Last news in Fakti

26 Септември, 2021 10:09 4 722 76

Изборът на ДПС е много труден

  • дпс-
  • силвия петкова-
  • петър волгин

Коментар на Силвия Петкова и Петър Волгин

Изборът на ДПС е много труден - 1
Снимка: БГНЕС

Гости в "Тази неделя" са двама журналисти с ярък почерк и обичани гласове - водещите на "Политически НЕкоректно" по БНР Силвия Великова и Петър Волгин.

"За мен беше много изненадващо, защото ДПС досега не са си позволявали да правят тази крачка. Наистина е много труден техният избор, след казаха, че ще работят против кандидатурата на Румен Радев. Ако нямат кандидат, трябва да работят за кандидатурата на ГЕРБ, а пък ГЕРБ и ДПС непрекъснато доказват, че нямат нищо общо", коментира Силвия Великова относно възможността ДПС да има свой кандидат за президент.

"ДПС си има един твърд електорат, от който никога не пада по-долу, разбира се, не може и да качи кой знае колко. Но това действително е един интересен експеримент. И това естествено е част от тяхната война с настоящия президент Румен Радев", коментира Петър Волгин.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEFF

    68 15 Отговор
    Най-добрият изход е един - закриване на ДПС .

    Коментиран от #13

  • 2 Напротив

    12 71 Отговор
    Много е лесен избора им.Просто гласуват против фърчилото на балотажа.

    Коментиран от #8

  • 3 Пич

    74 6 Отговор
    Техният избор винаги е лесен... Като на бълха... Гледат да се качат на най тлъстото куче... И да смучат.... Затова са незаобиколим фактор , и сега ще подкрепят този , който обещае да ги храни...

    Коментиран от #16

  • 4 Имат

    48 12 Отговор
    си родина Турция, според Кара не знам си кой , да гласуват там ! Че и българската земя била негова на всичко отгоре ?!

    Коментиран от #10

  • 5 Хайде да

    30 8 Отговор
    да си спомним - кои бяха сред участниците в онази организация, която имаше за емблема разтволена длан ...? За тези, които не си спомнят - тази организация организира поредица от атентати с жертви в България.
  • 6 темида

    45 12 Отговор
    моя избор е закриване на дс изчадието дпс!
  • 7 Го4о

    16 61 Отговор
    Радев сам си заслужи омразата! Браво на ДПС за правилната постъпка, защото така се прави!

    Коментиран от #69

  • 8 Pilot

    32 8 Отговор

    До коментар #2 от "Напротив":

    Той Генерала ако разчита на резаните ,както тиквата ........
  • 9 Запознат

    18 7 Отговор
    Ако случайно има балотаж, ДПС ще подкрепи Радев. Но едва ли ще се стигне до там.
  • 10 Бай Хасан

    14 9 Отговор

    До коментар #4 от "Имат":

    Те и българите по Европа си имат страна не трябва да гласуват от Германия, Франция, Австрия и др. Да гласуват само живеещите в България тогава!
  • 11 Столипиново

    7 2 Отговор
    Само така
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 розово

    21 9 Отговор

    До коментар #1 от "JEFF":

    Всеки който открито застане срещу политическата мафиотска група ДПСе достоен български гражданин.Затова промених и мнението си за президента Радев.
  • 14 mi6osp

    17 3 Отговор
    ДПС отдавна не са били официално във властта и имат огромно желание да са в управлението. Но след изпускането на Карадайъ " наша земя ... наша Родина..." Стоев става непостижимо. А предварително загубената война на Карадайъ само ще направи актуален въпросът е ли ДПС етническа партия или да.

    Коментиран от #15, #17, #19

  • 15 mi6osp

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "mi6osp":

    "Стоев" да се чете " става".
  • 16 розово

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Може би ДПС отсега нататък трябва да разбират какво значи колкото повече шаваш толкова повече да ти влиза.
  • 17 Пламен

    8 9 Отговор

    До коментар #14 от "mi6osp":

    По същата логика,отричаш ли българите в чужбина да не считат България за родина?

    Коментиран от #23

  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 7 Отговор
    ДПС трябва дабъде забранекна закон ТЕ СА теролисти

    Коментиран от #21, #26

  • 19 Кирил

    7 7 Отговор

    До коментар #14 от "mi6osp":

    Толкова глупаво,че няма на къде.Като твърдиш,че ДПС е етническа не принадлежаща към българския етнос,значи считаш,че българските помаци са отделен етнос.
  • 20 Ъхъъ

    9 1 Отговор
    Би било интересно ако този път избирателите им не им дадът и 4%, тогава ще е още по трудно и интересно !!!
  • 21 Пацо

    2 7 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Най добре,земи се удави у дунавс

    Коментиран от #32

  • 22 ГEРБ

    11 9 Отговор
    ГЕРБ+ИТН+ДПС ще имаме 140 депутати в бъдещото народно събрание! Коалиционното управление ще е стабилно по формулата на тройната коалиция при Станишев - 8-5-3. Борисов премиер 4 мандат , вицепремиери от ДПС и ИТН. Силни сме - много сме!

    Коментиран от #35

  • 23 падналия ангел

    7 4 Отговор

    До коментар #17 от "Пламен":

    Логиката изобщо не е същата! Едните са мигранти а другите се смятат за наследници на Османската империя а земята, на която са се родили за временно отделена от тази империя!
    Цатат: Тази земя (визира се България) е нашата земя. Не сме имигранти тук. Турция е нашата майка родина. Останахме след Османската империя, нашата битка е в защита на нашата турска идентичност, в защита на нашите език, религия и обичаи“, 

    Коментиран от #30

  • 24 Щерев

    6 5 Отговор
    ДПС беше създадена от руските служби като ползваха агентурата на дс.Изцяло,ръководството и местните координатори бяха агенти на комунистическото ДПС.
  • 25 Бамбука

    3 1 Отговор
    Че е труден избора им, две мнения няма. От една страна трябва да изпълняват каквото им каже „приятеля“ на Борисов от южната ни съседка, от друга страна този който им даде парите за ТЕЦ Варна, от трета подарилия им пристанището без концесия плюс 25 млн студен резерв плюс 400 млн за канала до същото пристанище. Интересно дали ще се срещнат интересите от юг с тези от изток или „горе“ са решили , че бившия премиер е бита карта и ще го пратят някъде „по-далече“.
  • 26 Саабри

    6 6 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти шовинист и националист ли си? Откъде накъде ще забраняваш демократична партия член на Либералния алианс в Европейския парламент? Ще пусна сега сигнал срещу теб за ксенофобия! Както писа професор Витанов една от заплахите срещу него е била именно в този сайт! Пуснал е сигнал и лицето е установено и подведено под съдебна отговорност! Спукана ти е работата...

    Коментиран от #34, #36

  • 27 Трудно

    3 1 Отговор
    Най-трудно е да отговорят имат ли родина. България или...?
  • 28 XXX

    5 2 Отговор
    Даже не си направих труда да чета статията. А избора на дпс е много лесен за противоконституционна партия - в затвора или в Турция.
  • 29 цървулан

    3 12 Отговор
    Макар че не съм фен на ДПС,ненавиждам кауня,и ще гласувам за всеки друг,изправил се срещу него.
  • 30 Пламен

    5 4 Отговор

    До коментар #23 от "падналия ангел":

    Кои не са мигранти,по едно или друго време.Аспаруховите българи от къде идват...от централна Азия.Огузите,от къде идват,пак от там.Имат един и същи бог,Тангра и знамето им е едно и също,копието с конска опашка.Идват по различно време.Тези минали по пътищата северно от Кавказ не срещат съпротива и се установяват тук през 7 ми век.Тези,минали южно от Кавказ трябвало да преодолеят Персия и Византия и се появяват тук 13 век.Родословието е едно и също.За това населението в североизточна България най бързо възприема турцизацията...сещай се с какъв произход е било и къде са се заселили аспаруховите българи

    Коментиран от #38, #51

  • 31 Избирател

    6 0 Отговор
    "а пък ГЕРБ и ДПС непрекъснато доказват че нямат нищо общо"

    Не доказват, а за пред баламите казват че нямат нищо общо но с действията си доказват че са едно цяло - различни кланове на една и съща мафия управляваща България от вече много години.

    Така че за да има наистина някаква промяна тия двете трябва да бъдат изхвърлени от политиката и всяка партия която реши да прави коалиция с тях в каквато и да е форма ще излъже избирателите си и ще стане още един клон на същата мафия.

    Така че мислете преди да гласувате - ще гласувам за този който заяви че няма да има нищо общо с тия две ракови образувания.
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Пацо":

    удави се ти бе нещастник
  • 33 ген Столти

    7 2 Отговор
    Абе Саабри, да знаеш, че ние ще пуснем водата в тоалетната и ДПС ще се оттече в канала, малко ви остана.
  • 34 ИTН

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Саабри":

    И аз пуснах сигнал срещу лицето подвизаващ се тук с име "Козлодуй. Подадох сигнала в отдел Интернет престъпления към ГДБОП. Лицето подлежи на наказателна отговорност ми отговориха на емайла -Ксенофобията е страх или отхвърляне на чужденци , обикновено изразен към етнически и / или расови групи. Тази фобия има за своя идеология отхвърлянето и изключването на всякаква културна идентичност, различна от собствената, на всичко различно и непознато. В него се открояват исторически, езикови, религиозни, културни и дори национални предразсъдъци. Ксенофобията е криминално престъпление по НПК

    Коментиран от #43

  • 35 Избирател

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "ГEРБ":

    Само където ИТН не иска да прави коалиция с вас - хайде ориентирай се към други партии които казват че нямало проблем да направят коалиция с ГЕРБ.
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Саабри":

    какъв тни шовинист а кой взривиха бомба под вагона на ГАРА БУНОВО
    СЛАДКАРНИЦА В СЛИВЕН КОЛКО ХОРА ЗАГИНАХА


    а и що за наглост бивш функсионер на 3 дпс
    построи чешма в памет на
    убийците терористи
    да ДПС
    сте
    ТЕРОРИСТИ и трябва да ве забранят с закон
  • 37 mi6osp

    5 1 Отговор
    Не аз, а Карадайъ, помак от Борино, е този, който начело на делегацията на ДПС при Ердоган каза, че тяхната Родина е Турция.
  • 38 Ю.Кортес

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "Пламен":

    Това се крие по политически причини.Известно е ,че прабългарите са тюрки.Имената куберт,Аспарух,котраг,Тервел,Омуртаг ,титлите,хан,ичбойл и т.н.са тюркски.България е основана от тюрки.За някои може да е неприятно,обаче е факт.Други,като унгарците,не се срамуват,а се гордеят с това.Русияни Полша са основани от скандинавците.Славяните са били не способни на държавна организация.Между другото,в никой районен исторически музей няма нито един артефакт потвърждаващ славянско присъствие в България.Факт.

    Коментиран от #41, #44, #45, #55

  • 39 Уволнение

    2 4 Отговор
    Волгин плачейки на чужд гроб се опитва да прави предизборна агитация от държавното безплатно радио. Кой му позволява да прави директно в ефир такива алюзии против две политически сили в полза на трета ? Тези, които ги знаем на къде гледат. Волгин, до кога на две ясли едновременно. Да се уволни немедлено !
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Пламен

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Ю.Кортес":

    В североизточна България е живеело компактно тюркско население,което е запазило своите езици и традиции до идването на османските турци.
  • 42 112

    1 0 Отговор
    Народа им, турци, помаци, роми са добри, но дос ги настройва срещу българите, ни го казва умната градска ромка.. Вие сте мързеливи българите и крадливи. Ние ще живеем роми и помаци единият е тстарски, другият помак и интелигентните турци и българи наоускат смесени райони. Данпо не напразно е което ти казват, че си мента. Не настройвайте и да ви кажа ли местата, къде открито им плащахте срещу списъци. Очевудци сме, идват наши близки от турция.. Тия помаци били много лоши към турците, ми казва жената, която си е заоазила и не продала жилището си. Всяко лято мъж и жена посещават Бг. Дпс не е почтеба партия, почтена е към определен кръг заможни хора и строители, бизнесмени. Под написаното се пидпусвам /н/ не се чете, вярно с оригинала. Искави се. Много националисти има и в дпс. Откуоуват ли всичко на българите Данчо в беда. Купуват на закъсали бг и на другият ден продават и печалбата с 200 лева, а отруденият, болен да се мъпи, да оцелее. Дпс и пеевски сте най-заможните в БГ, или е случайно
  • 43 Антитрол

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "ИTН":

    "Ксенофобията е страх или отхвърляне на чужденци , обикновено изразен към етнически и / или расови групи."

    Значи ДПС са чужденци а според конституцията на България само български граждани могат да участват в управлението на държавата. Също според конституцията на България не може да съществуват партии или движения основани на етнически или расов принцип.

    Та ако осъдят Козлодуй за криминално престъпление трябва да закрием ДПС защото нарушава конституцията - рано или късно и това ще стане.

    Коментиран от #48

  • 44 Ела на себе си

    0 5 Отговор

    До коментар #38 от "Ю.Кортес":

    Кортес, що не си гледаш конквистадорските работи, ами се изказваш крайно некомпетентно по въпросите за произхода на българите. Ти като си потомък на маврите не ни изкрвай потомци на народи, с които нямаме нищо общо в генетичен план. Чети и ще видиш, че теорията за тюркския ни произход е измислена от руски историци и техните български мекерета за да се отрекат от нас, понеже ние сме им създали всичко - вяра, писменост, държавна традиция.
  • 45 İstanbul

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Ю.Кортес":

    Благодаря, само допълвам,че османците и прабългарите са от един и същ тюркски род-огузите. Ежегодно в Унгария има тържества "ТУРАН" където се стичат хиляди тюрки от цял свят...
  • 46 XYZ

    1 0 Отговор
    Войната на кърлежите!
  • 47 Вълканов

    3 1 Отговор
    Грешката на Карадайъ с изказването си в Турция, тегни над ДПС. Едно нетактично изказване определя сега тяхното поведение, което си е откъсването от майката отечество България. Някокси немогат да мислят трезво. В момента са в нокдаун. Трябва им смелост, да отхвърлят КАРАДАЙЪ, КОЙТО СЪТВОРИ ТАЗИ НЕЛЕПОСТ ИЛИ НЕГОВОТО ИЗВИНЕНИЕ, ПОНЕ ПРЕД СВОЯ ЕЛЕКТОРАТ.
  • 48 ИTН

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Антитрол":

    Ти запознат ли си че когато се създаде ДПС отначало се казваше "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ НА МЮСЮЛМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ" и бе регистрирано като партия дори с това име. После остана само Движение за права и свободи. Така че чисто етническа партия си е и затова ник Козлодуй ще бъде установен и осъден

    Коментиран от #52

  • 49 гражданин,

    1 1 Отговор
    Що не попитат и снимат журналистите и имат именно страх от новата формация. Корупция ще им разкажат новите умни. Виж и чуй, но не ви изнася, как топно ви отговарят и спокойно Двамата нови млади хора от Сащ, завърлил с Отличие Асен и от раз приет в Америка. ЕЛИТНА ХАСКОВСКА ГИМНАЗИЯ. Рейтинга на гимнацията бе една на първо място в България. Много наши деца на близки и наши приятели завършиха и бяха приети в Бг и по света. В миналите гидини. Сега не зная как е, но идват от селата предимно от дпс и мисля, че и те са. На тях им вървят езиците, турският е сходен с немския И заминават за Германия. Корупция магнитски ДПС.
  • 50 истини

    3 1 Отговор
    Дпс са участвали във Възродителния процес. Бе ни казано от човек на дс. С тая разлика, че турци от шумен наоример са ги пра али в северозапада и от северозапада в Шумен, разград и др смесени райони.
  • 51 падналия ангел

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Пламен":

    Отнесе се! Да върнем Балканите на неандерталците, но и те са били в един момент мигранти! И не турците са били подлагани на геноцит а наследниците на аспаруховите българи! И когато сме дошли в тези земи народността ни тепърва се е формирала от смесването на местното население и "мигрантите"! И изобщо не споменавай за Огузите,че да не ти се отворя за Гьоктюрките, родовете Ашима и Дулу и минем през ДНК халпогрупите! Ще гледаш, като съвременен турчин орхонска писменост!

    Коментиран от #54

  • 52 Антитрол

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "ИTН":

    Това че някой някога е регистрирал някаква партия или движение в нарушение на конституцията не прави деянието му законно още по малко пък партията става законна. Тя си е незаконна партия още от създаването им.

    Няма проблем някой да се мисли за чужденец и родината му майка да е Турция но не може да нарушава конституцията.
  • 53 Анонимен

    0 0 Отговор
    На герб не харесвам, че търсят и все необразивани, използват ги младите и без образование, за вдигане на рейтига им. Въпрос на вкус. Предпичитам умното оред необразованото с пари, животни и квито се сетите, но в бг в много краища именно те дпс и герб, 12 г оставиха непосредствените, а изгониха умните и резултата днес е на лице да не само те, а и преди тях 2009.то ня бяха сменяни на оценки при кандидатстване, купуване на диоломи и най вече от дпс и сие. Не е ли по редно честно, а не срешу 10 хил евро за да влезеш в пд в МУ и навсякъде....
  • 54 Пламен

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "падналия ангел":

    Защо да се делим,като сме с един произход.Местно население плюс тюрки дошли по различни времена,Аспарухови,кумани,печенето,узи,османски.Относно славяните,иди в които и да е РИМ и искай от уредниците да ти покаже поне един артефакт от славянско присъствие.

    Коментиран от #56, #57

  • 55 mi6osp

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "Ю.Кортес":

    Тюрки не е нация, нито етнос, а е езикова група. Преди Ататюрк турска нация не е имало. Имало е Османска династия.

    Коментиран от #58

  • 56 Кирил

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Пламен":

    Така е и ако някой каже,ами езикът.Езикът не е етнос.В противен случай румънци и португалци щяха да са един етнос,тъй като говорят романски езици.

    Коментиран от #59

  • 57 падналия ангел

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Пламен":

    Публикувано във факти.бг: Относно славяните,иди в които и да е РИМ и искай от уредниците да ти покаже поне един артефакт от славянско присъствие.
    Явно не си ми на нивото! Бях в Рим, прочетох трудовете на Прокопий Кесарийски и Йоан Ефески за славяните! А ти прочете ли ги ?

    Коментиран от #60

  • 58 Ю.кортес

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "mi6osp":

    Напълно съгласен.Турската нация е до 80% наследник на местните народи от Византия и балканите.Също и българската нация е наследник на местните народи.Аспаруховите българи да били тюркско малцинство,което е основало държавата.
  • 59 падналия ангел

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Кирил":

    Ооо, как ги давате тези примери? Кога румънците проговарят на романски? Нещо за времето на походите на Наполеон? В румънска църква от 13-14 век влизал ли си? Надписите знаеш ли на какъв език са? Знаеш ли, че до 19 век библията им е била на този език? Айде нещо по-лесно за смилане от вас от Уикито-Влахо-българските грамоти и хронологично следващите ги влахо-молдовски грамоти са паметници на българския език и средновековната история от земите на днешна Румъния, създадени най-вече от влашките и молдовските войводи в периода ХIV-ХVII век на влахо-молдовска редакция на старобългарския език.

    Коментиран от #61

  • 60 Пламен

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "падналия ангел":

    Тогава,къде са славянските артефакти,защото има тракийски,готски,римски,прабългарски,кумански и други.Дай пример...къде са,в кой музей,от кой район

    Коментиран от #62

  • 61 Кирил

    1 4 Отговор

    До коментар #59 от "падналия ангел":

    Да,бил съм в техни музеи.Има текстове и на старобългарски и на гръцки и на романски.Това с какво променя факта,че езикът не е определящ за етноса.

    Коментиран от #63

  • 62 падналия ангел

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Пламен":

    Наскоро ходих в новооткрития музей на София (в банята до джамията) и въпреки, че ранносредновековната му секция е съвсем скромна имаше изложени и славянски артефакти, нищо впечатляващо както вече споменах, но ги има.Хайде да не се отваряме, трябва да ти обяснявам, че вида на посуда, погребения-трупоизгаряне и т.н. допринасят за по-малкото артеефакти, но ги има-факт! Питай чехи и поляци какви са и им обясни, че славяни няма!
  • 63 падналия ангел

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Кирил":

    Добре, предавам се! Щом според теб езика определя етноса значи първо румънците са били българи, после гърци и накрая са станали римляни! Да ти имам логиката!

    Коментиран от #64

  • 64 Кирил

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "падналия ангел":

    Пак нищо не си разбрал.Езикът не определя етноса.В противен случай,например румънци и португалци щяха да са един етнос.И тъй като не четеш,...РИМ е Районен Исторически Музей

    Коментиран от #65, #66

  • 65 падналия ангел

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Кирил":

    Ми примера ти е тъп! Романския език е наложен в Румъния през 18 в., какво общо може да има с нация, като португалската, която е говорила романски език преди да бъде създадена! И даваш примера за езиците, като коментираш пост 54, в който думичка няма за език! И последно, казах къде има славянски артефакти, показах и имената на византийски историци пишели за славяните! А сега пак ми обясни как индоевропеския език не е основание немци и роми да са един етнос!
  • 66 Д'мин

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Кирил":

    Публикувано във факти.бг: РИМ е Районен Исторически Музей
    Няма районни а регионални исторически музеи!
  • 67 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Подходяща кандидатура за президентския пост е Негово Високопреосвещенство† Пловдивски митрополит НИКОЛАЙ.

    Коментиран от #68

  • 68 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ... , а за вицепрезидент, представител от ДПС...и с Радев е свършено.
  • 69 КОЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Го4о":

    Си бе турчин ти.
  • 70 Машала

    0 1 Отговор
    Родината им Турция, а ще избират президент на България! Няма такава държава!
  • 71 Анонимен

    0 0 Отговор
    Старите хора добре го казаха. По зле от турско, костов. Като не могат българите да се справят със ситуацията, ще се наложи да ни дадат на друга държава, близка до нас Турция. Може да бяха не с ВОбр. Защото са нямали или не са допускали момичета да учат нагоре, но бяха хиляди пъти по умни от вас, защото бяха преминали през войните.
  • 72 1111

    0 0 Отговор
    70.говорите несвързани неща, че родината им е турция. То излиза, че нашата родина е Гърция. Мислете с главите си. Те турците някои никога не са живяли, било македония, одрин, беломорието. Тук са на тези земи от хилядолетия. Националисти сме, защото сме били под иго, но тъй като сне В ЕС, нещата изглеждат различно. В Лондон, виж колко на високи постове не са християни, а мюсюлмани и са си ок там, а тук се въртим в един омагьосан кръг 32 г, та и повече
  • 73 1234

    0 0 Отговор
    Дайте да се избием, щом не признавате българските турци за граждани на Бг, на вас ви е лесно отдалече да подклаждате огъня, а кой живер сред тях да му мисли, и ако не може, като вас комунистите да им лъже и маже, кво следва, отговорете си сами. Те се борят българите за власт, те дпс също, но само да им каже дпс и слушат, те ромите са техни избиратели и вършат черната работа. Турците са на запад пивечето млади. От Жорж национализма ви държи по време на избори, и те същото, с Възродителния процес и кво става, манджа с гризде. Прост чивек съм, грозен, неук, но виждаш нещата отблизо. Вие умните, щото сте, много умни, ни докарахте, до задънена улица, и излизане от нея не виждам изход.
  • 74 Анонимен

    0 0 Отговор
    Не мислете, че на турците им е лесно в Турция. Те са наши граждани. Заминавайки орез 1989 наши приятели за Турция и връщайки се в Бг за подновяване на личните карти. Оплака се, че тамолните им викали геури. И те са разпънати на кръст, както и нашите тракийци идвайки на тези земи, тукашните българи не са давали работа на тях в града, в тютюневия монопол. 1 към 1
  • 75 гост

    0 0 Отговор
    То като си бългаеин, кво ли хубаво сме видяли, крадат и не им се работи, от залъка на народа. А са се борили за справедливост ореди 1944,и отчаяни.. Било е ок, но до кога, от 1944 до 1970 и напразно им били позивите за справедлив живот. Но днес е по зле и от преди 1978,като изключим Възродителния процес.
  • 76 111

    0 0 Отговор
    Дойде време не на думи, а на дела. Кой работи ще има. Лошо е, че работарите ги обират мързеливите. Купуват, продават, далавери въртят, а турчина е работохолик и гладен няма да остане. Рушвети няма да дават на бкп номенклатурата ви, я
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове