Last news in Fakti

15 Септември, 2021 14:01 1 491 23

Хамид Хамид: От промените в Закона за защита на лица ще спечелят олигарсите

  • хамид хамид-
  • закона за защита на лица

Оказа се, че този законопроект е най-важният в държавата. Заради него цялата дясна част избяга от маловажна тема като актуализацията на бюджета на НЗОК

Хамид Хамид: От промените в Закона за защита на лица ще спечелят олигарсите - 1

Промените в Закона за защита на лица за някои са просто бизнес, за други пиар, а за останалите - мръсна поръчка. Това каза по време на дебата по заглавието на Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателното производство зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид.

"Кой има полза от това? Определени престъпни групи, по които има защитени свидетели. Определени олигарси, които се укриват от българското правосъдие.

Целта е тези свидетели да бъдат осветени. Целта е тези свидетели да бъдат отстреляни. Нали всички сме чували, че тези олигарси, които се укриват от българското правосъдие, си имат представители тук. Даже някой си имат и адвокати, които ги представляват по някои дела.

Ето затова е този закон, колеги. За една малка част, но най-кресливата - това е просто бизнес. Нищо лично. И още днес след обяд, ще си броят хонорарите.

Приятно броене, колеги. За другата по-голямата част - този законопроект е един пиар, за останалата част, които подкрепят законопроекта, това е една мръсна поръчка.

Поръчка срещу Бюрото, защото това бюро не е нито на главния прокурор, нито на прокуратурата, нито на съда.

Това бюро е на правосъдната система. Оказа се, че този законопроект е най-важният в държавата. Заради него цялата дясна част избяга от маловажна тема като актуализацията на бюджета на НЗОК, избяга от дебата за парите за лекарите, фармацевтите, за болните деца.

Изсулиха се колеги, като не толкова модерни днешно време кожени мокасини от телешка и свинска кожа. Избягаха, защото имаха мокра поръчка", допълни още Хамид Хамид.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тиква

    40 7 Отговор
    Това момченце много си е повярвало, а иначи се турчее, коя ли му е родината?
  • 2 Отрязаха

    40 7 Отговор
    едно пръстче на дпс и почнаха да реват! Но има още толкова много да се реже!
  • 3 Zoo

    27 7 Отговор
    Този е един от сигурните тюлени , който задължително тр да мине първо през Белене за стаж 10г. и после при Ставри на постоянен трудов договор. И през целия период (ако издържи изобщо и час...) да го питат постоянно само : "Къда са парите, които откраднахте?" ... как мислите ? ... какво ще направи ? :))
  • 4 Щом ДПС

    31 8 Отговор
    Не е доволна значи сме на прав път.
  • 5 Гост

    18 6 Отговор
    Значи вие ще спечелите, хамиде!
  • 6 chi

    28 9 Отговор
    Важното е да не спечелят ДПС и ГЕРБ!
  • 7 ДС служител

    15 5 Отговор
    И как ще спечелите Хамид ?
  • 8 Лост

    28 5 Отговор
    Пеевски и Доган олигарси ли са? И къде е Пеевски?
  • 9 Г.н Хамид

    24 3 Отговор
    Да ви попитам за спортна база Росенец откъде може да се закупи карта?
  • 10 Отивай

    16 3 Отговор
    Да ядеш бахур
  • 11 Анонимен

    16 2 Отговор
    Те са дпс най-богатите. Като почнете от кмета и стигнете до горско, полиция и сега искат от вас в НС.. Директори на МВР, прокурори, съдии и много други неща. Българина, ако е бил мързелив, изключвам старобългарите, те не са бягали или изгонени от сключване на Ньойски договор и дошли на тези земи, богатите от Гърция тракийци 1923 са пристигнали с камили, а други с много деца, пари, злато, живитни и прочие. Мързеливи българи не са, щом са раждали по 3,6,9 деца. Но днес тия бяха ударени от дпс и са на Нулата и малко над 0,жалват се тракийци. Идвайки тук са купували нъщи, фурни и кво ли не. Те само едно знаят, и м е н а т а. Като няма друго какво да кажат неуките и вмъкват думата Възродителен Процес. А има българи лежали по затвори, поради липса на пари, цент не взеха, земята също. Обезглавиха невинни и трудолюбиви българи.
  • 12 Фен

    9 8 Отговор
    Е много ясно! Настъпаните олигарси изляха милиарди за протести, партии, медии, политолози, социолози, стигнаха дори до американски лобисти, само и само да катурнат държавата, и да спрат разследванията срещу себе си! И що - годе им се получи!
  • 13 питащ

    11 3 Отговор
    Няма ли органи в Република България да установят състава на образувалите ДПС и да установят безкпорно, че това е противоконституционна партия която няма право на съществуване. Но защо ли компетентните за това органи не предприемат нищо? Затова тези от ДПС наглеят по най-вулгарен начин, като някои не могат да говорят български. Ахмед Доган сам е казвал, че той раздавал порциите в страната, интересно в какво качество и на каква основа. Какво става с Росенец, а?
  • 14 Анонимен

    6 2 Отговор
    Дават на кои българи дпс. На приближените до тях. Работили по турски села, назначавали турци И така от общинара Кмета, заедно българина с мохамеданина отиват и купуват недвижими имоти. Или лъжем. Не лъжем, но е врвме да се осъзнаете дпс и да спазвате законите на Бг, а не да изнасяте парите в Турция и да си купувате множество къщи. Турци го казват. Плюят ви интвлигенцията турци. Идват обратно от турция и в България купуват по 10 апартамента. Те ли нямат пари. Кефят се от турция, но не знаем, дали са турски или български турци, може би български турци явно са. Вие си имате дпс много майки, изключваме обикновените хора/турци. Майка България, Турция, ЕС, Америка. Реват, жалват се, милите либерали от дпс, а те най много коли над 50000,къщи за гости на карадайъ, замъци в бг турция и къде ли не, а българите в НС мълчат, а доган отзад ги оправя всеки божи ден чрез кгб ссср. Лошо нема, лошо има за загиналите от глад и студ хорица. Важно е да пълним яхтата на доган вълка за 3 милиона с наркотик, домати, краставици и сие уружие и млади мацки от туркие
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Анонимен

    5 2 Отговор
    Така ще върви. Раята на дпс няма вина. Те са трудолюбиви хора. В пек и студ, те са на строежите и по улиците. Но слушат кво им каже дпс. А кво им казват дпс, ще ви сменят имената и ще ви изселят и те кротки повечето им вярват, други не. Идват си от Турция някои измъчени.. И кво става, добре ореди 30 г, а нашите тук турци се оплакват много от помаците. И много ромите станали. Казвал на жената бързаме и бягаме. А тя мулата, изкарва от чантата нещо да почерпи, следва отказ и отдакечаване от нея, не искаме и не държим от никого.
  • 17 Несофиянец

    8 3 Отговор
    Този етнически турчин, най нагло,по телевизията нарече българите цървули.До кога???
  • 18 Анонимен

    4 2 Отговор
    Тоест ще спечелят господарите ти . Не ни баламосвайте - ясни сте ни .
  • 19 Миризлив пор

    8 1 Отговор
    Леле, колко истина в думите на един небългарин. Някой ден ще излезе че е бил пророк, няма свидетели, няма дела, кой крал пак ще краде, народа пак беден и без пенсии.
  • 20 Павел Пенев

    6 2 Отговор
    Вашият почетен председател от какво се страхува? Сигурно е наясно колко мръсотии и гадости е направил против България.
  • 21 лице

    4 2 Отговор
    Едно от лицата на престъпния задкулисен свят.
  • 22 да бе

    1 2 Отговор
    Хламид Хламид пак се охламиди.
  • 23 ХАН КРУМ

    0 1 Отговор
    ДПС Е ПЕТА КОЛОНА.КАКЪВ ЕТНИЧЕСКИ МИР,КАКВИ 5 ЛВ.ОТСТРАНИШ ЛИ ГИ ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА,СА ПРИКЛЮЧЕНИ.ХОРАТА ,КОИТО СА ПРИНУДЕНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ НЕ ГИ ПОНАСЯТ,НЕ ГИ ДИШАТ И ГИ МРАЗЯТ.СЛЕД 32 ГОДИНИ ДА ГИ ПЛАШИШ ,С НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, С ЛИШАВАНЕ ОТ ПОСЕЩЕНИЕ НА ДЖАМИИ Е ВРЪХ НА ДЕМАГОГИЯТА. В БЪЛГАРИЯ ИМА СТОТИЦИ ПАРТИИ, НО НИТО ЕДНА В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ОСВЕН ДПС.ПАРТИЯ НА ВЕРСКА , РЕЛИГИОЗНА И
    ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове