Last news in Fakti

15 Април, 2022 14:27 1 274 18

ВМРО организира автошествие под надслов: „Не предавайте Македония!“

  • вмро-
  • автошествие-
  • македония

Протестът е на 16 април (събота) от 14,00 часа

ВМРО организира автошествие под надслов: „Не предавайте Македония!“ - 1
Снимка: ВМРО

ВМРО организира автошествие във Велико Търново под надслов: „Не предавайте Македония!“. Повод за акцията е поредното посещение на министър-председателят Кирил Петков в РС Македония и предвидената в рамките на визитата среща с външния министър Бояр Османи. Последният открито вече говори за подготвен документ с неясно съдържание от страна на Скопие, който да даде старт от българска страна на преговорите за бъдещо членство на съседката ни в ЕС.

Ето какво съобщават още от партията:

Автошествието ще започне в 14,00 ч. на 16 април (събота) от с. Арбанаси, паркингът на х-л „Севастократор“ и ще премине през основните булеварди и улици на старопрестолния град. Протестният поход ще завърши пред символа на единството на българския народ – паметника на Асеневци в 15,00 ч.

За нас от ВМРО е ясно от месеци и неслучайно даваме сигнали от самото начало на това правителство, че отдавна са поети ангажименти за безусловното пускане на Македония в ЕС с цената на националния интерес на България. Това е национално предателство и какъвто и лицемерен документ да има подготвен от политиците от другата страна на границата, за нас е ясно, че това ще е поредната декларация „на хартия“ без реални действия, които да гарантират правата на българите; прекратяване на езика на омразата; прочистването на учебниците от нарочната антибългарска пропаганда и измислена история; признаване на общата ни история до 1944 г. Още по-малко ще се съгласим с поредните локумени приказки как българите в Македония ще бъдат вписани в Конституцията като държавотворен народ, когато се стигне до промени в основния документ в Македония при приемането на страната в ЕС.

Въздушните кули, които Петков, Ковачевски и Османи рисуват за сигурността на Западните Балкани в контекста на войната в Украйна също не минават пред нас. За всички българи трябва да е ясно едно - тези, които днес са агресорите в украинската земя, са наследниците на онези московски коминтерновски сатрапи, които безмилостно откъснаха Македония от България.

Ето защо призоваваме всички българи, които милеят за историческата истина, националния идеал и са категорично против извършване на готвеното от кабинета Петков национално предателство на България по темата Македония, да се присъединят към нас.

„Не предавайте Македония!“

Мизия, Тракия, Македония!

България над всичко!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    9 8 Отговор
    Да не забравят да вземат руски знамена.
  • 2 Те там

    7 6 Отговор
    приютиха Пеевски и Ботокса , за да станат депутати , сега и шествие на пияндури и първокласни лъжци , заглижени за големия кокъл !

    Коментиран от #5

  • 3 До кога

    11 4 Отговор
    Ще търпим шайка крадци на Простия Кирчо???????
  • 4 Гост

    15 4 Отговор
    Съмнява ме възпитаниците на Харвард да милеят за македонски и български ценности или история.
  • 5 Отвори

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Те там":

    Си очите. Или да тролиш ти стига
  • 6 Ко ма боли за македония мене

    4 6 Отговор
    Аз искам да живея добре и да имам пари таз македония или сърбия ква роля играе за моето благосъстояние? Никва нали 😂😂😂😂некви балкански жалки псевдодържавици се жафкат коя от коя е по загубена😂😂😂😂

    Коментиран от #8

  • 7 Бг е кочина македония също

    3 2 Отговор
    Србия също
  • 8 бай Ставри

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ко ма боли за македония мене":

    Претръпнал си за това. Наркотиците, смартфона и другите имания са ти издухали и мозъка и душата. За това гъ.ът ти е голям, а раменцата тесни.
  • 9 Бандера

    2 2 Отговор
    СъвеЦките патрЕоти от МВРО и близнаците им от ДПС, Атака, Израждане и ИТН са скачени съдове, заченати в лабораторията на комунистическата ДС и обслужват интересите на Москва.
  • 10 Мнение

    5 0 Отговор
    НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на простоКиро и цялата продажна сган около него! НЕЗАБАВНО, защото нещата ще отидат на мноаго зле. Почти всеки българин е свързан по някакъв начин с Македония. Жалко за нас, ако допуснем и това да се случи.
  • 11 дупница

    1 0 Отговор
    псевдо патриотите излизат на пикник в арбанаси...хахахаха
  • 12 Грогу

    1 0 Отговор
    Киро че е предател, предател е като вас . ВМРО бяха на власт , когато учебниции и медии учеха българите , че не е имало 500г. робство и Русия не ни е освободила , а окупирала . Айде бегайте от тук , че и вие сте същите българофоби .
  • 13 О ЪЪЪ

    0 2 Отговор
    МАКАРИФАНОВА ТАКА ЛИ КАЗА
  • 14 Долу БКлП

    1 0 Отговор
    Докато продължава под една или друга форма бюджетното финансиране на наци-пропагандно-идеологическия БИЗНЕС с догмите на правешкия Тато и прикриваните от него контрабандно-шпионски далавери на Балканите и Европа, дотогава ще ни се дръвчат по медиите къркани и дрогирани патриотарски партийни събутилници и сътрапезници от бюджетните кьор-софри-гуляи! Долу Българската Клептоманска Партия (БКлП) - наследничка на БКП!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 от умрял писмо

    1 0 Отговор
    Комунистите отдавна я продадохте Сега поне запазете цялоста на България да нямат претенции
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ТИЯ ЗНАМЕНА БЕ ПРЕДАТЕЛИ?

    0 0 Отговор
    КРАДЦИ СКАПАНИ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове