Last news in Fakti

4 Септември, 2021 06:36 16 798 74

Доц. Наталия Киселова: Ясно е кои са защитниците на Петър Илиев

  • доцент наталия киселова-
  • петър илиев-
  • плагиатство

Нека оставим спокойно етичната комисия да си свърши работата и да зачитаме автономията на Софийския университет, заяви конституционалистът по повод плагиатския скандал

Доц. Наталия Киселова: Ясно е кои са защитниците на Петър Илиев - 1
Снимка: БГНЕС

Въпросът е академичен. Аз разчитах той да се реши в рамките на университета и да не придобива такава публичност. Не по моя воля стана известно чрез публикации в два сайта. Колеги са пуснали сигнали, аз самата щях да пусна, за да се върне спора зад стените на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Това заяви в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком конституционалистът доц. Наталия Киселова по повод обвиненията в плагиатство към Петър Илиев, предложеният от „Има такъв народ“ за вицепремиер и вътрешен министър.

Киселова е получила призовка по разпит, за която тя посочи, че е нещо нормално.

„Нека оставим спокойно етичната комисия да си свърши работата и да зачитаме автономията на Софийския университет“, допълни Киселова.

„Качеството на онези хора, които претендират да ни управляват, какво трябва да бъде. Разминаването между разбирането между закон и морал не е в наша полза в момента. Хубаво е онова, което говорим, така и да работим“, добави тя.

„Колегите не бива да взимат страна в този спор. Вземането публично на страна би било негативно за катедрата, нека върнем спора там, където е“.

Защитниците в подкрепа на Петър Илиев е ясно кои са. Според мен Трифонов е близък до Илиев заради работата му, допълни конституционалистът.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Какво очаквате

    86 15 Отговор
    от итнаец чалгар.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Професор

    124 9 Отговор
    Мда то правителство няма заради тоя наглец.Трифонов трябваше да се отчете
    подобаващо с министерски пост за изпраните
    милиончета в овшорната зона на
    "Почетния Консул".

    Коментиран от #9, #24

  • 5 Мендоса

    77 5 Отговор
    Пълен потрес!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Спасов

    91 4 Отговор
    Наглеци и алчници за власт! И некадърници също така!
  • 8 Gowo

    87 7 Отговор
    Близки до интересиъе му опитват да омаловажат случката Като я вкарват в категорията ,,частен случай" Драги измекяри.30 години всички кражби в държавата ги взехте за частен характер.Да.Защото за вас всичко е частно.И държавата е ваша .Частна собственост.И на Борисоф чекмеджето е ,,частно".А резиденцията и охраната и джиповете и кабинета където работи като слуга на народа.И него ли взе за ,,частна " собственост Сигурно и кюлчетата са частна собственост.

    Коментиран от #11, #58

  • 9 Gowo

    87 12 Отговор

    До коментар #4 от "Професор":

    И прави са от ,,Боец." Слави трябва да се постави до Борисоф за потъпкване надеждите на хората за една нормална европейска държава .Освободена от зависимости от миналото столетие Очаквахме я тая промяна.Появи се поредният простак

    Коментиран от #18, #19, #32

  • 10 плюс минус

    130 9 Отговор
    20 години Слави Трифонов, с изключение на няколко грандиозни концерти, не мръдна от диванчето си в студиото. Взе, че мухляса. Забрави що значи да живееш извън джипове, много пари и охрана. Повлече и завлече стотици хиляди след себе си. Те очакваха от него НЕЩО. Той им даде едно НИЩО.

    Коментиран от #15, #63

  • 11 Gowo

    82 3 Отговор

    До коментар #8 от "Gowo":

    За това и ни е оставил писмена Левски Как и от кого да се пазим...ето как точно е писано....,,Не се полъгвайте, че тези, които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка."....е ще им дирим ли сметка.Или ще чакаме те сами да се изобличат.
  • 12 в кратце

    9 26 Отговор
    Ама много ми е кисело днес! Кисело мляко.
  • 13 Доц Кисельова?? Новата класация на

    41 12 Отговор
    Университетите в Света СУ Кл Охридски е СЛЕД 1200място,СЛЕД????допреди години беше около 1000 място макар, че някой лъже, че сте били между600-800 място което е Лъжа!! Четеме, че Витанов ви бил един от ЗАМ Деканите!???? Ако е вярно, то заслужено сте след 1200мястоот от 1600университета в тази класация!! Занимавате се с клюкарство и доносничество, Политиканствате, за издигане в кариерата, догодина ще минете и 1300място!!!Витановци и подобни правят Университета за Резил!!

    Коментиран от #14, #49, #65

  • 14 Gowo

    18 6 Отговор

    До коментар #13 от "Доц Кисельова?? Новата класация на":

    Абе тв и държавата ни е в класациите на 2559 място.Но се занимаваме с нея.Ами да я закрием тогава.Кскво предлагаш
  • 15 Слави

    27 4 Отговор

    До коментар #10 от "плюс минус":

    Водя ада след себе си.
  • 16 Рашавия

    17 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ми те":

    Според теб американците имат ли нужда от такъв повод за да започнат война някъде?
    Те налагат демокрация, руснаците социализъм, и те така.
  • 17 Витанов!! ЗАМ Ректор на СУ Кл Охридски??

    21 1 Отговор
    Вярно лие??
  • 18 LOSHIA

    14 51 Отговор

    До коментар #9 от "Gowo":

    Всичко за купените мошеници.Но кои са те?Кой спаси Гешев от уволнение? ДБ и ИБГНИ!!Кой спаси Борисов от правосъдие? ДБ и ИБГНИ!Кой продаде вота на протестиращите?И отново ДБ и ИБГНИ!Обвиняват ИТН за свързаност с ДПС и ГЕРБ,но те не са били в нито едно правителство до сега и в нито един Парламент ,не са и имали достъп до парични потоци!Да продължаваш да внушаваш връзка на ИТН с ДПС и ГЕРБ е симптом за много тежка кретения!! Щом всички ляво десни креатури на БКП се нахвърлиха срещу Слави, значи на изборите правилният избор е ИТН!
  • 19 И ОТНОВО8434

    12 70 Отговор

    До коментар #9 от "Gowo":

    Колкото и да атакуват ИТН и в частност Слави, никога няма да променят мисълта , че той се бори за промяната. Промяната, която чакаме толкова дълго време. Не е нормално такава грозна атака от всички фронтове (медии, политици) да има срещу една партия, която дори не е управлявала и не е показала на какво е способна. Това говори само за СТРАХ! Страх от счупването на статуквото, което са си изградили старите играчи. Само ние заедно може да го променим!

    Коментиран от #23

  • 20 Българка

    77 5 Отговор
    Страшното е, че Петър Илиев не е просто крадец на интелектуална собственост, а това че по маниера на Гешев наглее, размахва назидателно пръст и си мисли, че е недосегаем. И как Слави и ИТН ще борят престъпността, корупцията и крадците, след като за вицепремиер и министър на МВР предложиха циничен престъпник? Самият факт, че Илиев си е изтеглил плагиатстваната книга и сега я преиздават с 80 страници (тези които е откраднал от Киселова) потвърждава извършеното престъпление

    Коментиран от #29, #31

  • 21 1234

    45 4 Отговор
    Илиев-Трифонов са близки по работа, офис счетоводителки за офшорни зони

    Коментиран от #33

  • 22 5566

    36 18 Отговор
    А доцент ката защо не е подала сигнал още преди време, а е при крила известно и тогава престъпление? Това е малко гьонсуратщина. А плагиатът му личи от 100 километра, че не е за пред студенти, 5 минути по тв и на всеки му стана ясно какво представлява.

    Коментиран от #30, #34, #38, #64

  • 23 45545

    42 5 Отговор

    До коментар #19 от "И ОТНОВО8434":

    Извинявай, но той не се бори за нищо, и донесе подмяна,тоест измама. Ако БГ има разум, той изобщо няма да влезне в следващия парламент.

    Коментиран от #25, #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Деб.илчев

    33 7 Отговор

    До коментар #23 от "45545":

    Бори се за гнусното си шоу да продължи, макар и от парламента

    Коментиран от #28

  • 26 И ОТНОВО8434

    21 2 Отговор

    До коментар #23 от "45545":

    Да, разум има в БГ! И затова вие няма да сте в следващия Парламент!!
  • 27 big

    9 23 Отговор
    Тук определено има политическа и лична неприязън, която според мен излиза от рамките на нормалното! У нас за съжаление по обективни и субективни причини, почти всички хабилитирани хора с различни звания са плагиати. Просто няма как, да създадеш нещо ново, особено в тяхната материя, цитиране и преразказване! Абсолютно сигурен съм, че ако се провери нейната доцентура и публикации, няма да има нищо ново и също може да бъде обвинена в плагиатство!
  • 28 LOSHIA

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Деб.илчев":

    СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ!

    Коментиран от #51

  • 29 Антитрол

    19 23 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Хайде стига с опорките - та 30 години до сега кой е проверявал дипломите на кандидат министрите - дали изобщо имат. Барни Ръбъл и ПКП като ги гледам едва ли са завършили училище. Никой не провери че Тиквун е лежал в затвор.

    Цялата работа е е че Христо от ДБ не получи министерски кресла от ИТН и реши да си отмъсти като намериха компромати за кандидат министрите му. Ама тези компромати не се намират лесно и му беше ударено едно рамо от Козяк.

    Само че лошо че после се изпусна че нямал проблем да прави коалиция с ГЕРБ. Та този ли ще се бори срещу статуквото и престъпността

    И после се почна една кампания по оплюването на ИТН и Слави. Плюе се по Петър Илиев за плагиатстване но никой не плюе по Кирчо за канадското гражданство - случайно ли? - не мисля защото той е от ДБ.

    Внушава се че Слави ужким имал зависимости от ДПС без едно доказателство но всички получиха амнезия за изказването на Христо че ще правел коалиция с ГЕРБ обаче видиш той щял да направи промяната.

    След следващите избори гарантирано правителството ще е ДБ + ГЕРБ с подкрепата на ДПС.

    Ще имаме подмяна и връщане на ГЕРБ във властта но от друга страна мисля че точно това е целта на оплюването на ИТН.

    Коментиран от #53

  • 30 И ОТНОВО

    16 0 Отговор

    До коментар #22 от "5566":

    Защото е политическо назначение!
  • 31 LOSHIA

    11 9 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    И още по страшно е ,че нямаш необходимата компетентност да коментираш подобни казуси!!
  • 32 И ОТНОВО8434

    14 14 Отговор

    До коментар #9 от "Gowo":

    Боец са резервна креатура на БКП! И с кого са се сбили до сега? С НИКОЙ!!

    Коментиран от #55

  • 33 LOSHIA

    3 10 Отговор

    До коментар #21 от "1234":

    И кой ще повярва на фантазиите ти??
  • 34 LOSHIA

    14 12 Отговор

    До коментар #22 от "5566":

    И защо тази доцентка не е защитила до сега правата си по съдебен път??
  • 35 Ivan

    10 21 Отговор
    Госпожо Киселова радвайте се защото това е вашият звезден миг ,едва ли някога ще ви се отдаде възможност някой да ви обърне внимание.
  • 36 Перо

    36 2 Отговор
    Какво общо има Петър Илиев с академичните среди,след като се е хванал с чалгаджиите и прости селяндури,да гради кариера? Явно е,че плагиатството ще се докаже,след като второто издание е “редуцирано” с 80 страници. Какъв човек на закона е този,който го гази и не изпитва даже и чувство за угризение или вина?

    Коментиран от #39

  • 37 Пламен

    31 2 Отговор
    Отдавна е ясно че плагиата с кантората му са връзката с офшорните зони и банки.Дейноста им е транзакции и пране на пари.Как фирмите на чалгарина са навързани там,ДАНС много лесно може да узнае....стига да поиска.

    Коментиран от #43

  • 38 ИВАНЧО

    6 22 Отговор

    До коментар #22 от "5566":

    След като не са предприети абсолютно никакви юридически действия от страна на доцентката,означава ,че всичко е само хвърляне на прах в очите на хората
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Перо

    12 15 Отговор
    Учуден съм на овчедушието на тази жена! Как може на нейн гръб да получават научни титли и тя да си мълчи с години. Ако други не бяха повдигнали въпроса,всичко щеше да остане скрито и покрито.

    Коментиран от #41

  • 41 Пламен

    31 3 Отговор

    До коментар #40 от "Перо":

    Не е така,тя отдавна е поставила въпросът пред комисия в СУ.
    Не й се е занимавало със съда.Напълно я разбирам,бих постъпил по същия начин.Който не се е мъкнал по съдилища,също ще разбере.

    Коментиран от #44

  • 42 Перо

    22 2 Отговор

    До коментар #39 от "LOSHIA":

    Добре я изгради кариерата,може да продължи при бай Ставри,южно крило на ЦСЗ,защото от Боец няма да го оставят! Поведението му на нагъл,агресивен и надут пуяк го докара до това положение!

    Коментиран от #48

  • 43 LOSHIA

    2 9 Отговор

    До коментар #37 от "Пламен":

    И още по ясно е ,че нямаш необходимата компетентност да коментираш подобни неща!! Само с фантазии,нищо не се получава!
  • 44 Перо

    9 0 Отговор

    До коментар #41 от "Пламен":

    И какъв е резултата от сигнала в комисията?

    Коментиран от #47

  • 45 Берия

    30 2 Отговор
    Защитниците на Пешо Плешивия са в самия университет, най-вече и във факултета. Някой го е намърдал там, а изгониха други, значително по-кадърни от Пешо, ако изобщо Пешо може да се квалифицира като "кадърен". Просто е пробивен, нагъл, агресивен, арогантен, неприятен, но удобен за някои
  • 46 Щерев

    31 0 Отговор
    Изкупил си книгата и преиздал без въпросните 80 страници...само олиг.френ не би разбрал,какво означава това.
  • 47 Пламен

    14 0 Отговор

    До коментар #44 от "Перо":

    Мълчание,скатаваме,снишаване......отсрещната страна е с дебели пари и връзки.
  • 48 LOSHIA

    4 8 Отговор

    До коментар #42 от "Перо":

    От СТРАХ вече фантазията ти боксува
  • 49 змиярник

    21 1 Отговор

    До коментар #13 от "Доц Кисельова?? Новата класация на":

    Този университет отдавна не е това, което беше. Това е един змиярник.
    Идеално място за такива като Пешо Барбадоса
  • 50 Пацо

    18 1 Отговор
    Нашият Бог,кумир,идол,красавец,Славичалгата е непогрешим и велик във всеки негов избор.Никой и нищо не може да му оспорва и трябва да стане углавно престъпление.Ще избере и най достойния северен македонец за космонавт.Ако позволи мое скромно предложение,да бъде Санде пръдлето от Крива паланка.
  • 51 Абе ти

    14 0 Отговор

    До коментар #28 от "LOSHIA":

    Лош ли си, добър ли си? Какво ръсиш акъл? Бат Слави бил избора, не видя ли кой предложи за премиер?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Българка

    9 6 Отговор

    До коментар #29 от "Антитрол":

    Не одобрявам действията на ДБ и Христо Иванов за отказа им да се срещнат и разговарят с БСП. Не одобрявам отсъствието на Иванов на правна комисия, независимо че не й е член, когато Гешев беше поканен. И да не одобрявам изказването, че ако ГЕРБ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ МОДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, то ДБ може да разговаря, а не управлява с ГЕРБ. И правете разлика между разграничаване на ГЕРБ от Борисов и модела на Борисов

    Коментиран от #56

  • 54 Олга

    5 3 Отговор
    Това,което се случи пред очите на всички и сега се подлага на обсъждане и гласност, вероятно е голяма удача. Това протакане на гос. строителство след изборите помогнало да се лъснат тези фигури,които носели камуфляж на порядъчни и честни хора и, които преди това били неоткриваеми, но те са би били много вредни, ако биха се оказали във властта и сега едва ли ще бъдат назначени. Неочаквано прочистване.Случай.
  • 55 Gowo

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "И ОТНОВО8434":

    ,,Боец" не се бори с някого А те се борят с ,,БОЕЦ".Ти информиран ли си за това колко дела,производства,забрани,арести,призовки, опити за убийство е сполетяло тази формация.Няма и да разбереш Защото цензурата е страшна .Както по времето на комунизма.Репресии, заплахи за всеки дръзнал срещу властта.
  • 56 Gowo

    7 6 Отговор

    До коментар #53 от "Българка":

    Важно е разграничаването от модела Борисоф.Така по бързо ще бъде разобличен.Този от Банкя, трябва да бъде за пример , че никой няма да бъде подминат щом е престъпил законите.От баща ми знам.Немс ли шамарче , нема смирение.За да знае идното поколение Че партия не се прави с демагогия

    Коментиран от #57, #60

  • 57 Gowo

    8 9 Отговор

    До коментар #56 от "Gowo":

    Че лидерите им могат и им е позволено да крадат без последствия.На това ни научи партията ГРАБ.

    Коментиран от #59

  • 58 до Govo

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "Gowo":

    Кьде слагаш този мафиот Чалгар до .Борисов бе мекере такова.той е на светлинни години години пред този който го пазят три джипа с бодигардове.
  • 59 хеий

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "Gowo":

    Я СИ ПРИЗНАЙ ТИ КОЛКО ОТКРАДЕ ОТ ДЬРЖАВАТА, ЗАЩОТО СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ВИКАТ , ДРЬЖТЕ КРАДЕЦА.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 XYZ

    10 0 Отговор
    Преиздаването на книгата е признание за плагиатство и вина!

    Коментиран от #62

  • 62 Айде сега

    3 2 Отговор

    До коментар #61 от "XYZ":

    попреписало оттук-оттам момчето, кво толкоз?
    Ний тука кво правим - предимно копи-пейст, оттук-оттам.
  • 63 Кико

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "плюс минус":

    Ако тръгнеш след Муха, къде ще стигнеш? До латино! Да действително, много му повярваха! Марионетка която си изигра "номера"!
  • 64 И аз да кажа

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "5566":

    Подала е жената, но бонзите в катедрата ( или факултета) й казали, да се разбере с него!?! И тя пробвала да разговарят без резултат и преценила, че няма сили да воюва с червения зет и хрантутник. Обърнете внимание, кога се е случило- по време на служебния кабинет или на Орешарски. Съпругата ми имаше подобен проблем и висшестоящите си направиха оглушки- не искат да нарушават системата "аз на тебе- ти на мене!" Така е в научните среди и посредствеността , връзкарството и невежеството цъфтят. В УАСГ сигурно половината "кадри" са второ и даже трето поколение връзкари и не само там.
  • 65 Този Витанов

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Доц Кисельова?? Новата класация на":

    е друг човек.
  • 66 Катедрата в СУ

    10 2 Отговор
    "Конституционниправни науки" веднага трябва да се освободи от Петър Илиев. Членове- професори на катедрата са Пламен Киров, Георги Близнашки. И сегашния конституционен съдия Мариана Карагьозова- Финтова. Този плагиат и нагъл, супер арогантен човек е срам и позор, както за СУ, така и България. Юристите трябва да са честни и морални хора, а не лъжци. Особено университетските преподаватели.
  • 67 питагор

    4 0 Отговор
    ЕТО ЩО ЗА БЕЗСРАМНИЦИ И АМОРАЛНИ КРАДЦИ СЕ МЪДРЯТ В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ !!! НА КАКВО ЛИ УЧАТ СТУДЕНТИТЕ ТАМ ТЕЗИ БЕЗСКРУПУЛНИ ВЕЛМОЖИ ?!
  • 68 Някой

    2 2 Отговор
    Това е нещо често срещано в академичните среди. Разните доценти и професори. Да не мислите, че всичко, което отчитат, като свой труд е 100% тяхно. Те плагиатстват идеи от световната наука. Да не сме открили топлата вода. Въпроса е, че някои вземат идеята и я развиват със собствени думи. А някои преписват дословно. И ги хващат в плагиатство. Не го оправдавам Илиев. Ама и се чудя на тази доцентка. Голям юрист. Щом не може да защити себе си в съда. Още, когато е излязла книгата. Страх я било за работното и място. Ами, ако си добър юрист ше имаш и частна кантора. Илиев е преподавател, ама не чака на заплатата на университета. Това е за престиж само.

    Коментиран от #69

  • 69 В закона за висшето

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Някой":

    образование трябва да се забрани да се работи извън университета. Като иска да напуска, и да става само адвокат. Примерно Огнян Минчев, ама никога не си взема часовете, и само да е той.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Иван

    1 3 Отговор
    Все още не е доказано плагиатството,не бързайте с клеветите,да не се окаже,че Киселова е плагиатствала от друг колега....нейното поведение не е много логично !
  • 74 Стефан

    1 3 Отговор
    И аз мисля,че Киселова крие нещо !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове