Last news in Fakti

1 Септември, 2021 12:47 7 734 73

Нинова към Йорданов: ИТН крепи режима на Борисов и Гешев

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • итн-
  • тошко йорданов

ИТН не успяха да направят редовен кабинет, защото се скараха с другите партии на протеста

Нинова към Йорданов: ИТН крепи режима на Борисов и Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

ИТН искат промяна на модела на управление на ГЕРБ, ВМРО и ДПС, а с действия го блокират - те са причината той да продължава. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в изказване по време на обсъждането на сроковете между първо и второ четене на актуализацията на бюджета, предаде агенция "Фокус".

"Малко да поговорим вече сериозно след като си поиграхте с времето и търпението на хората. Казахте, че трябва време за сериозно и стабилно обмисляне на актуализацията на бюджета. Приехме бюджета на 27-ми. Днес сме 1-ви. Минали са пет дена. Внесли ли сте предложения за изменения между първо и второ четене за пет дена? Внесохте ли? Знаете ли колко предложения има внесени между първо и второ. Тук излизате с тезата - трябва време. Добре пет дена какво правихте? По ДОО - нищо, нали искате преизчисляване на пенсиите. Пет дена къде бяхте? Сега викате дайте ни още две седмици. Сега искате пет дена на плажа в Гърция и народа ще чака. Знаете ли какви други предложения има - едно внесено от "Демократична България" за земеделските производители. Едно за пет дена и две от ИТН - в едното намаляват парите в Министерство на туризма за туристическия бранш и едно също за земеделските производители", каза още Корнелия Нинова.

Невероятно прекрасна гледка е как ГЕРБ защитават БСП. Това каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов от парламентарната трибуна.

"В предишните парламенти ГЕРБ и БСП гласуваха заедно", заяви още Тошко Йорданов. Той посочи, че са лъснали връзките между двете партии на статуквото.

"По време на първо четене на бюджета заявихте, че сте абсолютно готови с предложения, изчислени. Къде са? Защо ви трябват още 15 дена да ги внесете?", попита още Корнелия Нинова.

"Можете да говорите и внушавате, каквото си искате. Ние държим на фактите и истината. ИТН не успяха да направят редовен кабинет, защото се скараха с другите партии на протеста. Г-н Йорданов, може днес да говорите за лицемерие, може да ни наричате, каквито искате. Само преди седмица вашия лидер заяви публично: БСП са най-конструктивната, най-диалогична партия в този парламент. Това е факт. ИТН не успяха. Президентът реши третия мандат да даде на нас. Ние опитваме всичко възможно на разум, спокойствие и диалогичност да ви кажем: искаме промяна в съдебната система, закриване на специализиран съд и прокуратура, промяна в структурата на ВСС - искаме и подписахме такова нещо. Искаме болниците да не са търговски дружества. Искаме промяна в образователната система и моделът следва ученика да се промени, искаме промяна на модела на управление", каза още Нинова.

По думите ѝ сега да излизат и казват, че БСП е виновна, че тези неща не се случват. "Това е политическо раздвоение на личността, да не кажа нещо друго, защото не разбирам от медицина. Искате на думи промяна на модела на управление на бившите ГЕРБ, ВМРО с подкрепата на ДПС, с действия го блокирате. Вие сте причината моделът да продължава да се управлява. Да продължават да имат това самочувствие тук срещу мен. Да продължава Борисов да и хока всички. Какъв ви е проблемът не знам", каза още Корнелия Нинова.

Според нея, когато нещата са на косъм да станат, си търсят причина.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СС23

    64 2 Отговор
    Абе не трябва ли тия хора да минават психо тестове?

    Коментиран от #66

  • 2 фактът

    129 17 Отговор
    За пръв път съм съгласен с г-жа нинова, макар да не съм и почитател!

    Коментиран от #24, #34

  • 3 Този дребосък

    85 8 Отговор
    с наполеонов комплекс е доста далеч от прототипа, дал името на цитирания синдром. Но явно не му стига интелигентност, за да го разбере. Всъщност - кой кого защитава - ще се види на следващите избори - ГЕРБ ще има най-много гласове. И къде, у кого и коя ли ще е причината?

    Коментиран от #64, #65

  • 4 Уфффф

    18 28 Отговор
    До един сте ку кувци!
  • 5 Електра

    21 97 Отговор
    Импекса Краднелия да каже, кой крепи режима на Кауна Радеф и, кога Импексовата БСПеедирастия е мислила за хората. Когато ги изб. иваше без съд и присъда ли, или когато ги пращаше в Белене и Скревена, а може би по времето на насилствената коликтивизация или когато окраде спестяванията на хората, при Жан Видинов...

    Коментиран от #8, #11, #19, #27, #42, #50, #72

  • 6 фактология

    80 8 Отговор
    ИТН ее продължение на ГЕРБ и Дотган с други средства! ИТН го раздват ГЕРБ и ДОГАН, но видите ли уж с човешко лице.

    Коментиран от #38

  • 7 БОЛШЕВИК 🌟

    56 1 Отговор
    Мафията е една и съща през последните 31 години, лицата се менят, но мафията си остава!

    Коментиран от #25

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гражданин

    51 7 Отговор
    почнахме да си говорим право куме в очи, така ли, и като се унищожите взаимно, бацето пак ще излезе първи, с едно 30 процента резултат, това ли е идеята, да разпилеете енергията на народа за промяна и по добър живот, и после пак да се укротите, и бацето пак да се качи на джипката, като премиер, народа няма да ви прости

    Коментиран от #52

  • 11 Нещастнико

    26 4 Отговор

    До коментар #5 от "Електра":

    На тебе и психиатрите не могат да ти помогнат
  • 12 Тони

    24 25 Отговор
    Хей, виждате ли къв сбироток сме пратили да ни управляват-чалгари, комундета и каквато паплач се сетите. А ББ се кефи, белия кон го чака….
  • 13 101010

    59 3 Отговор
    Нека коментираме казаното от Нинова а не кой какъв е или какъв е бил/повечето случаи измислени неща/задавам си въпрос кое от казаното на Нинова не е вярно?
  • 14 !!!?

    7 60 Отговор
    Нинова крепи режима на генералската хунта !!!?
  • 15 Иван

    61 1 Отговор
    Како, колкото и да не те харесвам, тука си абсолютно права. Явно Славчо са го заковали яко с някое компроматче.
  • 16 Светлина

    10 45 Отговор
    Не зная какво си мислят стратезите на Позитано и президента Радев, но за непредубедените е очевидно преодоляването на манджата от БСП. ОК, успяха да артикулират опозиционност, но по-паметливите знаем, че БСП може да работи прилично само под натиск и непрестанна проверка. Хайде да си спомним номинирането на Пеевски и целувката на Орлов мост. Досега БСП не е правила НИЩО добро за България. Може да се е променила, но има много да доказва.

    Коментиран от #21

  • 17 !!!?

    11 44 Отговор
    Радев назначи Гешев, а Нинова крепи Радев !!!?

    Коментиран от #28

  • 18 Борисов

    22 7 Отговор
    Трябва да е затвор. Обаче тия новите така започнаха да ме отвращават че може би ако той се завърне ще изпитам известно облекчение. Предполагам че вече няма да влезе в политиката аз ще ти остана пред някой друг не чак толкова некадърен като него
  • 19 РЕАЛИСТ

    55 7 Отговор

    До коментар #5 от "Електра":

    Ами, ще ти отговоря, кога БКП е мислила за хората. Когато изгради язовирите, пътищата, електрифицира всяко село, изгради заводи и даде работа на всички. Построи жилища и не остави никой на улицата. Даде образование на всички и премахна неграмотността дори сред малцинствата. Осигури безплатна медицинска помощ за всички. Хайде отговори , какво сте направили вие демократите за 30години.

    Коментиран от #47

  • 20 Предатели

    47 2 Отговор
    Тошко Тошко толкова си про....т че няма на къде БСП и ГЕРБ гласували заедно е и??? Мотивите гледай мотивите. ГЕРБ не искат изобщо актуалзиция. БСП от своя страна има горещият картоф на мандата за правителство. И там именно вие и ДБ саботирате всичко, добре няма да правите правителство ама вземете седнете поговорете правете се че има шанс за нещо. Вчера ДБ не дойде и каза няма смисъл ние с Нинова няма да правим нищо, днес ти идваш и казваш не няма да ви подкрепим имаме избори!!! Е Тошко как тази жена да го държи този мандат с какви очи? Вие сте предателите но всичко се връща един ден!!!!

    Коментиран от #37

  • 21 На Орлов мост

    38 5 Отговор

    До коментар #16 от "Светлина":

    Се целуваха двама български политици. Единият искаше прошка от другият който му прави чест. Но Боко се целуваше с турския султан и то два пъти. Тези снимки бяха скрити но Аз разполагам с такива в които се вижда как се прегръщат "приятелски"

    Коментиран от #22

  • 22 Светлина

    23 6 Отговор

    До коментар #21 от "На Орлов мост":

    Извинете, но театър беше това. ДПС не представлява българските турци и последствията от възродителния процес. ДПС отдавна е руска корпорация за крадене на пари от ЕС

    Коментиран от #40

  • 23 Нинова

    6 23 Отговор
    а ти какво прави четири години! Същото!
  • 24 Дилема

    33 7 Отговор

    До коментар #2 от "фактът":

    Какво да направи жената има мандат за правителство не за бюджет??? Естествено като всички казват няма да ви подкрепим не след една седмица още днес трябва да върне мандата. И сега тя седи с този мандат на ръба на закона а другите един път и казват уууууу как държиш мандата конституцията да не ти е парцал а другите казват уууууу що бързаш ние тука искаме бавно един месец да се наканим, какво да прави????

    Коментиран от #46

  • 25 Крушовица

    9 42 Отговор

    До коментар #7 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    А ИТН е от няма и година! Преди това кой пречеше на Нинова? Да ме прощава, ама не е за нея тая работа - няма капацитет за това!
    Това което искате, къде го 30 г.? Къде спахте? И Слави ви е виновен! От крадене и далавери сте се омотали като свински черва и смърдите от километър. Не ви ли хрумна да се махнете от софрата?

    Коментиран от #33, #44

  • 26 АНОНИМЕН

    12 20 Отговор
    ДОКАРАХТЕ ЖЕНИЦАТА "НИНОВА" ДО РЕВ БЕ!!!!!!

    Коментиран от #32

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Смешки

    37 2 Отговор

    До коментар #17 от "!!!?":

    Радев назначил Гешев??? Ти нормален ли си бе Тошко :)) И Тошко и Моржа и почитателите му са един дол смешници.
  • 29 XYZ

    45 7 Отговор
    Браво г-жа Нинова, точно казано!
    Келешлъците на ИТН минаха всички граници! Дано се задавят с голямата "порция", която ще получат!
  • 30 Жан Клод ( с двата ножа)

    40 3 Отговор
    Ми права е, кое не е така?
  • 31 Жалко

    5 15 Отговор
    Сайтче сбогом!

    Коментиран от #35

  • 32 Дзверо

    6 24 Отговор

    До коментар #26 от "АНОНИМЕН":

    Ква женица бре, тва е МАЖ Травестит
  • 33 Нинова

    34 1 Отговор

    До коментар #25 от "Крушовица":

    Нинива никога не е била на власт!!! Забравихте ли това? Та Нинова се бореше против Съсела който му дърпаха конците от Сарая. И в този момент когато Нинова се бореше със съсела Мая ходеше по улицата с фланелка ШАНС ЗА ОРЕШАРСКИ!
  • 34 rule

    32 3 Отговор

    До коментар #2 от "фактът":

    Ами, и аз съм съгласен! Защото е права! ИТН се учат в движение и колкото и време да им дадеш няма да смогнат! Откъде у тях кадри?!:)
  • 35 Почитателка

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "Жалко":

    Ще ми липсваш!:)
  • 36 оня с коня

    6 30 Отговор
    нинова говори неадекватни неща.За какво крепене на Режим на Борисов може да става дума,след като тук и по всички Медии се отчете че "ГЕРБ е при НДСВ",че "ББ е при бай Ставри",че "Никога повече ГЕРБ",а Рашков ИЗЧЕГЪРТА Старанелно всички Служители в МВР,Военни и т.н.,като другите министри също не стояха със скръстени ръце и също Чегъртаха активно?И изведнъж- "Моделът продължава да управлява" ,а Депутатите от ГЕРБ имали Самочувствие което демонстрирали точно пред Нинова в НС,т.е. са я Иронизирали по начина,по който заслужава?И така:Иска да актуализира Бюджета Нинова,за да може Радевото правителство да замаже малко от малко Гладния народ,та белким гласува за радевия втори мандат?Категорично НЕ.
  • 37 Препатил

    35 3 Отговор

    До коментар #20 от "Предатели":

    Тошето го отпиши! Той, ще си отиде заедно с Дългия! Нямат шансове! Не само в политиката, а вече и в шоу бизнеса!
  • 38 тоше ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА

    28 3 Отговор

    До коментар #6 от "фактология":

    Първата и втората партия спечелили изборите плюс ДПС (2/3 от НС) са опозиция, най после се сбраха ЯВНО Славче, Доган и байХ0я!
    Славче се провали с гръм и трясък, И т. н. ОТТЕЧЕ У КАНАЛА... залезе преди да изгрее... предаде протеста.
    За политик не ставаш Славе, ти си будалаааа...
  • 39 Нинова

    10 27 Отговор
    на момента излезе статия в "Дойче веле" със заглавие "Егоистично и лицемерно: БСП играе игра, от която губят всички". Хайде спри малко да дрънкаш, че "Една ялова кокошка се преструва, че мъти яйце. И че от него ще се излюпи ако не правителство, то поне актуализиран бюджет. За да може на задаващите се избори да навири гребен като петел."
    Малко по-кротко до изборите, че ще я оплескаш съвсем.
  • 40 НПО Адвокат

    8 4 Отговор

    До коментар #22 от "Светлина":

    Значи турците и руснаците си делите парите, а на нас циганите нищо! Не може да продължава така! Ще вземем мерки!
  • 41 ТИ ДА ВИДИШ

    29 1 Отговор
    ПЯК (прозд ямболски капът) или тошко сценаристчето завлече и славчА в тинята!!!
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 4 Отговор

    До коментар #5 от "Електра":

    1 не си ЕЛЕКТРА
    2 ПРИ СОЦА имаше работа ред законост сигурност
    асега до сега 31 години
    олигаро капитализъм

    Коментиран от #45

  • 43 От ИТН

    8 23 Отговор
    И фъстъци да ядете пак ще се ОКАПИТЕ, ДР. НИНОВА ДР.Х.ИВАНОВ И ДРУГИ.АЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА ЧАО.
  • 44 Ябълкова

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Крушовица":

    Искаш да седнеш ли?!:) Заповядай!:)
  • 45 Каква

    7 0 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Електра! Този е мъж поне на вид!

    Коментиран от #48

  • 46 Предполага се

    2 13 Отговор

    До коментар #24 от "Дилема":

    че трябва да е мислила предварително и да разиграе варианти. Да е мислила със силогизми от типа на "ако то, то" . Това, обаче, не ѝ е силната страна.
  • 47 Ами какво повече...

    20 9 Отговор

    До коментар #19 от "РЕАЛИСТ":

    Цитат:
    "Ами, ще ти отговоря, кога БКП е мислила за хората. Когато изгради язовирите, пътищата, електрифицира всяко село, изгради заводи и даде работа на всички. Построи жилища и не остави никой на улицата. Даде образование на всички и премахна неграмотността дори сред малцинствата. Осигури безплатна медицинска помощ за всички. Хайде отговори , какво сте направили вие демократите за 30години."
    Както казваше бай 0ня да беше такойто да му го набиеш...а то акъл требва!!!!
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Каква":

    знам от лейбо е тоест хомосексуалист
  • 49 81004

    27 7 Отговор
    ИТН = ГЕРБ почти не откривам разлика между двамата диктатори начело им!
  • 50 Бай...

    22 4 Отговор

    До коментар #5 от "Електра":

    Оправи си речника бе бастун!Ако търсиш грешници от миналото не ги търси около Нинова и Радев, защото няма да ги намериш! Виж Борисов е участвал във възродителния процес и то като командир на батальон, както самият той с гордост заявява! Семейството на Хр. Иванов също има своя БКП актив! Колко повече се ровим в миналото, толко повече ще мирише и,, ще гори като отрова"!
  • 51 Ами корни

    10 14 Отговор
    истината е, че са виновни най много дб, после сте вие! И каквото и да говориш, хората видяха всичко! Но ти си приказвай! Избори идват пак! Успокояващо е за теб да си мислиш, че някой ти вярва на приказките и не е видял действията!
  • 52 Аз,достатъчно ли е

    7 17 Отговор

    До коментар #10 от "гражданин":

    Много грешиш,след гастрола на цирка на протестните партии и тъй нататък,само Борисов може да ни измъкне от дупката.Видя се,че няма друг.
  • 53 АМОН

    16 4 Отговор
    ТОВА, ЧЕ ЧАЛГАРИТЕ СА ПАРТИЯ ПОДКРЕПЯЩА НАЛОЖЕНИЯТ ОТ ДОГАН - БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ УПРАЖНЯВАЩ КОНТРОЛ НАД ВЛАСТТА С ПОМОЩА НА ГЕШЕВАТА ПРОКУРАТУРА Е ИЗВЪН ВСЯКАКВО СЪМНЕНИЕ.

    ВЧЕРА ЧОВЕКА НА ДОМУСЧИЕВ В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ЧАЛГАРИТЕ Ива Митева СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ХРИСТО ИВАНОВ ЗА ВНАСЯНЕ НА ИЗМЕНЕНИЕ НА ЗАКОНА ВОДЕЩО ДО ПРЕДСРОЧНОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, който отказа да освободи от длъжност ГЕШЕВ.

    ЗНАЧИ ЧАЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕШЕВ И ГЕШЕВТУРАТА.

    ОКАЗА СЕ, ЧЕ ИЗДИГНАТИЯТ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ ЧАЛГАРЯ ТРИФОНОВ ЦАРСКИ МИНИСТЪР НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ Е В ПРЕСТЪПНА СХЕМА ПО ПРИДОБИВАНЕ НА ЧЕЗ ОТ АГЕНТ РУМЯНЦЕВ КОЙТО Е ВОДЕЩИЯТ ОФИЦЕР НА САКСКОБУРГГОТСКИ И ПРИЯТЕЛ НА БРИГАДИР АСПАРУХОВ.
    ЗАД ТЕЗИ ЛИЦА СТОЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА РУСКАТА ВТБ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И ЗАМЕСТНИКА НА ДОЙНОВ СТОЯН МАРКОВ.

    ЧАЛГАРЯ ТРИФОНОВ Е ЛИЦЕТО НА ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА.
    В ТОВА НЯМА НИКАКЪВ МОМЕНТ НА СЪМНЕНИЕ!!
  • 54 Нормално..

    4 8 Отговор
    България е една голяма психиатрия и народа български са отлични пациенти. Еми щом вярват на стари политически к..ви като Мая,Корнелия,Ицо, Боко тиквата,Татяна пумпала и тем подобни, и обвиняват за лошото дередже в БГ най новата партия която никога нее била във власта..! ,,Ех народее..." Хубаво го е казал Левски.
  • 55 А какво

    7 5 Отговор
    Е крепила Нинова ?! Та е станала тежка милионерка? Лилавият, от Драгалевци , е известно Коце , за което й е уволнен и изпратен в Нигерия . Където се е провалил, поради некадърност.
  • 56 *@#тука има тука нема

    3 14 Отговор
    Кака кури! Не разбра ли? Ти си(Вие сте) непреодолимото зло с което партиите на протеста трябваше да се примирят за съставяне на правителство. За година - не повече. Даже Дай България ме ви отразиха! Батко ицо е Бог, тий познава маджо! А вие просто Решетников.

    Коментиран от #62

  • 57 Просто човек

    3 2 Отговор
    И.т.н.+ГроБ+ДуПяСе=ВНЛ!

    Коментиран от #61

  • 58 Стилът и методите,

    1 12 Отговор
    Идеите на Нинова , за подпомагане на специализанти и бизнесът, са вредни, контрапродуктивни, но изгодни за нейната каста, на шумкарските наследници! Тези и теории са за лично и корпоративно обогатяване! Като при т.Ж. , ще хрантутиме откриването на топлата вода и колелото?
  • 59 Итака

    4 3 Отговор
    Протеста беше безпартиен,но имаше костови и прокопиеви навлеци,както и бивши червенушки
  • 60 Отношението,

    1 13 Отговор
    На Нинова , към истамбулската конференция е единствено правилното, според мен, а всичките Й други идеИ, са вредни!
  • 61 Детска

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "Просто човек":

    радост, розови бонбонки!
  • 62 Познавам протестиращите,

    3 7 Отговор

    До коментар #56 от "*@#тука има тука нема":

    Синове и внуци на тежката комунистическа номенклатура! Ма протестърите са проблем на суверена… Те са айдуците…. Паразитите живеещи от недекларирани наемни доходи! Факт!
  • 63 Gowo

    14 1 Отговор
    На практика ИТНаивници рушат протестната енергия.Моделът Борисоф се окопава все повече заради безполовата политика на Слави.Хората искат да повярват , но само когато видят най после някой осъден и някой свале.Такива, от рода на ...ще ги смачкаме, ще ги разследване,ще видят те....сме ги чували много .30 години все някой се кани .И досега един виновник няма.Доказан и опандизен.
  • 64 тошкоАМУДЖЕВ

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Този дребосък":

    Истинската МУ фамилия на тошко е АМУДЖЕВ(кинтите му са от Стефан Амуджа.).А е буквално АФРИКАНСКИ заради ситнокъдравата козина ,щото някоя от бабите МЪ е имала интимни срещи с някой ситен африканец
  • 65 кой

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Този дребосък":

    Веднага ти казвам, мафиотски структури усвоили огромни суми, купуващи всичко наред.
  • 66 Не знам ама със жената

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "СС23":

    И при мен беше така на косъм да стане ама не става ?! То тоя женски оргазъм братя голямо нещо е ако не го съдействаш да се получи страшно става после !! И на психолог не съм ходил но ВНИМАВАЙТЕ! Тия жени на на ченгел ще те въртят после ! И така полека полека брака си изтече и се превърнахме само в приятели но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ във врагове!! Тя ми викаше егоист но какво да правя това ми са възможностите! А казват че един петел 20 кокошки оправя ? Но отговор е ,,за ама различни , послеслов за незнаещите какво е оргазъм сега има интернет да погледнат аз не знаех отначало!
  • 67 опг

    3 0 Отговор
    Интересно как преди избори всички започват да говорят и по някоя друга истина нападайки се, но после забравят всичко и започват заедно да свирят по копчетата в парламента в синхрон по сценарий.
  • 68 Reinhard

    3 11 Отговор
    Отвращавам се от партиите н това НС. Единствено ВМРО е доказвало,че работи за България ! Краси Каракачанов е истински български политик! Разговарял съм с него е видях един истински човек!

    Коментиран от #70

  • 69 Пфуй!

    4 6 Отговор
    Връщайте ГЕРБ и да се преключва целия този цирк! На хората е нужно сега споойствие в тези ковид времена, а не кавги и панаири. Омръзнахте на всички, толкова сте се възгордяли, че забравихте защо сте там!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Велин

    6 0 Отговор
    Колкото и да не харесвам Нинова тя е единствения политик, на който от началото на годината се държи адекватно. Тошко, Мая, Христо и компанията им търчат като луди с кофите и "наливат вода" от във воденицата на Бойко. Като Го върнат на власт изобщо да не чакат милост. Ще ги размаже като гниди. И ще е прав!!!
  • 72 Болярин

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Електра":

    Зловещия прокажен вид на цитаделата на БКП-БСП на връх "Бузлуджа" е крещото лице на тази престъпна организация - огледален образ на взривената църква "Света Неделя" ! ГОСПОД НЕ ЗАБРАВЯ УРОДИТЕ !!!
  • 73 мамун

    2 0 Отговор
    ИТН са буратини а вие гласувалите баламурници
    малко знаете затова
    совите не са това което са
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове