Last news in Fakti

27 Април, 2022 18:23 6 132 106

Петър Чолаков: С днешното изказване на вицепремиера Василев разводът с Радев вече е факт

  • петър чолаков-
  • асен василев-
  • изказване-
  • развод-
  • радев-
  • факт

България очевидно не е подготвена да посрещне идващата от Русия криза. Ако някой си мисли, че можем да излезем сухи от водата – няма да можем да го направим, отбеляза Слави Василев.

Петър Чолаков: С днешното изказване на вицепремиера Василев разводът с Радев вече е факт - 1
Снимка: БНТ

Днес е дефиницията на политическия тайфун, всеки е срещу всеки. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV политологът Слави Василев по повод политическите изказвания след спирането на руския природен газ за България.

Напрежението от конфликта в Украйна се прехвърли и във вътрешната политика. Това не е добре, защото България не може да се защити. Намерението на управляващите за внос на втечнен газ не е устойчиво решение. Българското правителство трябва да намери устойчиво решение, а от изявленията на правителството се разбира, че трайно сме решили да затворим вратата на руския газ. Това ще е неадекватно решение, заяви Василев, цитиран от Novini.bg.

Въпросът е принципен. Когато имаш един съсед, който се опитва да живее свободно, и един съсед, който иска да го задуши, няма как да стоиш безучастно и да блееш в небето, посочи политологът доц. Петър Чолаков.

Запаси от газ има поне за един месец. Европейският съюз каза, че ще бъдат осигурени доставки на газ. Решение на този проблем ще бъде намерено. Може би цената на газа ще бъде малко по-висока, но тази по-висока цена си заслужава в името на това да запазим достойнството си, добави той.

Политическият анализатор коментира и днешната първа пресконференция на управляващата партия "Продължаваме промяната".

Мисля, че по-рано трябваше да покажат мускули. С днешното изказване на вицепремиера Василев (че позицията на президента за Украйна е позорна - б. ред.) разводът вече е факт, подчерта доц. Чолаков.

Кремъл ще постигне целта си, ако ние клекнем и покажем, че се поддаваме на натиск и на внушения. Ако кажем, че сме готови да си плащаме газа в рубли, тогава Кремъл побеждава, добави той.

Така си надробихме попарата, че очевидно трябва да си я изсърбаме. България очевидно не е подготвена да посрещне идващата от Русия криза. Ако някой си мисли, че можем да излезем сухи от водата – няма да можем да го направим, отбеляза Слави Василев.

Досега си навеждахме главата и виждаме какво става. Години наред изпълнявахме руските енергийни проекти, затова се докарахме до този хал, коментира доц. Чолаков.

Трябва да сме против войната, но да не наливаме масло в огъня. Българският национален интерес е мир и спиране на войната, заяви Василев.

Трябва да проявим твърдост по отношение на имперските намерения на Кремъл, категоричен доц. Петър Чолаков.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 кой ми ... в гащите ?!

    61 41 Отговор
    Мдаа - Зеленото Чорапче се самонаеа ! Угоди на Хер Оу , сега - скубе коса (нищо , че е плеши) . След фиаското с Кики/Коко и съдружници - реномето му е бай-бай. Тумбата полуидиоти скоро ще си тръгне (мнооого по богата , отколкото е дошла) , ама той има още четири и кусур години мандат и през него ...(гарантирано - ще бъде ползуван за салонен фикус).
  • 3 Майна

    88 7 Отговор
    Ти няма опаснош да КЛЕКНЕШ, ТИ СИ ЛЕГНАЛ , като удобна изтривалка...

    Коментиран от #68

  • 4 Ганьо е Страхлив

    64 7 Отговор
    Бенковски и Ботев са Безстрашни.Иде време за преброяването в кошарата..
  • 5 Ами сега

    43 22 Отговор
    Любителите на бай Ставри да кажат нещо....нали пращаха все Бойко при него....ами сега....
  • 6 Реалист

    88 18 Отговор
    Слави Василев го направи за смях този американски отпадък!

    Коментиран от #21, #56

  • 7 Скъпи съотечественици

    121 17 Отговор
    Управляваща коалиция по никакъв начин не мисли за вашето благоденствие и сметките които ще плащате след ембаргото на руския газ и нефт. Не съм путинист бях най-големият противник на Борисов но..... Това което виждам в момента е предаване на българския национален интерес. Преценете дали да излезете на площада.....

    Коментиран от #64, #84

  • 8 Някой

    79 7 Отговор
    Всичкото соросоид на барикадата.
  • 9 Ицо

    83 20 Отговор
    Тоя Василев май че излезе по тъп от Петков
  • 10 Интересно

    88 4 Отговор
    Обаче Корни, дето нямала да праща оръжие на Украина, какво ще каже, че вече самолетите /товарни и без люкове и обозначителни знаци/ летят вече денонощно над София от и за летището и вече не се прикрива.
  • 11 Орел

    68 9 Отговор
    Дреме му на Радев за Кирчо и Кокорчо!

    Коментиран от #30

  • 12 Саша

    40 46 Отговор
    А Радев ще си поеме ли отговорността за халса в който вкара страната.

    Коментиран от #24, #92

  • 13 маги

    53 10 Отговор
    На тоя само като му видиш ръбестата физиономия и спираш да четеш

    Коментиран от #55

  • 14 А Слави Василев

    53 10 Отговор
    . И просто един популист защитаващ европейските интереси пред интереса на българския народ. Слави каза Не ме интересува колко ще плащаме газа а да е вътрешно за Русия..... Слави кой ще плаща газа аз и бедните хора около мен..... Абе фамилията ти да не е Трифонов.

    Коментиран от #17, #32, #59

  • 15 ПростаЛогика

    63 7 Отговор
    Когато имаш съсед на външно управление с мафиотско-нацистка власт, трабва да оплачеш народа му и да стоиш настрана, докато се намери някой силен да се захване с изчистването на оборите. Уж умни хора се изказват, а са с необичайно къса памет и слепота за нацизма.
  • 16 Сергей

    7 6 Отговор
    Е позорна!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Porek

    67 17 Отговор
    Досега си навеждахме главата и виждаме какво става. Години наред изпълнявахме руските енергийни проекти, затова се докарахме до този хал, коментира доц. Чолаков.

    С Белене какво стана бе ? Заради Русия ли спряхме проекта ? За бой сте всички който говорите такива глупости. Излез на площада долу при хората и им го кажи в очите, да видиш какъв бой ще ядеш, и ти и про100 и всички слуги на "през океана".

    Коментиран от #63

  • 19 Все пак

    14 15 Отговор
    Има полза от новата власт....Корни е вече в класациите на Форбс......тези,дето официално ги публикуват само за разследване на придобиване ...незаконно.
  • 20 Никола Гешев

    19 43 Отговор
    Аналлизатора Славчо, син на доносника на ДС, виден русоробски червей, присвоил бившия завод "Мраз", член на иниц. комитет за издигането на Решетник Радев, взел да гледа умно и да ръси тъпотии. Бегом към Москва, заедно с аскьойският каунь!
  • 21 ДИД

    36 11 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Беше неравна битка - Ризова и сорсоида срещу Василев. Изключително нечестна и успоресна на правата линия на партията.
  • 22 📌🇺🇦

    18 11 Отговор
    България е без значение, дори да даде цялата си Армия, и Въоръжение за Украйна, дори Дунарит и Вазовските Заводи да работят 24/7 за Украйна.
    В крайна сметка България е без змачение така както България беше без значение и за Австрийският/Германски Ефрейтор - адолф хитлер - Шикългрубер - Третият Германски Райх и Нацистката Идеология.
    За съжаление Европа трябва да повтаря урокът всеки 100 години наново, 1814 Париж, 1945 Берлин.
  • 23 Циркове и каваци за бунaци

    27 16 Отговор
    Много лесно забравяте, че след тиквата точно радевистите ви натресаха поредните българоубийци!

    Коментиран от #31

  • 24 ДИД

    47 5 Отговор

    До коментар #12 от "Саша":

    Хаоса ние си го направихме, защото вечно търсим спасителя. Болшинството гласуваха за доказан лъжец.
  • 25 Славчо

    23 19 Отговор
    Слави Василев е съветник на Радев. Да се знае. Освен това е син на Васил Василев, журналиста, бизнесмена, човекът с куфарче от Луканов, на когото му подариха завода за хладилници "мраз" за да го съсипе. Подариха му безмитните бензиностанции на границите, през което вървеше огромна контрабанда от ембаргото за Югославия, докато ББ ги закри, защото си имаше негови. После му дадоха представителството на Пежо, като "братя Василеви". И това засраха. Иначе Василев баща е кагебист. Да ви е ясно!

    Коментиран от #94

  • 26 Много

    52 5 Отговор
    Нагло и нахално поведение на Кокорчо и Простия. Хазната окрадоха, газта не платиха, медицински работници без заплати, стройтели без заплата. А КИРЧО вика дарете по еднажзаплата ако не ще вия взема. Тоя е за 4 километър. Български народ гладува и мизерува. Той за украински мисли. Времето му изтече. Хора цялата страна е в протести а бат Кикито вика няма да подам ОСТАВКА. ДА ГО ИЗМЕТЕМ.

    Коментиран от #69

  • 27 Българин

    16 42 Отговор
    С изказването на Асен Василев, ПП ми се издигнаха в очите. Така се устояват българските интереси, а не наведен с преклонена главица . Браво!

    Коментиран от #42, #74

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 📌🇺🇦

    5 17 Отговор
    Българите са “expandable” така както Украинците, така както бяха Немците и Руснаците.
    Край на разговора!

    Коментиран от #33, #34

  • 30 Рак

    15 11 Отговор

    До коментар #11 от "Орел":

    Дреме им на Кирчо и Кокорчо за Радев

    Коментиран от #40

  • 31 Някой

    22 3 Отговор

    До коментар #23 от "Циркове и каваци за бунaци":

    Радевист е генерал Янев, който не се опълчи на Киро и беше премахнат скоропостижно, за да не пречи на правата линия на партията.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 нашия

    17 0 Отговор

    До коментар #29 от "📌🇺🇦":

    Само при условие ,че позволим да бъдем третирани така....а ако не позволим ...какво ще стане..???!!!!

    Коментиран от #38

  • 35 📌🇺🇦

    0 14 Отговор

    До коментар #33 от "Ариел Поц":

    :) Говоря за това което си ти, “expandable”.

    Коментиран от #37, #39

  • 36 Гост

    28 3 Отговор
    На ,,учения" от БАН, Украйна му била съсед. Кой ти даде диплома за средно образование ? Съсед ти е Румъния,ама ти откъде да ги знаеш тия работи

    Коментиран от #76

  • 37 нашия

    13 0 Отговор

    До коментар #35 от "📌🇺🇦":

    Май че си ти ...с тая наведана главица или по скоро полеглао чердже......???
  • 38 📌🇺🇦

    3 13 Отговор

    До коментар #34 от "нашия":

    Нищо което да бъде значимо за който и да е било.
    България е “non issue”.
    Единствената стойност на България е да бъде “политически коректна”, както винаги, дали това се казва Нацизъм/Фашизъм или Комунизъм/Социализъм или Капитализъм е без значение.

    Коментиран от #41

  • 39 bullneck

    17 2 Отговор

    До коментар #35 от "📌🇺🇦":

    научи английски пурво бе уркаинец,
  • 40 Ама

    27 1 Отговор

    До коментар #30 от "Рак":

    бяха загрижени докато му ползваха рейтинга! Прокопиеви продажници, продаващи България!

    Коментиран от #50

  • 41 нашия

    15 0 Отговор

    До коментар #38 от "📌🇺🇦":

    нали такова мислене като твоето води точно до това което се опитваш да пробуташ...че от нас нищо не зависи...както се ПОСТАВИШ така и ще те третират....

    Коментиран от #44

  • 42 ХаХаХа

    23 0 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Ама как ви ловят и без стръв даже? Дали и интересите на Прокопиев и САЩ са български? Това на раменете не си ли върши основната функция, все ще си излъган!
  • 43 Един Човек

    21 2 Отговор
    Цената вече е много ПО висока, не малко ПО висока !На всички ни е ясно , че ще намерите решение с американска втечнена газ , но защо не кажете че нейната цена ще е с още минимум 60% нагоре..подчертавам ,МИНИМУМ !! Ако това г-н премиер си струва , вие изобщо не сте за този пост !! Имате ли си на идея каква инфлация ще повлече всичко това след себе си !?Знаете ли изобщо колко струва хлябът в магазина,колко струваше и колко ще струва след това решение?Ами токът , водата? Газът ще повлече неминуемо и петрола..ама вие толкова далеч не виждате нали !?

    Коментиран от #78

  • 44 📌🇺🇦

    2 9 Отговор

    До коментар #41 от "нашия":

    :) Какво зависи от теб, точно, или такива като теб?

    Коментиран от #49

  • 45 kjl

    22 3 Отговор
    Докато има болни мозъци като доцент Чолаков, много теглило има да теглим. Майка ни жална следващата зима.

    Коментиран от #48, #80

  • 46 ПОЖАРНИКАР БУДА-ла ☭

    18 2 Отговор
    ЗАРАДИ КАТАМИТИТЕ КИРЧО И КОКОРЧО НЕ САМО ШЕ НИ СПРАТ ГАЗА, АМИ НАПРАВО ШЕ НИ ОТРЕЖАТ ТРЪБИТЕ.....
  • 47 Мазало

    7 19 Отговор
    Гледам по БТВ и НОВА се вихри путинска пропаганда.Как ще искараме зимата без газ.Той Путин смята да я приключи Европа до месец два, те се закъхарили за догодина.
    Всяка оранжерия, търговец на газ, завод умишлено заробен със газ, е руска внедрена марионетка.
    Хага ги чака.
    Щом Солавьов, Киселов ги чака ХАГА и ще бъдат съдени като военнопрестъпници, защо не и василевци и сие волгинци , ДС-ГРУ антуража в президенство.
    Иии..импийчмънт и отнемане на гражданство на подкрепящите геноцида в Украйна.

    Коментиран от #81

  • 48 📌🇺🇦

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "kjl":

    :) Всъщност това ще бъде следващият месец! Тоест Юни. България има запаси от “синьото гориво” точно за един месец.
  • 49 нашия

    11 0 Отговор

    До коментар #44 от "📌🇺🇦":

    точно за това говоря....ПОРОЧНОТО мислене ,че от ТЕБ и НАС нищо не зависи с такова мислене ....наистина нищо няма да зависи от ТЕБ...

    Коментиран от #62

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Аз Негодника Z V

    20 2 Отговор
    ОЧЕРТАВА СЕ ПЕРФЕКТНАТА БУРЯ...ЛИПСА НА КАДРИ.СКЪПИ ЕНЕРГО ИЗТОЧНИЦИ.ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ...И МНОГО ЩАСТЛИВА И ДЪЛГА БЕДНОСТ...
  • 52 Бойко

    6 5 Отговор
    В ситуацията дали да се даде или не оръжие на Украйна най точно каза буда тиквата! Аз като ветеран от 15 години в битките с мутро-ченгесарите от ГЕРБ , не мога да бъда обвинен в симпатии към тях! Но точно каза вчера- " Дали да се даде или не оръжие на Украйна да го внесат за гласуване в пленарна зала. Ние ще гласуваме "За", ДПС каза също,ИТН също, ДБ също...нали парламента е представителство на народа? Тогава са го внасят за гласуване"...И затова е прав
  • 53 Хаах

    6 12 Отговор
    Умния и полегнал на Путин Орбан докъде ще я докара, когато утре-вдругиден наложат ембарго на нефт и газ.Ами ще остане не само без нефт и газ, но ще му спрат евросубсидиите.
    Чета днеска, че е започнало разглеждане на спирането им.

    Коментиран от #86

  • 54 📌🇺🇦

    10 3 Отговор
    Кирил и Асен са “expandable”, така както и цяла България е от значение единствено за България и нищо повече.
    Който смята че заради Българското Оръжие и Военна Помощ, Украйна ще победи е несериозно направо “инфантилно” поведение.
    В този смисъл Киро и Асен са несериозни но “политически коректни”.
  • 55 кажи му политолог и не го обиждай повече

    24 1 Отговор

    До коментар #13 от "маги":

    Дори студент в първи курс по икономика ще се присмее на "Може би цената на газа ще бъде малко по-висока, но тази по-висока цена си заслужава в името на това да запазим достойнството си". Дали мислят като теб собствениците на бизнеси зависещи от газа? Шефа на BASF миналата седмица каза, че ако му вдигнат цената на газа с 20% те нямат избор и ще обявят фалит! А Асенчо таксито днес вика на пресконференцията "разтоварваме газ, цената е МАЛКО по-висока, с 20%". Ехоо, политиците - за бизнеса всеки процент покачване на суровините се умножава по 4 в цената на продукцията. Луди ли сте, бре??? Ако така са ви учили в Харвард, дали сте си парите на вятъра! И... Кириле, това НЕ е изнудване - Русия е, чичовото. Има си газ - определя си условията за продажба. Харесва ми, не ми харесва... ПЛАЩАЙТЕ в рубли, като всички европейци красавецо!
  • 56 Gogo

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Слави Василев е жалка кремълска пионка ,който едва жужеше и беше направен за посмешище! Многократно му беше напомняно ,че Путин ни обяви за неприятелска държава, а той скимтеше че трябва още по ниско да се навеждаме.

    Коментиран от #61

  • 57 Ицо

    9 2 Отговор
    Кирчо и Кокорчо са довиждане
  • 58 Е кой

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "Стойко":

    слуша смешници? Пък за капак и онова на раменете не знаят що им е!
  • 59 пингвин от Северния полюс

    13 2 Отговор

    До коментар #14 от "А Слави Василев":

    Никой в света няма "план" за решаване на проблемите с липсата на енергийни суровини, но "хитрите българи" имаме план за справяне с кризата. Вярвам, че този хитър план се състои в това да се пълзи по корем и да се моли за газ от Газпром. Е, какво пък - това също е план!
  • 60 Хаахо

    3 16 Отговор
    Активацията е в такъв стадий, че в България руските агенти вече открито застанаха в подкрепа на Русия и против Европа и НАТО.
    Голяма борба за тия 15% путинофили ей.Няколкото им путински партии ще си издерат очите да се докажат на Путин кой е най креслив и мръсен в говорене и пропаганда.

    Коментиран от #89

  • 61 А за каква да те обяви?

    1 2 Отговор

    До коментар #56 от "Gogo":

    Абе що ги носите тия глави?
  • 62 📌🇺🇦

    1 8 Отговор

    До коментар #49 от "нашия":

    Абсолютно прав си, Войната не е моят бизнес, въпреки че съм Про-Капитализъм, Анти-Социализъм/Комунизъм, Про-Частна Собственост.
    Всъщност мога да кажа че съм доволен от изборът ми и последно но не последно място, от Войната нямам страх.
  • 63 WHOOSH!

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "Porek":

    Забелязали ли сте, че българите сме посещавани от "зли извънземни" преди всички избори и сме принудени да избираме пламенни русофоби, докато самите обикновени българи обичаме Русия с неземна и пламенна страст? Не е ли време да намерим начин за справяне с тези "зли извънземни", принуждаващи нас българите да мразим Русия?

    Коментиран от #67, #87

  • 64 едно мнение

    5 15 Отговор

    До коментар #7 от "Скъпи съотечественици":

    Неуважаеми съотечественико, Путин толкова много мислеше за нашето благосъстояние, че ни продаваше най скъпата газ в ЕС!

    Коментиран от #65

  • 65 Ами

    18 1 Отговор

    До коментар #64 от "едно мнение":

    дали Путин е виновен или тоя дето се е договарял? Кък мислиш? Ъ?
  • 66 време е

    12 4 Отговор
    С днешното изказване на вицепремиера Василев (че позицията на президента за Украйна е позорна - б. ред.) разводът вече е факт, подчерта доц. Чолаков.

    Време е за нов юмрук.
    Другарю Радев, ти си на ход.
    Спаси ни
  • 67 едно мнение

    2 8 Отговор

    До коментар #63 от "WHOOSH!":

    Ами когато Русия я няма ,кого ще обичаш?

    Коментиран от #71, #72, #73

  • 68 Кнаус 485

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Ако лсувам управляващите ще ме изтрият.....
  • 69 A$ Rocket AP

    17 3 Отговор

    До коментар #26 от "Много":

    Съединителя Кире Петков, дето разправя че руснаците го рекетират да го питаме: законно ли е да се налагат неодобрени от ООН санкции? Да замразиш законни активи на една държава, това не е ли рекет? Ако не е какво е? Т.е. не смятате за рекет обявените от вас санкции, за да принудите Русия да капитулира? Любопитна логика, т.е. няма никаква логика. Излезте и отговорете на хората - има ли разлика между тези санкции и изнудване?
  • 70 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 20 Отговор
    ПОЗИЦИЯТА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ЗА УКРАЙНА.... Е НЕ САМО ПОЗОРНА....НО ГРАНИЧИ И С ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ......, ФАКТ !

    Коментиран от #88

  • 71 Ти па що го питаш?

    2 2 Отговор

    До коментар #67 от "едно мнение":

    Най-обича скъпи, скъпи рубли! Ама то кой не ги обича вече?
  • 72 WHOOSH!

    19 2 Отговор

    До коментар #67 от "едно мнение":

    Уикипедия: "Русофилството е обич към Русия, руския народ, руската култура, история, бит и традиции. Корените на русофилството са свързани с православните традиции и славянофилството.“ Никъде не е спомената любов към система на управление!
  • 73 А туй

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "едно мнение":

    как го роди? Що да я няма?
  • 74 Azovski Паламар

    11 4 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Гледай да не си забравиш мисълта за "българските интереси, а не наведен с преклонена главица" след 30-50 дни, когато няма да имаш топла вода да се изкъпеш ако нямаш електрически бойлер. А не се знае дали и други неща няма да имаш. А дано не позная!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 6583

    4 22 Отговор
    Дреме ми за руския газ.Да си го завират там където слънце не огрява.И без ватенките ще се оправим.Даже много по добре.

    Коментиран от #79, #90

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Хубава опорка

    12 0 Отговор

    До коментар #77 от "6583":

    Първо - отрязахме Южен поток, сега въобще газа. И сега какво - ще спрем да ядем, за да угодим на собственика на територията ни? Може би Кирето ще каже, че ще спрем, но основното е собственикът да
    не губи мляко от нас докато ни дои?
  • 80 Защо ли си мисля, че си прав?

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "kjl":

    Защо ли си мисля, че "най-забавното" предстои? Дали скоро всички ще трябва да купуваме рубли? Какво излиза? Ако малко или повече имаме нужда от долар, значи ли че никой не се нуждае от еврото? И ще трябва ли да носим всякакви лакомства на мечката? И ако е така ние имаме ли полезен ход?
  • 81 соросня от ДъБъ

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "Мазало":

    …всички "факти" в този текст са измислица и се дължат само на нелепото чувство за хумор на автора… Той па един автор…

    Коментиран от #97

  • 82 ComfortablyNumb

    12 0 Отговор
    Ай Кокоркин, ай хаирлия да е от тук нататък политическата ви кариера с Киро след като ги няма вече радевите русофили да гласуват за вас ... и сакън няма се обръщате за парламентарна помощ към ГЕРБ, те са ви врагове! Щеше да е забавна тая вашата промянаджийска мороноидна пендехада ако не беше на гърба на България. Куфарите!
  • 83 Ти на Гугъл ли се правиш?

    8 0 Отговор

    До коментар #50 от "Стойко":

    Питам понеже Google наложи финансови санкции на всички български сайтове, които пишат за войната в Украйна "политически некоректно" Цитирам /прилагам мейла им/:
    Важно известие: Актуализация във връзка с Украйна
    Здравейте,
    Поради войната в Украйна ще поставим на пауза възможността за приходи от съдържание, което експлоатира, отрича или оправдава войната. Моля, имайте предвид, че вече налагаме мерки по отношение на твърдения, свързани с войната в Украйна, когато те нарушават съществуващите правила (например правилата за опасно или обидно съдържание
    забраняват осигуряването на приходи от съдържание, което подбужда към насилие или отрича трагични събития).
    Целта на тази актуализация е да изясни, а в някои случаи – да разшири указанията за издатели във връзка с този конфликт.Поставянето на пауза се прилага, без изброяването да е изчерпателно, за твърдения, според които жертвите са отговорни за собствената си трагедия, или подобни обвинения на жертви, като например твърдения, че Украйна извършва геноцид или умишлено атакува собствените си граждани.
    Поздрави,
    Екипът на Google AdSense
  • 84 така ли

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Скъпи съотечественици":

    Не мисля, че изобщо разбирате какво се случва в момента.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Майстор на спорта

    8 0 Отговор

    До коментар #53 от "Хаах":

    Няма да е лошо като казваш "А" да кажеш и "Б". Например, че руснаците вече ще искат плащане и на нефта в рубли, с 100% предплащане. В понеделник на търга за нефт го обявиха. Никой не купи техен нефт на търга, но вече целият свят знае какво следва. Кажи и защо Германия гласува увеличаване на държавният си дълг с 40 милиарда евро и смята за невъзможно прекъсването на енергийните си доставки. Пък ЕС-то го остави - то може да плаши гаргите колкото си иска.
  • 87 спокойно

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "WHOOSH!":

    "Злите извънземни" не контролират събитията, макар много да им се иска.
  • 88 qwerty

    9 1 Отговор

    До коментар #70 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Позицията му отговаря на тази на повече от половината българи. Престъпление е 5% да се налагат на останалите 95%, но вие сте известни с това, че правите всичко наобратно. 😄
  • 89 Бъркаш се приятелю!

    9 0 Отговор

    До коментар #60 от "Хаахо":

    Жал ми е за Европата, да не стане като американската компания Visa Inc., която спря да работи в Русия, и тия дни заяви, че е загубила до момента 60 милиона долара. Това се посочва в отчета на компанията за 2-то финансово тримесечие на 2022 г. И недей да си мислиш, че за акционерите им това не са пари. Всеки цент е важен за капиталиста.
  • 90 ххх

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "6583":

    ти вече си оправен, но това не значи че ще се оправиш.
  • 91 Северозапад

    4 1 Отговор
    Никога не се радвай на нов началник и на малко прасе - не знаеш каква свиня ще излезе от него".
    Вярно го е казал народът ни...
  • 92 Кухи лейки,

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Саша":

    Хаосът беше очевиден още с началото на Ковид пандемията.
  • 93 Поздрави

    9 1 Отговор
    на всички наивници които гласуваха за тези двама пришълци.
    Тези двамата Президента Радев ги създаде, а те сега плюват срещу него,
    на това му се казва НЕБЛАГОДАРНИЦИ, ПРЕДАТЕЛИ,
    ЕДНОДНЕВКИ, НЕУДАЧНИЦИ, абе елементарни хора, ЕДНОДНЕВКИ.
  • 94 допълвам

    2 5 Отговор

    До коментар #25 от "Славчо":

    Бащата Васил Василев в социализма е дългогодишен кореспондент на БНР в Париж.
    Задайте си отговора - кой можеше да работи там когато ние тук строяхме социализма
  • 95 Аман

    10 2 Отговор
    Аман от дървени философи,които сравняват несравними неща.Този Чолаков чак се запени да обяснява,че нямало значение колко зле ще живеят българите,важното било да дадем оръжие ,за да запазим достойнсгво .Какво достойнство,бе,какви пет лева.Достойно ли е майките ни да гладуват и да мръзнат,да нямат пари за лекарства,а да са работили по 30-40 години. ДОСТОЙНО ли е българите да МИЗЕРСТВАТ,заради някакви политици,които не знаят на кой цар да слугува.Барабар ПЕТКОВ с мъжете,взел да се репчи на Путин.Българският Премиер е враг на българския народ и е приятел на Украйна.Така де,щом работи в ущърб на интересите на народа си.

    Коментиран от #105

  • 96 Поредният

    8 0 Отговор
    полуграмотен "доцент".
  • 97 Не,не са

    10 1 Отговор

    До коментар #81 от "соросня от ДъБъ":

    Тези двамата бяха при Цветанка Ризова. Учудващо е колко малоумно Чолаков твърдеше,че Путин щом са го ударили по едната буза,трябва да обърне да го ударят и по другата .Т.е трябва да търпи всички наложени му санкции,но няма право на ответна реакция,иначе ще пратим оръжие на врага му.Който е против тази лишена от логика мисъл,нямал достойнство.Егати и словестната ди@рия.Абе аланколу, заради такива като теб,България е на това дередже.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Който си го иска го получава

    1 1 Отговор
    Радев поиска развод, правителството му отговори вкупом. Жалко че нямат право за трети мандат, да види този предател как го отсвирва народа.

    Коментиран от #104

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Моряка

    3 0 Отговор
    Това е началото на края на Харвардците,дано и на цялата американска агентура на Пасито..Но ЦРУ-то показа,че отлично си върши работата,навярно следващия спасител вече е подговен.Така е,като сме непопровими шарани.Задължително налапваме кукиката,а после ревем,ама тигана вече е загрят.
  • 104 мунчо

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Който си го иска го получава":

    За кой Радев пишеш. Нещо си неписменен и нечетящ.
  • 105 мунчо

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Аман":

    Много точно написано. Но какво съм забелязъл, още от края на социализма установих, че колкото повече е учило едно лице, толкова по-неподготвено в дадени ситуации да вземе правилни решения. Това се видя най-вече при управлението на Бойко Борисов. Дядото на съпругата казваше за тъстами учено учено та просто, нищо не може да направи въпреки неговото високо икономическо образование.
  • 106 Чолаков вижда под вола теле

    1 0 Отговор
    Не че няма имперски амбиции, но сто пъти по добре, отколкото колонис на Америк и обслужващ персонал на Запада,браво то така ни и записаха при прехода
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол