Last news in Fakti

19 Юни, 2022 05:45 2 302 25

Панев: Радев спекулира по темата "Македония"

  • владислав панев-
  • демократична българия-
  • северна македония-
  • румен радев

Не сме предлагали места в кандидатдепутатски листи на хора от ИТН при евентуални следващи избори, заяви депутатът от ДБ

На критиките на президента, че парламентът се е превърнал в тържище, от Демократична България отговориха, че според тях депутатите от ИТН са вече свободни и трябва да гласуват по съвест на вота на недоверие. И изразиха солидарност с изявлението на Корнелия Нинова, че Радев спекулира с темата "Македония", предаде БНТ.

"Според мен, да, той спекулира по темата "Македония". Според мен той залага на нови избори и служебен кабинет през това време. Какви са неговите мотиви, не знам, но за мен интересът на България е реформаторско мнозинство и кабинет на промяната - дали това ще дойде в този НС или след това ще имаме нови избори, на които изборът пред хората ще бъде черно-бял - дали да гласуват за хора, готови за промяната, или да предпочетат да останат във феодалния си модел", заяви Владислав Панев от "Демократична България".

Панев заяви още, че ДБ не са предлагали места в кандидатдепутатски листи на хора от ИТН при евентуални следващи избори.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой ли

    12 0 Отговор
    нв вече ? Та сега и той ! Не е достойно !
  • 2 Дипломат Чукча

    24 5 Отговор
    г-н Премиер.Един съвет смачкайте главата на Частните Съдебни Изпълнители и 80% от народа и бизнесмените ще гласуват за вас Всички са пропищели от техните беззакония.Член 417, който дава възможност да ти вземат всичко преди да докажеш, че си невинен.
    Приет от шефа на мафията БОКО тиквата.

    Коментиран от #6

  • 3 Георг

    25 1 Отговор
    Нищо такова ,просто македонците търсят натиск към България от Брюксел, а не решаване на проблема.
  • 4 А бе,

    20 3 Отговор
    ти нали заради снимката с Пеевски щеше да се махаш или забрави !?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 оня с коня

    8 7 Отговор

    До коментар #2 от "Дипломат Чукча":

    точно така - Радев трябва да смачка Главите на всички Частни изпълнители но трябва да осигури и СТУДЕНА ВОДА, която да бъде предоставяна за пиене на всички които са предоставили ЗАЕМИ на въпросното население и фирми!

    Коментиран от #11, #17, #19

  • 7 немил-недраг

    12 23 Отговор
    Нормално е поведението на президента. Кремъл има интерес Македония да не влезе в ЕС и ,,нашия" президент като проводник и защитник на руските желания изпълнява заповедите. За да има отпор на наглите руснаци трябва да кажем да за Македония,но да изискваме действия от тях преди отварянето на всяка глава по приемането им. Радев се оказа най-големия предател и всичките му действия са в интерес само на Кремъл.
  • 8 среднощен

    8 2 Отговор
    "И изразиха солидарност с изявлението на Корнелия Нинова, че Радев спекулира с темата "Македония", предаде БНТ..."; Президентът Радев е на път да "приключи" всички партии от статуквото освен ГЕРБ и ДПС... Това ако не е промяна - здраве му кажи... БСП роди този "Политически феномен " в лицето на Президента. Сега Нинова говори срещу Радев, но всички си спомняме - че те са едно... Скоро време ще го видим още по-добре - следващото управление на страната ще бъде "център-ляво" - в лицето на ПП, БСП и новият проект на Янев... Ако тук не виждаме Президента - означава, че цялото ни общество е с "широко затворени очи "....
  • 9 Колю

    7 17 Отговор
    Свалиха Никола Минчев почти безпричинно а продължават да търпят Радев
  • 10 ДА ИЗМЭТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    15 2 Отговор
    На мен пък ми се струва, че "Гузен негонен бяга"...
  • 11 От заемите-лихвите

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Си получихте печалбите, и то необлагаеми от държавите. По този начин изсмуквате жизнените сили и средствата за инвестиции в Риъл Икономиката, създаваща реални продукти с истинска стойност. Помпате Зомби Икономика. В Южна Корея и Япония, фирмите за бързи кредити са забранени и се преследват от Закона. Докато търговските ви договори са тайна, защо ли? и. Дори Адам Смит и Рикардо остро критикуват такива като вас "заемодателите", обикновени ПаРазити" от пара-заедно, до теб и сит-храна, ядене,трапеза. Така наречената "паРазитна икономика". Векове наред Лихварството е престъпление. Христос гони търговците и лихварите от Храма Господен.. Англия ви гони преди Кромуел, Рим републиката. САЩ -убити ПреЗиденти след Гражданската.
  • 12 БСП за България и Радев

    11 3 Отговор
    Панев, ходи си щракни едно селфи с Шиши и спри да се правиш на умен. Винаги съм смятал, че седесарите на оня Спондж боб Христо Иванов са следващите, които могат да вкарат България под гумите
  • 13 факт

    4 3 Отговор
    тия са същите люспи!
  • 14 Лъжец до лъжеца,

    8 3 Отговор
    мила, моя майнольо, предател до предателя. Народният съд ще ги оправи.
  • 15 РИА новости

    4 2 Отговор
    Путин почи.на
  • 16 Обективен избирател

    9 1 Отговор
    Действоята и думите на евробюрократите, Макрон и други евролидери и самият северомакедонски политически елит поакзват, че Радев не само не спекулира, ами вие най-вероятно се знаимавате с национално предателство И единственото което ви пречи да го осъществите и страхът от улицата.
    ....

    МНого ми се ще да видя момента социологическа снимка на електоралните налгласи - ПП, ИТН и БСП най-вероятн оса претърпели сериозни електорални промени. При ДБ имаме доста твърд електорат, но и малки шансове за растеж.
  • 17 не си прав

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Човекът предлага синхронизране на нашето законодателство и практика с европейските.
    В Европа "студена вода" ли пият?
    Много ви се усладиха 15 години грабежи...
  • 18 Перо

    1 3 Отговор
    Новия избор е между криминални престъпници,в лицето на ГРОБ и ДПС или държавни престъпници,в лицето на коалицията! Крайният резултат от управлението на тези два клана, обект на различни глави в НК ще е еднакъв за държавата и населението!
  • 19 Дипломат Чукча

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Пиша ти за член 417, приет от Боко, който ти взима всичко без да се защитиш.Колко хора са спечелили делата срещу ЧСИ, но бизнесите им са фалирали.ЧСИ имаше и преди, но закона ги направи недосегаеми.Направи справка колко разстрела има на ЧСИ и кредитни инспектори от обикновения народ.
  • 20 мухаха

    1 1 Отговор
    Навремето БКП и Георги Димитров насила ги записаха македонци и дадоха тялото на Гоце Делчев на Скопие -сега френския Президент Ви е виновен!
  • 21 Коко

    1 0 Отговор
    Президентът хвърля огромна кал върху Продължаваме Промяната с твърденията,че купуват депутати.Как не го е срам да прави такива подли внушения.Не му прави чест,защото започва да говори в синхрон с Герб и ДПС.Целта му е да дискредитира настоящето правителство, да направи служебен кабинет и впоследствие да лансира напредъка на своята партия на Стефан Янев,която се учредява днес-"Български възход".Колкото и да отрича, че това не е негова партия, атаките срещу Кирил Петков и по-конкретно ожесточените критики срещу него, ясно показват користните му намерения.Където и да отиде,в което кътче на България да се намира, той продължава неистово да оплюва настоящите управляващи с долни лъжи.които подхождат на средно интелигентен индивид.След него започва атака и вицепрезидентката му.Разочарованието от Президента е мегауникално,защото чест и достойнство се потъпкват с интриги.
    .
  • 22 Лили

    2 0 Отговор
    Колко пъти Кирил Петков да Ви напомня, че неговата позиция за Република Сев.Македония е точна и конкретна-ВЕТО. Докато не впишат българите,живеещи там в тяхната Конституция като БЪЛГАРИ ,а не както сега ги смятат за етническа група, преговори НЯМА ДА ИМА. Това първо.И второ докато не си изпълняват ДОГОВОРА, подписан с България да не сеят омраза и клевети срещу българите, преговори няма да има.И трето докато не променят учебниците на учениците им в унисон с нашата ИСТОРИЯ, преговори няма да има.Нито Германци, нито Французи могат да ни се месят в нашите вътрешни работи.И в Народното събрание ще се дискутира този въпрос, за да се види коя Партия какво гласува, защото в Народн.Събрание се коват ЗАКОНИТЕ .Това каза Кирил Петков.Всички други твърдения срещу него са ГОЛЕМИ ОПАШАТИ ЛЪЖИ.
  • 23 не предлагате

    0 1 Отговор
    Не предлагате депутатски места в следващия парламент,защото нямате ,
    те за вас няма да стигнат,а ако се явявате самостоятелно,а не като коалиция
    няма изобщо да сте в парламента.
  • 24 Лео

    1 0 Отговор
    Радев да не се стреми да разединява, а трябва да обединява народа,защото Обединението на Президента е записано в Конституцията.Ако не се спазва , има нарушение на ЗАКОНА. И трябва да дава обяснение за призивите си и да носи отговорност за всяка своя дума.Харесвах го, но с всеки изминал ден, рейтинга му спада и губи доверие.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове