Last news in Fakti

11 Април, 2022 08:35 1 848 19

Румен Гечев обясни как БСП би постъпила за БНБ

  • румен гечев-
  • бсп-
  • бнб-
  • украйна-
  • оръжие

Корнелия Нинова разтурва коалицията, ако пратим оръжие в Украйна

Румен Гечев обясни как БСП би постъпила за БНБ - 1
Снимка: бТВ

Няма да гласуваме в зала за поста на БНБ, в случая за кандидатурата на Любомир Каримански, тъй като не искаме да взимаме страна в конфликта. Това заяви депутатът Румен Гечев в студиото на Нова телевизия.

Няма да задълбочаваме раздора в коалицията и да гласуваме кандидатурата на господин Каримански, отсече Гечев.

От друга страна БСП нямат намерение да номинират човек за поста, тъй като са по-малкият партньор в коалицията. "Ще видим какво ще предложат нашите партньори."

По думите на Гечев има два варианта - ако не се избере гуверньор тази седмица, на поста ще остане още време настоящият ръководител на Централната банка Димитър Радев, но теоретично е възможно да бъде предложен и нов кандидат, като втори вариант.

Има всякакви предизвикателства и кризи, през които трябва да преведем страната, и коалицията трябва да бъде стабилна. "Не можем да си позволим да внасяме допълнителен шум", обясни Гечев и се разграничи от "свредела", в който са се вкарали партньорите им.

Румен Гечев потвърди, че дори и Народното събрание да гласува военна помощ за Украйна, лидерът на БСП и министър на икономиката Корнелия Нинова няма да подпише за износ на оръжие и ще излезе от управлението, т.е. ще си подаде оставката. Това означава и БСП да излезе от управлението и коалицията да се разпадне. Гечев призова да се мисли разумно, никой да не вкарва страната както в братоубийствения конфликт в Източна Европа, така и в тази тежка ситуация в предсрочни избори.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    3 0 Отговор
    Между съпрузи:
    - Какво си ме зяпнала? Не си ли виждала как се мие кола?
    - Виждала съм, но ти никога не си ми търкал гърба с такава обич.

    Коментиран от #4, #8

  • 2 цербер

    1 1 Отговор
    Румен Гечево обясни ,как БСП би постъпила за БНБ.
  • 3 цербер

    0 1 Отговор
    Румен Гечев обясни ,как БСП би постъпила за БНБ. Грешка,извинете!
  • 4 БСП

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "хаберих":

    СИ НАПРАВИХА ХАРАКИРИ СЛЕД КАТО СЕ СЪЮЗИХА СЪС ФАШИСТКИ ФОРМИРОВАНИЯ ,КОЕТО ОЗНАЧАВА ,ЧЕ БСП Е ФАШИСТКА СТРУКТОРА ПОДКРЕПЩА ФАШИСТКА ДЪРЖАВА КАТО УКРАЙНА.
  • 5 С други думи

    6 1 Отговор
    Няма да пуснем кокъла докато не ни изгоните.
  • 6 КАСА

    2 6 Отговор
    Ето този трябва да бъде. :::::БНБ. Румен. Гечев. !!! Най добър за БНБ. БЪЛГАРИЯ !!!!!
  • 7 Анонимен

    0 1 Отговор
    "Няма да гласуваме в зала за поста на БНБ, в случая за кандидатурата на Любомир Каримански, тъй като не искаме да взимаме страна в конфликта." И като как негласуването в зала не е взимане на страна в каквото ще да го наричат - конфликт, противостоене .... ! Та това е : Думам ти дъще - сещай се снахо!
  • 8 Копипасте

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "хаберих":

    Стар виц : Снощи с маркера драснах една чертичка на теста за бременност и на сутринта като се затвори с теста в тоалетната милото не излезе над половин час! После и аз изпаднах в потрес като чух - Милоооо! Три чертички на теста какво значат?!
  • 9 Политолог

    4 2 Отговор
    Другарю Гечев,
    на вас трябва да се ЗАБРАНИ да говорите за банки и финанси. Защото вие, лично ФАЛИРАХТЕ 18 банки по време на уравлението на некадърния Жан Виденов

    Коментиран от #10

  • 10 Анонимен

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Политолог":

    И успешно направиха от 3 000 лева тоалетна хартия! И изнесоха житото! И .......! Истината е, че Жан им се опъна и не даваше да се довърши съсипването на България започнало при Луканов и продължило при Попов, Беров и Ф. Димитров - доказателството е очевадно : къде е и какво прави Жан Виденов сега и къде е и какво прави Румен Гечев сега?!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЕТО ГО КРАДЕЦА

    4 0 Отговор
    ЕДИН ОТ ВСИЧКИТЕ КОИТО ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА, НЕ СЕ ПИТАЙТЕ ЗАЩО СМЕ БЕДНИ И НЯМАМЕ ПЕНСИИ, ДРУГАРИТЕ ОКРАХА ВСИЧКО.
  • 13 Дедо Пене

    2 1 Отговор
    Корнелия и Гечев насила вкарват Бойко и ГЕРБ във властта и с това му дават възможност да замете кражбите и престъпленията срещу България!
  • 14 Дедо Пене

    1 1 Отговор
    Корнелия и Гечев насила вкарват Бойко и ГЕРБ във властта и с това му дават възможност да замете кражбите и престъпленията срещу България!
  • 15 ИСМАЙЛ

    1 1 Отговор
    ПРОФЕСОРЕЕЕ МАЧКАЙЙ ТИКВАТА ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА
  • 16 До 9

    1 1 Отговор
    А Бай Ганьо колко банки фалира умишлено със слона Делян? Ето защо сме най-бедната нация.Окрадоха ни мутрите за 12г.,тъй както турците не са ни крали.

    Коментиран от #17

  • 17 до" ДОЛНИЯ "

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "До 9":

    ВИЖ СТАТИСТИКИТЕ МУНЪО , НИ ПЕНСИИ КОМУНИСТИТЕ ОСТАВИХА , НИ БАНКИ , НИ СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА , НИ ИКОНОМИКА ! АМА ТРЯБВАШЕ ДА ПОСТЪПИМ КАТО РУМЪНЦИТЕ - ДО СТЕНАТА И АУТ !
  • 18 Грую

    1 0 Отговор
    Гумен Гечев да не ръси мозъци ,че после ставаме милионери.
  • 19 селтак

    0 0 Отговор
    Наглостта на тоа нема граници! Кури фанала си се с грешния експерт,не че и ти си свет! Блажите ли блажите ли Корнело?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове