27 Ноември, 2021 12:35 4 356 59

Асен Василев на преговорите по "Финанси": Не трябва да се вдигат данъците

  • асен василев-
  • преговори-
  • финанси-
  • правителство

Партията на Слави Трифонов също предлага като БСП да има семейно подоходно облагане, което включва и помощи спрямо броя деца

Асен Василев на преговорите по "Финанси": Не трябва да се вдигат данъците - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите за изработване на коалиционно споразумение за бъдещо управление са пред своя финал.

Днес „Продължаваме Промяната”, „Има такъв народ”, БСП и „Демократична България” започват разговори по сектор „Финанси”.

Нашата входна позиция е, че не трябва да се вдигат данъците, заяви съпредседателят на ПП Асен Василев в началото на преговорите.

От името на БСП Румен Гечев призова още следващата година България да заложи подобно на други европейски страни на по-голям дефицит в бюджета като използва парите да плати повече социални помощи и такива за бизнеса в условията на продължаваща пандемия. Посочи, че не би трябвало да е проблем 4-5% дефицит.

Партията предлага още ДДС да падне на 9% за лекарствата и стоките от първа необходимост, което би струвало 300 млн. лв. на бюджета, обясни Орлин Ваташки. Гечев допълни, че само в България и Дания има единна ставка на ДДС в Европа.

От БСП настояват минималната работна заплата още догодина да се увеличи до поне 700 лв., а след това да е около 50% от средната заплата за предходната година. Предлага се още въвеждането на семейно подоходно облагане като за всяко дете се предвиди помощ от 550 лв. до навършването на пълнолетие.

Да се увеличат вноските за пенсия, за да се укрепи пенсионната система като още от догодина максималният осигурителен доход да се вдигне поне на 3400-3500 лв. при 3 хил. лв. в момента, обясни Румен Гечев.

В допълнение, за да се задържат в България младите хора, се предлага хората до навършване на 26 г. да не плащат данък върху доходите си.

Безплатни детски градини и ясли, предлагат още от БСП.

За "Има такъв народ" бюджетът трябва постепенно да се балансира и затова партията предлага бюджетният дефицит за 2022 г. да е максимум 3-3.5%, а в рамките на мандата на следващото правителство да се сведе до 1.5%.

Партията предлага още излишъците в бюджетите да се разпределят не с решения на правителството, каквато практика бе наложена от кабинетите на ГЕРБ досега, а с решение на Народното събрание. Друго предложение е да се интегрира работата на приходните агенции, за да може по-лесно да се координират. Деляна Иванова от партията обяви и че е важно да се подобри работата на НАП.

Любомир Каримански предложи и да се заложи демографска цел в мандата на следващото правителство, както и да има съвет, който да следи промяната в основни параметри на тримесечна база и при отклонение - например повишаване на инфлацията, да предлага коригиращи мерки.

"Има такъв народ" предлага също необлагаем минимум и по-висок праг за регистрация по ДДС.

Партията на Слави Трифонов също предлага като БСП да има семейно подоходно облагане, което включва и помощи спрямо броя деца.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    11 2 Отговор
    Ама не трябва и много да падат :)

    Коментиран от #28

  • 2 Dinero

    27 5 Отговор
    В момента големия бизнес и малкия плащат еднакви данъци е това не ми харесва.
  • 3 Да даа

    32 0 Отговор
    Това със семейното облагане го слушам от поне 20 години, ама детето онзи ден навърши 18 години. Дано стане за внуците.

    Коментиран от #57

  • 4 ТаУмВзе

    9 7 Отговор
    Мисирките, защо не питат харвардския тръкляк, колко Живи има, за да Плащат Кражбите на мутропитека. Естествено и техните ще се наложи да плащаме. В следствие ще остане само територията, без матряла, което е и Целта на козяк!

    Коментиран от #22

  • 5 Чешър коте

    9 2 Отговор
    Асен Василев на преговорите по "Финанси": Не трябва да се вдигат данъците,а само гиричките във фитнеса.
  • 6 Ясни са вече.

    11 5 Отговор
    Маргарит Мицев цитирам.Бащата на Асен е от хасковските села помак които е шеф на контраразувнето за Турция.Бащата на Киро се е закачил за пилоти на Бг Балкан имегрилали в Канада.

    Коментиран от #20

  • 7 смок

    6 1 Отговор
    На ония от "Козяк"-а мат рияалът не им е интересен. На тях им трябва територията ни,за да могат да зяпат под полата на Русия.
  • 8 Изроди

    28 9 Отговор
    Ще вдигнат минималната заплата с 50 лв, а пенсионните вноски със 100 при реална инфлация 50%!!! Иначе данъка няма до пипаме - 20% за работника на минимална заплата, 20% и за Кирчо с 5000 заплата без бонусите! Новите месии от Канада май ще бъдат изритани преди да са съставили правителство!

    Коментиран от #12

  • 9 ясно

    12 4 Отговор
    Трябвa прoмянa нa дaнъчнитe зaкoни в пoдкрeпa нa рaбoтeщитe и нa cвeтлия бизнec. Тoчнo Вacилeв ce изкaзa, чe нямa дa пипaт дaнъцитe. Зaплaтaтa трябвa дa e и прякo oбвързaнa c пeчaлбитe нa eднa фирмa. И дa ce нaпрaви вcичкo възмoжнo eднo лицe дa нe мoжe дa криe пeчaлби и дoхoди. Вcичкo нa cвeтлo. Зa дocтoйнo и cпрaвeдливo рaзпрeдeлeниe нa кaпитaлитe и пaритe. Нe eдни дa укривaт, дa уcвoявaт и дa вдигaт имoти и хoтeли, и други дa мeчтaят зa eдиния дoм и дa прeживявaт дeня. Тoвa cтaвa чрeз рaбoтeщa cъдeбнa cиcтeмa. Имaмe ли я?
  • 10 счетоводител

    13 5 Отговор
    Този дзвер що не премахне плоския данък?

    Коментиран от #14

  • 11 дигаш

    8 2 Отговор
    не вдигаш, след 30 години анти българска политика и разруха във всички области и точно във времената на нулиране да се форсираш да правиш чудеса, вместо прости и работещи елементарни неща е пълна глупост. като ни липсват първите седем години на държавата сега ще се правим на световното чудо и вижте ни кво можем ама на думи
  • 12 Изроди

    23 1 Отговор

    До коментар #8 от "Изроди":

    Пропуснах, че искат да се вдигнат три пъти здравните осигуровки, няма значение, че от две години в болница се "лекува" само ковид и се влиза само с положителен тест.
  • 13 Да си дойдем на думата

    13 3 Отговор
    Прогресивен данък кога?
  • 14 Асенчо Офшорков

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "счетоводител":

    Майтапчия:)
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БОРУНА ЛОМ

    7 1 Отговор
    МАЙ СА ВДИГНАЛИ ЦЕНАТА НА ГАЗТА
  • 17 да,да

    17 1 Отговор
    Измамниците винаги баламосват будалите, преди да им гепят парите!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 pbdan

    11 5 Отговор
    Дaнъĸът тpябвa дa e пpoгpecивeн, зaщoтo xopaтa c пo-ниcĸи дoxoди плaщaт oтнocитeлнo мнoгo зa aĸцизнитe cтoĸи. Haпpимep: зaплaтa 1000лв. дaнъĸ 10% -100лв. , 500лв. зa xpaнa, тoĸ,вoдa, и дp. oщe 20% ДДC -100лв., oт ocтaнaлитe 400лв. (150лв. бeнзин, 100лв. aлĸoxoл, 150лв. цигapи) c 50% aĸциз и 20%ДДС -233лв. Oбщo 433лв. или 43,3% дaнъĸ и aĸциз. Toзи ĸoйтo взимa 100 000лв. мeceчнo дa xapчи 10 пъти пoвeчe зa гopeизбpoeнитe нeщa, тoвa ca 3330лв. (oбщo 13 333лв. дaнъĸ и aĸциз) , нo ocтaнaлитe 86 667 лeвa мoжe дa ги влoжи няĸъдe, дa ĸyпи зeмя, жилищe или пpocтo дa ги дъpжи в бaнĸa. Дaнъĸът мy излизa 13,3%.

    Коментиран от #33

  • 20 асан

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ясни са вече.":

    В хасковско помаци няма!Той и Доган е дрънгарски селянин, но управляваше държавата!

    Коментиран от #39

  • 21 Не ти

    13 5 Отговор
    Вярвам Асане твоя съдружник те нарече в България и ес умен измамник!!!!!! От 2013 шаралееш из партийки нали? Нещо за летище Пловдив??? 28 милиона за 58 дни добър удар. Браво. А да питам на вас Корни против уроки ли ви бае по сред нощите 23,30 всяка нощ. Уж било прозрачно хората да знаят. Резил. Ставаш куфарчето и ти заедно с язовира и мускулите спеццкоффф от където сте дошли марш.
  • 22 Абре

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Смеят ли да питат после бат РАШКО прашко ще ги разори.

    Коментиран от #29

  • 23 Беатрис

    12 2 Отговор
    Увеличете прага за регистрация по ДДС -а 100000 сто хиляди лева. Оборотите падат, но цените се вдигат. Влезеш ли по ДДС, веднага тръгват много пари за счетоводство и данъци, което води малките бизнеси до фалит. Защо са ви безработни и нови емигранти?
  • 24 тъкмо

    7 1 Отговор
    да седнете и май ще трябва да ставате, лошото е че остава един дето ви пази за да пречи
  • 25 Металург

    26 1 Отговор
    Само да Ви припомня кой е Р. Гечев- финансов министър на Ж. Виденов. Период с жестока инфлация, фалити на банки, празни магазини и много други екстри. И този е специалистът на БСП по финанси! Боже пази България от българите.
  • 26 АМОН

    17 3 Отговор
    Има толкова прости неща които трябва да бъдат направени , но никой не желая.

    Елементарното от тях е : НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДА БЪДЕ ВМЕНЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА ПЛАЩАТ ЗДРАВНО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ.

    Сега БЮДЖЕТА /т.е. ние/ ПЛАЩАМЕ НА ХРАНТУТНИЦИТЕ ТОВА ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ.
  • 27 Помощи спрямо броя деца?!?

    14 1 Отговор
    Интересноооо! А дали да не се обвържат тези помощи със задължително завършване на основно образование на всичките 10 чаавета?!? Дали да не се забрани педофилията в махалата и забременяването на 11-12 годишни деца?!? 🤔 А при непосещаване на училище да им се отнемат помощите?!? А дали да не се задължат да плащат като нормалните хора данъци, ток и вода?!? А дали някога ще живеем в нормална държава... Едва ли...
  • 28 Неизбежно

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    се вдигат пропорционално на инфлацията. От там идваха и т.нар. "растеж" и "излишък".
  • 29 ТаУмВзе

    6 7 Отговор

    До коментар #22 от "Абре":

    Припомням ти, че мисирките са собственост на долната мутра! Която, Вече не е председателче! Щото се разсейваш с Рашков, който спазва Закона и това не е изгодно на герберастията и компания.

    Коментиран от #34

  • 30 само

    4 2 Отговор
    Какво се занимавате с президента на крадците? Добре, че се намесиха генералите. И за тях е било повече от противно да ѝм се пише мазния за главнокомандващ. Питал съм се, как може военните да търпят подобна шайка.
  • 31 нали така

    11 1 Отговор
    Не трябва , ама що ги вдигате тогава , разправяте , че с минималната заплата вдигате доходите , ама всъщност вдигате само осигуровките , а те са вид данък.

    Коментиран от #48

  • 32 pbdan

    12 1 Отговор
    В семейният кодекс трябва да се добави само една дума "пълнолетна" пред "майка" и нещата се оправят. Повечето, да не кажа всички малолетни и непълнолетни майки раждат заради "наградата" както те наричат еднократната сума за раждане, майчинството и съответно за детските надбавки. Майчинството замества работата, а така излиза, че една 11г. трябва да работи?! Единственото, което държавата направи е да спрат детските надбавки на майките. Друг момент от проблема са самотните майки. Този статут трябва да е еднократен за всяка майка (малка била, излъгали я). Не може да има майки с по 7-8 деца от различни мъже и да се водят самотни, а безотговорните бащи да си гледат кефа.
  • 33 АМОН

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "pbdan":

    ПРОГРЕСИВНОТО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ за което си писал, е ключа не само за решаване на несправедливостта при разпределяне на тежестта към фиска.

    То показва, че никоя от тези събрали се представители на ХОЛДИНГОВИ структори нямат намерение да променя тази данъчна тежест.

    ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА С НОВИ ЦЕНИ НА ТОК , И СТОКИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ.

    Живеем в държавата на победилата мафия.

    ЗАДКУЛИСИЕТО НЕПРЕКЪСНАТО НИ ВКАРВА ВЪВ ФИЛМИ С ФАЛШИВИ ГЕРОИ ПЕРЕЩИ ЮМРУЧЕТА, КРЕЩЯЩИ И НЕ ПРОМЕНЯЩИ НИЩО - нито спекулата с цената на тока която ражда инфлацията , нито пък съдебната система и местните феодали, нито данъците и плащането им пропорционално на доходите.

    ХАРНО ВЪРВИ ХОРОТО.
    Оти ги ручахме жабетата????
  • 34 Уххха

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "ТаУмВзе":

    Спазва закона🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭караш ме да се смея. Имотния крал с компанията мафиоти Илия Павлов, Божков и Василев. Ти от държавна заплата колко имота имаш? Всички стари нови мутри вън. Р. ГАЧЕВ НЕ помниш ли купонна система режим на ток, вода парно отопление. Или не си бил роден. И за герб изобщо не ми пиши нее моя партия.
  • 35 Мирослав

    9 5 Отговор
    Кирчо, Асене, аз съм в ИТ сектора и взимам около 5000 бруто. А сте ми вдигнали осигуровките и данъците, а бегам някъде в ЕС и ще имате кой да ви плаща данъците дедовия. Казвам ви, даже няма да се хабя да ви свалям от власт. Да ви берат лайката оставащите в територията
  • 36 Ами ...

    5 0 Отговор
    Претопени манджи.
  • 37 Гловен комисар

    5 0 Отговор
    Приликата с Костов е много голяма ,дано вашите политики не са подобни на неговите.
  • 38 За протокола

    6 0 Отговор
    Едните казват, че искат да се вдигат данъците.
    Другите казват, че не искат да се вдигат.
    Разбраха се, подписаха споразумението и ще правят правителство.
  • 39 КОЧО

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "асан":

    Сигурен ли си Асане? Я обиколи към Стамболово и разпитай и тогава пиши глупости.
  • 40 ггрт

    6 1 Отговор
    Василев започна много бързо да разкрива истинското си лице. Богатите още по- богати, бедните още по- бедни- това е политиката на ПП.
    Жалко, че излъгаха хората.
  • 41 123

    1 0 Отговор
    Обещаването на пари и блага,не е като да ги имаш и да ги дадеш?
    А подаряването на чужди или общественни пари и ресурси не е като да ги даваш от собственния си джоб, но така се печелят избори от мързеливи и гладни жадни за подаяния избиратели.Като 90 % от подаянията отива в джоба на обешаващия, и 10% стига до избралия ги и чакащ лесни пари да паднат от небето, с една разлика , че всички ше ги връшат тези подаяния с години напред, но бедния и гладния пак ще си бъде такъв, а този който е избрал да го упрвлява ще бъде неколкократно по богат от колкото когато е избран за упрвляващ, Сега показват какъв инвентар искат в торбата на дядо Коледа, като дойде дядо Коледа ако има 1/3 от целия пожелан инвентар пак ще бъде добре.Тези казват как ще раздадът пари и блага, но не казват как възнамеряват да създадът тези много пари и блага, а това става със знание, умение и много работа,има ли дфицит за тези в България?
  • 42 Помощи спрямо броя деца означава ли

    4 1 Отговор
    че пак ще стимулираме ромското население да живее от помощите за деца? Да внимават много какво ще измъдрят като закон, за да не се окаже че пак се стимулират хора, които само се плодят, но не дават нищо за обществото, неграмотни са и до навършването на 20 години са родили 3-4 деца.
  • 43 Гандалф

    4 0 Отговор
    Да не забравяме и нулева корупция...казаха, че в българия се краде около 8 милиарда на година...съчетано с нулевата корупция ето ги парите..ще има и за социални плащания и за социална политика и за увеличение на пенсий и заплати
    ..за какъв бюджетен дефицит става дума..ако се съберат парите от данъци и се спрат кражбите, не виждам смисъл от нов бюджетен дифицит и от нови заеми...да не забравяме, за обещаните ни нови инвестиций, финансов хъб и други подобни...ще поживеем и ще видим.

    Коментиран от #45

  • 44 сефте се лъжем

    3 0 Отговор
    А хората извършили финансови престъпления? Тези които са се облагодетелствали без да са заплатили дължимите данъци?
    Не споменават нищо за имотите на Рашков. Това е показателно!
  • 45 123

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "Гандалф":

    8 милярда лева са около 330 лв на месец за всеки пенсионер.До сега ти казват че се крадът толкова, но е лесно да оцениш че ги има, амного по трудно да ги събереш тези пари,всички баджанци ще ревнат на умряло, а баджанаците са навсякъде , не са само в ГЕРБ. В преговрите има доста звездни и утвърдени сертифицирани баджанаци, някой известни с финансовия инжинеринг на 2 държавни фалита на България.Интересно е че никой от тях не с притеснен от високата инфлация в България, казвайки че инфлацията е 6-7 %, което не вярно, истинската инфлация е 7% умножено по от 10 до 20 пъти.

    Коментиран от #47

  • 46 Ами ...

    2 0 Отговор
    Не ти вярвам Асенчо.
  • 47 Гандалф

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "123":

    Да прав си...досега всички партий предизборно ни обещават едва ли не, че ще сме швейцария на балканите...после сме ги виждали...това е все едно една фирма да спечели да прави отсечка за един милион и накрая отсечката да струва два милиона...появяват се незнайно откъде подпочвени води, новообразували се свлачища, строителните материали незнайно как са поскъпнали...имам предвид, че винаги могат да се намерят оправдания...а в това нашите политици са станали виртуози в тази област и в обещанията, и оправданията...естествено че не очакваме чудеса...
  • 48 Тъпан

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "нали така":

    С вдигане на минималната заплата се увеличават и субсидиите за партиите.

    Коментиран от #49

  • 49 Ами ...

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Тъпан":

    И приходите в бюджета.

    Коментиран от #58

  • 50 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 1 Отговор
    Аз не съм съгласен с Асен Василев, че не трябва да се пипат данъците.

    Данъчната тежест и по-точно ОСИГУРИТЕЛНО-данъчната тежест и ДДС за храни и лекарства са много високи в България. Общо около и над 50% от изработеното при хората с ниски доходи държавата им го прибира чрез ОСИГУРОВКИ(общо около 30%) и данъци. Катов същото данък доход е много нисък(плосък 10%), а осигуровките са много високи 18%-20% пенсионна и 8% здравна, което е общо почти 30%. Също така и ДДС е много високо 20%. Така бедните, които харчат цялата си заплата плащат много високи данъци. А богатите, за които има максиимален осигурителен праг за доходите над 3000 лева месечно не плащат осигуровки. Също така за доходите, които спестяват в банките, също не плащат ДДС. Защото то се събира от държавата при покупка в магазините.

    Също така въпреки високите осигуровки от почти 30%, които плащат бедните работници. Парите за пенсии и здрав са недостатъчни. И държавата взима от другите данъци и доплаща за пенсии и здраве. Т.е. взима се част от данък доход за изплащане на държавна пенсия и за подпомагане на болници, да раздават 80 000 лева месечни заплати на директори.

    Защо държават взима отделно данък доход отделно 3-4 вида осигуворовки. Събира всичко на едно място и послед пак о разделя. Като може да сумира всички осигуровки и да взима един "плосък данък" от 30%-37%, каквото е сегашното положение. За да видят работниците как са ограбвани от държавата. И как после наколко стотин мошеника от

    Коментиран от #55

  • 51 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 1 Отговор
    "зa вcякo дeтe ce прeдвиди пoмoщ oт 550 лв. дo нaвършвaнeтo нa пълнoлeтиe."

    Ей това БСПарите няма да се научите, няма да поумнеете. Абе не го ли разбрахте. Когато се дават помощи за раждане на деца независимо от броя в семество.Това, което се получава е, че бедните започва да раздат по 8-12 деца за да взимат тези пари от държавата. Ако ще се подпомагат семейств да раждат деца. То трявба да има ограничение. Помоща да е само за родители, които имат до 2 деца. За родител с повече от 2 деца да не се дава държавна помощ за тях. Например, ако един мъж има 2 жени с по 2 деца. То жените получават по 2 помощи за всяко от децата си, а не мъжа. Ако една жена 4-ри деца от 2-ма мъжа, то мъжете и получават по по 2 помощи за децата си.
  • 52 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 1 Отговор
    Ало БСПарите, няма да се научите никога. Няма как когато пенсиите се изчисляват на база несправедливи заплатите в изминаите вече 75 години несправедливо. Да бъдат справедливи пенсии. Няма как да е справеедливо, когато едини са получавали огроман заплата 20 години и плаща осигуровки само 20 години и получават 30-40 години огромна пенсия докато умрат. Да есправедливо, когато други получават мизерна заплата 40-45 години и плаща осигуровки 40-45 години. И после получават само 10-15 години мизерна пенися докато умрат. Изчислените пенсии на база несправедиви заплата, няма как да са „справедливи“ пенсии. В България заплатите никога не са били справедливи нито до 1990г., нито през 1990-те години, нито след 2000 г.. Ще си умерте с мозъци на съветски комунисти. Никога няма да проумеете, че московският комунизм, не е социализъм, а неспарведливо раздване на ПРИВИЛЕГИИ на разни групи. Като например ВИСОКИ ПЕНСИИ за едни(комунистическа номенклатура), милиционери, генерали, „АКТИВНИ“ БОРЦИ ... и мизерни пенсии за други като чистачки, земеделските работници, инженери ... . Модерното европейско ляво е да се намалява разликата в рамера на минимлната и максиманата пенсия до към 2-3 пъти. И разликите в НЕТНИТЕ ЗАПЛАТИ, чрез необлагаем минимум и прогресивни данъци. Сега през 2021 г. в България е 5 пъти разликата между минимлана и максимална пенсия. А в болниците е до 200 пъти раликата между заплатата на санитаря и директора на болница.

    Ало БСПарите, като въведете прогресиве
  • 53 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 1 Отговор
    Ало БСПарите, като въведете прогресивен данък и по-видока ставка за най-високите доходи. С парите, които ще влазат от това в държавният бюджет, ще можете да направите трансфер към пенсионната система и да увеличите пенсиите на най-бедните пенсионери. И така да намалите неравенството при пенсионерите.
  • 54 Куулото отМикре

    0 1 Отговор
    Сега ще оправят бакиите дето ги направиха за 10 години и сега са се покрили като мишки и ГГ и Домуса и цялата хайка
  • 55 Куулото отМикре

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Ам ивреме е да се наложат по високи данъци на връзкарите в Държавния и частния сектор които получават по 5-10 бона. Да има и честни хорица които си ги изкарват ама честно ли е аз ти и другите да плащаме 1/4 от заплатите си за данъци а тези с над 3500лв заплата да плащат 1/4 само на тези 3500лв като данък а останалите да са им чисти???? В ТВ и Радиото големите финансисти си пишат по 5 бона заплата а не могат да си обуят обувките.
  • 56 Либерало

    0 1 Отговор
    В БЕДНАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ БНТ СЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ ЗА ХОРАТА ОТ АТАКА И ДПС И ГЕРБ ПО 5-6 БОНА НА МЕСЕЦ, БЮДЖЕТА Е 50МЛН НА ГОДИНА А ТЪНЕ В РУИНИ! В РАДИОТО Е ОЩЕ ПО ЗЛОКОБНО! СКОРО ПРЕДСТОЯТ ПРОВЕРКИ И ЩЕ ХВЪРЧАТ ОСТАВКИ!
  • 57 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Да даа":

    Явно върви още като предизборна лакардия,но защо пък не с този малък,но много прост народ?
  • 58 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Ами ...":

    Даам ся трябва да намерят и кой да ги изработи тези "социални благинки"-пари.
  • 59 мамун

    0 0 Отговор
    само да не е за мангуните помоща
    няма средно образование няма помощ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове