Last news in Fakti

27 Септември, 2021 09:28 1 901 57

Проф. Кожухарова: Над 99% от починалите от COVID между март и септември не са били ваксинирани

  • covid-
  • починали-
  • ваксини

От началото на пандемията България е изгубила 12 деца. Факт е, че 10 от тях са били с документирани придружаващи заболявания

Проф. Кожухарова: Над 99% от починалите от COVID между март и септември не са били ваксинирани - 1

„В следващите дни и седмици ще станат видими много повече данни относно пандемията у нас. Процентите, които информационният портал показва са само началото. В системата има много данни”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” епидемиологът проф. Мира Кожухарова.

„Ваксините предпазват от смърт. За периода март – септември у нас са починали 10 173 души. От тях ваксинирани са били само 78 души. Това е 0,77% от всички починали”, обясни специалистът.

„От началото на пандемията България е изгубила 12 деца. Факт е, че 10 от тях са били с документирани придружаващи заболявания”, добави Кожухарова.

Тя добави, че 93% от хоспитализираните с COVID-19 у нас не са ваксинирани.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лека им пръст

    10 51 Отговор
    На антиваксърите...

    Коментиран от #24, #39

  • 2 Рошко

    25 4 Отговор
    То щото не са били и болни от корона, а ти и росата ваксинирате ли се, и ако сте безсмъртни ли ще сте?
  • 3 др Гей Билтс

    52 7 Отговор
    Щото ваксинираните умират от инфаркти, инсулти, емболии.

    Коментиран от #29

  • 4 Едно и също повтарят

    44 5 Отговор
    От сутрин до вечер
  • 5 Майна

    39 6 Отговор
    Дами и господа,

    Ние, оцелелите от зверствата, извършени срещу човечеството по време на Втората световна война, се чувстваме задължени да следваме съвестта си и да напишем това писмо.

    За нас е очевидно, че пред очите ни се случва друг по -голям холокост. По -голямата част от населението на света все още не осъзнава какво се случва, тъй като мащабите на организирана престъпност като тази са извън техния обхват на опит.

    Ние обаче знаем. Спомняме си името Йозеф Менгеле. Някои от нас имат лични спомени. Изпитваме дежавю, което е толкова ужасяващо, че се издигаме, за да защитим бедните си хора. Заплашените невинни сега включват деца и дори бебета. Само за четири месеца ваксините срещу COVID-19 са убили повече хора, отколкото всички налични ваксини, взети заедно от средата на 1997 г. до края на 2013 г.-период от 15,5 години. Най -засегнатите хора са на възраст между 18 и 64 години - групата, която не беше в статистиката на Covid.

    Призоваваме ви незабавно да спрете този безбожен медицински експеримент върху човечеството . Това, което наричате „ваксинация“ срещу SARS-Cov-2, в действителност е кощунствено посегателство в природата. Никога досега имунизацията на цялата планета не е била осъществявана чрез доставяне на синтетична иРНК в човешкото тяло. Това е медицински експеримент, към който трябва да се приложи Нюрнбергският кодекс. Десетте етични принципа в този документ представляват основополагащ кодекс на медицинската етика, формулиран по време на съ

    Коментиран от #11, #55

  • 6 COVID

    4 4 Отговор
    Това е бъдещето !!!
  • 7 Не вярвам

    28 9 Отговор
    за изминалото денонощие починалите са 40 така пишеше сутринта във факти, от тези 40 от починалите 4-ма са ваксинирани това прави 90% неваксинирани и 10% ваксинирани за изминалото денонощие и ще расте в проценти за напред ваксинираните дето ще умрат.

    Коментиран от #13

  • 8 Анонимен

    32 3 Отговор
    Ако тази 70 годишна пенсионерка говори истината - какво правим с данните за неделя в сутрешната статия?! От 40 починали с КОВИД са 4 ваксинирани! Вeрoятнo тeзи 4 души ca cи имaли и cвoитe други здрaвocлoвни прoблeми! Нo дa ce говори бeзcрaмнo и бeзoбрaзнo, чe вaкcинирaнитe не боледуват и нe умирaт?! Живoтa и cмърттa ca нeдeлими, нo някoи прeкaлявaт c пcихoтeрoрa и вaкca aгитaциятa! Зa прoтoкoлa - нe cъм aнтивaкcър, нo щe изчaкaм дa ce прeмaхнe тoвa инфoрмирaнo cъглacиe! Cлeд 30 гoдини нa прeхoд и лъжa cлeд лъжa прocтo cъм cтaнaл здрaвocлoвнo нeдoвeрчив!

    Коментиран от #27

  • 9 честен ционист

    19 4 Отговор
    В Израел такива без трета доза ги пишем неимунизирани.
  • 10 време разделно

    40 4 Отговор
    Поредния продажен боклук дето е взел пари за да ни убеждава че трябва да се тровим с тия "ваксини"......вижте й само физиономията и не ви трябва да знаете друго за нея! Дано Господ накаже всички такива като нея и техните семейства, които за 30 сребърника са готови на всякакви низости.
  • 11 Майна

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Писмо от ОЦЕЛЕЛИТЕ ОТ ХОЛОКОСТАПодписано

    Оцелелите от концентрационния лагер, техните синове, дъщери и внуци, включително хора с добра воля и съвест.

    Според настоящите съгласия:

    Равин Хилел Хендлър
    Хагар Шафрир
    Сорин Шапира
    Маша Орел
    Мори Криспийн
    Шимон Яновиц
    Хила Москович
    Тамир Тургал
    Амира Сегал
    Жаклин Ингенхос
    Андреа Дрешер
    Едгар Сиймунд, ескв.
  • 12 БГ светлина

    6 25 Отговор
    В момента в училищата има дори повече от 10% отсъстващи ученици- някои с вирусно заболяване, други от течението, което правят при проветряване на стаите. Над 90% от болните деца не се тестват за ковид от личните лекари. Училишата са развъдник на зараза, но учениците СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ХОДЯТ ПРИСЪСТВЕНО. Това си е умишлено разпространяване на ковид. Кацаров ще поеме ли такава отговорност

    Коментиран от #19

  • 13 Анонимен

    19 3 Отговор

    До коментар #7 от "Не вярвам":

    Много е вероятно починалите с КОВИД ваксинирани или пък не да са повече! Като знаем как работят канцеларките, част от които запразняват още от петък по обед! Днес ще накликат ненакликаното и от събота, неделя и днес - първия работен ден от седмицата! И утре - вторник ще е скока, рекорда, тревожната новина....! Както всеки втори работен ден откакто ни информират за КОВИД-а! на ден умират около 300 души, но пернатите са се вторачили специфично в КОВИД! Няма инсулти, инфаркти, рак..... само КОВИД и катастрофите са сладката дъвка за пернатите!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 SH BG

    18 5 Отговор
    Да каже какъв процент от всички убити с КоВидя са убити в Реанимациите с неадекватно "лекуване" и изгаряне с кислород...!!!

    А всички умират от ТЕЖКИТЕ СИ ЗАБОЛЯВАНИЯ придружени с намсикво, дето само следите му се откриват с тестове... :::)))

    А инжекциите само спомагат за разпространение на намсиквото...!!!

    Дааа...!!!
  • 16 Лапай

    20 2 Отговор
    Вещицата, не се наяде на пари!
  • 17 А, не!

    24 2 Отговор
    Изобщо не е вярно това, което говори госпожата. Съвсем от скоро започнаха да дават информация колко от хоспитализираните са ваксинирани и колко от починалите са ваксинирани. И даже тези данни няма как и от къде да проверим дали са верни. Каквото е отразено в ковид системата, това е. Само за вчера, хоспитализирани ваксинирани са 11.5%,а починали ваксинирани са 8.5%.

    Коментиран от #21

  • 18 БЕДЕН И БОС

    20 2 Отговор
    ЛЕЛЬО, преди време имаше НОЩ, мислихме, че е настанал ден
    защо продължавате да облъчвате стъписаният народец...
    А колко деца загинаха от т.н. немарливост или война по пътищата,
    или само мир на праха им
    Нямате срама, вместо да успокоявате народеца...
  • 19 Оня

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "БГ светлина":

    Бягай бе
  • 20 Добре де...

    15 2 Отговор
    За три дни това го пишете за четвърти път...
    Читателите си за идиоти ли ги имате?
  • 21 ЕЕЕХ

    7 2 Отговор

    До коментар #17 от "А, не!":

    ПРАВ СИ,.. но това ми напомня за доклад за агнетата - Голяма част от овцете имат по едно агне,.. - А не, трябва 90 % да близнят ...
    - Не, 1 или 2 агнета е нищо,.. от всяка овца по ТРИ агнета...
    Та и сегашната стъкмистика е само поредна манипулация
  • 22 Годжи

    11 2 Отговор
    Тая стара чанта,лъжлива до кога ще е показвате
  • 23 big

    16 2 Отговор
    Ваксинирането не е панацея за спасяване от вируса! Ваксинираните също се разболяват и умират, затова се говори за трета игла и вече я поставят. Проблема е друг: Защо се изнудва цялото население и използва страха му да се ваксинира? Според статистиката не повече от 10% от населението се разболява, а по-малко от 1% от разболелите се умират. Каква е логиката на ваксинацията тогава? Лично аз не искам и няма да се ваксинирам, в случай на заболяване съм забранил да ме изпращат в болница на лечение при джелатите!
  • 24 Д-р Хаус

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Лека им пръст":

    Тая кукумявка лъже!! Няма умрялОТ " корона"!! Не се правят аутопсии,а единственото доказателство за причината за смъртта е АУТОПСИЯТА!!

    Коментиран от #36

  • 25 Манипулация

    15 2 Отговор
    Ми то 90% не са ваксинирани,кой искаш да почива ма??
    Другите1-2% починали са от 10% ваксинорани, което от тях прави пак 90% починали от ваксинирани.
  • 26 Майна

    14 2 Отговор
    ФАШИЗЪМ срещу ,който хората говорят и се борят ...,,Две канадски медицински сестри се превърнаха в сигнали и разказаха пред репортери какво са видели по време на пандемията от коронавирус в Ухан (COVID-19). Това включва хора, които умират след ваксинация и болници, пълни с напълно ваксинирани хора, страдащи от COVID-19.

    Ерика Бърдсли, от малкия град Понтиак в канадската провинция Квебек, е била 11 години медицинска сестра. Наскоро тя подаде оставка, след като работодателят й наложи да се ваксинира.

    На протест срещу мандата срещу ваксини в Канада тя разговаря с репортер за ужасните неща, които е виждала като медицинска сестра по време на пандемията COVID-19.

    „Виждал съм физически хора, които възпират възрастните хора и ги ваксинират против волята им, докато крещят„ Не “, каза Бърдсли. „Виждал съм пациенти, които идват със самоубийство и ... след като умрат, те ги тестват за COVID. Защо? Защо ги тестваме за COVID? "

    „Била съм свидетел на много хора, които умират от инфаркт малко след ваксината“, продължи тя. „Бил съм свидетел на спонтанен аборт в продължение на пет дни, четири дни след ваксината.
  • 27 Гост

    1 13 Отговор

    До коментар #8 от "Анонимен":

    Информираното съгласие за Ковид е същото като за операция (анестезия). Подобно се подписва и при ЯМР. Няма да го махнат, защото е въведено със закон и е силно подкрепяно от пациентски организации.

    Коментиран от #31

  • 28 Значи е точно обратното!

    9 2 Отговор
    Щом архи- измамниците ви казват нещо по каналите за масова дезинформация значи нещата са точно обратното!
  • 29 А АНТИ ВАКСИТЕ

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "др Гей Билтс":

    КАТО В ИНДИЯ НА ЖЕРТВЕНИКА🔥,ДА НЕ РАЗНАСЯТ КОРОНА БАЦИЛА ПО СВЕТА

    Коментиран от #40

  • 30 КовидманЯк

    12 2 Отговор
    И ти лудо, откачено, лъжливо бабе, ще си понесеш отговорността за всичките си лъжи, измами и манипулации!!!Закона на карма е железен и неотменим!
  • 31 Гост

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    ОК, ама как тогава ваксърите искате да стане "задължителни", като ме карат да подписвам "информирано съгласие"? Това е безсмислица! Ако искат да ме бодат насила, въпреки че съм боледувал, то нека тази, здравния министър, шефа на РЗИ или който и да е отговорен фактор в държавата, да го подпише от мое име и да носи онговорност за евентуални последствия! И данните са крайно манипилирани, защото през март и април ваксини се намираха само с връзки, а няма данни за починали ваксинирани, но не от Ковид....
  • 32 Айде бе

    4 2 Отговор
    Не думай...99%
  • 33 Хахаха

    14 2 Отговор
    Ваксините предпазват от смърт. Починалите ваксинирани са 78 души....не разбрах предпазват ли от смърт или не:)

    Коментиран от #37

  • 34 #26 ТИ МАЙ МАЙ

    2 0 Отговор
    ЛИПСАТА НА ШПРИЦ ПОЧВА ДА ТИ СЕ ОТРАЗЯВА НА„ МО ЗЪЧ НАТО ВЕЩЕСТВО”💩
  • 35 Порно

    6 3 Отговор
    Ква е тая леля...
  • 36 Так си е

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Д-р Хаус":

    Всички умират от смърт.
  • 37 Предпазват

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Хахаха":

    колкото и другите ваксини.
  • 38 Дедо ми

    2 5 Отговор
    На практика над половината от заболелите ваксинирани,не са ваксинирани.Започна да става практика личните лекари да правят фиктивни ваксинации.
  • 39 за ХОРАТА

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лека им пръст":

    ...и мишките

    "Приятелю", бързо се нареди на опашката за бустер-ъпдeйт, че ще заприличаш на омразните си антифак врагове, а имено - НЕФАКСИНИРАН! Бързо... бързо... БЪРЗО! ...че да не би да те приравнят с тези гнусни на господаря ти ИСТИНСКИ ЧОВЕЦИ.
    Не, не се тревожи, това е невъзможно, има и нещо по което коренно се различаваш от ТЯХ - жигосана СЪВЕСТ и липса на ДУША, което задължително ти гарантира възтежка пръст.
    ...а за ИСТИНСКИТЕ ЧОВЕЦИ, каквото е рекъл ГОСПОД.
    Да бъде волята ТИ, ГОСПОДИ!
    АМИН!
  • 40 3333

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "А АНТИ ВАКСИТЕ":

    Ваксите СЪЩО РАЗНАСЯТ ВИРУСА, набийте си го в кухите кофи про ваксъри, свиквайте с мисълта че сте пътници и сте гризнали дървото, ама много яко.
  • 41 НеДа

    4 1 Отговор
    А кога най-после ще ни кажете колко са получили усложнения след "ваксините". Колко от тях са в болница, колко вече са починали. Или не ви се разрешава да информирате хората за това, или пък още по-лошо, такава информация не се събира.
  • 42 Толуп

    4 1 Отговор
    Госпожо,
    Не стресирайте хората!
    Проверете дали при някой починал според Вас от COVID-19,след аутопсия наистина е починал от вируса или от нещо друго.
    Защо се стига до усложнения и постъпване в болнични заведения?
    Защото допуснахте т.н. ОПЛ да лекуват по телефона, да издават хвърчащи електронни направления и др. документи по Интернет без да прегледат болния човек.
    За това са такива резултатите - плачевни...
    Сбъдна се мечтата на всички ОПЛ-та- да получават пари без да преглеждат пациентите.
  • 43 Дозата Дозов

    2 0 Отговор
    Аз се ваксинирах с четири дози досега. Чакам си петата доза. След това ще си слагам още 100 милиона ваксини.
  • 44 Ваксин Ваксинов

    2 0 Отговор
    Имам сложени три дози ваксина Астра. Умрях и след това възкръстанах. Сам се съживих защото съм майстор на черните изкуства и магии.
  • 45 Дозата Дозов

    2 0 Отговор
    Много искам да си бия всички ваксини на света. Като си ги сложа и ще ми стане хубаво.
  • 46 Silver fox

    2 0 Отговор
    Умираме, защото няма лекарство, защото здравеопазването не е ниво, защото медицинските кадри избягаха в Европа!
  • 47 miro

    2 0 Отговор
    защо във всички медии глупоста е силно толерирана.знайни и незнайни лекари матемаматици и оракули се изказват под звънтенето на парите.
  • 48 Дозата Дозов

    2 0 Отговор
    Искам си новата ваксина. Дайте ми новата доза. Искам всички дози и ги исам сега.
  • 49 Дозата Дозов

    2 1 Отговор
    Искам всички ваксини на света да си ги боцна сега веднага!
  • 50 Русенец

    1 0 Отговор
    Кожухарова, колко процента ваксинирахте по махалите в гетата?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ттт

    1 1 Отговор
    На починалите направихте ли аутопсия? Ако не сте, нямате никакво право да говорите, че са починали от коронавирус. Срамота е да обяснявам азбучна медицинска истина на професор по медицина.

    Коментиран от #56

  • 53 ттт

    1 0 Отговор
    Професоре, защо в Беларус, където няма никакви антиковид мерки смъртността е по-малка отколкото в Бългаария. Защо гетата в България, където също не се спазват никакви мерки не се превърнааха в градове-призраци? И макар че няма да е политически коректно, една разбивка на смъртните случаи няма ли да направите. Да видим, доколко зависят от начина на живот и кои точно жизнени навици са най-рискови? Аз например съм на 69 години, имам много познати на моята възраст, някои (аз включително) изкарахме болестта и всички се излекувахме.

    Коментиран от #54

  • 54 Смех Голем

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "ттт":

    А бе брато, къв професор е тази изтрещяла мумия, бе?
  • 55 Патето Яки

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    А бе ти да не си на 110 години та си оцелял през ВСВ, Ръсиш пълни глупости.
  • 56 Патето Яки

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "ттт":

    Като постъпят в болница им правят пцр тест и рентген, щом е положителен с плеомония каква аутопсия да правят.
  • 57 Анонимус

    1 0 Отговор
    Пфу,дърта па4а,пий си гинкобилобата и хапчетата за деменция,завивай се и заспивай.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове