Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 11:27 2 263 108

Проф. Анастас Герджиков: Българите трябва да се обединят около каузи, не партии

  • проф. анастас герджиков-
  • кандидат за президент

По думите му днес ние нямаме национален идеал

Проф. Анастас Герджиков: Българите трябва да се обединят около каузи, не партии - 1
Снимка: БГНЕС

Аз не съм говорил за смирение и помирение, но говорех за обединение и за това да се разбираме и да работим заедно, защото има много каузи, за които си струва да работим заедно. И много хора го правят, само че политиците не го правят. Партиите са склонни да се карат и по теми, по които в обществото няма спор. Аз не казвам, че трябва да се обединяват партии, а трябва да се обединят всички български граждани зад каузи. Това заяви по БНТ кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков.

"Необходимо е да намерим друг начин да говорим помежду си. Той не може да бъде начинът, в който само заклеймяваме противника отсреща, човекът отсреща изобщо не трябва да бъде противник и опопнент, той трябва да е партньорът, с който работим, дори едните да са управляващи, а другите опозиция", допълни професорът.

Той каза, че не иска да бъде партиен симпатизант, а кандидат за президент. "Ако бъда подкрепен само от привържениците на ГЕРБ или на ДПС или на двете партии, нямам никакъв шанс да бъда избран".

По думите му днес ние нямаме национален идеал. Откакто осъществихме мечтата си да влезем в ЕС и НАТО ние нямаме нова истинска голяма цел.

"Трябва да имаме някаква визия за бъдещето - разбира се, евроатлантическата ориентация е безспорен приоритет, очевидно е, че трябва да има върховенство на закона, можем да се обединим около определени политики в образованието, здравеопазването, социалните политики, защо не направим това?", попита проф. Герджиков.

На въпрос кого би подкрепил на президентските избори, ако самият той не стигне до балотаж, професорът отговори: Лозан Панов, защото той отстоява поне една от моите тези: върховенството на правото.

Според него в България имаме проблем в партизанщината и в лобирането. Винаги е имало такива спорове между партиите и са нужни правила.

"Ние трябва да направим такива правила, че те да не позволяват подобни неща. Правилата се променят със закони и наредби. Президентът освен да бъде олицетворение на единството на нацията, може да се опита да убеди партиите, че представляват група граждани, които искат да работят заедно, те не се противопоставят помежду си. Започваме да се мразим по всякакви поводи, това не може да продължава така", категоричен беше кандидат-президентът.

Той заяви, че е имало всякакви атаки срещу него и срещу много близки хора. "Когато човек, направи това, което аз направих, си дава сметка, че може да стане жертва на подобни неща, но аз не съм склонен да пожертвам и други хора, така че това просто не е почтено", допълни проф. Герджиков.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    93 6 Отговор
    Трябва, да, но не и около твоята кауза.

    Коментиран от #5

  • 2 Фин

    96 6 Отговор
    Колкото и да криеш, твоята кауза е герб! Така че, няма как!
  • 3 истина е

    91 8 Отговор
    Професоре ,бие загубихте битката още преди да сте я по4нали ,защото мафията-герб ви подкрепя !!!Сега тази тога може да я използвате само като пиколо на хотел !!

    Коментиран от #18

  • 4 ПЛЕВНЕЛИЕВ-2

    81 6 Отговор
    АМИ ТОГАВА ЗАЩО СИ Е ОБЕДИНЕНИЕ С ДПС И ГЕРБ ТЕ ОТКРАДНАХА 4 МИЛЯРДА ОТ БАНКАТА КТБ ТЕ Я ИЗТОЧИХА ЗА КАКВО ОБЕДИНЕНИЕ ГОВОРИШ ТИ БЕ МЕКОТЕЛО
  • 5 Коя

    71 4 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    И този плаз-модий около коя кауза ми предлага да ме обедини? Около тази да му оплетем кошницата ли, около тази да легитимираме крадците и престъпниците, та да им е по комфортно във властта, около тази, да разтвори чадър над тия които ограбиха и миналото и настоящето и бъдещето ни ли? Коя точно кауза.
  • 6 С Бибитко! И почтен!

    60 3 Отговор
    Твърдо НЕ от мен!
  • 7 333

    64 4 Отговор
    Ето ви кауза - ГЕРБ и ДПС трябва да бъдат унищожени.

    Коментиран от #16

  • 8 Бла, бла

    50 4 Отговор
    Нали ти знаем каузата, като на ония Панов и вицето му Моаше, дето била погнисена от народа ни, не ние сме погнисено от вас и извратените ви каузи, като Истанбулската и другите подобни извращения на либерастите
  • 9 Кауза пертута

    57 3 Отговор
    Радев ще му бие шута
  • 10 гост

    55 4 Отговор
    Хитрец си ти ,Андрешко!С кого ще се обединяваш - с чекмеджетата ли?Повечето хора от т.н. инициативен комитет не виждат по-далеч от носа си.Дали не виждат зад твоя гръб една тъпа тиква която мисли,че ще и се размине?
  • 11 гербаджиков

    48 3 Отговор
    Около каузата Буци , нощните му шкафчета , Мата Харитата му , простотията му , некадърността му , корумпираността му ли бе , обединени сме , да го задържат и изправят пред съд .

    Коментиран от #62

  • 12 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    55 3 Отговор
    Никой нормален не желае да се обединява около ГЕРБ...
  • 13 Българка

    55 4 Отговор
    Безгръбначният алчен кариерист Герджиков, който миналото лято се беше снишъл и остана безмълвен, когато болшинството студенти от СУ и преподавателите им бяха на площада с искане за оставката на Борисов и Гешев, за върховенство на закона, сега има наглостта да говори за обединение?!... С кога да се обединяваме? Как да се обединят бототе с биячите, жертвите с насилниците си?
    И как обединителят ще обясни, че той е единственият участник в изборната надпревара, който не е в неплатен отпуск? Не е ли парадоксално, че най-старият и голям български университет заплаща голяма заплата на участник в избори и то като кандидат на мутрите?

    Коментиран от #74

  • 14 ...

    38 3 Отговор
    Това е доста странно изказване на професора кандидат-президент, който трябва да знае, че политическата система се гради върху партиите и институциите. Каузите, особено смислените, са необходими, но не може желаещ да застане на чело на държавата да си представя управлението й като елиминира партийнана система. Това е демагогия от висша академична класа...
  • 15 Бил еродит...

    37 3 Отговор
    Обединени с... бандит...
  • 16 Тва като

    13 2 Отговор

    До коментар #7 от "333":

    национален идеал е идеално.

    Коментиран от #34

  • 17 Сърп и чук

    24 2 Отговор
    Моля Ви, показвайте този фотос когато подрастващите са в креватчетата! Иначе - 2 дни илюминации, след дългото чакане да покажат кандидат и сетне пълно разочарование! Празни хора, пух и перушина!
  • 18 ТИ ДА ВИДИШ

    38 2 Отговор

    До коментар #3 от "истина е":

    Е па ние 80% от народа и Президента се обединихме да изритаме бай0ня, ШИШИ, ДОГАН и всички мутри....А ти Герджиков от къде коя страна на реката си????
  • 19 Слушах го тоя...!

    40 3 Отговор
    Изключително мазен плужек,който мазно се изплъзва от неудобните въпроси....!Например- дали подкрепя еднополовите бракове и т.н...!А Моасе,нали няма тази ГЕПАджийска закалка-директно се изцепи,че ги поддържа и заби пирон в ковчега на Лозан Панов...
  • 20 Грульо

    33 2 Отговор
    Миналата година се обединихме около казуата за оставка и съд за толупа и гешеф, но властта си направи оглушки чак досега и даже се имат за невинни жертви. :D
  • 21 Чегевара

    2 35 Отговор
    Не на фашизма,не на радев
  • 22 QWERTY

    29 2 Отговор
    Пастирка. Пфу !!!
  • 23 факт

    27 2 Отговор
    един човек стане ли професор за нищо вече не става!
  • 24 буци

    24 2 Отговор
    Лелееее , братиньо , кви ланци само сте си ударили.
  • 25 име

    28 2 Отговор
    ГЕРБджиков е гербава подлога, само те се засъпват за платения контрапротест с 5 рейса хора, който продължи 10 дни.
  • 26 комунистче

    25 4 Отговор
    твоята кауза е била да лапаш, и преди 1989 година, и сега, кой пускаха да учи в чужбина по комунистическо време, щял той да ни дава нещо, да връща ресто, не мерси, в нормална държава такъв като тебе щеше да работи в администрацията на университет, нямаше да го допуснат да е преподавател, камо ли директор на университета
  • 27 Анастасчо ГЕРБаджиков

    29 2 Отговор
    Е голяма фога,облечен в тога
    Умирам си от смях! О,не мога!
  • 28 Тайния проект на Тулупа

    31 2 Отговор
    Ще обединява , прикрива чекмежето.
  • 29 ърли

    20 3 Отговор
    в известна степен е прав..само че времената не са такива че да проявяваме търпимост а напротив трябва да проявяваме нетърпимост към нередностите на които стават ежедневно около нас..настъпва момента на личната отговорност и затова аз ще гласувам за един друг президент който не е страхливец
  • 30 глава море акъл

    24 3 Отговор
    Абе Гербаджиков , ама не вдяваш ли , че тези академични символи не им е мястото да си правиш полит агитацийките , или и ти са вече от простите и нагли тулупи.
  • 31 Чичо Тони

    25 3 Отговор
    Те българите са се обединили около кауза - не на корупцията, не на модела Борисов. Въпроса е какво е отношението на проф.Герджиков към тези каузи.
  • 32 Божинов

    26 4 Отговор
    Поредния помак от Ардино.Позора е пълен.Тоя олигофрен е ректор.Пдението е пълно а бяхме в топ 5 на света по образувание.

    Коментиран от #79

  • 33 Под сурдинка

    16 3 Отговор
    Иска на БИБИТКО да е стринка
  • 34 Само питам

    22 3 Отговор

    До коментар #16 от "Тва като":

    Е па ние 80% от народа и Президента се обединихме да изритаме бай0ня, ШИШИ, ДОГАН и всички мутри....
    А ти ГЕРБджиков от къде коя страна на реката си????
  • 35 Панчо

    14 4 Отговор
    Анастас ????Това помашко същество е срам за България!

    Коментиран от #87

  • 36 Гришата

    19 4 Отговор
    поредният фалшив "обединител с евроатлантическа ориентация да ама в България има стотици хиляди ,че и повече които не са съгласни с ЕС и НАТО искат политика съобразена с националните интереси и приоритети на България политика без диктат от новите "съюзници", на независимост и вземане най хубавото както от ЕС така и от Русия,как ще обедини забогателият чичка от политически партийни позиции с честният трудолюбив Българин и беден защото няма политически чадър и влиятелни "връзки в управляващите партии
  • 37 Герджиков по какъв Път ще водиш България

    21 2 Отговор
    Теб от двете ти страни те крепят Борисов и Гешев а зад тях е Гербаджийската мафия! Ти си Марионетка, ти не можеш да водиш никой, камули Народ!! Мамин Пухльо!!
  • 38 име

    15 2 Отговор
    ГЕРБ били направили много - реформа в образжванието, инфраструктурни проекти, вкаралини в чакалнята на еврозоната - затова всичко от герб се разпада, а и све най-неграмотните, раздаващи дипломи само за присъствие.
  • 39 ГЕРБ-МЪЖЕ

    15 3 Отговор
    АНАСТАС - ОБЕДИНИТЕЛЯ !!! ДА ЗА СТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД НЕГО ! ЕДИНСТВЕН ТОЙ ЩЕ ОБЕДИНИ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА С ПАЧКИ ЕВРО И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО С ОБИКНОВЕНИЯ ТРУДОВ НАРОД !!? АНАСТАС ОБЕДИНИТЕЛЯ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО!!!

    Коментиран от #42

  • 40 Гост

    20 2 Отговор
    Професоре, слушах ви при Любенов, вие сте гербаджийския кандидат за Президент, това разбрах от гостуването ви. Особено като казахте, че герп са направили много за образованието, а голям брой деца са неграмотни. Вие само хвалехте герп! Няма как да сте обединител...
  • 41 ГЕРБаво човече

    17 2 Отговор
    И в СУ ненужно вече
    Да бяга много надалече
  • 42 Гербер-работач

    16 1 Отговор

    До коментар #39 от "ГЕРБ-МЪЖЕ":

    Аз се радвам че ще бъда обединен от професор Герджиков! С празен хладилник и джобове , с непосилни сметки за ток и храна, но обединен с пачки от 500-еврови банкноти и кюлчета чисто злато. Танцувам казачок от радост и щастие!!!
  • 43 ⚜️Просветен⚜️

    20 1 Отговор
    Аве ей демагог , ние да не сме ти студентките с влажен поглед жаден за тройка? Кви са тия клишета за каузи и обединения? Обединение има само около каузата да се разкарат Гербавите калинки! Кви други каузи предлагаш ?Кажи нещо конкретно и с факти? Спри да бълваш безпочвени клишета, мазен фейс! Никакво обединение няма да има с Наглите герберасти! Искате обединение за да се слеете с нормалните хора и да замажете мизериите от последните 12 години ! Кораби нарязахте , пейки по 10000 лв слагахте , трошливи пътища за милиарди редихте , маса народ се изби по тях ! Изтеглихте и опукахте заеми за три поколения , а сега ние където плащаме масрафа да се обединяваме с теб и Тикваря , който те припознава за свой кандидат ? С тая плитка мисъл , хоремаг не можеш да управляваш , тръгнал си главнокомандващ да се цаниш ? Аре у лево , бастун , да ти го думна в голото чело да ти го думна!
  • 44 Този скоро

    19 2 Отговор
    ще съжалява, че се кандидатира.Колкото повече, толкова повече- празни приказки, пълно недоверие , съжаление и присмех.
  • 45 Казуар

    18 2 Отговор
    Каква кауза може да има един кариерист и интересчия, спазарил се с разбойниците да ги представлява?
  • 46 гост

    18 2 Отговор
    Прав е ,да крадеш вече си е кауза в България.

    Коментиран от #49

  • 47 Тоз професор няма кръгозор

    22 2 Отговор
    Гроб го сложиха от зор...Позор !
  • 48 ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК

    2 13 Отговор
    ИЗБИРАЙ НАРОДЕ......ДА ЖИВЕЕШ КАТО ДНЕС ИЛИ ПО ДОБРЕ

    Коментиран от #50

  • 49 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 10 Отговор

    До коментар #46 от "гост":

    ААААА, НЕ ТАКА, ТВА Е НАША...КАУЗА
  • 50 Стойко

    14 0 Отговор

    До коментар #48 от "ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК":

    Аз избирам да няма повече грабеж! Да не бъдем ограбвани от индивид с пълни шкафове с пачки евро и кюлчета чисто злато. Избирам да съм срещу мутрокрацията и милиционерския ботуш. Срещу рекета над бизнеса и смазването на частната инициатива. Затова, никога повече мутрата на власт! Никога повече коалицията ГЕРБ-ДПС
  • 51 Софиянеца

    15 0 Отговор
    Анастасия обединителката на Боко слугинята!

    Коментиран от #54

  • 52 Ювиги Хана

    14 0 Отговор
    Е продажен Герджиков иска и той къща в Бояна с два гаража!
  • 53 Ttrs

    14 0 Отговор
    По голям.мазен и хлъзгав гнусляр не можаха ли да намерят?
  • 54 РАДЕВ СА СПИЧА

    2 10 Отговор

    До коментар #51 от "Софиянеца":

    ТОА ША МА ОПРАЙ......

    Коментиран от #60

  • 55 Професионалист

    12 0 Отговор
    Президент на мутрите ли искаш да ставаш бе леке?...Много си далеч ат истината.
  • 56 Аз,патриотът

    11 0 Отговор
    Кака Цецка беше по- добра от този наведен плужек.

    Коментиран от #61

  • 57 питам

    9 0 Отговор
    Професора женен ли е? Ако е женен какво работи съпрУгата му? Деца има ли? Ако не е женен, ерген ли е или ОМЪЖЕН?
  • 58 JEFF

    10 0 Отговор
    Аз не разбрах неговата кауза. Може би- само да си говорим ? Не ми допада . Времето е на страната на дейните хора, дори и понякога да са мълчаливи. Крещящо приказливите от ГЕРБ ги видяхме , не ни харасаха и е нормално да ги пренебрегнем. Никога ГЕРБ !
  • 59 Деян Икебаната

    12 0 Отговор
    Този господин вероятно говори за неговата кауза- кариера и пари. Мирси.
  • 60 Стойко

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Спече се метросексуала !!!! Бареков , който от известно време работи за сайта Афера на Веселина Томова и получават заплащане да работят срещу Радев, по миналия ден ми писа че може и да не се стигне до балотаж. А ако случайно метроса Герджиков стигне до балотаж " ще му трябват 1 млн.и 500 хиляди гласа които няма откъде да ги вземе", така ми писа Бареков и е прав! Да припомня че преди 5 години на балотажа за Радев гласуваха 2 млн.и 163 хиляди човека а за Цачева 1 млн.и 200 хиляди. Сега ще трябват за президент по малко както каза Бареков 1 млн.и половина но гласовете на ГЕРБ-ДПС са максимум 800 хиляди. Изхода е ясен
  • 61 Иван

    9 0 Отговор

    До коментар #56 от "Аз,патриотът":

    Кака Цецка имаше тогава на 1 тур 830 хиляди гласа а за този дори целия електорат на ГРОБ да гласува за него са максимум 600 хиляди. Резил на този ще бъде по огромен от този на кака Цецка!
  • 62 оня

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "гербаджиков":

    Аз ще платя куршима:))
  • 63 електорал

    8 0 Отговор
    Обединение в услуга на тия с кюлчетата злато? Това не се забравя, а този по всяка вероятност е купен. Не бих си обяснил по друг начин кандидатурата му. Професор до човека с кюлчетата?
  • 64 Росен

    8 0 Отговор
    Най-сетне изплю камъчето че е кандидат именно на ГЕРБ-ДПС.
  • 65 ИВО

    9 1 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ Е ЕДНА ДЕБЕЛА ХОДЕЩА ЛЪЖА !!! ЛЪЖЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И ТОВА Е ЧОВЕК БЕЗ САМОУВАЖЕНИЕ ! ИЗПЛЮ СЕ НА РЕКТОРСКАТА СИ ВИЗИЯ !РЕКТОР БЕЗ МОРАЛ СИГУРНО МОЖЕ, НО ПРЕЗИДЕНТ БЕЗ МОРАЛ, НЕ МОЖЕ !!!ТАКИВА КАТО РЕКТОРА ВКАРАХА МАФИЯТА И В СУ. ЗАТОВА СТУДЕНТИТЕ БЯХА НА ПРОТЕСТИ ! ГНУС МЕ Е ОТ ТАКИВА МАЗНИ ЧОВЕЧЕТА, КОИТО СЕ КРИЯТ ЗАД ПОДАРЕНИТЕ СИ ТИТЛИ !!!!
  • 66 оня

    2 0 Отговор
    Бастун дееа м.....:))
  • 67 Василев

    6 0 Отговор
    Аз няма да гласувам за кандидата на Борисов-Доган-Пеевски.
  • 68 Соросоид

    5 1 Отговор
    Значи щял да подкрепи Лозан Панов заради "върховенството на правото". Но и Радев изповядва същите ценности, даже е доказал, че действа строго по закона и правомощия, за разлика от Борисов, който еднолично променяше решения на Министерски съвет и парламентарни групи.
    -----
    Румен Радев, 2019 г., на среща с посланници от ЕС: Отстояването на върховенството на закона трябва да се превърне в неотменима част от институционалната култура.
  • 69 Деян Икебаната

    8 0 Отговор
    Чичо Анастас е само Мас. И 100% не му пука за нас.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Смешник

    6 1 Отговор
    Кажи го на Бойко. Помниш ли когато Ирина Бокова беше предложена за шеф в ЮНЕСКО и Бойко я спря? ,"Българите трябва да се обединят"?. Затова на 14 ноември: Радев президент, ГЕРБ умре, Бойко в затвора. А ти .....позорът е за теб
  • 72 Юнак Колю

    5 0 Отговор
    Долу ГЕРБ, Бойко в затвора.
  • 73 Пунта Мара

    5 0 Отговор
    Танасеее, нищо не става от теб
  • 74 Дръндю

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Оправи си Ника на "българска шафрантия",по ша ти утюва!

    Коментиран от #76, #77

  • 75 Пунта Мара

    5 0 Отговор
    Танасеее, нищо не става от теб
  • 76 Мисирки ГЕРБ

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "Дръндю":

    Танас не става. Булю булю булю булю булю
  • 77 На Дръндьо

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Дръндю":

    Отзад с 200

    Коментиран от #78, #83

  • 78 Юнак Колю

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "На Дръндьо":

    Искам и аз
  • 79 Чичо Тони

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Божинов":

    Доколкото ги ознавам, помаците са добри, работливи и отзивчиви хора. Намери си нещо друго, с което да правиш сравнения.
  • 80 Майна

    3 7 Отговор
    Професоре,биеш комунистите още на първия тур,Радев е по корумпиран от Боко да знаете,кръга Бобокови и Узунов,а и всички олигарси го подкрепят,защото ги подгониха за далаверите им
  • 81 A50

    3 1 Отговор
    Ам, че то в Беларус например партии няма. А психо десните пък се тревожет за правата на беларусите. Сега хубаво ли е или не е хубаво да има партии, че се обърках вече., какво са ви написали по листчетата за днес. Разликата обаче между глобалистите и Лукашенко е че едните мислят за обхващане на целия свят в пипалата си и изсмукване на ресурси, а "тиранина" иска да предпази държавата си от тези пипала включително и от руските.
  • 82 XYZ

    6 0 Отговор
    Народът има идеал, но Вие г-н професор, щом сте представителното лице на един унищожител на държавата и народа, явно нямате такъв или го виждате в криво огледало!
    Няма нужда от нравоучения - и ние четем книги, за разлика от Вашия вдъхновител!
    Мисля че се провалихте като личност професоре, а също и тези, които Ви издигнаха официално!
  • 83 Дръндю

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "На Дръндьо":

    Беги да се оплакнеш смърди ти между ногите!:)Развален лефер ли що ли?!
  • 84 Павел

    5 0 Отговор
    Брилянтно умозаключение от партия ГЕРБ - титани на мисълта, стожери на морала и властелини на принципите :). А ето и конкретно мисълта - “квото каже шефа”, морала - “5к стигат ли за ку ва на шефа” и принципите - “40% за шефа” :)).
  • 85 Тома

    6 2 Отговор
    Този е бил 30 години във фризера и сега се събужда.Много си смешен герджиков
  • 86 Asterix

    1 4 Отговор
    Болшевичета,не ви държат напоследък нервите...нещо става...станахте много дебилни в начина на изразявате на страниците на любимия ви сайт?!
  • 87 Скъпи Атанасчо!

    8 2 Отговор

    До коментар #35 от "Панчо":

    И аз съм от Кърджали. И то от улицата на баба ти- Булаир! Всички се знаем в тоя малък град. Памаци сте от много много години. Памаклъка донесе след 9- ти септември две разиденения: твърдите си останаха помаци , а меките хитри интересчии се нарекохте франгаджии. Но си оставате памаци. Предатели на българщината. Бяхте на власт в.града ни по времето на Бай Тошо щото всички станахте членове на партията майка БКП . А сега сте членчета на нейната рожба ГЕРБ . Не се срамувай от помашката си кръв. Срамувай се от това че лъжеш и се плюнчиш по разни телевизии. Вече взе да ни идва в повече от кърджалийци- то не бяха Рашидчето, Ангелакчето, ПКП - то сега и ти. Защо само най- лошото и срамното се промотира от нашето градче? Щото може би сме най- продажни ?!
  • 88 Сатурн

    6 1 Отговор
    Народът има идеал, как може да твърдите че няма. От десетки години българският народ очаква държавата да бъде управлявана от знаещи, можещи и почтени хора, а крадците и предателите да бъдат наказани. И това ако не е идеал. Само че не е вашият.
  • 89 Можеше и по голям мазник да изберат,

    6 1 Отговор
    Ного оставиха за ДПС - - -Близнаков, след некоя година тоя ще бъде мазно копие на Близнаков!!!
  • 90 аааа

    2 1 Отговор
    Мама ли ти каза така да казваш?
  • 91 питащ

    3 1 Отговор
    Кой си ти, че ще ми казваш около какво да се обединявам. Айде скрий се на::дута и об::лещена самодоволна физиономия. Нещо много си се взел на сериозно. Герберска подлога. Ще станеш за смях и резил.
  • 92 Селянина

    1 1 Отговор
    Начи появи ли се професор, академик за политик то че пропаднеме. Тия мислят с долната си глава. Щото горната са си дали га са в университета акъла наливали.Начи кво е устанало у тия хора:- Еми прост човек.А ние че го правим президент.
  • 93 зелен юмрук

    2 0 Отговор
    Каузата е ясна, именно да бъдем обединени срещу корупционния модел станал норма на съществуване и подражание в почти всички политически партии и държавни институции. Особено основно място сред тях имат тези, които са застанали зад Герджиков.
  • 94 Анастасов

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според него в България имаме проблем в партизанщината и в лобирането. Винаги е имало такива спорове между партиите и са нужни правила.
    Правила има достатъчно, но не се спазват - тоя от Маркс ли пада? С кого ще ме обединява - с мутрите ли? Или с ДС и комуниста Борисов?
  • 95 Смешник

    2 1 Отговор
    По голям смешник от този няма😊. ГЕРБ ги изката супер успешна партия. После питат го за или против гей браковете отговор Това е сложен въпрос. Въпрос за и против лека дрога отговор Това е сложен въпрос. После за и против нова ескадрила самолети отговор Това е много сложен въпрос. Наизустил върховенство на закона и всяка втора дума това пълен смешник

    Коментиран от #103, #104

  • 96 РАДЕВ СА СПИЧА

    0 3 Отговор
    ТОА ША МА ОПРАЙ...ОТВСЯКЪДЕ

    Коментиран от #102

  • 97 Вещер

    1 0 Отговор
    Този се държи като масонски вожд, илюминат подвластен на сатанинските сили. Уви злото увито в атрибутите на обществено значими институции си остава зло. Нека не се заблуждаваме, не е лесно да ги различим но дори прикрити си остават долни сили.
  • 98 ТИ си слуга на мафията

    2 0 Отговор
    Е па ние 80% от народа и Президента се обединихме да изритаме бай0ня, ШИШИ, ДОГАН и всички мутри....А ти Герджиков от къде коя страна на реката си????
  • 99 Тото 1 и Тото 2

    1 0 Отговор
    Професорееееее , защо се принизяваш , за да спасяваш потъващия кораб , наречен ШАЙКА ГЕРБ ? Хеле пък и вожда им с прякор ТИКВА !
  • 100 ТГИ

    0 0 Отговор
    А и тогава, дайте да се интересуваме от броя на головете, а не кой отбор ги е отбелязал.
  • 101 Тоа па...?!

    1 0 Отговор
    Как се е накичил,като генерал на Ким Чен Ун...😂?!
  • 102 Ами ДА...!

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Всеки нормален човек като види такъв мазен и изпечен демагог - празнословец,като ГЕРБжиков и се...спича...?!
  • 103 ТОЧНО ТАКА...!

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Смешник":

    Гледах го и си виках...- Тоа па ни на един въпрос не отговори нормално,а уклончиво,мазно и хлъзгаво...!Но всъщност типично изказване за един ГЕРБ-аджийски мазен охлюв...
  • 104 Смешник+

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Смешник":

    Наизустил-,,върховенство на закона" и ,,обединител на нацията" и само това дрънка...!Все едно както Слави само дрънкаше за ,,суверена" това..., суверена" онова...
  • 105 Baj Xuj

    2 0 Отговор
    Тоз ми мяза на Пи Де Рас! Цецка мязаше на Тра Вес Тит. Бойку не мое да изкара свестен кандидат, само боклуци.
  • 106 СОФКА

    2 0 Отговор
    КОИ СА ТИЯ МУТРИ С ЛАНЦИТЕ , НА БОЙКО ШАЙКАТА !? СУ ГУБИ АВТОРИТЕТ С ТАКИВА ПЪРВОБИТНИЦИ , БОЙКОВИСТИ И АЗИСНИЦИ !БОЙКО ВЛЕЗЕ В УНИВЕРСИТЕТА ЧРЕЗ ТЕЗИ ТЪПАЦИ - ЩЕ ПРЕПОДАВА СВИНАРСТВО И ОВЧАРСТВО , ЧЕ МНОГО СЕ ТЪРСЕЛИ - БОКО ХОНОРИС КАУЗА БЕЕЕЕЕЕ !

    Коментиран от #108

  • 107 КЪРЛЕЖИ

    2 0 Отговор
    ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ ТЪПАЦИ РЕКТОРИ , СЪЮЗИХТЕ СЕ С УТАЙКАТА ПРЕСТЪПНА !
  • 108 Има си обяснение!

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "СОФКА":

    Боко избива комплекси,че е неграмотен,нискоинтелигентен и простоват...!На тази тема го бъзика и подиграва цяла България...!За да контрира,че не е такъв,Боко избива комплексите си като издигна за кандидат-президент-ректора на СУ...!Друг е въпроса,че Буцката ,не постъпи мъжки,като не посмя да излезе очи-в очи срещу Радев...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове