Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 12:12 3 582 120

Борисов пред туристическия бранш: Заради глупостта на управляващите няма да има зимен сезон

  • зимен туризъм-
  • бойко борисов

В страната ни трябват туристи от чужбина

Борисов пред туристическия бранш: Заради глупостта на управляващите няма да има зимен сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и експерти на партията в сектор "Туризъм" се срещнаха в централата на партията с представители на туристическия бранш, както и с представители на ресторантьорския и хотелиерския бизнес.

На срещата първи думата взе климатологът проф. Георги Рачев който припомни любопитен разговор с Бойко Борисов, който веднъж му звъннал по телефона и го питал защо толкова много хвали гърците и техния туризъм. След това проф. Рачев, който е експерт и в сектор "Туризъм", обясни, че в страната ни трябват туристи от чужбина.

"Хората, които се опитват да ни управляват, нищо не правят и само отлагат", отсече той.

Бившият премиер Бойко Борисов се съгласи с проф. Рачев и коментира, че Турция и Гърция правят сериозна реклама у нас, а ние 36 дни не можем един кораб да изтеглим.

"Зимата дойде, в планините вече има сняг. Кой Ханс или Смит, както казваш ти, ще дойде в тъмночервената зона. Миналата година всички курорти работиха на макс. А сега сме в тъмночервената зона само защото не се ваксинираха. Не им била достатъчна кампанията за ваксиниране. То само за ваксина се говори, какво повече трябваше да направим", каза още Борисов и припомни, че за да стимулира ваксинацията е въвел зелените коридори.

"Навсякъде в Европа са пълни стадионите. А ние заради глупостта си да дадем половин милиард за избори, сега ще провалим и зимния туризъм. Нямаме да имаме зимен сезон", възмути се лидерът на ГЕРБ.

Той цитира и Кацаров, който казал, че имало национално бедствие. "Ако правеха това, което правеше и Европа, сега нямаше да имаме такова бедствие", продължи той и попита какво е пречело на управляващите магистрала "Хемус" и защо са я спрели. "Парите за "Хемус" бяха там и те ги взеха. Бяхме ги заделили в отделна сметка", негодува Борисов.

"Ще убият зимния туризъм. Нали говоря с хотелиерите. Чака ни тежка зима. С колко ви се вдигна токът", попита бившият премиер.

"По 2,5", заяви ресторантьорът Ричард Алибегов.

"Заради тази промяна, която искат, да сменят Гешев, стигнахме дотук", уточни лидерът на ГЕРБ.

"Няма дебат за цената на тока. Излъгаха за цената на газа, хванахме ги и станаха за смях. Никой не знае за какво взимат тези милиарди нов дълг. За седем месеца направиха само това, че ни вкараха в тъмночервената зона", продължи Бойко Борисов.

"Разликата от преди и сега е, че тогаваше нямаше ваксини и затова спорехме, а сега отказваме да ни затварят, защото имаме четири вида ваксина. Другата разлика е, че сега нямаме никакви мерки. Бизнесът не е против зеления сертификат. Ние искахме антителата на преболедувалите да бъдат признати", коментира Алибегов.

"Моловете са празни, магазините са празни, заведенията са празни. Нощните заведения са полупразни. Токът е по 2,5, а спадът на оборота е 80%", възмути се ресторантьорът, а лидерът на ГЕРБ го подкрепи за въпросния сертификат, който да се издава на хора с антитела.

На срещата взе участие и бившият министър на туризма и кандидат-депутат от ГЕРБ Николина Ангелкова, която разкри, че в момента няма и никакви мерки за помощ на бизнеса, като са гласувани едни пари, които е трябвало да влязат като помощи, но още не са стигнали до бизнеса.

"Те имаха две Народни събрания, които работиха по 2 месеца и се занимаваха само с едно нещо, а не направиха това, за което говори професорът", изтъкна Бойко Борисов.

Туроператорите не работим от година и седем месеца. Спадът в оборота е между 83 и 92%, а реално мерки за помощ няма", изтъкна Павлина Илиева, която е представител на туроператорите.

"Професоре, стоях на Летището и всеки ден обявявах колко ваксини идват. Обиколих цяла Европа, всички колеги, всеки ми даде, за което много благодаря, и в един момент имахме 3 млн. ваксини. Получихме най-много и какво направихме - едните ги унищожихме, другите ги продадохме, третите ги дарихме, а с всеки изминал ден сроковете им изтичат", обяви лидерът на ГЕРБ.

Павлина Илиева заяви, че им трябва един гаранционен фонд, който да е около 20 млн. лв.

"Стига, бе. Ние дадохме половин милиард за изборите. Тези пари за гаранция могат да ги дадат и от ББР", ядоса се Борисов.

"Какво им пречеше "Хемус", какво им пречеше тази последната част от Околовръстното в София, което щеше да помогне на туризма в столицата. Гаранционен фонд, магистралите да се довършат, това трябва да се направи", обеща бившият премиер на туристическия бранш.

Днес имаме 145 починали. Това са повече жертви, отколкото на война. А те си правят масовки", ядоса се Борисов и добави: "При нас нямаше нещо, което да не се опитаме да направим за тази криза. Дори нямаше криза. Колегите ме питаха мен, защото аз първи затварях и първи отварях. Австрия гледаше от нас. Питаха ме какво мисля да направя. Ние първи отворихме ресторантите, публиката по стадионите. Тогава нямаше лекарства, нямаше ваксини", коментира лидерът на ГЕРБ.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    172 18 Отговор
    Нали знаеш че няма да управляваш повече нито жипката нито държавата!

    Коментиран от #37, #50, #62, #92

  • 2 768

    149 17 Отговор
    Приберете го тоя , че пак си повярва!

    Коментиран от #57, #58, #93

  • 3 А ЩО

    121 13 Отговор
    така тиквата плаши гаргите? Дан би да няма сняг?!

    Коментиран от #94

  • 4 GGG

    137 14 Отговор
    Има ли по-нагъл от тоя Тулуп?!

    Коментиран от #20, #95

  • 5 Бай Ставри

    110 11 Отговор
    Не знам защо още не е при мен?
  • 6 ????

    106 9 Отговор
    Простаков пак са го опущили,ама то луд умора няма!

    Коментиран от #97

  • 7 БУЦИ

    98 10 Отговор
    Там където Господ удари, медицината е безсилна!
  • 8 pepi777

    74 12 Отговор
    В страната ни трябват туристи от Русия :)
  • 9 Сваляме ти шапка!

    86 8 Отговор
    Хем си гол, хем си голям! Цяла България те не люе, а ти мислиш че вали! Машалла бе мутро!
  • 10 Последния Софиянец

    93 13 Отговор
    По голям глупак от Тиквата няма в света.

    Коментиран от #90

  • 11 Грульо

    88 11 Отговор
    Толупат забрави как миналата годнина за 3ма с хрема затвори цял курортен град. :D
  • 12 Перо

    51 6 Отговор
    Ех Рашков,Рашков….!
  • 13 !!!?

    18 100 Отговор
    Хунтата на Радев е в Локдаун - абдикира от управлението на държавата и остави Народа да мре при изобилие на ваксини ! Позор за Радев и хунта - Съд и Затвор !!!?

    Коментиран от #21, #32

  • 14 Севда

    11 79 Отговор
    ГЕРБ, ДПС и ИТН ще управляваме държавата след 14-ти !

    Коментиран от #41, #49

  • 15 Велин

    76 8 Отговор
    Бойко е КРАДЕЦ
  • 16 БиБи

    9 43 Отговор
    Две седмици ми трябват за да ви оправя. Ама оня диктатор не иска да си ходи.
  • 17 Пиночет

    63 6 Отговор
    Ще напълня стадионите с герберасти.
  • 18 МУТРАТА ОТ СИК

    88 4 Отговор
    Кога ще бъде разследван за - Ало Ваньо , връзките му с подземния свят от прехода , членството и зулумите му в СИК , рекета от 8 млн над Божков , 6 те милиарда които притежава , чекмеджето , Барса гейт , Мата Хари и .. Кога ?
  • 19 Ромей

    64 6 Отговор
    Леле хав те ти не затваря ли Банско бе лъжеш и мажеш повече от ромей

    Коментиран от #46

  • 20 top

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "GGG":

    НЕ ,НЯМА.
  • 21 Последния Софиянец

    31 5 Отговор

    До коментар #13 от "!!!?":

    Ходи се ваксинирай!Кой ти пречи?
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 5 Отговор
    БОРИСОВ вие сте лицемер двуличник егоист мошеник престъпник крадец лъжецц мунтра бухалкаджия рекетьор изнудвач
  • 23 Мими

    55 5 Отговор
    Най хубавото е че теб няма да те има, и да спрът да те “появяват” т.н медии!
  • 24 РЕалистА

    55 5 Отговор
    Ти що несе Ваксинираш бе Тулуп, всички със Сертификати са добре дошли на ски в България, долен манипулатор
  • 25 Някаква фабрика за сапун,няма ли нужда..

    42 4 Отговор
    От нас и сланина,че изтърва такова охранено прасе вече толкова време?Няма ли отстрел на охранени ТОЛУПИ тази година?
  • 26 pepi777

    52 1 Отговор
    Боко имаш ли ваксина против бяс?!
  • 27 БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП

    53 3 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ! ГН НИКОЙ Е И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ ! ЩАЙКАТА ЗАГРАБИЛА ДЪРЖАВАТА Е ЗЛОТО ОТ КОЕТО ТРАБВА ДА СЕ ОТТЪРВЕМ НА 14 !
  • 28 Архипроти

    44 3 Отговор
    Този наглец в очите лъже хората, само и само да се докопа до властта и парите. Ако той беше на власт, както вече сме виждали, щеше с целият свят да се оправдава и даже още по-страхливо да се държи и от радевистите, както също сме виждали.
  • 29 Кзандър

    47 3 Отговор
    Пророк Тулупий предсказа суха и топла зима. Ще има сезон по морето. Ще се карат водни ски. Страда, че неговите са намазани и на 14- ти ноември окончателно ще се излизга в политическия трап на изолацията и забвението.
  • 30 Ива

    53 2 Отговор
    Това е просто един ненормалник на който в скапаната държава му позволиха да лъже , краде , рекетира , плямпа несвързани глупости и стотина айдуци от властта да му ръкопляскат !
  • 31 ПРЪХА

    46 3 Отговор
    Пак излезе от дупката си и разнася воня !
  • 32 2567

    32 2 Отговор

    До коментар #13 от "!!!?":

    Буци !!!!хванахме те , пишеш под друго име
  • 33 Бамбука

    32 1 Отговор
    По глупостите ще ги познаете. Преди летния сезон тръбеше, че няма да има туристи. За сведение 2021 г. лято е много по-силна от 2020 г. Колкото до зимния сезон, щом бранша зависи от главния прокурор, то той си е на мястото, сиреч и туристи ще има - хахаха
  • 34 Василев

    36 1 Отговор
    „Г-н Борисов, по повод на Вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас“.

    Коментиран от #91

  • 35 ЗАЩО ДОКАЗАНИЯТ

    31 1 Отговор
    КРАДЕЦ , ЛЪЖЕЦ И РЕКЕТЬОР ОЩЕ Е НА СВОБОДА ? ЗАЩОТО ПРЖКУРОРА МАФИОТ И ПРОДАЖНИТЕ ЗА МНОГО ПАРИ СЪДИЙ СА ОРТАЦИ НА ШАЙКАТА !
  • 36 ГОРСКИ

    30 1 Отговор
    За този ще гласуват само глупави и алчни за пари и власт!!!!!
  • 37 Дааа

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    Грозно, много грозно и подло е да се опитваш да изкараш политически дивиденти от разрастването на вируса, което е във световен мащаб ! Но това е типично за простите хора !
  • 38 XYZ

    24 1 Отговор
    Май сме на първо място в света по брой професори на глава от населението! И повечето със сигурност са плагиати или най-малко преписващи чужди трудове!
    А Борисов обича "професорите" - ползва ги за "брошки", за да си вдигне интелектуалното ниво, че то съвсем заора в тинята напоследък!
  • 39 Centyrion

    26 2 Отговор
    Да,Бойко,зара ди Радев и служебният кабинет ще има по малко сняг и ще се провали ски сезона,ще се изпразнят и язовирите заради ВЕЦ овете на Радев,нали???И вятъра ще е по одобен!
  • 40 НЕ МУ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ

    26 3 Отговор
    ИНДИВИДА Е ПРОСТО ГОТОВ ЗА КЛИНИКАТА В КАРЛУКОВО АКО НЕ ГО Ф ......
  • 41 LOSHIA

    23 2 Отговор

    До коментар #14 от "Севда":

    Ще управляват,АМА В ДРУГИЯ ЖИВОТ!!!!!!!!
  • 42 Провален

    28 3 Отговор
    Съвети от провален министър председател, който за 12 години провали цяла държава, провали всички държавнически институции, ограби и сля държава с мафия никой съвет не иска. Всеки иска да го види пред съда и в затвора. Или е луд или ненормален или прави другите на луди.
  • 43 гост

    25 2 Отговор
    Борисов - ЕМАНАЦИЯ НА ОВЛАСТЕНАТА ПРОСТАЩИНА!
  • 44 ТОВА Е САМО ЕДИН

    20 2 Отговор
    ПЛЪХ ИЗСКОЧИЛ ОТ МРЪСНАТА СИ ДУПКА И РАЗНОСЯЩ ВОНЯ И ПОГНУСА НАОКОЛО ! АМА НИЩО ДРУГО !
  • 45 Гласуващ

    24 2 Отговор
    Мафията ще се опита да компрометира изборите с броенето на разписките. Нито глас за паразитите Герб и ДПС!
  • 46 Гошето

    18 3 Отговор

    До коментар #19 от "Ромей":

    Тоя окупирва банско с целото джандармерия
  • 47 Сър Ник - коуч и инфлуенсър , блогър

    19 2 Отговор
    Виждам как го боли, че трябва да харчи от " спестените" пари , и няма нови приходи . Защо журналистите и телевизиите го показват - нали не е кандидат за президент и за депутат!?!?
  • 48 Пипи Чорапчето

    31 2 Отговор
    Буци има следният управленски подход: докато управляваше, непрекъснато се оправдаваше с "предишните"; сега, като не управлява , се оправдава със "сегашните"!;)
    Просто и гениално в своята простота даже - така Буци винаги е прав! Винаги виновни са или "предишните", или "сегашните"!;)
    Ако има кой да му се връзва на номерата, схемата му винаги ще работи;)
  • 49 МУТРАТА ОТ СИК

    21 3 Отговор

    До коментар #14 от "Севда":

    ЩЯЛ ПАК ДА УПРАВЛЯВА ! СМЕХ , СВЕХ , СМЕХ ! ПО ЕДНО ВРЕМЕ И ЗА ПРЕЗИДЕНТ РАЗПРАВЯШЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА СЕ КАНДИДАТИРА , АМА СЕГА НЕ МУ СТИСКА И ... ПЪТНИК Е ОТВСЯКЪДЕ ( КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 7 МЕСЕЦА )
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ГЕНЕРАЛ РАДЕВ

    19 2 Отговор
    И ОЩЕ НЯКОЛКО СМЕЛИ ПОЛИТИЦИ НАПРАВО ГО ИЗПРАТИХА ТОЯ КРАДЕЦ , ЛЪЖЕЦ И МОШЕННИК В НЕБИТИЕТО !
  • 52 питам се

    16 2 Отговор
    Буци , а бе колко требе да са тъпи тия , за да са по-тъпи от теб ?
  • 53 4735

    8 2 Отговор
    Не съм съгласен да го прибират, с него е весело.
  • 54 ЗАЩО ТИКВОНИЙ

    17 1 Отговор
    ОТКАЗА ДА СЕ ЯВИ НА ЖИВО НА ДЕБАТА КЪДЕТО ЩЯХА ДА МУ ОБЯСНЯТ ПО КАКВИ СХЕМИ Е ИЗПОЛЗВАЛ ПАРИТЕ НА ДАНАКОПЛАТЦИТЕ ТАКА ЧЕ ДА СЕ ОЗОВАТ В ЧЕКМЕДЖЕТО ?
  • 55 Кирето

    15 1 Отговор
    Тоя кога че спрът да го показват от как не го показват с жипката душевните буести резко намауеха
  • 56 ТОА ПА...?!

    15 2 Отговор
    Не се спря да се самопревъзнася до облаците и да плюе нон-стоп срещу Радев и правителството му...!Но го разбирам...!Усеща предстоящата среща с Бай-Ставри и е изнервен...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ИСТИНАТА

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "768":

    Гербът на ГЕРБ е дупка на асфалта!
    Девизът на ГЕРБ е:
    РЕМОНТ на РЕМОНТА!
    Простакът Борисов!
    Слави го започна!
    Кирчо ще го довърши!
    Бай Ставри ще го кърши!

    Активна регистрация!
    Премахване прага на преференции и избираемите места!
    И тогава-
    всекиму заслуженото!
  • 59 Вземете микрофона...

    15 2 Отговор
    От простака на Републиката !
  • 60 ТОЧНО ТАКА...!

    19 2 Отговор
    Показвайте го тоя Толуп всеки ден...!Това работи единствено и само в полза на Радев и правителството му...!
  • 61 Фин

    18 2 Отговор
    Нали мина хелуин?! Защо още ни занимавате с тикви?!
  • 62 стоян

    4 13 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    До 1 ком =другарю -след една седмица на Борисов бял джип ще му купим само да се върне и да оправи държавата от този хаос който направи шофиора на самолет -това че може да кара самолет не значи че може да контролира червената мафия която сега краде с пълни шепи

    Коментиран от #65

  • 63 offfff

    8 1 Отговор
    по всички статии коментарите са над 80% против тиквон и като дойдат избори тиквон на първо място ....Е това да ми обесни някой???

    Коментиран от #66

  • 64 Алибегов съветва"Борисов за туризма???

    14 1 Отговор
    Е това се казва "съветник,"!! Този да се качи обратно на дървото или да влиза в пещерата от където е излязъл!! "Алибегов, съветник" този е от Каменната ера!!! Борисов Кой Блокира и
    затвори Банско, по твое време, как беше тогава с Туризма там!!! Наглец, та Наглец още 10дни щего Траеме!!
  • 65 Асан

    15 2 Отговор

    До коментар #62 от "стоян":

    Да му купите по-дебели раирани дрехи на Боко!
  • 66 Тито

    18 1 Отговор

    До коментар #63 от "offfff":

    90% от държавните служители все още са от назначенията по боково време и си пазят заплатите и топлите местенца

    Коментиран от #73

  • 67 чуденка

    13 1 Отговор
    Защо ГЕРБ легитимира ДПС през Велико Търново?
  • 68 КЪДЕ СЕ СКРИ

    12 1 Отговор
    БАБОКА - ВАМПИР ОТ ПИК С ДИПЛОМАТА ОТ ЛИТЕРАТУРНИЯТ ИНСТИТУТ МАКСИМ ГОРКИ В МОСКВА ПРИДОБИТА ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО ДА ОБЯСНИ КОЙ Е СИКАДЖИЯТА И КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 18 ГОДИНИ ?
  • 69 сара

    16 1 Отговор
    Тоя вече го слушахме достатъчно. И посред нощ ни стряскаше, глупак и прОстак.
  • 70 пешо

    10 1 Отговор
    ако тъпия чалгар беше направил правителство и за три месеца , мутрата щеше да е при бай ставри
  • 71 Спешно санитарите

    10 1 Отговор
    са заради Радев няма да вали сняг тая зима ,няма туристи няма пари , ако се върна на власт ще има сняг , ще има туристи и пълни чекмеджета във всяка къща , ей прост народ прост материал , кажи им бе Томиславее , на прост народ ку се набива , на 14 ти на простия Борисов Народа ще му го набие до сливиците
  • 72 Българка

    12 2 Отговор
    Този крадец лъжец толуп тъп до кога ще му давате думата той е за затвора за хаоса и немотията които сътвори но докато не махнем каскета гешев нищо няма да му се случи на бб диктатора
  • 73 Влади

    11 1 Отговор

    До коментар #66 от "Тито":

    Ми то това са гласовете за ГЕРП , нормален човек за Буцо не би гласувал нито един , мразят го калинките но гласуват за него да не ги изгонят следващите управляващи , прости хора от юровинцията , ипотеки изплащат кво да правиш

    Коментиран от #79

  • 74 Чуторан

    9 1 Отговор
    Този плюжяк пак изпълзя и започна да ръси неговите си простотии.
  • 75 Генчо

    11 1 Отговор
    заради теб и твойте себеподобни туквуне 2000000 българи избягаха от родината
  • 76 3 милиарда

    12 1 Отговор
    хариза на Путин за една тръба, а ние пихме по една вода.
  • 77 Гърбав фен

    10 1 Отговор
    Алимехмедов дежурния клакьор на тиквун е също толкова прост като него.Очаквам да му се подмажат че и слънцето няма да изгрее без буци.
  • 78 Тиквун

    11 2 Отговор
    Неприятен. Противен. Нагъл.....
  • 79 Слепи ли сте

    10 2 Отговор

    До коментар #73 от "Влади":

    Борисов е най-обикновена посредствена мутра.
    Държан на власт от Дълбоката Държава
    на българо-руската енергийна мафия!
  • 80 д-р охболи

    10 1 Отговор
    Буци никога няма да излезе на дебат щото е свикнал с лудите си монолози.Недай си боже му махнат и слушалката в ухото само ще ръси обиди и тъпи лафове.
  • 81 ЕДИН ОТ МНОГОТО

    8 2 Отговор
    А ТЕБ НИКОЙ НИ ТЕ ИСКА
  • 82 антигерб

    12 1 Отговор
    Как можеш да си толкова ПРОСТ , бе бойче ???
  • 83 ганю

    4 1 Отговор
    оти не се работи и няма къде
    нема и ручане
    мачка руча по ганци
  • 84 Шишо

    10 1 Отговор
    Кълне, заплашва и лъже като дърта циганка.
  • 85 Балкантурист

    8 1 Отговор
    Борисов! Ти си турист!
    Даже парашутист!
  • 86 РАЗБОЙКО ни направи мазохисти..

    9 1 Отговор
    И в собствената страна туристи....
  • 87 Абе,

    11 1 Отговор
    Лъжлив крадец,ти затвори Банско,заради двама заразени !
  • 88 пуци

    3 3 Отговор
    аз пък викам че заради такива като алибегов и мангъров няма да имаме

    Коментиран от #89

  • 89 герб кемпински

    7 1 Отговор

    До коментар #88 от "пуци":

    ангелкова затова ли е в танзания да им заравни дюните и там
    е вашето поне не се губи
  • 90 Как бе?

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Ти си
  • 91 ЛЕЛЕ

    1 6 Отговор

    До коментар #34 от "Василев":

    😎Увaжaeми г-н „Aceн Вacилeв", ПРECТЪПЛEНИЯТA OТ КРУПНИ КРAЖБИ НE CE ДOКAЗВAТ OТ ПO-ДOБРИЯ OРAТOР В ДEБAТ пo ТЕЛЕВИЗИЯТА.😎
    😎ПРECТЪПЛEНИЯТA, aкo cтe убeдeн дeмoкрaт, ЗНAEТE, ЧE CE ДOКAЗВAТ В CЪДEБНO ЗACEДAНИE.😎

    😋Имaхтe пoлoвин гoдинa ДA ПРEДCТAВИТE ДOКAЗAТEЛCТВAТA CИ В CЪДA, кaктo пocтъпи вaшия КOЛEГA мин. Cт.КAЦAРOВ и CEЗИРA ПРOКУРAТУРAТA ЗA МAНИПУЛAТИВНOТO ИЗКAЗВAНE НA Б.БOРИCOВ ЗA CРOКA НA ВAКCИНИТE (OЩE нa ТРEТИЯ ДEН! Излиза че това е НАЙ-ГОЛЯМОТО престъпление).😋

    👍В ТEЛEВИЗИOНEН ДEБAТ CE CРAВНЯВAТ НAЧИНИТE ПO КOИТO БИ ТРЯБВAЛO ДA CE УПРAВЛЯВA ДЪРЖAВAТA (а НЕ се доказват престъпления, нито се РУГАЕ опонента)!👍

    😋ЧУДЯ CE КAК ЛEКOВEРНИТE ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ CE ЛOВЯТ НA РEКЛAМНИЯ AМEРИКAНCКИ ПOПУЛИЗЪМ!?😋
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Тихо

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "768":

    Там от психиатрията , че и вие си вярвате , че значите нещо
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Геиеве

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "GGG":

    Са по нагли
  • 96 robi

    3 1 Отговор
    Бойко, моля те престани. След ерата ББ, само като чуя за политик и си представям чекмеджета пълни с евраци. 500 000 километра магистрали под формата на чекмеджцета
  • 97 Те тебе те

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "????":

    Изпушиха !!! Не си гледат работата тези санитари , еии... Лудите пишат навсякъде.

    Коментиран от #98

  • 98 ????

    3 2 Отговор

    До коментар #97 от "Те тебе те":

    Я пак? Изпушиха ли? Не могат да ме изпушат! Функционално неграмотен като Простаков и камарилата, аааа да и електората му!
  • 99 ЛЕЛЕ

    1 4 Отговор
    😎"Нямa дeбaт зa цeнaтa нa тoкa. Излъгaхa зa цeнaтa нa гaзa, хвaнaхмe ги и cтaнaхa зa cмях. Никoй нe знae зa кaквo взимaт тeзи милиaрди НОВ ДЪЛГ. Зa ceдeм мeceцa нaпрaвихa caмo тoвa, чe ни вкaрaхa в ТЪМНОЧЕРВЕНАТА зoнa", прoдължи Бoйкo Бoриcoв.😎

    😋Горните изречения според ТИКВОФОБИТЕ не се ОТНАСЯТ ЗА страната ни, защото са ОГЛУШАЛИ от шума на пикиращ изтребител.😋
  • 100 сара

    4 4 Отговор
    Леле, колко жалка картинка ! Даже не чувства трагикомизма на собственото си говорене, а и го слушат в захлас - каква излагация ! Аз съм сигурна, че си вярва - не бях срещала пример за демагог, но ето го. Такова дъно не сме стигали наистина никога до сега.
    Мутри, вън !

    Коментиран от #112

  • 101 Давай Бойко

    6 6 Отговор
    Колкото повече се показваш, толкова повече губиш. Тик так тик так. 11 дни до 14 ноември. Кюлчета, пачки, Мата Хари, ПКП, Барселона? ГЕРБ умре. Бойко в затвора

    Коментиран от #110

  • 102 4 ти километър

    5 3 Отговор
    Прибирай
  • 103 Мнооого прост

    4 3 Отговор
    Много. И това НЕЩО е било министър председател? Кажи честно?
  • 104 Дааа Баце

    4 4 Отговор
    Фигурант си. Може само да говориш. Глупости
  • 105 Кой туристически бранш

    4 3 Отговор
    Тарзан и още трима ? Ай стига
  • 106 Реалиста

    4 4 Отговор
    Ало умните хора не си губете времето , не си хабете нервите да четете глупостите на мутрата.Следете действията на АЛИБЕГАЙ ,слушайте простотиите на Пазарджишкия кмет. БНР в обедната емисия му дават трибуна и този престъпник вместо да е в килия, ръси лъжи, закани, срещу малките партии.Няма да му помогне нито Мутрата ББ, нито КАСКЕТА.Мина времето на кражбите, заканите купуване на гласове от простолюдието, изнудване на богаташи, но края дойде.Всеки трябва да отговаря пред ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!!!НЯМА ДА ГО ИМА КАСКЕТА И МУТРАТА!!!!!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Бацо

    3 2 Отговор
    Върнете ме при мен сезона ще цъфне с локдаун и две игли

    Коментиран от #109

  • 109 Бацо

    1 2 Отговор

    До коментар #108 от "Бацо":

    Кой ме иска две игли под колонити
  • 110 Много ми е

    4 4 Отговор

    До коментар #101 от "Давай Бойко":

    интересно, колко от активно плюещите Бойко преди 12 години, а и след това са гласували за него, 50, 90%? Щото той не падна от Марс, нали? Сигурен съм, че много от вас които ще гласуват за кирчо и ко., като им посърбате попарата, ще ги плюете с още повече ентусизаъм...
  • 111 Ами

    2 0 Отговор
    То си е така !
  • 112 Ооо дъното

    3 2 Отговор

    До коментар #100 от "сара":

    тепърва ще го копаят от подмяната, стани да седна и т.н., не че герб не го правеха, така както и бсп, дпс, ндсв, сдс и всички останали отбор юнаци...
  • 113 Nostradamus

    6 3 Отговор
    Тоя Предтъпник, Крадец и Подлец няма да престане с Лъжите, Простотиите и Манипулациите, докато не бъде Осъден и затворен в тъмница!
  • 114 РУМЕН РАДЕФ

    3 7 Отговор
    БОЙКО , СПАСЯВАЙ МЕ , ИДВАЙ НА ВЛАСТ И СТАВАЙ ПРЕМИЕР !!! АЗ НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ СЪС ТИЯ МОЙ НЕКАДЪРНИ ФАТМАЦИ , КАКВА Я НАДРОБИХ САМО ???? ИСКАМ ВТОРИ МАНДАТ ДА ФИГУПАНТСВАМ И ДА НЕ ПРАВЯ НИЩО .....ЩОТО ТОВА УМЕЯ НАЙ ДОБРЕ !!!
  • 115 нено

    7 3 Отговор
    Истината е тази , че тази мутра за 10 год.управство ликвидира държавността.Изволни стотици хиляди кадърни служители и навсякъде назначи мутраци, простаци, калинки, всякакви гадинки, дори подмени и чистачките във всички областни градове, по-малки и дори в селата.Тези неговите престъпници продължават да безчинстват от В.Търново до малкия гр.Трън .Баста на плиткоумните!!!!
  • 116 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    4 6 Отговор
    ОСТАВКА И НА ЦЯЛОТО ТИ НЕКАДЪРНО , НЕЗАКОННО , ФАТВАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!
  • 117 Тия ФАТМАЦИ одзъцкаха всичко !!!

    5 6 Отговор
    Цените на ток , ВОДА, горива , храни яко хвърчат нагоре !!! ИНФЛАЦИЯ- няма! НЯМА безработица ! НЯМА починали от ковид ! Няма места в болниците ! Кой лъже ....кажете ????

    Коментиран от #118, #119

  • 118 СПОКО МОМЕ!

    3 1 Отговор

    До коментар #117 от "Тия ФАТМАЦИ одзъцкаха всичко !!!":

    След 14.11. идва ФАТМАЧКАТА...!Оная сричащата полковничка- плувкинята-Митева...!Тя шъ нъ упрай укунчатилну...!
  • 119 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #117 от "Тия ФАТМАЦИ одзъцкаха всичко !!!":

    Твоя бойчо спираше цените да растат, тока, олиото беше стотинки при него, сега ще спре снега на цяла Европа и никъде няма да има сезон...😂😂😂😂😂
  • 120 Мартин

    1 1 Отговор
    Заради некадърността на кабинета, назначен от Румен Радев и реден в сянка от олигарси-престъпници като Васил Божков и Иво Прокопиев, сега цяла България страда!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове