Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 16:59 9 711 126

Слави Трифонов обяви в каква коалиция би участвал

  • слави трифонов-
  • мъртви души-
  • коалиция-
  • българи в чужбина

Коментар на Слави Трифонов във фейсбук:

Слави Трифонов обяви в каква коалиция би участвал - 1
Снимка: БГНЕС

Обикновено на всеки 10 години държавата прави преброяване на всички хора, които живеят в България, независимо дали са пълнолетни български граждани, непълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужди граждани. Броят се всички хора. В момента тече преброяване на населението на България и междинните резултати са изключително тревожни. Преброили са се 5 658 000 души или около 82% от населението, според информацията на НСИ. Тоест, с достатъчна точност може да предположим, че цялото население на България е около 6,7 млн.души.

Сега ще ви кажа, че при последното преброяване от 2011 г. населението на България беше 7 364 570 души. Това означава, че за 10 години България се е “стопила” с близо 700 хиляди души! Това пък означава, че всяка година България се “стопява” с един град като Велико Търново! Истината е, че през тези 10 години отрицателният естествен прираст и външната миграция са добили застрашителни размери за нас, като нация. А това е ужасно. Днес България е пред прага на изключително важни избори - парламентарни и президентски. И сега не знам дали на вас ви прави впечатление едно нещо, но на мен ми боде очите. Значи, цялото население на България към днешна дата е около 6,7 млн. души.

А тези дни ЦИК обяви, че за изборите на 14 ноември с право на глас са 6 708 189 български граждани. Какво излиза? Броят на цялото население на България е равен на броя на хората с право на глас. Как става тоя номер? Явно, без да знаем, избирателни права са добили и всички над 1 милион непълнолетни българи у нас - децата в училище, децата в яслите и детските градини, бебетата вкъщи. Даже и чуждите граждани са добили избирателни права. Шегата настрана. Всъщност, истината е доста проста. Големият брой гласоподаватели се дължи на неактуализираните от години избирателни списъци и на наличието на т.нар. “мъртви души” в тях.

“Мъртвите души” не са непременно починали хора, макар че допускам в избирателните списъци да има и такива, след като няколко партии за пореден път се опитаха да се регистрират за участие в предстоящите избори с подписите на починали хора. Със сигурност обаче огромната част от т.нар. “мъртви души” са си съвсем реални хора. Това са българи, които от години живеят и работят в чужбина - дали в Испания, дали в Германия, дали в Турция, дали в САЩ, но имат постоянен адрес в България и фигурират в избирателните списъци в страната.

Със сигурност българите с избирателни права в чужбина са над 1 милион. Но години наред българските политици правеха всичко възможно да ограничат гласуването на тези наши сънародници зад граница. Нали не сте забравили? Политиците нагло им казваха да не им се бутат в краката. Ще ви напомня само наглото ограничение от 35 секции за страните, извън Европейския съюз, което бяха наложили партиите на статуквото. Ограничение, което успяхме да премахнем с предложения от “Има такъв народ” Изборен кодекс в 45-ото Народно събрание.

Трябва да се каже, че присъствието на българите зад граница в избирателните списъци у нас и практически невъзможността те да гласуват, понижава изкуствено общата избирателна активност. От друга страна, така големите партии години наред завишаваха фалшиво процента гласове за себе си. Невъзможно е над 1 милион българи в чужбина да упражнят конституционното си право на глас в 400, в 700 или в 800 секции зад граница.

Тези българи трябва да бъдат включени в политическия живот на родината си, те “имат право на България”. Въобще, на всеки български гражданин трябва да му бъде осигурена възможността да гласува. Само така ще имаме по-честни избори с обективна избирателна активност и избори с по-голяма представителност. Затова, отсега да е ясно - “Има такъв народ” може да участва само в такава управленска коалиция, която приеме за свой основен ангажимент задължителното въвеждане на електронно дистанционно гласуване. Защото България е там, където има и само един българин, и защото всеки има право на глас.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекар

    154 70 Отговор
    Слави вече е политески труп...баста

    Коментиран от #10, #36, #81, #126

  • 2 Железаров

    121 57 Отговор
    Няма ли да подкрепиш Луна бе,чалгаристанец.

    Коментиран от #8, #17

  • 3 журналинио

    81 39 Отговор
    Със Азис и Луна. Слави конституцията. Ха ха ха
  • 4 Коалиция

    64 33 Отговор
    С Миле Китич
  • 5 Изгониха младите

    110 30 Отговор
    Виновните са Герб и Дпс!!!

    Коментиран от #30

  • 6 Я бегай

    52 28 Отговор
    в квартала!
  • 7 аз съм

    79 37 Отговор
    По добре да си мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
    С. Клеменс
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    113 40 Отговор
    Румен Радев президент ! Буда в затвора!

    Коментиран от #12, #54, #92

  • 10 Мнение

    53 22 Отговор

    До коментар #1 от "Лекар":

    Ти за Слави не мисли, а се виж какъв Трол си :)
  • 11 Бамбука

    57 21 Отговор
    Поздравления за написаното !
  • 12 Добавка

    13 15 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Доганя и кючекчиите също!!!
  • 13 Би би

    37 11 Отговор
    Би, ама няма вече будали. По 60млн за избори от нашия джоб. Работещи сме, нямаме офшорки.
  • 14 КОЙ

    52 22 Отговор
    И какво казва това да отворим още турски секции , тия на запад изобщо не ги интересува България и защо да имат право да гласуват ,които са се отказали от БГ когато на държавата и е било най трудно.

    Коментиран от #101

  • 15 верваи ми

    44 14 Отговор
    С общи приказки политика не се прави Станисляви. Да не би да си ходил на уроци по математика?
    Ива Митева: Тогава бях обвързана с ДПС. Провери и изказването за дългата ръка на ДПС.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 СЛАВЧО

    32 13 Отговор
    ИМА МНОГО ХОРА В ЧУЖБИНА КОИТО НЕ СА СЕ ПРЕБРОИЛИ...
    В БГ СЪЩО......ФИЛИПОВЦИ, ФАКУЛТЕТА......И ХОРА КОИТО НЕ ИСКАТ ДА УЧАСТВАТ В ПРЕБРОЯВАНЕТО....ИЛИ НЕ ЗНАЕШ

    Коментиран от #56

  • 19 Б.Х

    32 27 Отговор
    Слави ще в в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Явно или зад кулисите. Другото е пунта мара

    Коментиран от #71

  • 20 Последния Софиянец

    58 10 Отговор
    За 30 години управление на мафията се стопихме наполовина.От 9 млн на 5 млн.
  • 21 5454

    44 19 Отговор
    Не искаме Троянски кон повече. Стигат ни толкова парламентарни избори заради него.
  • 22 Независим

    24 4 Отговор
    На последното преброяване са преброени 82% от населението или 5,657 млн. души, а НСИ /Национален статистически институт/ ни води, че сме 6,916 милиона души ???????????????????
    Големият въпрос е дали наистина тази разлика от 1,259 млн. души не са преброени, което е малко вероятно, или това са мъртви души, които се използват по време на избори ?????????????????
  • 23 Фин

    27 18 Отговор
    Ей, тъпото си е тъпо! Толкова си може човечецът!
  • 24 Смех

    29 9 Отговор
    той като какъв се обявява той не е депутат, не е политик, като какъв се обявява като какво ще участва... като гледач, като селекционер , като какъв, той каква политическа отговорност носи... ае бегай от тука бе чалгар... видяхме я твойта сега най много поредната патерицата да си...
  • 25 TPИПИО🤖

    37 10 Отговор
    ВЕЧЕ СИ ЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР В ПОЛИТИКАТА👌КАТО ЗAЗ ка НА АМ„ ТРАКИЯ

    Коментиран от #62

  • 26 изроди

    32 10 Отговор
    луна президент
    слави премиер

    ех какви щастливи дни ни чакат - кючеци , маанета до безкрай
    а държавата България кучета я яли, с тоз матрял по добре да я няма!
  • 27 Избирател

    37 13 Отговор
    А защо някой който не живее в България ще решава вместо нас, които сме в България кой да ни управлява ? 😯 Нагъл, дълъг демагог !

    Коментиран от #31

  • 28 Просто човек

    7 8 Отговор
    Моля се, в никаква! Предатели!
  • 29 Баба Станка

    18 3 Отговор
    бягайте младежи , спасявайте се от престъпните политици и бандити в България ,, да останат само Политици и пенсионери

    Коментиран от #87

  • 30 Българин

    12 14 Отговор

    До коментар #5 от "Изгониха младите":

    Да бе, а БСП са чисти като сълза на сърна!!!
  • 31 Б.Х

    38 13 Отговор

    До коментар #27 от "Избирател":

    Прав си пич, не може хора не живеещи в България и плащащи данъци в чужбина да решават съдбата на всички мъчеще се да живеем тук. Трябва уседналост и образувание . Те да си гласуват там в чужбината. Да определят правилата там. Не тук.

    Коментиран от #49

  • 32 Умен

    22 7 Отговор
    От фейсу не ставааа !
  • 33 Локо Сф

    33 16 Отговор
    18 години му слушаме чалгата на тоя. Замалко в началото даже беше интересно. След като талантливите напуснаха сценаристската посредственост удави котето.

    В два парламента ИТН беше водеща политическа сила. Можеха да променят изборния закон, да премахнат мъртвите души, да уредят гласуването в чужбина. Сега е нелепо Слави да критикува сам себе си. Дълга ръка или къса го е хванала за гърлото или топките няма значение. Водата е пусната и нечистотиите поеха към канала.

    Коментиран от #41

  • 34 Пишман

    18 10 Отговор
    Знаем, в никаква!Лошото е че и тия "продължаващи промяната"са кьорфишек!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ЦК на ГЕРБ

    24 11 Отговор

    До коментар #1 от "Лекар":

    Политбюро на ГЕРБ.
    Организационният секретар Томислав Дончев:
    -Другарю Борисов,
    и този път пак ли ще купуваме цигански гласове?

    Генералният секретар Борисов:
    -Разбира се!
    Ние не сме расисти!
    Не сме и комунисти!
    За пазарната Економия сме!
    Циганите предлагат-ние купуваме!
  • 37 Асен

    26 11 Отговор
    Помияра си е помияр. Слави е помияр с помоярски изпълнения
  • 38 Нафъфорий

    13 7 Отговор
    Търсим плагиат за премиер!
  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 3 Отговор
    НИКОЙ ПОЛИТИК не мисли ДОБРО на обикновените хора

    Коментиран от #45

  • 40 Гръч

    18 14 Отговор
    Слави винаги е прав.Пред фактите и боговете мълчат
  • 41 ти си трол

    26 7 Отговор

    До коментар #33 от "Локо Сф":

    Слави имаше само 65 депутата, нали?
    Твоите въпроси ги адресирай до останалите 175 от 240 депутата!
  • 42 Anon

    13 14 Отговор
    Подготвя почвата за коалиция с ГЕПИ
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 asd

    23 11 Отговор
    що пък тия дето са избягали от България трябва да имат право да гласуват ? нали не живеят в България

    Коментиран от #48

  • 45 Хаха хаха ха

    14 14 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Само Бойко мисли добро.
    Защото той не е политик, а мафиот!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Пешо

    21 8 Отговор
    Сатаниста какъв принос има за прираста на населението в България. Колко деца има нещо не си спомням. Тоя ли ще дава акъл и ще управлява държава. По добре да си стои в боянската дупка и да не се обажда.
  • 48 Само питам

    9 4 Отговор

    До коментар #44 от "asd":

    Ти грамотен ли си?
    Прочети Конституцията на РБ!
    Там пише какви права имат!
  • 49 LOSHIA

    8 3 Отговор

    До коментар #31 от "Б.Х":

    СТРАХ!.......СТРАХ!.......СТРАХ!.......СТРАХ!.......СТРАХ!.......СЪНУВАНЕ.......БЛЯНОВЕ В МЕЧТИ .......БЪЛНУВАНЕ....И ТЕЖКИ КОШМАРИ.......
  • 50 Бай Иван

    10 0 Отговор
    Общо взето нещата са като с БФС или БФС е като държавата ни
  • 51 Добре

    17 22 Отговор
    че ви има Слави! Само като прочетеш що продажен глупак и отпадък са надраскали коментари след твое мнение и ти става жал за България! С вас са достойните и умните хора! Останалите имат избор между Доган и Прокопиев! Кой ще си изберат, е все тая!

    Коментиран от #112

  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 12 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ
    ПРЕЗИДЕНТ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА
    ВИЦЕ ПРЗИДЕНТ
    ВТОРИ МАНДАГ
  • 53 На края

    9 8 Отговор
    Ще му остане само възможността да се съюзи със Светият Синод. Но и това не е сигурно.
  • 54 ХЕМУС

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    малкия внимавай в картинката
  • 55 Ген. ПАСОВ

    14 10 Отговор
    От Facebook ли ще ни управляваш г-н Трифонов
  • 56 LOSHIA

    8 1 Отговор

    До коментар #18 от "СЛАВЧО":

    БЪРЗО НА ВЕЧЕРНО УЧИЛИЩЕ!
  • 57 БРУСЛИТО

    8 2 Отговор
    в ромските махали се купуват гласове
  • 58 Без повече шанс

    12 10 Отговор
    Cлeд примeрa и cлучaят зa зaблудa нa цeлия бългaрcки нaрoд от Кирил Пeткoв с нaрушение на Кoнcтитуциятa , който е живял дългo в чужбинa пoд кaнaдcкo грaждaнcтвo, българите в БЪЛГАРИЯ трябва да са много внимателни и подозрителни към българите зад граница и ЗAЩO въoбщe бългaритe в Бългaрия, трябвa дa ce дoвeрявaт и дa приeмaт зa чecтeн и рeдoвeн вoтът нa бългaритe глacувaщи в чужбинa/ благодарение на които и ти Слави спечели изборите и отново се застъпваш и разчиташ на глacувaщите в чужбинa/.
    ТОВА трябва да престане и ПРАВИЛНО е да не ce рaзрeшaвa и допуска на българите живеещи дълго време в чужбина дa глacувaт зa пoлитици и пaртии в Бългaрия и дa oпрeдeлят бъдeщeтo нa хoрaтa кoитo ca ocтaнaли дa живeят в Бългaрия , кoгaтo тe caмитe дoбрoвoлнo ca нaпуcнaли и са избрaли дa живeят в други държaви, откъснали са се от политиката в страната и нe учacтвaт aктивнo и рeaлнo, нитo в живoтa, нитo в прoблeмитe които са зa рaзрeшaвaнe в Бългaрия..??!!
  • 59 пенчо

    17 8 Отговор
    Пиленцето веднъж каца на рамото!И да не ти се вярва отиваш в небитието!На народа му е дошло до гуша от мутри!

    Коментиран от #69

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 cpv

    19 12 Отговор
    А бе Славчо,тези които живеят и работят в чужбина как ще участват в политическия живот,ти май не си нормален за да пишеш това! Единствено очакваш пак да гласуват за твоята измислена партия,но тия хора отново ще съжаляват,че те подкрепят!

    Коментиран от #68

  • 62 И ОТНОВО8434

    8 6 Отговор

    До коментар #25 от "TPИПИО🤖":

    ГЕРБ И ДПС СА ИЗОЛИРАНИ!!!!
  • 63 ттт

    5 4 Отговор
    Нещо за правосъдната система ще кажеш ли? За мен без промяната и всичко е напразно. Броиш гласовете за Иван като гласове за Пешо, съьията ти казва "няма данни за престъпление".
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Иво🇧🇬

    11 16 Отговор
    Сатаниста се събуди и изпълзя от АДА. С неговия началник Радев ни докараха до политическа криза. Тоя Чалгар си позволява да ни поучава. По добре да каже нещо за офшорките грозната мутра. ☠️☠️☠️☠️☠️
  • 68 изрод от ГЕРБ

    12 5 Отговор

    До коментар #61 от "cpv":

    А ти с какво участваш в политическия живот?Само глупости ли да драскаш????????
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Адмирации на

    16 13 Отговор
    Слави Трифонов за точния анализ, всички Българи в чужбина мразят и ненавиждат гепи герб и най вече крадеца човекоподобния борисофф. Този индивид в нормално общество да сега щеше да бъде в затвора заедно с Гешев, Доган и Пеевски. За това искат постове, заради имунитета. Да им дадем червен картон завинаги на 14.11 ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ.

    Коментиран от #80, #96

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 славС

    8 6 Отговор
    Слави защо дистанционно гласуване.Зада се нареди цялата махала и от един комп,телефони ли хайде всеки от своя си телефон но под строй при айшето и тя да каже за кого да се гласува

    Коментиран от #120

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 РазBIRач

    9 7 Отговор
    Човека ясно казва, че в коалиция няма да участВува. Иска дистанционно гласуване от Турция. Хитро. Дедо Ахмет снася…

    Коментиран от #77

  • 75 Тинтири минтири

    9 11 Отговор
    Славуца досега подлъгваше доста патриоти да му гласуват с байряка на Райна Княгиня,но реално обслужи Боко с който са изяли заедно цялшопар,както каза един негов съселянин. Сега пък лобира за електората на Карадайъ. Секции зад граница се разкриха доста много - който го брига България може да гласува. Славуца даде ясни индикации за необуздан либерализъм и знаци от Тошко Йорданов,че ще клекнем на Повардарците. Да не ми каканиже тинтири-минтири.
  • 76 ИТН

    11 14 Отговор
    Слави не ни подведе. Всеки който каквото иска да пише, каквото казаха в началото - това и направиха. Знам че ви е трудно да го преглътнете.
  • 77 Смешко

    6 2 Отговор

    До коментар #74 от "РазBIRач":

    питай за нова опорка! Тая звучи като от първи клас втори срок! 😃 Продажници!
  • 78 Просто е

    8 5 Отговор
    Слави, въведете активната регистрация за изборите не замо за българите в чужбина, а и за българите в България!
    В избирателните списъци в чужбина няма нито една мъртва душа!
    Няма да има и в България, но и вие шикалкавите!
    Защо ли?
  • 79 небрежнев

    9 11 Отговор
    Слави или е тъп или на тъп се прави. Хората с избирателни права по данни на ЦИК са 6,7 млн.

    В БГ живеят общо 6,8 млн., от които махаме тези под 18 г. (1,2 млн.) и остават 5,6 млн. с избирателно право.

    За последните 30 год. в чужбина са емигрирали около 1,6 млн. души. Те също има избирателни права, като броят им според ЦИК е 1,1 млн.

    Събираме избирателите в БГ с тези в чужбина 5,6+1,1=6,7 млн.

    Всички приказки за "мъртви души" са силно преувеличени и само създават недоверие към България. Като не може да събере читави хора за правителство и народа загуби доверие в него, сега е измислил, че системата му пречи... Ами на калпавата ракета космоса й е крив!
  • 80 Така де

    5 10 Отговор

    До коментар #70 от "Адмирации на":

    Верно е че има много българи в чужбина, подгонени от Гешев и Закона за далавери и извършени престъпления, затова мразят Гешев и ненавиждат Борисов, а Бошко е един от тях...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бббббббб

    10 7 Отговор
    Чао кретен. Лика прилика с Христо Иванов - реаниматори на Борисов
  • 83 dron

    8 10 Отговор
    итн ще са под 10% итова ме ме кара да мисля,че все пак
    в БГ живеят не само прост хора.Силно се надявам чалгарите,
    така успешно обслужили герп-дпс, да паднат около под 7%.
    На глания чалгар ще му се върне свише ....
  • 84 Чиба дълъг

    8 9 Отговор
    Поредният човек партия. Той би участвал. Палячовците му само подтичват около него с влажни очи.
  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 10 Отговор
    ИТН подведоха тез който гласуваха за тях

    Коментиран от #94

  • 86 Чук и Гек

    10 7 Отговор
    И ти какво направи бе, Славе, че да има 2-3 жители повече? Хубаво си се скрил, остава и да млъкнеш!
  • 87 наблюдател

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Баба Станка":

    до29 А на вас пенсионерите кой ще ви плаща пенсиите като всички избягат
  • 88 селтак

    12 5 Отговор
    Слави Трифонов не може вече нищо да обявява! Айде Славчо у лево!
  • 89 НА ЧАЛГАРЯ

    5 5 Отговор
    ЛУНА И ЙОЛО ДЕНЕВ НАЙ ЩЕ МУ ПАСНАТ !
  • 90 В е л и к и я

    12 7 Отговор
    Много е нелепо да дава акъл някой който първо мрази всичко и всички , и второ който по всяка вероятност генетически няма правилно мислене ...!

    Коментиран от #91

  • 91 Слави

    5 6 Отговор

    До коментар #90 от "В е л и к и я":

    мрази подлеците, лъжците, лицемерите, крадците, продажниците, предателите! Ако се чувстваш мразен от Слави, помисли да не си такъв!😃
  • 92 Радева Диктатура

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    СТОЙКО ВЪРВИ ДА СЕ ЛЕКУВАШ ЧОВЕЧЕ ВЪРВИ ПРИ РАДЕВ У ТЯХ И СЕ УСПОКОЙ НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО ДА ТИ ГЛЕДА СЕИРА
  • 93 чудя се

    3 5 Отговор
    Чудя се - ако спре тока, холограмата купила ли си е генератор за да може да пише във фейса.
    От кога не е излизал на живо.
  • 94 Радева Диктатура

    7 3 Отговор

    До коментар #85 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Сега Кирката Асенчо И сие здраво заблуждават същите тези българи толкова ли са глупави незнам
  • 95 Пиянка Джофра

    7 5 Отговор
    Тоя още не е осъзнал че вече е никой в политиката.
  • 96 Радева Диктатура

    4 6 Отговор

    До коментар #70 от "Адмирации на":

    Айде стига лозунги Радевата диктатура ще бъде изметена България е Европейска Демократична А не обслужва разни Дърти Дърти от Дс от БКП От Решетников от Фигуранти от Оправачи лъжливи
  • 97 До Слави

    10 6 Отговор
    СЛАВИ ТИ ЖИВ ЛИ СИ ИЗЛЕЗ БЕ ЧОВЕЧЕ ГОЛЯМ ИЗМАМНИК СЕ ОКАЗА КОЛКО ГОДИНИ ЗАБЛУЖДАВАШЕ БЪЛГАРИТЕ А СЕГА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ИЗЛЪГАНИ ТИЧАТ СЛЕД КИРКАТА НЕЗНАМ ДОБРЕ ЛИ СА ТЕЗИ ХОРА МИСЛЯТ ЛИ
  • 98 Мария

    6 6 Отговор
    Късно е либе за китка много късно
  • 99 Тони

    5 8 Отговор
    Абе, тоя кретен още ли е жив

    Коментиран от #100

  • 100 Когато

    6 3 Отговор

    До коментар #99 от "Тони":

    направиш поне едно добро дело, ще имаш правото да наречеш някой кретен, който е помогнал на десетки деца и хора! Иначе най простото обяснение за кретен, е продажен глупак, лъжещ за дребни монети и толкова тъп, че не осъзнаващ какъв кретен и отпадък е!

    Коментиран от #105

  • 101 rekt

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "КОЙ":

    От преди 89г до 99г. разлика почти нямаше с изключение на малкото повече свободно слово. Това са 10 г., хората са разочаровани...напускат държавата (не родината) за да търсят по-добър живот! 31 г. по-късно ситуацията е почти ...същата! Кой е виновен?!? Имам познати, приятели...роднини от , които живеят и работят от години в чужбина....да...далеч са от държавата, но не от роднината! През цялото време за тия 30 г. хората напускат държавата - защо?! Ай отговори ми!
  • 102 И Слави

    8 3 Отговор
    И Сл.Трифонов има вина за "стопяване" на България.Ами да беше се оженил,пък да си роди деца.Той поне е имал финансова възможност.Ето и моят син(34г) не иска да се жени.Да не говорим,че от двама човека,се ражда само едно дете.Ама хора,не бъдете егоисти.РАЖДАЙТЕ БЪЛГАРЧЕТА!
  • 103 итн

    3 8 Отговор
    Много постно, чалгарю. Този път много малка торбата на дядо ви Мраз?
  • 104 бай уйчето

    4 6 Отговор
    Славчо, голям си смешник..., некадърник, труп скрит някъде в кибер пространството. Отново ли условия ще поставяш, затова ще си пълен АУТ
  • 105 Тони

    2 7 Отговор

    До коментар #100 от "Когато":

    Тоя жалък ЧАЛГАР ще гори в ада. Я ме светни на кого е помогнал. Това по тв го забрави, камуфлаж е.

    Коментиран от #108

  • 106 бай уйчето

    1 7 Отговор
    Моля вижте, колко платени гербаджийски тролове го защитават този мазник. Само погледнете на всеки коментар колко отрицателни вотове има. Това са платени с нашите пари и работят денонощно за поръчителите си. Пфу....
  • 107 животновъд

    3 2 Отговор
    Та не рзбрахме "гражданина" от село Тодорово Плевенско с когоще се коалира? Май няма вече много хора,което да се връзват на общите му лаладжийски приказки,които иначе в интерес на истината са красиви и трудно изпълними! С една дума - пак бягане от отговорност.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 До триещият

    3 0 Отговор
    Припозна ли се някъде из коментара, че го изтри? Принципно не беше адресиран! Радвам се обаче, че е свършил работа и поне един е разбрал истина за себе си! Успех и дано извадиш поука!
  • 110 фбр

    5 1 Отговор
    Никакво двойно гражданство и гласуване от чужбина! Този който не е живял през последната година в България и не е плащал данъците си тук не може да определя как ще живеем ние! Образователен ценз за да няма купен вот! Най - активни по време на изборите са братята роми, които иначе не знаят да пишат и говорят български!
  • 111 Слави Номер 1

    4 5 Отговор
    Завинаги сме с теб, Слави. Единствен, непобедим, истиси. Ти си гордост за българския народ! И сто пъти да има избори, сто пъти ще подкрепя само ИТН. Силата е в Истината. Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка. Завинаги с теб!!!

    Коментиран от #124

  • 112 гост

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "Добре":

    Понеже си се самоопределил като ,,достоен и умен" ,ще тикажа две неща за демагогията на С Т ., пък после пак се имай за умен.Няма как да стане така ,че една група хора живеещи в чужбина да гласуват онлайн,а за останалите в България не се предвижда такава екстра.Ако ще любимия ти Славчо да има и 200 депутати,това е невъзможно. КОНСТИТУЦИЯТА като основен закон не го позволява. А както знаем,може да бъде променена само от ВНС, което обаче скоро не може да бъде свикано.Така че любимеца ви ги приказва тия и вие умните му вярвате.Ваше право,ние пък простите не му вярваме.
  • 113 Бенетето

    0 6 Отговор
    Слави е гей.
  • 114 Ал Януш

    4 3 Отговор
    И все още не намирам отговор на въпрос :
    Поради какво или срещу колко г-н Трифонов унищожи кажи - речи 30 годишна кариера ?
    Вече отхвърлих аргумента - жертва в полза на суверена, жертвите са неделима част с осъзнати компромиси.
    Желание за гореописаното не се наблюдава.
    Продължавам напред. Вярвам да достигна до отговор.
  • 115 Слави

    4 3 Отговор
    чест и почитания! Достойни хора в единствената достойна партия, всяваща толкова страх на двата клана на Доган и Прокопиев! Похарчиха толкова пари за лъжи и манипулации по вас! С вас са всички умни и достойни хора в България!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Няма да бъде

    2 2 Отговор
    Този неразбра ли че няма да участва в никаква коалиция. Стигат ни провалите и излагациите му два пъти. Трети няма да има.
  • 119 Тредстоун

    1 0 Отговор
    при средна възраст на българите за момента 43г., застаряващо население , при два милиона навън , и 7 тука , напълно нормално хората имащи право на глас да са 6,7 милиона 2 милиона и кусур са под 18
  • 120 Чичо дядко

    0 1 Отговор

    До коментар #72 от "славС":

    И аз в началото си мислех така, но помисли колко много пари трябва да се дадат за купуване на гласове при положение че всички вече можем да гласуваме от дивана и масово гласуваме в България и чужбина. А и никой не говори за тия хора навън са отишли за повече пари и възможност и колко много помагат на своите близки с пари което раздвижва икономиката и помага на хората да преживяват. Така че трябва да сме благодарни на тях поне малко
  • 121 Чалгасарин

    2 1 Отговор
    Славчо, ако българите в чужбина имат постоянен адрес в БГ, се водят граждани с право на глас. При това положение имащите право на глас би трябвало да са по-вече от преброените през2021 г. с около 1 млн. Като отчитаме и тези под. 18 г. Преди да плямпате първо помислете. Чалгасарски работи.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 sbs no КОМУНИСТ

    2 1 Отговор
    Слави Трифонов обяви в каква коалиция би участва
    АБЕ ЦЪРВУЛ -НЕДОВЪРШЕН ТВОЕТО ЖЕЛАНИЕ Е НА 50 ПРОЦЕНТА ИЗПЪЛНЕНО -СТИГА ДА ИМА Ш ОСТАНАЛИТЕ 50 ПРОЦЕНТА ОТ НЯКОЯ ДРУГА СТРАНА ---ИЛИ СЕ САМОПРЕДЛАГАШ КАТО ЕВТИНА МАГИСТРАЛКА -----НО ЩОМ ТИ ОТГОВАРЯ НА ДОСТОЙНСТВОТО --ПРОСТЕНО ТИ Е ---Е ЗА 5 ЛЕВА ЩЕ СИ НАМЕРИШ ЧОВЕКА
  • 124 ЧАЛГАР КРЪГЛА 0

    1 2 Отговор

    До коментар #111 от "Слави Номер 1":

    НЕ Е ЛОШО ДА СИ ПИЕМ РЕДОВНО ЛЕКАРСТВАТА... НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ - АКО МАЙКАТА Е ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛА С АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ ДОКАТО Е БИЛА БРЕМЕННА... СЛЕД 18 ГОДИНИ ОТРОЧЕТО ГЛАСУВА ЗА СЛАФЧУ ЧАЛГАТА...
  • 125 Марш в дупката

    1 1 Отговор
    Този гологлавият охлюв не разбра ли, че става само за... Мииии, не се сещам... ЗА политик - вече е история.. Марш в дупката..
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове