Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 18:11 11 788 293

Борисов с разкрития за изборите, машините и снимките от спалнята му

  • бойко борисов-
  • машини-
  • избори-
  • склад-
  • румен радев-
  • бойко рашков

ЕК понижи прогнозата си за България - това не е ли шамар за Кирил и Асен, каза бившият премиер

Борисов с разкрития за изборите, машините и снимките от спалнята му - 1

След днешните изявления на ЦИК и изненадата ѝ, да продължим да говорим за това не е продуктивно. И малкото хора, които отиват да гласуват, ще се откажат. Хаосът е тотален, пълен отвсякъде - дори и тук, в машините, флашките, пластиките. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред бТВ.

Според него голяма вина има вътрешният министър Бойко Рашков, който би трябвало да отговаря за защитата на изборния процес: „Трябваше Радев да му е взел оставката, да беше сложил някой честен човек, който да отиде да прибере всички машини, да сложи полиция, държавата да си ги купи да са сто процента нейни, там в единия склад стоят машините, до тях бялата пластика, картите, флашките – под брой, под опис“.

Може ли да си дадеш най-важното събитие за пет години - президентските избори и парламентарните избори, на външни експерти, попита той.

Няма вариант да не признаем резултатите от изборите, защото това вече няма никакво значение, каза още Борисов в отговор на въпрос.

Радев наложи такава омраза, че вече не виждам как ще се оправим. Аз ви предупредих още преди година какво ще се случи, изтъкна той.

ЕК понижи прогнозата си за България - това не е ли шамар за Кирил и Асен. Държавите излязоха от ковид кризата, а ние цяло лято с Кацаров... Вие видяхте ли Радев да се ваксинира, видяхте ли зеления му сертификат, попита още Борисов. Моделът на Радев доведе до това. Моделът Радев е три-четири пъти по-скъп ток, посочи лидерът на ГЕРБ.

Един гнусен компромат се опитаха пак да пуснат. Наредили и заснели всичко, когато ме няма. После платили на някого да снима, докато спя. Но няма нито едно вързано със шкафчето и мен, изтъкна Борисов за новите снимки от негова спалня.

"Снимките са монтаж, допълни той. Няма да доставя на воайора Радев това удоволствие, идваше да ме снима с дрона", каза той на въпрос защо не казва коя е Мата Хари.

Ако резултатите от парламентарните избори са такива, каквито ги дават социолозите, ще предложа кандидат за премиер, отдалечен от ГЕРБ, подобно на Герджиков. Такъв премиер ще предложа и ще му възложа да отиде да разговаря с партиите, каза още лидерът на ГЕРБ.

Ще гледам да отиде и да разговаря с всички партии. Ще задържим с една седмица мандата, за да се проведат разговорите. Хората ни казват – и без Радев не може, но и без Борисов не може. Значи не трябва да се чегърта – нито ние него, нито той нас. Ако не се водим от егото, трябва да кажем – дайте поне за шест месеца да преодолеем омразата, за да преживеем зимата, заяви Борисов.

"До края на 2024 г. трябваше да има "Хемус" и магистрала София-Видин. Договорът се изпълнява от фирми по ин хаус процедури. Те никога не могат да построят "Хемус" и няма и да я построят, никога повече не може да се направят договори на такава евтина цена, посочи той на въпрос за ин хаус процедурите, около които се разшумя", обясни експремиерът.

"Има куп институции, които се занимават с тази работа. Ние сме осигурили парите за пътищата. Когато разровихме магистралата край Чирпан стана ясно, че трябва да я правим наново. Тя беше станала на каша отдолу. Чисто нова магистрала ни трябваше. Нали вашите хора ходеха да снимат? Ние направихме нова магистрала и сега е прекрасно", довърши той.

Според него, магистралата няма да мръдне, ако бъде консервирана за зимата. Само преди седмица правителството на Радев се разпореди с над 150 милиона.

"Ако това е корупционна практика, значи са извършили същата, в която ни обвинявате. Аз се надявам до края на зимата на оживеем. Днес имаме 199 починали. Имаме 1101 българи, които починаха в последните дни и няма да дочакат да се променим или да се оправим. Питайте Рашков как ще гласуват хората, които не могат да отидат. Той обясни ли? Разказа ли? Или възрастните хора, които не знаят как да гласуват с машини. Това е работа на Радев. Той сложи министър Рашков да отговаря за изборите", каза Борисов.

"Момента, в който дойдоха ваксините ,ваксинирахме по 40 хиляди на ден. Щяхме да направим това, което направиха Германия и Франция. Щяхме да имаме 70% ваксинирани. Щеше да има всичко. Радев няма топки, както казва Асен Василев. Оня ден скришом искали помощ от ЕК и пак не са казали. Нямаше да спечеля изборите, щях да ги загубя, но сега България нямаше да бъде такава", допълни той.

"Аз много се притесних, уважаваният от мен министър Кирил Петков обяви един министър на транспорта. Той е дарил 300 хиляди лева в кампания. Имал още един-двама предвид. Нека видим резултатите на изборите. При този машинен вот трябва да се преброят 100% от контролните талони. На 4 януари Христо Иванов е казал, че иска независим одит на броенето на гласовете.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 148 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карадайъ

    426 74 Отговор
    Тoвa cпoрeд мeн бeшe пocлeднoтo тeлeвизиoннo интeрвю нa тoзи пoлитичecки труп!!!!
    Тoй e cвършeн!
    14.11.21 щe прaзнувaмe ocвoбoждeниeтo нa Рeпубликa Бългaрия oт oктoпoд c мнoгo пипaлa!!!
    Слаба Цветанка Ризова!!

    Коментиран от #67, #69, #101, #103, #106, #161, #201, #213, #274

  • 2 Коцев

    326 53 Отговор
    "Сиела норма" и Борисов се гушкат, време е да спрат.
    Продължаваме промяната.

    Коментиран от #30, #98, #99, #157

  • 3 Подмяната

    53 252 Отговор
    "Нека бъдем отговорни. Всичко зависи от нашата манипу..ъ..мобилизация." - Румен Радев в Тетевен

    Точно така Радев, кажи какво ти е на сърцето.
  • 4 Ганчо

    298 35 Отговор
    клоун като правиха манипулации не рева.Сега целия свят му е виновен
  • 5 ТаУмВзе

    269 34 Отговор
    Затвор мутропитек!
  • 6 GGG

    275 36 Отговор
    Тоя наглец се готви да управлява, а те ще го сготвят! хихи
  • 7 Pink Pussy

    280 35 Отговор
    Най - големия глупак на света... Идиот.прост.нещастен

    Коментиран от #275

  • 8 Великан

    39 221 Отговор
    Велик си, удрииии!

    Коментиран от #204

  • 9 Отговорите на въпросите

    199 24 Отговор
    Ги четеше и му бяха написани предварително.

    Коментиран от #20

  • 10 Не са те

    238 27 Отговор
    За да стигнем до тук си виновен ТИ, самозабравен и алчен като селско магаре!
  • 11 Севда

    51 242 Отговор
    Моделът на Борисов е 10 години 70 до 80 лв. цена на тока, а Моделът Радев е 380 лв. 3-4 пъти по-скъп ток.

    Коментиран от #49, #59, #153, #173, #181, #241

  • 12 ГешеФ

    190 25 Отговор
    Щe глeдaм дa oтидe и дa рaзгoвaря c вcички пaртии. Щe зaдържим c eднa ceдмицa мaндaтa, зa дa ce прoвeдaт рaзгoвoритe. Хoрaтa ни кaзвaт – и бeз Рaдeв нe мoжe, нo и бeз Бoриcoв нe мoжe. Знaчи нe трябвa дa ce чeгъртa – нитo ниe нeгo, нитo тoй нac. Aкo нe ce вoдим oт eгoтo, трябвa дa кaжeм – дaйтe пoнe зa шecт мeceцa дa прeoдoлeeм oмрaзaтa, зa дa прeживeeм зимaтa, зaяви Бoриcoв.
    ТОЯ Е УМРЕЛ ОТ СТРАХ!
    БИКОООВВВ Я ХОДИ ГО ГУШНИ
  • 13 Дългият

    196 26 Отговор
    Борисов май много се открехна да дава интервюта и брифинги напоследък. с тежи скалъпени обвинения и циничен език само отблъсква още повече хората.
  • 14 choko

    193 23 Отговор
    Връщаш ли саковете с парите за Хемус, бе?

    Коментиран от #121

  • 15 CaizerSoze

    118 16 Отговор
    Ние ти вярваме, О наш вожде. Изведи ни от хаУса, и ред за нас в инхауса!
  • 16 Дзверо

    197 21 Отговор
    Леле колко е НАГЪЛ тоя!!!
  • 17 FEFE

    131 23 Отговор
    С Христо ли ще си партнираш бе, Тулупе :D
  • 18 vinety$

    156 20 Отговор
    не може без чегъртане, кражбата е тотална
  • 19 кога

    148 25 Отговор
    Кога мутрата ще бъде вкарана в затвор. Тази нагла и простовата мутра?
  • 20 Видя се

    143 22 Отговор

    До коментар #9 от "Отговорите на въпросите":

    При въпроси извън листчето изпадаше в истерия и почваше да крещи.

    Коментиран от #112

  • 21 Qwesa

    167 20 Отговор
    Хахахаха,според Борисов, за снимките виновен бил Радев,който бил воайор и го бил шпионирал с дрона си...Е,няма такъв нагъл лъжец и глупак като Баце
  • 22 CaizerSoze

    51 21 Отговор
    Ние ти вярваме, О наш вожде. Изведи ни от хаУса, и ред за нас в инхауса!
  • 23 Лъв

    125 19 Отговор
    Боко риташ нериташ твойта се е свършила.ДПС ще те дадът курбан, че има по важни от тебе да се спасяват.
  • 24 El boko

    67 16 Отговор
    Боко, кажи си!

    Коментиран от #127

  • 25 пешо

    116 20 Отговор
    проста и нагла мутра , по нагъл простак от този примат няма , никога повече герб
  • 26 Изгорел чип

    100 19 Отговор
    Боцата като се е ваксинирал ,да не се е надявал, че с чиповете ще поумнее?
  • 27 Цветанов

    110 21 Отговор
    Монолога на един затворник
  • 28 кака

    117 18 Отговор
    Тиквата се уплаши и сега драпа за да избегне голям съдебен процес. Разбра, че младите вече не му цепят басма, а старите мутри на са толкова всесилни.
  • 29 Смех

    61 20 Отговор
    Ако беше Бойко ся всички да сме ваксани...

    хаахахха
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 БОЛШЕВИК 🌟

    104 17 Отговор
    Тиквата уплашен се виждаше по босфор тв, предусеща загуба и не е това което за пред хората показват гербавите агенции! Тиквата знае истината какво ще се случи в неделя
  • 32 FEFE

    84 20 Отговор
    Как може ппГРОБ да са 1-и?!
  • 33 МАЧКАЙ БАЦЕ

    25 96 Отговор
    Не ги жали..........колкото повече злобеят срещу теб, толкова повече ги....мачкай

    Коментиран от #86

  • 34 чичо

    108 20 Отговор
    Наистина искам да вярвам, че това е последният случай, в който се дава национална трибуна на това пропаднало комуноидно същество!
  • 35 Behemoth

    91 16 Отговор
    Човешка измет!
  • 36 Понижението

    81 16 Отговор
    на прогнозите за България е плод на грабежи и лъжи 12 години ! А лъжите , че платили на някой да го снима докато спи , а той света вода ненапита ! И презерватива и той фалшив ?
  • 37 Простотия

    85 17 Отговор
    Каквото и да каже Бойко Борисов, първата ни мисъл е, че е изрекъл лъжа, а проверката на фактите само потвърждава верността на първата мисъл.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Така е

    28 117 Отговор
    Единствения премиер който е направил нещо за България е Бойко Борисов

    Коментиран от #61, #269, #271

  • 40 наглите

    81 18 Отговор
    Кой си ти да казваш на къде да върви един разговор с журналист, наглецо. Да оставим факта, че журналистите в БТВ са зависими. Бъдещ затворнико. Номера на партята ви, ще ви бъде номера в завора, на райрания костям, на белезниците, на килията!
  • 41 Брендо

    80 17 Отговор
    Аз хаос не виждам. Но забелязвам ,че вие се опитвате да го създадете г-н никой
  • 42 pepi777

    92 15 Отговор
    Мисирката го пита за далаверите му, а той почва да ръси други неща?! хихи
  • 43 ГЕРБ - Мъжлета

    81 21 Отговор
    СТИГА ВЕЧЕ СТЕ НИ ГО ЗАВИРАЛИ ТОЯ 🎃ТОЛУП !!!
  • 44 Хайде уобяснете ми

    64 17 Отговор
    Този психо ге..Й...и лице със психични проблеми .......защо му слагате новина извънредно ,че и му давате трибуна... въобще.....еййй това лизачество много разпространено ....
  • 45 Българин

    27 92 Отговор
    Ще гласувам за ГЕРБ...стига да обещаят че ще вкарат в панделата хунтата на Радев Бъллгарроубиецца....

    Коментиран от #58, #74, #202

  • 46 човек от народа

    73 17 Отговор
    този е потологичен лъжец и манипулатор ! неневиждам тъпите му номера от 20 години ! а, не спомена ли нещо за дяда си, дето го убили комунистите и ползвал протекциите му и тези на репресираните си родители - пожарникар и бедна учителка, че да го приемат в "симеоново" !?
  • 47 среднощен

    28 17 Отговор
    Готови са "да се целунат"...? Ако така се случи - "защо ги ядохме жабетата"...
  • 48 Какво извънредно?

    60 16 Отговор
    Обичайните дрънканици, поток на словоблудства.
  • 49 човек от народа

    58 15 Отговор

    До коментар #11 от "Севда":

    тиквата въведе енергийната борса !
  • 50 Орел

    68 17 Отговор
    Мачкай, Рашков! Коледа в СЦЗ идва!
  • 51 Омерзен

    72 16 Отговор
    Сбогом Боко!
  • 52 Нагъл

    69 17 Отговор
    лъжец и подлец!
  • 53 mi6osp

    69 14 Отговор
    Лъжите му за разкрития ли да ги броим ? Защото в казаното от Борисов няма грам истина.
  • 54 Ах ,ти,подлежи,

    64 14 Отговор
    още се надяваш за успех,но край с теб.Няма вече да видиш власт- народа те презира.Остави след теб тотален хаос и разруха във всички сфери и още се кокошинеш,пфууу
  • 55 Кмета

    61 17 Отговор
    Лелее, тоя какви ги плещи.
  • 56 Искрен

    20 87 Отговор
    Фатмачето не може да стъпи на малкото пръстче на ВЕЛИКИЯ БОЙКО!!!

    Коментиран от #76, #79

  • 57 Този

    69 15 Отговор
    Наистина ли е толкова прост или се прави?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Фас

    58 14 Отговор

    До коментар #11 от "Севда":

    То заради Радев се вдигна и тока в Европа.Е как го търпят тези хора там
  • 60 50074

    70 16 Отговор
    Борисов вие сте един крадец, лъжец и рекетьор, който съсипа България! Борисов вие с мутрите от ГЕРБ сте тумора който разяжда България вече над 12 г., след вас е пустош! Борисов неприятен си за гледане и слушане, едни заучени клишета от Севда тв на които само мисирките от медиите на ГЕРБ могат да повярват! Да те няма крадльо!
  • 61 Браво

    27 12 Отговор

    До коментар #39 от "Така е":

    А какво е направил, не можеш да напишеш, защото не е цензурно, нали?
  • 62 Винкело

    58 14 Отговор
    Луд човек. Изплашен, луд човек. Прост, изплашен, луд човек.

    Коментиран от #83

  • 63 Гласове от зайчарника в Банкя

    63 14 Отговор
    "Ти, вика Цветанке си била малка по време на олимпиадата в Гърция" Цветанка тогава е била почти на 40 хахаха, а Бацо е само 4 г по-голям от нея! Тъ п ак до доказване на оротивното хахаха
  • 64 ББ - БАЦО

    13 31 Отговор
    С Карадайов ще вземем 220 депутата !
  • 65 Минджакис

    35 14 Отговор
    Не че съм против Бойко ама ако спечели обикновеният българин по добре да се обеси !!!!!!
  • 66 Решаващ глас

    56 14 Отговор
    Мнооооого жалък човек. Лъжец
  • 67 Ще има да вземаш

    19 49 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    Много си фантазираш,бе човек ! Нали плюха газовата тръба--ама за транзит по нея България получавала по 800 милиона на година.70 години можело да се експлоатира.Ама злобите няма да го кажат.И за инхаус процедурите каза--били по-бързи и не били забранени от Европа.Ама хората слушат и говорят ИЗБИРАТЕЛНО.Аз не съм мутра и семейството ми не е шайка.Стотици хиляди сме така.И не ми харесва някой да ме причислява към някаква мафия.

    Коментиран от #159, #217

  • 68 Дилдо

    41 13 Отговор
    Ако беше Бойко щяха да затворят държавата тотално с КПП-та и нямаше да има резултат. Да не говори много, време му е да влиза в затвора
  • 69 Все още няма коментари

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    Искам да имам 1 милион лева и да спирам работа. 10 по 1000 равно на 10 000 100 по 1000 равно на 100 000 1000 заплати от по 1000 лева.
  • 70 Крадец на европари

    31 11 Отговор
    1 брой
  • 71 АУУУУУ

    22 41 Отговор
    Няма да се притеснявате.... Е след като ви огладнеят задните части..... Може да си направите още един албум с фотошоп.... Те ще ви хранят в следващите години.... ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА.... Продължава обедняването.... Напролет си спомнете пролетта на 2019 и 2020 какво сте купували с пенсията... И си погледнете сега.... Но пък Кире Канадеца ще ви обяснява как продължава промяната към.... ПО-ГОЛЯМАТА БЕДНОСТ.... 😂😂😂😂😂 Но докато всички не го усетят с гладните стомаси, не могат да им уврат червените кратуни..... ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИИИИИ 😂😂😂😂

    Коментиран от #78

  • 72 14 ноември

    44 13 Отговор
    Да го разкараме окончателно този срам от политиката

    Коментиран от #125

  • 73 Чочо

    30 12 Отговор
    Поредната опашата лъжа 🤥
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 мой

    24 14 Отговор
    Дано го отвлекат извънземни.
  • 76 Залезе

    17 10 Отговор

    До коментар #56 от "Искрен":

    Той на врата му стъпи, ти за пръстчето си се притеснил.
  • 77 ЕВАЛА

    21 38 Отговор
    РАШКОВ ОСИГУРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ С ФАЛШИВИ МАШИНИ? НАПРАВИХА ЧАЛГАРИТЕ ПЪРВИ, А ТЕ С ШНОРХЕЛА И ТОШКО ШЕБЕКА ИСКАХА ДА ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА? СЕГА СА НИ ПРИГОТВИЛИ ДВА П.ДАЛА, ОПУЛЕНИЯ И КИРЕТО.
  • 78 Фермер

    33 15 Отговор

    До коментар #71 от "АУУУУУ":

    Току-що минах през Модерно предградие герб опънали маса с знаме и машина за гласуване обучават джагалите или купуват гласове

    Коментиран от #90

  • 79 пешо

    20 20 Отговор

    До коментар #56 от "Искрен":

    вярно е толкова простотия у радев няма
  • 80 Protest

    33 12 Отговор
    Тоя боклук какво прави на свобода още се питам аз, че и мниние дава.
  • 81 Сняг

    34 14 Отговор
    Според прогнозите на 14 Ноември вечерта ще вали сняг в Банкя.

    Коментиран от #272

  • 82 Гост

    34 11 Отговор
    Тоя какво постоянно квичи бе?! Нали е първи с обичайния процент!! Къде видя конспирации бе, бойо мошенгия?!
  • 83 Ето

    20 28 Отговор

    До коментар #62 от "Винкело":

    За това става въпрос.Злобата ти извира от всяка твоя пора.Аз го слушах и той нито прехвърли вината на някого,нито обиди някого.Ти защо го правиш.От чиста проба злоба.Ама не става така!!!Никой не ака в твоите гащи.

    Коментиран от #211

  • 84 Пенди

    19 7 Отговор
    Искаш ли да пупнеш един мачък с разширени вени?
  • 85 Маринов

    30 11 Отговор
    Интересно като какъв точно предлага следващия премиер. Изборите още не са минали. Той и Мафията му още не са спечелили. Дано и да не спечелят.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 човек от народа

    33 9 Отговор
    КОЕ МУ Е ИЗВЪНРЕДНОТО БЕ......ЕДИН МАЛОУМНИК ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА
  • 88 БОЛШЕВИК 🌟

    30 10 Отговор
    И след тия избори, ако не осъдат Тиквата и още няколко мафиота и да има някакво възмездие, значи никога няма да има. Другият вариант е революция!
  • 89 Георги

    38 12 Отговор
    Пуснах една сълза като го гледах Бойко.Той горкия не краднал .Той незнае за никакви схеми със мафиотите който са на всякъде.Той който подчини съдебната система и прокуратура на него и хиляди безобразия та дори заличи и другите политически партии та той се изкара репресиран.Егати порнографията
  • 90 АУУУУУ

    25 9 Отговор

    До коментар #78 от "Фермер":

    Ти като видя че купуват гласове, защо не звънна на Рашков..... Нали пишеш истината..... 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #122, #189

  • 91 Фермер

    27 14 Отговор
    Току-що минах през Модерно предградие герб опънали маса с знаме и машина за гласуване обучават джагалите или купуват гласове

    Коментиран от #97, #148

  • 92 Да,бе

    29 10 Отговор
    Гласувайте за това нищо и ще имате магистрала след 30 години и то платена само пет пъти,поне.
  • 93 Тулуп

    18 25 Отговор
    Какво му е извънредното?...
    Радев наложи такава омраза, че вече не виждам как ще се оправим.
    -Не разбра ли, че НЯМА да се оправите?
  • 94 карабаджак

    35 8 Отговор
    какво ИЗВЪНРЕДНО бе, нищо извънредно няма, продължавате всички мисирки да му обръщате внимание на тази крадлива мутра-тулуп.засрамете се,. един тъпоглавец излязъл по тв , и повтаря едни и същи лъжи както всеки ден. и вие мисирките го наричате новина и извънредно. бързо забравихте как оялата се хлебарка се возеше на жипката и 3 години се криеше от журналисти и от народното събрание. а цветанка ризова със своето сервилно поведение за пореден път доказа че няма място в журналистиката. не става и за телевизия скат. каквото населението такива и управляващете. тулупи навсякъде.

    Коментиран от #114

  • 95 кажете

    30 11 Отговор
    Как може да гласувате за герб и другите две партии, за които се говори, че се подготвят да управляват заедно, на пук на общественото мнение? Вие нямате срам. Нямате уважение и отговорност към своите съграждани! Един поет го е казал, не сме народ...а... . Но не искам да го казвам. Вярвам, че промяната е решение и желание на всеки един от нас. Заедно може да се променим. Да работим и да дърпаме държавата напред. Не да се лъжем и ограбваме взаимно, не да укриваме, не да мързелуваме и да търсим лесното. Вярвам, че може да зарежем всичките глупости и да тръгнем напред. Помислете, какво ще направите на 14.11.2021.

    Коментиран от #109

  • 96 УУУУУ'ДР'ИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ

    12 35 Отговор
    БОЙ ПО ФУРАЖКИТЕ , БАЦЕ,....БОЙ И..ЕРОТИКА!!!
  • 97 АУУУУУ

    14 15 Отговор

    До коментар #91 от "Фермер":

    Ти като видя че купуват гласове, защо не звънна на Рашков..... Нали пишеш истината..... 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #128

  • 98 Фермер

    25 11 Отговор

    До коментар #2 от "Коцев":

    Днес в 18.22ч.
    минах през Модерно предградие герб опънали маса с знаме и машина за гласуване.Обучават джагалите или купуват гласове?

    Коментиран от #126

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ПЕНСИОНЕР

    17 30 Отговор
    НЕЩО НЕ МИ ХАРЕСВА ПРОМЯНАТА - ГЛАД И СТУД!

    Коментиран от #239

  • 101 Според тебе какво е , не

    17 30 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    Ни интересува... Чети бе , пише си... ГЕРБ печели , и вие няма да празнувате , а ще пиете шльокавица в селските ви кръчми , ако сте успели да откраднете дърва от гората , за да преживеете зимата , която ви докара Радев...
  • 102 Шкафа

    20 9 Отговор
    Каза, че мата хари била на предната седалка а кмета на задната. Чекмеджан у средата
  • 103 НИНОВА

    19 37 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ КОЛЕГА , ТОВА Е ЕДНО ОТ МНОГОТО ИНТЕРВЮТА НА БАТ БОЙКО ! ЕДВА ОТСЕГА ЗАПОЧВАТ ДА ГО КАНЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ !А ДА ВИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ БОЙКО СЕ ИЗКАЗВА СВОБОДНО , НЕ ЧЕТЕ ОТ ЛИСТЧЕ И НЕ СРИЧА КАТО НАШИЯ КАНДИДАТ ЗА ФИГУРАНТ !!!
  • 104 МутроФоб

    37 10 Отговор
    щял да сложи негов си премиер и щял да му възложи ...........ето пак мутренски подход, абе крадец долен, ти си бита карта, разбери го !!!!
  • 105 фбр

    33 11 Отговор
    Супер наглец ! То бива бива простотия , ама чак пък толкова не бива! 12 години краде като за световно първенство и се прави на ни лук ял, ни лук мирисъл! Радев го бил снимал с дрон? Ти да не си мислиш , че някой ти се връзва , освен платените мисирки и простаците от твоята партия ?! Като си такъв голям мъжага , защо не се кандидатира за президент ? Защо не се разходиш сам ,без охрана от мутрите ти , за да усетиш всенародната любов ? Абсолютен нещастник !
  • 106 Гербаджия

    15 31 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    КПСС - БКП, КПСС - БКП. Вечна дружба ! Май си се нагълтал с лозунги. Какщва свобода, какви 5 лева. Някой да те е поробвал докато си бишл в детската градина ? Не е слаба Цветанка Ризова, Бойко е силен. А има и аргументи. Друг е въпросът, че на новоизлюпените плужаци не ви суе слушат хубави работи за ГЕРБ. Това е защото сте некадърни и презд живота си една тухла не сте преметнали, а той само в едно изречение изреди куп магистрали. Не говорим за другото казано от него. Изобщо, не бързайте да празнувате лумпени. ГЕРБ бавно но сигурно се връща. Просто не постъпвайте на работа на мястото на изгонени или "изчовъркани" от хунтата на зеулените чорапи. Всичко на тоя свят се връща и добро и лошо в прекия и преносен смисъл.

    Коментиран от #113, #160

  • 107 ПЕНДУРО

    29 10 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ТУЛУПА С КАФЯВИТЕ ГАЩИ. НИЩО ИЗВЪРЕДНО НЯМА, ЕДИН ТЪПОГЛАВ ТУЛУП СЕ ПОКАЗАЛ ПО ТВ . ПРИБИРАЙТЕ ГО В ЗАТВОРА ДА НЕ МУ ГЛЕДАМЕ ОЯЛАТА СЕ МУТРА И ДА НЕ МУ СЛУШАМЕ ЛЪЖИТЕ. БОРИСОВ-КРАДЕЦА И ГРОБАРЯ НА БЪЛГАРИЯ.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 КОЖЕВ

    27 10 Отговор
    ТОЯ КРАДЕЦ И ИЗМАМНИК ГОВОРИ ЗА ИЗМАМИ. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ. ТУЛУПА КОЙТО Ч0 ГОДИНИ КУПУВА ИЗБОРИТЕ. ХАХАХАХАХА.
  • 111 Около недъгавия

    26 11 Отговор
    Боко падна от високо.. Много боли
  • 112 Това

    13 25 Отговор

    До коментар #20 от "Видя се":

    Това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА ,но вие така си действаме.Аз слушах интервюто и за секунда не се повиши тон.Отговори на всички въпроси ТОЧНО И ЯСНО. Ти да не си Кирил Петков, че с такава лекота ръсиш лъжи.Или се учиш от него.

    Коментиран от #171

  • 113 силен съд

    19 9 Отговор

    До коментар #106 от "Гербаджия":

    Много от вас трябва да отговарят пред съда за извършени престъпления.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Екарисажа

    20 9 Отговор
    Факти,
    до кога ще ни занимавате с този
    политически труп?

    Или лоша реклама няма?
  • 116 коркор

    18 9 Отговор

    До коментар #109 от "КИНИ, БЕ...АХМАК....":

    ПАПКАЙ ЗАДНИЯ ОТВОР ЗА ТУЛУПА, ТЪПОГЛАВ ГЕРБЕРАСТ, ХАХАХАХАХА.
  • 117 ЕХАА

    13 27 Отговор
    ФАТМАШКИТЕ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ ЩЕ СЕ СКЪСАТ ОТ ЯД !! ЗАВИЖДАТ НА БОЙКО , ЧЕ Е ПО НАЧЕТЕН ОТ ОНЯ СЪС ТРИТО ЕЗИКА , ДЕТО СРИЧА И ВЪРТИ ГЛАВАТА КАТО ПИНГВИН !!!! ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ПРОЯВЯВАТ КЪМ БОЙКО И КАКВО ЛИ СИ МИСЛЯТ ....
    ДЕ ДА БЕШЕ ТОВА НАШИЯ КАНДИДАТ ?????
  • 118 JEFF

    36 10 Отговор
    Днес приключих с БТВ и Цветанка Ризова. Не е важно какво е казал Борисов. Важно е , че цялото телевизионно време бе посветено на един политик с изтекъл срок на годност. Това е раболепие , проявено от продуцентите на предаването. Такъв жест не е правен за никого , освен за Борисов. Смених програмата още щом разбрах, че единствен гост ще е Толупа. Никога ГЕРБ !
  • 119 ЧАПАЕВ

    15 19 Отговор
    СЛЕД НИКИ ВАСИЛЕВ И ШНОРХЕЛА КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ СЕГА ДЪРЖАВАТА? НЯМА ГО ВЕЧЕ ХАДЖИГЕНОВ ДА СЕ ЖЕРТВА? ЧАЛГАРЯ СЪВСЕМ СЕ СКРИ, ОСТАНА НИ ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА - КУЛТУРИСТА СПЕЦОВ ИЛИ ЖЕНА МУ С ОПУЛЕНИЯ ПОГЛЕД. САМО ДАНО И ТОЙ ДА НЕ СИ СМЕНИ ПОЛА.
  • 120 НЕ МИ СЕ ИСКА НО...ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ..

    19 30 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ Е НАИСТИНА ВЕЛИК!!!
    ЛЮБИМЕЦЪТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,...НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,...ДЪРЖАВНИКЪТ КОЙТО ДОКАРВА ЧЕРВЕНАТА КОМУНЯГО-ФАТМАШКА МАФИЯ ...ДО ИСТЕРИЯ!!
    РЕСПЕКТ, БОЙКО
  • 121 !!!

    10 5 Отговор

    До коментар #14 от "choko":

    Парите ще се връщат от народа! Без значение кой за кого е гласувал, и кой гласувал кой не!
  • 122 Фермер

    7 5 Отговор

    До коментар #90 от "АУУУУУ":

    На ъгъла на Стефан Дуньов и 367ма.

    Коментиран от #134

  • 123 БРАВО БОЙКО !

    14 25 Отговор
    Пак ще те изберем , ти отново ще управляваш успешно България !

    Коментиран от #144

  • 124 Хаха хаха ха

    23 10 Отговор

    До коментар #114 от "Гаргамел":

    Първо ти кажи какво вярно каза
    патологичният лъжец комунистът Борисов!
  • 125 Хаха

    13 25 Отговор

    До коментар #72 от "14 ноември":

    Кой бе - чорапа ли? Или фатмака? Или прелюбодееца? Или масона? Или зубрача? Грипена, подаръчната торба, съдебните решения, посланикът ни в Либерия, далавераджията с ведомствени апартаменти? КОЙ?
  • 126 АУУУУУ

    15 8 Отговор

    До коментар #98 от "Фермер":

    Ти като видя че купуват гласове, защо не звънна на Рашков..... Нали пишеш истината..... 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #131

  • 127 чичо

    14 11 Отговор

    До коментар #24 от "El boko":

    Винаги воайорите сте били най-гадната част от полово извратените. Трябва да добавят специално за вас към ЛБГТ и В / от воайор/ и да стане ЛГБТВ. Миризливец.

    Коментиран от #166

  • 128 Фермер

    5 6 Отговор

    До коментар #97 от "АУУУУУ":

    На ъгъла на Стефан Дуньов и 367ма.
  • 129 Верно ли

    31 9 Отговор
    Абе, тоя докога ще го публикувате??? Докога ще трябва да му търпим долните полицейско-мутренски приоми и докога това нещо ще унижава интелекта ни? Всички вече знаем, че той седи зад тези машини!
  • 130 😂😂😂

    32 12 Отговор
    Мата Хари напълнила шкафчето на Боко с половин милион евро и златни кюлчета, докато спи 😂 Тиквун за прости овци ли ни има ?! 😂
  • 131 Фермер

    7 6 Отговор

    До коментар #126 от "АУУУУУ":

    На ъгъла на Стефан Дуньов и 367ма.
  • 132 Иван

    28 9 Отговор
    Надали някой вярва на този патологичен лъжец.
  • 133 Сашко

    29 11 Отговор
    Този Бойко е смешен демагог и празно плампало.
  • 134 АУУУУУ

    16 11 Отговор

    До коментар #122 от "Фермер":

    Отново да ти задам същият въпрос : Ти като видя че купуват гласове, защо не звънна на Рашков..... Нали пишеш истината..... 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #147

  • 135 оня с коня

    27 10 Отговор
    боклук!
  • 136 пипероси

    23 8 Отговор

    До коментар #114 от "Гаргамел":

    бегай да смучеш червото на тулупа, тъпоглав гербераст. тъп си като барни ръбъл. пропаднал гербераст.
  • 137 не обиждай

    10 7 Отговор

    До коментар #109 от "КИНИ, БЕ...АХМАК....":

    Никога не съм слушал Васко и на татък си знаете. Слагай анцуга, ланеца и слъчавите очила и към най-близкото районно. Все ще има за какво да те опандизят, нали?
  • 138 ужас

    25 9 Отговор
    Maлееее пълне потрес , тозо ръси глупост след глупост типично в негови шизофреничен истеричен стил , нема спасение бойко приготвяй се за бай Ставри хихихи
  • 139 Изненада

    26 8 Отговор
    Е как ще му наредят спалнята докато го няма?!Нали е премиер,има охрани,МВР,ДАНС и т.н.Това е само някоя от неговия антураж приластена и изоставена и сега си отмъщава.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Антон

    29 8 Отговор
    От всички медии , само снимката на тоя се показва. Ако преди беше толупа от банкя , сега вече е ревльото от банкя
  • 142 Display

    25 7 Отговор
    И с хастара навън да се обърнеш, никой няма да ти хване вяра.............
  • 143 Василев

    30 9 Отговор
    ГЕРБ ги порязаха сериозно като пресякоха купуването на гласове в маалите - видя се, на последните избори - изгубиха около 300 хил - това бяха все ром ови гласчета.
  • 144 любенлюбибб

    20 7 Отговор

    До коментар #123 от "БРАВО БОЙКО !":

    тлупа ще управлява само пералното в цсз. наведен , докато мазно го галят отзадзе.хахахаха.
  • 145 Виц е

    24 8 Отговор
    Спрете с тоя че ме срам и гнус .
    Ще емигрират на 60г.
    Помним какво обещавам преди 2007г.а какво стана.
    На дъното сме в Европа,до гушата в герберски л..на.
    Комунистомафиотска мутра.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Що ти имаш ли му телефона

    13 7 Отговор

    До коментар #134 от "АУУУУУ":

    Що ти имаш ли му телефона,аз и да бях снимал щеше да кажеш ,че е фалшива

    Коментиран от #165

  • 148 Хи хи хи

    13 27 Отговор

    До коментар #91 от "Фермер":

    ЗВЪННИ НАОНЯ ПИЕНДУРНИК РОШКОВ , АКО НЕ Е НАДИГАЛ ДАМАДЖАНАТА МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕ КАКВО МУ КАЗВАШ !!!!
  • 149 Пенсионер

    27 9 Отговор
    Има ли в България по-голям манипулатор от банкянската Тиква в навечерието на изборите?!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Мазньо

    29 8 Отговор
    Шаш и паника!Тоя е свършил!
  • 152 Само Радев

    33 9 Отговор
    Той пак го направи , ПАК спомен , че Радев го снимал с дрона 🎃😄😂😂🤣

    Коментиран от #185

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 ИЗВЪНРЕДНО

    30 9 Отговор
    ЗА ИЗВЪНРЕДНИТЕ ЛЪЖИ НА ЕДИН ТИКВОПИТЕК!
  • 155 Народа

    12 29 Отговор
    САМО БОЙКО И ГЕРБ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ УСПЕШНО БЪЛГАРИЯ ! ЗАТОВА ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕМ ОТНОВО !!!
  • 156 хихихихихи!

    33 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Няма да доставя на воайора Радев това удоволствие, идваше да ме снима с дрона" Ахахахахаа ха а аххха а аха
  • 157 Решетников

    10 26 Отговор

    До коментар #2 от "Коцев":

    С асанчо и кокорчо ли си бега у лево
  • 158 иваило

    24 8 Отговор
    Бре бе чак извънредно ,какво е станало ?Баце пак хърка на умряло .да минават изборите ,че да те почват всички кражби който си направил и далавери с твойте ортаци
  • 159 6303

    15 7 Отговор

    До коментар #67 от "Ще има да вземаш":

    Ти не си мутра, но предпочиташ да вярваш на мурта, вместо да се напънеш малко и да помислиш.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Истини

    8 6 Отговор
    Умее. Не е лош бойко но е популист. И накрая си изплю камъчето... 1.. 1...и РРадев Президент2, а Може би имаше оредвид Герджиков да е министър-председател. Той бб си пада по родопчаните, кайто и Методи. Парата е у тях. Кой работи ще има. В хасково българите бедни и всички бяха при Радев. А при Герджиков, 10 човека общо. Много просещ народ, докато на борисов в родопите по много ката къщи и пълни хампари със стока. Радев е човечен. От селото ги описват, че никога не биха просили телета от отрудените хора. И аз ускам, но бойко б. Не дава меня
  • 164 Сеирджия

    11 27 Отговор
    Евала Боци! Тоа път ще спечелиш.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 El boko

    27 8 Отговор

    До коментар #127 от "чичо":

    В следващия парламент ГЕРБ и ДПС са вън от масата с порциите!

    Коментиран от #221

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Некадърно

    20 6 Отговор
    интервю на Ризова. Неподготвена, не задава важните въпроси, стряскя се от нелепи отговори. Губене на време.Скука.
  • 169 Цоко

    17 6 Отговор
    Какво му е извънредното? Сикаджията пак се е наср@л. Че той с.ре всеки ден пред любимите медии.
  • 170 Борисов

    8 23 Отговор
    Чакайте ме! На 14.11 се връщам на бял кон.

    Коментиран от #174

  • 171 Интервюто е записани на сайта

    8 4 Отговор

    До коментар #112 от "Това":

    На телевизията . И всеки може да го види.
  • 172 Е.С.

    23 10 Отговор
    Браво Баце! Пак удари дъното!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Главанак

    24 9 Отговор
    Щял да предложи и отдалечен министър-председател. Той да предложи??? Не каза КОЙ ще го командва този негов бъдещ министър. Толупа е непоносим срам за всички нас. Цветанка Ризова беше много, много слаба. Трябваше да го разкости този крадец, наглец и лъжец.
  • 176 5фм

    19 8 Отговор
    Някой да кастрира тоя че да спре да плямпа глупост след глупост.
  • 177 Да,бе

    20 7 Отговор
    Алена хубаво му казала да се пази от дрон с оранжев презерватив,но нашия нали си е лаком далтонист и те така...
  • 178 az #Изчегъртване!

    23 9 Отговор
    Трябва пълно и тотално ИЗЧЕГЪРТВАНЕ след изборите! Трябва задължителна тотална дезинфекция на цялата държава от калинки и мутри свързани с ГЕРБ по модела на денацификацията след ВСВ! Мутрите в затвора! Никога повече ГЕРБ! Мутри вън!!!
  • 179 Перко

    23 7 Отговор
    Нищо ново не казва.Все едни и същи лакардии.
  • 180 kkkk

    16 7 Отговор
    Буци имаш много къса памет смешник 40 000 Глупости Глупости цвлата партия гроп сте мър...и
  • 181 Така ли

    22 7 Отговор

    До коментар #11 от "Севда":

    Това е защото ти даваха да крадеш а сега не може. Това е защото вкара Ел енергията на борсовия пазар.Въпреки скоковете на тока в световен мащаб пак ще успеем да се измъкнем
  • 182 РАДЕВ СА СПИЧА

    10 24 Отговор
    Рашков, Борисов ни хвана по фатмашки килоти......дъниш се Рашков, дъниш се
  • 183 6677

    14 7 Отговор
    Народа ще умре от глад. И не ви е виновен Радев, не сум му защитник, но така мисля, а и е така. Строяхте и давахте на валите приближени хора 12 г и се стигна до там, че днес много стари хора изнемогват и няма да оцелеят, не всеко дете може да помогне, а и те са един файтон с челяд изхранваш, правнуци имат 70,80 годишните хора. 200,общо 320..лева,ток,вода,храна,лекарства,па някой шоколад на правнучето, изгори ви бойлер, котлон и др. О пари. Много хора именно от недоимъка на бб 12 г. Нищо против Борисов. Дори ни е забавно с него, легла, кюлпета, севдихохо, поне смеха е безплатен бойче. Готин си, но не за нас, като охлюв ни оголи, а ако се явиш с моя, и ще те надвиенв огъбя, жилав и як, но ти го поболя за детето, който слуша прости и нагли жени, до там стигна, малките деца искат с детски играчки да те убиват по улиците
  • 184 Бай мисир

    16 7 Отговор
    Ще оправдава загубата с машините щот врачките пак нема да познаят
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Цуканка мисиркива

    8 6 Отговор
    Кой туй туй туй туй туй

    Коментиран от #187

  • 187 Чекмежан

    10 6 Отговор

    До коментар #186 от "Цуканка мисиркива":

    Пет санта ма не видиш ли
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Фермер

    6 4 Отговор

    До коментар #90 от "АУУУУУ":

    Много мразим да ме обвиняват в лъжа специално за тебе се върнах и снимах видео кажи къде да го пратя
  • 190 нема втори

    15 8 Отговор
    Буцито рипка от тема на тема кат току що костриран осел , защото е скопец на интелект де .Това пък с назначения от него лично независим двойник на Гейджиков , комуто той лично ще му възлага що да работи си е направо трепач за здравия разум . Скромно единствено по темата със спалнята , пачките , кюлчетата и Мата Харитата , там е много обран , фалшиво било и толкова.
  • 191 Ларсен

    16 10 Отговор
    Борисов Бойко е гей снимал го е мъж любовника му известен бг поп певец!
  • 192 разбрахте ли

    14 7 Отговор
    Разминали сте се на косъм от задължителна ваксинация.
  • 193 Реви, Реви Борисов Никой не ти вярва и

    20 9 Отговор
    Дума!!! Смешен плач!! Реви, Реви Бойко!!
  • 194 9689

    17 8 Отговор
    Гадна,долна мутро-скрий се....
  • 195 Hoho Boho

    20 8 Отговор
    Буци се е побъркал от притеснение..
    Разбрал е, че някой му рови в чекмеджето..
    Ами оплачи се на Каскета, бе Буци..
  • 196 Анонимен

    16 8 Отговор
    Радев го снимал хихи Бате, пробвай, клоун за цирк Балкански. Ако трябва на кенана, хасково ще ходатайстваме да те наемат. Да видиш как се изкарват пари. Кой гласувал за герб и само техните блоково, в това число избраницата на бойко и от общината, с лукс бои, учените, еродити го казват и вие ми говорите за морал. Чиста кражда си е, не само отвън, а и отвътре бои, тавански и мазета също. Идете си с мир, а не да искате герб пробно 6 месеца. Ученика като не си е научил добре урока му пишат 2 и.. Иттеглете се и не манипулирайте, обърквайте народа. Ходим в големи градове и виждаме ред при др Кацаров. София не е провинцията. И всички учители, директори бяха на срещата на радев, и питам една учителка, защо при Радев, а учителката, тя нашата директорка е от Радев. Ние сме пас.
  • 197 Буда

    21 9 Отговор
    Тикво с, скрий севече
  • 198 ????

    15 7 Отговор
    Е, как, ЕК няма да ПОНИЖИ прогнозата си за България, като постоянно подаваме като ПЪРВА "политическа сила" ШАЙКАТА позната им като ОПГ "герб"?????????????
  • 199 А....м

    22 8 Отговор
    Тъп,тъп....та дрънка...!!!!!!
    Представям си какъв рев ще има след изборите....мале, мале....
    Толкова простотия...НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ!!!
  • 200 Теодоро

    18 8 Отговор
    Борисов,жалък Измамник скоро в Кауша!! ДОЛУ герберастката клика.
  • 201 факт

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    за връзване е!
  • 202 Кико

    7 7 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Гласувай по добре за макя си и тя ще ти обещае че вече няма да ходи на магистралата
  • 203 игла

    12 7 Отговор
    Ако зависеше от Борисов, вече 60 процента щяха да са с трета ваксина. Помислете дали искате това ?
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 ГЕРБ Би Ти Ви

    12 8 Отговор
    Киризова беше по зле и от Слави !!!
  • 206 дедо ми

    20 8 Отговор
    Като го гледам как спи само по корем,си мисля, че кмета на Симитли го е ....... снимал.
  • 207 Hoho Boho

    24 9 Отговор
    Не знам дали сте изчели тъпотиите му.
    Изчетох ги...
    Тоя съвсем се е побъркал.
    Говори безмислици.
    Откъснал се е от реалността...
    Пълна патология
    ГНУС
  • 208 карамфила

    22 11 Отговор
    ДЕБЕЛАКА ОТ БАКЯ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП.
  • 209 КРОКОДИЛА

    11 16 Отговор
    ЛЕГНАЛИЯ ВЪВ СПАЛНЯТА Е РУМЕН РАДЕВ И ИСКА НЯКОЙ ДА МУ ЛЕГНЕ ОТГОРЕ МУ ......................И ДА ГО Н........Е .....
  • 210 Просветен илюминат

    9 4 Отговор
    Изборите които следват от години не са никакви избори,а се оказва,че това е изхода от един лабиринт към друг.
    Някъде след избори да са се променили правилата на играта?
    Сменят се падарите на стадото,а овцете все и искат да ги доят и стрижат.
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 БатКапутин

    26 7 Отговор
    Гьонсурат!!! Патологичен лъжец и наглец, ояден дебил. Превърнал Бояна в публичен дом. Мята мръсни капоти на шкафчето до пищова си и върху пачките ...
    И още му вярват и ще гласуват за него. Това са само от неговата банда, подкупена с пачките от чувалите и чекмеджетата, клатикрачолите от администрациите, даскалите и службашите, на които им вдигна заплатити двойно, за да гласуват за него. За тия малоумници е без значение, че грабежът на мутрите погребва страната, стига те да си лапат. Но това нещо е до време, после всички затъваме.
  • 213 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 19 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    Не мога да си кривя душата и да не призная, че РЕШЕТНИКОВ свърши добра работа в РАЗЦЕПЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Вуте

    15 10 Отговор
    Тоя какъв гьонсурат е!
  • 216 24556

    18 10 Отговор
    Страх , ама голям страх , този е за лудницата
  • 217 Да бе да

    11 8 Отговор

    До коментар #67 от "Ще има да вземаш":

    Значи ако не си мутра и ни убеждаваш, че получаваме на година 800 милиона, значи си по прост от Тиквата. Тоя газопровод няма да се изплати и за сто години и е време да излязат експертите и да му кажат в очите колко е прост. Ти, дето не си мутра, представяш ли си колко ще струва газа в Унгария примерно, ако само за нашто трасе се плащат тия близо милиард на година. Излиза, че дори толкова да плащат на турците, сърбите и нас, газа за пренос по този поток годишно се оскъпява с три милярда. Еееееех, бедни ми СМЕХУРКО, ха,аха,ха.
  • 218 БАЦЕТО МАЧКА

    9 18 Отговор
    Бойко идва да си отмъсти!

    Коментиран от #224, #232

  • 219 Скрий се бе

    14 8 Отговор
    Нищожество отблъскващо нормалните хора. Следва арест, съд и въдворяване доживотен затвор без право на замяна. Друг път за този индивид няма!!!!
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Ти цел живот си

    4 9 Отговор

    До коментар #166 от "El boko":

    Така , никой не те кани за нищо , освен може би , да ти се подиграват , и да се посмеят за твоя сметка.
  • 222 Кинжал

    24 6 Отговор
    Вече ми се изчерпаха грозните епитети, с които да го обрисувам този жалък примитивен и елементарен човечец. Очевидно е болен човека, не му се подигравайте, наистина е жалък и буди съжаление! С болните и стари хора трябва да се държим почтително! Метнете му някое левче като за последно да си напълни нещастното шкафче и го забравете. Колкото по-бързо забравите този лош кошмар , толкова по-бързо ще продължим напред и ще се оправим. Бъдете здрави и не му обръщайте внимание, този е ясен!
  • 223 Хон Гил Дон

    18 7 Отговор
    На Боко му го сложили, докато спи. :)

    Коментиран от #243

  • 224 Error

    23 7 Отговор

    До коментар #218 от "БАЦЕТО МАЧКА":

    Бойко идва, но не Борисов, а Рашков и наистина ще си отмъсти и то сериозно! Няма да е лесна вашата от тук нататък!
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Гост

    17 8 Отговор
    Бою крадльото, да не би случайно да е бил при Цветка у бтвту? Цветка сигурно се е разтекла цялата...

    Коментиран от #231

  • 227 Мнооо

    23 8 Отговор
    Уплашен ми се видя.
    Сигурно го е страх човека.
    Дали има основания?
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Активист на БКП

    16 8 Отговор
    Голяма излагация беше това интервю с Ризова!Тя го гледаше и кимаше с глава на простотиите му !!! Добре че си отива след изборите!!!🇱🇷🎃🇹🇷
  • 230 jeevs

    17 8 Отговор
    Понякога имам чувството ,че този Цървул наистина е скъсал с реалността и тотално е потънал в неговия измислен паралелен свят
  • 231 Киро Жарта

    7 6 Отговор

    До коментар #226 от "Гост":

    Направо Цветка получи ЕРУПШЪН !!!🎃
  • 232 Дамм

    17 7 Отговор

    До коментар #218 от "БАЦЕТО МАЧКА":

    Твоето Баце трепери, щот ше изгуби на изборите, а само Гешев му е протекцията да не е подсъдим.
  • 233 яяя

    11 7 Отговор
    Авокатите на Борисов нещо с офшокри? Къде са парите? Последете финасовите потоци. Те ще ги вкарат в затвора.
  • 234 ФИНЦИ

    15 9 Отговор
    В ПАНДЕЛА БЕ МУТРО ГРОЗНА НЕ СЕ ОБЕСНЯВАИ ШУБЕ ЛИ ТЕ Е ОТ БАИ СТАВРИ
  • 235 mdaaaaaaaaa

    19 7 Отговор
    Тоз е болен мозък! Нагъл егоцентрик и наистина ни мисли за тъп лош материал! Да видим колко ще гласуват за тоз бок лук. Той насажда омразата, какви дромове го гонят ..аа вие как може да му имате вяра на тоЗ нз.
  • 236 БДИТЕЛЕН

    6 14 Отговор
    😛Eдин ГНУСЕН КОМПРОМАТ ce oпитaхa пaк дa пуcнaт. Нaрeдили и зacнeли вcичкo, кoгaтo мe нямa. Пocлe плaтили нa някoгo дa cнимa, ДОКАТО СПЯ. Нo нямa нитo eднo вързaнo cъc ШКАФЧЕТО и мeн, изтъкнa БОРИСОВ зa НОВИТЕ cнимки oт нeгoвa cпaлня.

    😛НЕ ЗНАЯ КАК Е ПО ПРОТОКОЛ НА НСО, НО АЗ КОГАТО СПЯ СЛАГАМ РЕЗЕТО! ПРЕДОВЕРЯВАНЕ НА ОХРАНА, С НАЧАЛНИК - ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕКАЛЕНО НАИВНО! ВСЕ ЕДНО, ЧЕ НЕ Е ПРЕМИЕР, А ФУТБОЛИСТ.
    ВСЕ НА НЯКОЙ ОТ ВХОДОВЕТЕ ИМА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ. 😛
    😛НЕУБЕДИТЕЛНО ОБЯСНЕНИЕ.😛
  • 237 КРАДЕЦ

    15 5 Отговор
    Затвор за кучето миризливо и крадливо. Затвор за дъщеря му и кучетата му внуци.
  • 238 Влади

    15 4 Отговор
    Плъха от Банкя е в капана цвърчи като за последно , два дена ти остават Буци и си приключен завинаги , това ще е края за теб , виж си стрелките на часовника психопат сбъркан , чуй звука , тик так , тик так , тик так , тик так ,тик так , тик так , тик так , тик так , тик так , тик так
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 koko

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "Севда":

    Б.Б е един пропаднал политик ,които мисли като диктатор ,, КРАЛЯ СЛЪНЦЕ" без него всичко е хаус и разруха . Голям смях с неговите тъпи коментари , няма да се учудя ако каже : Земята щте спре да се върти и слънцето няма да изгре e ако аз не управлявам България , Aз имам най -голям опит. И неговите последователи и съпартици щте викат в захлас и щте падат на колене ..... Бойко Бойко Бойко
  • 242 daaaa

    16 4 Отговор
    Преследване на Боко и на роднините до 9 коляно!! Следене какво си купуват и вупроси от къде са парите. Без право на международни паспорти и пътуване!!
    И да видим къде ще си ги завира парите които открадна!!!

    Коментиран от #267

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Гласувай

    13 4 Отговор
    Пак се пазари и той да остане и
    Президента да останел! И омразата, той тиквата не я посял!
    Няма срам, този самозванец и хвалипръцко, затова чегъртането, до край, ако искаме да се почустваме, хора???
  • 245 Влади

    11 4 Отговор
    Заспал е Бойко пиянски сън , заспал и то с газъ навън , видя го кмета на Симитли и бойковото дупи разпори , с чаршаф накрая го зави и тръгна си към Симитли
  • 246 Непознат

    6 8 Отговор
    Браво Баце
  • 247 Dallas Cowboys

    8 4 Отговор
    Щели сме да бъдем 70% ваксинирани и да сме цъфнали....за тва Холандия като е над 80% с по една доза последните дни имат най големи цифри на положителни тестове и са пред локдаун
    Защо уе баце? Що тъй става? Йепа ний ако се бяфме наболи ко? Пак щеше да накендзаш кпп-тата и да се оправдаваш че Брюксел така нарежда да им козируваш дебилски и да ручаш Сахер.
    Защо няма на живо да го питат хората ще църка като мишка и няма да знае кво да отговаря.
  • 248 МЕРЗЗЗЗЗ

    13 5 Отговор
    ОТ ТОЗИ И МАЙКА МУ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СРАМУВА /нали била учителка/ ОСВЕН АКО НЕ Е ТОЛКО ЛАКОМА ЗА ПАРИ И ВЛАСТ КОЛКОТО НЕГО !!!
  • 249 Alabala

    17 5 Отговор
    Мутрата умира от страх.Иска примирие с Радев хахахаха.Знае че бай Ставри го чака и протрива доволно ръце.Заешко сърце и пилешки мозък.Толкова е жалък.

    Коментиран от #256

  • 250 Българин

    17 5 Отговор
    Скрий се бе помияр борисов, не мога вече да те гледам, да те слушам, мазна гадино по лоша си от ковид и от ебола даже, зараза, която може само в затвора да отиде и никога, ама никога повече да не излиза от там. Д е е … б а и дебелата тиква!
  • 251 Тито

    13 4 Отговор
    Бойко палачинката се обърна цакат те с твойте номера
  • 252 не става

    14 4 Отговор
    Не обвинявайте никой, Бойко управляваше еднолично, дори Пеевски му се е подчинявал, всички бяха мачкани, някои и ограбвани, дори парламент нямаше, беше се превърнал в гумен печат, Бойко не става за управленец и за политик, природата му е такава.
  • 253 няма вързано бе

    7 3 Отговор
    Буцка и аз така разправям на жената , на калъп да ме видиш , да не вярваш , че това съм аз , ама тя нещо се дърпа.
  • 254 Мда

    10 3 Отговор
    Забравяме за периода преди април тази година, докато герб бяха на власт. Това иска да каже Борисов, ама няма кой да му повярва...
  • 255 Анонимен

    11 5 Отговор
    Човека си иска властта, а леглото и жените си идват с парите. Успех Кирил и Асен! Браво На Цветанка Ризова. Инсимулации бате Бойко. Усилия за машинния вот. И коцето иска бебе от Фермата, но снощи го роди. Целта му е герб + бсп + дпс. Хитър е бойко. ТЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ЛОНДОН СА ПРОСТИ. Ще гласуват за когото си пожелаят, без герб, дпс. Не ви искат бате Бойко. Удряй Рашков...
  • 256 хгдскас

    9 9 Отговор

    До коментар #249 от "Alabala":

    Не съм против ГЕРБ, но ако този некадърник отново остане във властта, пак ще стигнете до същото, той няма да се промени, природата му е мутренска и коварна, дори по-лошо, мутрите поне не са такива лигави, подмазващи се страхливци като него, а той се мазни, докато е зле, след това забива нож , когато най-малко очакват хората, удряше дори по хора, които го подкрепиха и му подадоха ръка, когато тоя беше на ръба да го убият. Аз от съжаление, също го подкрепих да влезе във властта и от тогава, живота ме се превърна в ад, вече 15 години страдам жестоко, не мога и да се върна в България

    Коментиран от #259

  • 257 Биби Кинг

    3 7 Отговор
    Мани тиа машини фотоси шменти капели! Помнете да се не разправаме като у едно наше малценство: БАЦО Е НАЦЕОНАЛНО БОГАЦТВО деа! Внетен ли сме?
  • 258 ГЛАС НАРОДЕН

    10 13 Отговор
    ГЕРБ ПОБЕДА.
  • 259 явно си наивен

    9 7 Отговор

    До коментар #256 от "хгдскас":

    ГЕРБ е сборище по образ и подобие на създателя си , как може да няма човек и против тях , те се обогатяваха по престъпен начин около него , в замяна му служиха безпрекословно , заедно опорочиха държавността в страната ни , превърнаха я в мутренска Конструкция за ограбвани и за държане в подчинение на ограбваните.
  • 260 Като гост

    7 8 Отговор
    Бойко не си стока обаче другите въобще не стават.

    Коментиран от #261, #287

  • 261 провокираш

    4 1 Отговор

    До коментар #260 от "Като гост":

    А той за какво става извинете ?
  • 262 Спиш ли спокойно

    9 2 Отговор
    Снимките са си снимки а от машинки не разбираш а простотийте са по съвместно ТОКЕВ РОСКО ПЛЕВНЯТА И ДРУГИ ПОДОБНИ ТИКВИ ИЗЛАГАЩИСЕ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОКО ЦАЦАТА И ГЕШЕФТА @ИМАШЕ ЕДНА ПЕСЕН ЮНАК ДО ЮНАКА МИЛА МОЯ МАИНО ЛЕ А ОТ 12 ГОДИНИ СЕ ПЕЕ ГЛУПАК ДО ГЛУПАК ТЪПАК ДО ТЪПАКА
  • 263 Blesed

    6 2 Отговор
    Рашков това, Рашков онова, Рашков, Рашков, Рашкоооов.! На тоя само Рашков му е на устата- що ли?!

    Коментиран от #277

  • 264 БОЛЕН СИ БАЦЕ!

    9 5 Отговор
    НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА ПСИХИЧНО БОЛЕН ЧОВЕК! БОРИСОВ НИТО ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ, НИТО РАЗБИРА КАКВО ПРАВИ! ПЪК МОЖЕ И ДРОГАТА ОТ ВЕРА СУ ДА МУ Е ДОШЛА В ПОВЕЧЕ! ЗАРЕЖЕТЕ ЛУДИЯТ БПРОСТАК!!!
  • 265 само факти

    9 11 Отговор
    НЕАНДЕРТАЛЕЦА ФИГУРАНТ САМО ЗА СЕДЕМ МЕСЕЦА ОТ ДЪРЖАВА ЗА ПРИМЕР НА БАЛКАНИТЕ ЧИЙТО МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ БЕ КАНЕН В НАЙ-ГОЛЕМИТЕ И АВТОРИТЕТНИ СТОЛИЦИ НА СВЕТА,НАПРАВИ Б-Я НА НИВОТО НА НЯКОЯ АБУРИГЕНТСКА АФРИКАНСКА СТРАНА ДА ИСКА ПОМОЩ ОТ ЕВРОПА.ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ФИГУРАНТА И ПОДОПЕЧНИТЕ МУ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕТЕ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАТАСТРИФАТА НА Б-Я
  • 266 възпитаник

    7 5 Отговор
    Мутрака трябва да нолучи съдбата на Чаушеску а ти където има да вземаш да ти набия тръбата в г---
  • 267 mmm

    4 1 Отговор

    До коментар #242 от "daaaa":

    Кой ли стои зад негативните гласове??? Боко ,Гешев, Боковата дъщеря,или жената с малкото дете???
  • 268 Стамат

    7 4 Отговор
    Много отчаян и жалък Борисов.Лъже като за последно .Само най големите наивници ще му вържат .12 години доказа че може да си лъже абсолютно безнаказано и за това продължава и до ден днешен .Дано глупаците които отново са готови да гласуват за това нищожество най накрая осъзнаят че жалкото им съществуване е продукт на това нещо от снимката по България може много повече.
  • 269 АМИ НЕ СА !

    5 1 Отговор

    До коментар #39 от "Така е":

    ПЪРВИ СА В БОЛНИТЕ СИ ТИКВИ! ИНАЧЕ Я ИМАТ 10% Я НЕ! ДАЛИ ЩЕ БЪДАТ ПЕТИ
  • 270 Стамат

    8 5 Отговор
    Много отчаян и жалък Борисов.Лъже като за последно .Само най големите наивници ще му вържат .12 години доказа че може да си лъже абсолютно безнаказано и за това продължава и до ден днешен .Дано глупаците които отново са готови да гласуват за това нищожество най накрая осъзнаят че жалкото им съществуване е продукт на това нещо от снимката по България може много повече.

    Коментиран от #276

  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Идеи Бат Бойко

    7 7 Отговор
    Бързо забрави Кмета на Перник,как Борисов му даваше пари за нов водопровод,за ремонт на пречиствателната станция на язовир Студена,а от осно купуването на гласове в момента се предлагат по 50лв за глас за Пламен Първанов от БСП в Перник!Пита се в задачката -къде е пияницата Рашков да разследва купуване на гласове?Или за нашите може,но за чуждите -Не!
  • 274 Боко Тиквата

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    Не бързай толкова,важно е Минчо да загуби,ако загуби и Герджика спечели,цялата червена сган излита!
  • 275 Боко Тиквата

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "Pink Pussy":

    Нали-Мунчо Радев му викат,подлога на Путин и разединител на нацията и сега ще се научи на Северна Македония!
  • 276 Боко Тиквата

    4 5 Отговор

    До коментар #270 от "Стамат":

    Отчаян и пак ще е първи,по важно е МАЯ Галевица да не влезне в Парламента!Герджиков президент-Мунчо вън-разединител!

    Коментиран от #279

  • 277 И РАДЕВ!

    5 9 Отговор

    До коментар #263 от "Blesed":

    СЪН НЕ ГО ЛОВИ, ЕДИНСТВЕНИЯТ В ТАЗИ СТРАНА Е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, КОГОТО БОРИСОВ НЕ МОЖА ДА КУПИ! И СЕГА ... ГАЗ ПИКАЕ! СТАВА С РАДЕВ, ЛЯГА С РАДЕВ, НЕ МОЖЕ ДА СПИ, НЕ МОЖЕ ДА ЯДЕ... СПОКО ТУЛУП БОРИСОВ ЩЕ ИМАШ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА СВЕТА! В ЗАТВОРА!!!

    Коментиран от #280

  • 278 СОДОМИТ

    2 9 Отговор
    БАЦЕ ВЗЕМИ ВЕЧЕ ДА СПИШ ПО ГРЪБ ЗА ДА ВИЖДАТ БОКЛУЦИТЕ КВО ГИ ЧАКА НА 14 СТИ ОСОБЕННО РАНО СУТРИН АДЕ НА ПИГВИНАДЖИИТЕ ЧЕСТИТО ПЪРВИЯ ПЪТ ЗА КЕФ ПОСЛЕ КАТО ВИ ХАРЕСА С ПАРИ
  • 279 НЕЕЕЕ!

    2 3 Отговор

    До коментар #276 от "Боко Тиквата":

    СЪБУДИ СЕ, БРЕ! КАКВО ПАК СЪНУВАШ КОШМАРИ!
  • 280 ЧОБАНИН

    6 6 Отговор

    До коментар #277 от "И РАДЕВ!":

    СКОРО БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ И БЪДЕЩ СЛЕДСТВЕН
  • 281 Милев

    6 5 Отговор
    Тази долна мутра защо още не е изчегъртана?
  • 282 Почитател

    7 4 Отговор
    Генерале, пазете си нервите. Остави гановците да творят суматохата. Всяко зло, за добро, казват. Неблагодарниците никога няма да отчетат заслугите Ви към "род и родина", но по-интелигентните и нормални хора знаят колко много от себе си дадохте.
  • 283 Тото

    4 4 Отговор
    Големи глупости изръси. Мале.....мале. Наистина добре ли е тоз човек. Много е уплашен. Не бил в стаята. Пък после спял и Радев го снимал с дрон. Радев си няма друга работа. Ще се занимава с Борисов. С тъпотиите и простотиите на Баце. Радев никога няма да слезе на нивото на Борисов-на лъжите и кражбите му. Бойко вече усеща и то яко изчегъртването на Герб и е в паника. Никой няма да преговаря с тях.
  • 284 Емилия Павлова

    3 4 Отговор
    Мутра гадна , никой не те иска и пак се натискаш бе, Тиквонийй! На честните хора им се повръща от тебе и тиквения ти пълнеж ,гледащ с овчи погледи , само дето не блеете ,идиоти ! Марш към затвора , мошенници и крадци! Децата ни прокудихте, грабители на животи!Мръсници некадърни ,че и нагли!
  • 285 Джони

    5 2 Отговор
    НА ТИКВАТА му е време за затвора не да дава предположения. Той го вижда и затова смекчава гласа си. А ВСИЧКИ ТАМ ЗАБЛУДЕНИ, КОИТО ИСКАТ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ ЩОТО СА ВЗЕЛИ ПАРИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТА ДА ВНИМАВАТ
  • 286 Българите сме нещо

    2 2 Отговор
    много странно и трудно обяснимо. Избира един човек да го управлява, гласува за него и му подарява 12 годишно властване. След което разпространява и/или приема за нормално да критикува и оплюва същия тоа човек легнал и заспал по корем, гол в леглото си. Това отношение към министър председател не ми харесва и не съм съгласен с него. Подобен акт говори за нивото на уважение между хората в България, за нашия имидж зад граница...
    Тук не обсъждам шкафчета с евра, кюлчета и пистолет...
    Трябва да помислим и в тая посока за уважението, достойнството и честта на личността, независимо за кого става дума.
  • 287 Най точно

    0 0 Отговор

    До коментар #260 от "Като гост":

    Казано. Това е реалността.За жалост нищо по-добро не се предлага.
  • 288 Бивш гербаджия

    1 2 Отговор
    Мутрата си е мутра и то болна. Що са човек може да бъдеш за да симпатизираш на такова недоразумение на природата, което иска да ни управлява.
  • 289 Призив

    0 1 Отговор
    Българино! ГЪБИ няма по планините, проверено! Разходете се до урните в неделя и гласувайте, гласувайте! За да не стане нужда отново да надничате в спалнята и чекмеджетата на този наш национален герой!
  • 290 Драго население на територията,

    0 0 Отговор
    Ако упорито показваните от агенциите проценти за ГЕРБ са истина, въпреки страховитата корупция, бедите ни, въпреки разума и логиката, по-добре да плеснем с ръце, да се прегърнем и право в Черно море! По-добре да ни няма! Явно сме само жалка мутация на гордия прабългарин!
  • 291 По Вапцаров

    0 0 Отговор
    "Борбата е безмилостно жестока,
    Борбата, както казват, е епична!"
    Хайде сега да видим, българино, колко пари чиниш!
  • 292 ники148

    1 1 Отговор
    СЪД И ЗАТВОР ЗА КРАДЕЦА БОЙКО БОРИСОВ
  • 293 Дядо Йоцо

    0 0 Отговор
    Да си пожелаем другата седмица да осъмнем с един по-достоен президент.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове