9 0 Отговор

    До коментар #178 от "Баце":

    Тя е бивша министъра. Просто на журналистите от този сайт изобщо не им прави впечатление, че са сложили тази снимка. Което е явен гаф
  • 185 Меркел

    7 4 Отговор
    Като не си избрахте редовно правителството, сега ще хвана за топките служебното!
  • 186 Майко мила!

    13 5 Отговор

    До коментар #173 от "скайвокър":

    Е, аз нали казвам същото. Само че моят пост е малко по-добре стилистично и граматически издържан. Абсолютно неадекватна заповед, откъдето и да я погледна. По много причини. Възникват казуси, които не са обяснени. Щом има повече от една интерпретация, щом двама души разбират тази заповед по два различни начина, или изобщо не я разбират, означава, че тя не е коректна.

    Коментиран от #196

  • 187 Иметое

    6 9 Отговор

    До коментар #181 от "3484":

    Което, ако наприм труда да помислим логично, вируса става все по-силен, тоест преборва по-силните имунни системи!
    Аз лично смятам, а и не само аз де, че този вирус е изкуствен, изпуснат от лаболатория, не случайно СЗО, е така паникьосано!
  • 188 Антрополог

    11 2 Отговор
    Колко струва човешката глупост, облечена във власт?!
  • 189 Майко мила!

    3 3 Отговор

    До коментар #172 от "означава":

    Напротив, пише. Прочети още веднъж.
  • 190 То си пише

    2 8 Отговор

    До коментар #29 от "Мими":

    Ами няма да можете да влезете в за видението!
  • 191 Някой

    6 4 Отговор

    До коментар #147 от "Майко мила!":

    Ще им сервират по стаите ,не се притеснявай.
  • 192 Кво ти пука

    12 0 Отговор
    Да му мислят артисчетата! Тука на село никой не ни проверява нито от кво сме болни, нито къде ни сърби!
  • 193 Наблюдател

    3 11 Отговор
    Този коментар да не го четат антиваксъртите и толчетата, той за хората които се чудят:
    Та, вира е много странен, брат и сетра, седтрата го кара като грип, брата две седмици в интезивно интобиран, 24 кила надолу след два чесеца в болница. Второ, средно тежко изкарали те го но с продължителни бомежки след това, тест за анитела и ако са под средните стойности, ваксина, ще живнете! Трето лека изкаралите го, не лежете на тази кълка, има случаи,първия път леко втория с много сериозни последствия! И има и хора не го усещат, но като цяло вируса е странен и се пазете, пазете и хората около вас.

    Коментиран от #194

  • 194 Наблюдател

    5 7 Отговор

    До коментар #193 от "Наблюдател":

    П.С., както каза накой , за имунната система е все едно вирус или ваксина, но за организма не е, всяко прекарване на болест го разстройва и състарява!

    Коментиран от #197

  • 195 интересно

    1 5 Отговор
    Не виждам за заведения и подобни да се въвеждат някакви ограничения . Те и досега би трябвало да си работят с 50 процента от капацитета, ама си бачкат на 150 от местата . Ще продължат така . Даже ги улесняват , ако всичко е ваксинирано , никой копче не може да им каже . Абе ще оставят още месец да се развихри вируса добре , после ще затварят . Тъкмо собствениците ще си броят паричките на спокойствие . Някои направиха милиони за няколко месеца , ама после пак ще реват , че са на загуба . Няма оправия в нашата държава
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 анонимен

    10 2 Отговор

    До коментар #194 от "Наблюдател":

    Ако твоята имунна система,не е част от организма ти,си е твой проблем.
  • 198 .......

    6 0 Отговор
    СМЕНЕТЕ СНИМКАТА ,ТАЗИ КОЯТО Е НА НЕЯ ,ЧЕТЯЩА АНГЛИЙСКИ НАПИСАН С ФУЛМАСТЕР НА БЪЛГАРСКИ ПКП ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ТЯ БЕШЕ ЧАСТ ОТ ДВАЖ ПО УРОДЛИВИЯ 33ГОДИШЕН ПРЕХОД
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Анонимен

    12 0 Отговор
    Какъв е тоя тъп президент и това тъпо служебно правителство.Това си е чист геноцид спрямо народа.От каквото и да умре някой за статистиката винаги си е КОВИД.
  • 202 Влад

    12 1 Отговор

    До коментар #31 от "Механик":

    Той даже и папата е голям привърженик на ваксините и самият той настоява за масова ваксинация. Даже съвсем спокойно онзи ден по телевизията го заяви и не се и крие.
  • 203 Косто

    13 0 Отговор
    Ку чи син!!
    Преди да станеш м-р,говореше друго.Сега ти натиснаха гъ за и мачкаш.Нямаш ли собствена съвест?!Как ще ме делиш от родът ми,а?
    Ще ви счупя ръчичките и крачетата на всички!!Само да ме барнете!
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Ей ще

    11 0 Отговор
    става мътна и кървава да знаета. Не трябва да мълчим.
  • 206 дскс

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "12345":

    П Р О С Т О Т И Я!!!!!!!!!!!
  • 207 ДДДД

    0 5 Отговор

    До коментар #21 от "Цццц":

    ЦЦЦЦ - прост си, тъп и неук -ти си опресни знанията - ако въобще имаш мозък за такива!
  • 208 Тотален

    8 1 Отговор
    Апартейд!!!...откачихте ли ,бе!!!
  • 209 Да въведат сутрешния интервал

    1 4 Отговор
    За пазаруване на пенсионери в хранителните вериги
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове