Last news in Fakti

12 Декември, 2021 08:53 35 610 192

Николай Марков: Румен Радев е по-лошо продължение на Бойко Борисов

  • николай марков-
  • румен радев-
  • бойко борисов

Те са един отбор, това е едно завършено цяло

Николай Марков: Румен Радев е по-лошо продължение на Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Николай Марков заяви в „Беновска пита“, че се случват неща, които следват някаква логика, не може да се каже, че тя е здрава. Още повече, че терминологията, с която е пълно политическото пространство, не съответства на стоката, която се предлага. Марков заяви: „Повечето говорят за „партия на промяната“, а такава партия не съществува. Тоест идентификаторът какво всъщност и кой го върши действието не е ясна. Става дума за двама човека, които представляват някакви неща, но не са ясни какви са тези неща. По-скоро аз възприемам, че „Продължаваме промяната“ е една идея в която има двама човека. Но защо се възприема като партия и се интерпретира по този начин аз не мога да си обясня!“.
Връзките между Кирил Петков и Румен Радев.
Николай Марков заяви по отношение на Румен Радев и Кирил Петков: „Те са един отбор, това е едно завършено цяло, което тече от доста време като завера. Това са естествени процеси. Това е договорка още много преди да започнат митингите, така че това е завършекът на един процес, в който тези хора се настаняват официално във властта. Така че на практика ние ще станем президентска република!“.
Кирил Петков.
Беновска пусна запис от интервю с Кирил Петков от 26.08.2021 г.:

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Илиана Беновска: За президента Радев можете ли да кажете - верни ли са слуховете, че Ви гласи за водач на негова партия?
Кирил Петков: О, не, това ме питаха и в индустриалната. Не, такава дискусия не е имало. В момента това, което аз знам, е че президентът Радев се опитва трети мандат да се случи. Ако не се случи, следващата му задача ще бъде да направи отново служебно правителство.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Николай Марков заяви, че Кирил Петков е общественокомпрометирана личност. Той продължи: „След като влезе през задния вход, прегази Конституцията и ред други неща, каза хиляди неистини, след което излязоха документи. На база на неговите твърдения се наложи да се произнесе КС с решение. Има логика, която показва, че този човек няма близки отношения с истината. Това ме смущава като разумен гражданин, а оттук нататък кой как ще го възприеме е друг въпрос. Едни му харесват усмивката, други това, че тук ще дойдат някакви милиарди и ние ще станем много богати другата седмица, пенсионерите го харесват, защото е хубаво момче, младо, пенсиите им ще станат също по 2-3 хиляди лева!“. Водещата добави: „Сравняват го с Джон Траволта, тук много голяма женска аудитория го лайква. Ще се пошегувам – още не е надминал привлекателността, на която се радваше Бойко Борисов за жените, но натам отива!“. Марков продължи: „Ние българите сме интелигентни същества, обичаме да се шегуваме с управниците си. Ако се сещате по времето на Тодор Живков колко вицове имаше за него, той даже започна да се забавлява в последните години, отначало му беше тъжно, но после свикна. Ние научаваме управниците си да имаме към тях усмивка, а една нация, когато може да се усмихва, това означава, че е жива и мисли!“.
Водещата пусна запис как връчва Конституцията на Кирил Петков, след което попита: „Какво ще кажете, той я взе, след което тръгна с нея? Това буди ли усмивка у Вас, или недоумение?“. Николай Марков отговори: „Те се смущават от Вас, дори и предишните управляващи се смущаваха от Вас. Защото следвате нетрадиционно поведение, провокирате с интелектуални предизвикателства, а политиците обикновено се страхуват да не се изложат. Да подариш Конституцията не е странно, но те не знаят дали няма някакъв подтекст. Колко журналисти са подарявали Конституцията преди Вас?“. Беновска отвърна, че може би не са се сетили. Събеседникът ѝ отговори: „Значи Вие подхождате иновативно!“.
Беновска продължи: „Когато Ви подарих миналия път Конституцията, Вие не се смутихте, даже я отворихте и ме оборихте в едно мое твърдение, това според мен е нормалната реакция!“. Марков отвърна, че политическата суета и сексуалността при политиците имат съвсем различни измерения, отколкото при обикновения човек.
Асен Василев.
„Макар че сте полковник от резерва, Вие сте известен и като много тънък анализатор и на свой ред ще Ви върна моята оценка за Вас. Вие също изненадвате с Вашата ирония, с Вашето образно мислене и с точните заключения, ако играем на дартс, Вие удряте в десятката. Как ще анализирате втория човек в правителството, това е другият човек, който казахте, че олицетворява липсваща партия „Продължаваме промяната“ Асен Василев? Нека да видим едно много хубаво негово качество, което той прояви пред нашата камера и после ще продължим!“, продължи Беновска и пусна запис от интервюто ѝ с Асен Василев от 3 юли 2021 г.:


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Асен Василев: Пак в английска паралелка.

Илиана Беновска: Но нямате създадени предварителни някакви отношения, приятелски?

Асен Василев: Познаваме се, пяхме в училищния хор. Той беше много голям, 60 човека, всеки десети ученик беше в хора.

Илиана Беновска: Ще позволите ли, сега споменахте, че сте пял в хора, можете ли нещо да запеете?

Асен Василев: В момента?

Илиана Беновска: Да, нещо простичко.

Асен Василев: „Хубава си моя горо!“

Илиана Беновска: Поздравления!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Беновска продължи: „Виждате, аз му стиснах ръката, той ми стисна ръката и ние попяхме. Виждате, че имаме един много силен вицепремиер, който пее и патриотични песни! С това също ли го смутих?“. Николай Марков отговори, че по външните, невербални белези на тялото личи, че Василев се смущава от Беновска. водещата попита защо тогава е запял? Събеседникът ѝ отговори: „Трябва да защити, имаше една програма на ПП, каквото и да означава това, бяха пуснали – защо трябва да изберем ПП. Имаше различни неща и едно от тях беше, защото Асен Василев пее оперна музика. Пред Вас той защити оперните или оперетните си качества! Искаше на по-високо ниво да се представи, но не блесна! Доста фалшиви звучи. Хубаво е един политик да може да пее, но както навремето казвахме – щом е в Първо главно е добре! Ако свири на едно място, а пее в Първо главно, значи нещата са наред!“.
Бойко Рашков.
„Хубав хумор, дали Бойко Рашков ще Ви разбере?“, попита водещата Илиана Беновска. Николай Марков отговори: „Рашков беше нормален човек преди да го приземят в президентството. Що се отнася до тази величина с бохемските забавления, които всички познават, има тези склонности към продължителното стоене близо до масите. Още Ленин е казал „близо до масите“ и г-н Рашков го спазва – „близо до масите“, все пак тези хора са от ленинското време!“.
„“До масите“ ли ще управлява той МВР?“, попита Беновска. Събеседникът ѝ отговори, че не си спомня да сме имали вътрешен министър, който да не е близо до масите. Водещата отбеляза, че Емануил Йорданов не е бил. Марков отговори: „Той беше до леглата, там имаше други проблеми. Той се отклони от масите заради други неща, но 90% бяха до масите. Общо взето те загиват от черния си дроб, защото МВР е една система, която изисква особен интелект. Но когато стоиш „близо до масите“ със сигурност спазваш главния курс на Ленин!“.
Ролята на БСП и Корнелия Нинова.
„Каква е оценката Ви за вицепремиера по икономика и индустрия Корнелия Нинова, ще добавя и нейния антураж в този кабинет – Христо Проданов, Иван Иванов и Георги Гьоков?“, попита Беновска. Марков отговори: „Тя води доста „мазни“ борби, от тези хубавите, за да стигне до този пост и беше наградена, което е нормално. Съгласете се, за толкова години пълзене, лазене, нормално е да стигне до този пост. Що се отнася до компетентността, мисля, че има такава, защото тя е част от приватизацията и има опит в тези неща. Тя е един от първите олигарси. Аз бях още в Народното събрание, тя стана първата олигархка в България, защото на много детски години приватизира едно много хубаво предприятие. Смятам, че има компетентност в тази сфера, особено като чух „индустрия“ това много ми хареса!“.
Николай Марков продължи, че обществото приема нееднозначно Иван Иванов. Водещата поясни: „Даже снощи се наложи БСП да дадат пресконференция в 20.30, за да оборят, че Иванов не бил какъвто бил! Те казаха – лъжа е, че Иван Иванов е бил управител на фирма на СИК. Само че аз си спомням, че той стоя точно 2 часа заместник-министър на вътрешните работи при Орешарски точно за това!“. Събеседникът ѝ отговори, че формален повод да смажеш един човек в България можеш да намериш винаги. Той продължи: „Аз стигнах до документ, че той е участвал, и то като управител в такова дружество, в Търговския регистър. Сега ще Ви кажа моето мнение обаче. Той е бил председател на Комисия в Народното събрание, която се е занимавала с разследване. Моето мнение е, че той беше единственият адекватен човек с изключително хладен ум от народните представители, които познавам, а те са 7 по 240. Смятам, че този човек има културата да изслушва всички страни спокойно, не е човек, на когото му „завира кръвта“ каквото и да стане и се държи адекватно в стресова среда!“.
Водещата отвърна: „Аз също съм останала с такова впечатление, но каква експертиза има той в земеделието, може би е натрупал опит от СИК!“. Марков отговори, че Иванов е политическа фигура, а за един политик е достатъчно да има хладен ум и да може да изслушва всички, дори и тези, които не приема. Той продължи: „“Совите не са това, което са“, българите са много интелигентни, независимо кой с каква професия се занимава и не може бързо да им слагаш етикети кой ти е приятели и кой ти е враг. Това е политическа грешка на нашите политици. Нямат култивирано търпение да изслушват всички страни. Иван Иванов има такова качество. А по отношение на компетентността – ами то няма земеделие, той никакво земеделие няма да определя. Той е поставен на „пачи яйца“, ако трябва да се изразим по народному, нали ще ставаме народняци, с Ленин идва и болшевизма!“.
Румен Радев.
„Кой е Ленин, Вие непрекъснато споменавате Ленин, Радев ли е Ленин?“, попита Беновска. Николай Марков отговори: „На мен така ми прилича. Защото Ленин на всички паметници е с вдигната ръка, сочи пътя напред! Това е метафора разбира се, но аз смятам, че президентът се забърка в каша, която в краткосрочен план му донесе дивиденти, но далечните дивиденти ще бъдат много лоши за него. Той не знае фундамента на човешкия живот, а той е, че „осанна“ и „разпни го“ вървят заедно!“.
Беновска пусна запис как връчва Конституцията на Радев в изборната нощ, но той отказва да я вземе. Тя продължи: „Като бивш служител на НСО не може да не си давате сметка колко ръце на Ваши бивши колеги се впиваха в моята ръка и ми я сваляха непрекъснато, докато се опитвах да достигна до Радев. Това е детайл, защото те спаха и се смяха, когато аз му хвърлих ябълката на първите избори. Тогава Вие взехте страна, че те са постъпили абсолютно некомпетентно, мисля, че трябваше да ме свалят на земята моментално, това е истината. Но тук отиваме отново при Радев, защо той не взима Конституцията, и него ли го смутих?“. Николай Марков обясни, че при Радев има една инфантилна компонента, която се вижда във временните изблици на доволство и един особен смях. Той продължи: „Президентът е зрял индивид, завършили са всички функционални процеси по развитие на главния мозък в някакви нормални граници, но той не е завършена личност! Няма личност!“.
Беновска отвърна: „Но нали е главнокомандващ!“. Събеседникът ѝ отвърна: „Вижте, то в България вече професори, генерали, само в НСО има 20 генерала, които дори не са ходили войници. Тук генерал или професор да станеш, това е най-лесната работа! И милионер! Дайте да не влизаме в тази тема, защото тя е болезнена, тежка и много трудна. Говорихме да личността на Радев. Той сега се припознава като антипода на Борисов, може би затова получава някаква емоционална симпатия от българските граждани. Смятам обаче, че той е продължението на Борисов, по-лошото му продължение. И аз мисля, че г-н Радев много харесва г-н Борисов вътрешно! Питайте по коридорите на ВВС какви неща са се случвали, докато той беше главнокомандващ и ще видите, че са същите, каквито са се случвало по коридорите на МВР, когато там е бил Борисов!“. Беновска попита: „Нещо лично ли?“. Марков отговори: „Мъжки работи, може би женски работи понякога, не знам! Но когато едни хора имат едни и същи маниери, за да си личност, трябва много неща в себе си да си овладял и да си дисциплинирал, а те нямат такива граници! Това са толкова широко скроени хора, че може би и двамата се вписват в джендър идеологията, нито единият е консерватор, нито другият!“.
Беновска попита: „Толкова ли са секси, защото един мъж, за да е секси, трябва да може да те подчини и интелектуално, в ума?“. Марков отговори: „Вие говорите за любов, а в политиката нещата не стоят така, защото там става въпрос за власт. Всъщност сексуалното общуване е властово и ако ние придадем окраските на любовта, ще стане много грозна картината. И аз обичам краските само и само за да забравя това, което знам, другото. Чърчил също не е бил много секси външно, но много са си падали по него. Но обикновено хормоналната част от жените, обикновено се задействат от пари!“.

Беновска пусна запис как подарява ябълка на новоизбрания президент Радев на 13.11.2016 г. и как той и Корнелия Нинова отговарят на въпросите ѝ:


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Илиана Беновска: Е, понеже ме аплодирахте, ще започна с края на въпроса си. Ген. Радев, позволете ми да Ви подаря нещо и то наистина да остане здраво и зряло във Вашия мандат! (След тези думи Беновска подари на ген. Радев здрава българска червена ябълка, част от инициативата ѝ да покаже, че в България има и негнили ябълки, след изказването на бившия френски посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан за „гнилите ябълки”)

Пресцентър: Г-жо Беновска, моля за въпроса!

Илиана Беновска: Подарих Ви една здрава българска червена ябълка и се надявам по време на Вашия мандат тя да остане такава!

Пресцентър: Г-жо Беновска, припомням Ви, че имате думата за въпрос, не за изявление, ако обичате! Всички видяхме какво му подарихте!

Илиана Беновска: Започвате с цензурата, а кога ще започнете с репресиите?

Пресцентър: Не е цензура.

Илиана Беновска: Може ли да си задам въпросите?

Пресцентър: Заповядайте!

Илиана Беновска: Много Ви благодаря! Значи не започвате с цензурата и да не очакваме репресии, благодаря Ви още веднъж! Г-н Радев, казахте, че зад Вас няма нищо друго освен вота на народа и аз вярвам, че е така. Но има една мисъл на един Ваш любим автор, че нищо скрито не остава неявно накрая. Това е Достоевски, цитирам малко произволно. Пожелавам Ви това да бъде Ваш девиз в управлението Ви! И въпросът ми е към двамата с г-жа Нинова, някак срамежливо премълчавате кавалерската и зрялата политическа подкрепа на ДПС. Една от партиите с най-устойчив тренд в 27 годишния ни политически живот. Вие, г-н Радев, какво бихте направил като президент да спомогнете за етническия мир, равновесието и да вземете някои от принципите на ДПС в президентството и ще имате ли техен екип? И Вие, г-жо Нинова, ще кажете ли в първо лице, единствено число, че Вие спечелихте, аз, Корнелия Нинова, спечелих изборите? Защото Вие все още нямате заместници в партията, така че Вие управлявате и за пръв път някой от Вас може да говори в единствено число. И, ако съставяте правителство, ДПС ще бъде най-голямата Ви опора, дали няма да го провалите, както кабинета Орешарски?

Пресцентър: По един въпрос, дотук бяхте с въпросите, благодаря Ви за въпросите! И други медии желаят да зададат въпроси!

Илиана Беновска: Въпросът е много важен, Бояна, ако обичаш не ме прекъсвай!

Пресцентър: Аз не Ви казвам как да си водите предаването!

Илиана Беновска: Дали второто правителство на БСП и ДПС няма да бъде провалено като кабинета „Орешарски”?

Румен Радев: Уважаема г-жо Беновска, радвам се пак да Ви видя! Благодаря, смятам, че това не е забраненият плод! За ДПС, искам да благодаря на всички членове и симпатизанти на ДПС, които гласуваха за нас, както и членовете и симпатизантите на ГЕРБ, които гласуваха за нас и които, както чухте, са повече от тези на ДПС и ПФ и други партии. Цифрите са такива, че дори всички тези гласове на ДПС да отидат при кандидата на ГЕРБ пак не им стигат и то с много. Що се отнася до етническия мир мисля, че България трябва да запази своята политика. Ние имаме един наистина работещ модел, той е доказан с годините, трябва да има приемственост, но най-важното, аз Ви гарантирам, че ще се водя от законите, от спазването на човешките права и диалог с всички партии и с българските граждани.

Корнелия Нинова: Г-жо Беновска, няма нищо срамежливо в това, което изчетох, открито и директно. Прочетох колко членове на ГЕРБ, колко на ДПС, колко на ПФ са подкрепили ген. Радев и Илияна Йотова. Това са числата и фактите. От всички политически партии българи са преценили, че това трябва да бъде водача на нацията. Що се отнася до отговорността в първо лице, единствено число, спомням си, че преди 3 месеца на една пресконференция на „Позитано” точно Вие ме атакувахте много остро и искахте да поема отговорност в първо лице, единствено число за ген. Радев. И тогава Ви го казах на онази пресконференция, аз го предложих, аз ще нося отговорност, ако не победим. Тоест аз съм доказала, че мога да нося тази отговорност. Но днес казвам, не аз спечелих тези избори, спечели ги българският народ! Благодаря!


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

След като изгледаха видеото Беновска помоли госта си да продължи с личностния си анализ. Той отговори: „Ние се забавляваме в студиото. Аз не искам да влизам в дълбочина не за друго, а защото смятам, че не честно да занимавам аудиторията, като изграждам социални профили. Това го правя за собствена консумация, за да мога един човек да не го гледам равностранно, тоест да не е равнинна фигура, а да има 3D. Така се вижда човек от всички гледни точки. Когато харесваш усмивката на един човек, да речем на г-н Петков, нашия бъдещ партиен ръководител, ако харесваш само усмивката, това е равнинно, това е просто уравнение. Това не е предизвикателство за хора, които обичат математиката. Трябва да има повече неизвестни в едно уравнение, ако може да не е решавано никога. Доста предизвикателства има пред един буден ум. Докато оскотелия ум търси прости формули и жестове, там всичко се решава от теорията на жеста – усмихнеш му се и той си казва „много е готин“. Седнеш до него на пейката и той си казва „и той е като мен“. Имаме проблем с образователната система в България, тя има дълг към миналото ни и дълг към бъдещето ни. Например начинът, по който се подхожда в тази система в Китай, ние все едно пишем върху дъски от пясък. Има предизвикателства към човека от бъдещето и ако ние искаме да сме хора от бъдещето, трябва да отчетем това технологично развитие на света и в никакъв случай да не се гледаме в равнина, едностранно. Трябва да има малко по-задълбочен поглед, зад който обаче да стои една усмивка. Човек хем трябва да бъде много задълбочен, хем трябва да бъде и лековат в отношенията си, за да не натоварва другите, било то в семейството или в политиката!“. Така завърши разговорът между Николай Марков и Илиана Беновска в „Беновска пита“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 161 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кръсник

    345 5 Отговор
    Няколко месеца без депутати. Някой да е почувствал липсата им.
  • 2 Последния Софиянец

    324 117 Отговор
    Мачкай Радев!

    Коментиран от #13, #35, #76, #132, #134

  • 3 Sieg

    360 82 Отговор
    Всеки некадърен може да има мнение и да го изразява, колкото и слабоумно да е то. Та така и този. Това не и харесвам на демокрацията, всеки глупак използва свободата на словото.
  • 4 почтен

    117 359 Отговор
    Не лошо продължение, а катастрофално! Фатмащината разби обществото, унищожи политическата система, докара здравната система до световни рекорди по смъртност и съсипа икономиката! Единственото което правят тия Фатмашки мизерници е да теглят милиарди дългове. Никога България не е била толкова зле както през тия 8 месеца на тоталната фатмашка диктатура на Радев! Бог да ни пази защото тия ще ни унищожат напълно!

    Коментиран от #25, #32, #34, #68, #111, #114, #128, #133, #159, #163

  • 5 marcoff

    371 60 Отговор
    Марков, ти беше шофъорче от НСО, кога стана "експерт по национална сигурност"?!

    Коментиран от #103, #105

  • 6 Голем локум

    281 39 Отговор
    И лепкав. Трето качество.
  • 7 джаба

    325 39 Отговор
    този службогонец не излизаше от студиото на Сашо Диков и Слави но нещо не го огря и веднага мина в другия лагер - евтенийка си мой ,евтинийка
  • 8 Обесен Язовец

    61 108 Отговор
    Очевидни са истините, които споделяш, но Народнити Будители трябва да се обединят за да се събуди народа! Ако това не стане при следващото преброяване българите ще сме 2 000 000 и останалото ще е преобладаващо "малцинство!"
  • 9 вижда се

    280 39 Отговор
    Много мързеливи и крадливи магарета ще реват за боко!!
  • 10 политнекоректен

    78 186 Отговор
    Най-големият проблем за обществото са не единствено Фатмаците, а и техните брутални тролове, които виждат че държавата се срива, но парите които получават от Сорос и Дондуков-2 ги карат да лъжат нагло и безочливо и да хвалят убиването на държавата и нацията!

    Коментиран от #69

  • 11 ало Ваньо

    206 39 Отговор
    къф е тоя кавал?
  • 12 Георги Марков

    202 38 Отговор
    Ники, пий си хапчетата!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ГОРСКИ

    218 42 Отговор
    И този много сукал от държавата при Буда, всички сукалчета ще лаят против новото правителство !!!!!!!!

    Коментиран от #42, #174

  • 15 Дявола е възседнал България

    63 187 Отговор
    и развява байрака на Подмяната и Унищожението! Радев сключи кървава сделка с него единствено заради властта и мачка бизнес, мачка здравеопазване, мачка икономика, общество, политическа система. Било лошо, но толкова лошо не е било, имало е простащина, но такава простащина каквато е сега при Радевата мръсна диктатура не е било! Бог да пази България, щото ние оставихме мръсниците да вземат властта!

    Коментиран от #158

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ????

    180 39 Отговор
    На едно място Беновска и Марков е пасквила, който е публикуван. За тази Стара чанта разбираемо да е против президента и Кирил Петков, но този на есен специалист по национална сигурност какво иска? Може би той да е премиер?

    Коментиран от #171

  • 18 Динку

    110 11 Отговор
    Марков най големия проблем на България е хората на Източна Румелия Божков,Цв.Василев,Брендо,Вълка,Овчаров,Шуши,Домуси 2бр,Галеви 2бр,Бобокови 2бр,Маджо,Гигов,Маргини 2бр,Порточанов,Ганчев,МинюТрифоновГьоре и ВАсе Илиеви,Коко .Първо покозно убийство шефа на НЕК от Делиормана Керински оставил 3 милярда крадени лева на семейството си.Прок.Филчев,Цацаров,Татарчев.аконотворци Сербеза и Герджика.
  • 19 Наблюдателен

    176 28 Отговор
    аман от ченгета дето ръсят мъдрости, съпротивата е голяяма ............
  • 20 А ПО ЛЕКО

    189 31 Отговор
    МАРКОВ ПРАВИШ СЕ НА "РАЗБИРАЧ" ПО ВСИЧКО , А РАЗБИРАЧИТЕ ПО ВСИЧКО СА ПРОСТО ЕДНИ .....ПРАЗНОДУМЦИ НА КАИШКА.........!
  • 21 КРИВАТА ПИТА?

    188 32 Отговор
    Да не забравяме, че Кривата е гербераска слугиня и си подбира гостите специално да критикуват президента Румен Радев !
  • 22 Язък

    99 29 Отговор
    Марков, харесвах ти коментарите !

    Коментиран от #94

  • 23 Pilot

    156 24 Отговор
    Поредната калинка ! Явно тиквата добре им плаща , но иде видов ден !
  • 24 mi6osp

    152 25 Отговор
    Ненапразно изхвърлят глупаците като теб от службите.
  • 25 долу герб

    156 29 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Тиквата още вади пари от шкафа да плаща за такива ефтини не аргументирани тесни "специалисти" да дават мнение без покритие. Има и няколко герберски трола на които се плаща да тролят тук. Но края ви наближава герберски тролове балона герб се спука ако още не сте го разбрали, единственото което все още може да направите е да ревете, само това можете.
  • 26 Помниш ли Марков

    59 111 Отговор
    когато говореше против Борисов по медиите на Радеф, БСП, Сорос, ДС и Джендърите, какви хвалби имаше от същите тия тролове, които сега те плюят! Тогава ти си мислеше че те хвалят заради истината, заради загрижеността към държавата и народа, но сега виждаш че тия никога не са мислили за народ и държава, а за пари, за власт, за унищожение, за мръсотия. Сега ти пак казваш истината, но на тях не им пука, а си искат башибазушкото крадене, башибозушкото управление, башибозушката съсипия, която сега управлява България!

    Коментиран от #175

  • 27 плюс минус

    130 26 Отговор
    Какво работи в момента този отявлен критик на президента?
    а- вече е пенсионер с голяма пенсия
    б- плащат му да критикува президента
    в- има нещо лично към президента.
  • 28 Запознат

    158 30 Отговор
    Беновска, Румяна Коларова, Антоанета Христова, Татяна Боруджиева, Амтон Тодоров, Цветанка Ризова... са на хранилка в ГЕРБ плаща им се от крадените пари от бг народа!
  • 29 Бивш гербаджия

    112 23 Отговор
    Eй, тези паразити крадливи няма отърване от тях. Много пари стоят зад тях и ще пищят още дълго време, докато се напълнят затворите с тези подлоги. Мутрите не се дават и трябва само яко трепане.
  • 30 Гената

    100 19 Отговор
    Беновска да вземе да спре само да пита, ами наистина да омеси една ПИТА . Е, нека се постарае да е симетрична и приемлива на външен вид, а не като нея !
  • 31 Николай Марков!!! Ти си във всяко гърне

    105 20 Отговор
    Меродия Такива, като теб, Илиан Василев и подобни никъде не ги искат, никой не ви предлага нищо и вие само плюете!!
  • 32 Драйфус

    115 22 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Всичко, което си описал, го имаше при Баце в пъти по вече.Разликата е,че служебното правителство вдигна високо летвата за следващите управляващи!
  • 33 Страшен майтап

    121 20 Отговор
    "Беновска пита" по правилно е Беновска ПЛЮЕ!
  • 34 Дааа

    96 19 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Почтен, ти си мислиш, че си почтен, най-вероятно си бил на хранилката на скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС, която за 12 години ограби тотално България и сега разчитате Гешев да ви осигурява безнаказаност! Дай Боже да има справедливост и възмездие!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ДА ЖИВЕЙ ФАТМАЩИНАТА

    31 68 Отговор
    ДА ЖИВЕЙ ПРОСТАСЩИНАТА!
  • 37 Много по-лошо!

    36 84 Отговор
    Ей го, спинка си при Деса Мутреса, вместо да е на първа линия при хората с наводненията, за което отговаря по закон.

    Коментиран от #41

  • 38 много ви моля

    101 26 Отговор
    Този бракуван кон не го показвайте повече не ни е интересно неговото мнение
  • 39 Todor

    102 18 Отговор
    Кой се интересува от мнението на един господин Никой? Тоя се надяваше на службица и пост, но като разбра, че няма да го огрее започна да плюе. Такива за пари и власт майка си ще убият.
  • 40 Разбира се,

    101 17 Отговор
    ако Радев покани Марков да работи в президентството, последният веднага ще обърне палачинката! Аман от измекяри и популисти.
  • 41 Коко

    89 21 Отговор

    До коментар #37 от "Много по-лошо!":

    Радев спечели изборите с огромно мнозинство, така че тролските ти коментарчета вече са ненужни.

    Коментиран от #45, #152, #153, #176

  • 42 Антидемократ

    56 13 Отговор

    До коментар #14 от "ГОРСКИ":

    Горски, ти явно живееш в гората......а и всички дето ти слагат плюсчета. Марков е всякакъв но не и сукал при Буда. Много неграмотно си се изцепил. Марков е лика прилика с собственичката на афера.бг - Томова. Вечно недоволни.....и те не знаят какво точно искат....
  • 43 Ангел Ханс

    70 13 Отговор
    Този е от отбора на изтрещелата веска от афера дето мина към депесето , спокойно могат да вземат и други аутсайдери , като просещaта теуевизия Alfa хахахахаха

    Коментиран от #50

  • 44 Като

    54 12 Отговор
    прочетох кой и къде го е казал , ми беше достатъчно да не чета !
  • 45 Спечелил с мнозинство?

    37 49 Отговор

    До коментар #41 от "Коко":

    Като махнеш 70 процента негласували от отврат, колко ти е мнозинството?

    Коментиран от #46

  • 46 Коко

    61 14 Отговор

    До коментар #45 от "Спечелил с мнозинство?":

    Ниската избирателна активност винаги е оправдание на загубилите. Факт.

    Коментиран от #63

  • 47 Маркоооов

    62 12 Отговор
    Марков ако че се правиш на полковник и експерт по национална сигурност и ти си носил зелените чорапи във военното училище или. забрави как и с какви протекции те назначихме в НСО

    Коментиран от #110

  • 48 Препоръчвам

    59 14 Отговор
    Препоръчвам на господин Марков да отслабне. Човек, който не може да се оправи със собственото си тегло, тръгнал да говори за характера на Радев :)
  • 49 Николай, само лай !

    49 15 Отговор
    Много словоблудство !
    Продължаваме промяната с Изчегъртване
    на герберасти ! Затова са тези страсти !
  • 50 Този разжалван "експерт"

    37 14 Отговор

    До коментар #43 от "Ангел Ханс":

    Е помпил лицеви опори,за кеф на Маргините.
  • 51 Четири (4) години ТИШИНА !

    45 14 Отговор
    От ГЕРБАВИТЕ плъшоци и мишоци !
  • 52 Къв е тоя ?!

    38 14 Отговор
    По добре да говори за млеконадоя !
  • 53 Николай Стоименов

    60 13 Отговор
    Щом тоя пръдльо опря квазимодото Беновска да го пита значи че много е изпаднал
  • 54 Васил

    31 56 Отговор
    Радев излъга народа и му се хванаха на въдицата нали все пак Българите са овце с неговата марионетка Кирчо Ментата.
  • 55 JEFF

    56 19 Отговор
    Куцо, кьораво и сакато ще се изреди да плюе по Радев и Петков. Това са приближените до ГЕРБ. Те ще опитат всичко , за да се върнат на власт. Никога ГЕРБ !
  • 56 Люси Дяковска

    49 12 Отговор
    И той е неуспял ченгесар е специалист по всичко!

    Коментиран от #65

  • 57 Николайчо балалайчо

    40 11 Отговор
    И той изкука! Знае цялата азбука !
  • 58 Николай Марков?? Излиза, че си на

    46 13 Отговор
    Хранилка на ГЕРБ?? Останах те малко такива, но и то ЩЕЕ до време, имаш пенсия ще преживяваш!! Оказа се Фурнаджийски лопата!!
  • 59 Словедна "ПЛЯВА" на чак пък нтолко

    23 10 Отговор
    Едни но има и други. Свърши "дъвката" втори мандат. Винаги ще се намери втора "дъвка", кото правило, ПСЕВДО анализ или "ПИШМАН" протноза. Някой може да има търпение да изчете "плавата" от думи. Явно такъв има здрави нерви.
  • 60 АЙ СТИГА БЕ

    16 8 Отговор
    Анонимници с лица, пропуснати от печата на интелигентността
  • 61 Доротея

    28 10 Отговор
    E, и !? Много текст, много нещо за два негодяя. Да бяха се кандидатирали като Луна Йорданова и да сразят този лош Радев!
  • 62 Ченге без портмоне

    40 10 Отговор
    Марков! По добре си трай!
    Няма смисъл от твоя лай!
  • 63 До Коко

    9 6 Отговор

    До коментар #46 от "Коко":

    Не, оправдание за кьорави като теб. Партийци.
  • 64 мдаа

    47 15 Отговор
    Николай Марков не критикува, а клевети. Отвратен съм от такива машини за компромати готови да оцапат всичко и всички с извратените си мисли и неадекватни логореи.

    Коментиран от #86

  • 65 Служил в БНА

    40 3 Отговор

    До коментар #56 от "Люси Дяковска":

    Какъв "ченгесар " бе Люси? Той даже в тяхната "Академия" не е припарвал ,а е "учил" във Военното в В.Търново...,но след съкращението в Армията ,се намества по неведоми пътища в УБО -извинявам се ...НСО ...
  • 66 O ne

    24 3 Отговор
    Боядисваш ли си косата си ясен.
  • 67 Кочо

    16 30 Отговор
    ФРБ - Фатмашка република Бустан!
  • 68 Копирано е. Добре казано!

    14 5 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Едни но има и други. Свърши "дъвката" втори мандат. Винаги ще се намери втора "дъвка", кото правило, ПСЕВДО анализ или "ПИШМАН" протноза. Някой може да има търпение да изчете "плавата" от думи. Явно такъв има здрави нерви.
  • 69 Doni Brasko

    37 9 Отговор

    До коментар #10 от "политнекоректен":

    Не се срива държавата, а схемите ви за крадене. Не бъркай нещата. Държавата не е ГЕРБ. ГЕРБ е ОПГ-то, което скоро няма да го има, а с него и такива гн иди като вас
  • 70 естествено явление

    30 8 Отговор
    Съпротивата на 12-годишното схатукво и лапачите като Николай Марков покрай него е огромна. Загубиха достъпа до финансовите ресурси на държавата, от които смучеха повече от десетилетие и сега бълват отрова срещу промяната.

    Коментиран от #131

  • 71 Доротея

    21 5 Отговор
    Бена - Марко! Това са неизбраната презеденска комбинация! Вие не ги заслужавате!
  • 72 Пожарникар

    30 10 Отговор
    Това е един кръгъл глупак...
  • 73 Я глей.... ТИ ДА ВИДИШ

    32 7 Отговор
    Ама туй ПЕРЕКЕНДЕ нали беше изгонен от НСС поради некадърност...
  • 74 бббб

    34 8 Отговор
    Явна и николай марков е минал към ТЪМНАТА СТРАНА на герб
  • 75 Политиците са близо до масите

    20 3 Отговор
    Отрупани с мезета и напитки.
  • 76 варненец

    8 11 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А ти търкай тавите и мачкай тестото - стига си блъскал по клавишите ...
  • 77 Нямах сили да го прочета до край...

    32 7 Отговор
    Този само лай,лай... като раздрънкан трамвай !
  • 78 Безмислени напъни

    32 8 Отговор
    Поредния пасквил от "Наказаната", последни напъни за пърченце от пицата на тиквата,която ще остане в мечтите на някой мисирки.
    А тоя некадърник Марков,като е толкова голям експерт,защо е в калта,аман от такива не изгрели звезди като тоя трохар.
  • 79 НЯКОЙ

    18 9 Отговор
    Така е, всеки може да изказва мнение и да гради собствен образ пред читателите! Достатъчни са само няколко изречения и нагласите са ясни - някой обиден на новите за нещо или пък се надявал да получи нещо, друг зависим от старите за нещо или се облагодетелствал от нещо и т.н.!
  • 80 Tутанкамон

    25 8 Отговор
    Тоя се моли за служба при тиквата
  • 81 ТИ МАЙ ПЛЮЕШ

    19 5 Отговор
    ВСИЧКО НА РЕД. ЗА ТЕБЕ СВЕСТНИ НЯМА.....
  • 82 Борисов се клани на Ердоган и му целува

    25 6 Отговор
    Борисов се клани на Ердоган и му целува ръка
  • 83 от съпротивата

    21 32 Отговор
    Каквото и лошо да кажат за Радев все ще е вярно. Той просто е един офицер издигнал се по линия на ускореното развитие, а не офицер от кариерата със заслуги. Той е алчин, безогледен, незрял. Просто опортюнист.
  • 84 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    10 25 Отговор
    "... терминологията, с която е пълно политическото пространство, не съответства на стоката, която се предлага." Много точно казано, разни лъжци менте журналисти, политолози, социолози, "интелектуалци" ... ни пробутват разни мошеници и менте политици като Румен Радев, Илияна Йотова, Корнелия Нинова, Мая Манолова ... за герои и борци против злодеите. А в действителност това са големи злодеи. Бизнесмени престъпници МИЛИОНЕРИ/МИЛИЦИОНЕРИ/ ни се пробутват като менте социалисти подръжници на менте "плоския" данък. Господа истинска ПЛОСКА ДАНЪЧНА СИСТЕМА е когато всички данъчни и осигурителни ставки са еднакви. А не като българската 10% данък доход; 20% осигуровки за държавна пенсия и 8% за държавно здравеопазване, но само за доходи до 3000 лева месечно; 20% ДДС ...
  • 85 Откровения

    17 3 Отговор
    На двама заклинатели на змии. Или Безсилието на прекалено умните.
  • 86 Мдаа

    14 29 Отговор

    До коментар #64 от "мдаа":

    И такива трябват,да истината кажат и приземят Фърчащите !Аман от сервилни лакеи аплодиращи всяка глупост на Чашков и на Чорапа!Нищо,де нали БСП на власт я добутаха в лицето на Нинова,ще се сетиш ,че нагласено е и има завера!Важното в случая е,че няма какво да загубим!Така или иначе сме на дъното,така или иначе и заплатите смешни,така или иначе фалшиво е всичко на територията,защо да не помогнем на Нинова да изчисти имиджа си с пресни далавери!?Както казах няма какво да губим....освен време!Време в което Б–я да стане нормална държава.
  • 87 Марков, сигурно е чел продължението на

    25 7 Отговор
    Винету! Начетено момче,брей,ти да видиш!
  • 88 Алооо

    34 7 Отговор
    Този обърна посоката, Тиквата му снесе някой лев..
  • 89 Този, само плюе...

    24 6 Отговор
    Но всуе...кой ли, ще го чуе ?!
    Може би Буда ? По принуда !
  • 90 Беновска

    23 6 Отговор
    В ролята на злата мащеха, която предлага отровени ябълки наляво и надясно.
  • 91 Nako 👍

    14 5 Отговор
    няма смисъл да ходиш тая крава направо си я вземи у дома
  • 92 Предатели

    27 7 Отговор
    Колко предатели има само и защитници на престъпниците който са ни крали и превърнали живота на много хора в ад. Някога Беновска беше в другия отбор и защитаваше правото на хората да живеят нормално, но по незнайни причини взе си вазелинче и застана в"правилната поза" сега и тоз Николайчо може да боли първите пъти, но с времето се вижда точно обратното май им харесва. Колко много предатели има такива като тях и се чудиш, кой ще е следвашият за пари предават идеалите си ценностите си, а дали са ги имали? Ч
  • 93 Гената

    19 4 Отговор

    До коментар #35 от "БРАВО РАДЕВ, ЧЕ ВДИГНА 6 ПЪТИ ЦЕНАТА":

    Абе що така, тиквешките тролове по принцип избягват да се идентифицират поне с нинейм ?! Особено откак Бою се сгромоляса. Ето, на мен така ми викат, така се и подписвам, а те "Ха-ха-ха", друг пък "Хи-хи-хи", трети пък се правят да по-прости от лидера си и направо почват да стрелят по клавиятурата ! Уважавам инакомислието, ама дайте малко хигиена да поддържаме във форума, моля !
  • 94 истина

    17 28 Отговор

    До коментар #22 от "Язък":

    Марков просто е коректен,казва това което вижда,истината а след време вие които го плюете сами ще си кажете , да се е....м в главите прости кьде ни е бил акьла.Бьдете сигурни в това.
  • 95 бъснар

    15 26 Отговор
    Има една приказка за Цар Траян който имал магарешки уши. Рано или късно, хората ще проговорят за тъмните завери на Корни и Румен. За средствата и техния произход които употребиха за активни мероприятия. За греха в който беше сътворено това правителство.
  • 96 Свети Свети Кирил и Методий

    21 6 Отговор
    Този изнасили азбуката! Ужас!
    Лаене безкрай! То се не трай!
  • 97 Атанас

    19 6 Отговор
    Като гледам. Хмм..колегата Марков,разбирам защо е станал Гей.
    По-добре с ,,пиле" в ръка,
    Отколкото с празна торба!
  • 98 Бай Ставри

    5 22 Отговор
    Ние тук имаме време. И сме търпеливи. Все едно. Ще седем с Румен. Той ще сподели. Ние ще му посочим грешките. Той ще има време да размисли.
  • 99 Бонка Мисиркова

    24 6 Отговор
    Тоз пък фасулио вечно компетентен по всички въпроси! За 100 сребърника и майка си ще очерни.
  • 100 Кореняк Софиянец

    28 12 Отговор
    Радев е най- добрия президент. Скоро Борисов отива в затвора.
  • 101 емигрант

    27 9 Отговор
    Марков, как така те купиха бе човек ? Преди 2.5 години "пееше авторските си песни" как така днес друг ги "композира" ? Колко милиарда открадна Тиквата, че купува толкова скъпа "стока" ?
  • 102 Гербавите вият на умрело...

    23 7 Отговор
    Тръгват вече за село....
    Чака ги труд,с пот на чело...
    А някои в кауша,при бай Ставри под душа...
    Гуша до гуша....И който не слуша !.....
  • 103 Паметлив дедо

    26 10 Отговор

    До коментар #5 от "marcoff":

    Марков?? Пенкилер дървен философ!! Ха ха ха!!
  • 104 Просто човек

    22 7 Отговор
    Един боклк плюе на гости на друг... Пълен позор!
  • 105 един от многото

    22 9 Отговор

    До коментар #5 от "marcoff":

    Подслушвало е шилето , какво си говорят батковците докато шофира , и сега се прави на отворен!
  • 106 Невен

    23 6 Отговор
    Голям страх от президента и от бъдещото правителство!Защо ли?Очи щом затворят и само кошмари сънуват.Защо ли?
  • 107 LIVERPOOL CHAMPION 🏆 21/22 !

    24 6 Отговор
    Не е лесно да обърнеш резбата.
    Събереш ли се с ГЕРБАВИТЕ,тъй става.
    Нормалното в теб престава.
  • 108 Митака.

    11 19 Отговор
    Коментарите вече са излишни като наблюдател аз видях страх в учите на Кирил когато президента му връчи мандата.Това мен лично ме смути защото незабелязвах страхът преди това.Дано несъм прав.
  • 109 Кюлче в чекмедже

    26 6 Отговор
    По важно е Буци в кауша !
    А,тоз пък,кой го слуша !
  • 110 Пунта Мара

    22 3 Отговор

    До коментар #47 от "Маркоооов":

    Няма лошо,че е завършил разузнавателния профил на военното училище във Велико Търново. Проблемът е,че вместо да отиде в Ямбол,Карлово,Пловдив или Сливен да командва взвод за разузнаване е убутан с връзки в НСО - нерде Ямбул,нерде Стамбул,защото във В.Търново за опричници не се учи. Лошо е,че за няколко години блага служба се бъше превърнал в кюфте,а устата му беше крокодилска. И Първанов,и Радев,нищо,че са по-дърти от него ще му скъсат трътката на изпит по ФП ,без това да им е изискуемо то президентската длъжностна хапактеристика.От НСО го уволниха защото отказа да се яви на ежегодния изпит по ФП защото беше ясно,че и посмъртно не може да го изкара. Който го е виждал на живо знае какъв диференцал мятка на дирника си.
  • 111 Костадинов

    11 6 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Трябва незабавно да ти сменят лекарствата.Положението ти е неконтлируемо.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 факт

    20 6 Отговор
    Страната не е видяла по-лошо от Баце!
  • 114 споко

    12 8 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Скоро няма да могат да теглят. Кредитния рейтинг завоюван от Бойко ще падне. Лихвите ще се увеличат. Тарикатите няма да могат да плащат.
  • 115 Бамбука

    24 5 Отговор
    Жалко. Преди време изглеждаше нормален, но щом е при Беновска .....

    Коментиран от #177

  • 116 Милев

    18 3 Отговор
    Този спешно се нуждае от лекар. Там ще му дадат невротици и повече няма да му минават през главата подобни глупости.
  • 117 Хазар

    16 5 Отговор
    Уволнено от УБО ченге за неспраевяване със служебните си задължения съсна най-великият политически анализатор на републиката! Пази, Боже, сляпо да прпгледа!
  • 118 Otoplitel

    18 5 Отговор
    Най-демократичният начин за легитимиране в света е провеждане на избори.Този господин е имал пълното право да се яви и защити своите възгледи пред обществото.Ако ги харесат ще го изберат за президент.Ако го харесат,ще го изберат с мнозинство в парламента и ще може да състави правителство.Това което казва не е в синхрон с демократичното мислене и се прокрадват нотки на завист към Президент Радев и Министър Председателя Кирил Петков.При провеждането на нови избори предлагам на Господина да се включи в кампанията за властта.
  • 119 Siv 55

    22 6 Отговор
    А кой е този Марков, какви са компетенциите му, и кой се интересува от мнението му?
  • 120 Сербез

    13 8 Отговор
    Мачкай Радев който е грабел конфискация в полза на държавата от това най много се страхуват а герб ще станат като патриотите малко по малко ще изчезнат от парламента
  • 121 Тиква

    17 8 Отговор
    Марков, беше свестен човек и с акъл но нещо ти стана, от както се подвизаваш при Веселина Томова и другите юдейци. Това кой за какво става го определя Народа - ние българите. Едно помни, че плюеш по гърба и главата си. Даже да не говорим за чест от твоя страна! Жалък си ....
  • 122 Цуца

    16 6 Отговор
    Щом дава интервюта на Беновска и коментари в Афера, искрено го съжалявам!!!

    Коментиран от #179

  • 123 Българка

    13 10 Отговор
    Ти подлога на диктатора бб се тресеш от зависти под въздействието на гробаджиите си готов да плюеш но народа се събуди и даде път на младите умни кадърни хора а Радев колкото и да гоплюете добре че се усмели и даде кураж на народа а и той е човек мислеш и радееш за хората а не като тиквата и тези около него мафиоти и крадци довели страната до хаос и разруха
  • 124 Ozzy

    19 6 Отговор
    Тази ДПС подлога Беновска и този умник ....да го д...т !!!
  • 125 Ozzy

    3 2 Отговор
    Не ме търкайте бе кавали
  • 126 ник

    16 6 Отговор
    Маро нито гледам Беновска нито ме интересува мнението на поредния прошляк сложен на амбразурата да защитава Борисов.Да попитам ти журналист ли си или просто преписваш какво са казали по платените сутрешни блокове като послушна прислуга???
  • 127 Иян

    13 5 Отговор
    Ако Марков го бяха" поканили" в сегашната власт,друго щеше да говори.Имах го за човек с лична позиция.Но се оказа с " преднамерена" такава.Жалко!

    Коментиран от #147

  • 128 Иян

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Това име,"Почтен", е голяма самоирония
  • 129 аз съм

    15 8 Отговор
    по тъпо, скучно и най-вече изсмукано от пръстите интервю не съм срещал скоро.
    П.Р. Написах срещал , защото не го дочетох- чиста загуба на време
  • 130 Танева

    9 11 Отговор
    Н.Марков е супер.

    Коментиран от #142

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Пеци

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Той и теб ще смачка
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Тома

    8 4 Отговор
    За пари виште докаде може да се докара другаря марков
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Биби Долапчиев

    3 4 Отговор
    Пемберазите одново са се нахаплярили с фатмашки гонгита!
  • 139 боко

    13 3 Отговор
    Гнилата ябълка само гнилоци интервюира
  • 140 БЕНОВСКА Е ГЕРБАВА ПРЪЧКА

    14 3 Отговор
    МААНЕТЕ Я БЕ !
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Бай Онзи

    10 6 Отговор
    Както казахме-покажи си дипломата , за да докажеш че може да коментираш Радев ! Журналист.ч.е.т.о !
  • 144 не сме забравили

    13 4 Отговор
    Господина доскоро друга песен пееше явно с надежда да бъде забелязан, та белким някой да го покани на сладка службица. Ама като не стана, мина от другата страна и почна да лее злъч с голяма ярост.
  • 145 дддддд

    14 5 Отговор
    Квичите ли герберски прасенца?
  • 146 Хххх

    15 6 Отговор
    Този Марков и той плаче за мутрата!! Да сравняваш Р.Радев с мутрата Б Б ,означава , че напълно си изперкал !?!
  • 147 дядо

    4 1 Отговор

    До коментар #127 от "Иян":

    Оказал се, щот не мисли като теб!
  • 148 Каруцарче

    13 4 Отговор
    Копоят от Упрвлението за Банкети и Оргии (УБО) се надяваше да бъде забелязан и назначен за шеф на УБО-НСО! Но не го искат и се върна при мутро-босовете които обслужваше!
  • 149 НалиВенелино

    13 4 Отговор
    Крайно време е този "експерт" да хваща мотиката някъде,а не да обикаля като простинал Конь кенефмедиите и да ръси глупотевините си.
  • 150 Няма

    5 5 Отговор
    По лошо от ББ , АД, ДП ЦЦ и т.н. А ти си Пълен Тъпанар
  • 151 Матей

    4 3 Отговор
    Действително е имало заговор на по-ранен етап,тези неща не стават случайно,било е планирано,а къде по-точно,навярно във фашингтон и преминало през трансмисията на козяк.На терен реализирано от радев,били са му спуснати съответните тезиси,основни направления и после са си харесали кадрите,които сега се назначават за министри ,зам. и други важни капии.Остава да му се чуе гласът,т.е. какви гръмотевични политически и икономически провали ще сътворят.
  • 152 Kresi

    6 5 Отговор

    До коментар #41 от "Коко":

    Ти забрави ли какъв рай на огромни грабежи и фалити преживяхме преди ГЕРБ. И кои бяха основните назначени айдуци Каква промянани предлагаш след е като пълно с дс агенти при Радев И старите айдуци излизат от нафталина отново
  • 153 Kresi

    8 8 Отговор

    До коментар #41 от "Коко":

    Какво мнозинство бълнуваш след като Радев получи 18% от имащите право на глас,А новата пасмина получи общо около 23% от имащите право на глас.Имаш ли представа при тая огромна подкрепа колко бързо може да бъдете изчегъртани.Спомни си какво се случи на Орешарски.Болшинството разбра кой стои в основата на тези режисирани протестчета.След крясъците и омразата която се изля може да се върне.Много хора помнят какъв рай на грабежи и фалити преживяхме преди ГЕРБ и кои айдуци бяха в основата на грабежите

    Коментиран от #157, #161

  • 154 Холмов

    12 5 Отговор
    От къде се появи и ти!!!!?? Твоите коментари са неуместни. Герб и бпй
    ко Борисов бяха, са и вредни за в бъ
    деще. Старите партийни кадри тряб
    ва да бъдат отстранени! Партийните
    идеологии не вършат работа. НОВИ
    ИКОНОМИЧЕСКИ "ИДЕОЛОГИИ" и
    ДЕЙСТВИЯ ще спасят държавата!
  • 155 Сесесере

    5 1 Отговор
    Скоро четох че като отворили Кауфланд с няква промоция хората се избили по опашките ЕТО ТОВА Е 31 ГД ДЕМОКРАТИИИИИЧНИ ПРАВИТЕЛСТВА С ГРИЖА ЗА ХОРАТА А ТАКА
  • 156 М вън

    7 4 Отговор
    Стига мутри и подлоги. Младите казаха: за кражби ще се лежи в затвора. И няма да отстъпят!

    Коментиран от #180

  • 157 А колко получи

    7 2 Отговор

    До коментар #153 от "Kresi":

    Гепиджиков?! А защо банкянската мутра избяга от изборите за президент?! Злобният тулуп влиза в затвора.
  • 158 ПО ГОЛЯМ

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "Дявола е възседнал България":

    МРЪСНИК ОТ ТУЛУП БОРИСОВ???!!! ЕДВА ЛИ
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 3.14К

    6 1 Отговор
    Защо ли спеца по национална сигурност Марков не се събере с Беновска и Томова и сътворят нещо по шведски модел?
  • 161 Знаещ

    4 3 Отговор

    До коментар #153 от "Kresi":

    Мечгай си, ама няма да стане връщанатэ на твоя идол, пато логичния лъжец, хаха..Вятърът на промяната яко духа о ща отнесе всички самозабравили се дерибеи детто погазиха демокрацията и превърнаха държавата в яко мафиотска и окрадэха милиарди..Свърши се гитти:) Иде друго време зя държавата, слава богу, а твоите хэра крадливи да подготвят раираните дрешки!
  • 162 ОСТАВКА ФАТМАК

    5 5 Отговор
    ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ КОЙТО КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА р€зид€нта,
    И КОМЕНТАРА СЕ ИЗТРИВА НА МОМЕНТА!

    "$ВОБОДНАТА М€ДИЯ"-FAKTI.BG ЯСНО Е,Ч€ $Т€ БКП,
    АМА СТИГА ТОЛКОЗ Ц€НЗУРА ДРУГАРИ....,
    ЧЕ НАКРАЯ ОТ КОМУНИЗМА Щ€ ВИ ПРИПАРИ!
  • 163 Новия

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "почтен":

    Ти пък какъв почтен си, бе, алоо:) Щом си за предния крадец и лъжец, дето опэска държавата, каква почгеност.Точно той погази демокрацията, не стъпи 1.5 година в Парламинта, раздаваше заповеди и милиони пэ телефона (Ало, Ванъо) и от джи па, той ни докара до дъното на ЕС по всички показатели за срамотията..Нямам думи за такива т ъпи и заблудени хора като теб! Скрий се и не дрънкай гл упости!
  • 164 Герберасти

    6 4 Отговор
    коя е беновска и кой е марков?! Радев и Петков са хората които казаха, че царя е гол. Дотогава "смелата" Беновска подаряваше само круши....

    Коментиран от #178

  • 165 Адвокат

    7 3 Отговор
    Този некадърност,изгонен навремето от НСО, акъл ще дава.
  • 166 Да бе да

    10 3 Отговор
    Няколко пъти попадам на този добре асфалтиран мозък в ю туб , и винаги се учудвам на ниското му ниво ! За глупостите които ръси никой не му търси отговорност , което означава че изпълнява поръчки ! Не искам да коментирам интелектуалното му ниво , само се моля действащите офицери да не са като този фантазьор!
  • 167 баба ти от Пловдив

    2 2 Отговор
    естествено , че българите в цял свят знаят постановката!
  • 168 Николай Марков

    8 2 Отговор
    ПОДМАЗВАЧ ШОФЬОР
  • 169 Гост

    8 2 Отговор
    Нечистоплътен тиз Марков, точно като Бетоновска …
  • 170 11111

    3 2 Отговор
    Пенсионерите го оничат, защото костов, царя уби семействата им, а герб децата им. Все пак има хора, които не са задръстени с милиони, но разбираме от хубави и умни младежи. Те са на годините почти на нашуте деца, внуци, и сме на ти, айде не за нашите, но нашите приятелите им. Харесвам умното, а не простото с милиони и две думи да не може човек да си каже с простака. Квото и да злодеите това е моето виждане относно младото и умното. Конкуренцията е жестока. Свиквайте. Идва още по умно поколение учащи на запад. В бг много млади си купиха дипломи, което лично мен не ме удовлетворява, с дадени им предварително задачи по висша математика и други подобни. Знания, интелигентност, възпитание, много неща са важни в подбора и много здраве, сили и късмет на Василев и Петков.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Изгонен... ТИ ДА ВИДИШ

    6 1 Отговор
    Изгонено ПЕРЕКЕНДЕ поради некадърност....
  • 173 Николай Марков! Използват те за

    3 1 Отговор
    Изтривалка, до там лие Докара??
  • 174 Сивата чапла

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "ГОРСКИ":

    Какви глупости говориш, точно Марков беше един от най-големите критикари на Борисов. В повечето случаи е прав, и сега е прав. ......... По мненията виждам, че много народ нищо не знае.
  • 175 Сивата чапла

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Помниш ли Марков":

    Поддържам казаното, Марков е абсолютно прав! Но тук са се събрали наистина странни хора, неуки, неосведомени. Жалко наистина.
  • 176 Сивата чапла

    1 4 Отговор

    До коментар #41 от "Коко":

    Я има я няма 20% от имащите право на глас, на това ли викаш мнозинство? Народът не иска да ги чуе!
  • 177 Сивата чапла

    2 3 Отговор

    До коментар #115 от "Бамбука":

    При Беновска беше и Кирил Петков, и Асен Василев. Може да проверите. А марков е кристално чсен и прав, който има акъл разбира. Другите са се хванали за шлифера на Радев.
  • 178 Сивата чапла

    2 2 Отговор

    До коментар #164 от "Герберасти":

    Сериозно ли Петков е казал, че царят е гол? А че е част от ДБ натегач, но Христо Иванов не му даде писта. Айде по-леко за Петков. тепърва ще му духате супата, наивници!
  • 179 Сивата чапла

    2 2 Отговор

    До коментар #122 от "Цуца":

    И на теб да кажа, преди седмици при Беновска беше и Асен Василев, даже и пя, беше и Кирил Петков. Излагате се, какво изобщо четете и слушате?
  • 180 Сивата чапла

    3 3 Отговор

    До коментар #156 от "М вън":

    Кои млади? Кирчо, дето открадна българска технология за бактерията за млякото?
  • 181 Сивата чапла

    5 4 Отговор
    24 000 посещения. Аз го слушах и ми беше много интересно. Защото е вярно, изключително добър психологически портрет на радев.

    Коментиран от #187

  • 182 Аз съм българче

    2 1 Отговор
    Марков, каква комбинация ти предложи Тиквуний - еврокюлче или само евро пачкуни ? Редно е да си признаеш, все пак помниме как от екрана се кълнеше в почтеност и вярваше, че времето на ГЕРБ върви към "залез", сега е времето да демонстрираш почтеността си като ни признаеш за комбинацията ?
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Бай Брадър

    1 1 Отговор
    Мното ти е п.и.я.н.с.к.а физиономията , момче .......
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Сел ЯН ИН

    2 0 Отговор
    На таз отдавна предаването трябваше да се прекръсти на "Беновска прави фелацио на ГРОБ-арите"
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Едуард Петров-Едо

    2 1 Отговор
    Марков, анализирай, как можа да пропаднеш до това низко Духовно, морално и нравствено ниво! ТИ, МАРКОВЧЕ, НИ ШОКИРА, ЗДРВААТА НИ ШОКИРА! ДРОГИРАН ЛИ СИ, ПИЯН ЛИ СИ, ИДИОТ ЛИ СИ? ОКАЗВА СЕ, ЧЕ СИ БОКЛУК! МАРКОВЧЕ, ТИ СИ СВЪРШЕН, ДО ТУК СИ! МАХНИ СЕ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ВЕСТВАШ ПО ФОРУМИТЕ! СРАМ НЯМАШ, ПРЕДАТЕЛ! ВСИЧКИТЕ ТИ ДУМИ СА ОТ САТАНАТА! ТИ НА РАДЕВ НЕ МОЖЕШ ДА МУ СЕ КАЧИШ НА КУТРЕТО!
  • 189 Едуард Петров-Едо

    1 1 Отговор
    Виж какво, много учени отидоха в пъкъла, защото е казано: ,,Пътят към ада е постлан с добри намерения!" Не е достатъчно да си образован, трябва да си запознат със Светото Писание и да Го спазваш! ,,Страх, силен респект от Бога е начало на Мъдростта!"! Благодарение на силната Вяра в Бога Древният, Християнски, Православен Български Народ ОЦЕЛЯ СЛЕД ЖЕСТОКИ РОБСТВА 200+500 ДЪЛГИ ГОДИНИ!
  • 190 Двамата

    1 0 Отговор
    Петков и Василев са проект на частната фондация Америка за България. А главната юридическа съветничка на Румен Радев е иванка Иванова - шефката на фондацията Сорос Отворено общество в София. Толкова запроекта Радев-харвадците.
  • 191 123

    1 1 Отговор
    Кой беше ти, бе цървул скъсан? Тая крива и откачена муцуна Беновска всяка паплач влачи да ломоти глупости...
  • 192 Протестиращ

    1 1 Отговор
    Шофьорче какъв специалист си по национална сигурност?Хайде станахте много дървените философи.Имаш някакъв личен проблем с Президента Радев ,сигурно защото не те връщат на старата ти работа ,но аз да ти го кажа никога няма да те върнат на старата служба защото с това плюене не ставаш.Слушам ти простотиите които ги ръсиш пред определени медии и им се чудя как все още те търпят и ти дават трибуна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове