Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 14:05 3 675 88

Проф. Кожухарова: Няма как тестовете за антитела да влязат в зеления сертификат

  • проф. мира кожухарова-
  • тестове-
  • антитела-
  • зелен сертификат

Според нея причината е, че не са стандартизирани

Проф. Кожухарова: Няма как тестовете за антитела да влязат в зеления сертификат - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

"Няма да направя постъпления антителата да станат критерий за издаване на зелен сертификат докато няма научни данни. Те в момента се изследват по различни методики, няма една призната. Тестовете за антитела не са стандартизирани". Това заяви проф. Мира Кожухарова, епидемиолог и съветник на здравния министър пред Нова телевизия.

Според нея не се предвижда сертификатът да отпадне, а ограниченията както могат да станат и по-строги, при спадане на заболеваемостта може и да бъдат облекчени.

"Ако не проработи зеленият сертификат това би означавало, че дадено заведение няма как да бъде отворено. В момента те нямат право да работят, ако персоналът и клиентите не са ваксинирани, това е частичен локдаун", обясни епидемиологът.

По темата за новите мерки, които бяха въведени от днес, тя смята, че не е бил необходим гратисен период, тъй като такъв вече е бил даден след първата заповед за налагане на ограничения на 2 септември.

"В нея е описано, че се ограничава капацитета на редица структури, ако нямат сертификат. Няма нищо изненадващо, всичко, което сега е описано, го съдържаше и предната заповед", подчерта тя

Проф. Кожухарова няма притеснения от недостиг на ваксини, защото има достатъчно количество от всички.

По нейните думи между 1800 и 2000 души умират от COVID всяка седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    73 4 Отговор
    COVID Trend 2: Неваксинирани хора, забранени за супермаркети и пазаруване на хранителни стоки

    Вътрешният представител на армията на СЗО и военният престъпник Хенри Кисинджър веднъж каза: „който контролира доставките на храна, контролира хората“.Дневният ред на контрола напредва методично. Първо морковът, след това пръчката, след това камшикът. Контролерите на NWO знаят, че идеята е евентуално да се насочи към способността на хората да получават и/или отглеждат собствена храна. Те знаят, че хората могат да игнорират техните незаконни укази и мандати, но само ако могат да останат независими. Ако правят хората зависими от тях за пари и храна, тогава спазването става много по -широко. Ключова цел в крайния дневен ред е да се направи невъзможно неваксинираните да живеят нормален живот, включително да получават храна, така че след това да се намесят и да получат изстрела. Беше само въпрос на време да въведат това, но както при много неща, те първо го изпробват на няколко места, за да тестват обществената реакция.

    Коментиран от #7, #16, #28, #78

  • 2 Бурканбанк

    94 5 Отговор
    Всеки, който се сита за човек и не иска да е овца с ушна марка (зелен сертификат), да дойде днес от 17:00 часа на протеста на жълтите павета!
    Време е да покажем, че не сме роби и че никой не може да ни заповядва какво да правим със собственото си тяло!

    Коментиран от #17, #71

  • 3 сара

    133 2 Отговор
    За антителата няма научни данни, а много ли са научни данните за ползата от ваксините срещу ковид ?

    Коментиран от #88

  • 4 Майна

    65 5 Отговор
    COVID Trend 3: Многобройни независими лекари откриват нанотехнологични и синтетични форми на живот във фалшивите ваксини срещу COVID

    Ужасното съдържание на фалшивата ваксина срещу COVID, независимо дали Moderna, Pfizer, AstraZeneca или Johnson Johnson, започва да се разкрива от лекари и учени по целия свят чрез микроскопичен анализ. Фотографските доказателства са зашеметяващи. Независимо дали става въпрос за графен, PEG, нанометали и паразити , или луминесцентни нанопроводници , или самосглобяващи се наноботи , или същества с пипала , всеки вече може да види какво има в напитките на тези вещици. Трансхуманистичният свят на нанотехнологиите и синтетичните форми на живот е тук.

    Коментиран от #18

  • 5 АНТИТЕЛАТА

    21 0 Отговор
    ВЛИЗАТ САМО В БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНО МОРИЕ👳💪👳
  • 6 Пламен

    94 4 Отговор
    Всеки има право сам да реши дали да си вкарва отрови в тялото.
    Забраните и ограниченията са фашизъм.
  • 7 пак ли ти бе

    13 90 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    стига рева по цял ден бе , а отивай да се ваксинираш че пак станахме за срам пред света заради бай Ганьо конспиратика :))

    Коментиран от #60

  • 8 Няма как

    26 2 Отговор
    Да не ти дам червен картон!
  • 9 др Гей Билтс

    87 6 Отговор
    Тази баба Яга каза, че сертификатите са тук за да останат за вечни времена, щом ЕС бил казал така. Българино, не позволявай вещерството да ти съсипе живота и тоя на децата ти. Мисли българино, имаш повече мозък от останалите.
  • 10 Ventura

    77 4 Отговор
    Имах си аз! А PSRтеста е доказано фалшив! До колко сте подкупни, бе гавази!?
  • 11 Дора

    72 4 Отговор
    Върши се гигантска манипулация от фармацевтични компании и свързани политици с цел печалби.
  • 12 Майна

    43 4 Отговор
    COVID Trend 10: Тайванските медии съобщават, че смъртните случаи от COVID Vax надвишават смъртните случаи от COVID

    Тези, които обръщат внимание на всички странични ефекти на ваксината срещу COVID ( кръвни съсиреци, парализа на Бел, синдром на Гилен Баре , припадъци, гърчове, обилна и нередовна менструация, безплодие и стерилитет, утоимунно заболяване, възпаление на гръбначния мозък, b дъждовно възпаление , ч Eart възпаление, л СОК на мускулен контрол, стр aralysis, S troke, инфаркт, стр ermanent РНК / ДНК генетична модификация, б ecoming магнитни и г eath ) се знае, че за известно време COVID VAX е причинява смърт от всеки смъртни случаи, дължащи се на самия COVID. Просто погледнетешокиращо голямо увеличение на смъртните случаи поради анормални мистериозни причини от началото на ваксинациите срещу COVID. Независимо от това, все още беше изненадващо, че тази тайванска медия обяви, че смъртните случаи след ваксинацията надвишават общата смъртност от COVID .
  • 13 Копипасте

    46 1 Отговор
    Че то както сме подкарали с антителата да кажем, че и ПЦР теста не става за диагностика на вируси! Причина : Казал го е Кари Мълис - изобретателя на въпросния тест покрай връзката ХИВ-СПИН! В един имейл от Кари Мълис, писан на 7 май 2013 г. до вдовицата на боксьора Томи Морисън, кариерата и животът на която бяха унищожени от „тест за ХИВ“ и която години наред се бореше за компенсация от производители на тестове, четем: „PCR открива много малък сегмент от нуклеиновата киселина, която е част от вирус. Откритият специфичен фрагмент се определя от донякъде произволния избор на използваните ДНК праймери, които застават в краищата на амплифицирания умножения фрагмент.“

    Коментиран от #35

  • 14 а така

    59 1 Отговор
    Видяхте ли сега. Имунитета не е стандартизиран от ЕС. Толкова години си карахме с него, ама вече не може. Звучи като лъжa, но не ни лъжат.
  • 15 провинциалист

    27 0 Отговор
    У нас на "няма как" се отговаря "и теб да те няма".
  • 16 честен ционист

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ти махни храните, ама като ви спрем водата ще стане шоу.

    Коментиран от #34, #47, #80

  • 17 АНТИ ТЕЛО ОТ ФИТНЕСЦЕНТЪР

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бурканбанк":

    ПАРИ КЕ ДАВАТ ЛИ ОТ БАНКАТА,А Я КЕ ВИКАМ УУУУ ПО МЕГА ФОН🙋
  • 18 пак ли ти бе

    8 34 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    "Многобройни независими лекари откриват нанотехнологични и синтетични форми на живот във фалшивите ваксини срещу COVID" Е това вече счупи тъпометъра хиххихиихих
  • 19 Карадайъ

    41 2 Отговор
    ПОРЕДНАТА ДОВОЛНА МУЦУНА!!! СТАДОТО СЕ ИМУНИЗИРА. ПОДЛОГИ, ПРОДАЖНИЦИ!!!
  • 20 Нов Световен Ред New World Order

    58 3 Отговор
    Всичко е изчислено още преди години. Цялото мероприятие е по план. Не е трудно да се види последователна закономерност във всички действия, които са един стесняващ се коридор водещ до пълно подчинение. И създаване на условни рефлекси без право на обсъждане. Едни хора с радост са се нареждали за баня, а са влизали в газови камери.
  • 21 чичо Доктор

    40 0 Отговор
    Изследване на Т-клетъчния имунитет дава отговор на въпроса преболедувал ли си (резистентен към) К-19 или не. Въпрос е обаче ваксината действа ли на ниво клетка и ако действа за колко време!!!

    Коментиран от #82

  • 22 Фани мотиката ма

    33 1 Отговор
    безсмисленице,копни две лехи картофи и 6 кола домати че да се усетиш Жива.После чакай да те награби некой загорел чичо,и както рече Джек Лондон,ще усетиш Живота с главно Ж..
  • 23 всъщност

    61 3 Отговор
    Запомнете я тая "професорка", някой ден трябва да има въже и за нея......и за всички като нея!
  • 24 Смех

    50 1 Отговор
    същата логика : няма как ваксините да влизат в зелените сертификати.. те да не правят маймуни в тялото ти... кви са тия пишман доктори и професори дето вадите...
  • 25 Майна

    25 0 Отговор
    Борбените и ХУМАННИ ХОРА ОТ ЦЯЛ СВЯТ СЕ ОБЕДИНЯВАТ...Програмата на NWO , разширена чрез COVID-пландемията, се изпълнява по целия свят по изчислен и методичен начин. Тези тенденции на COVID плюс другите, които подчертах от предишните месеци, показват моделите на измама. От всички нас зависи да сме информирани и да сме наясно с тази напредваща програма. Въпреки че може да е обезсърчаващо да се види скоростта, с която дневният ред се закрепва, не забравяйте, че NWO не е мач за осъзната, решителна група хора, стоящи в тяхната власт и отказващи да се съобразят с тиранията.
  • 26 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    37 1 Отговор
    На 14.11.21 ще ви издадем не зелен, а червен сертификат (картон)......
  • 27 123

    52 0 Отговор
    Добре ма, продажна гъско - нека всеки който иска да се боде, къв ти е на тебе проблема?! Има хора със заболявания, има преболедували - ама всички под строй, нали, да им се хармат ваксините. Толкова ли за малоумни ни взимате, бе? В Европа ги ваксинира насила - или вакса или аут от работа, не е по желание.
  • 28 Нов Световен Ред New World Order

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Касите стават електронни,без персонал). Без кюаркод за сертификат( какъвто и да било) няма да можеш да пазаруваш

    Коментиран от #33

  • 29 слаби мерки

    35 0 Отговор
    При КОВИД нищо не е сертифицирано! Ваксините - също! Освен това, Зеленият сертификат няма да няма броя на заболелите, нито на тези, които имат сертификат, но разнасят вируса!
  • 30 Перо

    53 0 Отговор
    А има ли научни данни за антителата от ваксини? Защо тогава се издават сертификати,без критерии и непрекъснато измислят нови причини за нови ваксини. Това бабе е явен лобист!
  • 31 Centyrion

    49 2 Отговор
    Пълни глупости,Професор ,пълна смешка.А според мен не умират от Ковид!Коя си ти да кажеш ,кой от какво е починал,патоанатом ли си,извържи аутопсии ли ,че се произнасяш,или мислиш ,че като имаш отдавна девълвиралата титла професор пред името си, думите ти и ат някаква тежест???Смешни,подкупни ,объркани и жалки хорица!!!Кажи на Кацаров да си припомни интервюто с шефа на патоанатомите в България,от май месец 2020 г.Много бързо обръщате палачинката!
  • 32 Пенсионер

    12 26 Отговор
    Престанете с тези сертификати. Вземете реални противоепидемични мерки. Затворете всички училища за онлайн обучение. Децата не са ваксинирани, пътуват в претъпкани автобуси, след това са натикани като в консерви в училищни стаи, заразяват се, пренасят зарази, боледуват и то тежко. Вече се говори за детска смъртност от ковид

    Коментиран от #54

  • 33 Ганчо

    26 0 Отговор

    До коментар #28 от "Нов Световен Ред New World Order":

    А да си пазарувам от ваксинирани мога ли. Като излезе от магазина и като го почна, и сертификата ще му взема даже.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Копипасте

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "Копипасте":

    Допълнение : Ако нещата се направят, както трябва, е твърде рано да се говори за „заразяване“ при положителен PCR тест.
  • 36 Ю.кортес

    29 0 Отговор
    Професорке,бихте ли обяснили как малките деца да се учат да пишат онлайн и как да стане да не се събират заедно...да ги вържем ли
  • 37 честен ционист

    28 2 Отговор
    Мира, какво хубаво еврейско женско име.

    Коментиран от #39

  • 38 Перо

    44 1 Отговор
    Имунитетът от прекаран Ковид със суров вирус е много по силен и има запаметени Т-клетки,от колкото тестваните само 3 месеца ваксини,а не нормалния срок от 10г. за проява на странични показания!

    Коментиран от #65

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Амнезия

    29 0 Отговор
    Тази и онази христова,от едно яйце са
    излюпени.Излизат на смени и претакат
    едно и също нещо,като мисирки.
    Никакъв казус,действие,съдействие,
    човечност.Е как ще има държава,като са
    силни в казана.Там държавност,НямА.
  • 41 хахаха

    37 0 Отговор
    кацаров и тая госпожа преди да станат някакви фактори във властта твърдяха, че здравната система не може да ес срине, защото има 70 000 легла, тая инфекция не е по-опасна от грип и други такива...какво ги накара да си обърнат мнението на 180 градуса?

    Коментиран от #87

  • 42 честен ционист

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "Аз от БЕХ":

    Да не мислиш, че е българско? Бедни ми копировач на гръцки и руски имена.. מִירָה
  • 43 Аз от БЕХ

    2 4 Отговор
    Тихо робеееее... Шшшштт...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ХОПКИНС

    17 2 Отговор
    И тая не е в час. От Хопкинс ви го казаха. Наличието и количеството на антитела въобще не ви гарантира, че няма да се разболеете. Дават пример, човек с 100 единици антитела не се разболява, а човек с 1000 се разболява. С други думи, все още нищо не е ясно. Всичко е руска рулетка.
  • 46 Копипасте

    41 0 Отговор
    И изобщо да не се заблуждаваме, че видите ли един ден щели да отпаднат сертификатите! Няма да отпаднат! Не вярваме в конспирации - вярваме на очите си. Ако преди две години някой ми беше казал, че ще ходим с маски по улиците, ще ни трябва тест да влезем в мола, някой ще се пробва да ни набие някакви продукти, които не са тествани, а на всичкото отгоре ще иска аз да поема отговорността за това, а като откажа ще ме наказват с разни смешни разпоредби, щях да си кажа - поредният научнофантастичен филм. Къде е конспирацията, когато всичко се казва директно?
  • 47 Майна

    12 0 Отговор

    До коментар #16 от "честен ционист":

    Как си, приятел ,жалко ,че не разбират начина ти на БОРБА ПРОТИВ ТОЗИ ГЕНОЦИД...ЩЕ СЕ СПРАВИМ, ПРИЯТЕЛЮ
  • 48 Българка

    31 0 Отговор
    Интересно,защо нито една мисирка не зададе на професорката , следния въпрос: Защо не се работи за унифициране и сертифициране на тези тестове. С какво е по-сложен този тест, от PCR тест, от антигенен тест или от който и да е кръвен тест.Професоре, обяснете на хората , а не им носете вода от 9 кладенеца. Надявам се , тези въпроси да ги задават все някой. Убеждаването на хората , задължително минава през отговори на много въпроси, умни или глупави, въпросите чакат отговор.

    Коментиран от #52

  • 49 Изтекъл срок

    29 2 Отговор
    Изчакаха срока на годност да изтече и сега ще ви ги боднат. Затова ви дадоха зор с тези сертификати.
  • 50 Гост

    27 0 Отговор
    Извинете, ама аз ли съм тъп или ме правят на такъв? Нали с боца вкарват точно антитела да те пазят уж от вируса? Защо тогава да "не важат" тестовете за антитела - нещо различно ли вкарват с боца? Отделен е въпросът, че антитела имат боцнати, заразени или скоро боледували хора! При здравите те с времето изчезват, защото в организма няма вирус! Тестовете за ХИВ откриват антитела, а не вирус! Най-надежден е клетъчния имунитет, но никой няма изгода от това, камо ли сертификат да дават...
  • 51 Изруди.ии

    21 0 Отговор
    Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман е с положителна проба за коронавирус, научихме от клуба.

    Съобщението гласи още, че той е напълно ваксиниран, но все пак се е заразил с Covid-19 и ще се наложи да прекара 14-дневна карантина.
  • 52 Защото

    30 0 Отговор

    До коментар #48 от "Българка":

    Защото определени кръгове от хора много ги е страх от антителата. Те ще дадат отговор на много неудобни въпроси и ще направят много мерки излишни. Затова.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Име

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "Пенсионер":

    Пенсио, много масмедии четеш и гледаш.
  • 55 Вакцините

    17 0 Отговор
    Стандартизирани ли са и по една методика ли се правят ил требва да са Хамерикански?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ели

    14 2 Отговор
    Гледах интевюто на Путин, той каза че е хубаво да се ваксинират хората защото се намалява риска от заразяване. Той беше честен. А нашите какво казват, ваксинирайте се за да спасите себе си и близките си. Защо лъжат?

    Коментиран от #85

  • 58 Варба

    22 0 Отговор
    Ново проучване на екип от Израел показва, че имунитетът, придобит след възстановяване от заразяване с COVID-19, е по-силен като защита срещу новия щам Delta, отколкото имунитетът, предизвикан от ваксината. Изчислено е, че естественият имунитет е около 13 пъти по-силен, отколкото при две дози от ваксината Pfizer-BioNTech.

    Коментиран от #64

  • 59 МАТЕМАТИКА

    28 0 Отговор
    По статистика:
    - 20-30% преболедували регистрирани в РЗИ
    - 18-20% ваксинирани,
    - 40-50 % преболедували без регистрация в РЗИ. 30-40% от тях с антитела!
    Резултат: 80-90 % вече са се срещали с вируса. Сега натиска е да бъдат надупчени тези 30-40% с антитела, защото други към днешна дата не останаха. След няколко месеца ще ни наложат 4..5..6 игла… След година ще се върнат на доказано преболедувалите с изтекъл “срок на годност”. Честито на стадото. Усещате ли, че ако днес не се противопоставим и отвоюваме правото си на избор, вече ще сме в матрицата и ще ни “оправят” доживот. … отнася се за тези които ще останат да доживяват все още.

    Коментиран от #62

  • 60 Ти си

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "пак ли ти бе":

    Истинско доказателство , че ваксинираните изтърпяват драстично
  • 61 Варба

    3 3 Отговор
    Освен това, ваксинираните индивиди показват по-голям риск за попадане в ситуация, която налага хоспитализация заради пробивна инфекция, отколкото неваксинираните лица с естествен имунитет.
    Хората с единична доза ваксина, които са преболедували вече коронавирусна инфекция, имат по-голяма защита срещу Delta, отколкото неваксинираните хора с естествен имунитет.
    Не са наблюдавани смъртни случаи, свързани с COVID-19, и в трите групи.
  • 62 А тия

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "МАТЕМАТИКА":

    в ковид отделенията от кои са?
  • 63 Варба

    4 0 Отговор
    Ново проучване на екип от Израел показва, че имунитетът, придобит след възстановяване от заразяване с COVID-19, е по-силен като защита срещу новия щам Delta, отколкото имунитетът, предизвикан от ваксината. Изчислено е, че естественият имунитет е около 13 пъти по-силен, отколкото при две дози от ваксината Pfizer-BioNTech.
    Изследователите пишат:
    "Това проучване показа, че естественият имунитет осигурява по-дълготрайна и много по-силна защита срещу инфекция, симптоматично заболяване и хоспитализация, причинена от Delta-варианта на SARS-CoV-2, в сравнение с имунизирания с две дози ваксина BNT162b2 . Хората, които и преди са били заразени с SARS-CoV-2 и са с единична доза от ваксината, са получили допълнителна защита срещу варианта Delta.

    Екипът е изследвал три групи хора: 673 676 - получили и двете дози от ваксината Pfizer-BioNTech и непреболедували SARS-CoV-2; 62 883 неваксинирани лица, които са се възстановили от COVID-19; и 42 099 индивида с предшестваща инфекция със SARS-CoV-2, които са получили единична доза ваксина.
    Проучването е извършено за периода от 1 юни до 14 август 2021 г., когато в Израел щамът Delta е често срещан. Израел е държавата, в която ваксините срещу коронавирус се разпространиха най-бързо в световен мащаб. В момента в страната са приложени над 13 милиона дози. В резултат на това констатациите съставляват най-голямото обсервационно проучване в реалния свят, сравняващо естествения имунитет, с този, предизвикан от ваксината.
    Ваксин
  • 64 Ми то

    1 7 Отговор

    До коментар #58 от "Варба":

    и раните си заздравяват по естествен начин - но при дивите животни. Пък ти си слагаш йод, лепенки, реванол, антибиотици, и дори ваксина против тетанус.
  • 65 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Перо":

    А имунитета от СГОТВЕН вирус колко трае, профи? И как да го сготвим? Варен,печен,на скара....

    Коментиран от #81

  • 66 Тъмен субект

    22 0 Отговор
    Под всяко изследване за антитела пише, че служи за установяване на имунитет след ваксинация или преболедуване. Срам за проф.Кожухарова, че го зное много добре а се резили с тези глупости
  • 67 Факти

    13 0 Отговор
    Долна бабичка, всички вие горко ще съжалявате
  • 68 Лесно е

    17 0 Отговор
    Лесно е да разберем. Измерването на антителата не е стандартизирано! Няма европейски стандарт! А антителата след ваксина как са стандартизирани?
  • 69 Лесно е

    11 0 Отговор
    Лесно е да разберем. Измерването на антителата не е стандартизирано! Няма европейски стандарт! А антителата след ваксина как са стандартизирани? Кого обадих с въпроса си?
  • 70 Макробиолог

    15 0 Отговор
    Много ясно,зеления сертификат е средство за принуда към ваксиниране,от къв зор да признаят естествения имунитет....тоест професорката отказва на Бога Създател сертификат щот СЗО на Били не може да си получи печалбата от разни оцелели без ваксина...Господи,късай си дипломата.
  • 71 filo

    1 10 Отговор

    До коментар #2 от "Бурканбанк":

    Вие не сте роби, а сте прости олигофрени, но ще ви намерят цаката. Браво на министъра за смелостта, макар и позакъсняла.
  • 72 filo

    0 5 Отговор
    И за малките деца е ясно, че коментарите се пишат от няколко боклука с различни никове, които водят война за пари с българския народ. Крайно време е силовите структури да предприемат необходимите действия за установяване на самличността на тези престъпници, след което те да бъдат изправени пред съда и овъзмездени за деянията си.
  • 73 Статистик

    5 0 Отговор
    Статистиката на заразените с ковид в световен мащаб е достъпна.
    ОчевАдно е, че т.н."ваксинация" не предотвратява 4-та вълна.
    Но...интересен факт:
    Великобритания - при предишния пик на заразата през януари 2021г. при заразени на ден ок.68 хиляди, в болница лежат 38 хиляди.
    Сега, независимо от високото ниво на "ваксинация", новите случаи са 48 хиляди (на 20.10.2021г.) но в болница са в пъти по-малко - само 7 хиляди. ЗАЩО?
    Наистина ли "ваксинацията" намалява тежките случаи? Или...Някакво основание за размисъл може да послужи друг факт - броя болни в интензивно. През януари те са били около 4 хиляди (ок.6% от всички хоспитализирани). Дали останалите 64 хил. не са били приети заради уплах? А сега нещата са по-спокойни?
  • 74 Статистик

    4 0 Отговор
    Статистиката на заразените с ковид в световен мащаб е достъпна.
    ОчевАдно е, че т.н."ваксинация" не предотвратява 4-та вълна.
    Но...интересен факт:
    Великобритания - при предишния пик на заразата през януари 2021г. при заразени на ден ок.68 хиляди, в болница лежат 38 хиляди.
    Сега, независимо от високото ниво на "ваксинация", новите случаи са 48 хиляди (на 20.10.2021г.) но в болница са в пъти по-малко - само 7 хиляди. ЗАЩО?
    Наистина ли "ваксинацията" намалява тежките случаи? Или...Някакво основание за размисъл може да послужи друг факт - броя болни в интензивно. През януари те са били около 4 хиляди (ок.10% от всички хоспитализирани). Дали останалите 34 хил. не са били приети заради уплах? А сега нещата са по-спокойни?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 55555

    10 0 Отговор
    И ПО-ПОЛЕКА С БРОЙКАТА НА УМИРАЩИТЕ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БГ НЕ Е ТОЛКОВА! ЩЕ ГО НАДХВЪРЛИТЕ С НЯКОЛКО МИЛИОНА!
  • 77 Пешо

    9 0 Отговор
    Абе няма ли кой да ги разжалва тези "професори".Ами някой неща,които не са им ясни се учат до 8-клас.Срам за българската наука.За едни зелени гущери нова биология измислиха
  • 78 Психомог

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ти си за 4ти километър, Ей:))) и тези неграмотници четат и цъкат плюсовете:)))
  • 79 Exiter

    11 1 Отговор
    Ето затова няма да се ваксинирам никога! Първо, производителят на ваксините отказва да поеме отговорност,ако те увредят! Второ, дори да имаш 200 процента антитела не ти дават документ! Ами нали ваксината също изгражда антитела? Трето, невероятната пропаганда за ваксинация! С години хората умираха от всякакви гадости, но никой не се трогваше, а сега изведнъж страшно много се загрижиха за всички! Вони та се не трае!
  • 80 Забил ти е

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "честен ционист":

    ...процесора!!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ОБАЧЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "чичо Доктор":

    Изследване на клетъчния имунитет може да направи сертификата безсрочен и затова никой не го коментира. Кво правим с милионите ваксини тогава?
  • 83 Професор от новите

    2 0 Отговор
    Ти колко си професор толкова аз съм космонавт.
    А кажи госпожа защо в Австрия признават антителата за 90 дни.
    Или техните са по различни от нашите.
  • 84 dron

    1 0 Отговор
    Аз съм с две ръце да се ваксинират неболедувалите /освен
    ако имат болести ,несъвместими с ваксината/. Обаче тези,
    които имат антитела след изкаран ковид защо трябва да се
    бодат? Изкарах го преди година и вчера си правих тест,като
    се оказа ,че имам повече антитела отколкото ще ми вкара
    ваксината! Сега се чудя к,во да предприема...

    Коментиран от #86

  • 85 И това ти го повтарят всички от месеци

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Ели":

    Ваксините намаляват риска от заразяване, а в случай че все пак се заразиш обичайно караш инфекцията леко, много рядко се стига до болница и още по-рядко до смърт. Това всеки божи ден се мъчат да ви го набият в тъпите кратуни. Ама явно трябва Путин да го каже, за да откриете "топлата вода". Ами да направи и Радев обръщение към нацията и да ви го излъчват на всеки кръгъл час, че дано хване поне малко декиш и поне повече пенсионери да отидат да се ваксинират. Че болниците 70%с такива са пълни.
  • 86 За да не се заразиш отново.

    0 2 Отговор

    До коментар #84 от "dron":

    След година шансът за ново заразяване е доста голям. Познавам повторно заразени 7-8 месца след преболедуване. Не е толкова рядко явление.
  • 87 геноцид

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "хахаха":

    Финикийски знаци !!!!!
  • 88 АНти

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "сара":

    Ясно е че така ще каже таз кифла,, като гледам тя много добре е запозната с формата "анти-тяло" и знае от себе си че не е одобрена, та оттам и подобни тестове...смешници....всички на камионите и в Белене вие мястото....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове