Last news in Fakti

23 Септември, 2021 18:38 3 908 36

Настимир Ананиев: Страхът от Петков и Василев е много голям

  • настимир ананиев-
  • петков-
  • василев

Не приемам поведението на Татяна Дончева. Първо опита да се договаря с БСП за общо участие в изборите. После изникна скандала с 500 К., каза председателят на ПП "Волт"

Настимир Ананиев: Страхът от Петков и Василев е много голям - 1

Не приемам поведението на Татяна Дончева. Първо опита да се договаря с БСП за общо участие в изборите. После изникна скандала с 500 К. Това преля чашата и решихме "Волт" да напусне "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на ПП "Волт" Настимир Ананиев. Той коментира и пописаното коалиционно споразумение с новата формация "Продължаваме промяната" бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

"Договор за почтеност ще подписват всички кандидат-депутати от нашата коалиция. Структурите на "Волт" ще решават кои ще са кандидатите за депутати от нашата партия. Ако колегите решат и ме номинират, ще вляза в листите. Нямам проблем да подпиша договора за почтеност. Аз се доверявам на тези хора, защото те показаха, че имат воля да се борят с корупцията. За три месеца те показаха с реални дела, а не само на думи, че могат да свършват много и конкретна работа. Ние просто им предоставяме възможност да се явят на изборите, защото в България законите и правилата са такива", добави той.

"Ние заявихме миналата седмица, че харесваме много Петков и Василев и техният профил е много близък до нас. Истината е, че ние ги потърсихме първи, защото много ни допадат всичките има идеи. Няма цена за това да сме мандатоносители. Страхът от тяхната формация е много голям и това е видно от реакциите на всички партии на статуквото, както и провалените нови партии. Ние даваме доверие и не сме поставяли никакви условия за това да бъдем мандатоносители. Веднага се съгласихме кандидатите да бъдат обсъждани заедно на коалиционен съвет и да отговарят на определени условия. Много важно е, че финансирането на коалицията ще е прозрачно. Не сме разговаряли по темата за разпределението на партийната субсидия. Разбрали сме, че преди изборите ще подпишем споразумение и по тази тема", разкри Ананиев.

"Посъветвал съм Кирил Петков и Асен Василев да си регистрират марката "Продължаваме промяната". Промяната в България трябва да се случи. Аз лично виждам реализацията на тази промяна в Петков и Василев. Те успяха да се преборят и за актуализацията на бюджета, което показва диалогичност и конкретна мисъл. Пари в държавата има. Няма нужда се вдигат данъците. Пълна лъжа е, че съм съветник на настоящия министър на икономиката", завърши Настимир Ананиев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деян Икебаната

    47 12 Отговор
    Браво, най- накрая Властимир се уреди. Работата му е в кърпа вързана.
  • 2 Тошко

    17 15 Отговор
    И със право

    Коментиран от #29

  • 3 Не позна чадо

    43 17 Отговор
    От марионетки, страх никой няма! Има само отвращение!
  • 4 Разбира се

    26 12 Отговор
    че е голям ! Но кой каквото е дрибил , това ще сърба !
  • 5 Мария

    48 5 Отговор
    Бая подмазвачи ще въртят опашка покрай тях за парче от баницата
  • 6 нашия

    34 7 Отговор
    от мекотели и безгръбначни продажници НИКОЙ АМА НИКОЙ не се страхува Насти.....!!!!!!!
  • 7 Майна

    31 11 Отговор
    Тази пропаганда за тез ДВАМКАТА направо си е за страх..
  • 8 От умни и красиви

    27 22 Отговор
    Харвартски измамници и лъжци. Крадливи никой няма страх. Фалшиви дипломи. Уеа краде се яки.
  • 9 Радев

    25 10 Отговор
    България ще стане като САЩ а СУ ще го кръстим Харвард 2
  • 10 Хооо оооо

    24 5 Отговор
    И тоя обиколи всички партийкиии, парата лакома.
  • 11 Не е голям

    17 19 Отговор
    страхът! Огромен е и затова плюят без да си дават сметка, че така им правят реклама и голяма услуга. После да няма пак изненадани. Историята с ИТН се повтаря, но Слави нямаше топки да се заеме с политика.
  • 12 Сатана

    19 17 Отговор
    Кочината ще влезе в една изборна спирала,от която няма излизане.
    Тия двамата парашутисти на Козяк освен чрез манипулация на изборния вот няма начин да влязат в НС.Но машините ще бъдат хакнати подобаващо.
  • 13 Рашко

    17 7 Отговор
    За парите от ЕС всички точат зъби яко а за народа честита инфлация до небето
  • 14 Хи хи

    26 17 Отговор
    Аз лично се страхувам от тези двама мошеници и не ме е срам да го споделя.Страх ме е че са умни мошеници и ще ни лъжат умно.
  • 15 УжасРадев импийчмънт Радев Оставка

    18 16 Отговор
    Служебните Превратаджии не и стигна че разграбиха около 40 50 милиарда а сега и партийка ще заформят та да узаконят милионите Балъци Бол
  • 16 Силвия

    13 8 Отговор
    Тоз калпазанин взе да раздава тежко,хванал ги за оная работа
  • 17 Плашимир

    18 14 Отговор
    Бай Ганьо прави избори. Мина им модата на тия двамата. Всяко чудо за три дни. Фалшивите им олендзени физиономии вече не вървят. Ще видим след два месеца колко ще се сбъднат надутите им прогнозни проценти. Не виждам с какво са по добри от предложените за кабинет от ИТН хора. Страхът е от едни други партии. Евала на Слави, че има достойнство и не им се мазни като другите които само гледат да се вкарат по какъвто и да е начин във властта.
  • 18 Перо

    11 8 Отговор
    Страхът е във всички партии и всяка си знае защо.
  • 19 ВМРО

    13 13 Отговор
    Не ,на високите Фатмашки Цени на Тока!
    Четвъртък 17.30 .. да изчегъртаме Фатмаците . Фатмака унищожава България
  • 20 Чудя се

    9 5 Отговор
    Вярна ли е информацията,че още на 29 май,Настимир Ананиев свиква таен конгрес на "Волт",който избира нов политически борд на партията.След като изхвърлените му потърсили сметка,защо са заменени с нови лица,се стигнало до компромис и те били назначени в Министерството на икономиката и Министерството на финансите,като обезщетение.Може би това е НОВ МОРАЛ. Или купуване на партия.Или аз съм злобна,че искам някои отговори,преди да гласувам доверие.
  • 21 КИРО АЛЧНОТО

    14 6 Отговор
    СПЕЦА УСПЯ ЛИ ДА ПРОБУТА ОЩЕ НЯКОЯ ЗАДЛЪЖНЯЛА ФИРМА СЪС МИЛИОНИ НА НЯКОЙ..КЛОШАР ИЛИ..."ПРОДЪЛЖАВА..ПРОМЯНАТА"...С КАНАДСКИЯТ ЛЪЖЕЦ?!?
    ...За... романтичната любов на Асанчо-фалита...питам
  • 22 ГЕРБ

    12 9 Отговор
    Защото са измамници .Какво става с Канада и с фалшивата диплома от Харвард

    Коментиран от #33

  • 23 наблюдател

    4 3 Отговор
    СЕК с ВОЛТ -ПП
  • 24 Много

    13 9 Отговор
    гербески калинки ръсят мозък под статията, ха ха. Страхът в зайчарника ег голям.

    Коментиран от #25, #32

  • 25 Информация

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Много":

    Информацията е излязла официално в пресата,с имената на новоназначените тук и там.Ама ти продължавай да вярваш,кой ти пречи.
  • 26 Канадец, ама не е учил в Харвард

    5 2 Отговор
    Защото са измамници и носят глад
  • 27 глупостите на търкалета

    5 0 Отговор
    Ей сега ще ходя психоаналитик , да разсее страха ми. Този човек е в някакво друго измерение.
  • 28 БСП най крадливата партия

    5 1 Отговор
    Радев и компания протежетата на Прокопиев вдигнаха нарочно цените за да им е гот на олигарсите. Долу Радевата хунта народа ще умре от глади студ зимата.
  • 29 Zodiac

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошко":

    Този негодник Нестюмир евреин лие арабин лие,но и злъчването му е винаги отвратително!
  • 30 песимист

    2 2 Отговор
    Ракета носител на новите месии.
    Симеон мина и замина с неговите юпита, после Борисов , после Слави-макар и да не можа да го дигне ... и сега тия?!
  • 31 ГЛЕЙ ТИ

    5 1 Отговор
    НЕСТИМИРЧО Е ЗАВЪРШЕН ИЗМЕКЯР /АБЕ КАК СЕ НАДУШВАТ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА/
  • 32 СТАХ ЛИ

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Много":

    КЪВ СТАХ БЕ ПИЧ ТИЯ ПРАВЯТ ГЕРБ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА РАЗБИВАТ ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА ИЗХВЪРЛЯТ МАНОЛОВА ДОНЧЕВА И СИЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА КОНСОЛИДИРАТ ГЕРБ И ДПС И СИ МИСЛЯТ ЧЕ ОБСЛУЖВАТ РАДЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ А ДАЛИ
  • 33 ВЕРНО Е

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "ГЕРБ":

    ВИЖ СЕГА ВЯРНО Е НО НЕ СЪВСЕМ НЕ Е ОКСФОРТ А ХАРВАРД И НЕ ГО Е ЗАВЪРШИЛ А Е ИСКАЛ ДА ГО ЗАПОЧНЕ НО ИНАЧЕ Е ТАКА
  • 34 Boss

    2 3 Отговор
    Защо бе Наси да ме е страх от две средно интелигентни момчета? Та те тепърва има да се учат и практикуват на гърба на държавата. Да си купят 10- на костюма, бели ризи и да говорят, харчат, снимки, форуми, бъдещи инвестиции и т. н. Жалко, че единия е в двустайно жилище и ще му е трудно да си събере ризите и новите костюми…. Това е Насти, ако закачиш и ти нещо о бъдещето, КАЖИ
  • 35 Анонимен

    1 0 Отговор
    Няма значение дали този и онзи е евреин, аранин, българин по-горе, важно е да живееш честно и да спазваш законите. А мислите ли, че 32 години те се спазваха от вас тук миюи и драги драскачи платени. Те горе коват закони, а не раздават работни места. Стягайте се и не се плашете от работа. Много хора минаха под ножа на всички управляващи и някои оцеляха, други нямаха пари за цигари и алкохол и напуснаха тоя свят. И оставете хората сами да решат, за кога да гласуват или не.
  • 36 Бесен

    0 1 Отговор
    Скрийте го този!!! Щом Петков и Василев са готови да си легнат мръсник като този - значи не са по-различни от останалите - напротив! Изпооакаха се още от старта! МАХАЙ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове