Last news in Fakti

23 Септември, 2021 20:50 4 836 70

Андрей Райчев: Важно е кой ще бъде втори на изборите

  • андрей райчев-
  • избори-
  • герб-
  • итн

Както изглежда, ГЕРБ ще получи около 20% подкрепа, което означава пак подкрепата на 600 хил. избиратели

Андрей Райчев: Важно е кой ще бъде втори на изборите - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Нека да не говорим в проценти, а в стотици хиляди, защото тогава най-ясно ще видим каква е картината. Да кажем, че около три милиона души ще гласуват на изборите. Това значи, че 10% са 100 000 души. Както изглежда, ГЕРБ ще получи около 20% подкрепа, което означава пак подкрепата на 600 хил. избиратели. От ГЕРБ са спрели каквото и да е намаляване, те просто няма да слязат под тези 600 хил., въпреки всички атаки, кюлчета и компромати срещу тях. Такова мнение изрази в предаването "Лице в лице" по bTV социологът Андрей Райчев.

Според него другите четири партии са се сбили между 12 и 16%, което означава между 300 и 500 хил. души.

Този интервал от 200 хил. е най-големият интервал, но за социолозите това е малко число. Всъщност става дума за много малък интервал. До края на изборния ден няма да знаем нито кой ще е втори, нито трети, ще имаме фотофиниш. Ще има огромно значение кой ще е втори, кой ще е първи почти няма значение, защото с ГЕРБ никой няма да прави правителство сега, допълни социологът.

По думите му каквото и да се образува след парламентарните избори на 14 ноември, то ще е за кратко, защото всички са обзети от "революционна поза", а не от градивност.

На въпрос за бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков Райчев прогнозира, че двамата биха могли да вземат между 300 и 500 хил. гласа

Ако достигнат 500 хил. гласоподатели, значи ще са почти ГЕРБ и най-вероятно ще са втори, посочи той.

По отношение на президента Радев социологът призна, че срещу него няма достоен опонент.

Радев не може да има алтернатива, тъй като спечели много важна политическа битка, направи правителство и то слезе с аплодисменти. Останалите не смеят да му сложат противник, защото никой не иска да играе загубен мач, заяви на финала Андрей Райчев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнГей Гайчев

    22 7 Отговор
    Важно е, кой ще бъде 7-ми на изборите.
  • 2 ТаУмВзе

    55 16 Отговор
    Не калинке герберастка. Важно е кога мутропитека, каскета и шиши ще са в затвора!

    Коментиран от #41

  • 3 Герб=600 000 изборатели

    48 13 Отговор
    Точно толкова са държавните служител-търтеи които треперят да не си загубят работното място! Защото дядовците им са дали цялото стадо за да работят внуците на държавна работа, а не да обикалят със стадото където им е мястото!

    Коментиран от #21, #63

  • 4 choki

    44 27 Отговор
    Мутрата от Банкя ще е втори, а Кирчо 1-и!

    Коментиран от #57

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 FEFE

    23 10 Отговор
    ПП протягат ръка на ппГРОБ и ДПС!
    Аз не съм толкова добър да го направя защото те са ОПГ!
  • 7 нето тегло

    13 11 Отговор
    тоя кредитен милионер-цоцолог от бсп е тежък като балон с хелий!
  • 8 ПЕНЦИОНЕР

    9 13 Отговор
    ......
    КАТ... ГЛЕДАМ ТАИ... И ТАИ....И НАБЛЮДАВАМ.... ОНУИ.... МАЙНОЛОВА ША Е... ИЛИ ПАРВА-К..
    ИЛИ ФТОРА.... ХИ ХИ ХИ ХИ....!
  • 9 Овчи народ

    53 22 Отговор
    Ако наистина 600 хиляди гласуват, като твърд електорат за тая нагла и крадлива мутра, по добре астероид да удари България и да се приключва. Колко трябва да си зле, че да гласуваш за тоя долен крадец, които открадна милиарди евро средства, държавни поръчки и 33 милиарда взе външен дълг.

    Коментиран от #13

  • 10 Сделано в СССР

    18 18 Отговор
    Важно е кремълските слуги Д(п)С, БСП и ГЕРБ да са малцинство !
  • 11 Dinero

    30 26 Отговор
    "ПП" с Кирил Петков, обикалят държавата, хората им се радват, виждат надежда нещо да се промени!

    Коментиран от #19, #28

  • 12 1234

    25 4 Отговор
    Крaдeц дa cи в тaзи cтрaнa! Пaзят тe вcички, и мoдeрaтoритe нa фaкти и прaвитeлcтвo и прaвoрaздaвaнe! Прeди oкoлo гoдинa и oceм мeceцa, нa 23.02.20, Нoвa ТВ нaпрaви рaзкритиe зa чeтвърт милиoн лeвa уcвoeни c измaмa oт ръкoвoдcтвoтo нa УМБAЛ Cв. Aннa- Coфия oт прoгрaмa зa рaзвитиe нa чoвeшкитe рecурcи нa EC. Пoвeчe oт гoдинa и oceм мeceцa глeдaмe нaглитe уcмивки нa ръкoвoдcтвoтo нa бoлницaтa и нулeвa рeaкция нa МЗ и личнo нa миниcтър Aнaниeв,a вeчe и миниcтър Кaцaрoв.мoжe дa бъдe cчитaн чacт oт чaдърa. Въпрoca e, кoрoнaвируca , дaли e пoвoд зa aмниcтия зa финaнcoви прecтъплeния cъc cрeдcтвa нa EC.Д-р Мocкoв ce хвaли, чe имa чaдър oт нaй-виcoкo и мoжe би e вярнo. Пocтoянcтвoтo нa тoзи кoмeнтaр e прoтecт cрeщу тoлeрaнтнocттa нa прaвитeлcтвaтa към крaдцитe. Говори се ,че директора Близнаков отделя пари за ДБ
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ицо Петрофф

    12 12 Отговор
    Ицо Петрофф: Слави Трифонов-Славуца е спал с рапъра Боби Малкия! Защо учиндолският селянин мълчи за това и подминава разкритията ми?! Той прави всичко за пари – преди за Илия Павлов, сега за Ахмед Доган и Делян Пеевски

    Коментиран от #40

  • 15 Ицо Петрофф

    6 12 Отговор
    Слави , специална пресконференция давам за теб. Защо не ме търсиш или опровергаеш? Не си сигурен дали имам или нямам записи ли? А напaдаш собственик на сайт който ги е публикувал? Рокаджията Ицо Петрофф разпали гей скандал със Слави Трифонов преди две седмици по време на пресконференцията си, с която представи новата си книга „Тайните на гей елита 2”. Той разкри, че и шоуменът Слави Трифонов е имал отношения с мъже, но вместо да му отвърне, учиндолецът започна да сипе мутренски заплахи срещу собственика на сайт публикувал думите на Петрофф, заради което бе привикан и да дава показания в СДВР. Целта на Трифонов сякаш бе разкритията на Ицо Петрофф да останат в сянка, но рокаджията остана верен на себе си и не се скри, а напротив в интервю за „Дейли Прес” пита защо Слави не търси обяснения от него, а намесва други хора.

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Четете внимателно-защо

    3 10 Отговор

    До коментар #15 от "Ицо Петрофф":

    След като известния рок изпълнител Ицо Петрофф обвини Слави Трифонов в обратни наклонности , в студиото на БТВ поканихме известния адв.Марин Марковски за повече подробности по казуса - Г-н Марковски , сигурно сте запознат със случая по обвиненията на рок изпълнителя Ицо Петрофф към Слави Трифонов ? Какви са стъпките според Вас които биха могли да бъдат предприети от засегнатото лице? Адв.Марковски: Г-н Слави Трифонов след като е убеден че твърденията са неверни , би могъл да заведе гражданско дело за клевета! Не би могъл по член от НПК за "Набеждаване " което е криминално престъпление и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5 до 15 хил.лв. Защото обвиненията на г-н Петрофф в конкретния случай не са за криминално престъпление а обвинения петнящо доброто име на гражданин! Водещ- И какво би могъл да предприеме г-н Трифонов? Адв.Марковски : Примерно би могъл да упълномощи мен за свой адвокат. Ще внеса иск в деловодството на СГС за клевета и с финансов иск. Ще се насрочи съдебно заседание, в което г-н Петрофф категорично трябва да докаже твърденията си. Ако не би могъл да го направи , ще трябва да заплати исканата сума за обещетение за накърняване доброто име и морални публични щети. Също така медиите които са публикували обвиненията му , ще трябва да публикуват опровержение че не са истина и съда го е доказал! Водещ: След като е толкова елементарно , защо г-н Трифонов не предприема нищо? Адв.Марковски: Ами може би се страхува въпросния П
  • 17 Четете внимателно-защо

    5 7 Отговор

    До коментар #15 от "Ицо Петрофф":

    Адв.Марковски : Ами може би се страхува въпросния Петрофф на съдебното заседание да не покаже доказателства и да докаже твърденията си. Друго обяснение няма....П.С. Коментара е излишен
  • 18 Не е важно

    10 11 Отговор
    Защото първи ще са ПП, втори ГЕРБ. Райчев та го буфа
  • 19 Пунта Мара

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "Dinero":

    А Бойко се крие в зайчарника, а Слави по анцуг във фейсбук. И ходи с охрана??? Защо

    Коментиран от #61

  • 20 Да,бе

    15 10 Отговор
    Ваксинирайте ги тия 600 хил.против глупост и да приключваме,че се измъчи народа.То бива шайка,но чак такава не бива..

    Коментиран от #24, #29

  • 21 Подкрепа за Борисов

    14 21 Отговор

    До коментар #3 от "Герб=600 000 изборатели":

    Голям смях 800000 българи ще гласуват за ГЕРБ Сега Борисов ще направи правителство коалиция А Вие Мразещите Вървете на
  • 22 БСП най крадливата партия

    16 19 Отговор
    ГЕРБ ЩЕ ГИ СМАЖЕ СМЕШНИЩИТЕ НА РАДЕВ И ПРОКОПИЕВ.
  • 23 оня с коня

    14 15 Отговор
    Според последните социолог Проучвания от Вчера ГЕРБ имат 22,5 % Подкрепа,следва БСП с 14,5%,ИТН - 13,5%,ДБ- 11,9%,ПП- 11%.НИКЪДЕ в проучването не се споменава за 15%,камо ли за 16% както твърди Райчев за Втория в Класацията.Отделно пък същия тоя охотно похапващ от ръчичката на БСП Райчев се изцепва,че ГЕРБ щели да имат 20%.И не е въпроса в случая че Райчев без да му мигне окото отнема 2,5% от ГЕРБ и великодушно ги подарява на Втората Партия/евентуално БСП/,ами и през Ум не му минава да отчете ВЪЗХОДЯЩИЯ ТРЕНД на Процентите на ГЕРБ,които асо днес са толкова,то след Месец като подивее народа от Глад и Недоимък ще НАДХВЪРЛЯТ 30%!
  • 24 Подкрепа за Борисов

    11 17 Отговор

    До коментар #20 от "Да,бе":

    По Голяма хунта от Такива като Вас Мразещи Злобари Балъци Дебили дали има бе в тази Бг Останали негодниците некадърниците и крадците Голяма комбина сте

    Коментиран от #27

  • 25 БиБи Палпатин

    5 2 Отговор
    Оште малко и че погасне смешниа ви бунт пембераси клекнали!
  • 26 Подкрепа за Борисов

    5 15 Отговор
    Служебните на Гадев трябва да бъдат разследвани Докараха ни до геноцид Борисов скоро се връща Аз бях добре пишех фалшиви фактури по ДДС и си правех по хилядарка на ден Но дойде Гадев чрез НАП ми спряха дохода и сега трябва да търся някъде работа Гадев махай се веднага и пак да идва Борисов

    Коментиран от #37

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Подкрепа за Борисов

    8 10 Отговор

    До коментар #11 от "Dinero":

    Ужас Дебилите останали в БГ пак ще ги оправят Нали Слави вече ги Оправи Сега Кирката Канадецът Асенчо Доказан крадец Спеца с милионите далавера7жия Пак Оправачи Радвайте се Дебили
  • 29 Подкрепа за Борисов

    5 12 Отговор

    До коментар #20 от "Да,бе":

    Скоро сваляме Гадев и пак ще съм добре а вие бедняци още по големи Гадев на съд задето ни спря дохода и трябва да работя Борисов се връща на бял кон Гадев осъден от Гешев а вие още по бедни и гладни Борисов направи много за такива като мен Гадев ми спря дохода Вие трябва да сте още по бедни когато пак дойде Борисов

    Коментиран от #35

  • 30 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    7 10 Отговор
    С ТАКЪВ РУСКИ РЕЗИДЕНТ ШПИОНИН, ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПОТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.
  • 31 101010

    0 7 Отговор
    Моята прогноза
    Направена на 16-ти септември 2021 година. Вече бях прогнозирал че изборите ще са 2 в 1. Сегашният президент ще спечели на първи тур срещу когото и да е.Има малка вероятност Костадинов Да обърка тези сметки
    ГЕРБ ще получи малък спад в резултата а има такъв народ малко по-голям и ще остане на второ място
    БСП съвсем малко ще увеличи резултата си и ще запази третата си позиция
    За ДПС предвиждам запазване на получените досега резултати дори съвсем малък спад поради особеностите на техния електорат и сложността на изборите с машини.
    Изправи се ще бъдат на ръба на четирите процента с еднаква вероятност да са малко над или малко под този процент
    Петков и Василев каквото и да направят ще останат извън парламента.
    За всички досегашни"патриоти"общо предвиждам не повече от 3%.
    Възраждане както и изправи се ще бъдат плътно до четирите процента с голяма вероятност да ги прехвърлят.
    Предвиждам малък отлив от ДБ поради тяхната непоследователност

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Подкрепа за Борисов

    4 10 Отговор

    До коментар #31 от "101010":

    Гадев оставка веднага и в затвора Служебните превратаджии също Трябва да търся работа сега заради вас комуняги гaдни С фалшивите фактури по ДДС които пишех при Борисов Си правех по хиляда на ден А сега трябва да търся работа за хиляда за цял месец някъде Гадев махай се и да идва спасителя ми Борисов
  • 34 Подкрепа за Борисов

    4 12 Отговор
    Гадев трябва да бъде осъден Гешев ще го окауши Борисов трябва да се върне веднага От месец май откакто дойдоха служебните на Гадев ми спряха дохода С фалшивите фактури които пишех си правех хилядарка на ден Сега безработен Борисов се връща скоро бедняци
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 достойнство

    8 7 Отговор
    ТОЗИ ПРОДУКТ НА ЛУКАНОВ И ТЕЖКА КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРА НА КОЙТО ЖЕНА МУ И ДЪЩЕРА МУ БЯХА ЦЯЛО ЛЯТО НА ПРОТЕСТИТЕ.,ЗА КАКВА ОБЕКТИВНОСТ ДА ГОВОРИМ.ВСИЧКИ ПОВТАРЯТ-СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ФИГУРАНТА БИЛО УСПЕШНО И НИКОЙ НЕ ПОКАЗВА КОЙ Е ТОЗИ УСПЕХ.МОЖЕ БИ ЛЪЖАТА КОЯТО ПОВТАРЯШЕ КАНАДСКИЯ ГРАЖДАНИН КИРО МЕНТАТА,ЧЕ ОТКАКТО ТОЙ БИЛ МИНИСТЪР ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СЕ БИЛИ УВЕЛИЧИЛИ В ПЪТИ А СЕ ОКАЗА ТОЧНО ОБРАТНОТО-НАМАЛЯЛИ СА В ПЪТИ.ЕДИНСТВЕНОТО УСПЕШНО КОЕТО БЕЗХАБЕРНИКА ФИГУРАНТ И КРАДЕЦ С НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НАПРАВИ ДА СЪСИПЕ ХОРАТА С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ЗА ДА СЕ ИЗДЪЛЖИ НА ОЛИГАРСИТЕ,КОИТО МУ ПЛАЩАХА ПРОТЕСТИТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО .ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК РАНО ИЛИ КЪСНО ИЛИ ЩЕ ИЗБЯГА КАТО ТЕЗИ,КОИТО ГО СПОНСОРИРАТ ИЛИ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Подкрепа за Борисов10

    1 6 Отговор

    До коментар #43 от "Да,бе":

    Никой Никой Никой Нищо Нищо не ми плаща Защо Защо Защо Българи сте толкова пълни с омраза
  • 45 Подкрепа за Борисов10

    1 7 Отговор

    До коментар #43 от "Да,бе":

    Хора ли сте незнам Пълни с Омраза дали към правилният човек И Защо към мен Просто имам различни от вашите представи за Живота И Аз отговарям за Живота си и не хвърлям вината върху непознати за мен хора Къде сте тръгнали с тази омраза Явно Така си живеете в семействата така сте отгледани
  • 46 Подкрепа за Борисов10

    2 7 Отговор

    До коментар #42 от "Хуарбуса":

    За какви измами пишеш Явно Така си живееш живота с измами Омраза гняв

    Коментиран от #49

  • 47 Подкрепа за Борисов10

    2 8 Отговор

    До коментар #43 от "Да,бе":

    Стига пишете едно и също Много лесно се Манипулирате Вярвате на Оправачи На Месии Вярвайте Единствено на собствените си сили

    Коментиран от #50

  • 48 Подкрепа за Борисов10

    2 6 Отговор

    До коментар #42 от "Хуарбуса":

    Някой саботьори пишат от Ника ми Това са хора за еди къде си по вашите определения
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 По същество,

    4 0 Отговор
    Синтезиран , точен, но, процентите са в сферата на Доганските. Народът наистина прогледнал...
  • 52 Подкрепа за Борисов10

    2 3 Отговор
    За какви измами пишеш Явно Така си живееш живота с измами Омраза гняв
  • 53 Toxic

    7 0 Отговор
    10% били 100 хиляди, кой от вас не може да смята Райчев или Факти?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Подкрепа за Борисов10

    3 5 Отговор

    До коментар #50 от "ИСТИНАТА":

    Знаещи Можещи в твоето въображение ли Къде са Комунист до Комунист от Дълбоката Държава Номенклатурчик до номенклатурчик Изритаха Едните и се настаниха Другите ХА ха Ха Богата е много Бг Но само за едни Прогледнете

    Коментиран от #65

  • 56 Smooth Jazz

    3 1 Отговор
    Този социопат трябва да смени боба, който хвърля, че послрдните години е далеч от истината.
  • 57 Zaza

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "choki":

    Кирчо едва ли ще вземе толкова %. Стига СЛУГИ на ЕС и САЩ !!!!!!!

    Коментиран от #58

  • 58 choki

    4 4 Отговор

    До коментар #57 от "Zaza":

    Кирчо ще е №1% 🍁
  • 59 Кинжал

    4 6 Отговор
    С влизането на Петков и Василев в битката вече е ясно, че мафията и техните слуги герб+сдс+дпс+итн няма да имат мнозинство, другото са подробности. ПП+БСП+ИБГНИ+ДБ+Възраждане ще имат 120+ депутата и все някак ще се разберат ! Също така, е време Дончева да оглави парламента !

    Коментиран от #62, #66

  • 60 Некой си

    4 1 Отговор
    Братлета ! Тази държава е потънала от дългове.Други ни определят дневният ред.Все тая кой ще на власт.Всички са кукли на конци !
  • 61 та кога

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Пунта Мара":

    Публикувано във факти.бг:
    Слави по анцуг във фейсбук. И ХОДИ с охрана

    Та кога последно си видял учиндолеца да ходи....

    Това е холограма....
    Starwars BG 2021
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Който и да съм

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Герб=600 000 изборатели":

    Ми вий дето чакате и блеете за държавна работа, да не сте по-стока?

    Коментиран от #64

  • 64 Не съм човек който да чака за държавна р

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Който и да съм":

    Свързвам двата края, но нямам 200 овчици за да ги подаря и да се вместя на държавна работа! Никога!!

    Коментиран от #68

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 песимист

    5 1 Отговор

    До коментар #59 от "Кинжал":

    Ще стане, както при идването на Симеончо на власт!
    Тогава той каза - "вервайте ми", сега тия казват - "повярвайте ни" и затова ми е много подозрително...
    И да ви кажа честно, като се замисля, всичкото това, дето го пишем по тия форуми е едно излишно противопоставяне! Щото за нас обикновените хора, нещата няма да се променят.Последните 15-20 години го доказват.
    Промените са за тия, които се борят за "големия кокал"!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 1ви АПРИЛ

    3 0 Отговор
    Е професионалния празник на социолозите
  • 70 До "овчи народ "

    1 0 Отговор
    Аплодисменти 👏👏👏👏👏👏👏👏
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове