Last news in Fakti

21 Август, 2021 06:22 4 163 31

Недоволни блокираха пътя София-Перник

  • недоволни-
  • блокада-
  • протест-
  • път-
  • софия-перник-
  • драгичево-владая-
  • ремонт

Хората протестират заради спрения ремонт на отсечката между Драгичево и Владая

Недоволни блокираха пътя София-Перник - 1
Снимка: NOVA

Блокада на пътя София - Перник на светофара при разклона за селата Рударци и Драгичево бе направена вчера, информира NOVA. Хората недоволстват заради спрения ремонт на пътя София-Перник.

Първият етап от реконструкцията на отсечката между Драгичево и Владая трябваше да приключи миналия месец. Фирмата изпълнител обаче е прекратила дейността си.

„Хората пътуват в една малка маршрутка и за София и за Перник. Слизаме, прeкачваме се – тук е нещо страшно. Най-важното е, че зимата идва и никой не работи. Пътят е прокопан. Никой не го е грижа тия хора живи как ще оцелеят през зимата”, казват протестиращи.

„Цяло Драгичево е пълна тапа. Това, ако остане зимата така, цяла България ще бъде блокирана. Как виждате почистващите машини да чистят в едното платно”, попита кметът на Драгичево Виктор Викторов.

От АПИ казват, че нямат пари за маркировка и огради. Заради блокадата задръстването в двете посоки е километрично.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде

    37 14 Отговор
    Толупа да не се снима по Разград а да дойде там да им обяснява заедно с кмета !!!!

    Коментиран от #11, #30

  • 2 Петър

    20 0 Отговор
    Знаете ли кой е виновен за тоя участък от пътя?

    Коментиран от #26

  • 3 Искрецов

    33 10 Отговор
    Същото ще се случи и на пътя Бучин проход-Своге. Хората не могат да ходят на работа, преминавайки по изоставения и недовършен път на крадците от ГРОБ.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Петър

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Искрецов":

    Да,прав си.
  • 5 Крадците

    25 31 Отговор

    До коментар #3 от "Искрецов":

    на хвърчилото. Как до преди три месеца имаше пари за всичко? И се работеше навсякъде. Опапаха милиардите оставени в хазната и сега ревът за още. Нямало пари за нищо. Хазната била празна. И това само за 3 месеца. А ако дойде редовен кабинет ще изгорим нацяло.

    Коментиран от #6, #8, #15

  • 6 Петър

    40 12 Отговор

    До коментар #5 от "Крадците":

    Ти не схващаш ли че това е капан заложен от ГЕРБ?

    Коментиран от #10

  • 7 Пътя

    19 23 Отговор
    за Самоков е още по зле. Там и асфалт не е положен. Президентските хора бързо пипат. Напълниха джобове за нула време. Това комуне да види пара и всичко изчезва. Гечев е много стар и светнат лапач. И сега в бюджетната комисия. А за виденовата зима той е главния виновник.

    Коментиран от #9

  • 8 Така е

    19 14 Отговор

    До коментар #5 от "Крадците":

    Работили са без пари! Не са знаели още за крадците от ГРОБ начело с ТОЛУПА !!!
  • 9 Верно

    25 12 Отговор

    До коментар #7 от "Пътя":

    Герберско наследство !!!
  • 10 Един

    16 26 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    Какъв капан заложен от ГЕП бе. Боко се готвеше да управлява още 4 години. Никакъв капан не е. Просто тези разчитаха , че са за 3 месеца и в м/у властието няма да се усети. Имаше в хазната 6 милиарда. Сега къде са? Бързаха да наваксат че 10 г. глад.

    Коментиран от #12

  • 11 ах ах ах ах

    14 17 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде":

    Защо БОРИСОВ бе чалгар.....да отива Янев и да запрята ръкави със лопатата !!!! Да свърши нещо полезно !

    Коментиран от #16

  • 12 Умен

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Един":

    От ЕДИННАТА !!!
  • 13 Един

    24 13 Отговор
    Цените на всичко тук вървят на горе. А на външните пазари не е така. Пак ли Боко и ГЕП са виновни? Ток, горива, газ, парно. Тези вместо да надградят нещо те решиха да зачеркнат всичко и наново. И в анархията пребараха кеша. И сега на зима ще ревем. Като затворят и една камара фирми ще цъфнем.
  • 14 ОСТАВКА

    17 19 Отговор
    НА ЦЯЛОТО НЕГРАМОТНО ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !! ОСТАВКА НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ !!! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !!! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!

    Коментиран от #27

  • 15 Viki

    28 8 Отговор

    До коментар #5 от "Крадците":

    Вие не сте в ред- не четете ли, не слушате ли, информирайте се, отворете си очите госпдине или госпожо. Пари има в ДБ но без актуализация няма как да се харчат. Това не е като от джипката на ББ, безконтролно с цел да се прави на велик. Това е държава и трябва да има ред. Дотогава “ходи пеш”

    Коментиран от #25

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Маааалееееиииийййй

    17 13 Отговор
    ТИЯ изядоха парите , осем милиарда за има няма ТРИ месеца ...!!! Много бързо лапат , много гладни .....маааааллллееееиииййй !

    Коментиран от #18, #28

  • 18 Аха

    13 10 Отговор

    До коментар #17 от "Маааалееееиииийййй":

    Нека да да ПРАВЯТ актуализация на бюджета , ще видиш какво ще стане и със тия милиарди .....ще изчезнат безследно като черната кутия на нашия МИГ !!
  • 19 Петя

    20 10 Отговор
    Винаги, когато комунистите дойдат на власт, парите изчезват. И все някой друг им е виновен. За справка - всичките им управления от последните 30 години.
  • 20 Фатмациииии, връщайте милионето

    9 7 Отговор
    БО'КЛУ'ЦИИИ
  • 21 Той

    16 4 Отговор
    Истината е друга, парите са прибрани от големите фирми и шкафа, а подизпълнителите работиха и до сега за жълти стотинки и ниски запкати, а накрая и без последните 2,3 заплати. Такава е практиката от год от както мутрите дойдоха на власт. Сега подизпълнителите няма кой да ги натиска и репресира с нап рам нои мои и те се чупиха.... или държавата да им изплати директно парите или спират, но и те несмеят да кажат истината, че знаели се кой утре ще дойде на власт
  • 22 Билета

    10 15 Отговор
    Гарантирано от БСП. Драги шопи ,а вие какво очаквахте? БСП път не строи. Боко може да е крал от парите ама магистрала до морето има. БСП ни асфалт нито пари 💸. А вярно асфалт не се яде . Не ви трябва .

    Коментиран от #24

  • 23 Леополд Фон Флокенщофен

    12 12 Отговор
    Комуниста е като крокодил, когато отвори уста не знаеш дали се усмихва или иска да те ухапе!
  • 24 провинциалист от провинция Тракия

    11 2 Отговор

    До коментар #22 от "Билета":

    Т.нар. магистрала до морето трябва да се казва "Тих бял Дунав" - толкова се вълнува!
  • 25 Един

    9 14 Отговор

    До коментар #15 от "Viki":

    Гледам и слушам. А и по джоба си виждам какво се случва. Последните 6 години най после се видяхме с работа отам и с пари. Ама не да ги броя и цеда. Заживяхме спокойно. Пред блока едни чистачки не са изчезнали. А сега от месец всеки се ослушва. Всичко поскъпва. Плащания не вървят. Работата сякаш спря като влак на гара. А бюджета беше разчетен за всичко до края на годината. Имаше и за пенсии и за лекари и за строители. А сега тези искат още кеш. А да не ви казвам какво по митниците. Ще пушим на зима цигари за стотинки и ще гледаме хляба и мръвката през витрината. Обществото малко или много беше подредено. Трябва да се надгражда , а не да се зачерква всичко. Маха се ГЕП и напред. А сега 3 месеца слушаме колко лошо е било всичко. През това време парите у джоба. И сега дайте да дадем. Няма да стане. Искам си работата и спокойствието.

    Коментиран от #29

  • 26 факт

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    тулупа!
  • 27 Бабугер

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "ОСТАВКА":

    Каква оставка те гони бе герой? Тулупио се беше нагласил за мандат и 12 милиарда за всички тези недовършени корупционни язви. Но не би и сега с пръст в г@з.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ай стига бе

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде":

    При толупа имаше пари и всичко работеше непрекъснато. Особено пък за пътищата. Сега всичко спря. Пита се къде изчезнаха парите?
  • 31 ЛаТераЛен ТУУЛ

    1 1 Отговор
    Друго си е да им обещаят и подхвърлят пари от джипката , нали ? Човекът от народа е ненадминат в това !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове