Last news in Fakti

21 Юни, 2022 21:27 1 673 54

Сабрутев, ПП: "Възраждане" и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с ДПС и ГЕРБ

  • венко сабрутев-
  • итн-
  • възраждане-
  • дпс-
  • герб

Не искаме безпринципна подкрепа. Искаме подкрепа, за да завършим актуализацията на бюджета, за да увеличим пенсиите, за да направим реформата в КПКОНПИ, обясни депутатът 

Сабрутев, ПП: "Възраждане" и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с ДПС и ГЕРБ - 1
Снимка: БНТ

България към днешна дата се намира отново на кръстопът. Кръстопът дали ще се продължи промяната, която започнахме или ще се върнем 12 години назад. Дали ще се върне статуквото и корупцията на власт. Не искаме безпринципна подкрепа. Искаме подкрепа, за да завършим актуализацията на бюджета, за да увеличим пенсиите, за да направим реформата в КПКОНПИ, за да направим всичко необходимо, за да усвоим 13 милиарда от Плана за възстановяване", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Венко Сабрутев в "Още от деня".

По думите му протестът или шествието е за това държавата да продължи да работи, България да не влезе в спиралите на кризите.

"4% ръст на брутния вътрешен продукт, исторически връх на външните инвестиции, намаляване на дълга на България с два милиарда, положителен рейтингов доклад на "Фич", похвала от немския министър на финансите. Това е ясен сигнал, че икономиката като цяло е добре. Инфлацията е факт, всички я усещаме. Беше ясно казано кои са причините, за да я има тази инфлация. И тези причини не могат да бъдат пряко повлияни от правителството", подчерта Венко Сабрутев.

И допълни, че "Възраждане" и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с ДПС и ГЕРБ. Според него преди шест месеца "Продължаваме промяната" са станали гарант на политическата сигурност в България.

"България беше в поредната политическа и икономическа криза. Ние станахме стожер на четворна коалиция, базирана на ясни приоритети, на разписано коалиционно споразумение, преговори, които се проведоха пред очите на всички. Предателят е партията, която реши, след като внесохме закона за реформа на КПКОНПИ, разбихме мафията на границата. И тогава нашите коалиционни партньори от ИТН решиха да излезнат от коалицията", каза още Венко Сабрутев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    17 42 Отговор
    Защото са проекти на ДПС.

    Коментиран от #34, #47

  • 2 Майна

    57 14 Отговор
    Това е единствения изход да ви бием шута, ние сме наясно!

    Коментиран от #5

  • 3 Ама

    49 10 Отговор
    тъз ниско интелигентна лъжа, до кога ще я размъквате нещастници лъжливи? В тази партия на прокопиев, няма ли поне един да не е лъжец?

    Коментиран от #23

  • 4 Истина

    10 42 Отговор
    Шефа взе парите каза чакай малко.Славуца и Копейкин блажнаха.За другите само срам.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Раданч Татлъту

    27 7 Отговор
    Кво да обясняват?То е очевадно,че Киро е нещо уникално.🙉🥳🤡👍
  • 7 що рече

    37 3 Отговор
    Сиреч , според Ваша милост те не могат да гласуват собствена позиция , защото тя била " обща " с гласуванията на ГЕРБ и ДПС , които пък си имали някакви си техни съображения , ама имало случайно съвпадение спрямо трети субект. Честно да ти кажа , тия дето съм гласувал за тях са със снето обяснение , не им искам такова .
  • 8 Зора е голям

    8 23 Отговор
    Гербераците много ги е страх от правителство което ще удържи властта за година две..времето лекува и ще забравим на бързо че тиквата и бандата му съществуват изобщо..общини избори мизбори драми

    Коментиран от #12

  • 9 Майна

    40 5 Отговор
    Демократично е опозицията да ви иска оставката, нали?
    Вие като парламентарна управляваща коалиция срещу какво ,,ПРОТЕСТИРАТЕ,, ?
    Обяснете!

    Коментиран от #11, #53

  • 10 Бай Лисан

    33 4 Отговор
    Биография
    Венко Николов Сабрутев е роден на 6 август 1984 г. в град София, Народна република България.Баща му е Стефан Сабрутев от БСП. Икономист по образование. Магистър по „Управление на международни проекти“ и магистър по „Маркетинг“ от Университета за национално и световно стопанство

    Преди да влезе в политиката, Венко Сабрутев натрупва над 15 години професионален опит в големи международни и локални компании. Последните 10 години работи в сферата на енергетиката, заемайки ръководни длъжности в компании от двата дяла на сектора – горива и електроенергия.

    Без Коментар, всеки да си направи сам изводите....(Не опорни точки - баща му от БСП, от десет години в енергетиката, горива и електроенергия...предите десет години ни управляваха марсианци...и тоя ще бори чекмедже мафията. Мисли, българино...!

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 добре ама

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "Зора е голям":

    Е колко време им трябва на тия да го изправят Тиквато пред съд , до сега какво свършиха , може би няколко мандата , цяла вечност , дали ще им стигне с тяхната кадърност .
  • 13 Знаеме

    1 11 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Лисан":

    Не кълвем вече на тез..по-голям комунист от тиквата няма и цялата му банда са такива също
    само че провинциални комунисти..което значи че са и по-крадливи
  • 14 Професор

    2 19 Отговор
    Не е нужно с научна титла, че да не можеш да разбереш, какво се случва. Славуне, за колко милиона се продаде? За колко милиона излъга избирателите си? За копейкина всеки знае, кой му дърпа конците.

    Коментиран от #22, #26

  • 15 На избирателите

    27 1 Отговор
    ни е ясно, няма нужда от обяснение - сваляне от властта на националните предатели от ПП и ДБ е единственият начин да продължи да има България!

    Коментиран от #19

  • 16 дсадасдасдас

    2 15 Отговор
    щото са турски п0длоги!
  • 17 Цонко Каварна

    14 0 Отговор
    Лошото е ,че идват на власт все безБожни хора , с цел лично облагоделстване.Разбира се ,че с кражби .Няма как с заплата 4,5 хил на месец да купи къща за 1.5млн и кола за 200 хил.Българска работа.
  • 18 Чалгар

    2 13 Отговор
    Славуна излъга и собствените си съпартийци, остави ги на сухо и се уреди с милиони.
  • 19 дсадасдасдас

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "На избирателите":

    вие избирателите сте 80% дебили.. затова сте и най-бедната държава!
  • 20 Сабрутев, ПП:

    2 17 Отговор
    "Възраждане" и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с ДПС и ГЕРБ.......
    Хората ако досега не са разбрали, че тия партии са едно и също нещо, и днеска няма да го рсазберат.🤔🤔🤔🤔
    Ще си живеем в небитието и ще ни лъжат, че вървяиме в някаква посока. Затова си седиме на едно място 30 години. И като гледам още 30 ще си стоим така, докъто лошия запад ни изпревари със 100 години😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

    Коментиран от #24, #25

  • 21 Комунисти

    17 1 Отговор
    А вие защо гласувате с комунистите и защо национални предатели ви станаха знаме.
  • 22 Ами

    16 0 Отговор

    До коментар #14 от "Професор":

    не е нужна научна титла, за да не драскаш по лъжите на простото кире, ама някои ги влече! Ко да праиш!
  • 23 Няма

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ама":

    Такива веднага ги гонят от партията
  • 24 Белене

    5 8 Отговор

    До коментар #20 от "Сабрутев, ПП:":

    А който не е разбрал какво зло са комунистите и какво сториха на България да се разходи до Белене.
  • 25 Тъз

    14 2 Отговор

    До коментар #20 от "Сабрутев, ПП:":

    ниско интелигентна лъжа, подхвърлена глупавите мишоци от простото кире, от я повтаряш!? Ъ? До кога българина ще гласува за лъжци и слуги на мафията като простото кире?
  • 26 Продажба

    15 3 Отговор

    До коментар #14 от "Професор":

    Аз доколкото разбрах Руди гела и Радулов са се продали за 1М а Киро биг Брадъра за 1.5М. Кирчо канадеца пък който раздава нашите оари на продажните депутати се е продал за еврокомисарски пост.
  • 27 Миро

    10 0 Отговор
    На избори всичко ще стане ясно КОЙ И КАКВО
  • 28 Морски

    15 0 Отговор
    На мен ми трябва обяснение как Венко, дето завършил маркетинг и не различава Външен Дълг от Държавен Дълг го назначиха за зам. шеф на комисията по финанси и е член на комисията по енергетика след като е ясно, че нито образованието му е за тази работа, нито има опит.
  • 29 Грульо

    15 1 Отговор
    Днес в парламента депутати на ПП няколко пъти се молиха на Възраждане да не гласуват за оставката със същите мотиви. :D
  • 30 Неубедителна логика.

    18 1 Отговор
    Ако тя бъде приложена към управляващата коалиция, въпросът "Защо БСП и ДБ гласуват по еднакъв начин" остава само с един възможен отговор - "За да останат във властта". Що се отнася до т.нар. "Продължаваме промяната" - ГЕРБ гласуват срещу тях, за да постигнат някакъв реванш ,водени от уязвено честолюбие; ДПС са срещу тях ,заради откровената ксенофобия, с която ПП ги обявява за врагове на държавата; Славитрифоно-вистите са ясни - те са против всеки, който им отнема самочувствието на "най"; "Възраждане" е единствената партия /независимо дали споделяте идеологията й или не/, която не промени позициите си, а и те са пълно отрицание на ПП по много линии, вкл. и външнополитическа. А СЕГА - ЗАЩО АЗ БИХ ГЛАСУВАЛ против пп - ЗАРАДИ ИЗЛЪГАНИТЕ НАДЕЖДИ, ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМА ИМ, ЗА НЕКОЛКОКРАТНИТЕ ЛЪЖИ, С КОИТО К.Петков "общуваше с масите" - като започнем от гражданството му, преминем през "многократно по-ниските цени на американския втечнен газ"/хлъц.../ - и стигнем до твърдението "България взема решенията си сама" /ама с ухание на "Козяк"/. Държавата ни не заслужава такова унижение.
  • 31 Ситуацията не е розова

    3 3 Отговор
    Тиквата се крие защото знае какво ще стане..ще заграби властта и щатите ще го вкарат в списъка магнитски и ще може да пътува само до Одрин от време на време..на тях по очевидни причини той не им е нужен и носи само негативи..общо взето няма много поле за изяви..само диванен лидер като доган..
  • 32 ОБЯСНЯВАМ

    10 0 Отговор
    ИСКАТ НОВО ПРЕБРОЯВАНЕ.ВИЕ НЕ СТАВАТЕ.
  • 33 Анонимен

    8 1 Отговор
    Тези избиратели нямат, само моментни сибпатизанти
  • 34 Само коментирам

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Запознат":




    "Сабрутев, ПП: "Възраждане" и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с ДПС и ГЕРБ"



    Те не гласуват С ДПС и Герб, а гласуват ПРОТИВ американските подлоги, продаващи РСМакедония. След това ще пробват самостоятелно правителство.




    😉
  • 35 Има надежда

    13 0 Отговор
    Гласуват за да ви свалят.За справка всички филми за Джурасик парк.Координацията накрая между два по слаби вида срещу по голям и силен . Прокопиев да чака ресто Събра много врагове (отмъстителни по нрав).Разградските и Хасковските мошеници не трябва да ги допускат в политиката.Вредни са до един
  • 36 Гертруд

    5 1 Отговор
    Няма да обясняват- всичко е под общ знаменател. Русия, Турция и Банкя. Тази тройна комбинация материализира много гласове. Потенциала е голям- анти и ако включим МаЧедония ще се получи цунами. Да мислим... Кой ни е враг! Не вярвам и на англо- саксоните, доказали са. Те нямат приятели, имат интереси и не се ВЪЛНУВАТ от нашите такива!!! Сложна ни е задачата- за българи, родолюбци
  • 37 Лея 13

    8 3 Отговор
    Мдаа ..То на всички ни е ясно, че чакате да " усвоите" едни тринадесет милиарда.Затова така неистово сте се вкопчили във властта и Киро ходи като цветарка от човек на човек да моли и да проси " подкрепа" от " принципни " хора.Кърлежи сте, нищо друго.Впили хоботите в държавната баница.Колкото до ИТН и Възраждане, които щели да отговарят пред избирателите си защо , аджеба, гласувалит с ГЕРБ и ДПС.Абе чу кундур,те гласуват СРЕЩУ вас, толкова сте опротивели на целият парламент, че това постигнахте - абсолютно разнопосочни партии в идеологиите си,да искат да ви изметат със скоростта на светлината.Не съм виждала толкова пристрастени към властта хора след Орешарски.
  • 38 Лидер

    9 0 Отговор
    По-дрбре всички депутати и министри да минат на детектор на лъжата за лоялност към България и да отговорят, дали са замесени в далавери и кражби от хазната. Е, тогава, ще си говорим…. Иначе, ще си гласувам за демократичен капиталистически комунизъм с
  • 39 Лея13

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Любопитно ми е":

    А ти да не работиш във фабриката за тролове на ПП? Много ПП го даваш.
  • 40 нннн

    7 0 Отговор
    Каква мафия борите? Има ли някой осъден, дори и условно? Дойдохте с обещания, които даже не започнахте да изпълнявате. Но пък се хванахте да въвеждате еврото, да махате ветото на Македония, да се зъбите на Русия... Ще се хвалите с кредитен рейтинг на държавата, а личния рейтинг на българина е D по Фич...
  • 41 Когато е застрашена България

    4 0 Отговор
    И българския народ всички без изключение трябва да се обединят
    срещу това правителство
  • 42 Тома

    1 4 Отговор
    Замириса на много тролове от възрождане.Копейкин е развързал кесията

    Коментиран от #44, #45

  • 43 Тито

    1 0 Отговор
    100 на 100
  • 44 май май а кво ще кажеш по темата

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Тома":

    А пък аз все му се чудех на Коце какви ги разправя , че подкрепата му расте устремно . Ей да не го изкараш прав бе.
  • 45 Лея13

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Тома":

    Грешиш! Повечето ги мразим безплатно.
  • 46 Хехехе

    2 1 Отговор
    То е ясно, купиха ги от ГЕРБ-СДС-ДПС !
  • 47 Сух

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Запознат":

    Защото искат да свалят правителствотл, толко ли е сложно да се разбере.
  • 48 Ком

    0 0 Отговор
    Да обесняват защо БСП гласуват с поддръжниците на Азов Зеленски и Десен сектор.
  • 49 Жоро

    2 0 Отговор
    Възраждане: "Ние сме против Ковид сертификатите и ваксините" - Ама са ваксинирани; "Ние сме Русофили" - Да ама карате немски коли /БМВ, Ауди, Мерцедес/; "Ние сме против Еврото" - Да, ама имаме спестявания в Евро, взимаме кредити в Евро; Правим протести за отмяна на сертификата за ковид - в същия ден в който обявиха премахването на сертификата. Уж патриоти ала бала - ако е съвпада с Руския интерес. Правете си изводите.
  • 50 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    1 0 Отговор
    Излишни интриги за и от прости хора! ГЛАСУВА СЕ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Перо

    0 0 Отговор
    Киро-тъпиро направи невъзможното и немислимото, чрез своето некадърно управление,да гласуват всички мразещи се партии срещу него! Няма никаква измислена коалиция,която Киро-тъпиро иска изкуствено да пришие!
  • 53 ,,Байрактар"70

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    Густо!
  • 54 немил-недраг

    1 0 Отговор
    Изчегъртващите изчегъртаха изчегъртвачите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол