Last news in Fakti

7 Септември, 2021 08:07 3 825 23

Милен Керемедчиев: Видяхме падението на българския парламентаризъм

  • милен керемедчиев-
  • 45-о нс-
  • парламентаризъм

Много кризи ще започнат да гърмят в края на годината, прогнозира той

Милен Керемедчиев: Видяхме падението на българския парламентаризъм - 1
Снимка: БГНЕС

Не виждам някакъв месия, който ние българите търсим вече повече от 30 години. Това заяви дипломатът Милен Керемедчиев, който не е оптимист за постигане на политическа стабилност в скоро време.

В 45-ото Народно събрание влязоха партии на протеста, които дадоха някакви надежди на гражданите, че наистина нещата ще се променят, че този модел от последните 12 години, толкова пъти отричан от болшинството, ще се пречупи, ще влязат нови хора, с нов морал, посочи той пред Нова телевизия.

Това 45-о НС за краткия си живот върна интереса на гражданите към работата си. Имаше висок процент на одобряемост. За съжаление, 46-ият парламент върна всичко това отново в изходна позиция. Видя се падението на българския парламентаризъм, начина на изказ, на дребни политически игри. Много кризи ще започнат да гърмят в края на годината - мигрантската, икономическата, здравната. Не съм оптимист, че нещо ще се промени в следващите или по-следващите избори, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лего

    10 2 Отговор
    Милен Керемедчиев: Видяхме Дупадението на българския парламентаризъм. Много визи ще започнат да гърмят в края на годината, ще гърмят пушки,пищови и фойерверки на Нова година. -прогнозира той
  • 2 Тоз пък

    15 9 Отговор
    Нали се рабрахме че не търсим месия , Кирил Петков и Василев да правят партия , каскета се омита идва истински прокурор като Кьовеши и който краде в затвора , старите също , това е !
  • 3 ДОКО

    9 6 Отговор
    БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ОПРАВИЛА ЗА 5 ВЕКА...ЧЕ СЕГА ЛИ..

    Коментиран от #6

  • 4 Фен

    15 20 Отговор
    Ами пълното рухване на президентската институция под неконтролируемият натиск на Радев, повлече след себе си цялата държава! Сега единственият изход е тотална катастрофа (която се задава), и после всичко от начало! Жалко!

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Предстои

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДОКО":

    Шестият век през който ще се оправим
  • 7 Крайната сметка

    10 3 Отговор
    Все по малко българи ще гласуват! Администрацията за да не загуби работата си ще гласува! Неграмотната армията на ДПС под строй също! Лилавите за 50 лева, и отново познайте кой ще ни седне на врата?😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
  • 8 Катастрофата

    11 10 Отговор

    До коментар #4 от "Фен":

    Е от гепипачки банкянски, радев няма къща внбарцелона и шкафове с пачки. Нали наце затри реалния бизнес с изнудване 12 години и след него сру ти ща

    Коментиран от #15

  • 9 ТОя

    4 4 Отговор
    Кой беше за пръв път го чувам
  • 10 Бацо

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Фен":

    Е позор да влиза у затвор и цура на вертолет без г
  • 11 Абе другар

    10 7 Отговор

    До коментар #5 от "ФАТМАКА ПРЕВРАТАДЖИЯ..СЧУПИ ДЪРЖАВАТА":

    Колко ти плащат да плещиш тези глупости! Я свържи ме и мен да изкарам някой лев! Кажи им че мога по-големи простотии от тебе да ръся!
  • 12 Ошо

    4 4 Отговор
    Какъв грозен, неприятен човек. Кой те пита, ти нали си уреден, не си останал гладен. Много е грозно да се изказваш харчейки големи заплати и да гледаш сеира на останалите
  • 13 Няма

    1 4 Отговор
    да бъдат в следващото служебно правителство Кирил Петков и Асен Василев. Те ще се явят на следващите избори с друга партия и не е нужно да правят своя. Говори се, че това ще бъде партия МИР. На 10 ноември 2018 г. инициативен комитет от млади хора, учени, интелектуалци, преподаватели, общественици, културни дейци и българи в чужбина прие декларация и взе решение да учреди политическа партия МИР. На 16 декември 2018 г. се провежда учредително събрание на политическа партия МИР по време на което за председател на партията е избран инж. Симеон Славчев.
    През февруари месец 2020 г. партия МИР обявява за своя и за кауза провеждането на честни избори в България чрез машинно гласуване и стартира протест и палатков лагер пред Министерски съвет. Партия МИР взима активно участие в антиправителствените протести през лятото на 2020 г. През януари месец 2021 г. участва на консултациите за честни и прозрачни избори при президента Румен Радев.
  • 14 дедо ви

    5 3 Отговор
    види се къде отива краденото за 10г. от бойко:
    - купи славчо...той е.а майката на протестния вот;
    - купи - прокуратурата;
    - купи синдикатите;
    - купи медиен конфорт...дори запуши устата на националната телевизия чрез назначението на кошлука;
    - купи червени олигарси с което разказа играта на бсп отвътре.....и реално извади зъбите на опозицията;
    - купи на килограм псевдо интелектуалци-плювачи ...биков марков и т.н.
    - купи църквата ..... с безброй дарения;

    .....
  • 15 Това

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Катастрофата":

    Това са мноооого стари опорки.
  • 16 Българка

    5 5 Отговор
    ИТН се оказаха абсолютни л@.н@. Те влязоха в НС, за да го саботират и дадат време на мутрите ГЕРБ-ДПС да се прегрупират, окопитят и заметат престъпления. И това са факти
    Влизат в парламент, където (от значението дори на думата) се разговаря/ преговаря. Те какво направиха? Преговори нямаше, имаше категоричен отказ да подпишат споразумение с партиите, които уж обявиха за партньори, унижиха ги по всякакъв начин, обявиха диктаторски две абсолютно неприемливи проекто-кабинети. Всеки от уж партньорите, когато от уважение и желание за редовен кабинет водеше разговор със Слави или Тошко, след това беше публично омаскаряван с полуистини или откровени лъжи
    Капакът беше набеждаването от Тошко на Татяна Дончева, че е предлагала половин милион подкуп , за да разцепи ИТН. Очаква Дончева да му предяви поне 5-цифрен иск в съда

    Коментиран от #18

  • 17 Васил

    3 2 Отговор
    Какво падения до сега да не би да е било във възход?
  • 18 55556

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Тая Българка е абсолютна ляйнярка и ляйномертка и ляйногризка.
  • 19 ЪРП

    3 0 Отговор
    СЛЕД КАТО ТРИФОНОВ ПРОДАДЕ ДУШИЧКАТА СИ И БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ НА ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА (КУКЛОВОДИТЕ МУ), ТО ТОЙ НЕЗАБАВНО ОТИДЕ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!!!!!!
    САААМО СРЕЩУ "ТРИ КРЕСЛА НА БЪЛГАРИ В НАСА".......... , ГЛЕДАЙТЕ КВО ЩЕ СТАНЕ НА ИЗБОРИТЕ...........
    ИТН СЕ ОКАЗАХА ,КОЛОСААААЛНА ИЗДЪНКА!!!!!!!!!!!
  • 20 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Много късно сте прогледнали !
    Че няма "парламентаризъм " в нашия Парламент, българинът отдавна е разбрал! И как да го има при 240 партийни избраници, които се именуват "народни" ? За 30 години всеки почувства на собствения си гръб този отчайващ парламетаризъм. Вижте цените на стоките от първа необходимост, на вода и електричество / най-евтини в ЕС/ и доходите на хората..... от мизерни - по-мизерни. Ама сега като захапем еврото и ще цъфнем !?
    И отново за никаквия парламентаризъм в момеента е виновна ИТН. Защо! Защото не плюха в лицето на нито един свой избирател, не се извъртяха политически и парламентарно . Какъв ли вой щеше да се вдигне , ако се бяха "осъзнали и коалирали" с когото и да е ??
    Благодарение на този " чудесен " парламентаризъм сме най-бедната държавица в ЕС. За това пък имаме държавници и бизнесмени с препълнени джобове, шкафчета и сметки зад граница. Това вероятно е капитализъм и демокрация ....?!
    Ама скачахме... няма банани...... Ал сана......
  • 21 човек от народа

    2 1 Отговор
    пак ли нова дума измислихте, мили ми мисирчици - одобряемост !? ние , българите , ползваме думата одобрение !
  • 22 Нищо не казва

    1 1 Отговор
    за Авганистан. Иначе е много словохотлив, ама за ясни работи.
  • 23 Българин

    1 0 Отговор
    Ами закрийте тази парламентарна сбирщина от крадци и мошеници
    За какъв чеп са ни . Със служебното правителство Държавата си върви.
    С Парламента само разходи и корупция.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове