Last news in Fakti

23 Март, 2022 11:25 3 922 76

Декларация на ГЕРБ: Кирил Петков и Бойко Рашков не съществуват за нас

  • герб-
  • декларация-
  • кирил петков-
  • бойко рашков-
  • арест-
  • бойко борисов

Премиерът няма друг полезен ход, освен да истеризира все повече и повече, да иска арести, да иска репресии срещу опозицията, да гази Конституцията и законите и да Ви насилва да го следвате в този безумен път

Декларация на ГЕРБ: Кирил Петков и Бойко Рашков не съществуват за нас - 1
Снимка: БГНЕС

В началото на днешното заседание на НС декларация прочете Радомир Чолаков от името на парламентарната група на ГЕРБ-СДС:

В началото на 45-тото Народно събрание, преди една година, по някакъв повод направих изказване, общо за принципите на правото и на правовата държава. В него, между другото, цитирах следната мисъл: Силата на по-слабия е в това, че може да наложи на самозабравилия се силен силата на правото.” И казах, че силата на ГЕРБ в бъдеще ще се състои в това, че ние ще си служим със силата на правото. Г-жа Татяна Дончева, тогава заместник-председател на Народното събрание, слезе от трибуната, за да ме репликира, подигра ми се и каза, че Радо Чолаков може да говори колкото си иска, но всъщност няма право да говори, защото е от ГЕРБ, а ГЕРБ няма право да говори изобщо.

Е, г-жа Татяна Дончева вече я няма. Не ние, народът ѝ каза кой ще има право да говори и кой не. И понеже народът ни даде правото да говорим, то ние, народните представители от коалиция ГЕРБ-СДС ще говорим и сега ще ви покажем как изглежда силата на правото.

Като за начало да си припомним фактите от четвъртък и петък и тяхната правна квалификация.

В четвъртък, в два часа следобед разследващи полицаи са посетили Кирил Петков в кабинета му, по негово искане. В кабинета е присъствал Бойко Рашков. Тоест, разследващите полицаи са били повикани от горестоящ ръководител и са извършили разпит в присъствието на горестоящ ръководител. Това е нарушение на чл. 15 ЗМВР.

Ако полицаите не са били избрани на принципа на случайния подбор имаме нарушение и на чл. 16 от ЗМВР.

Полицай няма право да извършва действия по разследване на министър-председател и бивш министър-председател. Това може да прави само следовател. Нарушение на чл. 194, ал. 1, т. 2 от НПК.

Разследващия орган той трябва да действа под ръководството и надзора на прокурор. Когато това не е така има нарушение на чл. 52, ал. 3 от НПК.

По указание на министър-председателя още същия ден е осъществено претърсване в домовете на г-н Борисов, г-н Горанов и г-жа Арнаудова. Още веднъж нарушение на чл. 15 от ЗМВР.

Претърсването на помещения е било извършено при хипотеза на неотложност, каквато не е налице. Нарушение на чл. 83 от ЗМВР и на чл. 161, ал. 2 от НПК.

Г-н Борисов, г-н Горанов и г-жа Арнаудова са били задържани, без да има данни, че са извършили престъпление, освен показанията на свидетеля Петков. Евентуално нарушение на чл. 72, ал. 1, т. 1 от ЗМВР.

Извършен е обиск на лицата. Понеже няма данни лицата да са извършили престъпление, това е нарушение на чл. 80, ал. 1 от ЗМВР.

Още два детайла:

Свидетелят Петков в свои публични изявления в четвъртък и в следващите дни остави впечатление, че е получил одобрение за действията си от Лаура Кьовеши.

И не на последно място: Бойко Рашков потвърди многократно в публичните си изявления, че е имал намерение да търси доказателства след постоянното задържане под стража на Борисов, Горанов и Арнаудова ще търси доказателства, което между другото може да не включва, но може и да включва изтръгването на признания, показания или информация от задържаните.

Сега ще ви прочета няколко текста от Наказателния кодекс, а вие си мислите дали пък те нямат някакво отношение към извършените по-горе нарушения.

От раздел Престъпления по служба

Чл. 282. (1) Длъжностно лице, което превиши властта или правата си с цел да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години,

(2) Ако деянието е извършено от лице, което заема отговорно служебно положение, наказанието е лишаване от свобода от една до осем години.

Чл. 285. Длъжностно лице, което съзнателно допусне подчинено нему лице да извърши престъпление, свързано със службата или работата му, се наказва с наказанието, предвидено за извършеното престъпление.

От раздел Нарушаване неприкосновеността на жилище

Чл. 170. (1) Който влезе в чуждо жилище, като употреби за това злоупотреба с власт, се наказва с лишаване от свобода до три години.

От раздел Престъпления против правосъдието

Чл. 287. Длъжностно лице, което при или по повод изпълнение на службата си, само или чрез другиго, извърши противозаконни принудителни действия спрямо обвиняем, свидетел или вещо лице, за да изтръгне признание, показание, заключение или информация от него, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

В нашия случай ми се струва, че може да е имало приготовление за извършване на това престъпления.

Чл. 290. Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години.

От раздел Престъпления против политическите права

Чл. 169 б. Който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Чл. 169 в. Когато деянието по чл. 169 б е извършено от длъжностно лице при или по повод изпълнение на служебните му задължения, наказанието е лишаване от свобода до пет години.

Уважаеми госпожи и господа народни представители,

Мнозина ви казваха, че не може човек, нарушил Конституцията по най-безсрамен начин и подписвал декларация с невярно съдържание да заема какъвто и да е държавен пост, та камо ли да става министър-председател. Не ни послушахте и си сложихте този грях на душата. Нещо повече. Вие, с Вашите гласове на мнозинството, поверихте съдбата на седем милиона души в ръцете на една малка групичка хора със съмнителни биографии, дошли от нищото и отиващи в нищото, които методично и планомерно унищожават финансовата система, социалната система, икономическата и всички други системи на държавата, без да се интересуват от понятия като законност, ред или отговорност към обществото. Действията на избраното от Вас правителство излагат на риск цялата правна, институционална и политическа система на страната.

Виждате нещо, което всички виждат. Очите на Кирил Петков. Очите на човек, който не знае къде се намира и какво върши. Кажете ни, Вие, представителите на старата, горда партия БСП поемате ли отговорност за този човек? Вие, представителите на Демократична България, така ли си представяте, че ще функционира правораздавателната система? Питам се, лидерът на „Има такъв народ”, Слави Трифонов, с който някога бяхме приятели и който разплакваше хората по стадионите, така ли си е представял своята роля в политиката – като обслужващ персонал на шайка авантюристи? Не искам да вярвам, отказвам да повярвам, че сте съгласни Кирил Петков да продължава да бъде вашият премиер. Отказвам да повярвам, че това ви харесва.

От сега нататък за нас от ГЕРБ Кирил Петков вече не е министър-председател на България. Ако изобщо бихме го викали в парламента, то ще е, за да се убеждавате още и още в неговата несъстоятелност. Той няма друг полезен ход, освен да истеризира все повече и повече, да иска арести, да иска репресии срещу опозицията, да гази Конституцията и законите и да Ви насилва да го следвате в този безумен път. Спрете го, или ще носите солидарна отговорност с него за това, което ще се случва с България.

Една дума за Бойко Рашков, който също вече не съществува. Спомняте ли си как ви се молеше от тази трибуна: „Оставете ме на поста ми и аз обещавам да вкарам Бойко Борисов в затвора!”, цитирам по памет? Е, вкара го. Браво! Както Цветан Цветанов вкарваше хора в затвора и после държавата плащаше. Искахте да да няма повече цветановщина, а го направихте да е още по-отвратително. Знаете ли обаче кой е парадокса? Парадоксът е, че вие не можете да прекратите цветановщината; вие искате да правите същото. Вие не можете, но ние можем. Заявяваме Ви – няма да допуснем връщане на цветановщината! ГЕРБ е получил нужните уроци и е платил цената за подобни издевателства. Сега ще я платите Вие. България ще бъде правова държава. И понеже вие доказахте, че не искате и не можете да я направите такава – ще я направим ние. Със силата на правото, която ще ви демонстрираме всеки Божи ден.

До Великден остават още 30 дни. Имате време да вземете необходимите решения, за да спрете безчинстващото зло и да спасите страната от неизбежната катастрофа, към която я водят Кирил Петков и компания. И се молете да бъдат простени греховете на всички.

Бог да пази България!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    78 40 Отговор
    Тези не съществуват и за българският народ вече , но съществуват за Козяк ! Ти да видиш !!!
  • 2 hihi

    149 20 Отговор
    Прави са! Не беше правилно така да се третира Бойко. Трябваше като Чаушеско.

    Коментиран от #13

  • 3 Декларация

    128 19 Отговор
    от покойници !
  • 4 Иван

    143 19 Отговор
    Много ме кефят герберастите, като квичат като прасета.

    Коментиран от #50

  • 5 коко

    109 12 Отговор
    То, ако можеше с едно казване , че някой да не съществува да стане работата отдавна и вие да не съществувахте, но уви... така че няма как. Ясно, че ви е кофти, но това са фактите.
  • 6 Jjj

    104 13 Отговор
    Крепостните селяни на Крадеца, са много жалки

    Коментиран от #37

  • 7 така е

    99 12 Отговор
    БОЛИ СЕГА КОГАТО МУТРАТА ОТ СИК,НЕ Е НА ВЛАСТ СЕГА ГО ЧАКАТ В СЦЗ.
  • 8 ТаУмВзе

    24 78 Отговор
    Кире, кажи сега Колко ти плати мутропитека за тоя Цирк? Щото друго Логично няма.
  • 9 Ввв

    90 12 Отговор
    Рев на герберски некадърници,райййй!!!
  • 10 Браво на МВР и Рашков!

    99 14 Отговор
    Щом има гербаво квичене, всичко е наред господа полицаи. Реват гербавите крадци, реве водачът им Борисов, а ние очакваме арест и празнуване
  • 11 Vojda

    89 9 Отговор
    Ама и вие герперсти не съществувате за мен, ама аз квича ли като вас? Щом лаете като псета, значи Рашков е напипал нещо....Мирише ми на бай Ставри.
  • 12 И мен не ме кефян

    62 5 Отговор
    Но щом ви мътят водата е ОК
  • 13 Браво!

    45 5 Отговор

    До коментар #2 от "hihi":

    Най-добрият коментар!
  • 14 Да,бе

    66 8 Отговор
    Внимавайте какво си пожелавате,защото като ви застигне силата на правото ще виете от мъка герберасти крадливи.И не ви говоря за сегашното каскетно право...
  • 15 Иван

    58 6 Отговор
    Цвета Цветанов пита: Срещали ли са се Бойко Борисов, Теменужка Петкова и Томислав Дончев с пратениците на Путин Александър Бабаков и Александър Воробьов преди строежа на газопровода "Турски поток"? Нещо не виждам никаква активност от ГЕРБ, да отговарят на тоя въпрос.

    Коментиран от #66

  • 16 ееее

    41 4 Отговор
    Еми да. В затвора има други управляващи. Те са важни за вас.
  • 17 Мим

    64 5 Отговор
    На вас силата на правото е била и си остава,кражбата,корупцията и далаверите,които правите.Нямате и срам да се потулите и мълчите.12 години ви видяхме,колко евросредства откраднахте и ви разследват.Отделно далавери тук..
  • 18 Читател

    47 6 Отговор
    Проскубан съсел,току що излязъл от леговището си.
  • 19 Комон Сенс

    42 5 Отговор
    Дано са наясно с какво са се захванали.
    Шайката гони до дупка всеки доказан свой критик, камо ли директен опонент.
    Гонини наред тормозят хора, фирми и семсйва, ппредни на ченгета, оханители, полицаи, бюрократи във всяка една държавна институция, че дори и в повечето банки.

    ВЪобще не се учудвайте, ако дори детето ви в училище бъде тормозено уж случайно и от учители и от деца - тези неща ги провеждат лични ченгета даскал и дори направо директорите....

    Вариантите са 2 - или ще пречупите корупционни гръб на Шайката или трябва да емигрирате в чужбина и вие и семсйтвата ви.
    Тормозът е много по-тебък, отколкото каквито и да е рептресии през предиода 60-а 89-а година.
  • 20 ...

    56 4 Отговор
    Добре де, хубаво говорят за Цветан Цветанов, ама нали беше от тяхната партия, защо и как са му позволявали тези своеволия? Щели да правят България правова държава... имахте 12 год, защо през този период не я направихте такава?

    Коментиран от #39

  • 21 КОЖЕВ

    55 7 Отговор
    затвор за опг герб. затвор за банкянския сикаджия. каквото и да четат, опг герб не са нищо повече от сбирщина крадци. до един вредни за България.
  • 22 Мирослав Найденов

    59 8 Отговор
    То скоро няма да има и Герб. Бойко влиза в затвора и вие се разпадате.

    Коментиран от #44

  • 23 Коко

    52 5 Отговор
    Не разбрахте ли че вече си никой и ГЕРБ е най мразената партия как не се накрадохте но мандалото хлопна засрамете се не виждате ли до къде ни докарахте скрийте се име се показвайте повече
  • 24 АУТЛЕТ

    47 4 Отговор
    Са ВЕЧЕ ГЕРБЕРИТЕ. КАКТО НДСВ ,,БЪЛГАРИА НА ГРАЖДАНИТЕ
    НФСБ АТАКА СА ВЕЧЕ В ИСТОРИАТА
    ТУК ТАМ НЯКОЙ СУБСИДИЙКА АКО ЗАКАЧАТ ТОВА ЩЕ ИМ ОСТАНЕ
    ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ХРАНИЛКАА,,,,,,,,,,
  • 25 вижда се

    45 6 Отговор
    КОГАТО ЗМИЯТА УМИРА ХАПЕ НАЙ-МНОГО !!!!
  • 26 танасио

    46 6 Отговор
    един от най големите абсурди- герб и право. такова нещо не съществува. сбирщина от некадърници,крадци и паразити. един тулуп хвърляше през джипката милиарди и се криеше от парламента. сега един каскет и една цяла опг-прокуратура са му опънали чадър. затвор за всички тях. банкянската сикаджийска мутра е с кафяви гащи, скоро корумпираното наведено пред мафията всс си отива, а с него си отива и каскета. тулупа знае какво следва.
  • 27 Идиоти сте

    41 5 Отговор
    Идиоти бяхте през цялото управление, а свга ст завършени идиоти.Вие за цяла България отдавна несъществувате крадци нагли. Жалка пасмина, герберски крадци, депесарски турски подлоги и една шепа продажници за всеки, който им даде власт ще крякат до сутринта. А ако излезете от това НС и влезете в затвора където ви е мястото наистина ще има благоденствие. Обедняхте ли вече, вие не сте свикнали само с труд да изкарвате парите си, а да крадете и да грабите труда на другите.
  • 28 ФЕН

    43 4 Отговор
    Как не споменавате за 12г терор на граждани и фирми с всички властови институции !!! Колко хора лежат в арестите защото отказват да Ви прехвърлят дялове те си от фирми и имоти ....Тогава през тези периоди мълчите защото е било в полза на мафията а сега квичики , че никой не може да ви търси сметка !!Фидосова,Цветанов,и други дурибий
  • 29 Ама това е кенеф от всякъде

    35 6 Отговор
    А га ядохте кюфтетата и грабихте от кой ви падне , тогава ви беше добре.
  • 30 7,62

    36 6 Отговор
    Бг има Министър-председател , има и шеф на МВР ! Вас ви няма в управлението и се пукате от злоба че не ви минават герцаджийските номера и саботажи ! Никога повече герб няма да управлява ! Никога !!!
  • 31 Кмета

    31 3 Отговор
    Народът показа какво иска:да не го крадат и да не г управляват корумпирани,нагли и некадърни мутри.Гърцавата партия е срам за нараства!
  • 32 Демократа

    31 4 Отговор
    Е как ще го викате в парламента, а той не е министър-председател? Или понеделник е министър-председател, а вторник не е? Ей, тоя Герб.... не ставате по-умни
  • 33 Кмета

    30 6 Отговор
    Народът показа какво иска:да не го крадат и да не го управляват корумпирани,нагли и некадърни мутри.Гърбавата партия е срам за народа!
  • 34 теодор

    29 4 Отговор
    И ние не ви искаме,но не чувате.Ще дойде ден,а той не е далече,да се чудите пред кой арест да чакате.Малко сте,600000 срещу 3000000.
  • 35 Вие

    28 4 Отговор
    си гледайте ТОЛУПА 🎃 !
  • 36 Дани

    36 4 Отговор
    Браво на Петков и Рашков на верен път сте гербавите квичат от страх злоба но Видов ден дойде мафиоти герберски дойде време да отговаряте за 12годшното ви безчинстване крадене изнудване а деса да не се пени толкова и да тича на вън от парламентарната зала или трябва да се чуе с диктатора за да и нареди какво да прави срамота
  • 37 Дада

    15 4 Отговор

    До коментар #6 от "Jjj":

    И смешни.
  • 38 Професионалист

    29 4 Отговор
    Г-н Чолаков,Вие толерирате ли факта,че държавата е ощетена от неплащане на данъци в размер на 556млн.лв.Укрити са умишлено(но не безплатно) от Горанов,а негов пряк началник е бил Борисов.Това е чиста корупция и то неразследвана (умишлено) от прокуратурата. Ощетените данъкоплатци чакат развитие...Не са ви виновни Петков и Рашков,те искат истината,но каскета не иска и е против народа.
  • 39 Рттр

    14 4 Отговор

    До коментар #20 от "...":

    Нямаха време от крадене.
  • 40 Додо

    17 4 Отговор
    Ето сега е момента привържениците на мафиотската герберска партия да разберат че една шепа от гробарите си правят каквото искат и злобеят и не мислят за избирателите си а за себе си те са предатели които искат да дестабилизират държавата коят окрадоха затова Вие помислете и старите гербави муцуни да бъдат изритани
  • 41 ГОРСКИ

    24 3 Отговор
    Вие също не съществувате за повечето хора във България!!!!!!!
  • 42 И квоо,

    11 5 Отговор
    те си го преместиха ?!
  • 43 повтарят историята

    5 12 Отговор
    сега ще ви покажем как изглежда силата на правото

    Силата на правото е нищо пред силата на днешната милиция.
    Добре дошли в 50-те години на ХХ век.
  • 44 КУмЧО

    19 4 Отговор

    До коментар #22 от "Мирослав Найденов":

    УЖАС..... ЗА МАЛКО ДА ОСТАВЯТ "БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ" БЕЗ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ.......НА НЕГО ПОНЕ СЪДИИТЕ МУ ДАВАТ ДА БИЕ ДУЗПИТЕ ПО 3 ПЪТИ... ДОКАТО ВКАРА.... МУ-ХА-ХА 😝 😂
  • 45 Мда

    23 4 Отговор
    Герб не съществува за народа отдавна. На кой му пука за воя на герберастите?
  • 46 Б.Б.

    19 3 Отговор
    Неприятната новина за вас обаче е,че те съществуват и без вас и това тепърва ще го усещате колкото и да квичите
  • 47 ФБР

    21 3 Отговор
    Пълна ,незабавна забрана на крадливата партия ГЕРБ !!!!
  • 48 Чичо Гошо

    17 3 Отговор
    Прахосмукачката ми е по-умна от тия. ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 49 Смях смях смях

    18 3 Отговор
    А сега без пачките вие как ще съществувате
  • 50 Пунта Мара

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    Кво друго им остава
  • 51 Ицо

    16 2 Отговор
    По добре че не съществуват за да си нямат работа с крадливата паплач ГРОБ
  • 52 хахаха

    14 2 Отговор
    От герберските некадърници вече нищо не зависи. Герберските крадци квичат, защото пак им наритаха кошера.
  • 53 мдаа

    15 2 Отговор
    За мнозинството от българският народ пък Герб не съществуват, изритаха ги с шут от властта и от това да си разпределят с мазните си крадливи ръчички държавните и европейските пари.
  • 54 Ала бала

    15 2 Отговор
    За най-голямо съжаление на герберугите, със съществуването на Рашков ще трябва да се примирят...И то не за друго, ами щото най-после иде видов ден и най-после ще излязат болшинството мръсотии, натворени от гробарите, наяве...И неминуемо някой ще се наложи да битува на топло в СЦЗ, както и в сливенския, или някой друг, но все на топло...Щото тая бокоратура не може вечно да ги покрива! Да не забравяме, че има и Европейска прокуратура, която тепърва ще си каже тежката дума...
  • 55 Да,ама за

    15 3 Отговор
    целия бълг.народ съществуват.И нарочно ще ги оставим,за да ви вкарат в затвора
  • 56 Как ми се иска

    11 2 Отговор
    И герб и бсп и възраждане да не съществуваха, но уви
  • 57 М Вебер още ли спасява редник"Раян"

    14 4 Отговор
    Нашия е за Затвора а Дошли цяла Делегация да спасяват Мутрата крадец Борисов!! Наглеци, та Наглеци!! Това са ни Началниците от Брюксел!! Мила майко, бог да пази България от такива Началници!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ХА ХА ХА! ХА ХА ХА!!!!ХОО ХО!

    11 4 Отговор
    КАКТО И ВИЕ ЗА НАС!!! ГРОБ Е В ГРОБА!!!

    СЕГА ИДВА РЕД - ВИЕ ГОСПОДА ГЕРБОФАШИСТИ - ДА ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИЕ ЗА НАС НЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ!!!!!!!
  • 60 РАШКОВ ТРЯБВАШЕ ДА ВИ БИЕ

    11 5 Отговор
    ПОНЕ ПО ПОЛОВИН ЧАС ПООТДЕЛНО ПОД КОЛОНИТЕ , ГЕРБЕРАСТИ !
  • 61 Възмутен Кирчу

    5 6 Отговор
    Ей сега отвивам на козяк при Муситу! Да видим там какви закони и членове ще ми размахвате! Там всичко ще си кажете.
  • 62 България

    11 6 Отговор
    ГЕРБ Също не съществуват за Българският народ.
  • 63 Бай Ставри

    11 4 Отговор
    Много страх при герберите.Че аз съм добър човек
  • 64 нафърфорий

    6 4 Отговор
    Горд съм ,че никога не съм гласувал за "гробарите".Не забравяйте обаче, че тези простаци създадоха номенклатура , каквато и при Тошо Правешки не е имало.Ако не се справи с тази номенклатура, това правителство не го чака нищо добро.Преди три дни попитах премиера кота ще изгонят Митропуфанова,той чак днес се сети да дава някакви индикации , че ще и отговори...
  • 65 мразещ ГЕРБ

    8 3 Отговор
    Срещу кого подавате тогава жалба ? Гиди алчни мекерета , то и вие не съществувате за много от нас , ама все сте по екраните . Разтуряйте престъпната си организация и повече да не чуваме за ГЕРБ !
  • 66 JEFF

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Когато Цветанов пита нещо , значи знае истината , знае и отговора . Не го харесвам , но има той има нюх на корумпирано ченге , а тези винаги са дълбоко в нещата. Ако Цветанов беше чист , досега да е казал много неща от кухнята на ГЕРБ . Няма да го направи , не от страх , а от обвързаности .
  • 67 Иванка

    7 1 Отговор
    ГЕРБ вече не съществува. ВМРО вече не съществува. Атака вече не съществува. СДС вече не съществува. Мога да продължа...
  • 68 Тоя

    6 1 Отговор
    защо се прави на всезнайко, а не каже, че Менда е пропяла точно преди арестите. Затова беше в прессъобщението като арестувана. МВР веднага го изтегли за да я скрие. Тепърва ще се разбере какво е казала. Треперят гадовете и говорят само за да кажат нещо и да се харесат на Тиквоча
  • 69 АДВОКАТ

    2 0 Отговор
    ГЕРБ СА В КАНАЛА И ТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ,МЕНДА Е ПРОПЯЛА ПРИ РАЗПИТИТЕ И ПРИЗНАЛА ДОСТА НЕЩА КЪДЕТО ТИЯ ХУБАВЦИ ОТРИЧАТ И СЕГА РАШКОВ ЩЕ ИМ НАПРАВИ КУУРКАПАН ДО КАТО НЕ СА СЕ УСЕТИЛИ
  • 70 ОХРАНА

    1 0 Отговор
    ПОЛИЦАЙ ОТ СЕДМО РАЗПРАВЯТ ЧЕ СЕ ГОТВЕЛО ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ БОРИСОВ В АРЕСТА И ЗА ПО СИГУРНО СА ГО ПУСНАЛИ
  • 71 боко

    2 0 Отговор
    Те по съществуват за народа от теб бе герберски пе--л изчезни мафиотска подлого
  • 72 г-н

    1 0 Отговор
    полицай съобщавали за покушение над Мутрата той трябва да лежи в ЗАТВОРА за откраднатите милиарди заеми тоя полицай е прост гербак назначен с връзки като ЗАНЕВ глупака завършил корабно у-ще и земеделски уж университет сподаръци и преди 2г. герберите го направили началник но така действа мутрата
  • 73 Dqdo

    1 0 Отговор
    За вас съществува,само Бойко суджука
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Защо ме

    2 0 Отговор
    изтрихте,защото този защитава един сикаджия,колко му е разбирането за лидер?Явно мутро с крадливи и лъжливи наклонности?Какви "високи критерии"Смешници ОПГ ГЕРБ!
  • 76 Бай ставри

    1 0 Отговор
    Охааа чакам ги ва чакам ги с нетърпение ще имам бая работа ама ще ми плащат разбрах че имали много пари не ме интересува от къде са парите оххх
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове