24 Септември, 2021 11:10 1 564 31

Главчев: Най-важно е да има редовно правителство

  • димитър главчев-
  • герб-
  • дб

Според бившия председател на Народното събрание няма нищо по-вредно от служебно правителство

 Главчев: Най-важно е да има редовно правителство - 1
Кадър NOVA NEWS

"ГЕРБ никога не се отказва от диалог. Не изключвам диалог с всички, но най-важното е да има редовно правителство, защото няма нищо по-лощо от служебно и гражданите ще го разберат. В такава ситуация управлението е безконтролно", това каза в "Твоят ден" по NOVA NEWS Димитър Главчев, председател на 44-ия парламент.

Според него никой няма да има сам след изборите 121 гласа в парламента, поради което ще трябва да се търси диалог, за да има правителство. За Главчев естествени партньори са "Демократична България", с които са заедно в ЕНП, а за новата формация на Петков и Василев той смята, че твърде широко са разтворили ветрилото и сякаш искат да привлекат избиратели от ляво и дясно, но дори и с тях е нужно да се води разговор. А Главчев добави, че не е почтено да се нарушава основния закон по отношение на гражданството, визирайки спорния въпрос с Кирил Петков.

За президентските избори политикът не вижда корелация с 2016 година и кандидатурата на Цецка Цачева. В момента колебанията в ГЕРБ са дали настоящата кандидатура да е ярка партийна фигура, или - не, а до края на другата седмицата президентската двойка на партията ще бъде ясна.

Димитър Главчев пожела да нямаме парламенти като 45-ия и 46-ия, като отбеляза, че изглежда оценката на всички в това отношение е близка.

Той не вижда полза от работата на тези две издания на парламента, дори вредите са повече, а с начина, по кайто е направена актуализацията на бюджета, се пренасят фискални тежести на управлението в следващите години, а това застрашава постигнатото досега, включително и влизането в еврозоната.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    23 5 Отговор
    Доган и Гергов вече оседлават белият кон на Бойко Борисов но Кирчо ще ги препъне.ха ха ха ха
  • 2 Главанак

    23 1 Отговор
    Долу ПП ГРОБ!
  • 3 Последния Софиянец

    18 8 Отговор
    С Кирчо ще вземем 150 депутати.Подкрепят ни от цяла България.

    Коментиран от #10

  • 4 ????

    23 2 Отговор
    Разбира се трябва да има, но без вас! Вие отивате в трета глуха и дано никога не изпълзите оттам.
  • 5 Деймос

    20 2 Отговор
    Кой пък ви иска вас ??? Там в ъгъла докато се цивилизовате ..
  • 6 Хуарбуса

    9 8 Отговор
    Ще има Главчо , ще има...Славуца ви върна на бял кон, ще направите коалиционно с ПП, ДБ и ДПС. И Славуцата би участвал но за съжаление няма да е в парламента
  • 7 Пешо от блока

    18 2 Отговор
    Най-важното е всички крадливи гербаджии и дпсари да върнат откраднатото и да понесат съдебна отговорност.
  • 8 SH BG

    7 1 Отговор
    Елате пиленца при батко - да си делиме сладко-сладко...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 9 Дядо Главун

    17 2 Отговор
    ГлаФчев, скрий си главата някъде...
  • 10 Хуарбуса

    7 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Кирцата и Асенката след заявката че е нормално да преговарят с ГЕРБ и ДПС за управление си направиха сепуко и се провалиха...Народа постепенно го разбира и оттегля доверието си

    Коментиран от #16

  • 11 Най важно е

    13 1 Отговор
    Герб да го няма.
  • 12 В гроб само Главанаци

    9 1 Отговор
    Дават некви знаци...
    Манивели,моми застарели,барнита,
    Пкпета,мозъчета и тиквета !
    Да им имам мурафета
    Само нагъват кифтета !
  • 13 Българка

    11 2 Отговор
    От ГЕРБ изобщо да не пускат изкуствени димки. И ДБ и новата ПП ясно казаха, че разгово9р с тях може да има само, ако се разграничат от МОДЕЛА БОРИСОВ, ако си признаят корупцията, нарушенията на закона и се сезира за тях прокуратурата. Това го заяви Христо Иванов и Асен Василв. Това означава никога няма да имат преговори, защото ГЕРБ не е партия, а лидерска корпоративна организация, начело с баш разбойник
  • 14 Сатъра на Хана

    7 1 Отговор
    ВАЖНО Е ДА ИМА ОСЪДЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ДЕТО СА КРАЛИ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.+ КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ .. НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ С ПАРЛАМЕНТ ИЛИ БЕЗ НЕГО ....
  • 15 НИКОГА ГЕРБ!

    8 1 Отговор
    Само през трупа ми!
  • 16 Последния Софиянец

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хуарбуса":

    Кирчо се бъзика с ГЕРБ и ДПС.Ти вярваш ли че Бойко Борисов и Доган ще се разкаят и доброволно ще идат в затвора!?
  • 17 Служебното правителство Главчо

    8 1 Отговор
    Свърши повече работа от ГЕРБ за 10 години. И ви спря краденето.
  • 18 mdaaaaaa

    3 6 Отговор
    Тъй ли не разбрахте, че всички ги е страх от ИТН? Ясно заявиха, че с бсп, дпс и герб коалиция няма да правят. ДБ алчни за власт не ги подкрепиха и се отметнаха. Сега драги смехурковци е наред още 15 г. крадене и далавери. Жалкото е, че съвсем няма да останат хора в БГ виждайки целия тоз фалш.
  • 19 Червеи

    7 1 Отговор
    Главчис беше изритан от Бою като мръсен котарак, но си е посипал главата с пепел и пак е правоверен гербераст. Тези кости нямат!
  • 20 Главчо

    7 1 Отговор
    Главчо кой беше?
    А, сетих се, оня дето беше председател на НС, най-високата длъжност в държавата.
    И кво стана?
    Ми мина премиерът през НС за 15 минути, че той няма време за такива глупости като НС и те смени с ПКП.
    Та, ко речи?
  • 21 Главоного

    8 1 Отговор
    Много искам,ама няма
    Вече сме в бездънна яма
    Гербераст без власт - подвижен храст.
  • 22 JEFF

    10 0 Отговор
    Най-важно е ГЕРБ да са извън властта. Много по-добре качествено служебно правителство, отколкото некъдърно и корумпирано редовно. Никога ГЕРБ !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този Хуарбуса

    7 1 Отговор
    Да не го е блъснал буса ?!
    Или яко се друса ?!
  • 25 Главчев !

    6 0 Отговор
    Редовно си пий хапчетата !
  • 26 Главчо,гербаво човече !

    6 0 Отговор
    Ненужен си вече ! Стой надалече !
  • 27 Спри

    2 0 Отговор
    се и се покри , бе !
  • 28 Българка

    3 0 Отговор
    Абе главчо от къде се излюпи розберете че сте пътници в небитието а и ти си единот всичи послушковци натиквата вземи и се махай да не срамиш вече посоленията си но много ти е добре в парломента на народната пара ама ти да не смяташ да стош тамдо като почнеш да носиш пампери ЗАСРАМИ С И се мохай Главчо
  • 29 пожелание

    4 0 Отговор
    Най-важно е боко да влезе в затвора !!!!Нищо по важно няма о ова ,а не да се разкарва на свобода и ръси простота!!!!!
  • 30 111

    4 0 Отговор
    Ще има, но без вас!
  • 31 XYZ

    4 0 Отговор
    Ами добре г-н Главчев - да започнем с това, къде са парите от чекмеджето на Борисов, къде са милионите от Автомагистрали, ББР, КТБ и т.н и т.н., а може и в обратен ред! Ще има да си говорим дълго и за много други неща, като случаят с "Приказки от 1001 нощ" или по-скоро "Ужаси от 4380 дни и нощи"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове