Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 15:44 2 348 46

ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет защити назначаването на Ивайло Иванов за шеф на Инспектората

  • ивайло иванов-
  • герб-сдс-
  • софия-
  • инспекторат

Неадекватно обвинение е, че кметът не зачита законите и правата на гражданите, твърдят съветниците

ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет защити назначаването на Ивайло Иванов за шеф на Инспектората - 1
Снимка: БГНЕС

"Призоваваме да се спрат опитите за демонизиране, нищо, че вече сме в предизборна кампания. Нека всеки се опита да спечели изборите честно, като покаже какво е постигнал и какво може да направи." Това се казва в позиция на Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет по повод спекулациите срещу назначаването на Ивайло Иванов за шеф на Столичния инспекторат.

"Нека да е ясно - ние от ГЕРБ-СДС осъждаме полицейското насилие, намираме за недопустимо това, което видяхме на записите под колоните на Министерски съвет.
Подобни прояви нямат място в едно цивилизовано общество. Те трябва да бъдат преследвани с цялата строгост на закона от компетентните за това органи.
В същото време не приемаме опитите незаконните действия на няколко полицаи да се приписват на политическия опонент, в този случай ГЕРБ", категорични са от групата.

"Да припомним, че случилото се беше предмет на проверки и проверки на проверките, има съдебни процедури и образувани дела, имаше дори парламентарна комисия, има наложени наказания, имаше и достатъчно време тези наказания да бъдат заменени с по-строги, ако служебното правителство, което управлява вече 6 месеца, прецени.
След политическото му уволнение, нито разследващите органи, нито дори парламентарната комисия имаха претенциите да търсят отговорност или някаква съпричастност на Ивайло Иванов към насилието на униформени към задържани", се подчертава в позицията.

"Демократичното право на всеки да протестира не просто се зачита от кмета на София, а под нейното ръководство се полагат огромни усилия от Столична община, за да бъдат осигурени най-адекватните възможности за упражняване на това право.
Без значение кой протестира, срещу кого или какви предизвикателства пред нормалното функциониране на града поражда това. Неадекватно политическо обвинение е, че тя не зачита правилата, законите и правата на гражданите", твърдят съветниците.

"Общинските съветници от ГЕРБ-СДС и кметът Фандъкова имаме за цел да подредим града. Това се случва чрез създаването на качествена нормативна уредба, с усъвършенстване на системите за контрол в общината, общинските предприятия и общинските дружества и не на последно място спазване на правилата в града ни. Столичният инспекторат има огромна роля в този процес и не е учудващо, че за негов директор е потърсен човек със сериозен административен опит и познания в сферата на реда и сигурността", завършва позицията на групата на ГЕРБ-СДС в СОС.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    43 9 Отговор
    ГЕРБЕРАСТИТЕ СА КАТО ЯТО....
  • 2 ТаУмВзе

    38 9 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 3 Има си хас

    38 9 Отговор
    Как няма да го защити?! В крайна сметка Коза Ностра се превежда и като Наша работа
  • 4 гадно

    41 10 Отговор
    Общината е превърната в кошче за отпадъци.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Това

    42 9 Отговор
    че са го защитили показва що за сбирщина е на хранилката там ! Позор !
  • 8 коко

    21 9 Отговор
    Този педагог и учител ли ще се явява ?
  • 9 ГРОБ ВсеДС

    38 9 Отговор
    Много ясно, шайката си защитава слугите, нали тя ги назначава да свършат или несвършат определена работа.
  • 10 Край

    12 48 Отговор
    Брей това момче бил най-големия престъпник бе. Никъде да не работи щото протестърските отрепки го мразели. Те по принцип мразят всеки нормален свестен човек който не е пропаднал алкохолик или наркоман.

    Коментиран от #19

  • 11 Ивайло Иванов

    9 11 Отговор
    Ще раздам на контрольорите в градския транспорт палки и боксове.
  • 12 Бие

    8 9 Отговор
    Мноо яко протестъри, ще си го пазим занапред
  • 13 глоги

    9 8 Отговор
    кмета на София...СОФИЯ НЯМА КМЕТ,А КМЕТИЦА. ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА НЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е МЪЖ. ВСЕ ОЩЕ.

    Коментиран от #16

  • 14 Бърдаров

    24 11 Отговор
    Този с два пръста чело го намърдаха на топло,под крилото ма мама фъндъкова,след мъдрата намеса на Борисов!Нали бившият главен секретар е деполитизиран(безпартиен).Партията майка се грижи за верните си чеда!!!!
  • 15 Българка

    12 28 Отговор
    Аз ви го казах вече, ако има доказателства, до сега да са го арестували. Добър професионалист, защо да не работи. Значи всеки бивш, задължително става безработен и никой не може да го наема. Това е несериозно.

    Коментиран от #21, #22

  • 16 Българка

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "глоги":

    Българския език е интересен, пробвай да го научиш и ще видиш, че съм права.
  • 17 Мими

    11 11 Отговор
    Под крилото на мама , хората се изгърбват от работа, а връзкарите службици службици , добре платени и безотговорно , безсрамници! Вижте му само мазната мутра на тоя, противен чак няма измерение колко, мазен отпадък!!!!!!
  • 18 После Софиянец

    11 11 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Нали се сещаш, че твето е призив към насилие. Факти спите ли??
  • 19 хъхъ

    13 10 Отговор

    До коментар #10 от "Край":

    Да работи в частния сектор, не на държавна заплатка. Да го вземат охрана някъде за 700лв.
  • 20 Мая

    17 9 Отговор
    И защо назначихте проводника и стратега на насилието над протестиращите под крилцето на г-жа Фандъкова???
    Толкова ли сте глупави, че не скрихте компрометираните си мутри за известно време - направо сте като скакалци - зад вас остава само изгорена земя!
  • 21 Млъквай

    18 11 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    ма mърло!
    Тоя беше шеф на полицаите които биеха беззащитни протестиращи.
    В една нормална държава нямаше да има очи да излезе на улицата.
    И дори щеше да бъде съден.
    Ти кой съд искаш да го осъди?
    Оня който пусна уибиеца на Милен Цветков под домашен арест след две години съдене ли?
    Или оня който пусна дрифтъра, инвалидизирал момиче, щото бил добро момче?
    Или оня който пусна оня iзрод Венцислав от свтоврачене, престъпник с 8 присъди, под домашен арест ли?

    Коментиран от #28

  • 22 гадно

    9 10 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Щом като е добър в професията да прави охранителна фирма и да работи, но не пак се намърда на хранилка защото е най-лесно.
  • 23 Морски

    8 10 Отговор
    Ах да.... май... ка ви герберастка нагла да...
  • 24 Българка

    15 10 Отговор
    ГЕРБ правят ли разлика между това да си участник в криминално престъпление и политическа надпревара?Ивайло Иванов е бил шеф на мутри-биячи, да си ръководил погрома на протестите 2020 г., да си мълчиш и прикриваш след това побоя над мирни граждани с твърдението, че той не съществува ? Иванов е уволнен именно заради побоя над гражданите и за награда Фандъкова го назначава в столичния инспекторат.
  • 25 Стига

    10 12 Отговор
    Е, какво искате, да убиете момчето ли. Стига вече, стига ковчези, стига прашки, стига яйца, стига злоба. Трябва да изгоним юмрука, който доведе държавата до пълна разруха.
  • 26 Кака Мара

    5 10 Отговор
    До кога ще ги търпим тези наглеци! Време е за протест пред общината и с ритници навън да се из.итат и тази мутри и кметицата
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 10 Отговор
    ГЕРЛ СДС мутри мафия
  • 28 Тредстоун

    10 11 Отговор

    До коментар #21 от "Млъквай":

    Колко пък да са били беззащитни , метнаха повече камъни и павета върху полицаите от колкото опълченците на Шипка метнаха върху турците , да не говорим за бомбите и бутилките , ами това че искаха да ги запалят , ами храната и боята , беззащитни , това ако беше в една нормална демокрация такъв бой щяха да отнесат , водни оръдия и газ па после щяха и да си платят глобите. Лумпени без работа.
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 9 Отговор
    тоя е престъпник
  • 30 Cтoйко

    9 9 Отговор
    Това е безгранична наглост , подигравка и гавра в очите на гражданите! Уволнения дисциплинарно от МВР за дадената заповед за насилие над протестиращи Български младежи и момичета , Ивайло Иванов е назначен от Фандъкова за началник на Столичния Инспекторат! Като гл.секретар на МВР с основна заплата 3800 лв.а на новата длъжност 5300 лв.,ясно кой е дал заповедта на Фандъкова да го назначи ! Това е главатаря на тежката организирана престъпност в България! Известния като Буда от картончето му на доносник на зловещата Държавна Сигурност и в мутренските среди просто като тиквата! Това е неимоверна гавра и иска да ни покаже че сме никой за него и ще прави каквото си поиска! Във всяка друга нормална държава, подобен yрoд би висял на уличен стълб като Наджибула в Афганистан!
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 7 Отговор
    герб в момента купуват гласове в ромските махали
  • 32 Отвратен

    5 7 Отговор
    Аз пък се изнесох от България вече трайно. Такива врътки като с тоя калинчо и безкрайните им кражби ме отвратиха и реално ме изпъдиха.
  • 33 Омерзен

    5 6 Отговор
    Фифи, освободи ни сама от своето присъствие в живота ни преди да те освободим ние!
  • 34 Тошко

    5 6 Отговор
    Герб и ДПС са като тумор навсякъде са си присвоили властта пък нека си говорят че вече Боко не управлява
  • 35 плакат

    3 7 Отговор
    Срам, позор. Оставка и затвор.
  • 36 Левент

    4 7 Отговор
    изключително некомпетентен .
    човек на Младен Маринов ,тикан през всички години ,срам за БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИЦАЙ !?
  • 37 КРОКОДИЛА

    6 0 Отговор
    ДОЛО БЕСЕПЕ - КРАЙ СЪС БЕСЕПЕ - ИЗМИСЛЕТЕ СИ ДРУГО ИМЕ ............................................................................................
  • 38 Георги

    2 7 Отговор
    ТОЗ СМЕШНИК ПАК ГО НАГЛАСИХА
  • 39 СДС ГЕРБ

    1 5 Отговор
    всички наши хора ще бъдат защитени, останалата паплач да духа супата. Това в днешно време е Столична община. Всички са с професионален голям опит- мошенници и биячи и една самоковка развява байрака
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Да ви е честита

    2 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това на клипа е бьлгария на мутрабоко, на кунчев, на ботокса, на кацаров, на румян радев. Да ви е честита, роби. Продьлжавайте да се подчинявате.

  • 42 Минувач

    2 7 Отговор
    Най-голямото човешко падение са предателите! В случая тия дето се представят за СДС!
  • 43 Гражданин

    1 6 Отговор
    Ей лилипут угърчински, моли се да не те срещна, че кухата ти милиционерска кратуна рязко ще придобие ъгловат вид!
  • 44 Леле

    1 4 Отговор
    И кое повелява тоя индивид да бъде назначен за шеф на инспектората? Защо не за инспектор? Образование ли има, езици ли знае, конкурес ли е спечелил?
    Ако съм на мястото на учителката по руски - щях да го препоръчам за евродепутат, или направо за шеф на Интерпол. Какъв сладур!?
  • 45 Шефьор

    1 0 Отговор
    Да направим Ивайло Иванов почетен гражданин на София. Дето се казва има заслуги!? Ми да и то не къде, а ми в София! От мен едно безплатно търкане на гърба ако ми падне!!!
  • 46 Биеш някой, но "осъждаш" след това побоя

    1 0 Отговор
    И си с чиста съвест!! Наглост!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове