Last news in Fakti

31 Март, 2013 09:00 35 158 10

"Нежна банда" върти бардаци в 6 квартала

  • преглед-
  • печата

Преглед на печата

 

Нито стотинка не е отнета от софийски бандити за 7 години, възмущава се в. „24 часа“

Нито 1 стотинка, собственост на богати столични бандити, не е била конфискувана в полза на държавата от създаването на комисията за отнемане на престъпно имущество преди 7 години. За този период са били запорирани имущества и са водени преписки и дела за над 67 млн. лева от софийската дирекция на комисията, но няма нито едно съдебно решение, което да е влязло в сила и да е в полза на държавата. Само едно дело за конфискация в София е минало през 3 съдебни инстанции, то обаче е решено в полза на ищеца, осъден за незаконно притежаване на оръжие. 25 млн. лева е най-голямата банкова сметка, запорирана от комисията в София. Най-скъпият имот, за който е подготвен иск за конфискация, пък е за хотел в Банско, оценен на 10 млн. лв., собственост на столичен бизнесмен.


ГЕРБ обикаля страната с изложба на успехите, тръби в. „Труд“

Изложба с фотоси на съграденото през управлението на кабинета "Борисов" ще е част от предизборната програма на ГЕРБ по време на обиколките в страната. Пътуващата изложба ще е разположена в близост до сцената, на която водачите на листите от всеки регион ще бъдат представяни от актьора Стефан Щерев. Фотосите показват магистралите "Тракия", "Люлин", Околовръстното шосе в София, новопостроени и ремонтирани църкви, болници, спортни зали, театри и други обекти. На сцените на ГЕРБ в страната ще се изявят бившият вокалист на група "Каффе" Орлин Павлов, младите попзвезди Ангел и Моисей, поканени са и ансамбъл "Българе". В кампанията на зам.-шефа на партията Цветан Цветанов във Велико Търново и в Благоевград най-вероятно ще се включи и неговият приятел Веселин Маринов.

 

Хората в Кипър треперят да не ги уволнят, пише в. „Стандарт“

Ситуацията с банките в Кипър е тема, която вълнува и хората в София. "Стандарт" потърси един от най-известните кипърци у нас - Памбос Агапиу, който от 17 години живее в България. Той сподели какви емоции преживяват сънародниците му. “Казват, че положението е много зле. Все още не знаят дали ще получат заплата в края на месеца, защото големите фирми нямат пари да платят на персонала. Дори не знаят дали ще останат на мястото си, или всеки момент трябва да очакват известие за освобождаване. Много хора са загубили работата си и спестяванията си. В Кипър беше естествено да плащат с чекове, а сега тези хартии нищо не струват”, казва Памбос, но споделя, че брат му държи една от най-реномираните школи по танци на острова, а родителите му имат ресторант и живеят сравнително добре. Средната заплата там е 800-1000 евро.

 

Нежна банда“ върти бардаци в 6 квартала, информира „Монитор“

6 дами, част от които работещи като проститутки, и двама шофьори са въртели мрежа от публични домове в 6 различни квартала на София. Разбитата банда осигурявала платен секс за мераклии от кв. „Манастирски ливади”, „Красна поляна”, „Стрелбище”, „Белите брези”, „Филиповци”, като бардак имало и в центъра на София на улица „Екзарх Йосиф”. Във всеки от клубовете работели по 3 момичета, някои от които били спипани по време на сеанс с клиенти. Антимафиоти от ГДБОП атакуваха бардаците по едно и също време в сряда, за да не могат участничките в схемата да се предупредят. В съдебната зала се разбра, че една от задържаните работи на граждански договор към погребална агенция, в която изработвала некролози. Друга задържана пък имала легален бизнес като фризьорка.

 

Топмодели се давят от ревност, разказва в. „Преса“

Тресат ли се от злоба миските една към друга издава шефката на конкурса “Мис Варна“ Мира Матеева: „Претендентките за короната са като в детска градина. Докато подготвяме спектакъла в грандхотела, има специална жена, която въдворява ред, но въпреки това пак има гафове. Бъдещата носителка на короната за 2011 г. едва не се удави. Тогава ревност от колежка за малко не осакати украинката Яна Димитрова”. Броени дни преди фешън маратона момичетата са на Варненския залив. Манекенките плават на яхта, копие на морската лимузина на ексшефа на Формула 1 Еди Джордан - „Сънсийкър“. По време на пътешествието 14-годишната Жаклина Ялнъзова усеща, че украинката е фаворитка за бляскавата корона, и решава да й скрои номер. Жаклина я блъска и тя сцепва петата си. Димитрова обаче се оказва мъжко момиче. Стисва зъби и издържа стоически дългите репетиции на токчета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малееее

    9 1 Отговор
    "ГЕРБ обикаля страната с изложба на успехите, тръби в. „Труд“"


    МУАХАХАХАХХАХААХХ, НЕМА ТАКЪВ КЕНЕФ КАТО ТАЗИ "ДЪРЖАВКА"
  • 2 Полиция

    1 3 Отговор
    Да и такива който се оплакват само като теб са л..ната в кенефа нали?
  • 3 лешояд

    1 0 Отговор
    " Претендентките за короната са като в детска градина" "По време на пътешествието 14-годишната Жаклина Ялнъзова"Е какво са ако не са детска градина и кой допуска това.Иначе ако си с 14 годишно си педофил.
  • 4 аха

    1 0 Отговор
    ръгай чушки в боба!
  • 5 Ама сме правова държава

    0 1 Отговор
    За това пък на пук на всички сме правова държава. Малко цял свят ни укорява за прословутата система ама карай да върви. И антикорупцията ни е супер.Виж ако бяха изловили много обикновени хора с удоволствие и "законно" щяха да им конфискуват всичко.Но сега хората не са обикновени и съответно не може нищо да им се конфискува....
  • 6 jkj

    1 0 Отговор
    Първо кенеф е турска дума и няма как да няма такива или по-големи кенефи . Като поживееш и пообиколиш света пак напиши нещо.
  • 7 гнида

    0 0 Отговор
    Сарказъм?
  • 8 карен

    1 0 Отговор
    русские не сдаются
  • 9 карен

    1 0 Отговор
    ну че братья славяне как дела
  • 10 Питу Гули

    0 1 Отговор
    Докато има глупаци да дават пари за секс с проститутки ще просперира този порочен и покварен бизнес .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове