Last news in Fakti

31 Март, 2013 10:20 2 027 12

Яне Янев: Фамилиите на ЦК на БКП още са във властта

  • яне янев-
  • рзс-
  • подслушване

Лидерът лично ще проверява дипломите на кандидатите за РЗС заради многото

„Фамилиите на ЦК на БКП все още са на власт под една или друга форма. Всички те са устроени в политиката, бизнеса и къде ли не. Има ли един човек от тях, който нормално да си изкарва хляба?!”, коментира лидерът на РЗС Яне Янев в ефира на Нова телевизия. Той бе категоричен, че в политическия ни елит „на пръсти се броят хората, които не са зависими от олигарсите”.

Нежната половинка на партийния лидер – Галя, увери, че съпругът й е едно от тези изключения, заради което често бива определян дори като „клоун”. “Аз нямам право на коментари, да го упреквам. Мисля, че е много последователен”, отговори тя на критиките, че Янев често сменя позициите си.

“Трудно е човек да удовлетвори исканията на хиляди хора. Затова в последно време работя повече. В последните 3-4 дни спя по 3-4 часа. Не знам дали Галя усеща кога се прибирам и кога ставам”, призна той.

По повод скандала с подслушванията на политици и журналисти и така нареченото „частно ГДБОП”, лидерът на РЗС заяви, че това е работа на „ченгеджийницата, която се задейства преди всички избори и отвлича вниманието на публиката от съществените проблеми, като работи за статуквото”. Той потвърди, че сигналът за съществуването на „частното ГДБОП” действително е бил получен първо в централата на партията му, но той не му обърнал внимание.

“ГДБОП е структура, която по същество не може да се копира. Но може определени нейни служители – бивши и настоящи, да бъдат съблазнени или заставени да играят с лица от ъндърграунда”, обясни той и каза, че това постоянно се случвало през последните 20 и няколко години.

Янев коментира и сигнала на Сергей Станишев за подслушване на политици и по-специално за подозрителната кола, която стояла пред “Позитано” 20. “Какво подслушване? От тази кола с тези антенки от по 7 лв. от битака ли? Хайде да си говорим сериозно”, каза Янев.

Политикът разкри още, че днес ще се срещне с близо 200 души, желаещи да влязат в листите на РЗС. Основен критерий при избора ще бъде да са с висше образование и легитимна диплома, което той лично щял да провери заради многото “калинки”, навъдили се напоследък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АХХ

    0 1 Отговор
    Амии, така е, повечето в ГРОБ-ГЕРБ, продажна !
  • 2 ХХХХХ

    0 1 Отговор
    To ako go karame s obidite taka nz kakwi shte izlqzat oneq starite l..na deto ni oklepaha durjavata! to tezi nomera za otvlichane na wnimanieto na glasopodavatelq sa mu qsni weche. po-dobre s malkoto zlo- qnew, otkolkoto s oneq lekenca deto uj se ni oprawqt godini nared!
  • 3 лх

    1 0 Отговор
    Хайде, награмотнико, поне да драскаш на кирилица, а! Прости съшества, накацали тази земя.
  • 4 не му спи

    1 0 Отговор
    Браво на СерГЕЯ! Той поне е откровен мръсник та всички да го видят. Тия преди него бяха не по-малко долни, но по-прикрити в подлостта си.
  • 5 Трибал

    0 0 Отговор
    Янко Хлапето откри топлата вода!Ама защо му викат Хлапето няма да ни каже!И за ранчото също!
  • 6 ХХХХХ

    0 1 Отговор
    Да, неграмотно съм писал, защото съм преценил, че подобни коментарчета не изискват кой знае какво внимание, че чак и грамотността да се показва.
  • 7 ГостЪТ

    1 0 Отговор
    Това лекенце Сергейчето не искам и да го чувам. Тоя само с евтини номера търси внимание!
  • 8 Соня Стайкова

    0 0 Отговор
    Трибал, не ни казват за ранчото, кажи ни ти! И защо точно му викат хлапето? Подобни подхвърляния не печелят нищо и ги намирам за много неуместни. На мен лично Яне ми харесва пъти повече от Станишев или ББ. Поне за сега не е имал възможност да се изложи така демонстративно. Да не повдигам въпроса за ДПС и т.н. Възможност имаха всички да направят нещо за държавата, за хората. Те направиха, о за себе си. Яне говори за смяна на закони, конституция, намаляване на хрантутниците в администрацията, образование, че се редим на редичката там, както и по здравеопазване.

    Коментиран от #11

  • 9 Идеал Петров

    0 0 Отговор
    Че нямахме управници, нямахме, имахме лапачи. Че се дебнаха един друг и се занимаваха с тях си, докато народа мизеруваше, факт. Сергейчо ли е или Доганчо - няма никакво значение, плюли са си в устите. Яне говори за нови хора от народа, да ги видим. Ма и от Космоса да дойдат, ако няма контрол, ще се опорочи и тази работа. Да видим РЗС какво ще направят.
  • 10 онзи

    0 1 Отговор
    На всичките политици ви трябва по-един черен х..
  • 11 Трибал

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соня Стайкова":

    Соня понякога е по добре сама да откриеш каквото търсиш!Така приемаш истината по реално!Ако ти кажа няма да го приемеш за истина!И не бързай да харесваш,защото може да се окаже че не е твой тип!Виждам че идиотщината в която живеем те е заблудила,както много други!Не оценявай продукта по опаковката,а по вътрешността ,приятелски съвет!
  • 12 no time

    0 0 Отговор
    vsi4ki politizi na sapun i to te4en
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове