11 Септември, 2021 10:50 4 036 90

Ген. Атанасов: В следващия парламент ние ще получим мандат

  • ген. атанас атанасов-
  • дб-
  • мандат

30 години практически в парламента винаги имаше един голям. Сега минаваме в ново състояние, коментира той

Ген. Атанасов: В следващия парламент ние ще получим мандат - 1
Кадър БНТ

В следващия парламент ние ще бъдем политическа сила, която ще получи мандат за съставяне на правителство. Ще покажем как се води диалог, как се съставя правителство и как се предлага на всички партньори да го подкрепят. Това заяви в "Денят започва" с Георги Любенов по БНТ съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов.

Според него, в този парламент "Има такъв народ" са имали възможност за съставяне на правителство, но "останах с впечатление, че не искат", докато БСП са показали, че не могат да съставят правителство.

Три години бяха необходими след падането на Тодор Живков, за да могат демократичните сили да заемат позиции, сега искате три месеца след падането на охранителя на Тодор Живков всичко да се промени! Обществото се бори за промяна и парламентът е еманация на тази борба. Не знам защо толкова тежки думи за парламента, ами той е раздробен. Изисква се време диалогът да стане по-настъпателен, за съжаление минаваме през този етап от време, смята ген. Атанасов.

Според него, Христо Иванов е човек, който има качества да бъде номиниран като предложение за следващ министър-председател на България.

30 години практически в парламента винаги имаше един голям. Сега минаваме в ново състояние - в което няма голям, има средни партии. Социологията ясно показва тази тенденция, това заяви от своя страна другият съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов.

Това означава съвсем друго политическо поведение и това е истинското излизане от тази епоха на свъхцентрализация, която раждаше корупцията. Затова аз мисля, че колкото и да изглеждат тези месеци хаотични, всъщност под този хаос се крие един много позитивен тренд, който означава, че ние като общество и политици трябва да се научим да водим диалог, да се научим да следваме ясни цели, да ги налагаме да ги договаряме като такива и "Демократична България" показва това.
Ние показваме много ясна последователност, диалогичност, способност да си отстояваме каузите, обясни Иванов.

Той коментира и евентуалната поява на нов политически проект на сегашните служебни министри Асен Василев и Кирил Петков.

Ние нямаме никакви причини нито да се страхуваме, нито да подхождаме критично. Кирил, Асен и техният екип са хора, които са наши съмишленици, ние работим с тях в една посока, подкрепяме ги и в интерес на истината, очакваме само надграждане. В момента, в който стане ясно, че те излизат на политическия терен, ние ще започнем и този разговор с тях, затова да намерим онази формула, която да намери максимално консолидиране, надграждане и с амбицията за това да трансформираме България на базата на едно сигурно мнозинство.

Ген. Атанас Атанасов коментира въпроса дали зад такъв бъдеш политически проект би могло да стои фигурата на държавния глава Румен Радев.

Тези хора показаха за това кратко време, в което са служебни министри, че имат собствен почерк и поведение, ние сме единомишленици. Това са образовани, възпитани хора, вчера си говорихме в парламента с финансовия министър - гледаме в една посока, обясни ген. Атанасов.

Започва политическото време на разговори в политическия живот, категоричен беше отново Иванов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борислав

    140 19 Отговор
    Нима смятате българина за толкова прост че пак да гласува за вас. Цялата ви партия е от бивши пионки на статукството.

    Коментиран от #18, #74, #75

  • 2 гадно

    119 21 Отговор
    Щели да получат мандат блажени за вероющите.След всичките номера които си въртяха едни на други добре ще бъде, ако стигнат и 5%.
  • 3 После

    53 8 Отговор
    Ще го върнете, освен ако не направите коалиция с най-подготвения
  • 4 JEFF

    101 17 Отговор
    Не вярвам. По-скоро няма да сте в следващ парламент. Гласувах за вас , но се изложихте много.
  • 5 Турците са виновни

    19 48 Отговор
    Иван Костов ще е премиер.

    Коментиран от #32

  • 6 Социопатилогията

    33 45 Отговор
    Предните два пъти пак даваше на ИТН 5 процента по-малко. Пак ще гласувам за тях
  • 7 СРС

    67 7 Отговор
    Блажени са верующите...........
  • 8 ще ще

    71 11 Отговор
    Танасов , късничко ти е за " мокри сънища " .
  • 9 Фин

    8 36 Отговор
    Хайде дано най-после да има съгласие!
  • 10 Абе

    49 5 Отговор
    Каква е разликата между Демократична България и Демократи за силна България

    Коментиран от #15, #25

  • 11 Да ама

    58 8 Отговор
    Човекът е говорил с Маджо.
  • 12 Железаров

    37 6 Отговор
    Надай се жени на пиян Дудук.
  • 13 Железаров

    14 6 Отговор
    Надай се жени на пиян Дудук.
  • 14 Фен

    53 6 Отговор
    Бе ако двамата със Спондж боб се оттеглите, може партията ви и да не падне много...
  • 15 ами

    46 10 Отговор

    До коментар #10 от "Абе":

    Ристю замени Командира , единия е известен с джапане , другия с подскачане.Кой им се фане и те така.
  • 16 Анджело

    10 60 Отговор
    Това е сигурно. ДБ ще са поне 2ри на изборите

    Коментиран от #38, #77

  • 17 пешо

    35 2 Отговор
    "и как се предлага на всички партньори да го подкрепят"
    тук ключовата дума е "всички". имат се извнапредвид дори изчегъртаните. ако някой все още не е разбрал, де.
    иначе - вие затова и саботирахте съставянето на правителство сега - заради единия мандат. но тия неща не винаги стават само с разпореждане на една амбасада.
  • 18 Хаха хаха ха

    34 11 Отговор

    До коментар #1 от "Борислав":

    Плямпалото Борисов го е страх да се кандидатира за президент!
    Защото ще загуби катастрофално от Радев!
    И ще стане за резил!

    Коментиран от #20

  • 19 За чата на Гешев с пиaра на Борисов

    20 8 Отговор
    Гешев би могъл да хвърли повече светлина по въпроса като най-сетне обясни на гражданите за задкулисните си зависимости и в частност за тези от Борисов, Доган и Пеевски. Ако не го стори сега, надявам се да го направи в един бъдещ наказателен процес в качеството му на обвиняем", допълни Лалов.
  • 20 !!!?

    9 42 Отговор

    До коментар #18 от "Хаха хаха ха":

    Бойко няма да се кандидатира защото се подготвя за кабинет Борисов -4. А БАЛОТАЖА ще е между нашия кандидат на Герб и Станислав Недков -Стъки. Радев ще се бори за 5-6 място на изборите с Александър Томов-Сашо Апашо. 3 и 4 - ти ще са Миленов и Цвета Кирилова!!!

    Коментиран от #34, #71

  • 21 Слабите

    40 4 Отговор
    любовници само се целуват. Слабите политици само се обясняват. Има ли някой в България който разбира обясненията на Наско и Ицо Иванов? Те вече са сигурни, че ще бъдат мандатоносители?! Големи шегаджии.Смех.

    Коментиран от #86

  • 22 Костовак

    34 4 Отговор
    АХАХАХАХХАХА Късоногий женерал ще получел мандат ... Та той от жена си получи отсвирване, камо ли от нас.
  • 23 Българка

    9 47 Отговор
    От ДБ са последователни, разумни, умерени, не раговарят с обиди като простаците от....... Искат и работят професионално за реформи. От самото начало те показаха своята подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев и ги посочиха за предпочитани от ДБ редовни министри. Това извади от обувки мумията- фараон Слави, който нарече Христо Иванов "предлагач" и изля помия с поредните лъжи и клевети върху ДБ. Истински стабилната партия за реформи е ДБ. Очаква да увеличи много резултатите си на следващите избори . И да, твърдението, че са съмишленици с Петков и Василев , е вярно.

    Коментиран от #58, #68, #70

  • 24 Къде е Бойко

    22 7 Отговор
    Страхлив. Защо не се кандидатира за президент

    Коментиран от #28

  • 25 зрител

    21 4 Отговор

    До коментар #10 от "Абе":

    разлика няма, има общо. "даЙ, България".
  • 26 БОЛШЕВИК 🌟

    30 5 Отговор
    С това къде изляхте на 09. Септември се видя, че пак завъртехте старата плоча на антикомунизма и паднахте в очите на много хора. В следващия парламент или ще сте малко над 4-те% или няма изобщо да влезете! Народа иска партии които да се борят с мафията и да сменят капитализма в България като система.
  • 27 Тръмп

    24 1 Отговор
    Само глупости ръсят!;)
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ама че

    30 5 Отговор
    "смелост"! Христо Иванов министър-председател! Мнооого на сериозно са се взели! Само, че не е питал Кирил Петков и Асен Василев дали /вече/ са техни съмишленици, защото ДБ се определят като десни, а Кирил Петков каза, че не е нито ляв, нито десен - просто работи за България. И ако този джобен генерал може да каже какво точно е дясно и ляво в днешните условия, ще бъде добре за самия него! Сега чакаме да видим кого ще издигне ДБ за президент. Ще има да се смея!

    Коментиран от #35

  • 30 Стойко

    23 4 Отговор
    Спомнете си онзи телефонен разговор: Гешев: „Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”. „Не, бе, викам, брат ми – прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен“, - отвръща Борисов на своя авер.
     
    Гешев не е сложен. Но е зъл и завладян от нарцисизъм, инструмент на злото.
     
    Гешев, освободи ни от присъствието си!

    Коментиран от #31

  • 31 Мето

    12 3 Отговор

    До коментар #30 от "Стойко":

    Гешев би могъл да хвърли повече светлина по въпроса като най-сетне обясни на гражданите за задкулисните си зависимости и в частност за тези от Борисов, Доган и Пеевски. Ако не го стори сега, надявам се да го направи в един бъдещ наказателен процес в качеството му на обвиняем", допълни Лалов.
  • 32 Този кой

    23 4 Отговор

    До коментар #5 от "Турците са виновни":

    беше! Разсипникът на България от миналия век ли! От него започна всичко. Никога няма да забравя тъмните улици, счупените пътища, запустелите ниви и разпродажбата на заводи и предприятия. Ни-ко-га! Затова, когато дойде царят най се радвах, че три години седя на една пейка и мълча.
  • 33 mi6osp

    20 7 Отговор
    Със сръдните, закачките, тънките сметки и милиционерските интриги в този парламент дотам я докарахме, че в следващия парламент ГерБ ще състави правителство с ДПС и ИТН .

    Коментиран от #51

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Българка

    14 8 Отговор

    До коментар #29 от "Ама че":

    Мисля, че от ДБ няма да издигнат кандидат за президент, а ще се съсредоточат върху парламентарните избори. Мнозинството от избирателите на ДБ подкрепят Румен Радев!

    Коментиран от #37

  • 36 ГЕРБ

    14 5 Отговор
    А кой ще ви подкрепи тъпац....
  • 37 Подметнаха

    14 2 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    че ще издигнат кандидат за президент. Ще наблюдаваме до 29-ти септември.
  • 38 А НАРОДА казва

    21 3 Отговор

    До коментар #16 от "Анджело":

    НА БОДЛИВА КРАВА БОГ РОГИ НЕ ДАВА !!!!
  • 39 Нямам думи !

    26 4 Отговор
    Жабата си повярвал,че с Пинокио са фактори ! Боже !Боже...Колко мъка има в тая кочина ! Боже !
  • 40 Запасняк

    26 5 Отговор
    Христо Иванов премиер - НЕ, благодаря за информацията, която ме накара да не гласувам за вас!
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 2 Отговор
    няма да стане а от сън спомен няма
  • 42 Един друг

    9 25 Отговор
    ДБ изглежда са най-малкото зло.Каквото да пишат тука троловете и лупците.Не вярвам активните и образовани хора от София и големите градове да не знаят за кой трябва да се глрасува.Ако се по-малко образован и винаги те лъжат поизбори и ходиш беден и немил недраг
    сети се накрая да питаш някой по умен и по-смел от тебе за кого да се гласува.Ако ти стига акъла де.

    Коментиран от #73

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 5 Отговор
    ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ внимавай със сините хапчета намали белото

    Коментиран от #50

  • 44 Никога гаргамелите

    26 5 Отговор
    Помним ви приватзацията... помним Костов... изчезвайте!!!!
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 5 Отговор
    РИБАТА в морето АТАНАСОВ сложил тигана на печата
  • 46 недоволен

    10 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Затова аз мисля, че колкото и да изглеждат тези месеци хаотични, всъщност под този хаос се крие един много позитивен тренд..." - извадка от мъдрите размишления на генерала.
    Всичко, което "произведоха" в тези 45-то и 46-то народни събрания, има наглостта да го определи за "позитивен тренд"?
    Що не си орязоха наполовина заплатите, щото не свършиха нищо?
    В страната нищо не се получава, както трябва!
    Двата прахосани парламента са капака на некадърността!
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 2 Отговор
    РИБАТА се вмирисва откъм главата
  • 48 Продай България

    20 3 Отговор
    Никога повече Гаргамел
  • 49 Антитрол

    19 5 Отговор
    Е така е в следващия парламент ще получите мандат и ще ни покажете как се води диалог с ГЕРБ и как се съставя правителство в коалиция с тях и с подкрепата на ДПС. Ще ни покажете как се прави подмяна на волята на тези които са гласували за вас. Лидерът ви Христо Иванов нали каза че няма проблем да го направите.

    След като провалихте мандата на ИТН и ги оплюхте в следващия парламент пак няма да ви достигат депутатите за правителство (ИТН ще имат малко депутати) и работата върви към връщане на ГЕРБ във властта.

    Дали пък това не ви беше целта още в този парламент - всички компромати срещу ИТН дойдоха от вашата партия. Тъкмо вие не искахте правителство на промяната. Никой от вашата партия вече не се интересува от кражбите на гербаджиите и никой не плюе по ГЕРБ - защо ли така?

    Коментиран от #72

  • 50 Тоа па

    17 3 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Този мишок е генерал,колкото аз съм Адмирал !
  • 51 Антитрол

    19 3 Отговор

    До коментар #33 от "mi6osp":

    Опорките не вървят - ако искаше ИТН и сега можеше да направи правителство с ГЕРБ и ДПС но не го направи въпреки че загуби властта за разлика от тези на които лидера им се изпусна че нямало проблем да направи коалиция с ГЕРБ.

    Тия са толкова алчни за власт че и с дявола ще се съюзят само да са на власт. Та ще видим колко са "умни" българите и дали ще се подлъжат да гласуват за тях защото върви скъпо платена кампания в тяхна полза.

    Коментиран от #78

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 нннн

    19 3 Отговор
    Пази.Боже, вие да правите пак промяната!
  • 54 КремълскоЖуже

    1 11 Отговор
    Много кремълските тролове бе .... Агент Сава ще ви даде порцийка . :))
  • 55 Антитрол

    17 4 Отговор
    Как ли не вярвам че бивши комунисти от които единия бил министър към СДС а другия министър в ГЕРБ ще се борят срещу ГЕРБ-СДС. Такива обиколили всички партии само и само да са на власт като Спас Гърневски изобщо не им вярвам и не ги обичам.

    Вярвате ли че този ще разследва Иван Костов или пък че Христо Иванов ще разследва Бойко Борисов.
  • 56 Тони

    14 1 Отговор
    Тоя пак не си е пил хапчетата сутринта…. Блажени са вярващите
  • 57 Генерал Атанасов

    14 0 Отговор
    Спри се с глупостите
  • 58 Антитрол

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    Пак ли продължаваш да тролиш в полза на ДБ - привижда ви се власт в коалиция с ГЕРБ ли?

    "Бивши" комунисти "бивш" СДС-ар и "бивш" гербаджия си направили партийка с подкрепата на Козяк и лъжат народа че били против ГЕРБ-СДС а реално са тяхна патерица която да върне мутрите във властта.

    Та да те светна - бивши ку.ви няма.
  • 59 Доко

    15 1 Отговор
    Приведено на български това означава: Със стари ку.....ви нов бардак.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Избирател

    17 1 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува ! Ще получите мандат ама в друг живот може би
  • 62 МненИе

    11 6 Отговор
    Нанай ще получите.! Пак ще гласувам за ИТН.!

    Коментиран от #88

  • 63 Рино-Реис

    7 1 Отговор
    мечтай сии дядо наскоооо мечтай сиии

    Коментиран от #64

  • 64 Ммм...да

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Рино-Реис":

    Не си мечтае табуретката,взели са пара от Тиквата за да са му патерица !
  • 65 СлОНА

    12 2 Отговор
    ДА ПИТАМ ЗАЩО НАЛИ МАРТИНЧО БЕ НАСЛЕДНИКА В ПАРТИЯТА НА КОСТОВ И ТАМ ЛИ ВЕЧЕ ПОНИКНАА ГЕНЕРАЛИ....
    Мноооого сА гладни завласт тези генерали....
  • 66 българин

    13 1 Отговор
    На този тапешник да му напомня една поговорка "те не ви искат в селото, вие наглеци безподобни, питате за поповата къща".

    Коментиран от #85, #87

  • 67 оня с коня

    5 6 Отговор
    Атанасов самонадеяно твърди,че Охранителят на Т.Живков е "паднал от власт".На практика Мандатът на ГЕРБ изтече,след което се проведоха Избори, после и още Едни,но НИКОЙ не е успял да се КАЧИ на Трона на Борисов.Което пък значи,че ББ НЕ Е ПАДНАЛ,а просто си е взел Почивка,за да се върне след това с НОВИ СИЛИ.И фантазира Атанасов как ДБ как един светъл ден ДБ ще направи "Показно" как се води диалог,как се съставя Правителство и как се поканват всички Партньори да го подкрепят.Хр.Иванов също с радост му приглася,заричайки се Партията му да "Сглоби " Правителство!?Все пак нека не се надсмиваме на Управляващите в ДБ,защото те си имат пълното Право да се надяват,а е казано че "Надеждата крепи света".
  • 68 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    „Всички млади пият наркоман” И ти така!
  • 69 Ристьо

    9 0 Отговор
    Нищо няма да получиш.
  • 70 LOSHIA

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    Ще увеличите резултата на КУКОВО ЛЯТО! Кой нормален ще гласува за мутат на БКП?
  • 71 LOSHIA

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "!!!?":

    СЪНИЩА.......БЛЯНОВЕ В МЕЧТИ .......БЪЛНУВАНЕ....
  • 72 LOSHIA

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Антитрол":

    ДБ нямат проблеми с ГЕРБ и ДПС! ЕДНИ И СЪЩИ КРЕАТУРИ НА БКП!!!
  • 73 И ОТНОВО8434

    7 1 Отговор

    До коментар #42 от "Един друг":

    А не ти ли минава през ума че,извън София има немалко образовани и активни хора ,които нямат нужда да питат за кого да гласуват?
  • 74 Политанализатор

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Борислав":

    Ало,Гноме!! В бъдещия парламент ще бъдете, когато гущерът пръдне,!! Времето на т.н." протестърски" партии изтече в канала!!Само ПП " ВЪЗРАЖДАНЕ" заедно с Петков и Василев ще спечелят абсолютно мнозинство и ще възродят България!! Схващаш ли бе тикво??
  • 75 Възмутен народен човек

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Борислав":

    Айде стига с тоя " генерал" Атанасов!! Кой от известните публични личности,които също са били генерали / вкл. и Тиквата!! / в медиите се афишират и обозначават като " генерал"??
  • 76 Ддд

    4 1 Отговор
    Тоя лизач на Бойковия задник ли предлагаш за премиер бе ченге смотано дали има кой да ви се върже
  • 77 Дедовия

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Анджело":

    Ха ха ха!! Хи хи хи хи!! Айде бегай бе!!
  • 78 mi6osp

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Антитрол":

    В този парламент ИТН не посмя да направи коалиция и правителство с ГерБ. Част от депутатите на ИТН щяха да гласуват срещу такова правителство, а и се бояха, че хората пак ще са масово на площада. Но след още три месеца създаване на планиран хаос в България от милиционерите в ГерБ, ДПС ,че и от ИТН и трите партии ще се обявят за правителство на националното спасение. Е,те разчитат на над 121 депутата, което не е сигурно.
  • 79 доброжелател

    3 2 Отговор
    Надявам се в следващия парламент да ви няма.

    Коментиран от #84

  • 80 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    3 1 Отговор
    СЪН В ЛЯТНА НОЩ.
    МЕЧТАЙ СИ.
    ЧАКАЙ И НЕ СЕ НАДЯВАЙ.
    МОЖЕ БИ НО НАДАЛИ.
    НА КУКОВО ЛЯТО
    ДРУГ ПЪТ.
    В ЗАДГРОБНИЯ ЖИВОТ
  • 81 Браво ГЕНЕРАЛЕ

    2 4 Отговор
    Смело напред.. С вас е цяла България
  • 82 Български казан (неохраняем)

    3 1 Отговор
    Христо Иванов изобщо не става за премиер .Той е управлям без харизма и очевидно страхлив.Никога не говори очи в очи с опонентите си а само пред удобни медии .
  • 83 Павел Пенев

    1 1 Отговор
    Този психопат е генерал като Боко тиквата и Димо Гяуров–генерали от днес за утре,верни другарчета на Иван Костов, които умират да са управляващи.
  • 84 ДБългария

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "доброжелател":

    На копанката на гербаджийските крадци ли си ? Демократична България показа с влизането си в парламента , че ще е основната пречка да се докопат герб-депесарските хрантутници до властта.
  • 85 Моряка

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "българин":

    Чудесен хумор,"тапешник" ме връща към безгрижните години на социализма,пионерските лагери и песента "Пред нас са блеснали житата".Да се чудиш,как от такова идеалистично близко минало се пръкнаха такива мазни боклуци,като този Тапишник и Дългоносия,когото ще прави Премиер.Последния едва ли ще надскочи позицията си на карикатурен десантник-командир на гумена лодка и знаменосец едновременно.Неизживяно детство,държава ще ми управлява.Шматки.
  • 86 демократ

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "Слабите":

    Не влезе ли Демократична България във властта , българите да не чакат да мръднем от последните места по корупция, бедност и стандарт. Единтвено ДБългария реално, а не на приказки се бори за реформа в съдебната система. ГЕРБ и ДПС откровено го бранят, защото и той прикрива кражбите им . ИТН и БСП на приказки за пред избирателите говорят, че ще работят за съдебна реформа, но видяхме на практика какво вършат в парламента - и те са слуги на Сарая и назначения от Шиши гл.прокурор.
  • 87 ГЕРБ ДПС И ТН

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "българин":

    Това , че не ги искат твое лично прозрение ли е ?
    Защото аз например и много мои познати сме убедени , че именно и само ДБ е решена да спре корупцията и бухалките на властта. Затова е най- големия враг на ГЕРБ и ДПС.
    Като са толкова безобидни ДБ, защо ГЕРБ и ДПС не атакуват така яросно БСП , която би трябвало като лява партия да им е по-големия враг или Чалгаря ? Отговора е очеваден - всички дружно крадат народните пари и са зависими от Гешев.
  • 88 Млад ездач

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "МненИе":

    Щял да гласува за Цигулката,Тошко Тъпото, Фильо- френският кочияш и Ивайло Клоуна от пътуващ цирк??? Ха ха ха ха!! Хи хи хи хи!! Айде,бегай бе!!!
  • 89 Млад ездач

    0 0 Отговор
    Щял да гласува за Цигулката,Тошко Тъпото, Фильо- френският кочияш и Ивайло Клоуна от пътуващ цирк??? Ха ха ха ха!! Хи хи хи хи!! Айде,бегай бе!!!
  • 90 смях

    0 0 Отговор
    Голям смях
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове