Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 22:53 8 602 83

ДБ: Потресаваща мизерия и корупция в болницата във Велико Търново

  • велико търново-
  • болница-
  • дб

Настояваме за проверка и наказания за виновните за потресаващите условия в лечебното заведение, заявиха от коалицията

ДБ: Потресаваща мизерия и корупция в болницата във Велико Търново - 1
Снимка: БГНЕС

„Демократична България“ разпространи видео материал с потресаващи кадри от условията, в които се налага да се лекуват пациентите болни от COVID-19 във Великотърновската болница "Д-р Стефан Черкезов".

Кадрите са предоставени от хора, които са се лекували в болницата в старата столица или са станали неволни свидетели на бездушно отношение и мизерни условия. Човек, който не е попадал там, едва ли би могъл да предположи, че подобни условия съществуват в централно лечебно заведение.

Пациенти биват заключвани в стаите, които нямат право да напускат. Нормалните физиологични нужди се извършват в същите стаи, в предварително осигурени пластмасови бутилки и кофи, “монтирани” на столове. Мръсотията и липсата на елементарни хигиенни условия са предпоставка за развиване на инфекции и са далече от всякакви изисквания за среда за лечение на коронавирус или друго заболяване.

Качеството на храната, която се предоставя на болните е съмнително, се вижда от кадрите във видеото от разследването на „Демократична България“ и свидетелските разкази.

Свидетели сме как липсата на управленски капацитет и наличието на политически икономически зависимости поставят под въпрос човешкия живот. „Демократична България“ направи опит да проследи нишката на тези зависимости и къде са потънали средствата, предоставяни на болницата с цел качествено здравеопазване.

Великотърновската болница е добавила над 2 млн. лв. в активите си за 2020 г. под формата на ремонти и подобрения на отделенията.

В допълнение Министерство на здравеопазването отпуска през декември миналата година 860 хил. лв., които целево трябва да се разходват за борба с коронавируса и лечение на ковид пациенти. Условията, за които ни алармираха търновци, както и национални медии, водят към заключението, че тези средства едва ли са вложени в това, за което са отпуснати. Сигнали са подавани, проверки са правени от местната Регионална здравна инспекция, предписания са направени, но единственият резултат са козметичните промени, като поставянето на параван, прикриващ кофите и пластмасовите бутилки с урина. А местните споделят, че зависимостите са много и те пречат да се поиска сметка на директора на болницата д-р Стефан Филев, който е добре “пазен” и “ обгрижван” от местния лидер на ДПС Камен Костадинов.

В началото на пандемията от коронавирус в България темата за даренията на Делян Пеевски за болниците в страната бяха основен акцент в новинарския поток. Една от болниците, които получиха щедро дарение от Пеевски бе именно Великотърновската болница.

Камен Костадинов, според множество медийни публикации, е от бизнес лобито около Делян Пеевски, както и на хора в и около ГЕРБ. Във Велико Търново се знае, че Пеевски и Камен Костадинов са на входа и изхода на местната болница.

Подкрепа на твърденията намираме в участието на свързани с Костадинов фирми чрез съпругата му Венета в обществени поръчки не само в община Велико Търново, но и в мегапоръчката за изграждането на нов корпус на болница "Д-р Иван Черкезов" за близо 6.5 млн. лв.

Новият корпус на болницата все още не функционира, въпреки че е готов. Според изнасяни в медиите данни ще са необходими още около 3 млн. лв. за оборудване и обзавеждане на помещенията, което ще превърне великотърновската болница в собственик на допълнително крило за сума от 10 млн. лв. В същото време пациентите, настанени в старата част на болницата тънат в мизерия.

Фирмата изпълнител е “Билдинг комфорт” ЕООД, чийто първи собственик е Иван Епихов. Той от своя страна е свързван от медийни публикации със съпругата на Камен Костадинов - Венета.

Същият Епихов се появява в друга фирма във Великотърновско - "Джамбо 33". След промяна в собствеността и влизането на на Епихов като съдружник с 50% чрез “Фючър Кепитъл Естейт”, внезапно фирмата получава десетки поръчки в различни общини в област Велико Търново, но и в цялата страна, включително свлачището на Рилския манастир и изграждането на автомагистрала „Хемус“. Само за участието си в проекта за автомагистрала „Хемус“ фирмата взима 120 млн. лв.

Това е поредният пример как общини и държавни институции в последното десетилетие станаха икономически заложници на политическите кръгове около ГЕРБ и ДПС!


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    158 14 Отговор
    За 12 години управление ГЕРБ унищожи България!!!

    Коментиран от #2, #54

  • 2 Не се безпокой

    29 94 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    Сега като дойде Прокопчо с пуделите си Ристю и Кирчо ще цъфнем.

    Коментиран от #43

  • 3 др Гей Билтс

    35 51 Отговор
    Да постъпиш за болнично лечение си е проява на слаб дух и неуважение на съпротивителните сили ня тялото ти. Колко дядовци и баби караха Ковид на крак, аз за 5 дни го изчурках и изпотих, даже първият ден бягах в студа 2км. За 5 дни си развих пневмонията и си я излекувах без никакви натибиотици въпреки многобройните съвети на знайни и незнайни врачки как трябвало да се пият 2-3 вида антибиотици, имуностимуланти, бла бла юбла. Рецептата е проста - вяра в Бога и собствените си ли и силна омраза срещу врага.

    Коментиран от #11, #21

  • 4 Цеви Боко

    70 5 Отговор
    Явно и тя е управлявана по модела Хемус .
  • 5 оня с коня

    14 103 Отговор
    Ето го резултата от Управлението на Правителството НА РАДЕВ,а изтеглените МИЛИАРДИ Заеми изтеглени от същото това престъпно Правителство само в продължение на 1-2 месеца потънаха незнайно къде.

    Коментиран от #9, #16, #69

  • 6 статистика

    44 2 Отговор
    Във момента в ДПБ Карлуково вилнее Ковид с пълна сила.Във остро мъжко отделение от 33 пациенти 26 са ковид положителни!А ръководството краде ли,краде!
  • 7 Мда

    83 4 Отговор
    Нищо ново. Сдс и герб потопоха здравеопазването завинаги. Неслучйно сме на първо място в света по смъртност. Е, джипката на Бока е най-важна по помашките села и по калдъръмите...
  • 8 Яяяя

    41 13 Отговор
    Соросоидите вдигнаха поглед от пъпа си и установиха, че в държавата има и други нередости освен гешев!

    Коментиран от #24

  • 9 тц тц тц

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    имен ден имаш днес засрами се ..
  • 10 Лелее

    6 40 Отговор
    Може и да е истина,ама е толкова ТЕНДЕНЦИОЗНО, че чак страх ме хваща от толкова реваншизъм.Сега на ход е Делян Пеевски. Никога преди избори,хората не са били толкова насъсквани. Ужас някакъв.

    Коментиран от #38

  • 11 Майката на костов

    61 4 Отговор

    До коментар #3 от "др Гей Билтс":

    Самолечението е опасно, но лечението в болница е направо смъртоносно!
  • 12 Камен Костадинов

    45 1 Отговор
    Е толкова отваратителна личност! Не отстъпва на Данчо Крупието! Единствено в Централния софийски ще ги излекуват!
  • 13 Браво на Христо Иванов

    63 1 Отговор
    Още Цветан Цветанов опоска всичко в Търново.. А Бойко до съсипа останалото
  • 14 Аксиома

    20 12 Отговор
    Докато онази част от българското общество, която поставя знак за равенство между патриот и русофил не се излекува от това шизофренно състояние, нищо добро не ни очаква. И ще продължаваме да смятаме за нещо нормално бившите агенти на ДС да са част от елита на обществото, да са мастити бизнесмени, професори и прочие.

    Коментиран от #28, #37

  • 15 Последния Софиянец

    62 1 Отговор
    Разбрахте ли сега защо е толкова голяма смъртността?!
  • 16 Бриго Бичкията

    69 2 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Човече!!! Каво говориш?, това правителство е едва от няколко месеца, а това на ГЕРБ от 12 години. Наистина ли мислиш, че това в болницата се е случило за тези няколко месеца?. Ако го мислиш или си с психично разтройство или провокатор.

    Коментиран от #22, #27

  • 17 Майка беше е Болницата в Търново

    43 1 Отговор
    Ако нямаше 2000 които даде на шефа отделението по КАРДИОЛОГИЯ нямаше да я приемат з а лечение.. Казвам ви рама е зандан.. Да не говорим в ГОРНА ОРЯХОВИЦА Е БОЛНИЦАТА КАКВА РАЗСИПИЯ Е
  • 18 Hoho Boho

    43 2 Отговор
    А после се чудим, защо имаме висока смъртност.
  • 19 Джо

    24 2 Отговор
    Горките доктори и горките пациенти!
  • 20 Всичко

    26 4 Отговор
    Краде, как няма да гласуват за тиквата.
  • 21 4567

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "др Гей Билтс":

    На колко години си?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 незнайко

    7 35 Отговор
    Къде са видеокадрите или снимките на тази ПОТРЕСАВАЩА МИЗЕРИЯ ? Така само със статия без доказателства няма никакъв смисъл написаното !!! Нека хора които са го видели в Търново да направят постове с коментари !!!

    Коментиран от #33

  • 24 5647

    19 0 Отговор

    До коментар #8 от "Яяяя":

    Рибата се вмирисва от главата!
  • 25 7945784

    5 2 Отговор
    Ами надяваме се да я ремонтирате и модернизирате тази болница! Хайде, успех!
  • 26 Христо Иванов

    26 1 Отговор
    Да види защо Герб дадоха Хотел.. ИНТЕР ХОТЕЛ В ТЪРНОВО НА РУМЕН Г✌️ЗЪ ОТ ЛОВЕЧ СЪСИПАХА ХОТЕЛ КОЙТО БИ НОВИЛ НА ОБЩИНАТА 20 МИЛИОНА ЕВРА ГОДИШНО ПЕЧАЛНА.

    Коментиран от #81

  • 27 оня с коня

    7 39 Отговор

    До коментар #16 от "Бриго Бичкията":

    За твое сведение Това Няколкомесечно Правителство както го наричаш успя да изтегли НЯКОЛКО МИЛИАРДА Заеми,продажбата на Вътрешния пазар на Облигации за ОЩЕ половин Милиард - башка.Та само Малка част от тия пари ако бяха вкарани в подобни Занемарени болници,САМО ЗА БРОЕНИ ДНИ щяха да станат Неузнаваеми.Да,ама Парите както става ясно ги НЯМА,а аз се сдобивам с квалификация "Психично болен".Така ли е бе "Човече" или Да?

    Коментиран от #36, #40, #44

  • 28 Косьо

    11 14 Отговор

    До коментар #14 от "Аксиома":

    Докато и последния джендър не бъде излекуван, а всички от ДБ не са по лагери няма как да се оправи тази държава.
  • 29 Бриго Бичкията

    7 0 Отговор

    До коментар #22 от "Зъл":

    Благодаря, да не му обръщам внимание повече.
  • 30 5577

    5 24 Отговор
    Само приказки. Ако имаше злоупотреби сега някой щеше да е в ареста. Хабите сайта и хората в празнословен. Вече никой не ви вярва че ще свършите нещо.
  • 31 1234

    46 1 Отговор
    Защо трябва да ходите до Търново? Същото е в УМБАЛ "Св.Анна"-София! Или не я споменавате , защото тал коле и беси д-р Москов, виден демократ-крадец и наркоман! Не беше ли същото при Балтов в Пирогов!

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ми хОди

    15 2 Отговор

    До коментар #23 от "незнайко":

    виж бе tупан!
    Болницата няма да избяга.
    Или не вярваш?
  • 34 Пловдив

    34 0 Отговор

    До коментар #31 от "1234":

    Елате в УМБАЛ Св. Георги - Пловдив... И "може би вам ще настръхнат космите", ако цитираме един велик български класик...
  • 35 Смех

    30 1 Отговор
    Да беше само там така... същата мизерия е на всякъде ама ковида ви е виновен... крадливи фашисти
  • 36 Ногу

    23 1 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    си немумен, ей?
    Прашинка да не падне върху Бойко и шайката му.
  • 37 Фрг

    2 11 Отговор

    До коментар #14 от "Аксиома":

    Много вярно! И сега тези в моме нта са най-голямите антиваксъри и разпространяващи дезинформация по темата корона!
  • 38 121

    33 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лелее":

    Темата е ясна,а коментиран безмислено!Вие някога попадали ли сте в посочената болница?Аз да И не само в тази,но и в другата,която се нарича инфекциозна!В болница С.Черкезов не трябва да имаш биологични нужди,там няма къде,освен на стола с пластмасовата дупка и в стаята още болни душици,които са принудени да дишат всичко това.Не само нехигиенично,това са зарази!Ама на кой му пука?Инфекциозна наречена още болницата на ужасите,там се връщаш във времената преди100години!За персонал да не се говори,лекарите все ядосани,аругантни ,отегчени.Все едно си им отишъл на гости неканен.И не ги защитавайте толкова усърдно ,Ами си вижте болниците,все пак някой ден и Вие може да седнете на пластмасовия стол.Никой не е застрахован и няма застраховка живот!

    Коментиран от #50

  • 39 Доко

    33 0 Отговор
    И това не е само във някаква си провинциална болница. Това е почти на всякъде и не само в болниците . Цялата система е опорочена а Гешев мълчи за квалифицираните кражби на милиони.
  • 40 Бриго Бичкията

    22 3 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    Не, не е така, има и друга гледна точка. Искаш за няколко месеца изтеглените милиарди чудеса да направят, нали така?, физически невъзможно. А предходното правителство тегли заеми и получава пари от Брюксел12 години и болницата стои в това окаяно състояние, и не само тя. Пада ли комунист по гръб?, та и ти. Вина ве признава, винаги ще намери с кой да се оправдае.
  • 41 А ВИЕ МУХЛЬОВЦИ

    22 12 Отговор
    ОТ ДБ ...ДА ВА ... ЗАЩО ПРЕДИЗБОРНО ГО ВИДЯХТЕ?! АМИ ЕЛАТЕ В ПРОВАДИЯ! ЕЛАТЕ В ДЕВНЯ! В ЦЯЛАТА СТРАНА! КАКВО МИ СЕ ПЕРЧИТЕ! ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА! БОРИСОВ ОТ ГОДИНИ ПЛАЩА НА СВОИ ЛЕКАРИ ЗАПЛАТИ ПО ПОЛОВИН МИЛИОН!!! И ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ?! И РИСТЮ ?! "МИНИСТЕРА"

    Коментиран от #66

  • 42 Перо

    29 1 Отговор
    Ст.Кацаров да направи проверка и да сезира прокуратурата! Най-големите кражби,извън пътната инфраструктура се извършват от изпълнителните директори на държавни болници,като някои от престъпниците бяха назначени от ГЕРБ,без конкурс, като И.Д.!
  • 43 Чекмеджан

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Не се безпокой":

    На тебе явно ти е харесвало! Затова и дирника ти е разцъфтел като майска роза!
  • 44 Бриго Бичкията

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    П.с. Квалификацията сам си я слагаш, аз ти задавам въпрос с два възможни отговора. Съжалявам, че избра първия.
  • 45 ТОШКО

    34 0 Отговор
    Тия в тази болница, където убиха здраво и право момче на 19 години, миналата година...и го писаха от ковид! Ехх..къде си бай Тошо?
  • 46 Памперс Панц

    16 0 Отговор
    но иначе неваксинираните са виновни, че няма лекари, желаещи да работят в кочини за без пари
  • 47 България

    25 1 Отговор
    Това е от корупцията на сдс и герб.
    Кражби за 300 милиарда долара.
    Селата също нямат асвалт.
    Българите станаха африкански народ благодарение на престъпното управление на герб и сдс най корумпирани те партии.
    Бойко тиквата трябва да бъде заключен под

    Коментиран от #49

  • 48 България

    21 0 Отговор
    Бойко и антибългарското му правителство доунищожиха България и Българите и размножиха рохингите
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Лелее

    15 12 Отговор

    До коментар #38 от "121":

    Ама чети внимателно.Аз не отричам,че ситуацията в българските болници е отвратителна.Просто се ядосвам,че Христо Иванов от ДБ си прави евтин PR,защото е бесен,че от ДПС издигат Делян Пеевски като пряк конкурент.Ядосвам се,че на гърба на горките хора,те си играят политическите игри.И никога нищо не правят да подобрят нещата.Нямат и намерение да направят.Иначе толкова пари пръскат за реклама.Защо не помогнаха на една единствена болница и с това да се похвалят.

    Коментиран от #51, #77

  • 51 Дъпсъ

    27 2 Отговор

    До коментар #50 от "Лелее":

    ДПС НЯМА МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #53

  • 52 Грух

    7 9 Отговор
    ДБ са американски агенти. Факт.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Сатъра на Хана

    11 11 Отговор
    ЧУДЯ СЕ САМО КАК ХРИСТО ИВАНОВ МАДЖОВ НЕ Е ВИДЯЛ ТАЯ МИЗЕРИЯ И КОРУПЦИЯТА
    .....
    , ДОКАТО БЕШЕ ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР
  • 56 Лазар

    0 3 Отговор
    Плагиат
  • 57 ЗАТВОР ЗА

    3 16 Отговор
    ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗАРАДИ БЕЗХАБЕРНИЯ ФАТМАКОВ РАЗБОЙНИК ЗДРАВНИЯ МУ МИНИСТЪР...ТОЯ ЧОВЕК НИКОГАЧ НЕ Е РЗАБОТИЛ В БОЛНИЦА ,АБСОЛЮТЕН КУХАР...ДБ ,КЪДЕ СТЕ БЕ, ЗА ЗАТВОРА СТЕ ЗАРАДИ МАШИНИТЕ, КОИТО ВКАРАХТЕ С КРИМАНАЛЕТАТА НА СИЕЛА...ВЕДНАГА ОРГАНИТЕ ДА СЕЗАДЕЙСТВАТ И ВЕРИГАТА ОТ ФАТМАКОВИТЕ КРИМИНАЛЕТА ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА..КОЙ ,ПОЗВОЛИ,С ЧИЕ СЪДЕЙСТВИЕ ДА ВЛЯЗАТ 288 + ОЩЕ 150 КРИМИ МАШИНИ????????? ТРАИТЕ СИ ЗАЩОТО СТЕ ГУЗНИ МРЪСНИ КРИМИНАЛЕТА РАЗБОЙНИЦИ??????????НАИСТИНА НЯМА ПРОКУРАТУРА,ПОЛИЦИЯ ,ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ВЕДНАГА И ДА ВИ ВКАРА В АРЕСТА,МАЙМУНИ...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 В ЗАТВОРА

    1 13 Отговор
    ТЕЯ КОМУ-НИД-НИ ФАТ-МА-КОВИ КРИ-МИН-АЛЕТА ОТ ДБ,РЕШИХА ДА НИ ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТ ОТ ДАЛВЕРАТА С НЕР-АГЛА МЕНТИРАНИТЕ МАШИНИ ,ЧАСТ ОТ КОЯТО СА И ТЕ,И ЗАГОВОРИХА ЗА БОЛНИЦИТЕ...
    МА-МА ВИ ДОЛ-НА РАЗБО-ЙНИЦИ ,КАК НАРОДА ОЩЕ НЕ ВИ Е УСЕТИЛ ТА ДА ВИ ИЗХВЪРЛИ ЗА ВИНАГИ НА БУНИ-ЩЕТО..ЗАТОВА ЛИ РЕВАХТЕ С ГАЛЕВИЦА ,ДА НЕ СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ...????????????
  • 62 доктор митничар

    13 1 Отговор
    Само в болниците, в КАТ и на митниците те питат И ко прайм сиа?
  • 63 Вън герп и сие

    12 0 Отговор
    Мизерията е на всякъде...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 📌🇧🇬

    8 1 Отговор
    📌За днес 9 Ноември, няма ли кой да обяви Траур в България? Когато бъдат съобщени данните за днес 9ти Ноември ще разберете защо?
  • 66 Дали има смисъл

    9 1 Отговор

    До коментар #41 от "А ВИЕ МУХЛЬОВЦИ":

    Да ти пояснявам, че кой каквото и да показва, без работеща правосъдна система и безпристрастна прокуратура нищо няма да се случи? И точно за това от ДБ настояват толкова години!
  • 67 костов

    4 0 Отговор
    ПЕЕВСКИ ЩЕ ОПРАВИ МИЗЕРИАТА СЕГА ПРЕД ИЗБОРНО
  • 68 JEFF

    5 1 Отговор
    Пак гласувайте за ГЕРБ , за пълно унищожение на народ и държава . Нито глас за ГЕРБ и ДПС !
  • 69 един от многото

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Май , пак коня ти пише вместо теб!
  • 70 Един

    1 0 Отговор
    въпрос:САМО ТАМ ЛИ?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Запознат

    3 1 Отговор
    И само да допълня, новото крило на болницата до момента е 12 милиона и трябват още 3. Проекта е копи/пейст и не е пригоден за експлоатация. Иначе директора си купи джип за 200к и косачка робот а гаджето му не спира да качва снимки от екзотични дестинации. А смъртността какъв процент е никой не коментира. Ама нищо , пак гласувайте за Шиши и Боко и ще ви тръгнат раотите
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 боко

    1 0 Отговор
    след изборите ШИШИ ще оправи ситуацията
  • 75 Фламинго

    1 0 Отговор
    Аз само не знам как на Христо и сие им позволява съвестта да си правят предизборен ПР на гърба на болните и мизерията в болницата. Вече минават всякакви разумни граници.
  • 76 Snake

    2 0 Отговор
    Киро Брейка направи видео по темата няколко месеца преди от ДБ да се усетят.
  • 77 121

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Лелее":

    Явно ,искате да ми издигнете личността Пеевски,нали той ви е патрона на града! защо по-рано Вие и Ваши съмишленици не потърсихте отговорност от него?Той е както казват на входа и изхода за всички сделкии обществени поръчки във вашия град?Явно нямате смелост.Болярски град с кандидат от ДПС,а и с достатъчно богата биография.Да попитам сега аз,на него къде му е мястото?За разлика от Вас,чета и то много,а и мога да мисля.
  • 78 Краси

    1 0 Отговор
    Къде бяхте до сега? Или чакахте избори да дойдат за да видите каква е мизерията?
  • 79 Ели

    1 1 Отговор
    Мда… Жалка картинка, но и жалка предизборна активност на ДБ
  • 80 Петър

    1 2 Отговор
    От ДБ пак изпълняват нечия платена поръчка и този път са нарочили болницата във ВТ явно!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Вики

    1 0 Отговор
    Този арогантен директор Стефан Филев е шеф но болницаа от 2013г. и е назачен от МЗ по време на управлението на БСП. Забравихте ли скандала с лекарката, коато удари тогавашния ДПС депутат Хасан Хаджихасан, която Филев от куртоазия дори не защити и тя напусна болницата. Всеизвестно е, че го "пази" ДПС, всеизвестно е, че всички обществени поръчки за ремонти , а и други се печелят от фирми, свързани с ДПС, а частния му диализен център, който се намира в жилищна кооперация, построена от ДПС фирма?! Краде човека с пълни шепи.......може, прави го, нали трябва да поддържа висок стандарт на 20 и кусур по младата си жена Йоана Марея. Това, което изнесе ДБ не е новина, знае се отдавна, а и кадрите са взети от филма на Киро Брейка, въпреки, че всеки, който е бил в болницата разполага с такива. Наричат търновската болница МЪРТВИЛНИК. не е тайна, че Камен К. има къща на Арбанаси, от където е и кмета, не е тайна , че Филев се върти около масоните и покойния собственик на Аркус.......всичко се знае и какво от това?
  • 83 Токин

    2 0 Отговор
    Потресаваща корупция има навсякъде в България, включително и в редиците на партияна на Иво Прокопиев - "Демократична България"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове