Last news in Fakti
  Тема: Украйна

20 Юни, 2022 14:51 3 674 96

Десет бивши министри зоват властта в София да даде оръжия на Украйна

  • танк-
  • украйна-
  • оръжие

Страната ни не изнася оръжие за Украйна, сочат официални изявление на българските власти

Десет бивши министри зоват властта в София да даде оръжия на Украйна - 1
Снимка: Архив

В навечерието на срещата на върха на НАТО в Мадрид сме свидетели на ескалация на войната в Украйна. С многократното си превъзходство в артилерия и ракетни системи, руската армия изгаря с огън земята на суверенна Украйна без да се съобразява с елементарни норми за защита на цивилно население, болници, училища, религиозни и културни обекти. Забавянето в доставките на далекобойна артилерия, ракетни системи и съответните боеприпаси за украинската армия допълнително мотивира Кремъл да разшири обхвата на военната си кампания, като след Донбас вероятно ще опита да продължи агресията в Черноморското направление към Одеса и Молдова.

На срещата на върха се очаква приемане на програма за превъоръжаване на Украйна с модерни системи, съвместими с НАТО. Мащабите и сроковете за реализация на тази програма са от ключово значение за да може украинската армия да забави и спре войските на агресора, както и да придобие възможности за обрат и постави начало на процеса на освобождаване на окупираните територии.

Още новини от Украйна

Същевременно, съюзниците от НАТО и ЕС трябва да дадат решителен отговор на засиленото хибридно въздействие на Кремъл чрез пропаганда, дезинформация, ограничаване на енергийни доставки и създаване на условия за засилен мигрантски натиск. Противодействието на информационната война на Русия е особено важно в България, където виждаме задълбочаващо се разделение в обществото и опити за дестабилизация на страната.

България закъснява с адаптирането на отбраната си към съвременните предизвикателства. Войната в Украйна доказва за пореден път, че военното строителство, стратегия и тактика, основани на опита от предишните десетилетия, са неефективни. Физически и морално остарелите образци съветски въоръжения, които продължават да бъдат материалния гръбнак на Българската армия, не само не могат да бъдат поддържани повече. Тези въоръжения от миналото демотивират мъжете и жените в униформа, не позволяват да се реализира напълно човешкия потенциал, а често пъти представляват и заплаха за живота на личния състав. Тези оръжия все повече се превръщат в препятствие за пълноценното интегриране в съюзната отбрана, което намалява и възможностите да ни бъде оказвана подкрепа в случай на заплахи за сигурността ни. Претворявайки на дело общия дух на европейска солидарност, България не бива да пропуска възможностите за финансиране на превъоръжаването и чрез участие в програмите за подкрепа на Украйна.

Рисковете за сигурността и отбраната ни се усилват от колебливата и противоречива национална позиция по развитие на предното разполагане на сили на НАТО в Източна Европа, от разминаването на приоритетите в националното и съюзното отбранително планиране, от ограничаване на консултациите в страната и със съюзниците по ключови въпроси на превъоръжаването, предното разполагане и подкрепата за Украйна.

Националните интереси на България изискват на срещата на върха да бъде изразена категорична солидарност с Украйна, включително с предоставяне на нужните ѝ въоръжения и боеприпаси, за ускорено превъоръжаване на българските въоръжени сили, както и за разширено предно разполагане на сили на НАТО в България, с което да се гарантира сигурността на страната в тази критична ситуация.

Политическите партии в България трябва да осъзнаят своята отговорност за гарантиране на сигурността на страната в новите условия. Те трябва да гарантират, че разразилата се политическата криза няма да засегне негативно сферата на отбраната. Необходимо е приоритетно приемане на адекватно финансирана програма за превъоръжаване и мотивация на хората в униформа, която наистина да отговаря на потребностите на времето. Призоваваме за спешни действия по противодействие на руските информационни операции срещу българските интереси.

Министри на външните работи: Надежда Нейнски, Соломон Паси, Даниел Митов, Екатерина Захариева

Министри на отбраната: Бойко Ноев, Николай Свинаров, Аню Ангелов, Тодор Тагарев, Велизар Шаламанов, Николай Ненчев


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    107 13 Отговор
    По австрийската телевизия показаха българските танкове и гаубици в Украйна.А самолетите СУ заминаха на части.

    Коментиран от #2, #42, #84

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Путин

    94 9 Отговор
    Записвам ги за съда в Донбас
  • 4 Иво

    21 80 Отговор
    Радко фатмака децата си отгледа с рушветите за ремонта на МИГ 29 сега трябва да мисли и за внуците.Хората си дадоха боклуците и получиханово оръжие.

    Коментиран от #58

  • 5 Матрософ

    37 25 Отговор
    Тези не скъсаха зависимостите ни с Русия. Да не дават акъл сега отвън.
  • 6 Тия министри да си дадат пари

    104 6 Отговор
    Щом искат и купят оръжие. Гражданите пари нямат. Тиквата ги исмука.
  • 7 Матрософ

    119 21 Отговор
    Оръжие за неофашистите от Киев никога
  • 8 Гледам

    74 4 Отговор
    все от комунистическо котило , ползвало всевъзможни привилегии и облаги при червения режим , за разлика от много достойни и читави български граждани ! Според интераса си , личния !

    Коментиран от #71

  • 9 Бесен _Язовец

    51 6 Отговор
    Имайте предвид, че ника,, pepy "е мидерарторски защитен от копиране. Толкова сте зле соросоидите че сами си пишете по смешните колоники

    Коментиран от #26, #94

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ТаУмВзе

    14 98 Отговор
    Пращайте оръжие за братска Урайна.Москалите са фашисти.

    Коментиран от #52

  • 12 Сандо

    100 9 Отговор
    Какъв хубав списък за нов Народен съд.Абе ахмаци,не виждате ли,че укроармията вече се разпада,какви оръжия ще пращате?

    Коментиран от #24

  • 13 Пацо

    8 63 Отговор
    Украинската армия вече се превъоръжава с нови, съвременни оръжия.
    Нашите са 60 годишни развалини.
    Изпуснахме момента да ги заменим както направиха други.

    Коментиран от #21

  • 14 Проф. Вучков

    36 3 Отговор
    Нашите танкове не мога да запалят.
  • 15 Наблюдател

    71 2 Отговор
    Ейй тия продажници край нямат. Остали нещо което не сме подарили на началниците вече.
  • 16 Бай Иван

    79 4 Отговор
    10 бивши министри могат само да се почесват по задните си части от т.н. сексуални клетви на населението !
  • 17 Димата Маматов

    74 4 Отговор
    Аре стига с тая война, брадясах!
    Дай, дай, дай, дай
    Цял свят им е длъжен на тези джибри
  • 18 вижда се

    76 1 Отговор
    От 33 год. нямаме и един министър ,който да става за нещо !!! Имам чувството , че са избирани на кастинги от психиатрични заведения !!
  • 19 Хост

    36 9 Отговор
    Украйна за да спечели или поне да нанесе големи поражения на Русия и да я накарат да иска да преговаря не са нужни антики които ние или другите бивши соц държави! Нужни са самолети 4-5 поколение модерни танкове модерни реактивни системи крилати ракети …Всичко останало да то върши работа за удължаване на конфликта и повече жертви нищо повече! Не виждам обаче кой би дал нужните неща с риск те да попаднат в руски ръце..
  • 20 Кой и вярва на тия бе

    47 2 Отговор
    Танкове Т72 и гаубици Д-20 съветско производство са заминали за окраина . Гаубиците са калибйр 152 мм и далекобойност 17.4 км. От коло 80-90 танка колко са заминали не знам, но останахме без танкове както и без самолети
  • 21 Наблюдател

    48 3 Отговор

    До коментар #13 от "Пацо":

    Кои други са ги заменили? Никой нищо не е дал на тези които си подариха оръжията по нареждане на Америка. Сега си поръчват американски за своя сметка и доставка някога си. Точно като със нашите 8 златни каруци, дето ги платихме преди 5 г.ама я дойдат след още 5, я не.
  • 22 !!!?

    9 56 Отговор
    Вън кремълските варвари от Украйна !!!?
  • 23 Последния Софиянец

    127 62 Отговор
    Голем СМЕХ! Ватенките крадат униформи! Украински военен медик успял да залови осем руски окупатори, които се опитвали да откраднат новите униформи на украинските въоръжени сили. Донесли на момчетата нови униформи. Нямало време да ги премерят, оставили ги на купчина за малко и се разпръснали по позициите си. Тогава докторът се върнал да вземе нещо за себе си, а там руските нашественици вече ровели из униформите им. Един от нашествениците бил прострелян в крака от лекаря, останалите се предали уплашени. У Матушки Ро🇿🇿ии нет средств, чтобы одеть своих солдат! 20 июня, 12:21.

    Коментиран от #40, #76

  • 24 Ежко Бежко

    48 4 Отговор

    До коментар #12 от "Сандо":

    В списъка трябва да добавим и слугинажа от този саит. Джамбаза, Венци и Мария са първи сред жуналята. За собствениците специално място на първи ред.
  • 25 Тъжно

    55 3 Отговор
    Тия същите да пратя децата си да се бият на пъра линия. Няма после ние да пращаме нашите. Айде да си гледат работата.
  • 26 Верно ли

    14 5 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен _Язовец":

    Не само той. Оня с въпросчетата и Вова с логореята също. Ама толкова си могат! Най ме кефи като си нацъкат сами плюсчетата :))))
  • 27 ген КЪСТЪР

    31 3 Отговор
    И 10 те са за клиенти на БАЙ СТАВРИ СТРОГ НОООО СПРАВЕДЛИВ
  • 28 Преминаващ оттук

    41 3 Отговор
    Ей на това се казват български боклуци, които са на хранилката на подобни боклуците отвъд океана.
  • 29 Не даваме

    4 22 Отговор
    Президентчето не ще блек хоук..той си е доволен от руските железа на 100 години

    Коментиран от #95

  • 30 Проф. Вучков

    36 3 Отговор
    Всички обещават и никой не праща! Зеленски да си прави изводите. Зеленски беше предупреден за възможността от Руско нахлуване и нищо не направи за Украйна, Аз бих отишъл на килима в Кремал.
  • 31 Дамаджони уокър

    37 3 Отговор
    Това са новите стари предатели.
  • 32 Перо

    34 2 Отговор
    Всичкото соросня на линия! Ционистки уйдурми!
  • 33 Никол

    35 3 Отговор
    Тези по списък, да заминават за Украйна да се бият, давайки личен пример

    Коментиран от #77

  • 34 Перо

    20 1 Отговор
    Защо сънародниците и началниците на министрите в Израел не оказват военна помощ на Украйна, а бутат БГ напред?
  • 35 Биби войвода

    3 2 Отговор
    Ма и масковските удмутри и они искат! Да пратиме и на них и че сме помогнали на победитела кой и да е той!
  • 36 ТИР

    20 4 Отговор
    Чудно как не се чува САЩ да дават,,,Те са световния Жандарм и там горивото е под 2 лв За литър,,,Голям производител на оръжие са а нас бутат в Шамарите,,,
  • 37 Лидерите на първа линия

    26 2 Отговор
    Нали никой от алианса не си е представял, че Българин ще тръгне срещу Русия? Или пък срещу ЕС и САЩ? Не ви щем войната, прищявките или каквото сте си представили ВИЕ, не НиЕ. Отлитайте на Марс и се убивайте колкото искате. Стига сте си мислили, че аз или някой друг ви е длъжен с живота си, раждаме се без опаковка.
  • 38 Борис

    34 1 Отговор
    Това е една малка част от мекеретата благодарение на които България е на това дередже .
  • 39 МмммА

    23 3 Отговор
    Топ 10 на предатели
  • 40 Само питам

    8 102 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    Не може да си толкова ПР@СТ ! С какво са те хранили?

    Коментиран от #46

  • 41 Минчо

    24 3 Отговор
    Така става ясно кои са националните предатели. Нищо, което не съм очаквал! Цялата сбирщина на сорос
  • 42 Запознат

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Добро утро.
  • 43 Продажници много

    20 3 Отговор
    Не са само 10 отрепляците на хранилка козякова много са помийчовците
  • 44 Защо ги наричат министри,

    23 3 Отговор
    та те са си краварски подлоги, назначени от посолството на САЩ. Какво друго могат да пеят, пеят по заповед!
  • 45 Опс

    18 1 Отговор
    Всички тези, посочени по горе- директно по един патрон в празните им тиквички. Особено за евреичето и перуката
  • 46 Последния Софиянец

    109 1 Отговор

    До коментар #40 от "Само питам":

    Чети и се образовай:
    "Постулат едно — "Не се тревожи за дреболии." Постулат две —"Всички неща са дреболии"/ Ницше. Постулат три: "Човек трябва да може да заколи и одере овен. Разбрах, че подобно умение в живота може да ми бъде жизнено необходимо. И не защото съм Тувинец, а защото мъжът трябва да може да го прави."/ Шойгу📝 Постулат четири: "Човек трябва да може да открадне кола! Може да му се наложи да лежи в Чешки затвор за автоджамбазтво, но народът ще го направи герой."/ Бойко Борисов. Постулат Пет: "Патриотът душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата."/ Ботев
  • 47 хьхь

    13 3 Отговор
    Десет бивши министри се изядоха в затвора, където условието за храна беше да си избират по един от тях, а последният останал жив ще бъде преместен в кучкарник, където съседи по клетки ще бъдат питбули.
  • 48 го шо

    13 3 Отговор
    за тия - белене. да видят от къде излиза хлябът. и да си ревизират представата, която имат сега, че хлябът идва от кептън грант (aka чичо ш.ор.ош).
  • 49 Закс

    10 1 Отговор
    Тези 10 да вземат да отидат доброволци ! Дареното гориво от изпразненият държавен резерв да се плати от продажбата на всички пребиваващи у нас джипчита на стойност над 100 Хил. !
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Zeле с Ориz и Гъби

    13 2 Отговор
    Запомнете имената им, че не се знае дали след време ще са напсани четливо на табелките им.
    Войната започна в събота 18 Юни, Холивуд загуби в пропагандата .. Байдън падна от колелото скоро и всички организатори на Майдан клането! Маските падат, глад и унижение за актьори и режисьори .. Оскари за ушанките джендър-варварското обществото ще гладува до признаването на славяно/булгарското, като по вишо такова. Следват Грами!
  • 52 1957

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "ТаУмВзе":

    Това оръжие укрофашисти сменуват за ядене,защото гладни.
  • 53 нннн

    12 1 Отговор
    Тия десет могат да заминат като отделение доброволци за Киев. Войнствени и надъхани - тъкмо такива са нужни на Зеленски.
  • 54 10 амерски соросоида

    14 1 Отговор
    Жалки малко умни продажници,продали се за шепа сребърници,докарали България до марионетното правителство на краварите!Съд и затвор за всички предатели!!!
  • 55 Алфа херинга

    13 1 Отговор
    Коалицията изнасят оръжие. И всички го знаят, но си мълчат защото знаят мнението на мнозинството от хората и че това ще ги свали от власт, ако го признаят. Същото е като в ситуацията с Царевна. Кирчо излъга без да му мигне окото, но моряците казаха истината тогава.
  • 56 Ще има отплата политичета

    8 1 Отговор
    Ако някой убие децата им с незаконно оръжие дали ще искат наказание за продавача?
  • 57 Същите тези

    13 1 Отговор
    Министри обичащи толкова укрите да съберат собствени пари да купуват каквото искат, да пращат където искат, нооооо като частни лица! Да не забъркват името на държавата ни в такива гадости!
  • 58 Да бе

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    то и ние получихме нови ф ки.Смешник!Който вярва на америте,го постига съдбата на укрия
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ицо

    10 1 Отговор
    Тия всичките да се товарят и да заминават за Усраина ама това няма да стане никога защото само на думи са силни ако тръгнат натам още по пътя ще напълнят памперсите
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ахмедов

    11 1 Отговор
    Те са известни алчници и военолюбци! Не тласкайте България във войната, народът вижда всичко!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Мим

    11 1 Отговор
    Като гледам какъв отбор юнаци сте,що ли не ви изпратим в Крайна при укрите и там със зеления да предавате уроци на първа линия срещу руснаците,па да ви видим какви бабаити и ястреби сте.Аман от такива подлоги като вас...
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Тези всичките от списъка са ...Големи..

    9 1 Отговор
    ,, Българофили"Когато и да се оправят,няма да е късно..Голямо желание имат да ни вкарат във войната и да си избягат в резервните си къщи на запад..
  • 67 Как пък едно име няма

    12 1 Отговор
    На човек който милее за България.Само национални предатели...
  • 68 Ха-ха!

    9 1 Отговор
    Някакви провалени личности - бивши министри и настоящи национални предатели - искат България да се разоръжи пред лицето на мощната турска армия!

    Аргументът им е, че оръжията ни уж били стари!

    Тоест, искат да си събуем панталоните, образно, защото не са нови и да останем по бели гащи за да сме по-верни на НАТО!

    Интересно защо Турция, която в най-голяма степен е НАТО на Балканите и е втора конвенциална натовска сила не си сваля гащите, така както искат нашите провалени политици - подписалите се национални предатели!?
  • 69 го шо

    7 1 Отговор
    предлагам рИдакцията да им изпрати на тия... по имейл (вярвам, поне до ниво използване на електронна поща са стигнали) коментарите на драгите читатели. просто за сведение, от тях не може да се очаква нищо.
  • 70 504

    6 1 Отговор
    Толкова много оръжие им дадоха , те не могат да го използват . Какво само мрънкате ? Оръжие, оръжие , ами купете им и им занесете !
  • 71 Някой

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гледам":

    Ако имаше Закон за Лустрация, тия изброените щяха да бъдат бивши бачкатори,рабочий клас,както казва героя от един български филм, а не бивши министри. А и като БИВШИ могат да си запазят мнението и гледните точки за себе си.
  • 72 този

    5 1 Отговор
    който искаше да скопява лъва,неговото мнение ли трябва да слушаме! Продажник даже не си Българин!

    Коментиран от #80

  • 73 Гошо

    9 1 Отговор
    Ето и списъка на националните предатели,!Да фащат калашника и марш в Украйна да се бият!!!
  • 74 Макробиолог

    8 0 Отговор
    Тия да кажат защо бълг армия се е свила до състав и въоръжение на ловна дружинка.
  • 75 Той

    5 0 Отговор
    Що не си гледате работата!!! Когато е трябвало да говорите добре ги оплескахте та и сега ли искате намеса в работата на правителството!!!
  • 76 Той

    1 62 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    Добре де от къде имаш тази информация Звучи ми като Една жена на пазара казала???

    Коментиран от #81, #87, #90, #92

  • 77 сноу

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Никол":

    Не така бе-е..много си жесток...прати ги при мен да им набия по една каска ,а на специалното място по една ламаринка...Специално за моцко скафандър, че на него героизма му бързо се изпарява...
  • 78 Чичо

    3 2 Отговор
    На ввъжето 10 бивши министри
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Нещото от Пловдив

    3 2 Отговор

    До коментар #72 от "този":

    Същото не е българин, но и евреин не е!

    Това нещо е неблагодарен на България мелез, роден в Пловдив.

    През 2003 г., на срещета на върха на нато в София, нещото разказа някакъв тъп виц, който обяви за еврейски, а самият той се обяви за евреин, противно на заповедта на Мойсей от "Второзаконие" на Тора (Вехт завет).

    И понеже нещото е комплексар от главата до петите, затова е проклето и от Моше във "Второзаконие", и от българите християни, и винаги е по-по-най-антибългарин и предател на българския национален интерес.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    6 2 Отговор
    малоумници.
  • 83 нормален

    6 7 Отговор
    Никога оръжие срещу Русия!!!@
    Направете РЕФЕРЕНДУМ или се страхувате?!!!!
  • 84 ВънСатаНАТОтЗемятаНи

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Дали кравар- шпионите от Козяка са способни да инсценират Майдан София и да качат снайперисти по покривите, които да убиват протестиращи хора,както направиха в Украйна?

    Коментиран от #89

  • 85 НикогаПовечеСДС-Чума

    5 2 Отговор
    Време е да бъдат кастрирани Сулю Паситто,Гномът и пъпчивия Нос.
  • 86 Помен

    8 1 Отговор
    Всичката тази седесарске политическа из....ме......т, която ни е управлявала да отиде да се сражава на страната на Украйна. Сбогом СДС- ГЕРБ. Ще жалко за вас.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Черните Ангели

    4 2 Отговор
    ТияСвине дето са го написали това, тияЧучела дето искат ни вкаратВъвВойна, тияПредатели иМайкопродавци, тияЛай.. Номети тияБокл.. Уци. Тия няма да хванат пушките и да тръгнат да се бият, но ще ни пратят нас да мрем за интереса на задокеанските си господари, също както постъпи марионетката Зеленски и окото им няма да мигне. За тияПредатели само НароденСъд!!! България не им е бащиния и българите не саПушечноУкраинско месо!!! ТИЯПРОПАДНАЛИ ПРОДАЖНИЦИ И ПОДСТРЕКАТЕЛИТРЯБВА И ЩЕ ОТГОВАРЯТ ПРЕД НАРОДА ЗА ПОДСТЕКАТЕЛСТВО ИВКАРВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО В ПОЛЗАНАЧУЖДИ Интереси!!!
    НЕ НА ВОЙНОЛЮБЦИТЕ, НЕ НА НАТО!!!
    Да Живе Независима България!!!
  • 89 Съюз с Русия!

    3 0 Отговор

    До коментар #84 от "ВънСатаНАТОтЗемятаНи":

    Изобщо няма да им мигне окото, както неим мигна в Украйна...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 един от многото

    1 0 Отговор
    Да им дадем капачки!
  • 92 Последния Софиянец

    21 0 Отговор

    До коментар #76 от "Той":

    Пропусна да кажеш "една жена на женския пазар"! Това не пречи да получаваш минуси! Пак ли ще ме изтрият?
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Реру

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен _Язовец":

    Верно ли?
  • 95 8676

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Не даваме":

    Може да са стари железа, ама са истински. Блек хоука ще го гледаш само на снимка.
  • 96 питащ

    0 0 Отговор
    Всички тези изредени бок...луци да нарамват чифтетата и да заминават да се бият за Украйна. То само като им четеш имената те обхваща ужас, как може да има такива пре...датели, най вече Паси, Нейнска, Тагарев, Шаламанов, а бе изобщо всички. Българите ви мра...зят тотално.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове