Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 06:26 1 950 57

Радев: Обединени ще работим за по-добро качество на живот

  • румен радев-
  • президент-
  • приветствие-
  • комитет-
  • ядрени изследвания-
  • дубна

Президентът приветства участниците в Сесията на Комитета на пълномощните представители на страните-членки на Обединения институт за ядрени изследвания в Дубна

Радев: Обединени ще работим за по-добро качество на живот - 1
Снимка: Президентство

Ядрената енергетика допринася за устойчивото развитие и повишаването на качеството на живот в света. Вече 65 години вашата организация непрекъснато обогатява спектъра на научните изследвания, разширява научната инфраструктура и разгръща интензивно международно научно сътрудничество.

Това заяви президентът Румен Радев в приветствието си към участниците в Сесията на Комитета на пълномощните представители на страните-членки на Обединения институт за ядрени изследвания в Дубна, Руската федерация, на която тази година България е домакин.

Международната научна организация е учредена през 1956 г. и в нея членуват 18 държави, като в момента 32 български представители от БАН, СУ „Св. Климент Охридски“, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и др. сътрудничат на института. Организацията разполага с уникална научна инфраструктура и поддържа връзки с над 800 научни центъра и университети в 64 страни.

„Този форум е доказателство за приноса на България и нейните учени за развитието на научните програми на института“, заяви държавният глава в обръщението си към участниците в сесията. 2021-а е обявена за година на нашата страна в Обединения институт за ядрени изследвания. Президентът отбеляза и че по време на българското председателство на Комитета на пълномощните представители на страните-членки през 2014-2017 г. са взети важни решения за развитието на Института. Сред тях са започването на строителството на Фабриката за свръхтежки елементи, полагането на първия камък в конструкцията на колайдера NIKA, които имат значим принос за бъдещето на Организацията и за развитието на високите технологии.

Държавният глава посочи, че много млади учени от различни краища на света започват своята кариера именно в Обединения институт за ядрени изследвания, защото той притежава внушителна научна инфраструктура, перспективни програми и контакти с водещите научни институти от цял свят. Румен Радев изрази признателност към всички ръководители на програми и ментори за техните усилия, професионализъм и всеотдайност, с които подготвят младите хора и съхраняват научния потенциал на нашия регион.

„Убеден съм, че заедно и обединени ще продължим да работим така че следващите поколения да имат по-чиста планета с повишено качество на живот на всички граждани, където и да се намират“, заяви още българският президент в своето приветствие към участниците в Сесията на Комитета на пълномощните представители на страните-членки в Обединения институт за ядрени изследвания в Дубна.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Независим

    29 10 Отговор
    Интересен старт на втория мандат с пожара и жертвите във Варненско и на мвгистрала Струма.

    Коментиран от #11, #20, #45

  • 2 Гост

    43 16 Отговор
    Отвратителен популист.Така и не успя да стане политик.

    Коментиран от #34

  • 3 5577

    33 11 Отговор
    Обединени провалени (в оставка) политици. Ако се видите с очите на историята... Представете си един историк какво би записал в учебника за вашето управление. Безпринципна политика. Без отношение по важни политически въпроси.ааа забравих, само Борисов да го няма - основен принцип, ма до там.
  • 4 Сивата чапла

    33 9 Отговор
    За качеството на живота на кого?

    Отменете зеления сертификат, негодници!
  • 5 ха ха ха

    41 14 Отговор
    Жалък нещастник!

    Аз не гласувах за теб, ти не си моят президент!
  • 6 Ели Оригинал

    27 8 Отговор
    Обединени от Козяк и ваксините Петков-Гечев прекъсване.
    вчера среща, в Мола ли беше, прекрасен символ на "държавността?
    Чий е Крим, не разбрахме?
    Или автономен статут с право на самоопределение, 2 референдума?
    Нарушение ли са на Международното право и Устав ООН?
    Срам и Позор за България, Срам и Позор!
    Такаа и не разбрах какво е ПП, създадена от Лореулчу, А ДБ от ПП?
    Какво става в тази държава, освен "Либерализация" и "Има ли го Плана?"Василев транспорт, енергетика-шоу за "туземците".
    Срам и Позор?
    Гечев къде беше преподавал, къде е специализирал, Харвард?
    Много курсисти харвардци, на кило ли ги произвеждате-1,2,3-ра генерация .....
    –протокола ви да се научи, че не се казва "делегецаия", когато представители на Македония посещават България, повод трагедия ...
    Аман...
  • 7 5577

    30 8 Отговор
    По добре се скрий обединителю. Достатъчно българи изтрепа с некадърната ковид политика та не остана кого да обединяваш. Събира риба рак и щука безпринципно да ни управляват. Демократи със социалисти и популисти комедианти. Киро ментата е твоя координатор с невъзможна мисия. До тук какви първи редове в учебниците по история.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ще видим

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Независим":

    Вторият мандат започва официално догодина. А относно обединението- ако не се обедини с Тиквите и Ковид-терористите- ще е по-добре.
  • 12 Обедини прави силата

    9 1 Отговор
    Каза Кубрат и 4 сина поеха по пътя.
    Само Аспарух който беше най малкия син и избраник на Тангра който беше навсякъде и Господ Бог успя да спаси народа български и да направи обидинение със славяни , траки, ромей и татари. Него го тачим че направи всичко който баща му каза обидинение прави силата.
  • 13 ШиШиШиШи

    24 0 Отговор
    И тоя взе да ни обединява.....
  • 14 Напреднал

    25 2 Отговор
    Аз пък не искам да се обединиявам с Радевци...................
  • 15 Абсурдна държава

    29 1 Отговор
    И как ще стане това бе ,кратуно, като си избран от по-малко от 1/4 от хората? Как ще го направиш, като се безчестна подложка на чужди интереси?
  • 16 Ели Оригинал

    10 2 Отговор
    Виждам, народът е готов да аплодира Василев-Козлодуй, че Великият Василев, бивш министър на Плевенлиев 2013 г., не спи, за да ЗАЩИТИ "ядрена енергетика Козлодуй на България". Но?
    И "зaтуй" щe гo ЛИБEРAЛИЗИРAМE, нaлЪ ТЪЙ?
    "Имa ли гo в ПЛAНA зa Възcтaнoвявaнe"?
    Нe рaзбрaх, движeниe ли e "ПП", cъздaдeн oт Лaурeл..., Хaрди ce търcи, пo-тoчнo 2-мa ca, или Пaртия?
    A нa кoлeгитe, кoитo вярвaт нa зaглaвиятa, прeпoръчвaм 5 чacoвa cрeщa eнeргeтикa-дa глeдaт пълният зaпиc.Либерализация, Либерализация, Има ли го Плана, Има ли го в Плана.
    Уecтинг!
    Дoтук c oптимизмa.
    В мoмeнтa прeд oчитe ни ce руши ДЪРЖAВНAТA EНEРГEТИКA НA БЪЛГAРИЯ. кoйтo имa oчи виждa, кoйтo имa cлух чувa, и имa търпeниe зa eдни 5 чaca, кacaeщи бъдeщeтo ни, нa Бългaрия.
    С Македония "кирилицата била славянски"-последният Договор, подготвен от Козяк.
    Някой дава ли си сметка, разлика между славянски и КИРИЛИЦА?
    За, "когато стигнем определен процент Ваксинация" Петков, прекъснат от Гечев-хитра лисица, коментари?
  • 17 стойко

    14 0 Отговор
    Как може, с наставнически апломб да правиш съобщения за неща, които не са новост за никой!
  • 18 Ха ха ха

    21 0 Отговор
    Ал Бънди ще ни излага още 5г, жалко ....... наистина жалко ! Сега като горивото стане 3лв, олиото 8лв, сиренето 10лв, ходете пак гласувайте за фатмак0 .... нищоправци ! Хората дали гласа си за този измислен герой - палячо, са се надявали че той наистина ще оправи живота и битието им, ама не с работа/труд/знание/можене, а с далаверки/популистки изказвания и всяване на злоба и ненавист ! Мунчо е излагация за цялата ни държава !!!

    Коментиран от #25

  • 19 Отровното трио

    1 23 Отговор
    Мачкай Радев!!! Изчегъртвай!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българка

    23 1 Отговор
    Народът го е казал - Пази Боже злобно и комплексирано войниче да управлява България
  • 22 Centyrion

    19 1 Отговор
    Какви глупости говориш,за какъв по добър живот,ти си в схемата с ваксините и разпространяването на болестта.Не зная как и с какво ви оплитат и държат в зависимост,но съм сигурен,че сте проводници на новият световен ред.Целта ви е да ни убиете,а младите да подчините.Както прокламирате че ваксината няма да е задължителна,така стъпка по стъпка ще го въведете!Най гнусното е ,че се прави под фалшивият предтекст,грижа за здравето на хората.До няколко месеца ваксината ще е задължителна,и после всеки 6 месеца.Много скоро тези неща ще бъдат факт.

    Коментиран от #37

  • 23 Националист

    18 0 Отговор
    Вече ви виждаме резултатите масово обедняване страшна смъртност и невиждана полицейщина
  • 24 Гоце

    18 0 Отговор
    Господи отърви ни от този ........... .лека му пръст
  • 25 Ели Оригинал

    15 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ха ха ха":

    Че не е "Мунчо" не е, че е летец изтребител-Е!
    Но че си сведен до позиция, да не можеш гласно да изразиш мнение, и да не си подадеш оставката, след ПОДОБНО ПУБЛИЧНО УНИЖЕНИЕ.
    България не е търпяла подобно унижение в цялата си ИСТОРИЯ.
    Но не бива с "евтин популизъм" предизборно Крим-Русия да печели ляв електорат. С какво в дадената ситуация е по-различен от ГЕРБ, Борисов?
    После да се извинява на САЩ, Президентска институция, народът на България се извинява на народът на обединени американски държави.
    Май не разбра, че народът излезе срещу Гешев-Протести, а не в защита на Радев-Козяк.
    Май не разбра, че народът ИЗЛЕЗЕ да защити ПРЕЗИДЕНТСКА институция, олицетворяваща БЪЛГАРИЯ.
    Продават ни, просто ни продават 3-то поколение Соросоиди, завършили Харвард на остров Тамбукту.
    Цитат: срещу Българският народ се води война, ваксинации, либерализация ядрена енергетика, Македония, ЛГБТИ, ЕВРО-дори не коментираха вчера "За", или "Против". Хъбирана подигравка, от Хъбирани индивиди.
    За десерт ставаме "Хъб"-финансов, транспортен, офшорков, "хъб" на политици със съмнително социално поведение, тъмно минало, за жалост, ясно бъдеще на Малдивите-по избор на управляващ василитет.

    Коментиран от #36

  • 26 Ветеран от Протеста

    14 1 Отговор
    Другарю Генерал - разрешете да Доложа....Личния състав на Народа е строен и готов да ви Аплодира с изключение на падналите в борбата с Вируса и за по - качествен живот 157 днес и 1000 тази седмица ...Ура Другари!!!!Ураааааааа......
  • 27 Активист на БКП

    0 16 Отговор
    Кога ТИКВАТА ще влезе в затвора???Прост въпрос.Отговори!!!
  • 28 Някой

    16 0 Отговор
    Някoй изврaтeн ум и лaтeнтeн coциoпaт e рeшил дa изпрaти нa дeбaтитe зa икoнoмикa и eнeргeтикa: Румeн Oвчaрoв, Румeн Гeчeв, Дрaгoмир Cтoйнeв, Трaйчo Трaйкoв.

    Урa! Прoдължaвaмe нaпрeд пo пътя нaзaд. Пoдмянaтa e гaрaнтирaнa.

    Тoвa e бeзумнa зaгубa нa врeмe – зaщo трябвa Кирил Пeткoв и Aceн Вacилeв, лидeри нa “Прoдължaвaмe прoмянaтa”, дa дeбaтирaт c бивши миниcтри – нe e ли пo-лoгичнo нaпрaвo дa извикaт нaчaлницитe им, бившитe миниcтър-прeдceдaтeли: Жaн Видeнoв, Ceргeй Cтaнишeв, Плaмeн Oрeшaрcки и Бoйкo Бoриcoв?!

    Дoбри хoрa, дoбрe дa пoмиcлим – чрeз БCП и ДБ, прeзидeнтът Рaдeв дaли нe прoвaля зa пoрeдeн път cъcтaвянeтo нa рeдoвнo прaвитeлcтвo, зa дa упрaвлявa oщe нeгoвият cлужeбeн кaбинeт?!

    Зaщoтo тoй трябвa дa e нaяcнo, чe нe мoжe дa кoмaндвa Кирил Пeткoв и Aceн Вacилeв тaкa, кaктo кoмaндвa Cтeфaн Янeв и Бoйкo Рaшкoв.
  • 29 ХА ХА ХА

    18 0 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ РАДЕВ , ДО ВЧЕРА ПРОПОВЯДВАШЕ ОМРАЗА И РАЗЕДЕНЕНИЕ !!!! ЗАЩО СМЕНЯШ ПЛОЧАТА СЕГА ???? КАК ТЪЙ ЩЕ СЕ ПРЕГРЪЩАМЕ И ОБЕДИНЯВАМЕ , ТА НАЛИ КАЗВАШЕ , ЧЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ???? ИЛИ Е ВЯРНА СТАРАТА МЪДРА ПОГОВОРКА : ИНТЕРЕСА , КЛАТИ ФЕСА !!!
  • 30 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    18 0 Отговор
    ОСТАВКА И НА ЦЯЛОТО ТИ НЕЗАКОННО , НЕКАДЪРНО , МАФИОТСКО , ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!
  • 31 Прав е

    19 0 Отговор
    Радев се обедини с Кирчо и поработиха за своя по добър живот - вдигнаха си заплатите, за останалите българите Кирчо каза пари няма.
  • 32 Тоя е

    17 1 Отговор
    Изтрещял тотално ! ФАТМАК та нали до вчера ВДИГАШЕ ЮМРУЧЕ ???? И призоваваше НАРОДА на МЕТЕЖ !!!! Как тъй изведнъж сега ша са прегръщаме????
  • 33 ОСТАВКА бе ФАТМАК !!!

    16 1 Отговор
    Отиди да ти сложат ваксина и мирясай !!!
  • 34 Bonhoff

    5 9 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    В наше време, политик е тъждество на мафиот-шарлатанин,. Румен Радев е достоен гражданин на Република България и е супер, че не е пУлЕтик...
  • 35 скорпи

    16 2 Отговор
    Късно Радев късно да говориш
    за обединение след като ни
    раздели!
  • 36 Ха ха ха

    14 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ели Оригинал":

    написаните неща са истина, и съм съгласен на 95% с написаното от теб ! С една малка съществена разлика, че шофьорчето на самолета е в симбиоза с изброените по-горе факти ! Мунчо за предишния си мандат нищо не направи, нула .... зеро .... капут ! Говорене, разединяване, никой не го кани никъде, само ходеше като айдук по мандри/паланки и села ! Радев е част от проблема, защото лобира и позволява на описаните по-горе от теб факти да са реалност и част от нашето битие и ежедневие !
  • 37 5ко

    11 0 Отговор

    До коментар #22 от "Centyrion":

    Съгласен, за първи път в цял свят се случва някой насила да се "грижи" за здравето на хората, а грижливите противопЛандемични мерки са без коментар.
  • 38 С кой

    13 0 Отговор
    С кой да се обединим Г-н Президент?
    С насилствените ваксини, и бъркането ни в носа, и храчките на децата ни????
    С мафията, ако искахте да махнете Гешев, извън системни партии Ви казаха как?
    Дори не внесохте на дневен ред предложение махане Гешев.
    С кой да се обединим с 3-то Поколение ДС отрочета, завършили курсове Харвард на Тамбукту-наследствени предатели на България?
    С кой да се обединим Робовладелеца УВЕЛИЧАВАЩ цените ни за ток, парно, вода, храни?
    С кой да се обединим с ХАХАВИЯ Мартин, Трайков-продажника продал 33% дял акции?
    32 години Продажните Политици водят ФИЗИЧЕСКА ВОЙНА срещу Българският народ?
    Време е българският народ да осъзнае, че го убиват системно и целенасочено Ток, ПАРНО, Некачествени Храни, Мутри, Води, ЧСИ-та, Беззаконие, Соросоиди, Хъбове, Емиграция.
    С предателите и убийците на България и Българите ли да се обединим?
  • 39 Какво

    11 0 Отговор
    обединение? Елита не си знае парите и имотите, бедните мизерстват и мрат като мухи. Ето това е разделението в България, а не някакви измислени партии и политически лидери. Класовото неравенство е строг факт. Кажете си го точно и ясно. Който е на държавна хранилка и смуче е добре, който не е да духа супата. Едните са българи, а другите да се оправят.
  • 40 А бре Мунчо

    11 0 Отговор
    мамин, какво направи ти за народа? Кога вдигна юмручето(запазена марка на сорос) и излезе с червенокосата дебелана, какво направи? Влезе си обратно в дупката и толкоз. Тогава много хора ти се вързаха, че и аз за срам. Започна личната си война с кратуната. Но кестените от жаравата ги извади народа. Остави да пребиват хората по улиците и се спотайваше зад гърба на нсо-то. От време на време гъгниво изрецитирваше някой заучен текст. После, като пое юздите със служебното правителство, си показа като охлюв рОгите какъв си в същност. Натъмани си резултатите с машините и си мислиш, че си заблудил хората. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров. Скоро че ручаш сУрови жабетата.
  • 41 Пенчо Стоянов

    9 0 Отговор
    Спирай ковид-фашизма, подлого западна
  • 42 БСП на Бунището

    8 0 Отговор
    Какъв качествен живот очаква 160 хиляди безработни от юли до сега бе,Каунь червен......160 000 безработни при Служебното Правителство на БСП и Кауна с уши и зелени чорапи.....Престъпници!!!!
  • 43 ОСТАВКААА

    7 0 Отговор
    С кой да се обединим?
    Че затривате ДЪРЖАВНА БЕЛЕНЕ.
    ЧЕ ПРИВАТИЗИРАТЕ КОЗЛОДУЙ и го давате на САЩ фирми, с платените от нас 3 милиарда за БЕЛЕНЕ.
    Че затривате ТЕЦ2 ДЪРЖАВНА, и ЕДНО и ТРИ, Концесията им изтича 2023 г.
    Че отваряте широко за енергийните КЪРЛЕЖИ ОЩЕ -ВЕЦ ове, фотоволтаици, геотермали, ПЕРКИ.
    Премахвате регулации-земеделски земи, Натура, ПРАВО строеж.
    Следва-ДРАСТИЧНО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИ ТОК ПАРНО ВОДА ХРАНИ УСЛУГИ.
    Вие нормални ли сте, ВИЕ ЧУХТЕ ЛИ КАКВО ГОВОРЯТ на СРЕЩА ЕНЕРГИЯ вчера ПП?
    ЧЕ ЗАТРИВАТЕ ДЪРЖАВНА ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА.
    А ЗА ЕВРОТО раздел икономика.
    НОРМАЛНИ ЛИСТЕ, и това ОНЛАЙН
    ОСТАВКАААА
  • 44 НАТО ВЕЦ

    6 0 Отговор
    И някога, като вдигаха цените ни обясняваха, че ни вдигат "жизнения стандарт". Сега вече ще ни "вдигат стандарта" стремглаво, сертифицирано и ваксинирано. Честита продължителна подмяна!
  • 45 Ал Тъпоне

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "Независим":

    Че той г-н Президента какво общо има? Да не би да искаш да речеш, че той е запалил домът и е засилил рейса в мантинелата. Виж аз това не го вярвам!
  • 46 ИмамОчи

    0 8 Отговор
    Президентът си върши работата много добре. Когато трябваше да каже тежки думи, ги каза, и подкрепи народа си срещу организираните крадци. Сега партиите да се занимават с правене на правителство. Той пък ще бъде любезен с гостите на България. Това му е работата.
  • 47 Спукан балон

    8 0 Отговор
    Някой видя ли колко от световните лидери поздравиха Фърчилков?!Освен джуджето Хаяско де?
    Отсвириха го шофьорчето,това на дипломатичен език означава персона нон грата!
  • 48 И така

    7 0 Отговор
    Ваксинацията ще е приоритет №1 на Кирил Петков, ако стане премиер.Това обяви самият той по време на започналите преговори по темата „Икономика“ между четирите политически сили в евентуално бъдещо правителство – ПП, БСП, ИТН и ДБ.

    Участниците в преговорите днес се обединиха около мнението, че само при достатъчно висок процент на имунизация няма да се налагат ограничителни мерки за редица бизнеси при всяка нова вълна на заразяване.

    „Смятам лично да се заема с въпросът за масовото ваксиниране“, заяви Петков, който е най-вероятният министър-председател на новата власт.

    Според него ниското доверие и притесненията на хората със съпътстващи заболявания е причина за нежеланието за имунизация. За целта се предвижда мащабна ваксинационна кампания.

    Ай, чиститу!

    Коментиран от #49

  • 49 Нe знaм зaщo

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "И така":

    никъдe нe ce пишe зa oгрoмния cкaндaл, кoйтo трece Cлoвeния oт вчeрa.

    Cтaршaтa cecтрa нa клиникa, кoятo oтгoвaря зa пoлучaвaнe нa прeпaрaтитe нa Шмaйзeр, хвърли ocтaвкa прeд мeдиитe, кaтo изнece и три флaкoнa oт прeпaрaтитe дocтaвяни тaм.

    В кoдoвeтe им имa чиcлaтa 1 (eднo), двe и три. тeзи c 1 в кoдa ca плaцeбo. C тях ce "вaкcинирaт" вcички пoлитици и т,н. C 2 ca iРНК прeпaрaтитe, дeтo ни убeждaвaт, чe вcички ca тaкивa. C 3 към тях e пришит прoтeин HIV2 или нeщo другo.

    Нaбoдeнитe c Nо3 рaзвивaт дo двe гoдини тумoри нa cъeдинитeлнaтa тъкaн c пocлeдвaщи рaзceйки и знaeтe кaквo cлeдвa. Вcички "вaкcинaтoри" ca мacoви ceрийни килъри.
  • 50 ПЕЕВ

    9 0 Отговор
    ТИ РАЗЕДИНИ БЪЛГАРИЯ БЕ КАУН.
  • 51 Ха ха ха

    6 0 Отговор
    Какъв смешник само .Вече на всички е ясно , че радевитите клоуни от продължаваме подмяната , са си чисти комунисти , щом са се хванали да правят коалиция с бесепарската компартия . А сега стана ясно , че в коалицията ще участват и псевдодемократите на носоклюна защото са си чисто производство на държавна сигурност . И накрая за десерт ,групата на чалгаря , който лееше огромни сълзи на погребението на един разбойник . Честито на простите и наивни българи .....
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    1 0 Отговор
    БОЛШ€ВИШКИЯТ ФАТМАК € ОПА$€Н ЗА ОТ€Ч€$ТВОТО-
    И той Н€ ЗНА€ НА КОГО $ЛУЖИ!

    ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ФАТМАКА -ПР€ДАТ€Л И КЛ€ТВОПР€$ТЪПНИК!
  • 55 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    Гoлям цирк и мнoгo плaтeни cтaтийки , тoвa e фaкт . Новите болшевишки калинки на радев от продължаваме подмяната ,са в тесен сговор с бесепарските комунисти и агентите на ДС от партийката на носоклюна , и за капак един учидолски цигулар , който ревеше с глас на погребението на Илия Павлов . Да ви е честита българи новата подмяна на старите разбойници с нови ...
  • 56 Ина

    0 0 Отговор
    Изключително силен политик. Успя да пребори съперник зад когото стояха всички ресурси на държавата. ФАКТ ,,,,
  • 57 Мда

    0 0 Отговор
    За по-добро качество на живота ти, си имал на предвид !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове