Last news in Fakti

25 Септември, 2021 12:04 4 007 108

Социолог за ИТН: Губят подкрепа заради неумението да водят политически разговори за кабинет

  • социолог-
  • итн-
  • губят-
  • подкрепа-
  • неумение-
  • водене-
  • политически разговори

Формацията на Слави Трифонов и "Продължаваме промяната" са проекти антиподи, казва Боряна Димитрова

Социолог за ИТН: Губят подкрепа заради неумението да водят политически разговори за кабинет  - 1
Снимка: БГНЕС

Неумението да се водят политически разговори за съставяне на кабинет е основната причина „Има такъв народ“ да губят подкрепа, според социологическите проучвания. Това заяви в „Тази събота“ по bTV социологът Боряна Димитрова от „Алфа рисърч“.

„Преди изборите на 11 юли имаше 60% очакване, че ще се състави правителство. Основната отговорност падаше върху ИТН като първа политическа сила. Разочарованието от начина, по който се водеха преговорите и резултата – водят до съществен спад“, допълни експертът.
Политологът Димитър Ганев от „Тренд“ се съгласи, че това е причината за негативната тенденция в доверието към партията на Слави Трифонов.

Относно критиката на лидера на ИТН Слави Трифонов към социолозите, че не познават в своите прогнози. Димитрова заяви, че избягва да спори с политици, като припомни, че от „Алфа рисърч“ са предположили, че ще има фотофиниш на изборите от 11 юли и прогнозата им се е сбъднала. „При екзитпола питаме: „Кога взехте решение за кого да гласувате?“. Решението идва или в самия ден или в последните няколко дни. Никога не сме казвали, че нашите прогнози са резултатът. Няма нищо по-логично от това един политик като види, че доверието в неговата формация спада, да се опита да го повиши по някакъв начин и да каже: „Не е вярно“, коментира Ганев и допълни, че има фактически неточности в публикацията му“.
На въпрос дали новата формация около бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще пожъне успех на предстоящите парламентарни избори, Димитрова обясни, че основният въпрос е за резултата на ИТН и „Продължаваме промяната“.

„Тези проекти са антиподи. От комуникационната стилистика до същността на партиите. В единия случай виждаме един сърдит лидер, който наставлява чрез „Фейсбук“ постове. От другата страна – един лидер, който не спира да „пръска“ чар, усмивки и който не се кара, а съблазнява с кафе и мекици. Това са два коренно различни проекта, които за кратък период прегрупират политическото пространство“, заяви социологът.

„Според мен има и една качествена разлика – в предишните две Народни събрания „Демократична България“ успя да си извоюва статута на формация, която може да легитимира определена коалиция или форма на управление. Различното е, че ДБ губи контрола на този статут. Петков и Василев са вторият субект, който може да легитимира следващ редовен кабинет“, коментира Ганев.

Изследването на „Алфа рисърч“ е финансирано от самата агенция и е проведено между 8-15 септември сред 1017 пълнолетни граждани чрез пряко интервю. То показва, че ако изборите бяха днес първа политическа сила щеше да е ГЕРБ с 21,1%, ИТН – 16,9%, БСП – 16,5%, ДБ –13,2%, ДПС – 9,6%, „Изправи се БГ! Ние идваме“ са на ръба с 4,1%.

Социологическо проучване на „Тренд“ е направено по поръчка на „24 часа“ между 8 и 15 септември чрез интервюта „лице в лице“ с таблет сред 1012 души на възраст над 18 г.

Електоралните нагласи показват, че ГЕРБ-СДС събират най-голяма подкрепа (24,4%), на второ място са „Има такъв народ“ (17,5%) и трети – БСП (16,6%). Следват ДПС (9,3%), новата формация на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев (9,1%) и „Демократична България“ (8,5%). Под 4-процентовата бариера, но в рамките на статистическата грешка са „Изправи се БГ! Ние идваме!“.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Танцуващ от радост

    24 22 Отговор
    "Алфа Рисърч" с шокиращи прогнозни данни: Харвардците изхвърлят Слави от НС, удрят и ДБ! ТАБЛИЦИ

    Партия "Има такъв народ" вероятно ще загуби най-много гласове на третите за годината парламентарни избори.
  • 3 Социолог-

    32 13 Отговор
    Тая колежка е от платените.

    Коментиран от #38

  • 4 Ликуващ

    33 28 Отговор
    Предизвестеният край на ИТН

    Единственото добро, което свърши партията на Слави Трифонов, е, че се провали скорострелно, преди да получи властта.
    Има такъв народ" катастрофира. Това показват последните проучвания в началото на септември на "Алфа Рисърч" и "Галъп". Едната агенция отчита 7% спад в подкрепата за ИТН и второ място на предстоящите избори, без да включва в сметките новия играч Кирил Петков - Асен Василев, а другата - отчитайки фактора, нарежда партията на Слави Трифонов на четвърто място. Крахът на ИТН бе предизвестен, но почти никой не е очаквал да е толкова скоростен. Подобно бързо самоубийство на водеща политическа формация няма еквивалент в историята ни. С национално безотговорното си поведение, с неподходящо за политиката гаменско поведение, с нихилистичното си отношение към държавността и институциите, шоумените докараха партията си до рекордно рейтингово пропадане, надминавайки по политическо крушение дори изцепките на националистите Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

    Коментиран от #20, #101, #103, #106

  • 5 ????

    41 19 Отговор
    Че какъв диалог от Тошко африкански и Нарциса от диванчето! Да не споменавам излагацията с номинираните за премиери и първия и втория път! Наглост твоето име е ИТН и Герб! Стига вече.!
  • 6 Ицо Петрофф

    24 19 Отговор
    Ицо Петрофф: Слави Трифонов-Славуца е спал с рапъра Боби Малкия! Защо учиндолският селянин мълчи за това и подминава разкритията ми?! Той прави всичко за пари – преди за Илия Павлов, сега за Ахмед Доган и Делян Пеевски
  • 7 Ицо Петрофф

    11 18 Отговор
    Слави , специална пресконференция давам за теб. Защо не ме търсиш или опровергаеш? Не си сигурен дали имам или нямам записи ли? А напaдаш собственик на сайт който ги е публикувал? Рокаджията Ицо Петрофф разпали гей скандал със Слави Трифонов преди две седмици по време на пресконференцията си, с която представи новата си книга „Тайните на гей елита 2”. Той разкри, че и шоуменът Слави Трифонов е имал отношения с мъже, но вместо да му отвърне, учиндолецът започна да сипе мутренски заплахи срещу собственика на сайт публикувал думите на Петрофф, заради което бе привикан и да дава показания в СДВР. Целта на Трифонов сякаш бе разкритията на Ицо Петрофф да останат в сянка, но рокаджията остана верен на себе си и не се скри, а напротив в интервю за „Дейли Прес” пита защо Слави не търси обяснения от него, а намесва други хора.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 СЛАВУЦА Е ЗАВЪРШЕН Г'E'Й- ето защо

    10 13 Отговор

    До коментар #7 от "Ицо Петрофф":

    След като известния рок изпълнител Ицо Петрофф обвини Слави Трифонов в обратни наклонности , в студиото на БТВ поканихме известния адв.Марин Марковски за повече подробности по казуса - Г-н Марковски , сигурно сте запознат със случая по обвиненията на рок изпълнителя Ицо Петрофф към Слави Трифонов ? Какви са стъпките според Вас които биха могли да бъдат предприети от засегнатото лице? Адв.Марковски: Г-н Слави Трифонов след като е убеден че твърденията са неверни , би могъл да заведе гражданско дело за клевета! Не би могъл по член от НПК за "Набеждаване " което е криминално престъпление и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5 до 15 хил.лв. Защото обвиненията на г-н Петрофф в конкретния случай не са за криминално престъпление а обвинения петнящо доброто име на гражданин! Водещ- И какво би могъл да предприеме г-н Трифонов? Адв.Марковски : Примерно би могъл да упълномощи мен за свой адвокат. Ще внеса иск в деловодството на СГС за клевета и с финансов иск. Ще се насрочи съдебно заседание, в което г-н Петрофф категорично трябва да докаже твърденията си. Ако не би могъл да го направи , ще трябва да заплати исканата сума за обещетение за накърняване доброто име и морални публични щети. Също така медиите които са публикували обвиненията му , ще трябва да публикуват опровержение че не са истина и съда го е доказал! Водещ: След като е толкова елементарно , защо г-н Трифонов не предприема нищо? Адв.Марковски: Ами може би се страхува въпросния П
  • 9 Да,бе

    14 6 Отговор
    А може би това е била идеята,за да се убие желанието за промяна в хората.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мето

    18 12 Отговор
    Димитър Луджев: Слави Трифонов се оказа политическо джудже.Те провалиха всякаква промяна! Затова логично си отиват!
  • 13 сила

    20 9 Отговор
    НЕ,ПРОСТО СА КОМПЛЕКСАРИ ПРОВИНЦИАЛИСТИ......колкото и пари да спечелиш или власт да имаш,първите 7 години на село те бележат за цял живот.....сори момчета, всички го видяха нагледно
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бай Иван

    13 21 Отговор
    Губят подкрепа защото не искат да лъжат.
  • 16 реалист

    20 12 Отговор
    Някой ще се учуди ли, ако ИТН се сринат и то яко надолу? Аз не.
    Тези дойдоха с гръмки обещания, а накрая нищо не направиха и това ще им изяде главата.
    Те и само те са виновни затова, че ГРОБ се връщат във властта. На предстоящите избори българският народът ще ги накаже и ще им покаже къде им е мястото в политиката, а то е на бунището на историята. Така е когато не изпълняват поетите ангажименти. То бяха приказки, то бяха обещания, а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.
  • 17 Цецо Цветанов

    15 11 Отговор
    Борисов търси Слави и Тошко! За да им благодари.С поведението си ИТН си нанесе много повече щети , отколкото злонамерени други политически сили биха могли, дори и да искат. Борисов сигурно е много благодарен на ИТН за това, че го връщат на бял кон. Ще може отново да обясни как "ги е бил всичките". Но ГЕРБ, ставайки отново първа политическа сила, нямат много варианти за действие. След като благодарят на ИТН и лично на Тошко, втората им стъпка най-вероятно би била да върнат мандата, защото никой не иска да прави общи видими резултати с тях. И с този ход стават опозиция и те.
  • 18 Развеселен

    16 6 Отговор
    Николай Бареков е постнал траги-комична снимка на Слави в профила си и под нея е написал :- "Важно е, че човекът свърши една “голяма работа”.И отиде в небитието. Време да събират дисагите и кой откъде е по селата. Иво Сиромахов като последен ще затвори културно вратата.
  • 19 Не замазвай

    7 6 Отговор
    Политически разговори се наричат грозните пазарлъци за разпределение на баницата, а тези които не дават и парче от нея на друг, се наричат ненаедници.
  • 20 изрод от ГЕРБ

    5 10 Отговор

    До коментар #4 от "Ликуващ":

    Мечтите и фантазиите са безплатни...........за напред само това ще можеш да правиш..............
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 8 Отговор
    праскам минуси зашото сачервени и така
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Иван

    18 6 Отговор
    Г-н -н Станислав Тодоров Трифонов се оказа най стабилната патерица на Герб според Татяна Дончева. Активиран от Ахмед Демир Доган и ковчежника на Борисов Орлин Алексиев. Целта е да спасят Борисов и Гешев от правосъдието, като вceят раздори между протестните партии и атакуват служебните министри на президента Радев. Все пак Дончева е била адвокат на Илия Павлов и е запозната със задкулисието.

    Коментиран от #25

  • 25 Така е - ЧАЛГАРА е приключен

    12 7 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    Толкова  са сринати и загазили от ИТН и в частност Станислав Трифонов че може би няма да участват вече на предстоящите парламентарни избори за да не се излагат повече. А и да избегнат унижението да бъдат последни!

    Коментиран от #26

  • 26 Да няма да участват

    12 7 Отговор

    До коментар #25 от "Така е - ЧАЛГАРА е приключен":

    Напълно резонно е Трифонов и кръжока му да не се явят на изборите през ноември. С оправданието че са омерзени от политическата конюнктура в страната и се оттеглят в своето поприще шоу спектаклите. А иначе ще потрива ръце защото си е взел 120- те милиона от Баце,Доган и Орлин Алексиев без да участва в сценарии занапред. Целта ще е изпълнена- Баце е реабилитиран и недокоснат, Гешев си остава главен прокурор и Герб отново ще е 1-ва политическа сила благодарение на Трифонов и задкулисието зад него!
  • 27 Фактите

    11 7 Отговор
    Татяна Дончева ухапа лошо ИТН: Парите от чекмеджето са у спонсорите на Слави!

    Депутатът от ИСБГНИ Татяна Дончева ухапа лошо „Има такъв народ“ и тайните й спонсори, сред които ковчежникът на Бойко Орлин Алексиев.
    В свой пост адвокатът, сред клиентите на която са били имена като боса на „Мултигруп“ Илия Павлов и е достатъчно добре осведомена за мафията у нас, разкри, че чекмеджетата, които се превърнаха в нарицателно за злощастното управление на Мутрата, са притежание и на спонсорите на Слави Трифонов.
  • 28 Щирлиц

    15 6 Отговор
    Важното в случая е , ШАЙКАТА и Борисов вече не управляват ! А и никой не ги иска За партньор. А другото все някак ще се нареди !

    Коментиран от #81, #102

  • 29 простоват

    9 5 Отговор
    в стремежа си да говорят културно и неконфликтно, социолозите не казват нещата с истинските им имена, че итн е проект на статуквото,а това е добре дошло за него ,т.к. маргиналите пак ще гласуват за оставането му на власт!
  • 30 !!!?

    5 7 Отговор
    Но не какво мисли или говори Трифонов е интересното. Интересното е какво ще се случи с измамения му електорат, как ще се държат оттук нататък тези, които гласуваха за него и го превърнаха от телевизионна в политическа звезда. Преди всичко кои са тези хора? Много се говорѝ и писа за тях и се оформи схващането, че това са две породи – чалгарска младеж, на която най-сетне е дошло времето да гласува (с което не знам дали да се съглася, че е толкова решаващо, защото всяка година на някого му идва време да гласува за първи път), и хронично гневни киселяци, които гласуват за всеки пореден бравурен персонаж, който ги убеждава, че не те самите са виновни за неудовлетворителното си битие, а някой друг, от когото той, бравурният персонаж, ще ги отърве с един замах на огнения си меч.
  • 31 гост

    7 10 Отговор
    Писна ми от платени грантаджии. Внимайте, защото в момента всичко се командва от Козяк
  • 32 Антитрол

    12 9 Отговор
    Всичко в статията е описано с точност. Нашия електорат на ИТН не е стабилен и лесно се лашка от едни към други. За огромно съжаление се изпарява всеки ден като дим! Течението ни отнесе по бързея и ни потопи ! А и след като стана ясно че шефа Слави е свързан с безскрупулни мутри, наркопласьори , рекетьори и трафиканти на хора съвсем останахме без гласоподаватели. Аз съм единствения трол тук на Слави денонощно с опорките , но явно имат обратен ефект. Положението е неспасяемо и на изборите оставаме извън парламента. Ще поискам от шефа Слави да ми плати монетките от заработеното и се оттеглям!

    Коментиран от #48

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Оня с коня

    7 6 Отговор
    Цветан Василев: Ще има голям отлив от партията на Слави Трифонов на следващите избори (ВИДЕО)

    Аз смятам, че от партията на Слави Трифонов ще има голям отлив, не бих искал да се ангажирам с конкретни числови измерения, защото това не би било сериозно, но смятам, че те първо няма да бъдат първа политическа сила и второ , не е сигурно дори влизането им в следващото НС. Затова смятам, че има място за нов политически проект в центъра с ярко изразени лидери, такива каквито се лансират в момента като Кирил Петков и Асен Василев.
    Особено близки отношения между Слави Трифонов и Сотир Цацаров, от тази група беше и широко дискутирания Петър Илиев, даже дискутиран за вероятен кандидат за премиер, така че нищо случайно няма в това. Публична тайна е, че Светлозар Лазаров е бил доста чест гост в офисите на телевизията на Слави Трифонов и че чрез него са редени не малка част от листите на ИТН.

    Коментиран от #51, #54

  • 36 ГЕРБ=БСП=ДПС

    12 7 Отговор
    Тази про...ста кокошка и платена манипулаторака, ли ще ми казва за какво и за кого да гласувам? И кой бил виновен и кой невинен. Аз имам глава на раменете си и сам мога да си преценявам действията на партиите и политиците.

    Видяхме ви всички социолози, без изключение, как излъгахте или колко сте некадърни. Нищо от предреченото от социолозите не се сбъдна. И след 2 месеца ще разберем ,че пак "не са познали". Нито социолози, нито политици слушата хората какво искат. Не познават пробемите на хората, нямат решения за проблемите на хората. Единствено се грижат а си пълнят джобовете с пачки и чекмежетата на лидерите. За това има 55% негласуващи, защото никой не чува гласа им.
  • 37 Активист на БКП

    11 5 Отговор
    Важното е че Крадеца от Банкя вече го няма!!!!
  • 38 Груйо

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Социолог-":

    Е ти какво искаш, да ти работи без пари като на ленински съботник ли? Много ясно че работи за пари, както повечето нормални хора - работят - получават заплата.
  • 39 Вальо Топлото

    4 0 Отговор
    Точно така, даже напротив. Поредният задълбочен анализ. Мнението на тези хора има вече отрицателна чиста стойност.
  • 40 Кир

    12 12 Отговор
    ИТН е единствения носител на промяна.Всичко останало е дърт бъркоч от добре позната смрад. Единствени ИТН удържаха на думата си и не предадоха избирателите си. ИТН единствени извън статуквото.
  • 41 ггфф

    9 7 Отговор
    ИТН са Троянския кон, който успешно изпълни мисията на Кукловода си.

    Коментиран от #43

  • 42 Zillion

    3 5 Отговор
    Фейсбук политиците измряха ...сега дойде времето на още по глупавите от глупака на лошия материял т.нат. тик ток чалга политици ....после може да дойде времето и на Инстаграм плеймейтките .....който за каквото е учил....
  • 43 Тома Биков

    6 8 Отговор

    До коментар #41 от "ггфф":

    Аламанов: Даже и числата да не са съвсем точни, тенденцията е кошмарна.

    От две седмици повтарям какво може да се случи. Мразя да съм прав. Изследване на Маркет Линкс. Ако изборите бяха днес, резултатите щяха да са:

    1. ГЕРБ - 21,6 %
    2. Демократична България - 16,5 %
    3. Има такъв народ – 15.7 %
    4. БСП - 15,7 %
    5. ДПС - 11,0 %
    6. "Изправи се! Мутри вън!" - 4,5 %
    7. "Възраждане" - 4,3 %

    Няколко тенденции са видими:


    • Огромен срив за Слави Трифонов и партията му. Високомерното поведение на ИТН, отказ от нормална политическа комуникация, както и неяснотата какво точно искат и как си представят общото ни бъдеще разбираемо водят до този срив. Имат точно един шанс да поправят нещата. Дано си вземат поука. Иначе онзи резерв от доверие, който имаха, ще се изчерпа окончателно.

     

    • ГЕРБ се връщат на бял кон. Благодаря, г-н Трифонов! Не че ГЕРБ са си вдигнали резултата, не. Те са стабилни и монолитни като бетонен блок. На дъното на морето. Но вместо да им се търси отговорност за загубените 12 години и раздадените милиарди, вместо да се оправят законите, които ГЕРБ си направиха за своя изгода, вместо да възстановят нормална парламентарна демокрация, ИТН се занимаваха със служебните министри. Та, отново, благодаря, г-н Трифонов
  • 44 Грульо

    8 5 Отговор
    ИТН постигнаха каквото се видя, че искат още от началото с изпращането на космонафти из космосат. Пълна пародия. :D
  • 45 Бамбука

    8 5 Отговор
    ИТН могат само да станат поредната патерица на Герб с гласове колкото събираха Волен, или торбичката Била..
  • 46 БСП на Бунището

    7 3 Отговор
    Може би от Факти трябва вземат мнението и на Сексолог,защо в две НС не може да се получи Съешаване на партии в резултат на което да се получи Оплождане и да се роди Правителство даже след примамливите 500 к...Психически травми,стрес,страхова невроза,Климактериум и други варианти са възможностите за Пречка....
  • 47 адв.Емил Василев- бивш депутат

    8 5 Отговор
    Още през април започна да понамирисва, че Слави се е договорил с Баце. Няколко пъти го писах, но мнозина не ми вярваха. Сега вече е ясно на всички. Въпреки праха в очите със закачки за здравословно състояние. Мисията на ИТН е била да спасява политическия задник на главния мутроченгесар. А ако може - да го върне на власт. Почти изпълниха и тази задача. Нарекох го най-голямата политическа измама в БГ след 1878 г. Май пак ще се окажа прав.

    Коментиран от #85

  • 48 Бат Валъо

    7 4 Отговор

    До коментар #32 от "Антитрол":

    Господин "Единствен фен " на Слави тук! Не напускай и не се оттегляй! Отстоявай мнението си ДОКРАЙ, макар и единствен фен на Слави във форума! И сам воина е воин нали?

    Коментиран от #107

  • 49 Защо само на АЛФА Рисърч и Тренд

    4 4 Отговор
    Сте дали проучванията? Ето на Маркет Линкс преди 2 дни- Ако извънредните парламентарни избори бяха днес, над 22,5% от заявилите, че ще гласуват биха избрали коалицията ГЕРБ-СДС. Агенцията отчита ръст в резултата им спрямо предишните месеци и избори.

    Има малка разлика в резултатите и на три партии в момента, които ще се борят за второто място.

    За второто място имат потенциал да се борят цели три партии - БСП получава 14,5 на сто. "Има такъв народ" и "Демократична България" - съответно с 13,2% и 11,9%.

    Формацията на Кирил Петков и Асен Василев събира около 11% подкрепа. Според проучването, тя черпи своя ресурс от повечето политическите сили, с изключение на ДПС, но събира привърженици и от негласувалите на последните избори.

    Коментиран от #55

  • 50 Стара чанта

    11 6 Отговор
    ... Губят подкрепа заради ... - какво очаквате от тъпите простаци - Чалгари , какви разговори, какви диалогичности ?! Речник, състоящ се от простащини, тъпи вицове, подигравки, цинизми ... ! Не е нужно да се изброяват всичките им " интелектуални " качества и възможности . Та накратко - бегом в селото, от което се пръкнаха и опростачиха две-три поколения българи ! Измет миризлива !

    Коментиран от #52

  • 51 И ОТНОВО8434

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Оня с коня":

    Щом и на Цв.Василев му треперят мартинките,означава че посоката е правилна!!
  • 52 LOSHIA

    8 7 Отговор

    До коментар #50 от "Стара чанта":

    ГЕРБ СА ПРИКЛЮЧЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #62, #73

  • 53 Фин

    9 5 Отговор
    Вън мутрите и чалгарите от политиката!

    Коментиран от #60

  • 54 898

    5 6 Отговор

    До коментар #35 от "Оня с коня":

    Ами Славчо си е ваше момче, герберче! Сама където се дърпаше на Буци като недоразбрала мома!
  • 55 изрод от ГЕРБ

    5 4 Отговор

    До коментар #49 от "Защо само на АЛФА Рисърч и Тренд":

    Цяла България знае кой плаща на тренд, алфа рисърч,маркет линкс ,на храниланчовци,първанчовци и кънчовци!!
  • 56 ЛЬОЛЬОВЦИ

    6 2 Отговор
    ШОУ ЗА КРЕТЕНИ МОЖЕ ДА ПРАВЯТ ,НО НА ДЪРЖАВАТА КЛОУНИ НЕ И СА НУЖНИ !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 📌:) Бля

    7 5 Отговор
    :) Слави Трифонов е “фейк”, за това Правителство няма след два избрани Парламента. Това е.

    Коментиран от #66, #67

  • 59 Трънска агенция

    8 2 Отговор
    ГЕРБ-10 % Оттам насетне който както я нареди!!!
  • 60 LOSHIA

    5 7 Отговор

    До коментар #53 от "Фин":

    Вън от политиката ГЕРБ, ДБ, ИБГНИ,Възраждане и тем подобни мутанти на БКП!!!!!
  • 61 Ender

    7 1 Отговор
    Ще видим на изборите кой губи и кой печели гласове, очаквам неочакваното!
  • 62 GOTINIA

    5 9 Отговор

    До коментар #52 от "LOSHIA":

    ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА,А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА В ОТВЪДНОТО, С ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ СЕ ПОГРЕБАХА ПРЕДИ ДА НАВЪРШАТ ГОДИНКА!

    Коментиран от #68, #70

  • 63 Антитрол

    6 5 Отговор
    Формацията на Слави Трифонов и "Продължаваме промяната" са проекти антиподи

    Е тук си права моме - едните не искат да имат нищо общо с ГЕРБ даже и да загубят властта а другите са съгласни на коалицийка с ГЕРБ и ДПС само трябвало да си признаят грешките.

    Значи ограбването на народа 12 години вече стана "грешка". Да ни е честита подмяната.

    Коментиран от #92

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Антитрол

    5 4 Отговор

    До коментар #58 от "📌:) Бля":

    Е фейк е Слави защото не иска герберите на власт - та за това не направи правителство - новите няма да са "фейк" нали защото ще направят правителство с ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #69

  • 67 изрод от ГЕРБ

    4 2 Отговор

    До коментар #58 от "📌:) Бля":

    Слави Трифонов е “фейк”,ама НА КУКОВО ЛЯТО! За това Правителство ЩЕ ИМА!Вашия вожд е “фейк"!!!!!
  • 68 LOSHIA

    6 3 Отговор

    До коментар #62 от "GOTINIA":

    ГЕРБ СА В КАНАЛАААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 И ОТНОВО8434

    6 3 Отговор

    До коментар #69 от "Бат Валъо":

    Слави никога не е плащал на тролове!А ти се радвай на жълтите стотинки,които си заработил,защото по вече НЯМА ДА ИМА!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 КуКуРуКу

    4 5 Отговор
    Слави е грандоман който не е разбрал разликата между това да ръководиш чалгарски куку бенд и цяла една държава.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Оня с коня

    1 8 Отговор
    Тъпите чалгари не могат да разберат че без пари не могат и на кутрето на Борисов да се поставят и ще бъдат смазани и забравени от историята.

    Коментиран от #90

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Как

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "Щирлиц":

    Не ги искат новите момчета от Харварт казаха че ще управляват и с герб и с дпс.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ДЖАМБО

    3 1 Отговор

    До коментар #76 от "GOTINIA":

    Вашия благодетел вече е в кереча!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Asterix

    1 2 Отговор
    Недейте да се пените толкова...Москва дава пари за подобни проекти!Ще си карате мерцедесите с масло от Лукойл...папурчовци! :)
  • 90 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #79 от "Оня с коня":

    Извади си главата от г@з@ на коня,хвърляш къчове.
  • 91 Васил

    5 3 Отговор
    Мокрите мечти на социологическите агенции че рейтинга на ИТН пада така сигурно са самозадоволяват с тази мисъл като са насаме.
  • 92 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #63 от "Антитрол":

    ДААААА!За всичко това приноса на дебетата и ибгнитата е безпорен!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 странно

    3 1 Отговор
    Трябваше да се гушнат с тези гербовци, догановци, курнелии които трябваше уж да се махнат и всичко щеше да е пей сърце.
  • 95 РИСТЕ КЬОРАВОТО

    2 3 Отговор
    ГЮБЕЦИТЕ, П.еераската П.артия на Фатмако, Дееебъ България и 500 К....приключия завинаги

    Коментиран от #98

  • 96 Гръч

    3 5 Отговор
    Щом всички плюете по Слави а забравихте как до скоро Бойко ви връткаше с 200 означава,че ИТН са правилните хора.Не са идеалните,но и нямат амбициите да говорят като политици лъжейки хората.Много боклук има в тая държава
  • 97 ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!

    1 4 Отговор
    ВИДЯ СЕ САМО ЗА ТРИ МЕСЕЦА !
  • 98 Антитрол

    5 0 Отговор

    До коментар #95 от "РИСТЕ КЬОРАВОТО":

    Грабливата сбирщина ОПГ-ГЕРБ приключи скоропостижно още на 11 юли! ИТН отново ще бъдат първи, а главатаря на ОПГ-ГЕРБ пращаме при бай СТАВРИ да го топли в студените зимни дни!
  • 99 Фаро

    1 1 Отговор
    Кирчо да си гледа бизнеса с пробиотика,защото 90% от българите не знаят,че такова нещо се прави в България.Всичките ли бъдещи бизнеси ще бъдат на тоя принцип някак си да минават покрай болния народ,който да дрънка стотинките в джоба и се облизва.Явно тоя народ толкова е заслужил бизнеса си е бизнес год блес юесей и кенеда
  • 100 Тапата

    3 0 Отговор
    Ако се проследи цлостното поведение на чалгарите, може да се заключи, че целта им не е властта и носенето на отговорност, а да осигурят на10-15 човека от екипа им държавна издръжка. Тази ситуация ги устройва много добре.
  • 101 Гадно ли ти е!

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ликуващ":

    Много ли ти е гадно, че се успокояваш с лъжи за някоя копейка?!
  • 102 песимист

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Щирлиц":

    Нищо няма да се нареди.
    Поредната шайка си замина!
    Идва следващата! И нея ще "благославяш" след време!
  • 103 уточнение

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ликуващ":

    Всичко, което си написал е верно!
    Но провал, не е! Сценарий е! Малко копи-пейст прилагам:
    "Вече повече от една година обаче виждаме, че се върви точно към такъв сценарий, включително и чрез абсурдното и неадекватно поведение на „Има такъв народ“ в последните два краткосрочни парламента. И тук трябва много ясно да си дадем сметка, че именно действията на Слави Трифонов и сценаристите му направиха възможни търговци като Кирил Петков и Асен Василев да бъдат изкуствено напомпани и представяни на обществото едва ли не като следващите му управници."

    Коментиран от #108

  • 104 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ЕДНА ОТ ДВЕТЕ --- СОЦИО ПОЛИТО ЛОЖКИ --КОИТО СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ПРАЗНИЧНИ КОЛЕДНИ ПУЙ КИ -ПЪЛНЕНИ С ИМУНИТЕТ И ОРИЗ И ПРИОРИТЕТЕН ПАРЛАМЕНТАРЕН- ЧЕРЕН И БЯЛ ДРОБ - С ЧЕРЕН ПИПЕР И ИНДИЙСКО ОРЕХЧЕ -С МАСЛО И ....!?!?!?
  • 105 Който и да съм

    4 2 Отговор
    Абе, хора!
    Слави и сценаристите му никога не са мислили да управляват!
    За тях е билодостатъчно да влязат в парламента и да правят шоуто там!
    Другият бонус е, да се пренесе това шоу /безплатно естествено/ в телевизийката им!
    Но, за това неадекватно поведение в двата парламента, довело до липса на нормално правителство ми се струва, че са заработили нещо солидно!
    Ще разберем какво /а може би не/ , като дойде време, ние да плащаме сметката!
  • 106 mdaaaaa

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ликуващ":

    Рипично мислене на плоско мозъче :). Рибата в морето а те тигана вадят вече и се облизват. ИТН е единствената партия, която каза...че няма да прави коалиция със дпс греб и бсп а с ДБ ..и...какво стана? Страх ги е всички! Как до сега се сдушваха от първия път тия а сега не могат? Каро ощипани моми :) се озъртат и се правят. Па и те мноооо изведнъж почнаха да не се харесват помежду си хахахаха СТРААААХ. Страх ги е от мирала и истинското. Ама е хубаво да има контрол и да им е тягаво иоколо врата, то до ся кво бешеее..мале, мале! Народа ги вкарва в парламента, ония купуват гласове с хартиените бюлетини и пак крадат ли крадат далавераджиите. А бе вие сте ...нямам думи не виждате по надалече от носа си...коне с капаци! Кучето си лае а керванът си върви. :) СИМПАТИЗАНТИ СТЕ ГОЛЕМИ! Колко повече ви...толкова повече ви харесва
  • 107 Не позна

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Бат Валъо":

    Има много фенове на Слави, но да седнат да коментират на децата платената простотия и лъжи ли! Да си драскат тъпотиите и да се излагат, като им е толкова "мозъка"! Ние говорим на изборите!
  • 108 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "уточнение":

    защо Доган плаща на копейкин да плаща на глупаци да лъжат за Слави по форумите?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове