29 Ноември, 2021 05:19 2 644 80

Поискаха атаките срещу хора с различна сексуална ориентация да влязат в списъка на престъпленията от омраза в НК

  • лгбт-
  • омраза-
  • престъпления-
  • наказателен кодекс

За това настояват от ЛГБТ-общността

Поискаха атаките срещу хора с различна сексуална ориентация да влязат в списъка на престъпленията от омраза в НК - 1
Снимка: БГНЕС

Атаките срещу хора с различна сексуална ориентация да бъдат записани в списъка на престъпленията от омраза в Наказателния кодекс. Това поиска общността на онлайн семинар. ЛГБТ общността смята, че по този начин те ще бъдат по-добре защитени, предаде БНР.

Ивелина Паничарова разказва от личен опит за заплашителния надпис с името ѝ на блока, в който живее, и как полицията не направила нищо по въпроса. Заради това Ивелина си е потърсила правата пред Европейския съд по правата на човека.

МВР в момента не прави статистика колко са случаите, става ясно от доклада на организации.

Статистиката на специализиран сайт отчита, че за шест месеца през 2017 година са получени 47 сигнала.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 нннн

    158 6 Отговор
    Всяка атака срещу хора е престъпление. Няма нужда от допълнителни уточнения. Пребитият човек с всякаква ориентация, пол, възраст, цвят на кожата и т.н. е пребит човек.

    Коментиран от #7, #42, #55

  • 3 Сивата чапла

    143 5 Отговор
    Или си мъж, или жена,
    какво е това е ориентация?

    Кое им е ориентир?
    Доколкото знам,
    много пари се изливат за да се преориентираш.
    За какво ни намесват нас,
    които не искаме да участваме в тоя бизнес?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тъй де

    81 10 Отговор
    Започва се с ПРОМЯНАТА и не само Атаките срещу хора с различна сексуална ориентация ще бъдат записани в списъка на престъпленията от омраза в Наказателния кодекс, А и за хора несъгласни за РСМакедония да бъде приета в ЕС , ще се търси наказателна отговорност...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мислещ

    134 2 Отговор

    До коментар #2 от "нннн":

    Те тия от доста десетилетия не се борят за права, а за привилегии (И за ограничаване на чужди права).

    Коментиран от #80

  • 8 ????

    100 2 Отговор
    Обидите към дебелите също да се считат за език на омразата! Ама то след маските както е тръгнало и без език ще ни оставят, то не остана ха нормални хора, които да удовлетворяват измислените изисквания на малцинствата.

    Коментиран от #12

  • 9 Фаро

    112 2 Отговор
    Никой няма нищо против тези хора,но само ако си стоят в тяхното обкръжение и не опитват да тероризират нормалните със своите сбъркани ориентации,тогава бием,както сме ги блили на времето.А за педофолите прошка не е имали няма и да има
  • 10 Да да

    71 5 Отговор
    Две седмици от изборите и съюзниците от козяк активират по ред на номерата всички из.....ди! Няма да мирясат докато не се приеме истснбулската конвенция! Това ще е първата работа на измамниците-мустафисти, след като се договорят, как ще делят краденото.

    Коментиран от #11, #48

  • 11 Фердо

    2 97 Отговор

    До коментар #10 от "Да да":

    Да.Истанбулската конвенция трябва да бъде приета.Да.Трябва да бъдат отделени средства за
    Информация и обучение на. Народа,защото само комунистите мне одобряват да се защитят правата на ЛГБТ и децата в България
  • 12 ОБИДИТЕ КЪМ ХОРА С ЧИКМИДЖЕТА

    39 6 Отговор

    До коментар #8 от "????":

    И. КЮЛЧЕТА СЪЩУ ДА СА КФАЛИФИЦИРАТ КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ОМРАЗА....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...

    Коментиран от #40

  • 13 Кольо

    74 1 Отговор
    Първо да почистят тази кичозна шарения символ на малка ,но добре платена външна идеология ,изрисувана върху всички имена символи на вход-изход на големите градове. Кой и кога им разреши да боядисват масово символи на обществени места . Нали са за правото и правата ? Те какво и кога ще го спазват. То лесно да ривеш само за измислени свободи и ,че някой нещо те настъпвал ама само ти си го виждаш и е само в твоя мозък. Никой не им обръща внимание и не ги закача докато не почнат да си натрапват идеите и техния си морал и вяра. Така е и с неоосманизма и ислямизацията -същия подход и натрапване , а уж някой ги тормозел. само дето тез още по-нагли и направо в законите да бъркат. Преди да пипнете закон - Референдум защото номера с приети закони в петък вечер няма да върви и ще падне която и да е власт. Щом сте в България ще търпите и референдум за такива теми и не само. Взели пари от вънка и сега с тези пари ще съди Народа си . Е това си е гаднярщина и точно изразява джендаризма на политическа основа.

    Коментиран от #18

  • 14 64333

    42 13 Отговор
    Защо Гербиджиков се срамува да се включи в гейпарада?

    Коментиран от #64

  • 15 Историята

    63 3 Отговор
    Болестите се лекуват от медицинските специалисти, а не от парламента!

    Коментиран от #46

  • 16 Аватар

    24 5 Отговор
    Стига толкова разделения между хората.Убитата наскоро от съпруга си Евгения сигурно е убита от " любов " ???!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Фердо

    0 72 Отговор

    До коментар #13 от "Кольо":

    А ти защо си против ЛГБТ ?
    Всеки който е против значи е комунист.

    Коментиран от #22, #31, #51

  • 19 лицемери

    74 1 Отговор
    атака на ци ганин срещу българин какво е? никакви разграничения в нк, вскчки имаме равни права
  • 20 ареал

    78 0 Отговор
    По тази логика и циганите и мюсолманите могат за себе си да искат специален закон за защита , а после и ние хетеросексуалните ще си искаме за нас такъв закон....и накрая полицията ще се чуди , коя група е с приоритет , за да пази нея . Айде такива организации да си налягат парцалите и да не всяват раздор в обществото или ще хваьщат самолета за Амстердам.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 А КОГА

    66 2 Отговор
    Закон за защита на нормалният хетеросексуален българин и децата му защото стана изчезващ вид на тая територия
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мнение

    74 1 Отговор
    Ами гей-парадите, които вбесяват 95% от хората у нас? Това не е ли акт на омраза - знаят, че почти всички се дразнят и обиждат от това открито манифестиране на ненормалност, но въпреки това държат да минат през центъра на столицата и да правят напук на всички. Това не е ли акт на омраза, да ти ходят по нервите и да ти се подиграват?
  • 26 И да бъде записано със закон

    48 0 Отговор
    Че само нормалните няма да могат да живеят нормално...
  • 27 Жорж

    21 1 Отговор
    А какво е да ти направят сандже и да те оберът йато те вкарат в капан за евтин ремонт?! Властите полиция и прокуратура казват няма престъпление те си изкали ти им даваш
  • 28 чичо Тончо

    52 1 Отговор
    "Aтaкитe cрeщу хoрa c рaзличнa ceкcуaлнa oриeнтaция дa бъдaт зaпиcaни в cпиcъкa нa прecтъплeниятa oт oмрaзa в Нaкaзaтeлния кoдeкc. Тoвa пoиcкa oбщнocттa нa oнлaйн ceминaр. ЛГБТ oбщнocттa cмятa, чe пo тoзи нaчин тe щe бъдaт пo-дoбрe зaщитeни, прeдaдe БНР."
    Не, че нещо! Но за протокола да попитам : с какво тези хора са с нещо ПО от другите хора?! Не е ли противозаконно такова действие към който и да е наричащ себе си ЧОВЕК без да се вторачваме в националност, гражданство, религия и сексуална ориентация в частност! Това ми напомня стария виц за партийното събрание в едно забутано селце - идват партийни другари от града и водещия събранието казва на седналите от първия ред седалки : я вие другари станете и се преместете на по-задни места щото дойдоха едни по-наши другари!
  • 29 ДедоВанго

    41 2 Отговор
    Ей точно заради разрухата на моралните ценности западът ще изчезне гарантирано от бог не ги следвайте бъдещето е на изтокът и баба Ванга ви каза
  • 30 Българин

    41 0 Отговор
    Когато спрат да парадират с ориентацията си и да се опитват да налагат нови правила ,тогава нормалните хора ще спрат да им обръщат внимание.
  • 31 Аватар

    21 0 Отговор

    До коментар #18 от "Фердо":

    Искате ли първо да се запознаете със значението на думата комуна,от която произлиза думата комунист?
  • 32 ДаАмаДругПът

    37 1 Отговор
    Eврoгeйcки и aмeрикaнcки цeннocти в Бългaрия нe вирeят.Тe caмo oзлoбявaт oбщecтвoтo към oбрaтнитe,кoитo иcкaт пoвeчe прaвa oт нoрмaлнитe.Aми имaмe cи лилaви,ceгa и джeндъри ли дa дoндуркaмe.
  • 33 С тези приказки

    43 0 Отговор
    А кой ще докаже, че надписа, за който става въпрос в надрасканото по-горе не е дело на самото сбъркано същество, опитващо се да се изкара "жертва"? Голям мерак за тая "Истанбулска конФЕКция". Все едно че някой ще защити жените, когато признаем "правата" на PD растите. Никой не се интересува от това, което правят в спалните си, но няма как се се приеме за нормално меракът им да налагат дивиациите си на другите, а още по-малко на децата. Да си саздадът свой, не осиновени, а биологично техни, пък да ги "възпитават" както си искат.
  • 34 Ми така кат стане

    42 0 Отговор
    А къде са мойте права,защо некви си либерални ще ми казват аз как да се чувствам към определена група хора?И ще карат насила мнозинството нормални хора да мисли по друг начин.Защо в Арабските държави подкрепяни от Сащ такива обратни не виреят там? Да от двуличниците Сащ.А Сащ налагат в Европа и Америка политика за толерастия към такива.
  • 35 Я пак

    43 0 Отговор
    Орбан си го каза ясно на Европейските чиновници."Аз пари от извратеняци не искам" и няма да приема либерални закони за тази общност.Значи могло бе.
  • 36 БПФ

    38 0 Отговор
    Снощи доби по БТВ имаше документален филм, как клетите обрaтняци били жертва на престъпления от омраза... една ревеше как и ударили шамар например... но всички НПО-та и организации мълчат за едни други много по-масови и страшни престъпления от омраза - на хъхpeци срещу българи !!! Колко Българи бяха тероризирани тормозени, дори УБИТИ от ромове - именно защото имат нещастието да са Българи? Но досега НИКОГА за повече от 10 години, откак тоя член го има в НК, цгнин не е съден за престъпление от омраза срещу Българин - престъпления, дори убийства, които очевадно са извършени от омраза, минават тихомълком като "битови скандали" или "хулиганство" !!! Значи какво излиза? Ако си нормален и хетеросексуален българин, ти нямаш права в собствената си държава?
  • 37 Гулю гулю

    28 2 Отговор
    Много ми е кеф как Европа и САЩ скимтят с некви санкциики срещу Русия,ако не приемела защитата на обратните в Русия.Та вече 20 години си мрънкат с безполезните им критики и санкции.Даже Великобритания заобикаля санкциите срещу Русия и не слуша Сащ и Европа щото сиренцето е с пари хахахаха
  • 38 Порно

    31 0 Отговор
    Чудят се как да получават обезщетения. Значи Пешо пише на стената "Пешо от 26 блок е п....л" , след което завежда дело 2 иска тлъста сума от държавата.

    Коментиран от #44

  • 39 Бъди нормален

    34 0 Отговор
    Да ходят да се лекуват. И да върнат дъгата на децата, чийто символ откраднаха.
  • 40 И ТИЯ ДЕТО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ И

    7 7 Отговор

    До коментар #12 от "ОБИДИТЕ КЪМ ХОРА С ЧИКМИДЖЕТА":

    КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКАТА , КАТО КИРТАКА И ФАТМАКА , СЪЩО ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА !!!!!!
  • 41 ТаУмВзе

    32 0 Отговор
    Тия да се махат, там където има такива закончета. Има си Закони за всички, но не се Спазват. Възрастните хора, които ги бият и убиват Цветните, не се коментират нали.
  • 42 Гената

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "нннн":

    В България отдавна не е тъй. Българинът черпи с пълни шепи от всяко нещо, което го касае персонално - от това че е столичанин ; от това че е жена, а вече само в България има 100 % феминизирани професии ; от това че е ЛГБТ . от това че е циганин или турчин ; от това че е бежанец /нашественик/ ; от това че живее без сключен брак ; от това че е наркоман и пр.
    А най-непростимо е да си нормален !
  • 43 Тра-ла-ла

    23 0 Отговор
    Различна от кое? Ако беше нормална, нямаше да е различна! Различното е отклонение от нормата! След като тези хора се наричат различни, то това е признание за тяхната Не нормалност. И защо трябва да ни се налага силово нещо, което не е нормално и не искаме да приемаме?
  • 44 Фиданки тудгх

    21 0 Отговор

    До коментар #38 от "Порно":

    Ако Пешо беше написал : "Пешо е гей", щеше да бъде изпратен в кралството или Холандия на специализация и незабавно назначен в някоя детска градина.
  • 45 Единдруг

    19 0 Отговор
    Е, пребития "джендър" е РАЗЛИЧНО нещо от всеки един пребит мъж или жена !
  • 46 Така е

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "Историята":

    но СЗО ги извади от списъка на медицинските диагнози ако не греша някъде към 1983 г.
  • 47 Антимилиционер

    12 5 Отговор
    На ви еврейско правителство.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Анонимен

    17 0 Отговор
    Нагли, по-нагли, най-нагли, ЛГБТ.
  • 50 Гошо

    14 1 Отговор
    Аз като си падам по животни също се чувствам пренебрегнат от закона даже след поправки мога да лежа за насилие срещу животни! А просто правя любов, не е честно!
  • 51 Битие

    18 2 Отговор

    До коментар #18 от "Фердо":

    Защото не е чел книгата Битие от Библията, в която е записано
    "И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; МЪЖ и ЖЕНА ги създаде.
    И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я" ( 1:27,28)
    Или ако е прочел, отхвърля думите на Бог, Създателят на видимия и невидим свят.
    Или си е избрал друг "Бог", на който да вярва и служи.
  • 52 Трябва

    8 1 Отговор
    за всеки швепс милиционер да го пази. Те са Евро ценност.
  • 53 пол

    26 0 Отговор
    В света има само два пола, мъжки и женски, така е по природа. Тя не търпи идеологии. Разговорът приключва.
  • 54 dad

    14 0 Отговор
    Аз пъ искам да се премахне какъвто и да е текст за "Престъплени от омраза" и "Език на омразата" от НК! Тези неща противоречат на принципите за равенство пред закона!

    Коментиран от #58

  • 55 Смех

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "нннн":

    НО, той СПЕЦИАЛЕН предбит човек ли е...

    Всичкия тоя ламптеж е за да се натрапват и да се показват като различни и специални... език на омразата било....
  • 56 гост

    14 1 Отговор
    В кодекса да влязат и постановки за насилствено демонстриране и налагане на малцинствено разбиране за отношенията между хората! Не само срещу хората от дъгата, но и срещу етнически и религиозни малцинства. Това е ТЕРОР НА МАЛЦИНСТВОТО НАД МНОЗИНСТВОТО или ДЕМОКРАЦИЯ С ГЛАВАТА НАДОЛУ!
  • 57 pbdan

    17 1 Отговор
    ИК е за продължаване на емиграцията на хора от мюсюлманските държави към ЕС. Преди години се започна с дисидентите, след това се издейства право на хора от бившите колонии да живеят в метрополията. Играта с бежанци от войните вече е на приключване, защото страните изградиха огради, появи се недоволство от "културните им особености". Сега с ИК всеки от една мюсюлманска държава може легално и без да може да му се откаже да поиска убежище в ЕС. Всеки мъж или момче може да каже, че се чувства жена, за което ще го хвърлят от покрива с главата надолу в собствената му държава. Една жена мюсюлманка може да каже, че е подложена на домашно насилие (няма дори да излъже) и също да поиска убежище. Мюсюлманско момиче може да каже, че я грози обрязване и също да поиска защита. Всяка държава подписала ИК е длъжна да ги приеме и обгрижва. Това е същността на ИК. Ако не искаш да биеш жена си няма да напишеш 77 страници конвенция.
  • 58 pbdan

    11 1 Отговор

    До коментар #54 от "dad":

    Престъпниците трябва да са задължени да извършват престъпленията си от/с любов. Каква е тази омраза!?

    Коментиран от #61

  • 59 Безпристрастен

    20 0 Отговор
    За мен,е абсолютно безразлично,кой ,с кого и как мачка чаршафите.Но до там- под чсршафа,без да ми го натрапват като някакъв вид" специални права! Ти си член на това общество.Работи ,каквото умееш.Развличай се където и както искаш.Някой да ви спира? Но да оказвате все по брутален натиск върху обществото и държавата,че сте нещо " по така" ,и заради това да търсите специални права- няма да се случи! Тук,откакто е има България,има мъж- жена.Брак между тях за да се продължи рода Български.Другото" различие"- там под чаршафа.Какъв НК,какви пет лева? Ти ще ми демонстрираш нагло " различие" в парка,в гр . транспорт,на улицата,пред очите на внуците ми,и аз да съм ТОЛЕРАНТЕН? Българите може да бъдем различни,.По соц.статус,политика, но в това сме като гранитна скала.Не само вас,но управление което само се пробва,ще бъде изметено.
  • 60 big

    16 0 Отговор
    Проблема са не атаките, а лова на вещици от тяхна страна! Изкарването си на безпомощни хора, без никакви права! Това е абсолютна лъжа, тези "атаки" или обиди са и в настоящето законодателство и важат за всички хора. Отделянето им в отделни закони или параграфи най-вероятно е опит да се легитимират като отделен пол, което биологически и природно не може да бъде!
  • 61 Аватар

    16 0 Отговор

    До коментар #58 от "pbdan":

    Педофилите са тъкмо такава група.

    Коментиран от #62

  • 62 pbdan

    16 1 Отговор

    До коментар #61 от "Аватар":

    То и тия, които обират банки са нумизмати, а които обичат да обират мандри - кашкавалофили.
  • 63 Без Негри

    22 0 Отговор
    Обратните искат привилегирован статус на специални хора.

    Не трябва да им се дава, вижте какво направиха на запад обратните и се поучете!
  • 64 Защото

    5 6 Отговор

    До коментар #14 от "64333":

    Парада го води Мунчо в момента заедно с ПП
  • 65 Роки

    11 1 Отговор
    Моето скромно предложение за всеки един жител на тази държава е - всеки да получава право на каквото и да е след като е станал родител поне на едно здраво дете и то е влязло в детска градина! Всичко друго е пари на вятъра. Без значение ориентация грабне ли те същинския живот - ставаш човек,ако се дърпаш - ще си носиш отговорност сам!
  • 66 Съдията Дред

    12 1 Отговор
    В нашият наказателен кодекс няма понятие "Престъпрение от омраза". Най близък е състава на член 162 НК - проповядване или подбуждане към дискриминация, омраза и насилие, основани на раса, народност или етническа принадлежност. При други престъпления - например при побой, ще е лека телесна повреда по хулигански подбуди, ако човека е бит заради половата си ориентация. Такива престъпления се преследват, има практика по въпроса. Но тяхната идея е да се създаде законодателство по англосаксонски модел, с цел по лесно присъждане на обезщетения на всеки, който заяви, че е жертва на престъпление от омраза.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Павел пенев

    14 0 Отговор
    Ние пък искаме хората с различна сексуална ориентация да бъдат обявени за извън закона.
  • 69 Нормален човек

    8 0 Отговор
    Аз нямам пари за хляб те все г ъ з ът на 1% сбърканяци хранени от запад ще защитават бастааа тия в ада където им е мястото
  • 70 Алоо оф'Ци таквиз.

    14 0 Отговор
    Кои са тия, които искат подобни закони? Кой иска, децата да си избират сами половете? Естествено, че Жендърлята!!!! Никой трезвомислещ, не би казал на детето си, "Спасе, тате! Ти си мъжко отроче, ама силно се надявам един ден, да доведеш зет на татко си!" Имам детенце и съзнанието ми не позволява, да си представя още един индивид като нея, "ръка за ръка" ИСКАМ ВНУЦИ ЕДИН ДЕН МАЛОУМНИЦИ ТАКИВА!
  • 71 Последните 40 години

    5 7 Отговор
    САЩ И ЗАПАДЪТ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОТВРЪЩАТ ОТ БОГ И СИ ПОСТИЛАТ ПЪТЯ ЗА АДА НЯМА ДА ГИ БЪДЕ ВЕРВАЙТЕ МИ ДОКАТО НЕ СЕ ПОКАЯТ И ВЪРНАТ ПРИ БОГ ОЩЕ ПО НАДОЛУ ЩЕ ПОТЪНАТ

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 пийни си кислол

    6 4 Отговор

    До коментар #71 от "Последните 40 години":

    да се упокоиш
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 1100

    4 5 Отговор
    Всички ЛГБТ, джендъри/евреина Станишев и ексхибициониста Ф. Димитров/,двамата папурковци /с наклон към гейдружинките/лесбийките и всички извратени типове от най-тъпата страна в света ,без Вяра в Йисус Христос,32 пола,секти-сащ,не трябва да имат глас при създаване на Българско Правителство а лютеранката, кюрдка ,мюсюлманка Х. Мустафа/или МустАка/,също.Не са ни нужни обратни.Бог Отец е създал Адам и Ева-Мъж и Жена.От Тях се раждат деца-момчета и момичета.Ето, за това не вярваме на двамата мошеници К.Петков/ментата/и А. Василев /офшорката/.При наличието на двама лъжци,защо трябва да обвиняваме Васил Божков и Цветан Василев???В арабските страни има ли обратни-има ,но те се прощават с живота си.В азиятските страни ,в Япония има ли обратни-има,но не са живи.Виктор Орбан ,Вл. Вл. Путин истински МЪЖЕ,не се принизиха до педофилията и 32 пола в тъпите сащ.Къде е България-има Биологичен пол/справка КС/,има МЪЖ и ЖЕНА и ДЕЦА/момче и момиче/.Зарежете Кирчо и Асенчо.Гледайте смело,имайте Православна Вяра.

    Коментиран от #77

  • 76 МАКРОН

    11 1 Отговор
    Сексуалната ориентация нека се демонстрира пред партьнора, а не пред обществото, тогава няма да има такъв вид атаки или каквото и да е от този род.
  • 77 Фенрир

    7 1 Отговор

    До коментар #75 от "1100":

    порнослафен ско твойто хейло е педофил
    а и цялата ви сукта е джендърска
  • 78 шопендар

    11 0 Отговор
    А развращаването на деца и малолетни как се квалифицира
  • 79 ПЕНКО

    9 0 Отговор
    КАКВА ОМРАЗА БЕ ХОРА -СЪНАРОДНИЦИ !!! ЕДНИТЕ ОБИЧАТ ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА ---А ДУГИТЕ ВЪЗПРОИЗВОИТЕЛНАТА СИСТЕМА ---И ---ВСИЧКО Е ЛЮБОВ !!!!!!! НО ТЕЗИ , КОИТО ХАРЕСВАТ ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА ---НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА БЕЗ ВЪЗПРОИЗВОДИТЕЛНАТА !!!!!!!!!!!!!!
  • 80 gost

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мислещ":

    Абсолютно вярно- борбата им е точно за привилегии, а не за права.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове