14 Октомври, 2021 08:36 3 265 62

Радостин Василев, ИТН: Не сме видели една политическа мярка от "Продължаваме промяната"

  • радостин василев-
  • продължаваме промяната-
  • една -
  • политическа мярка

"Не е проблем, че не ни споменават, въпросът е ние кого ще споменаваме за наш коалиционен партньор", казва Василев

Радостин Василев, ИТН: Не сме видели една политическа мярка от "Продължаваме промяната"  - 1
Снимка: БНТ

В момента не мога да кажа, дали "Продължаваме промяната" е партньор, защото цяла България не е видяла една политическа мярка от тях. От тях чуваме само слова, които са популистки. Това заяви в "Денят започва" Радостин Василев от "Има такъв народ".

Според него не е проблем, че ИТН засега остават встрани от сметките за коалиционен партньор на "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Изправи се. БГ! Ние идваме!".

"Не е проблем, че не ни споменават, въпросът е ние кого ще споменаваме за наш коалиционен партньор", допълни той.

Василев смята, че тези партии ще останат след тях в класирането.

"Тези хора, които водят истинска политика, тези, които са поставили червени линии, които не могат да се преминават. Коалиция с ГЕРБ и ДПС за нас е невъзможна, независимо дали те се извинят, както казват г-н Петков и г-н Василев, такава коалиция е невъзможна. Ние имаме много ясна политика във всички сектори на държавата, не разчитаме само на говорене за антикорупция, против корупцията и така пионерски лозунги и това кара тези политически субекти да не бързат с желанието си да се обявят за евентуален коалиционен партньор с нас. А и при нас има така нар. политическа всеядност", коментира още Василев.

Той допълни, че ИТН са доказали в два парламента, че политическата всеядност и задкулисието в политиката, договарянето на 121 депутати с цената на всичко е грешно, и сега ще останат последователни.

Василев обясни, че още миналия път са поставили принципни условия за политики, но за съжаление от другата страна са поставили условия за влияние. По думите му ако се наложи от "Има такъв народ" да предложат кабинет отново, тогава диалогичността им ще бъде на по-високо ниво.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    58 18 Отговор
    Предизборно приказване след двоен провал.
  • 2 Тъпите

    51 16 Отговор
    чалгари и цървули вън от Парламента!

    Коментиран от #15

  • 3 Bolonka

    54 14 Отговор
    то от вашия цирк друго не видяхме!
  • 4 Псевдоним

    26 37 Отговор
    Двете партийни формации много си приличат, само дето Кирчо го играе усмихнато-любезен, а Славчо - намусено-сериозен.
  • 5 Антисистемните

    43 14 Отговор
    май ще гледат отвън под 4%
  • 6 дедо Герчо

    26 6 Отговор
    ТУРЕТЕ СИ ОЧИЛА...ХЪХЪХЪ....
  • 7 Ехаа

    41 6 Отговор
    Толупи нещастни, продължавате с глупостите... Досега вие показахте, че НИЩО не разбирате от политика! Давайте така, има още един месец до изборите, ще паднете до 4%, спокойно...и никой няма да се съобразява с вас!
  • 8 Шаро

    45 6 Отговор
    Врабчето един път каца на рамото . ИТН никога вече няма да спечели изборите като първа политическа сила. Вече загуби половината от избирателите си . Тошко го скриха някъде , а останалите мънкат като ученички.

    Коментиран от #22

  • 9 Пич

    13 27 Отговор
    Какви мерки да видите...!!!??? Тези са изнамерени от американците , за да прокарват интересите на САЩ в България , не да пазят интересите на Българският народ... И с помощта на купища наивни и глупави българи , може и да успеят... Жалко...

    Коментиран от #11

  • 10 ха ха

    22 12 Отговор
    пп не говорят срещу корупцията а ДЕЙСТВАХА !! политиките на итн ги чухме....македонец в космоса и таблети в училищата. а е ясно , че итн пак ще искат сами да управляват без коалиция а само да получат подкрепа

    Коментиран от #29

  • 11 Тъпаци

    22 17 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Лалайте още срещу ПП , но това няма да спре народа да гласува за тях. Нещастни герберасти. А чалгарите пак ги сръчкаха кукловодите им да излязат и да плямпат, бяха се скрили за малко.

    Коментиран от #14, #17, #34, #49

  • 12 Филип Ейджи

    5 19 Отговор
    Както е тръгнало само смъртта може да спре Султана пак да управлява!?
  • 13 гълъбица Гица

    9 17 Отговор
    Ще видите политическа марка -маде ин Кенъда.
  • 14 LOSHIA

    18 5 Отговор

    До коментар #11 от "Тъпаци":

    ДБ и ИБГНИ са РЕТРОГРАДНИ,МУХЛЯСАЛИ и ПЛЕСЕНЯСАЛИ КРЕАТУРИ на БКП! ТЕ И ГЕРБ са ЕДНИ и СЪЩИ!!
  • 15 изрод от ГЕРБ

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Тъпите":

    Това се решава от други,А НЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!!!!!!
  • 16 ppp

    19 3 Отговор
    Слави нали каза, че ще се коалира с тези които подкрепят електронно гласуване. Ако Герб го подкрепят, какво ще правите тогава?

    Коментиран от #18, #27

  • 17 И ОТНОВО8434

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "Тъпаци":

    Преди да лалаш глупости,положи усилия да се образоваш,дори и малко!
  • 18 изрод от ГЕРБ

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "ppp":

    Ще подкрепят ГЕРБ електронно гласуване на куково лято!
  • 19 ППП

    20 3 Отговор
    Ето защо чалгата е вредна за политиката. Обръщат се срещу партиите с близки до техните виждания. Не са премахнали основния си противник, а започват да се карат помежду си. Все грешки от близкото минало допуснати от СДС, ДСБ, ДБ, реформаторския блок и т.н. Най вероятно това се прави нарочно с хора внедрени в тези партии от кукловодите. Ако някой подкрепи ИТН на тези избори трябва да е много заблуден и дезориентиран чалгар.

    Коментиран от #37

  • 20 5577

    22 3 Отговор
    Когато едните мутри се ръчкаха с другите мутри вие спечелихте. Уникален шанс. Направо трябва да почерпите Гешев че захапа Божков Басилев, Галеви Бобокови Стайков и куп мутри от ъндърграунда. Случайно се оказахте в независима алтернатива, дори без дума да обелите. Това ако е демокрация... Че сега и да приказвате файда няма. Дори и ако не приказвате има шанс да хванете 4 те %. Колкото повече си отваряте устата се вижда че нямате никакъв потенциал. Дори за политика неможе да става въпрос. Нямате позиция по нито един политически въпрос. По добре продължавайте с мълчанието, получаваше ви се. Всички си мечтаехме за добри неща за хората, като си представяхме сценаристките изводи на Слави в края на шоуто.

    Коментиран от #36

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 12 Отговор
    ИТН
    излъга надеждите
    на избирателите
    а
    ПЕТКОВ
    ВАСИЛВ
    са мошеници
    НДСВ
    2

    Коментиран от #25, #26

  • 22 LOSHIA

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Шаро":

    СЪНУВАНЕ.......БЛЯНОВЕ В МЕЧТИ .......БЪЛНУВАНЕ....И КОШМАРИ....... СТРАХ!....... СТРАХ!....... СТРАХ!....... СТРАХ!....... И ОТНОВО КОШМАРИ.......
  • 23 пешо

    10 3 Отговор
    не разбрахме вашите какви бяха , чалгари вън
  • 24 Последния Софиянец

    12 7 Отговор
    Адвокате на чорбарите, гледай сега аз ще ти кажа какво ще стане. Кирчо и Асен ще смачкат всички на изборите, а вие ще имате гласове, колко вашите господари от ДПС. Така че спри да ни занимаваш

    Коментиран от #31

  • 25 Реалист

    2 13 Отговор

    До коментар #21 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да ама същия този материал, които избра царя, после охраната му пожарникар, сега ще избере Канадецът с 200
  • 26 LOSHIA

    14 1 Отговор

    До коментар #21 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Заради Прокудените Сънародници, Избитите Животни, Подменената "Истина", Съсипаната Държава:
    ГЛАСУВАНЕТО за ГЕРБ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
  • 27 mi6osp

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "ppp":

    Електронното гласуване за Трифонов е поредният най-важен проблем на българите, от типа македонец в космоса. Всъщност е подготовка за съботиране от ИТН
    съставянето на следващото правителство . "Имаме принципни разногласия с тях, те не искат пълно електронно гласуване!"
  • 28 наивници

    8 14 Отговор
    ИТН ще са най-вселенските глупаци, ако подкрепят тези хора от ПП. С гадните си подмолни и ченгесарски номерца на покровителя си и неговите 27 доносника, те на два пъти провалиха кабинет на Слави, а сега ще искат той да ги подкрепи. Егати наглеците. Значи бастисаха Пешо Илиев защото преди 20 години бил преписал някакви си 50 страници - факт, който няма нищо общо с политиката и сегашното време. А Киро Канадеца в момента гази конституцията и законите най-нагло, раздава министерски постове, заплашва прокуратурата със закриване, и този ще ми е премиер. Пълни тикви ще са ако ги подкрепят. В оммента хората напускат ИТН именно защото ги призовават да гласуват за Радев - хората масово не приемат тази гавра. Слави трябва да призове привържениците си да гласуват по съвест - те не са овце, за каквито пееше в една песен, та да ги задължава да гласуват за тези, дето два пъти ги прецакаха. Иначе поведението му почва да буди съмнения за негови задкулисни договорки.
  • 29 Тредстоун

    9 12 Отговор

    До коментар #10 от "ха ха":

    Тия от продължаваме подмянат , киро и асен са типичния мошеник интригант на дребно , сега в момента драпат за власт понеже ако не друго скъпото училище ги е научило на едно "падне ли ти възможност грабиш с пълни шепи" , рядко късмета идва хронично , но като цяло са куци коне , еднодневки , просто не са наясно с истинския живот те са по скоро теоретици , практиката ще им отпори звучен шамар , лошото е че ще е за наша сметка.
  • 30 Ихи ихи

    10 1 Отговор
    Вие колко политически мерки показахте Забравих че показхте едноличмс мярка без да се съобразявате с другите като излъчихте кабинет преди окончателните резултати Жалко че съм се лъгал Пълно разорование
  • 31 И ОТНОВО

    10 4 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Ще смачкат Кирчо и Асен всички,АМА В ДРУГИЯ ЖИВОТ!
  • 32 ХАН КРУМ

    13 3 Отговор
    смешко,хората два пъти ви дадоха шанс, и вие се провалехте.видяхме ви моженето.сега е просто време да замълчите.ако ви поканят добре, като не, чакате.що за наглост е,два пъти се проваляш и да даваш съвети, на онези, които направиха това ,което се очакваше от вас.
  • 33 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    6 3 Отговор
    Аз сега ще ви напиша истината защото съм запознат. Според Гееберастката агенция Алфата БСП ще има 17%, ПП 16, ДБ 10,9 , ИТН 10,4...Рсзцеплението в ДБ е с идеята да изритат Иванов, след изборите ПП и ДБ да се обединят и да сформират най голямата Парламентарна група -16+ 11% са 27%, като Герб ще има максимум 22-23%...Първия мандат ще бъде даден на тях и ще поканят ИТН и БСП да ги подкрепата министър председател Кирил Петков...Герб +ДПС ще имат максимум 85-86 депутата общо....

    Коментиран от #42, #54

  • 34 Умен

    2 7 Отговор

    До коментар #11 от "Тъпаци":

    За Луна ще гласувам, да стане президент
  • 35 Аноним

    9 2 Отговор
    Слави наркомани ще лети в космоса след две линии
  • 36 изрод от ГЕРБ

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "5577":

    Герб още не са разбрали че са в канала!

    Коментиран от #40

  • 37 mi6osp

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "ППП":

    Всъщност съботирането на правителство на промяната по всевъзможни начини и всяването на хаос в страната, което прави Трифонов, е нормалното поведение, защото ИТН е кандидат-патерица на тези, които наричаш техен основен противник.

    Коментиран от #50, #51

  • 38 Какъв Султан! Какъв ГЕРБ ще управлява!!

    8 1 Отговор
    Това няма да се случи, въпреки всичките напъни и харчове, които правят!! Това, че но могат да се примирят, че няма да управляват е разбираемо!! Но Историята си каза думата, заедно с Народа!! Отиват си, Народа Прогледна!!
  • 39 Мутри вън!

    8 1 Отговор
    ЧАЛГАРИТЕ ОТ ИТН-УБИЙЦИТЕ НА ПРОТЕСТА СРЕЩУ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!
  • 40 5577

    3 4 Отговор

    До коментар #36 от "изрод от ГЕРБ":

    Мутри вън. Не свършиха ли тия пари за тролене. Не разбрахме само какво искате освен другите мутри да ги няма. Това политика ли е? Герб ще ги няма когато излезе по добро от него. И аз бих се радвал да се изпари, но като си представя кой ти плаща и поглеждам към земята.
  • 41 Гледай

    6 0 Отговор
    на жена ти силикона !
  • 42 mi6osp

    3 7 Отговор

    До коментар #33 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Този план е хубав, но лицето К.П. го торпилира с канадското си гражданство. Дори и да се осъществи плана (може да стане, ако решението на КС излезе след изборите), почтеността на почтените от ПП ще доведе до оставка на К.П. и удар върху президента.
  • 43 Важното е

    7 1 Отговор
    Че ще видите 8% на изборите
  • 44 СТАВА СТРАШНО

    8 1 Отговор
    И структурите на ДСБ в София напускат коалиция ДБ и преминават към ПП -
    Разпад и в ДСБ: Искат оставката на Атанасов веднага .
    Столичната организация на ДСБ настоява за оставката на председателя Атанас Атанасов. Това съобщава „Труд”.


    Декларацията е пратена от ръководството на областната организация на „Демократи за силна България” в 24 МИР.
  • 45 НАРОДЪТ

    4 10 Отговор
    РАДЕВ - ВЪН ! ДИКТАТОР , ШМЕКЕР , СТРАХЛИВЕЦ , РАЗЕДИНИТЕЛ НА НАРОДА - КРЪГОМ И МАРШ НА СМЕТИЩЕТО !
  • 46 Джонката

    12 0 Отговор
    Вън чалгарите от Парламента! В продължение на шест месеца сме свидетели на арогантното им поведение, тотално безхаберие и т.н. тези нямат нито потенциал, нито нищо , за да управляват. Вожда им пръв приятел на мутрите, сега народен защитник, айде стига толкова.
  • 47 Вид

    6 0 Отговор
    на обръснат талибанин !
  • 48 Бико

    2 3 Отговор
    Партия на поДмяната с червени примитиви в държавните структури няма бъдеще. С чагъртане инфлация не се бори. Голяма идея е енергетиците да се преназначават в измислена фирма за "рекултивиране" и изхарчат милиарди на ЕС за нищоправене само и само да не са безработни. А ток от какво или ще сме зависими от излишъци на чужди страни,я ги има,я ги няма.
  • 49 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Тъпаци":

    Ами маниерите Ви на изказ , ясно д показват , кой е тъпак и селяндур... Странно е , как хората , които нямат мозък за да формират една теза , за нормална , за да се аргументират нормално , настояват да си покажат първи простотията - като магаре на събор... Не че да внимавали в училище , за да знаят приказката..ю
  • 50 ППП

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "mi6osp":

    Благодаря за разяснението, точно така е.
  • 51 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "mi6osp":

    С(А)БОТИРАМ се пише неграмотнико,марш в 5 клас.
  • 52 5454

    2 0 Отговор
    Клеветниците продължават да се изказват по медиите.
  • 53 7777

    4 0 Отговор
    Социолозите и този път бъркат ИТН се движат около 3% лумпени, на изборите сами ще се обедите.

    Коментиран от #55

  • 54 Гойко

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Стойко, ГЕРБ ще е 35%,ДПС-16%.Хайде,Левото у лево!
  • 55 007

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "7777":

    УБЕДИТЕ, НЕ "ОБЕДИТЕ". Значи тези тролове не се проверяват за грамотност.
  • 56 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Не сте разбрали правилно !! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА - е правилният изказ и не очаквайте абсолютно никаква п олитическа мярка от тях !!
    Със всеки изминат ден се убеждавам, че те са политически проект на партиите от статуквото с единствената цел - отклоняване , размиване на избирателни гласове най-вече от ИТН, защото именно последната им "разбърва картите" Особено с поддръжката от "чужденците", която сега ще се " размие "
    Италианците казват : И да не е истина - добре е измислено !!!
  • 57 Важното е

    1 0 Отговор
    Че ще видите 8% на изборите
  • 58 Дефектните

    2 1 Отговор
    интриганти от ИТН продължават атаките срещу ПП.Абе нещастнико ти освен да плюеш опоненти какво си свърил.Много ниска топка си ОТВРАТ,като повечето от ИТН.Явно всички протестърски партии оплюхте,КАЖЕТЕ СИ,ЧЕ ЩЕ ПРАВИТЕ КОАЛИЦИЯ С ДПС И ГЕРБ недорасляци.
  • 59 Мая

    0 0 Отговор
    Лъжеца с бележката - в образа на махленската клюкарка !
  • 60 Просто влизате в секцията и...

    1 0 Отговор
    Нищо друго, освен номер двадесет и пет (25)
    Който го направи, пожелавам му късмет !
  • 61 Готин

    0 0 Отговор
    Радостин Василев, ИТН: Не сме видели една политическа мярка от "Продължаваме промяната"
    Освен сляп, този е и глух. Явно е инвалид.
    Хората имах надежда за ИТН.
    ЖАЛКИ ОТРЕПКИ!
  • 62 От Локо сф

    0 0 Отговор
    Радо гела е кенеф.Да се види дядото на тоя кенеф кой е?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол