Last news in Fakti

28 Януари, 2022 20:13 53 509 105

Проф. Христова: Омикрон се обединява с нова напаст

  • проф. ива христова-
  • омикрон-
  • грип

Към момента единични проби са на Делта. 85% са Омикрон, само 15% са Делта

Проф. Христова: Омикрон се обединява с нова напаст - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Омикрон доминира у нас. Той отдавна е над 50% у нас. Към момента единични проби са на Делта. 85% са Омикрон, само 15% са Делта. Това каза проф. Ива Христова, директор на НЦЗПБ в "Още от деня" по БНТ, коментирайки поредната вълна от коронавирус.

Христова предупреди на фона на вълната от Омикрон, че сега е сезона на грипа, зачестяват случаите на доказан грип.

"Днес в референтната лаборатория бяха доказани нови 9 грипни вируса. И деветте проби са на деца от 11 до 18-годишна възраст.

В една от двете проби се касае коинфекиция - коронавирус и грипен вирус. Това от една страна е опасно, тъй като двата вируса може да се потенцират и дружно да нанесат по-тежки увреждания. Но важното е че грипът зачестява своето присъствие, съответно има и зачестяване на коинфекциите", добави тя.

По думите ѝ, лабораторната диагностика решава дали се касае за грип или ковид. Няма вариант само клинични данни. Тестовете са различни. "Апелът ми е при пациенти особено с отрицателен ковид да се тестват и да проверят дали имат и грип", призова експертката.

Христова направи и прогноза кога ще е пикът на сегашната вълна.

"Пресмятаме го по това колко бързо се повишава заболеваемостта. В последните няколко дни се забавя темпът на увеличение на заболеваемостта, което вероятно означава, че в рамките на седмица до две седмици да достигнем пика и ще започнем да сваляме от него. В рамките на месец трябва да имаме по-спокойна ситуация", каза тя.

Христова коментира и това, дали децата са по-засегнати от Омикрон.

"Де факто изследванията показват, че децата бяха пощадени от първите вълни, но с течението на времето станаха все по-уязвими. Увеличението на случаите сред децата е доста по-голямо, защото преди бяха доста по-слабо засегнати. Най-високата заболеваемост е сред групите от 30-40 от 40 до 50 и тийнейджърите", обясни тя.

"Това е от факта, че вирусът циркулира много интензивно и всякакви събирания водят до това нещо. В мола, на закрито, крият много голям риск. Ако може да са ограничени и да спазват мерките в рамките на следващите няколко седмици", посъветва експертката .

Христова коментира и разхлабването на мерките в западните страни и възможността за премахване на зеления сертфикат.
Мерките се разхлабват.

"Има два момента. Единият момент е, че облекчаването на мерките в редица страни се равнява на нашите затегнати мерки. И до момента сме с доста по-меки мерки спрямо това в западните страни.

Втория е, че Великобритания доста преди нас навлезе в бурята Омиркон и съответно доста преди нас излиза. Данните показват от последните дни намаляване на заболеваемостта. При нас също ще се отхлабят мерките, когато и ние постигнем намаляване на заболеваемостта. Тези неща са свързани", каза тя.

Какво ще дойде след Омикрон

"Значи има много неясноти. Към момента просто намаляват случаите, Омикрон се ограничава, но не е ясно колко продължителен ще е имунитетът. Което е по-важно, кога и дали, и какъв ще бъде следващият вариант. Далеч вирусът не изчерпал възможностите си за промени и мутации.

Въпросът е доколко е променен, при следващи си вариант. Той ще се опита да избегне имунитета ни, включително и от Омикрон.

Вероятно след Омикрон ще имаме няколко месеца на затишие, защото много хора ще са изградили имунитет, след това ще се пробват следващите варианти", обясни Христова.

Христова изрази мнението си и дали трябва да се поставя бустерна трета доза.

"Тук е много просто. Омикрон е толкова променен, че на практика 40 - 50 пъти спада нашата защита след ваксина с две дози. След бустер се отчита 40-50 пъти покачване на имунитета. Единствения начин да се подготвим за Омикрон е да си направим бустер", каза тя.

Повечето от починалите тепърва ще са на Омиркон, ще има смъртни случаи, по-рядко, но ще има.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 119 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    150 5 Отговор
    Сформират Волтрон.

    Коментиран от #95

  • 2 тая

    157 5 Отговор
    Е захапала и няма да пусне.
  • 3 Супер

    202 7 Отговор
    Бустене и зелени сертификати форевър. Политиците потриват ръчички и напомнят номерата на банковите си сметки на Пфизър.

    Коментиран от #86

  • 4 Рошко

    132 8 Отговор
    Тази "професорка" по медицина ли е?или със слушалка в ухото веч се обърках като свърши данданията и като я срещна да си понаплюя
  • 5 КРА

    195 9 Отговор
    Вече ми се повдига от тези алчни, продажни и лъжливи ковид изроди. Горете в Ада изчадия.
  • 6 Кога когааа

    36 163 Отговор
    Проф.Кантарджиев : Вируса не си отиде през лятото на 2020 год. А Мангъров още не си е изял дипломата?!?!? Вместо това , дори вече заработва допълнително като здравен експерт към популистите от "Възраждане". Българска родна и мила действителност...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ....

    186 8 Отговор
    Това ивтервю можеше да го даде и баба вуна. Никаква конкретика или позоваване на направените изследвания. Стават все по смешни тези, а днес и решиха да се скрият от хората и да не им лъснат глупостите. Мавгъров ги разби за пореден път!

    Коментиран от #32

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГруЮ

    137 5 Отговор
    “ двата вируса може да се потенцират и дружно да коинфекцират, затова сложете си будтер”…егати новоговора! Защо дори професорите си мислят, че звучат по- модерно, като “англицират” прекрасният български език ?!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ДА ИМА НАПАСТ

    9 101 Отговор
    ОРТОДОКСАЛНИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ👹👺
  • 13 Торби с пари

    137 6 Отговор
    Професорите- ковидолози, вече се оплитат като пиле в кълчища и говорят безмислици. Обаче техния вопъл за дупчене сега е насочен към тези с по няколко игли- да продължават с експеримента. Защото не може да си с две дози и да те броят неваксиниран и не предпазен в ковид бюлетина и в същото да ти говорят да почнеш тепърва да мушкаш игли. Докато стигнеш до 3та....
  • 14 Пффф

    132 5 Отговор
    Тези наши "ДЪРЖАВНИ експерти",станаха по католици от папата бе.В цял свят няма изолиран вирус,те вече виждат "новите мутации"!?!?!?!Тези ще свършат много зле И едва ли ще имат шанс,да си изхарчат париците от този ГЕНОЦИД.
  • 15 1111

    128 12 Отговор

    До коментар #11 от "Така е":

    Причината за смъртта се определя от патолозите след аутопсия, а не по бтв от някой математик. От к19 никой не е умрял, защото не са правени аутопсии никъде по света
  • 16 Директно:

    115 9 Отговор
    Млъкни вече с тъпотийте си, ма, платена вещерко!!! Отдавна никой вече не ви се връзва на безумните ви бръщолевения и измишльотини! (Освен другите платени-мисирките) Времето ви приключва и следват лощи неща за вас.....
  • 17 ЗАТВАРЯНЕ ЗАТВАРЯНЕ

    9 70 Отговор
    И САМО ЗАТВАРЯНЕ ДО 31.12.2022👍👍
  • 18 Врачка

    90 7 Отговор
    Тази Христова е душевно болна.
  • 19 Vaccine

    104 4 Отговор
    Няма неясноти за Омикрон. Просто има бустери, държавни програми за "ваксиниране" през 2023 г. срещу неизвестен грипен серотип. Pfizer няма готов препарат срещу каквото и да е, но политиката си е политика...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ЧНГ ПЪЛНИ ЛЕГЛА С АХО

    4 33 Отговор
    ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ФЕВРУАРИ ЛЕГЛА ПЪЛНИ С 🤒🤒🤒И ТИХО ТИХО🤐
  • 22 Буха ха

    58 4 Отговор
    Двата вируса да се потенциал? По скоро ще куролират.

    Коментиран от #23

  • 23 Буха ха

    36 2 Отговор

    До коментар #22 от "Буха ха":

    ПОТЕНЦИРАТ
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Чушкара

    64 7 Отговор
    КYPAЦ за всички набоцкани
  • 26 морков

    82 4 Отговор
    за едни напаст , за други милиарди
  • 27 До админа на Факри

    74 7 Отговор
    Не виждате ли,че има психично болни,явно с бустер,които пишат брутални пожелания?Трийте ги бе.
  • 28 Сттт

    82 5 Отговор

    До коментар #20 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Споко,
    Още съм в карантина - 3 -4 дни ме боля гърлото, първия ден и главата.Поддържах 37.3 , но като ми мина гърлото спадна и температурата и това беше.Само чай и витамини.Сега само се чудя къде да лежа докато ми мине карантината:)
    Това си е по-леко и от лек грип.
  • 29 Шеф Бустер

    77 6 Отговор
    Ако ти е писано да умреш от простотия и ваксината няма да ти помогне.Така че ваксинирайте се на воля!
  • 30 въртим

    104 3 Отговор
    сучим, въртим сучим- все до ваксини стигаме, ще дойде и вашето време да отговаряте пред съда тея престъпления срещу народа.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Миро

    52 4 Отговор

    До коментар #8 от "....":

    Да не им плащат на тези хора да приказват подоЛни неща?

    Коментиран от #55

  • 33 АХАХААА

    7 67 Отговор

    До коментар #31 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нали немаше вируС...? Нали беше уж само некакво гриПче....? А взе толкова жертви мммм...?

    Коментиран от #42, #48, #50, #89

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 провинциалист от провинция Тракия

    91 6 Отговор
    "Единствения начин да се подготвим за Омикрон е да си направим бустер" - глупости на търкалета! Имаше статия, че обикновена настинка създава клетъчен имунитет срещу микрона. Я някой да се самосезира за дезинформация, всяване на паника и подстрекаване към медицински експерименти.
  • 36 Jacques Yves Moineau

    81 3 Отговор
    Дааа, някой много иска пандемията да продължи ...
  • 37 БЪЛГАРСКО ДЕТЕ

    20 2 Отговор

    До коментар #34 от "КО СТАВА П'E'Д'АЛИ...":

    без обиди МОЛЯ
  • 38 Майстор Манол

    75 3 Отговор
    Да обединява се и то отдавна, с всички продажни правителства. Голяма далавера е това боцкане без край.
  • 39 Мамул

    59 3 Отговор
    За грипа сертификат няма ли да въвеждате. Аз карам грип по-тежко от коронката и искам ограничения за грипавите, както мен ме ограничиха ваксаните, а и за грипа ваксината е безобидна и не се правят фалшиви ваксинации.
  • 40 Копипасте

    66 5 Отговор
    "Омикрон се обединява с нова напаст"
    КОВИД от Ухан беше терминатор, а Омикрон е и политик щото прави обединения и коалиции! И това го пляска проф. Ива Христова дето живее като д-р Гергана Николова в телевизора! УЖАСТ!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ваксиниран3002

    67 8 Отговор

    До коментар #33 от "АХАХААА":

    Жертвите са само в стъкмистиката, не се прави на умен, личи ти, че не си. Всеки починал се пише с ковид, че да се усвоят едни пари по една пътечка. Нямаш интелекта да го проумееш. Но не е учудващо, щом си се набол. Набоден с интелект не съществува.
  • 43 Анонимен от Пв

    59 5 Отговор
    След бустер се отчита 40-50 пъти покачване на имунитета. Единствения начин да се подготвим за Омикрон е да си направим бустер", каза тя.
    А проф. Ивчето направи ли си бустер?! Не, че нещо но ...! "Москва не вярва на сълзи"!
  • 44 Случаен минувач

    41 2 Отговор
    Така, случай от преди две седмици. 15 човека от тях 9 с положителен тест. Всички бяха ваксинирани, а двама от тях с бустерна доза. В интерес на истината никой не се разболя сериозно, само трима с висока температура за по ден и основно дращене в гърлото и спаднал глас. Естественно Омикрон.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    СЪБОЛЕЗОВАНИЯ БОГ да прости господин ИВАН дано ВИОЛЕТА СЕСТРА МУ оцелее трябва да бъдеме ДОБРИ ЧОВЕЧНИ ХОРА
    МАРТИНЕ пожелавам ти оздравяване да оздравеят всички болни ХОРА никой не заслужава да е болен
  • 47 Копипасте

    54 4 Отговор
    28.12.2021г. "Омикрон зарази хора поставили си три дози ваксина" - статията е във ФАКТИ от 27.12.2021г от 17.45ч. Де юре и де факто проф.Ива Христова не е прочела поне тази статия във ФАКТИ!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Оня

    40 3 Отговор
    По стълбовете ще висите всичките!!
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "АХАХААА":

    ИЗВИНЯВАЙ

    Коментиран от #52

  • 51 Родопа планина

    39 11 Отговор
    Никакьв Омикрон рьсят ни сьс Кентрееимс.Днес пак прьскаха над нашия град видях ги сьс.очите си.Бяха два самолета и летяха тосно над града.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Абре мунчо

    47 10 Отговор

    До коментар #11 от "Така е":

    Как няма да мрат хората като ни прьскат сьс самолетите на Нато които се намират вьв Кипьр и излитат по график.Биологично орьжие е това няма никакьв Ковид.
  • 54 Политик до професор стои

    33 5 Отговор
    и върху математик стъпва... Пуста мотика за тЕа ковид специалисти! 🤬
  • 55 Не вярвам безплатно

    26 3 Отговор

    До коментар #32 от "Миро":

    да се "трудят" по Мисир тв, заработват бонусчета на джобче... 😎
  • 56 Гларус

    61 5 Отговор
    В момента трима от екипа са с ковид. Двамата са ваксани, единият с 3 дози, другият с 2, третият е неваксан, но преболедувал. Имам и здрав колега, преболедувал, ваксан 3 пъти, на който цялата му рода се натръшка. А и те са ваксани.
    Та ковид си съществува, но ваксата категорично не пази.
    Бъдете здрави!
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор
    помните ли комиците от АЛА БАЛА единия от тях е с инсулт
  • 58 Dimi Tomov

    50 4 Отговор
    Благодарим за инфото, но няма са ае ваксинираме с неработещите ваксини на фондерлаЙнен! Ауссс
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Хората

    11 1 Отговор
    На 113 години тийнейджъри ли са?

    Коментиран от #61

  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 1 Отговор

    До коментар #60 от "Хората":

    ЧОВЕК е на толко колко се чуства
    а ЧОВЕШКАТА ДУША е ВЕЧНА и МЛАДА
  • 62 Печатна грешка..

    44 3 Отговор
    ..в статията!!! Моля заглавието да се чете: "Омикрон се обединява с новата напаст проф. Христова!".
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Как така..

    19 1 Отговор

    До коментар #52 от "АХАХААА":

    .. и защо тогава облекчават мерките!?! Имаш ли обяснение?

    Коментиран от #74

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Нема лабаво

    24 3 Отговор
    След бустера около 10-14дни имунитетът е много понижен и ако не се изолирате сте лесна мишена за какви ли не вируси.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Фил

    5 1 Отговор
    Не ми допускат коментара
  • 70 Рен

    8 0 Отговор
    Бил Гейтс
  • 71 Рен

    9 0 Отговор
    Е УБИЕЦ И ЗАТОВА ЖЕНА МУ СЕ РАЗВЕДЕ С НЕГО
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Иван

    30 3 Отговор
    Във времето на грипа си има грип.Всичко останало е измама,тъй като изолирани щамове на К19 и останалите му производни няма.
    Нюрнберг 2 наближава ,ковидари...
  • 74 Просто е

    36 3 Отговор

    До коментар #64 от "Как така..":

    Аз имам обяснение: Облекчават мерките, защото се видя, че ваксините не помагат и скоро гневът на хората ще ги помете.
  • 75 Празни приказки

    41 3 Отговор
    Стана ясно, че ваксините не помагат. Излишно е повече да ги рекламират. Ваксинират се само хора, поставили си вече първа и втора доза. Сега за тях остава само надеждата, че следващата ваксина ще ги спаси. Ние, неваксинираните, не сме злобни и им пожелаваме всичко най-добро.

    Коментиран от #82

  • 76 Биг Ко

    29 1 Отговор
    Бустер между очите е прекрасно решение за тази
  • 77 Д-р Куйн - лечителката

    8 0 Отговор
    Може ант.тест да го направят навсякъде по 1 лев,PCR-a по 10,да глобяват и да лишават от средства на касата - доктори и болници,отказали да приемат,min 5 конк. Здр.каси,вкл. И частни, рейтинг на болниците,ранна проф. на всички забол. вкл. и редките от касите,глоба за надценка на лекарства и осиг. На всички видове лекарства за всяка болест,упр.борд на болница следящ за кач.мед.обсл.,данни за смъртност в болниците и вътр.болн.инфекции и без дофинансиране за мед.обсл.на здравноосигурени, това всичко го четох от един доктор…✌️😊
  • 78 софи

    17 0 Отговор
    Непропорцижналто заплащане на медицинския труд прави системата неспособна са се справи с кризи . Началник милионер сестра бедняк. Платихме си за ПСРи и тестове достатъчно! Създадоха плащане по задължиние за тест ?

    Коментиран от #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ами ...

    23 2 Отговор
    А така! Значи наваксинираните държави и с по твърди мерки били. А в България хем ваксаните са под 30%, хем мерките по-меки и не щат да мрат българите и това си е. 😀 Как стават тези работи? 😀
  • 82 Ами ...

    24 2 Отговор

    До коментар #75 от "Празни приказки":

    Грешиш. В България и бустерите не вървят. Болшинството хора се ваксинираха по принуда - не могат да си вършат работата без "зелен сертификат". А, че "ваксинете" не помагат е ясно.
  • 83 Ами ...

    19 2 Отговор

    До коментар #78 от "софи":

    Много са разбойниците в тази система просто.
  • 84 Гост

    29 2 Отговор
    Въпрос ваксиниран съм, ако сложа бустер ще се увеличат евентуално антителата. Това добре но нали ОМИКРОН заобикаля тази защита, тогава защо да си слагам бустер от същата ваксина.
  • 85 Мангъров

    16 2 Отговор
    Мангъров президент!!!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ле ле

    19 2 Отговор
    Омикрон и ковид са само димка за един печеливш бизнес...примерно шеф на евро комисия урсула фон лайн има връзки с пфайзер ." главата на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, Хайко фон дер Лайен, е медицински директор в Orgenesis, американска биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. „В експерименталните „ваксини“ срещу COVID са открити генни методи“, намекна прозрачно Депо, имайки предвид американските РНК ваксини Pfizer и Moderna, които се купуват в огромни мащаби от властите на ЕС." Разбира се няма конфликт на интереси ,когато по веригата всички лапат..
  • 88 Боровил

    18 1 Отговор
    Лъжи лъжи и лъжи Е НЕ се спряха тези уроди ДА плашат НАРОДА с тази измислена напаст
  • 89 Qqqq

    20 1 Отговор

    До коментар #33 от "АХАХААА":

    Това е защото жертвите от ковид се броят , а за жертвите починали в резултат от грипна настинка , не се води ежедневна и ежечасна статистика. Смъртността в световен мащаб , обаче остава под 1%. А ако в БГ е по - висока , то това се дължи на други фактори , които (ако ти живееш в тази държава) си няма смисъл да ти изброявам , но хайде от мен да мине ще ти ги изброя. А и те са само две основни.
    1. Болници , като гробници.
    2. Лекари - некадърници.
  • 90 Марио

    14 2 Отговор
    С тая уста ли ядеш,професоркеее??
  • 91 Събуди се

    14 2 Отговор
    До сега не съм преболедувал нищо толкова леко като тая корона, цели 2 дена главоболие(само вечер) и болка в мусколите. Нищо друго. Жената и малкия с по един парацетамол и до там по-леко и от мен самия. Всичко само една ГОЛЯМА РЕКЛАМА(из-мама).

    Коментиран от #97

  • 92 Боклуци

    14 2 Отговор
    Тая що не вземе да се гръмне и с нея да повлече останалите боклуци като нея
  • 93 РОБОКОП

    15 2 Отговор
    Скоро очаквайте и МЕГАТРОН 11...
  • 94 ла ла ла

    9 2 Отговор
    Писна ми от професори гадатели. Математиците са по-точни. Може би някоя врачка ще ни даде повече надежда.
  • 95 КОВИД ГЕНОЦИД➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ето как оправдават факта, че ФАЛШИВИТЕ им тестове позитивират от ГРИП.
  • 96 Георги

    4 6 Отговор
    Затова ....ваксина срещу Ковид и отделно четиривалентна ваксина срещу грип.И от там нататък Божа работа.Поне знам че съм направил каквото трябва,а после за всеки организъм е индивидуално.Иначе всеки да постъпи както си реши.
  • 97 Георги

    5 2 Отговор

    До коментар #91 от "Събуди се":

    От тая реклама умряха много мои познати ,и то доста млади.Сега видите ли понеже аз го изкарах леко с жена ми ,значи е голяма реклама.При всеки е различно,ние външно сме различни ,имунната система на всеки и строго индивидуална.Има хора с хронични заболявания в рискови групи.Има хора с наднормено тегло.Както кръвното налягане е променлива величина ,и имунната система си има пикове и падове .Днес си ял едно утре друго.Днес си бил на топло ,вчера си се простудил .Изависи в кой момент от споменатите те хване.Всичко е много относително.Но съм чувал следното,,Прави каквото трябва пък то каквото ще става ,ще става,,
  • 98 единствената напаст са платените

    8 2 Отговор
    говорители на фармацефтичната мафия на фащ които са назначени на власт и им се дава думата
  • 99 волен сидеров

    14 1 Отговор
    а ТАКА ЩЕ ИЗМИСЛИТЕ ОЩЕ КОЛКО НЕЩА ,АНГЛИЯ БИЛА ОТВОРИЛА ЕЙ СЕГА ЩЕ ЗАТВОРИ......ДАНО ХОРАТА СЕ НАДИГНАТ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ НА ТОЗИ ЦИРК И ЦИРКАДЖИЙСКИТЕ ВАКСИНИ И ДА ВА ПОЧНАТ ДО ОТКАТ-ПРОДАЖНИЦИ ТАКИВА
  • 100 Име

    10 0 Отговор
    Браво професоре, браво Христова! Спокойно можете да бъдете наградена и удостоена с наградата "Едно от плашилата на гонината".
  • 101 Izkorenitel na pleveli

    7 0 Отговор
    Хей гноми,,,,я се вземете у ръце и лекувайте адекватно хората,а недейте да служите на чужди интереси....клели сте се да спасявате хора а не да ги изписвате като инструменти от склада....малоумно население....как не се наядохте....а дано се задавите
  • 102 Интензивното

    3 0 Отговор
    Експерти само по медиите за друго не стават.Защо не дойдат при нас имаме нужда от персонал,защото повечето ваксинирани са се натръшкали от бог знае какво,защото само теста ужким казвал и слага минуси и плюсове едно към гьотере.Ние ги знаем,колко са специалисти,но и вие сте разбрали с какви пропадляци си имате работа.Тръгне ли човек срещу себе си да се продава и мами себеподобните това не е човек а още по-малко лекар.Видяхте,как част от същите специалисти в работна група отказаха да бъдат снимани на живо,защо?Защото не са специалисти и истината ще лъсне,кой каквото каже така си остава няма редактиране и измами
  • 103 Ники

    0 1 Отговор
    Дреме ми, минах го...3 игли само болки в мускулите и ми беше едно криво една седмица
  • 104 Арабела

    1 0 Отговор
    Още някоя друга болест ще измислите ли? Жалко че има глупаци които сляпо Ви вярват!
  • 105 защо

    0 0 Отговор
    хахахаха
    "след това ще се пробват следващите варианти"
    уникална мисъл
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове