4 Ноември, 2021 08:04 14 166 78

Новият кмет на Скопие е с постоянен адрес в Петрич

  • нов кмет-
  • скопие-
  • постоянен адрес-
  • петрич

Постоянният ѝ адрес е на ул. „Цар Борис III” №59 в Петрич

Новият кмет на Скопие е с постоянен адрес  в Петрич - 1
Снимка: struma.bg

Македонката Данела Арсовска, която бе избрана за кмет на Скопие, категорично е и с българско гражданство от 2017 г. Постоянният ѝ адрес е на ул. „Цар Борис III” №59 в Петрич, научи „Струма“. На същия адрес са регистрирани нейният съпруг Ангел и 17-годишният им син Мартин, които също са придобили българско гражданство. В българския си паспорт кметицата на Скопие е с името ДанИела.
Данела Арсовска, съпругът ѝ Ангел и синът Мартин са с българско гражданство
Разкритието за двойното гражданство на Данела Арсовска, която се яви като независим кандидат с подкрепата на ВМРО-ДПМНЕ, бе направено в хода на предизборната кампания от управляващата партия СДСМ, която издигна досегашния кмет на Скопие Петре Шилегов. На пресконференция дни преди втория кръг на местните избори депутатка от СДСМ излезе с твърдението, че “Даниела Арсовска” има българско гражданство и че “цели десет години е имала резервна татковина”, както и че е почетен консул на Унгария – страната, в която избяга бившият премиер Никола Груевски, който също е от ВМРД-ДПМНЕ.

Арсовска отхвърли това твърдение и посочи, че името ѝ не е Даниела, а Данела, и е кръстена така на името на дядо си Дане, който е македонец.

„Родена съм в Скопие като Данела Йовановска, от 20 години съм Арсовска, винаги съм живяла в Скопие, не съм си сменяла името“, заяви тя.
Кметицата на Скопие е с постоянен адрес в Петрич, на ул. „Цар Борис III” №59

СДСМ обвини Арсовска, че мами избирателите, като се представя за независима кандидатура, а всъщност зад нея стои “целият режим на ВМРО-ДПМНЕ”. Според управляващата партия е “очевидно, че Арсовска е зависима от други държави по мотиви и съображения, които лично трябва да съобщи на гражданите”.

Премиерът Зоран Заев също заяви, че това, че Арсовска има българско гражданство, е “проблем политически, етичен, нечестен”, тъй като тя крие това и се опитва да манипулира избирателите. Той призова Арсовска да се оттегли от битката за кмет, ако “обича поне малко Скопие и скопяни”, и се зарече да подаде оставка, ако партията му загуби изборите в Скопие.
Де­пу­тат­ка­та от СДСМ Славя­нка Пет­ро­ве­на оба­ви но­ви­на­та за бъл­гар­ско­то граж­данс­тво на Ар­сов­ска
Данела Арсовска, родена през 1979 г., е икономист по образование. През 2014 г. е избрана за председател на Македонските стопански камари, през 2015 г. става председател на Македонския съюз на организации на работодателите. Арсовска има богата международна кариера, а на национално ниво от 2016 г. е представител в Националния съвет за европейска интеграция.

За пър­ви път СДСМ използва плакати с над­пис “кмет на Петрич” с българското знаме върху надписа “кмет на Скопие” до образа на Арсовска
След като спечели изборите тя заяви, че ще бъде първата жена кмет на македонската столица след “гладиаторска битка от фалшиви новини”, визирайки твърденията за българското гражданство.

„Од кога ке станам градоначалник на град Скопје, ке се откажам и од моите останати професионални функции како конзул на Унгарија и претседател на Сојуз на стопански комори на Македонија. Единствено нешто на кое што ке бидам фокусирана е застапување на интересите на сите скопјани“, написа във Фейсбук Данела Арсовска.

Дали обаче ще се откаже от българското гражданство, което се оказа неопровержим факт? Също така е любопитно дали ще гласува на парламентарните и президентските избори в България, тъй като тя е включена в избирателните списъци за гласуване в община Петрич.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    144 1 Отговор
    Северно македонците имаха и един премиер с адресна регисртация в Благоевград,няма нищо странно в това,българи са това.

    Коментиран от #21, #23, #68

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 SAAB

    84 10 Отговор
    ПасАпортитИ на торбата БИЛА .......русенският -македонец !
  • 4 Боеко Борисовски

    61 1 Отговор
    Сите са каралИ моя университет
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Няма лошо

    102 3 Отговор
    Нека всички македонци имат българско гражданство. Дедите им преди 44-та са се наричали българи без никой да ги кара, в османските архиви населението е било българско, а не са се наричали македонци. Македонци е имало за последно преди 22 века в древна Македония, сега е регион, все едно ние да измислим нация добруджанци, траки, или шопи.

    Коментиран от #13, #49

  • 7 Селяк

    68 8 Отговор
    Още една двуличница от хилядите, която е взела българско гражданство според предоставените документи лично от нея, с което доказва, че в семейството й има българи с доказан акт за раждане. А иначе се пише за македонка и, че няма нищо общо с България. Даниелке колко ли си излизала за да те номинират за кмет!
  • 8 Гоце Делчев

    58 4 Отговор
    Защо триете коментар , който казва , че Македонците не си спазват договорите , ни с България , ни с Гърция!? Трийте македонци които мразят , а не българи които казват истината.

    Коментиран от #18

  • 9 Сега

    47 4 Отговор
    Да не излезе че и Цар Борис III-ти е македонец

    Коментиран от #77

  • 10 Ventura

    28 10 Отговор
    Ето, това е признак, че ще ги превземеме от вътре! Пуснали сме Трянския кон в действие.
  • 11 Зайко Македонски

    58 2 Отговор
    Даниела, Ангел и Мартин - сите са антични македонци.
  • 12 Шиши

    43 6 Отговор
    Шкембе войвода бил посредник за Бг паспорт.
  • 13 Петър

    45 3 Отговор

    До коментар #6 от "Няма лошо":

    Да, САЩЦИТЕ даже измислиха и нова раса- АФРОАМЕРИКАНЕЦ.
  • 14 Търновец

    35 2 Отговор
    Tyk цитирам “Британика” - “Skopje began as ancient Scupi, an Illyrian tribal centre”. A преди Илирийците в крепостта “Кале” има останки от Паноните датиращи отпреди 6000 г. Псевдо историци oт РCМ извpащават историята – примерно учат младите че древният град Skupje (ceга Ckoпие) е основан oт Славяни преди 1500 – 1600 г – a там и наоколо е имало Панoни – Дардани – Илирийци много преди Славянитe. Също цяла Сърбия е била чаcт oт Панoния a Белград и Ниш са основани от Българи.

    Коментиран от #20

  • 15 Ром ама кубински

    58 0 Отговор
    Абе уж истинска македонка,а пък взела за себе си и семейството татарски пасош.
  • 16 КИН-ДЗА-ДЗА

    39 4 Отговор
    А бе това "скопяни" в западно-българските диалекти не се ли произнася "скопени"?
  • 17 Бай Шили

    24 0 Отговор
    Петре Шилегов ми е брат и е шоп по произход
  • 18 Петър

    22 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гоце Делчев":

    Трият,защото си написал нещо което нямат представа какво значи и за всеки случай го трият. Напиши в коментар името на главният герой от великият български филм "Господин за един ден", веднага коментарът ти ще бъде махнат.
  • 19 Датчик

    10 35 Отговор
    Арсовска има и унгарски дипломатически паспорт, защото е почетен консул на Унгария в Македония! Унгарка ли е?! Освен това в Македония и с двойно и с тройно гражданство можеш да заемеш висок изборен и назначаем пост, докато в "европейска" "демократична" наци-комунистическа Б-ия съществува конституционна дискриминация за българските граждани, които са с двойно гражданство или не са пребивавали постояно в страната през последните 5 години!

    Коментиран от #38, #50

  • 20 Бай Шили

    36 3 Отговор

    До коментар #14 от "Търновец":

    Северно Македонците произхождат от от племето Галфони

    Коментиран от #32

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Петър

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ггтжг":

    Е оти бре?
  • 23 Ще има и още

    39 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Така де, така ! Нека поздравим нашата сънародничка с постигнатият изборен успех !!! Гордеем се с нея !!
  • 24 Бай Шили

    14 3 Отговор
    А Радев разправя че у Северна Македония имало дискриминация спрямо тези определящи се като Българи.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 От Петрич

    28 0 Отговор
    Нема лошо! На следващите избори за кмет на Петрич бихме гласували за нея, вместо за алкохолизирания сегашен кмет Бръчков.
  • 27 Панов

    37 3 Отговор
    Арсовска е от потомствено полицейско семейство,агенти на УДБА,най злите врагове на българщината.За мен е непонятно защо се дават паспорти на българомразци.Единственото ми обяснение е че паспортите се продават.
  • 28 Турчин

    9 24 Отговор
    Аз живея в Анкара, роден съм във Варна и адресната ми регистрация е във Варна, искам да стана кмет на Варна. Ще мога ли? И коя страна е по-демократична и европейска? Македония, която не е в ЕС или България,която е в ЕС от 2007 година? Само питам де...Не размишлявам.

    Коментиран от #37, #40, #41, #48, #76

  • 29 пътник

    14 3 Отговор
    ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ!
  • 30 Гост

    22 2 Отговор
    И какво лошо има да е и с БГ паспорт,време е да се спре с тази истерия да се подобри сътрудничеството между двете страни и да не се насажда омраза между хората от двете страни на границата.Две страни един народ.

    Коментиран от #34

  • 31 Селяк

    22 2 Отговор
    Абе всичко е нагласено, слепи ли сте?! Това назначение е, им дава преднина за влизането им в ЕС, като покажат, че нямат нищо против “българските граждани” в “Македония”, нямат нищо против България, спазват си всичко както му е реда, няма дискриминация и пр., и ето виждате ли кой е кмет на Скопие!
  • 32 Търновец

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Шили":

    Напълно разбирам, общувал съм
  • 33 Ъхъъ

    18 1 Отговор
    По добре Българи отколкото сърбомани които непрекъснато да създават проблеми.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Щерю

    30 0 Отговор
    Взимат българско гражданство за да ни използват,иначе,мразят България и в червата си.
    Ако Сърбия беше в ЕС,всички щяха да вземат сръбско гражданство и после да направят референдум и да се присъединят към Сърбия.
  • 36 Ю.Кортес

    27 0 Отговор
    Влезнат ли в ЕС,всичките ще си хвърлят българските паспорти.

    Коментиран от #39

  • 37 Споко

    20 4 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Колкото и да спорят СРМ и България коя е демократична, то поне за Турция е ясно -
    НЕ е демократична държава. Ясно е по пълните с политически затворници и журналисти турски зандани.
  • 38 копи пейст

    18 1 Отговор

    До коментар #19 от "Датчик":

    "............................
    Свободната част на българския народ и българите от и в Македония са дали безброй кървави жертви в многобройните въстания и във войните за освобождение на Македония от турското, а впоследствие от сръбското и от гръцкото иго.

    Ето защо днес, когато съдбините и политическите граници на народите в Европа ще се определят за столетия, ние считаме, че Македонският въпрос трябва да се постави за разрешение пред меродавните фактори в България и в чужбина така:

    Македония, целокупна и неделима в нейните географски граници, да се прибере към майката отечество България, като не се допусне никакъв дележ.

    15 юли 1940 г.
    ......................................."
  • 39 Щерю

    18 1 Отговор

    До коментар #36 от "Ю.Кортес":

    Влезнат ли в ЕС,от сегашните сто хиляди с български паспорти ще останат най много хиляда.Всичките други са просто използвачи.
  • 40 Селяк

    18 1 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Питай, няма лошо, ама разликата е, че кметициата на Скопие е родена в Македония и има адресна регистрация в Македония. Всички сме наясно, че за да вземеш български паспорт ти трябва адресна регистрация в България, нищо повече. А и тук говорим за един кмет на столица, а не премиер или министър. България не е единствената държава изискваща политиците да са родени в България и да не са с двойно гражданство, почти всички страни са така. Дори САЩ и Канада имат същата политика като нашата. Аз лично подкрепям тази политика, и така би трябвало да бъде.
  • 41 Щом направиш, така че

    19 1 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Да отговаряш на действащото законодателство може да си кмет на Варна, ако си искал щеше да си тук, а не в Анкара, тъй че заяждане ти е неуместно
  • 42 ГрУЮ

    22 2 Отговор
    Докога ще ни занимавате със смешници? Като обичат сърбите повече от нас да си ходят там. Малко са ни другите главоболия, ами и македонско отгоре.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Сатъра на Хана

    11 0 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е АЛБАНКА КАТО БАБАТА ЗА ЗАЙКО БАЙКО
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 2 Отговор
    СЕВЕРНО МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРИ
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор
    ДОРИРАДИО В 99 в нощния БЛОК ПУСАТ СВМ НАРОДНИ ПСНИ И МУЗИКА
  • 47 Макето

    4 19 Отговор
    Ами то от Скопие през Петрич до Солун са си македонските земи

    Коментиран от #51, #58

  • 48 копи пейст

    14 1 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Мидхат паша е много силен админстратор и стратег. Той управлява като велик везир и висш държавен служител. Публикува обширна статия с името „Турция в своето минало, настояще и бъдеще“ във френското списание „Ревю сиантифик дьо ла Франс е дьо летранж“, година VII, януари-юли 1878 г., стр. 1152, Целта му е тя да достигне до възможно най-много читатели и евентуално до участниците в Берлинския конгрес. В статията се казва:
    „ ... Между българите има повече от един милион мохамедани. В това число не влизат нито татарите нито черкезите. Тези мохамедани не са дошли от Азия, за да се установят в България. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и в следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. А между тях има една част, които не говорят друг език освен български

    Коментиран от #60, #61, #66, #69

  • 49 Историята

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Няма лошо":

    Помни малко от по-рано след 1918 Македоноя, чрез Версайския договор преминава в Кралство Югославия. От тогава Сърбо Харватския ово е Македонски
  • 50 Брао

    10 1 Отговор

    До коментар #19 от "Датчик":

    Скоро албанско гражданство ще имат у Мацедонско.Албанциййй, кви македонци??,!!!
  • 51 А от Тирана до

    6 0 Отговор

    До коментар #47 от "Макето":

    Скопие кви са?
  • 52 Не бе

    4 2 Отговор
    Тая е албанка
  • 53 Ангел

    16 2 Отговор
    Кметът на Кържали дали няма адрес в Турция? И само той ли? Къде е разузнаването да провери?? Доугите кметове от ДПС, депутатите им..
  • 54 Биби Кинг

    8 1 Отговор
    Мръсна македонка е таа фуста ма кога се окъпе че им лъсне бугарскио фундул!
  • 55 Даниела Арсовска, честито и Успех на

    13 0 Отговор
    Кметицата на Скопие!!! Всички роднини от България и желаем Успех!!
  • 56 Перо

    14 0 Отговор
    Може да бъде почетен консул на Унгария,а не може да бъде българска гражданка! Заев излезе по-голям македонист от Мицкоски,а е роден на 20 км.от Петрич,където живеят само българи!

    Коментиран от #75

  • 57 В Спопие е ДАНЕЛА, но при нас им

    10 0 Отговор
    Казмаме Даниела!! Това няма значение Успех на Кметицата на Скопие!!
  • 58 Перо

    10 0 Отговор

    До коментар #47 от "Макето":

    Български,македонски земи!

    Коментиран от #64

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дедо

    8 1 Отговор

    До коментар #48 от "копи пейст":

    Ми той Мидхат паша е Немец, а Сплейман безумни Французин. Нормалноме да пишат на Берлинският конгрес
  • 61 Хубава История

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "копи пейст":

    То по същата логика живелите Израелтяни по светоте земи са приели Исляма, щото няма ни едно писание дето да пише, че Мохамед е налагал религията си със сила. Та от там следва, че днешните Палестинци са истинските Израелтяни, а окупаторите са всъщност Хазари дето са приели Пдея през 7-8 век
  • 62 Истината

    10 6 Отговор
    Ако Сърбия беше член на ЕС преди нас,нито един македонец нямаше да си вади кирлив бг паспорт.Всичко е бизнес и интереси.
  • 63 Виталия

    5 2 Отговор
    Данела Арсовска е дъщеря на Желка Цвиянович Президентката на Република Сръбска в Босна и Херцеговина. Няма лошо, че е с българско гражданство, защото се пада внучка на Георги Георгиев - Индианеца. Желая й успех
  • 64 Макето

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Перо":

    Верно е хубаво ме поправи
  • 65 Мишо

    9 1 Отговор
    Ей тези са новите еннничари, наясно са с истината, ама живеят в лъжа, защото така са на кяр. Или искат да са друг народ, но за сметка на България. Промяна на законодателството за българско гражданство, защита на националния интерес въз основа на историографските факти и далеч от тези. По цялата земя няма по-голям парадокс, нито Румъния - Молдова, нито Австрия - Германия е така. Може би единствено украйнците са подобни на нашите макета, но никъде другаде няма такава омммраззза спрямо майката.
  • 66 Турчин

    1 12 Отговор

    До коментар #48 от "копи пейст":

    Я иди и се почеши на тоягата на чобанина. Ти ще ми казваш какъв съм. Митхат паша е изпратен на зоточение и утрепан в Арабистан именно за всичките си изцепки и предателства. Може да е казал,може и да не е казал това. Мене ме интересува как се чувствам аз а не какво е казал някакъв безродник с неизвестен баща и потекло. Ти добре си се надъхал от комунизма, но комунизмът умре.Погребан е на много дълбоко и в железен ковчек в софийските гробища. Хайди у лево, ти разпитай да не би баба ти да е била в турски чифтлик...Защо не можете да схаванете историческата истина,че БЪЛГАРИТЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ПЛЕМЕТО ОГУЗИ-СЪЩО КАКТО И ОСМАНЦИТЕ?ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ТРУДНО? АКО НЕ ЗНАЕХ КОЛКО СТЕ РЕЛИГИОЗНИ ЩЯХ ДА КАЖА,ЧЕ РЕЛИГИЯТА ВИ Е ОСЛЕПИЛА.НО ВИЕ И В ЦЪРКВА НЕ СТЪПВАТЕ...

    Коментиран от #72, #74

  • 67 tomito

    4 1 Отговор
    Макетата са най-корумпираните българи , те това е.
  • 68 lava

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Добре, де, но защо не си го признават?
  • 69 Фатих

    4 5 Отговор

    До коментар #48 от "копи пейст":

    Цар Борис I преди кървавото покръстване на огузите в България пише на Папата в Рим :"А какво ще правим с онези с арабската книга"? Значи,много преди Османците да стъпят на Мала азия Ислямът е бил жив на Балканите и Европа. Но вашата лъжлива история не го признава и приема. Архивите са живи и тези които не са пристрасни и не лъжат пишат истината.Почети малко по-вече вместо да копираш и лепиш ени и същи лъжи. Не си и ти човека , който ще реше моята религиозна, етническа и национална принадлежност. Не съм те упълномощил с това. Аз имам глава да мисля, знам четири езика,мога да чета и да приценявам сам какъв съм.Особенно пък да се съобразявам с твоята измислена история би било пагубно както за мене така и за свестните и умни хора по света. Точка.
  • 70 Севмак

    8 0 Отговор
    Българи са, ама само ако имат някаква изгода
  • 71 Братчет

    6 0 Отговор
    Тая не мое да е мáкедонка! Много е убава за такава! А ако продължава да настоява, че е САМО македонка, да ѝ се земе българското гражданство...
  • 72 Виталия

    1 3 Отговор

    До коментар #66 от "Турчин":

    Не се гневи напразно. Неуките не можеш в нищо да ги убедиш! Да от огузите произлизат българите. Сега такива в съветските републики с окончание -стан колкото искаш. Огузи-Одрин-Охрид. ООО от руски е Дружество с ограничена отговорност, а в България някога са наричали едни специални хора Особено Опасен за Обществото.
  • 73 Иван

    6 2 Отговор
    Фатих сигурно е имало мюсюлмани по нашите земи, преди Борис Първи. Първо, защото в битката при Константинопол, Тервел е вземал пленници да работят ангария не са избити всички, второ на филма за Борис, сарацини избождат очите на Владимир Расате и при тях го праща Борис. Определено е имало такива хора, арабухи по нашите земи.
  • 74 Значи тъй, ние да не

    6 0 Отговор

    До коментар #66 от "Турчин":

    Ти казваме какъв си, както ти се чувстваш- това е, а ти да ни казваш ние какви сме, от угрузи и тем подобни, много умно, бе, противоречиш си, каквото не искаш да ти правят на теб, недей да го правиш на другите, "умнико"
  • 75 Комунист-македонист

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Перо":

    То не е от етноса, от характера е, измекярски
  • 76 От там на сам

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Турчин":

    Може да станеш кмет на Анкара , стига да целунеш ръката на Реджеп ...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Скопие е българско

    1 0 Отговор
    Македонска нация няма. Има област Македония. Все едно да кажеш на иранците перси
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове