Last news in Fakti

11 Септември, 2021 12:07 4 058 66

Хаджигенов за коалиция с ДБ и проект на служебните министри: Добре звучаща възможност

  • николай хаджигенов-
  • ибгни

Финансовият министър успя да прокара три актуализации на бюджета, те са хора с капацитет, които имаха възможност да се докажат в служебното правителство, смята Мая Манолова

Хаджигенов за коалиция с ДБ и проект на служебните министри: Добре звучаща възможност  - 1
Кадър БНТ

Ако мандатът беше в "Изправи се БГ! Ние идваме", категорично щеше да е различно. Щяхме да покажем как и защо може да се направи правителство на малцинството и как то може да работи изобщо. Със сигурност щяхме да направим правителство на малцинството. Това заяви в "Денят започва" с Георги Любенов по БНТ адвокат Николай Хаджигенов.

Ние идваме, за да покажем как и ще го направим отново. Ние показахме достатъчно неща и в този парламент, подчерта той.

Николай Хаджигенов и Мая Манолова коментираха евентуален политически проект на служебните министри Асен Василев и Кирил Петков.

Политическото поумняваме там е факт, докато в "Има такъв народ" дори няма заченки на поумняваме политическо, смята адв. Хаджигенов.

Финансовият министър успя да прокара три актуализации на бюджета, те са хора с капацитет, които имаха възможност да се докажат в служебното правителство, смята Мая Манолова.

На въпрос дали след тези коментари не се оформя бъдеща коалиция "Изправи се БГ! Ние идваме", "Демократична България" и новия проект на служебните министри, Николай Хаджигенов заяви:

Добре звучаща възможност на този етап, теоретизираме, но това е ок, чудесно.

Според Манолова на избирателите е нужна увереност, перспектива и надежда, че в следващия парламент формациите на промяната ще бъдат първа политическа сила.

На въпроса дали в тяхната формация има разцепление заради регистрацията на "Ние идваме", адв. Хаджигенов обясни:

Хората трябва да знаят, че са част от някакво движение, именно затова създадохме "Ние идваме" и го учредихме на годишнината от "кървавия 2 септември". Това ще бъде гражданско движение, каквото е "Изправи се БГ!".

Относно работата и краткото съществуване на настоящия парламент, Мая Манолова заяви, че Мая Манолова за неговата ефективност и полезност ще съдим по резултатите.

Важно е, че бяха актуализирани пенсиите, че вече няма да има пенсионер, който живее под прага на бедност. Повишихме майчинството за работещите жени през втората година. За първи път има толкова ясна и фокусирана подкрепа за земеделските производители, за дейците на културата... Така че, резултатите на този парламент, макар и кратък, са видими и са полезни за гражданите.

Манолова коментира и скандала около Татяна Дончева, след твърденията на депутат от ИТН, че се е опитала да разцепи парламентарната група с предлагане на подкуп от 500 000 лв.

"Този въпрос ще се изясни в съда. За разлика от кюлчетата и пачките, сега спецпрокуратурата реагира светкавично и истината ще се разбере. За нас е ясно, то се видя. Истината ще стане ясна в съда, ние сме сигурни, че това е спекулация, удар срещу Таня", коментира Манолова.

Според Николай Хаджигенов "цялото това е страшна тъпотия".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не вярвам

    23 18 Отговор
    ДБ да имат интерес....
  • 2 Сийка Кайсийка

    47 11 Отговор
    Г-н Хаджигенов, имате много поздрави от шефа.
  • 3 Тия видяха че О.каха

    54 21 Отговор
    Положението и се чудят какво да правят. Дончева снощи защо не беше на работа? Значи при Сашо Диков ходи, а на работа не??? Не мерси за тази групировка.!
  • 4 ТаУмВзе

    31 14 Отговор
    Соросоидчетата ще се крепят в Нищото, докато не ни затрият Официално, след долната мутра. Добре е!
  • 5 Реалист

    43 20 Отговор
    Адвокате на черепа, убедени сме, че ако имахте мандат ти с отвращение едва ли не щеше да се жертваш за премиер, нали бе? Ако съберете същите малоумни да ви дадат 5% може да се кръстите Изправи Се Ние ще се жертваме

    Коментиран от #36

  • 6 Ужас

    45 12 Отговор
    Тази коалиция ми звучи леееко така наредена от едно посолство. Прилича ми на еврогейски ценности, либерастия, ваксини и всякакви такива подобни гнусни неща. Херо ще ви нареди и с Боко в коалиция, сигурен съм. А вие сте толкова алчни за власт, че без проблем ще се гушнете и с него.
  • 7 абе

    49 12 Отговор
    Хаджигенов и на теб ти хлопа дюшемето , с ДБ може , ама с ваш мандат , ама с БСП и техен мандат не може , а кажи защо .
    Защото излъгахте хората , неадекватници сте в поведението ви и големи на приказването .
  • 8 Българка

    12 48 Отговор
    Наистина в слядващо народно събрание очаквам обединение и партньорство на ДБ, ИСБГНИ и нов проект на Кирил Петков и Асен Василев. България и почтеното гражданско онщество очаква реформи, промяна, върховенство на закона и разграждане на сарайския модел "КОЙ". Това минава през правосъдна реформа ,отстраняване на Гешев, разследването му, съд и достойна присъда!
    Очаквам на извънредното заседание на НС освен преминаването на бюрото за защита на свидетели от Гешев към МПравосъдието и окончателно приемане закона за намаляването на охраняваните от НСО> Надявам се все пак 46-тото НС да свършо поне минимум работа и начало на съдебна реформа!

    Коментиран от #11, #15, #22, #25, #61

  • 9 Йо йо

    32 10 Отговор
    Този е като китайски балон…надуе се и винаги поне от три места ше изпусне!Бита карта!
  • 10 БСП на Бунището

    27 15 Отговор
    Тия двамата - Манолова и Хаджигенов са в парламента с гласовете на сиганите от Евророма на Цветелин Кънчев с когото са в Коалиция.Това ли са Протестиращите???Те знаеха ли Изобщо,че има Протести???Ако не,то Кой и какво им плати,за да гласуват??? Ей такива въпроси с готови Отговори 500к си задаваме всички....

    Коментиран от #28

  • 11 с уважение

    33 11 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Наивна си мила , много си наивна , това може и да го очакваш , но какво очакваш от него там е заровено важното и значимото. Хаджигенов и Бабикян са достойни за дребния мошеник от Дивия запад в разказите на ОХенри.
  • 12 99999

    30 10 Отговор
    Сбогом ще си правите коалиция на паветата 😂😂😂😂😂😂
  • 13 Венко

    25 8 Отговор
    Много му отива ХаджиНаглов.
  • 14 Дубай

    26 9 Отговор
    Вие сте аут, дори Дубай се ужаси от циркаджийските ви жалки номера
  • 15 АУУУУУ

    28 7 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Ами ще си останеш с голите надежди..... Магнитски порязъха Черепа и пари за нови протести няма..... Да не говорим Какво се случи на последните протести на ресторантьорите..... Номерата вече ако изобщо минат ще е мнооого трудно......Мая и Хаджигенчо Ноември ще стоят пред Парламента с насълзени очички и ще чакат да направят дните на Отворените врати...... А кака Татяна Дончева ще ги нарита защото тези клоуни разчитат на нея , а същевременно я дърпат надолу.... НОЕМВРИ ИДВАААА

    Коментиран от #20

  • 16 РЕалисто

    29 7 Отговор
    на хаджиментов му нямам Грам Вяра, изкусен лъжец и интересчия Е !!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Кирецо

    19 6 Отговор
    Няма съмнение, че ще ти "светнат ръчичките", и ще идеш при иванчева. И Дубай няма да ти помогне. Въпросът е, колко щети ще нанесеш.
  • 19 Хан Крум

    22 9 Отговор
    Всички от вашата група и на Слави вън от парламента стига сте лъгали Българския народ
  • 20 Българка

    17 13 Отговор

    До коментар #15 от "АУУУУУ":

    Протестите на ресторантьорите са подстрекавани и организирани от ГЕРБ. И много хора бяха подведени от мутрата Алибегов и оправдано се страхуват за доходите си. Но никъде по света няма да си получиш предварително заплатата/ обезщетението, а след това да ги заработваш/ да има ограничителни мерки. И никъде няма по света мутра-пожарникар, който вместо да гаси, разпалва огньове. Но това е гарантирано от ГЕРБ-ДПС . Раздаваме авансово милиарди срещу нищо. След това парите потъва/ ограбени са за чекмеджетата и лъжем работниците, че правителството на Радев е виновно, че нямат заплато
    Всичката помия, грабежи, рекет, беззаконии, маскирани с популизъм и лъжи са запазена марка на сараите ГЕРБ-ДПС

    Коментиран от #33, #34

  • 21 Ender

    19 12 Отговор
    Много ги е яд, че хората избраха ИТН пред пред всички тези измислени псевдо демократични купени партии!
  • 22 Циганин

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Да те погаля, маце
  • 23 Гост

    20 4 Отговор
    Аиде на другите избори парламент през крив макарон ще видите пумияри
  • 24 Руски патриот

    15 9 Отговор
    Важно е в следващия парламент да влезнат българи, а не кремълски слуги !!!

    Коментиран от #26

  • 25 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    21 8 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    „Всички млади пият наркоман”. И ти така! С какво ДБ се различават от ГЕРБ? За долната Татяна Дончева да не говорим,тя е същата мутра като Бойко Борисов, а Христо Иванов ще му казва „Да шефе”.
  • 26 да ти кажа

    13 3 Отговор

    До коментар #24 от "Руски патриот":

    Ко разбираш под българи , американски подлоги ли ? Ами не ми изглеждат много на българи такива екземпляри.
  • 27 ПЕЕВ

    20 5 Отговор
    МНОГО ПРОТИВЕН ЧОВЕК.
  • 28 Колко сте неграмотни

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "БСП на Бунището":

    Все БСП Ви влиза от зад с 200. Направо си кажи: КОЙ не СКАЧА е ЧЕРВЕН. СДС СДС СДС УУУУУУУУУУУАааааааааааааааааЕЕЕЕЕЕЕЕ. ДЕМОКРАЦИЯ! ЦИРКаджиииииииииииииии

    Коментиран от #39

  • 29 Соросоиди

    9 12 Отговор
    След мутрите, ще ни управляват соросоидите от служебното правителство на Петков,ИТН, ДБ, БСП, ДПС-ужас, тея ще досъсипят България.
    Нито евтин ток, нито евтино парно, нито евтини вода и лекарства ще видят българите.Като въведат еврото ще ни досъсипят.
    Не поумня този народ, 30 години гласува за предателите на България.
  • 30 Тетка Дончюва

    14 4 Отговор
    Да ама вие нема да влезете за сметка на Възраждане
  • 31 9393

    23 2 Отговор
    Сега много се силят, после ще започнат да се отмятат един по един. Хр.Иванов обича да се върти.
  • 32 Ташо

    19 1 Отговор
    Ти първо влез в парламента а после мисли за коалиции.

    Коментиран от #53

  • 33 оня с коня

    12 10 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    чакай малко да уточним нещата.Непрекъснато тука едни Индивиди твърдят че "ГЕПЛ умре" и "Борисов при бай Ставри".И ни в клин,ни в ръкав Ти заявяваш,че ГЕРБ подстрекава ресторантьорите да протестират,а също и че никъде по Света нямало Метра-пожарникар които вместо да гаси - разпалвал пожари.И понеже НЯМА КАК ГЕРБ хем да е "умрел",хем пък да подстрекава,нито пък ББ хем да е при бай Ставри а същевременно и да пали огньове,излиза че ИЛИ ТИ ЛЪЖЕШ,или Оня Ониа с "Умрелия ГЕРБ" и установяването на ББ при Ставри.И така:КОЕ ОТ ДВЕТЕ?И подсещащ въпрос:А МОЖЕ ЛИ ПЪК НИТО ЕДНОТО?

    Коментиран от #37

  • 34 Антитрол

    17 4 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Ами вие от ДБ ужким се борите срещу ГЕРБ - ДПС ама като правите коалиция с тях ли? Та нещо не искате да си признаете с кого ще управлявате в следващия парламент но сте сигурни че ще управлявате.

    Оплюхте ИТН но ДБ+ИБГНИ в най добрия случай ще съберете 20-25% - даже и с БСП пак не стигат но не вярвам соросоиди и БСП в коалиция. Остават ГЕРБ и ДПС и за това сте сигурни че ще управлявате.

    Та признайте си че целта ви е да върнете ГЕРБ на власт - все пак лидера ви е "бивш" комунист и "бивш" министър в ГЕРБ. Как мислиш дали ще разследва ГЕРБ за периода в който той е бил министър.
  • 35 Евроджендъри

    19 4 Отговор
    Има ли разлика да подмениш Пеевски с Прокопиев?
    Дрането на хората продължава упорито, безобразно поскъпване на ток, храна, вода, парно, газ, бензин.
    На България й трябва силна нова лява и патриотична партии.
    Соросоидите от "Америка за България" в лицето на ДПС, ДБ, ИТН, служебно бъдещо правителство на Петков ще досъсипят България.
    Нито ще закриват Концесии по думите на Петков, нито ще строят Белене.
    България трябва да излезе от ЕС, НАТО, и отказ от еврото с референдуми. Няма демократичност една клика Соросоиди и васали на чужди държави да решават от името на българите без Референдуми.
    Засилени икономически връзки с Русия и Китай.
    Иначе ще остане в сферата на услугите-кръчми, сервитьорки, фризьорки, хотелиери,таксиметрови шофьори, народът още повече ще изпростява и ще се самопребива по улиците.
    София и Варна ще са България.

    Коментиран от #54

  • 36 Хаха хаха ха

    8 14 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Плямпалото Борисов го е страх да се кандидатира за президент!
    Защото ще загуби катастрофално от Радев!
    И ще стане за резил!

    Коментиран от #51

  • 37 Антитрол

    7 5 Отговор

    До коментар #33 от "оня с коня":

    Объркал си се - не плюй по нея - тя е за ДБ и "бившия" гербаджия Христо който ще ви върне във властта.

    Иначе много добре си написал "ГЕПЛ умре" - и че гепят и че умреха е вярно но парите които крадиха не се свършили още - има и за тролове и за протести и за медийни кампании.

    Последната им надежда е ДБ и ИБГНИ да ги върнат във властта - ако не успеят сега всичко свършва и за това хвърлят много пари.
  • 38 Аре нема нужда

    12 4 Отговор
    Хаджигейов да си ходи на парадчето с психичноболните.
  • 39 БСП на Бунището

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "Колко сте неграмотни":

    Миналата пролет ,след първия Локдаун ,рейтинга на Щаба,ГЕРБ и Борисов е до небесата.Корнрлия Нинова прави последен и неуспешен опит с вот на Недоверие в Парламента и решава да действа Партизански.Свиква 20 НПО та,разроилите червени цървули от БСП за Общ Отпор срещу ГЕРБ." Свалим ли Бойко Борисов и ГЕРБ ще се разпаднат " е лозунга и почва Атака срещу Бойко и Главен прокурор арестувал най големите Приватизатори и Олигарси от БСП с Огромен капитал,който влиза в обръщение за Въстанията.Това е по член 95 от НПК - Бунт срещу законно избрана Власт - от 10 до 20 години или Доживот!!!
  • 40 XYZ

    8 2 Отговор
    Всички мутри се изтрепват да коментират - и лъжи, лъжи, лъжи на килограм! Спрете се бе, не виждате ли че сте затънали до шия в ...., слугувайки на ГЕРБ и ДПС, ами и обиждате почтени хора! Грозна работа!

    Коментиран от #42

  • 41 демагог

    10 2 Отговор
    Хаджигенов?Кой ще вземе тази компроментикана люспа.
  • 42 Тц!

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "XYZ":

    Ако на този казваш почтен,лека му пръст !
  • 43 Мор Мор Мор

    9 1 Отговор
    Вие заплатите 2000 лева на депутат-няма ли да промените, и премахване на субсидиите кога, и премахване на служебен транспорт, битови сметки, безплатни апартаменти ток и вода, лечение, кога.
    Докога ще паразитирате върху гърба на българите.
    Кога ще отмените Концесиите и дадете правото за отказ от парно.
    Хвърлихте кокъл на пенсионерите, а работещите бедни и семейства видяха пари през крив макарон.
    Поне да бяхте дали едно кратна помощ 1000 лева, за 2020 и 2021 във връзка с Ковид на всяко едно семейство,така направиха много западни държави.
    Увеличихте си заплатите, ще взимате високи пенсии без прогресивен данък, ще си уредите фотоволтаиче или ВЕЦ, бам милионче в джоба.

    Коментиран от #46

  • 44 Васил

    9 2 Отговор
    Алоооо Хаджигенов тези дето ви дават и обещават постове и власт са добри останалите не стават нали?
  • 45 ФАКТ

    7 3 Отговор
    ВЗЕМИ ЕДИНИЯ, УДАРИ ДРУГИЯ.ПРОСТО ИНТРИГАНТИ ИДАЛАВЕРАДЖИИ. САМО БСП ПОКАЗАХА ЧЕ СТАВАТ И МИСЛЯТ ЗА НАРОДА.ФАКТ.
  • 46 Тц!

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Мор Мор Мор":

    В Парлента чистачките взимат по 2 бона.
  • 47 Опа

    14 2 Отговор
    Хаджигенов я кажи, ще се жертваш ли за да станеш министър, палячо смешен, всички видяхме, каква подлога и мижитурка си, само и само да се докопаш до властта!!!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 АУУУУУ

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "Хаха хаха ха":

    Яко спамиш.... Поне като като пишеш едно и също , поне вкарай някоя реклама....че да е по интересно.....иначе всички просто ти прескачат интелектуалния напън....💩💩💩😂😂😂😂😂
  • 52 1234

    9 3 Отговор
    Кукли на конци са тия шматароци
  • 53 Батето

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Ташо":

    Ху.гномов е кикбоксер, не се плаши лесно, само го чакат да изпусне 4% и потегля за адреса на Г.м. Димитров.... да пише мемоари... кой кога го е прецакал.
  • 54 Чукча писател

    5 2 Отговор

    До коментар #35 от "Евроджендъри":

    ДПС е най успешния проект на Кремъл ! Ако не знаеш - Доган ви раздава порциите да тролите.
  • 55 Фаро

    4 3 Отговор
    Постоянно искате власт и го показвате пи най долния начин на който народа вече се отвращава,но това е добре и за вас да не се мъчите повече
  • 56 Гръч

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Добър човек":

    Това не е сайт за запизнанства тук решаваме важни неща
  • 57 Павел Пенев

    7 2 Отговор
    Този е готов за портиер на следващия парламент.
  • 58 Радо

    5 1 Отговор
    Мръсен кариерист и опортюнист е Хаджигенов.
  • 59 Д ДОНЕВ

    4 0 Отговор
    ДО СЕГА В Д Б БЯХА ДВАМА ГЛУПАЦИ Е РАЗГЕЛЕ ПОЯВИСЕ ТРЕТИЯ
  • 60 Рашко

    6 0 Отговор
    След изборите ще търси спонсор за яйца и домати че поскъпнаха и за друго без това не става
  • 61 Грую

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Какво очаква и на какво се надява някаква стара мома в критическа е без значение.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Отец Дионисий

    2 0 Отговор
    Ако има Господ няма да влезем в парламента
  • 64 Самия факт

    0 4 Отговор
    Самия факт, че пишете толкова много против Хаджигенов и Бабикян говори, че тези, които ви плащат много се страхуват от тях.
  • 65 Верий

    0 1 Отговор
    Ако искаш да намериш свестни и почтени хора просто разриваш огромните купчини от фекалии, изстреляни от фекалометите на гепаджиите и дпс-растите и готово.
  • 66 хаджи

    2 0 Отговор
    като възможност може на тебе да ти звучи добре, ама на мене хич.Я по-добре се откажете от тия напъни и ходете в петък при Сашо Диков, той ще ви услужи, ще ви даде време и трибуна, и ще си говорите, каквото ви е кеф.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове