7 Ноември, 2021 14:28 3 261 69

Мая Манолова: Управлението на ГЕРБ беше ин хаус, ин чекмедже

  • мая манолова-
  • герб-
  • протоколи

От 1600 протокола в София на местните избори, 900 бяха поправени, заяви тя

Мая Манолова: Управлението на ГЕРБ беше ин хаус, ин чекмедже - 1
Снимка: Изправи се.БГ

Ако ние сме в парламента, сметката на статуквото не излиза, повече управление на ГЕРБ, Борисов и Пеевски няма да има, уверена е Манолова Управлението на ГЕРБ беше ин хаус, като ние знаем къде беше хаоса - в Банкя, и ин чекмедже. Слоганът им трябваше да бъде „Да сложим ред в ин хауса". Пътят на онези 60 млн. лева, раздадени на фирми фантоми на криминално проявени хора през процедурите за ин хаус, обаче ще бъде пресечен. Това коментира в предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ съпредседателят на ИБГНИ Мая Манолова.

Тя подчерта, че тези пари явно са били предвидени за купуване на гласове, но МВР щяло да осуети този план. В Комисията по ревизия стана ясно, че ин хаус процедурите са патент на ГЕРБ, през който се отклоняват колосални средства. А МРВ показа и как точно се случва това - цялото строителство на магистрала „Хемус" е за 80 млн. лева, от които 60 млн. се разпределят на фирми-фантоми, след което се изтеглят кеш.

Борисов управляваше без търгове и без конкурси, така се случваха тези ин хаус процедури. Той казваше коя фирма ще получи парите и после тези суми отново се връщаха при него. Очевидно Борисов в момента много се притеснява за резултата на скрития си кандидат Герджиков, че ще има катастрофална загуба, както и от факта, че ще бъде пресечен пътя на купувачите на гласове, затова говори за машинации с вота и обвинява нас.

Ако има данни за такива, нека отиде при неговия приятел - главния прокурор. Това е жалко поведение на бивш министър председател на
българската държава. Само да ви припомня, че доставчикът на машините за вота беше избран от ГЕРБ, така че не знам от какво се притеснява. Както е тръгнал Борисов, очаквам да извади една палатка и да протестира пред Орлов мост, допълни още Манолова.
Манолова подчерта, че социолозите, които правят услуга на големите партии, очевидно са били добре платени по време на ин хаус управлението.

Големият страх идвал от „Изправи се. БГ! Ние идваме!" и затова целият огън бил насочен към тях.

Ако ние сме в парламента, сметката на статуквото не излиза. Повече управление ин хаус няма да има. ГЕРБ, Борисов и Пеевски повече няма да управляват. Това е техният голям страх и се опитват всячески да ни изкарат под ръба и че няма да влезем. Не вярвайте на социолозите. Както всичко по времето на ГЕРБ, и това е добре платено и организирано, а пък ние показахме, че сме най-ефективната и ударна парламентарна група.

Нашите депутати ще бъдат ключови, за да има правителство на промяната. Смятам, че формациите на промяната печелят с появата на новия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Ще има едно ядро в следващия парламент - това на ИБГНИ, Продължаваме промяната и ДБ, което няма да позволи на миналото да се върне. Ще проведем една политика срещу кражбите, за модернизация на България и в подкрепа на обикновените хора, на бизнеса.

Мая Манолова каза, че в момента има две опции за съставяне на правителство - на миналото, на статуквото, на ин хаус чекмедже, като
ядрото му е ГЕРБ и ДПС. И другата опция са формациите на промяната, които да направят управление в интерес на гражданите. Между това трябвало да избират българските граждани, подчертавайки, че ИБГНИ са последната спирачка на статуквото да се върне.
По отношение на делото срещу ЦИК, Манолова каза, че по този начин са предотвратили кражба на вота.

От 1600 протокола в София на местните избори, 900 бяха поправени. Това е една прекрасна среда за манипулации и фалшификации. Смисълът на машинното гласуване е да изолира участието на партийните представители в СИК-овете при броененето и при оформянето на крайните резултати. На изборите на 11 юли имаше изцяло машинно броене и броенето завърши час след затварянето на секциите - удобно, бързо, лесно и ясно. Тогава имаше контролно броене в 15 % от секциите и нямаше абсолютно никакво разминаване.

Притеснително е, че в ЦИК представителите на ГЕРБ и ДПС продължават да настояват да се прави ръчно броене на гласове. Уж всички
са загрижени за Ковид разпространението, а искат да съберат 50 души в едно помещение да броят хартийки, завърши Манолова.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека Коза

    15 50 Отговор
    Чрез Възраждане срещу сороснята! Да живее България lYl

    Коментиран от #49, #54

  • 2 asd

    48 35 Отговор
    Е Лоената Тиква иначе не би квичала нонстоп.
  • 3 пипероси

    45 48 Отговор
    НАПЪЛНО Е ПРАВА МАНОЛОВА. КИЛИЯ И 5 МАНГАСАРЯНА В НЕЯ МУ ПОЖЕЛАВАМ НА ТУЛУПА. ДА ХВАНЕ РАК НА ЗАДНАТА ХАЛКА. А ДАНО.
  • 4 N 31

    56 49 Отговор
    Браво Мая уби ги , ще гласувам за вас .

    Коментиран от #30

  • 5 Ах, Майче

    51 47 Отговор
    Всяка нощ имаш мокри сънища с Бойко.
  • 6 ????

    55 48 Отговор
    Боже, боже то бива кречетало бива ама това чудо как го търпи мъжът й.? Да се хване с Простаков той ще лъже тя ще маже.

    Коментиран от #33

  • 7 Брат Галев

    43 31 Отговор
    Кофти е на Маямата, че ги хванаха. А останалите 700 протокола?
  • 8 Турлак

    22 42 Отговор
    ГЕРБавите феодали в провинцията няма да позволят на крепостните селяни да гласуват за други партии.Справка общините Берковица,Вършец,
  • 9 Попов

    55 34 Отговор
    Това грозно кречетало няма ли да спре? Само се чуди какви глупости да каже! Долна , продажна жена.
  • 10 Нали бяхте?

    46 28 Отговор
    И какво направихте-празни приказки Мая.Няма да влезете този път!

    Коментиран от #13

  • 11 Велев

    51 29 Отговор
    Аз по - противна и нагла жена не съм виждал. Мястото и не е в парламента, впрочем и прогнозите го казват!

    Коментиран от #25

  • 12 МДАААА

    23 24 Отговор
    Не само Ин Чекмедже, а и Ин Гардеро и Ин Стая
  • 13 Сестра Галева ще гледа

    41 25 Отговор

    До коментар #10 от "Нали бяхте?":

    парламента от вън,от жълтите павета.
  • 14 оня с магарето

    41 24 Отговор
    тая та си търси друга работа защото няма да е в парламента
  • 15 rumen

    43 23 Отговор
    Мая нагла си Ти преди време от трибуната на парламента предложи Пеевски за шеф на ДАНС. А седа говориш. Обясни на хората кога беше ондоцман кои те сложи на този пост
  • 16 Матей

    32 16 Отговор
    Всуе са критикарските вопли на мая,отпадат от класацията.Не защото е казала нещо невярно, а защото го използва за нечисти политически цели.Бойко на нея хич не и пречи ,както не и пречеше цели 12 г.,той дори я назначи за омбоцман,да трупа кухи кариерни точки.Но едно е да си боцман ,друго е капитан или адмирал,какъвто тя никога няма да бъде.Тя е просто свободен играч,либеро,който в суматохата да отклонява част от протестния вот и енергия.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бай Гошо

    38 21 Отговор
    Чао-чао, Майче, и Бай-бай. Слава богу вече си аут от парламента.
  • 19 Маяната в политиката е ин галеви, ин бож

    29 11 Отговор
    Ин орешарски и сие ДС
  • 20 iYi ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО iYi

    33 15 Отговор
    Евтин популизъм на Галева и 500 К . Тея и Хаджигейчев с Бабишкян предадоха протеста и се възползваха от него затова никога повече няма да помиришат парламент.
  • 21 Българка

    18 40 Отговор
    А дали тези 288 машини , доставени от избраната от борисовото управление, не са поръчани лично от псохопата? ГЕРБ саботират, плюят, водят окопна война, така че дори поставяне от тях на съмнение в честността на машинния вот се вписва в това им поведение. Организирано и гарантирано от ГЕРБ
    Гласувайте масово с бюлетина 31 за ИБГНИ. Те са малка, цветна парламентарна група от представители на протеста срещу мафията. Не е случайно, че ГЕРБ и ДПС чрез своите придворни- всякакви врачки, гадатели и анализатори се опитват да саботират, за да не влязат в следващо НС чрез внушения, че е безсмислено техните подръжници да гласуват за тях, защото те нямат достатъчна подкрепа за 4% бариера.
    Призовавамв сички масово да гласуват за ИБГНИ с номер 31! Така гласувате за автентични хора за промяна, а не за подмяна и за следваще стабилна коалиция за реформи, за справедливост и по-добър живот!

    Коментиран от #37, #53

  • 22 Тома

    13 23 Отговор
    Боко тиквата го е тренирал от млади години дясна ръка ляв джоб.
  • 23 ПЕНКО

    25 7 Отговор
    ВЕРБОВЧИКЪТ АГЕНТ НА КГБ -ОТГОВАРЯЩ ЗА МЯУАЙА -СЕ КАЗВА ЮРИ НИКУЛИН !!!!!!!!!!!!!
  • 24 Toxic

    20 38 Отговор
    Размажете гербавите крадливи тикви, Мая, подкрепяме ви и ви желаем успех!

    Коментиран от #60

  • 25 Стършел

    35 14 Отговор

    До коментар #11 от "Велев":

    Много си прав човече, но тая другарка и валяк трудно я спира. Толкова е праволинейна, кудкудяка от сутрин до вечер едно и също, само и само да излъже някой да гласува за да захлеби пак.
  • 26 Бай Ганьо

    24 13 Отговор
    А вашето ще е ин торба и чувал
  • 27 Бог бави, ама не зобравя

    28 12 Отговор
    Галевица нали обеща при Бог, че ако я спаси от смъртта, никога повече няма да се занимава с политика?!

    Коментиран от #69

  • 28 Error

    17 35 Отговор
    Забележете сега колко гербави неграмотни трола ще полазят статията за Мая. Най-активни са под материалите за Президента, Петков, Мая, Нинова! Мая, много хора ви подкрепят и ще гласуват за вас , защото вие бяхте най-решителни в изобличаването на мафията от герб и дпс! Стискаме ви палци на изборите!

    Коментиран от #36

  • 29 ПЕНКО

    26 8 Отговор
    ДЕЙ Е БАМБУКЯН !!!??? ДЕЙ Е "МУЛТИ -21 " ???!!!
  • 30 пищова

    25 8 Отговор

    До коментар #4 от "N 31":

    галевица защо не е на протести с ян бибикян, минека и аджиГАНЬО
  • 31 ПЕНКО

    20 7 Отговор
    НА ЕКРАН---САМО " МАЯ ТЕРЕЗА" И ХАДЖИ ГАНЬОВ --- И З П Е Р К Т -ПО СЪДОПОЛИТИКА !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 32 ГЕРБАВИТЕ !

    5 22 Отговор
    Да я цункате Мая под полата с езиче 👅 !
  • 33 Бойко

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "????":

    Къв мъж бе човек?!? Тази няма кой с пръчка да я докосне.... и доста добър английски демонстрира :)
  • 34 вън

    27 13 Отговор
    безсрамница, нали Бойко Борисов те направи омбудсман! Децата й са на държавна софра. Чака да излъже с машините, затова не ще да се брои.
  • 35 Комунист

    7 4 Отговор
    Управлението на ГЕРБ беше на майка ти .........
  • 36 И да и стискаш

    21 8 Отговор

    До коментар #28 от "Error":

    Шошоната ,все тая.Галева и фърчилото са аут.

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Киро Жарта

    6 6 Отговор
    Мая- българската Жана д Арк!!!!Че ву изпапкам поничката 😄
  • 39 Грую

    21 13 Отговор
    На времето Боко е отказал да я чаластри и за това Майчето е толкова злобна.Няма по страшно от пренебрегната жена.Пък и тази критическа съвсем я подлуди.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Комунист

    17 10 Отговор

    До коментар #40 от "Error":

    И да пишеш простотии ,все тая.Галева и Мунчо си отиват,ДРУГАРЮ.
  • 42 Тони

    19 6 Отговор
    Браво Майче! Ти ли си лицето на промяната??? Вс стари комунистически муцуни станахте "лица на промяната" Познаваме ви, паметта ни не къса, както ви се иска. Да променим системата, новото време, само думи - нов бърдак, но със стари лица-калинки, скачащи от партия в партия, търсещи келепира. Такъв хаос в държавата е имало само при вашите управления. Спомням си празните рафтове, купонната система. Такава злоба, наглост, отмъстителнос се ширят навсякъде днес.
  • 43 чобани

    9 15 Отговор
    Времето за влизане в затвора на крадците от ГЕПИ наближава. Да се готвят счетоводителя на мафията Владко и чичо му, Мента дето не си купува апартамент а цяла кооперация, Севда дето като в приказките има дворец без да е работила и един ден, Деса дуловския кон и цялата свита герберуги дето крадоха и мамиха българите 12 г. Ин хаус, ин килия.
  • 44 Тони

    21 4 Отговор
    Браво Майче! Ти ли си лицето на промяната??? Вс стари комунистически муцуни станахте "лица на промяната" Познаваме ви, паметта ни не къса, както ви се иска. Да променим системата, новото време, само думи - нов бърдак, но със стари лица-калинки, скачащи от партия в партия, търсещи келепира. Такъв хаос в държавата е имало само при вашите управления. Спомням си празните рафтове, купонната система. Такава злоба, наглост, отмъстителнос се ширят навсякъде днес.
  • 45 ХАЙДЕ СЕГА НА БЪЛГАРСКИ,

    20 9 Отговор
    УПРАВЛЕНИЕТО НА РУМЕН РАДЕВ Е АБСОЛЮТЕН ХАОС ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ! ТАКЪВ ТЪП И ЗЛОБЕН ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ НИКОГА !
  • 46 Аха

    12 3 Отговор
    А вие решихте да го промените на ин склад !
  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 5 Отговор
    Най-голямата смешка е да свържеш ген. Борисов с Дидко-мамин...
  • 48 Драгомир

    17 8 Отговор
    Мая на 14 на бунището!
    Сбогом Мая!
  • 49 Коцев

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Човека Коза":

    Схемата Възраждане. Напиши го в YouTube.
  • 50 Един съсед

    15 5 Отговор
    Един съсед,казваше навремето,че само като чуе гласа на Мая Манолова и се изрива.Ама верно било това,хора.Може ли някой да ми каже нещо градивно,което това женище да е направило.
  • 51 Вcички знaят

    20 9 Отговор
    Вcички знaят,

    чe oт пoнe дeceтилeтиe Мaя Мaнoлoвa ocтaвa нeизмeннo приближeнa нa бaндититe–бeглeци брaтя Гaлeви, кoитo и дo днec я пoлзвaт за пoлитичecки и aдвoкaтcки уcлуги c oглeд прeдcтoящeтo им зaвръщaнe в Бългaрия пoрaди дaвнocт нa приcъдaтa им. Зaтoвa бългaритe я нaричaмe cecтрa Гaлeвa. Вcички знaят, чe зaeднo c изпeчeния мoшeник Никoлaй Бaрeкoв Мaя Мaнoлoвa cпрeтнa безпрецедентната прeдизбoрнa фалшификация, прoчулa ce кaтo Кocтинбрoдcкa aфeрa, зa кoятo пo зaкoн и двaмкaтa трябвaшe дa oтидaт дирeктнo в зaтвoрa. Зaтoвa бългaритe я нaричaмe и г-жa Aфeрa Кocтинбрoдcкa. Вcички знaят, чe зaeднo c чeрвeния прeмиeр Oлигaрхcки Мaя Мaнoлoвa изпoлзвa цялoтo cи влияниe кaтo зaм.прeдceдaтeл нa пaрлaмeнтa зa дa назначи престъпния олигарх от ДПС Дeлян Пeeвcки зa шeф нa ДAНC и зa cъщaтa тaзи цeл нa вceocлушaниe и дo пocлeднo дрaпaшe cъc зъби и нoкти. Вcички знaят, чe Мaя Мaнoлoвa само дoпрeди някoлкo мeceцa бяcнo и вcячecки oтричaшe дa e имaлa нeщo oбщo c международно известния мутрeнcки бoc Вacил Бoжкoв, дoкaтo фaктитe нe я зaкoвaхa, чe нe caмo гo e чувaлa, нo и нa крaкa му e хoдилa в oфиca, при тoвa нeвeднъж. Вeчe cтaнa яcнo зaщo и зa кaквo гo e ухaжвaлa и зa кaквo прoдължaвa дa разчита на финансови инжекции от нeгo. Вcички знaят, чe кoлкoтo и дa ce зaкaнвa дa ce изпрaви, Мaя Мaнoлoвa cи ocтaвa eднa вce тaкa нaвeдeнa и вce тaкa зaкoрaвялa криминaлнa лъжкиня и мошеница и чe мяcтoтo й e в Cливeнcкия зaтвoр. Нeкa дружнo я изпрoвoдим дoтaм !
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тази е безполезно

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Човека Коза":

    кухо плямпало и метреса на мутрите братя Галеви и на олигарсите .
  • 55 Нахвърлят се на МАЯ !

    7 10 Отговор
    Защото си виждат КРАЯ !
    Но много малки са им чушлетата !
    Малки бибитки ! Ха, ха, ха, ха !

    Коментиран от #57

  • 56 майче

    11 5 Отговор
    майче, проста кюстендилска лейка си ти и такава ще си останеш.
  • 57 майче

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "Нахвърлят се на МАЯ !":

    голем поет си, бате, голем
  • 58 Мухлянке

    13 2 Отговор
    Ти ли си промяната в БГ. То бива, бива наглост но твоята няма граници. Ти като лобира за Пеевски през 2013 забрави ли. Като лобира да намалят присъдата на Ванко1 забрави ли. Много си долна.
  • 59 Галева

    10 5 Отговор
    на такива селски пръчки няма да се вържем, много си нагла.
  • 60 Герб ПобедаБойко Идвай

    11 5 Отговор

    До коментар #24 от "Toxic":

    ПО ГОЛЯМА ТИКВА ИМА ЛИ ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБ КАТО ГАЛЕВИЦА МАЯ ВЪРВИ ДА ЛЪЖЕШ ДРУГАДЕ
  • 61 Койчо

    3 2 Отговор
    Не знам ,но напослдък непрекъснато се пише за умрели, много хора умират. Спрете това някак!
  • 62 Айдеееее

    4 3 Отговор
    Сега прочетох, че всички партии са се обединили срещу Радев, Киро и ПП, защото се страхуват, ПП да не им фалшифицират изборите с новите машини!А такааааааа!
  • 63 Стига беее

    8 1 Отговор
    Пчеличката Мая няма срама Бръмчи от цвят на цвят Иска боса в Парламента
  • 64 Батман Боко

    10 2 Отговор
    Мая ти си бита карта.Най-лошото е,че си неблагодарна.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Вълкът

    9 1 Отговор
    Изправи се БГ..Ние си отиваме..И изтекоха в канала..
  • 67 625216

    6 0 Отговор
    Лапацало.
  • 68 Изпращач

    0 0 Отговор
    Галева,кажи сбогом на парламента,но вземи със себе си и кафявото трио.
  • 69 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бог бави, ама не зобравя":

    Ма той още не я е спасил,просто и гледа сеира,забавна е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове